död.

Helt seriöst nu var det nog väldigt väldigt länge sen jag var med om något värre fyspass. Fyfan alltså! Allt gjorde det ju lite värre med att jag sträckte benet också, plus att min cykel stog där så fin efter träningen och bara väntade på att rulla upp för alla backar.. cykling med sträckt ben, i backar - ja något fruktansvärt jobbigt.
Orkar knappt ens ställa mig upp, fy fan vad slut! Nu blir det snart sussa kudde och vara riktigt utvilad till imorgon då fia och elins student ska firas! PUUUSSILUSS GODNATT

tisdag

Jobbintervjun idag gick hur bra som helst! Med andra ord kirra jag ännu ett nytt jobb som servitris, heltid dessutom! Så under den här eller nästa vecka ska jag iväg och provjobba. Glaaad tjej
Efter det blev det skolan då vi var tvungna att säga adjö till våra små datorer, hur ska jag klara mig utan den till i slutet av juni? Good question... I skolan fixade vi även lakanen som vi ska ha på flaket och köpte all öl som ska sprutas. Det närmar sig nu och snacka om att jag är tagagd!

Exakt lika taggad som jag är på att dra iväg på första försäsongsträningen och puscha galet med fys? Njaaa inte riktigt.. Inte nog med fysträningen, jag ska också cykla enda dit! ojojoj säger jag bara, dubbel träning på hög nivå. Men sånt gillar ju jag! Är ju galet slö i benen när det handlar om cykling så det är nog bäst att jag drar iväg snart så benen hinner börja leva igen innan dom ska börja torteras med fys... Hörs ikväll igen puuusss

måndag kväll

Vad lack jag varit idag alltså! Nån idiot hackade in sig på både min facebook och hotmail. Hur omogna och störda människor finns det egentligen?! Lyckades iallafall få tillbaka allt med nya lösenord och olika säkerthetsinställningar..

Allt det med hackande gjorde att min dag förstördes lite, tanken från början var att shoppa med bell i stan men det var bara att vända hemåt för att försöka lösa det där istället, vilket också tog hela dagen...
Det enda positiva idag är att jag fick veta att jag ska på jobbintervju imorgon. Så innan skolan drar jag iväg på det och troligtvis kirrar ett servitris jobb, gillagillagilla. Nu är det dags att sova så jag är pigg imorgon
nattiii nattii

-

I'll tell my friends that I think you're starin'
And you say the same to yours


söndag kväll

Halloj Halloj, blev en riktigt skön och lugn dag! Lyckades hitta lite god choklad till mamma i presemt så nu under kvällen har det blivit god middag med familjen, lite presentöppning och min goda kladdkaka som efterrätt! Jag är verkligen helt ärlig när jag säger att jag är världens bästa på att göra kladdis, sååå himla gott blir det!

Nuuu börjar big brother igen, dags att släppa datorn! PUSS

söndag

Känner lite så att det är "äntligen söndag". Idag blir det en lugn dag, morsdag så först blir det iväg och köpa present till mamma och sen bara ta det lugnt hemma. Helgen har varit lyckad men jag är trööööttröttt.
Imorgon börjar ännu en till vecka som jag är ledig från skolan, bara tagga för studenten som är om 11 dagar!
Nu ska jag fixa till mig lite och dra mig ner mot liljeholmsgallerian, puuuuss

bjuder på en bild från i fredags! stephiii och jaaag


fredagmorgon 07.24

Nu ska jag iväg till gymmet! träna träna träna träna träna
Vilken härlig fredag!


torsdag

Idag har det blviit lite träning, lunch ute på djurgården och lite shopping. Nu på kvällen svängde även Tim över hit och höll mig sällskap med massor med snack. Imorgon är det freeeedag! najsnajsnajs
Min fredag ska börja på gymmet så nu är det dags för mig att sova så jag orkar det! Godnatt

Föresten så låg jag nyss och tänkte lite på alla skador jag haft, och det jag tänkte på var att jag tror att jag aldrig mer kommer skada mig! Gips skit ska aldrig mer på min kropp! Liksom kolla hur fin jag var tvungen att vara när jag var i goa, jag slapp gipset i tre veckor, men vafan är det här för protes skydd?! Nej aldrig mer ska jag skada mig!


onsdag - nattinlägg

Dagen spenderade på Ikea med belli där vi åt lunch och köpte lakan till flaket. Efter det har jag bara varit hemma och tvätta, städat och pluggat. Vuxenpoäng?
Vet inte riktigt vad jag gör uppe så här sent, skulle lagt mig för länge sen! Men men jag är ändå ledig imorgon igen så det är ingen fara. Imorgon blir det gym på morgonen och sen ut på Djurgården med mamma och syster för att fika och äta lunch. Vi alla är lediga så då får man passa på att ha en liten tjejdag!

