31 januari

Lite sömn och tidig morgon. Kom hem vid tjugo i tre igår natt efter lite chillfest hos jocke. Haha mycket trevligt var det måste jag säga hahahaha. Imorse blev det som sagt en tidig morgon, ställde väckarklockan på åtta för att hinna ordna mig till modellsaken. Nu är jag hemma igen från foto saken vilkat var troligt roligt. Fotografen kommer skicka bilden senare när den är färdig redigerad och självklart läggs den ut här då. Vi var iallafall tre tjejer som skulle föreställa en hel skolklass så vi fick stå på olika sätt och så klipps allt ihop sen. Såg bilden och kan säga att det blir riktigt snyggt!

Ikväll blir det fest med lite tjejkompisar. Haha härligt med sånna här helger utan matcher måste jag säga.. Innan jag drar iväg blir det middag hemma hos grannarna, tror vi skulle äta älg (?) Intressant att pröva. Ska försöka ragga till mig skjuts av papi efter middagen till gullmars för att möta upp alla. Eftersom jag "tvinga" mamma att hämta mig halv tre igår får pappa lov att köra mig ikväll. hahah.

Jag kan inte bestämma mig om jag ska behålla sminket från modellsaken kvar... Ser ut som en liten docka i ansiktet, haha alldeles glänsig och slät med lite rosiga kinder. Sminket var dock finast när det var nytt eftersom det då var mer markant på kinderna, nu kanske inte makeupen syns lika bra menmen får se vad jag gör. Blir nog en sen kväll/natt idag så det blir nog att man får "styla" om sig under kvällen.
Pratade med linus i telefon igår kväll väldigt länge och bestämmde troligtvis att jag, fia och han ska träffas imorgon i stan. Ha det mys och bara prata, tror vi skulle behöva det. Förlåt för allt, ni får inte glöma att ni betyder massor för mig <3

Till dig sofia vill jag bara säga att om du har kvar brevet jag gav dig på din födelsedag... Läs igenom det igen.. För jag menar fortfarande varenda stycke, varenda mening, varneda ord..

   PUSS BIAATCHES


..

Nej, min trötthet har inte blivit bättre under dagen. Kanske hjälpte det lite med att inte träna, men då blev det plugg istället. Så där gick jag nog plus minus noll. haha. Har iallafall fått lite skolarbete gjort.
Vad har man gjort mer denna torsdags kväll då? Jo jag har både hunnit färga håret, tagit en promenad med mamma (haha) och ätit en liten god semla. Mycket gott måste jag säga. Det är ju nästan självklart att jag ska tycka om semlor etersom fettisdagen brukar hamna på min födelsedag den 4 mars. Haha men i år vet jag faktiskt inte?

Äntligen fredag imorgon. Efter skolan blir det lite fixtrix och sedan åka på träning. Efter träningen vet jag faktiskt inte vad det blir. Funderar på att bara vila och ta det lugnt inför lördagen. Har fått lite mer information om fotograferingen som gör mig ännu mer lyrisk. Jag kommer både bli stylad i håret, kläder och bli sminkad. Haha lyx eller vad? Har bara ett problem och det är ju att jag blinkar så himmla mycket när någon annan ska sminka mina ögon , hehe men det får väl ordna sig hoppas jag. Det ska iallafall tas två foton som ska föreställa en scen ur en film, så det blir en heldag framför kameran. Haha hör jag verkligen hemma där?

nu är det dags för mig att säga godnatt och låta det bli fredag. Puss puss

  

29 januari

29:e dagen på denna månad och den börjar lida mot sitt slut. Känns skönt att januari snart är äver, en väldigt kalla och tråkig månad tycker jag. Längtar verkligen till våren, eller framförallt till lite värme.
Är helt slut idag efter mina tre matcher igår. Först två matcher med skolan och sen match med damlaget. Ganska nöjd med min prestation alla dessa matcher, men tyvärr inga vinster. Bara ett par assister men det kunde inte leda till vinst. Ähh skit samma, Har varit väldigt mycket innebandy nu ett tag, trött-trött-trött. Utveckling?

