måndag

Idag är ingen bra dag.. vaknade upp med 39 grader feber och ja nu ligger jag här i min säng.. Jobbar stenhårt på att bli frisk! Blir så illa tvungen att ta tabletter för att lura min kropp att den är frisk, för jag måstemåstemåste vara frisk på onsdag!

Nu ska jag värma mig lite under mitt flufftäcke, pusspåer

söndag

matchen slutade tyvärr med förlust på 5-3 för oss, riktigt tråkigt men täby är ju ett grymt bra lag så jaja. Jag är iallafall helt okej nöjd med min insats, en assist och ett mål. Men bläää jag hatar verkligen att förlora! Usch sån dålig förlorare jag är. Fast det har jag alltid varit!

Resten av dagen har jag bara legat här i min säng och pluggat. Roligt lov va? men lovar det kommer bli så mycket roligare om nån dag! Tog mig nyss en liten bilfärd till willys med mami och köpte lite gottigott till kvällen, med godis ikväll klara jag hur mycket plugg som helst! Nu ska jag fortsätta nörda mig
puuuusss

taggad till max

En av säsongens viktigaste matcher, jag är taggad till max!
Dags att dra iväg mot Täby!


lördag

Halloj bloggen. Igår blev det en liten utgång till Gaudi med Bell Felicia och några fler. Var däremot inte där så länge utan kom hem lite innan 1 nån gång. Rätt så skönt att komma hem och sova!
Idag har jag varit så duktig att jag rensat hela mitt rum på skitsaker som ligger i lådor lite här och där, storstädning på hög nivå! Fick äntligen pappi min att sätta ihop min nya byrå också så rensning och ordning av alla min kläder blev det också! ojojoj så fint det är nu. Resten av dagen har jag bara pluggatpluggat och pluggat, så lite tacos med familjen som jag åt nyss var jag verkligen värd!

Ska snart börja röra mig ner mot liljeholmen för att träffa Fia Elin och Angelica, köpa lite gottigott och sen åka hem hit igen och ha en mysig hemmakväll. Så najs! Imorgon är det dags för en av säsongens viktigaste matcher så en hemmakväll kan inte bli mycket bättre!

Nu ska jag börja fixa till mig lite puussiluss

fredag

Jag är ju verkligen sämst på att sova, vaknar hur tidigt som helst varje dag. Lite smått störande..
Mår iallafall bättre idag så det är skönt! För vem vill vara sjuk på sportlovet?

Nu blir det lite god frulle för att göra min otroligt hungriga mage , pussiluss


.

tycker alla borde vara glada över att dom inte har mitt liv


inte så bra

trodde min yrsel och illamående hade gått över under dagen men nej det kom tillbaka under träningen.. Usch så läskigt det var, bara pang så mådde jag illa, helt snurrig framför ögonen och jätteont i magen. Kändes lite bättre efter lite vila och vatten iallafall. Men nu blir det till att bädda ner mig själv i sängen och sätta på en bra film och bara njuta av att det blir lov imorgon!
Hoppas bara på att jag mår bättre imorgon så jag kan gå iväg till gymmet på eftermiddan! natti natti

dags för lite tv efter en hel dag med pluggande

bara jag som kollar på the secret life of American teenager varje dag?
hahaha helt fast!


torsdag

jag är tröttare än tröttast! Ställde mig upp från sängen och började må illa och kände hur allt bara snurrade så det blev back to the bed igen, så här tänker jag ligga hela dagen och bara kolla film och plugga.

Helt sjukt vad man kan bli trött av att jobba under natten, beror väl på att min kropp inte är van med det.. Men jag har sjukt roligt under nätterna så tröttheten glöms bort lite. Men ooj så kallt det är, står i princip utomhus utan jacka eftersom jag jobbar precis vid entrén där dörrarna står hela öppna. Varje gång tänker jag nästa gång ska jag ha på min långkalsonger, underställ, 3 lager med tröjor, varma sockor och mössa! Inte okej om man blir sjuk så här precis innan sportlovet, mycket mycket som ska göras.

Bara jag som börjar få ålderskris när man fyller 19?? fyller år nästa fredag och jag har näst intill ålderskris för att jag redan ska fylla 19. Liksom herregud det kanske snart är dags att bestämma sig lite om sitt liv. Nää snart får man väl köra på pappas taktik "jag blir inte äldre, jag har bara födelsedag" Men så ska det inte tänkas det här året, för nästa helg då jävlar säger jag bara!

Nu blir det lite frullle, puuusssilusss





innebandyträning och sen jobb!