Nu börjar jag bli riktigt trött, dags att sussa kudde i några timmar och bara tagga inför gympasset imorgonbitti
PUSSILUSS GODNATT


tisdag kväll

Blev en sväng ut på Djurgården med Bell för att hejja på mamma som sprang vårruset! Var mega kallt och regn när vi kom dit men efter ett tag kom solen fram vilket var väldigt mysigt! Men efter 2 timmars sittandes i gräset blev det rätt så kallt, höll på att frysa ihjäl!! Vi fick iallafall skjuts hem till mig vilket var väldigt skönt.
Påvägen hem köpte vi lite godis och har nu bara en mys tjejkväll. Nu är det dags för lite film och sen sussa kudde
natti nattii


Bellii och jag!


det är rätt tråkigt att vara ledig

fins ju ingenting att göra. Åkte en snabbis till liljeholmen och köpte mig ett par jeans shorts och ett armband iallafall, men nu då resten av dagen och kvällen? segt segt segt. Aja ska ner mot huset nu och sätta mig en stund i solen. PUSS




tisdag

Precis hemkommen från gymmet, ovanligt va? Får se vad som händer idag, har inga som helst planer. Vädret var ju inte riktigt så roligt idag heller, bläääää. Nu blir det en dusch och sen lite matlagning! Inte bra när man bor ensam, man liksom glömmer maten ganska så många gånger. Men nu jävlar ska jag ätaaaa

PUSS PÅ ER

sömntuta

Trots att jag somnade redan vid åtta igår kväll och fick mig 14 timmars sömn har jag varit sjukt trött idag. Dagen började iallafall med skola, vilket var väldigt onödigt för lektionen va inställd.. så blev istället att jag inte orkade åka hem så satt kvar och kollade på gossip girl tills jag till slut orkade mig iväg till liljeholms gallerian för att köpa present till syster min. Sen blev det hem och vidare till farsta centrum en snabbis för att kolla lite affärer och efter det fördelsedagsfirande med grillning och tårta!

Kan ju inte direkt klaga över min vecka, är ledig tisdag, onsdag och torsdag. Sååå skönt! Hoppas på riktigt fint väder så jag kan ligga ute och sola hela dagarna! 
Nu ska jag fortsätta att se gossip girl innan det är dags att sova, natttiii

23 maj

Grattis världens finaste syster på 17 års dagen! <3




söndag

Två lyckade kvällar på rad! I fredags firades Tim med fest hemma hos honom och igår var det utgång med massa sköna människor. Start på daam och sen vidare mot entourage och efter det hem till mig för lite efterfest. Lite smått jättejätte trött eftersom jag bara sovit tre timmar, men men vem vill ligga och sova bort hela dagen? Så nu sitter jag ute på balkongen och sooolar. Fast det blåser ganska mycket, inte så skönt... Senare idag blir det troligtvis lite träning och grillning!

På med solglajjorna nu, nu ska det solas! PUUUUSS

torsdag

Känns som om jag hunnit med hur mycket som helst idag. Körlektion imorse, efter det till skolan för att ha mitt allra sista prov, direkt efter skolan iväg för att puscha på gymmet och därefter hem för lite middag och övningskörning. Det går bra nu kompis, det går bra nu. Riktigt skönt med fredag imorgon, tanken att man får sitt allra sista plugg inlämnat imorgon gör ju allt helt underbart! Fatta, det allra allra sista under min gymnasietid! Bäst att fira det med festfestfest imorgon kväll!

Nu ska jag plugga lite och sen iväg med pappa på lite ärenden with the caaaar
PUSS

pluggnatt

Filmen var galet bra!! Verkligen värd att se!
Nu ska jag plugga hela natten lång, älskar att man alltid börjar plugga kvällen innan provet! Upp och hoppa tidigt imorgon för att dra iväg och köra lite bil
PUUUSSPÅER


onsdag

Kom nyss hem från gymmet så nu blir det dusch och lite plugg innan det är dags att börja röra sig in mot stan för att träffa Bell. Planerna är att först kolla runt i lite affärer för att köpa presenter och efter det middag och Fast and furious 5! Kommer sitta och dö lite smått av Paul Walkers snygghet, han är helt okeeej!


