Söndag

Duktiga tjejen som jobbat hela dagarna och nätterna nu i tre dagar, så äntligen lite ledighet nu den här söndan! Precis som det ska vara. Har varit extremt långa och jobbiga dagar men jag har klarat av det galant, dricksen rakt ner i fickan gör ju allt ännu bättre!

Idag blev det en shopping inne i stan med bell. Fick med mig hem ett jättegulligt halsband, skor till studenten och ännu en ny studentklänning! Känner mig sååååå fin, gud vad jag längtar nu! TAGGAD PÅ LIVET, kommer bli så grymt på torsdag!

Nu snart blir det grillning med familjen och sen bara tagga inför big brother finalen, puuuuuuusshej

TORSDAG

Igår tog mina små pluttisar Elin och Fia studenten. Så först på dan var det utspring och på kvällen drog jag hem till Elin på mottagning. Var helt slut på kvällen så orkade inte följa med ut på krogen och fira allt så drog hem istället, vilket var väldigt skönt!
Idag blir det jobbilijobbjobb ute i saltsjö-duvnäs på sjökrogen. Dom ringde igår och frågade om jag kunde provjobba idag och sen jobba helgen, och självklart säger man ja till det! Såå perfekt att skaffa jobb så här en vecka innan studenten. Inge arbetslöshet här inte!

Nu snart blir det lunch och vid tre tiden är det dags att dra iväg på sin första arbetsdag! Skriver när jag kommer hem pussiluss


RSS 2.0