Aja nu börjar matte lektionen, usch för skola idag. Orkar inte!! Funderar på att sticka hem vid lunch men får se...
Puss puss


Blöggen!

Ser att besökarna här på bloggen bara stiger och stiger på varje dag. Jätte roligt! Så fortsätt läsa och kommentera så kommer det här bli en superbra blogg tror jag. Eller?
Ska föröska slänga in lite inlägg om bland annat mode, kändisar och självklart massvis med bilder på alla möjliga saker. Allt för att alla ska fortsätta läsa, och självklart få ännu fler läsare Så ge mig tips och ider. Vad ska jag skriva om? Vad för design och vidare. Allt ni kan komma på.

"continue to read, you make me famous"      Haha

PUSS PUSS


28 januari

Tänk det är bara en månad sen som jag låg på Indiens vackra strand och solade och hade det bra, känns konstigt nog som om tiden gått sakta. Känns som om jag varit hemma hur länge som helst fast det egentligen bara gått tre veckor sedan hemkomsten. Tänk vad mycket som kan hända på tre veckor? Eller, egentligen kanske det inte hänt jätte händelsefulla saker men dessa tre veckor har i alla fall varit långt ifrån lugnt eller veckor där man sagt "vad långtråkigt" utan det har varit smockat med saker varje dag. Men aja det gillar jag, så länge man får lite vila och ledighet. Appropå behövande av vila och ledighet så är jag helt ledig i helgen, inga matcher. Första gången i världshistorien? Ska i alla fall bli grymt skönt att ha en ledig helg, där emot tror jag inte att det blir mycket till vila eftersom helgen redan ser ganska planerad ut. Fredagkväll efter träningen blir det troligtvis bio, i taket lyser stjärnorna. Och på lördag är det dags för mitt lilla foto/modell jobb och sedan på kvällen träffa massa och ha lite skoj. Sen på söndag kanske det äntligen är lugnt? Ska nog i alla fall ha en lång sovmorgon (det lär nog behövas efter lördagen), vad mer som är planerat på söndag är att jag ska åka och vaccinera mig. Så sjukhuset på söndag. Haha ser ut som om den här helgen kommer bli super bra.

Denna onsdag blir där emot inte lugn med vila...
Eller lite vila har jag ju fått på grund av att vi tjejer som spelar innebandy ska iväg och spela dm i eftermiddag. Så vid tio i elva ska vi samlas i skolan för att ta lilla minibussen till handen (?) för att spela två matcher. Tror detta är årets första sovmorgon, och säkert den sista... Men min dag är inte slut efter dessa två matcher. Nej, för då är det bara att skynda sig hem för att äta något innan det är dags att åka iväg match med damlaget. Bortamatchen med damlaget börjar halv åtta vilket betyder att klockan hunnit bli mycket innan man kommit hem. En riktigt innebandydag skulle man kunna säga. Oj vad motion jag kommer få, haha.

Nej nu har tiden flygit iväg och det kanske är bäst för mig att börja packa väskorna inför dagens två innebandy tillfällen. Kanske fixa en snygg frilla också? Om jag orkar vill säga haha

     
 nya lagfotot, jag är tyvärr inte med eftersom det togs när jag var i indien...

PUSS PUSS

!

Glöm inte att skriva en liten kommentar när du läst inläggen här på bloggen!
Vore super roligt att se hur många som engagerar sig i bloggen och verkligen tar till sig det man skrivit. Även se vilka det är som läser. Så kom igen nu flickor och pojkar!
Puss på er!