duktig tjej

orkar plugga liksom, drog ut på min andra joggingrunda för idag istället. Fast smart som man är kollade jag inte vad det var för väder ute, så mitt ute i min springtur började det spöregna, åska och blixtra. Läääskigt!
Nu blir det en dusch och sen big brother innan det är dags att sova, natti nattiii

tisdag kväll

Efter en och en halv timmes övningskörning med pappi i södertälje är jag nu hemma. Nu blir det lite plugg och sen big brother. Ledig imorgon, uunderbart! Så morgondagen kommer bestå av träning, plugg och senare på kvällen middag och bio inne i stan med Bell och Maja.
Föresten så kanske jag ska ut på lite äventyr om två veckor, kan inte säga än vad men åååh vore så najs! ojojoj spännande spännande nu va?!
PUSS


tisdag

Somnade redan vid klockan tio igår, så nu efter 10 timmars sömn känner jag mig väldigt utvilad och pigg! Kom nyss hem efter en joggingrunda så nu blir det en dusch och sen börja fixa sig inför skolan. Ska redovisa mitt projektarbete idag så är lite nervös, men hoppas på att det ska gå bra iallafall. Efter skolan blir det troligtvis lite träning och iväg till södertälje för att träffa upp Pappa och sen övningsköra.
Nu känner jag mig snäppet för svettig och äcklig för att sitta här och skriva blogg, duscha duscha duscha!
PUSS

.









måndag

En måndag som varit som vilken måndag som helst. Börjar bli lite plugg kvar nu i skolan, riiiktigt skönt!
Efter skolan blev det liljeholmsgallerian en snabbis för att köpa hårfärg och sen hem direkt för att slänga i den nya nyansen i ruffset. Blev helt okej, inte så svårt att misslyckas med brun färg. Blev iallafall lite mörkare vilket jag börjar trivas med mer och mer under den senaste tiden. gilla gilla gilla

Sista plugget ska bli klart ikväll, men innan det lite middag med familjen.
PUSS å hej





16 maj

Stort grattis till Tim bästisen min som blir 20 år idag!




det sista av den här helgen

ojojoj vilken torsk av sverige.. förlora med 1-6 i en vm final är inte okej någonstans! Efter att ha suttit bänkad framför tv:n nu i tre timmar är det dags att fixa sig för sängdags. Ny skolvecka imorgon, blääää

Njuter det sista av den här söndagen i min ensamhet, lite små skönt att vara helt ensam hemma eftersom syster min bestämde sig för att sova hemma i huset istället. Lägenheten för mig själv, mm likeey likeeeyy.
Natti natti på er




just nu


söndag

Har varit en lugn och skön helg! Helt död efter torsdagens skiva så i fredags blev det hemgång redan vid klockan elva. Hade varken ork eller lust att vara ute. Se det blev en mysig hemmakväll istället. Lördagen började med lite träning och sen iväg till landet med familjen och Bell för att bara mysa och fira pappi som fyllde år. En riktigt mysig dag och kväll ute på landet! Riktigt skönt att komma bort från stockholm i två dagar.

Nu är det bara att tagga till innan vm-fianalen börjar, SVEEEEEERIGE!!


bellii chillar galet på studsmattan


jag är bra på bakåtvolter, eller aaa nästan

söndag

Min lördag var flängigare än någonsin! Det började med inlines match, efter det blev det lunch på ikea och sen fotboll ute i solen. Sen började allt det jobbiga med att försöka planera kvällen. Jag Wille och Tim gick fran att vilja spela laserdome till grillning till ingenting, som sedan slutade med att vi satt och kollade existenz klipp tills vi tillslut bestämde att vi skulle dra oss in mot stan. Blev en middag på burger king, drog in på gaudi med wille och bell i några sekunder, ångrade oss och åkte vidare till skanstull. Väl där ångrade vi oss igen och bestämde oss istället för att dra hem några stycken till mig. Vi hämtar upp dricka och 1 minut från mig tänker vi alla varför börja festa nu när klockan är halv tolv? Så mot norra sköndal för att släppa av bell och sen blev det hem och sova.
Ja lite virrigt var det, men rätt så skönt att slippa krogen och allt festande!

Idag blir det nog till att hålla sig utomhus i det fina vädret! Man måste ju börja jobba på sin bränna inför studenten
Pussiluss




fredag

Trött tjej ska nu sova efter en nykter utgång på krogen. Galet vad segt det alltid känns när man inte druckit, men iallafall en lyckad kväll! Nu hopp i säng för att sova några timmar och sen upp för att kolla på inlines match!
natttiii natti




söndag

Jag är död efter den här helgen, uuuusch så trött jag är. I fredags var det mösspåtagning med utgång och igår var det valborg med lite partyparty hemma hos mig med grillning. Lyckad helg iallafall!
Jag och bell har legat helt döda i soffan hela dagen så nu blir det till att ta tag i allt plugg.. Ny skolvecka imorgon igen. Yeyeye bara ungefär 5 veckor kvar till studenten!

pussiluusss






RSS 2.0