Har varit helt upp i pluggandet så det blev ingen vila och sömn. Sjuuukt trött med det är bara att tvinga sig själv att piggna till för träning och sen jobb. Tur att jag får sova imorgon iallafall, längtar!
 
Föresten så kom pappa hem idag och sa att han fixat ett nytt jobb till mig! Tackar och bockar för heltid i sommar, såå najs!


söt chey


kan inte våren & sommaren komma snart?

Nu när det är så här galet kallt ute kan man ju inte mer än att längta tillbaka till värmen!




onsdag morgon

självklart blev det träning på gymmet imorse! Nu snart är det dags att åka iväg till skolan och ha psykologi b lektion (shiiiit vad roligt det lät va?!) och sen hem och vila för att orka med innebandyträning och jobb hela natten. Alltid lika otaggad på att jobba till halv fyra på natten men när man väl är där är det roligt, så jag får väl försöka att inte tänka på det.

Nu är det verkligen snart snart snart lov, gud så skönt med lite ledighet! Och det bästa, om en vecka är det kryssning!


dags att sova

Är nu hemma från bion, känns lite väl sent för en tisdag men men det var iallafall jättemysigt med lite bio med mina pluttisar elin och angelica. Blev däremot att vi såg filmen the town istället, väldigt väldigt bra!
Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska passa på att sova ut imorgon bitti eller dra till gymmet.. svårt val, men vet hur det brukar sluta. Träning lockar ju mig liiite mer än att sova! Dags för lite sömn nu iallafall
GODNATT


kvällens planer

Har nyss sett klart på the secret life of the american teenager så nu blir det hårdplugg innan middan och sen iväg på bio ikväll. Vi ska se love and other drugs, virrig som man är har man redan sett den men eftersom jag har guldfiskminne och jämt somnar när jag kollar på film så kommer jag inte riktigt ihåg den. Men varför inte se en bra film igen liksom?
Tänker fan ta det där förbaskade körkortet så nu ska jag plugga sten hårt! PUUUUSS


tisdag morgon

Nu är läget under kontroll, min lilla panik igår handlade om att jag lyckats tappa bort bokningen till kryssningen men nu är det fixat. Duktiga tjejen, verkligen verkligen.
Tror min lilla stress över det där gjorde att jag inte kunde sova inatt, så vaknade vid klockan 7 hur pigg som helst, så efter att ha ringt och fixat bokningen drog jag direkt till gymmet. Sååååå najs. Nu blir det en dusch och sen iväg till skolan. Planerna för ikväll berättar jag senare, kommer bli myyys
PUUSSS



tänk om det kunde finnas sånna här snygga killar på gymmet som man kunde kolla på medans man tränade! muuummmsss


cp panik

för tillfället har jag mega panik, uscha mår typ illa av det.. blir så nervös så kommer inte kunna sova på hela natten. Bläää orkar inte med massa knas.


-

en full mans ord är en nykter mans tankar?




Måndag - en sista vecka innan lov!

Helgen har varit mycket lyckad! Utgång på metro i fredags och i lördags blev det till att hälla i sig gottigott med mina fina flickor angelica och elin och sen iväg på lite fest i enskede.

Men nu är det ny vecka, en sista vecka innan det är sportlov! Alltid massor med plugg så här sista veckan, men jag ska stå ut för ni anar inte vad mitt lov kommer bli grymt, lääängtar som bara den!
När man pratar om trollen, trollet i det här fallet är mitt plugg som kommer krypande mot mig nu. Dags att ta upp körkortsboken och plugga galet. PUSS




freeedag

Ucha känns som om min härliga otur börjar komma tillbaka till mig. Absolut inget vill gå rätt längre, blir så depp på allt och alla alltså. Skönt med helg nu iallafall! Började helgen med att tröstshoppa lite, en ny kavaj och hårfärg. Blev på bättre humör för stunden iallafall men nu är jag depp igen, bläää vad jag hatar när folk kan styra över ens självförtroende så mycket, absolut ingen vilja kvar. Så nu får jag väl komma på nått nytt sätt att försöka bli glad igen.
Men nu ska jag iallafal äta världens godaste mat! Avocado med keso, sååå mumsigt!
pusss på er

torsdag

jag kan ju inte mer än att älska mitt liv just nu, fast lite tvärt om. Panikångest hela dygnet runt över allt plugg och allt jag måste göra och hinna med. För er som känner mig vet ju vilken stressad människa jag är, och ja nu när det är massvis i min hjärna blir det mega stress. uscha uscha ordet plugg tål jag inte längre.