27 januari

Har precis ätit lite god mellis, men usch så ont i magen jag fick... Behöver nog lägga mig ett tag, men ska först skriva lite för att ni läsare inte ska bli besvikna.
Kanske inte har berättat det men i söndags åkte jag, rebecca, runa och julia till stan efter övernattningen hos rebecca som kanske inte direkt blev övernattning eftersom vi inte sov något (?) men iallafall det jag tänkte komma till handlar om dagens mode. Vi besökte nämligen en affär som aldrig lockat mig ; Weekday. Det var princip första gången jag var inne i denna butikskedja, och blev nästan chockad av de kläder som mötte mig innanför butiksdörrarna.. "Herregud" måste jag nästan säga till detta mode.. Det är ju nästan som om att åka tillbaka till tiden då hippies och alla möjliga "bohemer" existerade. Okej, nu ska jag inte klaga för mycket för självklart hade de några plagg som kanske skulle falla mig i smaken (jeansen till exempel) men de flesta plagg gjorde mig nästan talfatt, jag säger bara "herregud, vad är det för modevärld egentligen"?!

Men jaja alla har sin stil, förstår mig bara inte på den men aja. Nää nu får jag hämta en alvedon och lägga mig framför tv:n och ta det lugn. Juste, måste plugga också... Får bli tv pluggande, haha funkar suveränt ! Naaat
Puss puss


26 januari

Hallå allihoppa. Måndag kväll och jag känner mig helt slut i kroppen efter dagens två innebandyträningar. Just nu sitter jag och myser i soffan framför tv:n som visar en innebandy match mellan umeå och dalen, eller om jag ska vara ärlig har jag inte dragit upp blicken från datorn många gånger. Men jag hör i alla fall vad som händer haha.
Idag måste jag ge mig själv lite beröm eftersom jag jobbade på väldigt bra i skolan tycker jag, haha

Jag lackar, vem fan är det som håller på att lägga sig i mitt liv. Hmmmm du kan då inte vara en äkta och nära vän...

Puss puss

24 januari

Godmorgon världen. Blev en skön sovmorgon i morse, mysig frukost och sen en liten vistelse på coop för att handla energidryck till dagens match. Ska om en kvart vara ute på gatan för att möta upp runa för att sedan bege sig mot matchen. Dagens motståndare är tyresö trollbäcken, troligtvis en tuff match så det är bara att kämpa på.

Skriver efter matchen, puss puss biiiaatches!

..

Mina känslor och tankar känner sig helt lost i huvudet... Jag har så himmla mycket att tänka på hela tiden, det bara cirkulerar tankar i mitt huvud hela tiden om tusen olika saker käns det dom. Ärligt jag har ingen aning vad jag ska tro, drömma och önska längre, som sagt mina tankar och känslor är bortsprungna i min packade hjärna som är packade med ännu mer tankar. Främst det som händer nu, jobbiga och tuffa saker som finns i en hela tiden som en spärr...En spärr som gör att man inte alltid orkar hålla humöret uppe, och inte heller ork till andra känslor och drömmar. I nu läget känns det bara som om jag vill att allt ska lösa sig innan man går vidare till andra saker..... Tänk om någon kunde hjälpa en att välja alla sina beslut, men tyvärr beslut om till exempel kärlek kan ingen annan än hjärtat styra, och inte så länge man har andra jobbiga tankar att bära på.. Varför ska allt vara så jobbigt? Varför kan ingenting vara bra och lyckligt, som det var förr.. Tänk ett liv där allt bara flyter på? Finns det ett sånt liv i min framtid? I nu läget tvekar jag faktiskt på det..
För när ska det bli ett slut på det som händer just nu, det är ju helt patetiskt sjukt! Snälla snälla kan ingen bara lova mig att allt kommer gå bra?

Goodnight mina pälsklingar, ni lyser upp mina dagar, Jag älskar er mina vänner, tack för allt <3


Fredagskväll

Är helt slut i kroppen efter en dålig sömn, tidig morgon, lång och intensiv skoldag och en lång och tuff match så tyvärr alla läsare så orkar inte mina fingrar skriva mer på tangentbordet. Men imorgon bitti är dom nog i form igen för att blogga (LYCKA) . En ny design vad det enda jag orkade merd men kan inte bestämma mig vilken jag ska ha. 