Nu blir det till att slänga i sig lite mat och sen dra iväg på innebandyträning, pöööss

Så här ser plugg nörden jag ut! heheh




onsdag

Studiedag idag vilket betyder att man bara kunde ligga hemma och ha det bra. Fast nää, jag började med ett morgonpass på gymmet och sen pluggpluggplugg. Utan att hunnit vila något idag är det snart dags att dra iväg på innebandyträning och sen direkt iväg och jobba till halv 4 inatt. Har känt hela dan hur jag gått runt som en sovande zombie men nu har jag piggnat till lite iallafall! Tur det så jag orkar med natten!
Men man ska icke klaga, jag gillar pengar! Och snart är det ju också helg så varför deppa, och något mer som är mycket snart är sportlov, kryssningen och min födelsedag! Gillare miiicket.

Tänk på mig inatt allihoppa när jag sliter på jobbet, puss på er


måndag, alla hjärtans dag

Nu blir det ett litet stress inlägg för snart ska jag iväg till liljeholmen för att äta lite alla hjärtansdags middag på o´learys med mina fina vänner. Stress stress, visste inte att klockan var så mycket. Puss på er!


Bild från i lördags!

godnatt folket!


tjööttiz, dags att sussa kudde


söndag

Igår hade jag en väldigt lyckad kväll, middag och fest hemma hos fanny ute på Dalarö. Jag och felicia hade däremot oturen att fastna i tåget så vi missade dalarö bussen som inte skulle gå förän om två timmar igen, bara våran tur! Så istället blev det till att mygla sig in i en taxi, såå skönt.
Min dag idag har varit rätt så seg, lång sovmorgon, övningskörning till och från landet, lite shopping och nu på kvällen städa städa städa plugga plugga plugga. Och solsidan såklart, man blir ju bara för lycklig när man ser på det! Ska vara så där rolig och sätta mig och plugga igen innan wallander filmen börjar puuuss




torsdag

Jobbet igår gick galant, trivdes hur bra som helst! Så nu har jag jobb varje onsdagskväll, så bra!
Lite trött idag men när är man itne det så här mitt i veckan? Ännu tröttare blir man ju av det här irriterande vädret också, sånt där härligt snökaos drog in över stockholm idag. mmm mysfaktor på hög nivå ute i trafiken. Blev ju lite ledsen i ögat när ingen i familjen lyckades ta sig hem så jag blev tvungen att ta på mig förklädet och hitta på nån middag, spik så blev det pannkakor. gottigott.
Nu ska jag vara duktig och plugga massvis så jag slipper ha massa ångest i helgen över allt jag måste göra. ÅHHH så underbart med helg imorgon, längtar galet! Men först en jobbig skoldag och lite träning innan man får pusta ut imorgon.

nu måste jag verkligen fortsätta pluggiliplugga, puuuss



        sörjer lite halft över min fina bruna bränna som helt försvunnit, jag vill till värmen igen!


tisdag kväll

Blev till att brumma runt på lite olika delar i stockholm nu på kvällen med sällskap av tim och mattias. Tim köpte sig nämligen en ny bil, som jag fick stora äran att döpa till Bigitta. Vilket underbart fint namn på en röd liten bil va? Så fiffilurigt.
De timmarna jag varit hemma nu har ägnats åt pluggpluggplugg. Tänkte vara lite duktig och ge mig på engelska c uppgiften eftersom jag råkade glömma bort den lektionen i måndag lite, eller aa gymmet lockade ju lite mer. Fast när gör det inte det?

lite ledsen i ögat att jag inte får gymma imorgonbitti.. Ska istället försöka sova så länge jag kan för att orka med skola, innebandyträning och jobb fram till halv 4 på natten. Inte nog med att man är trött efter två timmars träning, nej då är det bara att tagga till för lite jobb i 5-6 timmar. Men jag får tänka på att det är pengar, och pengar det gillar jag!

Ska köra på min speciella sovnings metod nu; sätta på en film och poff så somnar jag! Nattinatti


ge mig sommar!


tisdag

Började även den här morgonen med att dra till gymmet vid åtta tiden. Åhh jag bara älskar det! Nu har det blivit lite frukost i magen och det är dags att börja fixa mig inför skolan. Efter skolan är planerna att träffa tim och hans killkompis för att kolla bilar, haha proffset själv på bilar liksom!
Nu känner jag att tiden börjar ticka iväg, pussiluss




fett c00l chey innan träning assååååå


in my blue eyes



Always Remember to be Happy Because You Never Know Who's Falling in Love with Your Smile.