Hmm villken tycker ni?
1.      2. 

Puss pusss nu ska jag tillbringa den tid som är kvar av denna härliga fredags kväll till att ligga i sängen och kolla på film!
myspys. Imorgon blir det girlyparty!!  God natt <3

23 januari

Klocken är 08.34 och veckans tråkigaste lektion har precis börjat, för att komma undan lite så har the girls satt oss i ett grupprum för att jobba med ett grupparbete. Medans jag sitter här och skriver sitter pajas matilda bredvid mig och trackar mig på facebook, jobbigt läge. Lilla guldfisk hon är! haha men nu ska vi börja jobba med blödning för att sen kunda redovisa för trampe klassen.

Ärligt, jag är helt död efter natten... Har sovit så himmla dåligt, hehe bara legat under täcket och smsat (a)
PUSS PUSS skriver senare <3


Bästavän

Förlåt för allt som har hänt, verkligen förlåt Sofia. Tar verkligen på mig allt som händer just nu..  Men jag vill bara att du ska veta att du betyder precis exakt på pricken lika mycket för mig som du gjorde förut, vilket betyder att du betyder mest för mig. Om man ser hjärtat som en teatersalong finns du på första parkett, en plats som föralltid kommer vara upptagen; för där finns du. Ingen kan ta den kärlek jag har till dig bästavän. Oavsett vad som händer kommer jag alltid finnas för dig. Jag skulle kunna ge upp allt för dig. Om inte du mår bra mår inte jag bra.
Jag vill att du ska veta att det är vi, vi är ett tillsammans. Utan dig är jag inte hel. Rättare sagt är inte jag jag utan dig... Vi hör ihop och kommer alltid att göra, inget ska gå oss emellan. Du kommer föralltid vara min bästavän, ingen kommer betyda eller betyder mer för mig. Glöm inte dom här orden, för jag menar det verkligen gumman.

Jag älskar dig


                                             

22 januari

Som ni flesta kanske vet så medverkade jag i en Beck-film för några månader sen, det var så otroligt roligt att komma tillbaka till teaterspelandet igen eftersom jag hade haft ett stop inom det på ganska många år. Efter beckfilmen blev det ganska dött med dessa jobb men idag har jag blivit erbjuden ännu ett nytt jobb! Nästa lördag har jag nämligen fått ett foto/modell jobb! Ett jobb som är helt nytt för mig, men oj så roligt och intressant det ska bli. Det roligast med hela den här grejen är att jag själv inte sökt den här "rollen" utan företaget (killen som håller i det) har sett mina bilder och vill gärna att jag ska vara med. Roligt roligt! :D Haha så nu är det bara ladda med utseendet till nästa lördag, glänsa och vara vacker! haha ett skämt..

Snart ska jag iväg på min älskade lilla innebandy träning... heheh
Puss skriver kanske ikväll <3

..


Jag vet precis vad jag vill ha!


21 januari

Tidig morgon i danderyd idag. Redan på plats var boysen som var laddade till hundra inför de två matcherna. Första matchen som spelades var det som gott som helt tomt på läktaren, bara vi jb tjejer satt där och hejjade fram killarna till en vinst. Men inför andra matchen då motståndarna var hemma laget danderyd blev de thelt fullproppat i hallen av massor med snobbiga (haha ni skulle sett vissa av dom) ungdomar med trummor och hela fadderullan. Men vilket drag det blev asså, både på läktaren och på planen. Men tyvärr lyckades danderyd över ta matchen och vann... Synd för oss men jaja nästa vecka är det vi tjejer som ska splea och då jävlar gäller det.
Back to the danderyds boys, asså herregud vad det kan skilja sig mellan folk från skola till skolan. Många där var ju alldeles för mycket... Roligt och se dom stora skillnaderna. Frågan är bara vad man föredrar? Ett stället där allt om utseende, kläder och saker är en tävling eller en skola där alla är sig själva? ....