VINST

vinst mot duvbo med 6-3, såå jävla bra!
Nu blir det middag, plugg och sen lite mys framför tvn. Måndag imorgon, och jag längtar redan efter fredag!


söndag

GAMEDAY. Dags att dra iväg mot hallen för att spöa duvbo i sista hemma matchen i damserien! 
taggad till max! håll en tumme för mig puuusssiluss


plugg plugg plugg

jag börjar ju nästan bli bra på det här!


lördag

Kvällen börja bra igår men avslutades ganska snabbt ganska så failat. Jag och felicia började med att äta middag på o'learys med mamma min, sen drog vi iväg till hellströms en stund och sen vidare till metro där vi svepte i oss en drink och efter tio minuter drog vidare till lobby där vi hade planer att vara under kvällen. Men nej vakter ska vara så där jobbiga och vägra släppa in 18 åringar. Och hej jag var den enda 18 åringen, haha mobbad. Så blev till att åka hem istället. Bläää man blir ju bara så lack på vakter och alla jobbiga åldersgränser. Men var rätt skönt att komma hem iallafall, mina fötter mådde inte speceillt bra i klackskorna.
men nu är det lördag och fredan är borta. Känns som om den här dagen kommer bli megatråkig för jag har absolut ingenting att göra men det lär väl komma upp något, får vi hoppas.

nu ska jag hjälpa mamma och pappa att renovera lite i badrummet iallafall, duktiga cheyen
puuusss

fredag fredag helg

Nu är det äääääntligen helg, igen. Känns som om det är helg hela tiden, veckorna går så galet fort! Men jag klagar icke. Planerna för ikväll blev inte riktigt som planerat men det kommer nog bli bra ändå. Får hoppas på att bönis svarar i mobilen snart så hon kan komma hit och rädda min ensamhet. Men men de tär väl bara att tagga till själv, utgång ikväll ska det bli iallafall! Ha en grymers kväll allihoppa, för det ska jag ha

pööössilöss


en liten finis bild

glad chey

fråga mig inte varför men idag är jag otroligt glad. Allt har bara flytit på så himmla bra! Egentligen har väl inget speciellt hänt men åh så bra den varit. Nu är det snart dags att sova för att klara av sista dan på skolveckan och sen är det heeeelg! Längtar så till imorgon kväll som också kommer bli perfa.
naaaatti natti

torsdag

Jaha då har man halkbanan godkänd också! Det där var ju inget att vara nervös över direkt, bara roligt att sladda runt med bilen, jag gillare jag gillare.
Mindre roligt var det att jag var tvungen att gå upp 05.30 imorse vilket jag inte är van med, så nu är jag ganska så trött. Nu blir det lite vila och sen iväg på träning. Pussiluss

efter lite shopping mår jag bra

klackskorna omklackade och redo för helgen och två par nya svarta jeans inhandlade! Ett par mer glannsiga och ett par vanliga. Kan inte bli mycket bättre. Så skönt att slippa ha svarta leggings på sig varje gång man ska ut eller bara till vardags, så nu kan man visa ruuumpan! hihihi
Nu har jag det lika tråkigt som alla andra vardagskvällar, så körkortsboken kommer väl upp igen. Roligt liv jag har just nu. På tal om mitt liv så ska jag få halkbanan avklarad imorgon, neeeeeervös. Men det ska nog gå bra

ha en toppen kväll, pusss på er


onsdag

Helt slut i kroppen! Upp tidigt imorse och drog iväg till gymmet med Angelica. Sen var det bara att duscha och fixa sig fort för att dra till skolan och ha psykologi. En riktig tänkarkurs det där alltså, man blir ju helt slut i huvudet efter ett tag. Nu är jag iallafall hemma, har blivit lite mellis och snart kommer mamma min hem som lovat mig att åka till skärholmen för att klacka om ett par skor och köpa jeans. Men först var jag tydligen tvungen att följa med henne på en långpromenad, så det är väl bara att slänga på sig jacka och hänga med. Vad gör man inte för att få shoppa lite sen? hihihihihihehehehöhöhaha
Pussssssiluss

tisdag

Kom hem från gymmet för en liten stund sen. Ett riktigt skönt träningspass!
Nu blir det en lugn kväll med tv och massa körkortsteoriplugg. Pussiluss


föresten så gjorde jag en väldigt fin bild idag över hur angelica tror att världen ser ut. Man kan ju lugnt säga att den tjejen inte har koll på världens delar och länder! Var ju bara tvungen att rita in hur hennes svar såg ut när jag frågade henne om hon visste vart allt låg. Neeej inte så smart!


RSS 2.0