Åhh vad jag längtar till helgen, känner att det kommer bli kanon allting. Man kan ju inte ljuga för sig själv och inte säga att lördagen kommer äga hela veckan, saknat er fem tjejer så grymt mycket. Vi kommer få en toppen kväll, eller kanske jag ska säga natt, för det lär ju bli rätt sent om jag känner alla rätt haha.

Imorgon, vanlig skoldag med matte och spanska på schemat.... Varför ska den tråkigaste dagen vara i slutet av veckan?! Orkar verkligen inte... blääääää. Men tänkte iallafall vara lite kreativ och plugga ikväll (hörde ni! jag ska plugga) haha känner att det är dags att börja med det.


Puss puss nu måste jag fixa lite saker och städa innan det blir plugg....

20 januari

Tillbaka till bloggen igen. För ungefär femton minuter sen var jag ny bloggare på devote. se men det passade inte riktigt mig så gjorde en ny snabb och enkel design och börjar blogga här igen istället. Men mycket till bloggande blir det inte ikväll för imorgon bär det av till danderyd för att kolla på boysen när de spelar innebandy dm vilket betyder att jag måste komma i säng snart för att orka komma upp imorgon. Men jag lovar (starkt ord men jag ska verkligen försöka) blogga mera, helst varje dag. ojoj känner att jag får stora förväntningar på mig nu. Haha men okej vi gör så här, jag börjar blogga mera om ni alla läsare börjar kommentera det jag skriver om. Det blir ju mycket roligare så. Deal or no deal?

Puss puss, godnatt

Måndag

orkar inte skriva blogg så mycket, sorry men håller mig mest på facebook och bilddagboken
Känns inte som om det finns så mycket att skriva om... Puss hare gött! <33

Fredag

Äntligen fredag, och snart äntligen helg!
Just nu sitter jag och är lite badgirl och skriver blogg på lektionen, haha vi har en ny kurs som heter arbetsmiljö och säkerhet. Soooo boring. Men jaja. Ska iallafall bli otroligt skönt med helg, Planer inför helgen?
Fredag: Träning och bara mys hemma med god middag
Lördag: Först match och sen träffa fia och linus! :D På kvällen drar fia och jag hem till mig och har det bäst och sover över där.
Söndag:  Fia och jag drar in til stan och kollar lite i affärer och bio (?)

Helgen kommer bli bäst, men nu måste jag plugga lite
Puss puss <3

Fredag

Äntligen fredag, och snart äntligen helg!
Just nu sitter jag och är lite badgirl och skriver blogg på lektionen, haha vi har en ny kurs som heter arbetsmiljö och säkerhet. Soooo boring. Men jaja. Ska iallafall bli otroligt skönt med helg, Planer inför helgen?
Fredag: Träning och bara mys hemma med god middag
Lördag: Först match och sen träffa fia och linus! :D På kvällen drar fia och jag hem till mig och har det bäst och sover över där.
Söndag:  Fia och jag drar in til stan och kollar lite i affärer och bio (?)

Helgen kommer bli bäst, men nu måste jag plugga lite
Puss puss <3

Hemma

Hallå alla! Nu är jag hemma i detta tråkiga trista sverige.... Nej nu ska jag inte överdriva, det är faktiskt lite skönt att vara tillbaka igen men bara lite... Den här kylan här hemma gör bara att jag vill tillbaka igen. Men nog pratat om det, lite om resan istället

Det har varit fantastiskt bra! Varmt och skönt och många upplevelser. Orkar inte skriva allt men guuu vad jag har haft det bra. Solat och badat varje dag, sett delfiner, elefanter och matat och klappat apor. Så otroligt häftigt allting.
Och självklart mycket shopping. Haha

bilder läggs troligtvis ut på bdb (när jag orkat lägga in dom på datan)

Puss puss

RSS 2.0