Onsdag

Nästan sista dagen i skolan idag, bara tre timmar matte imorgon innan man får tagga inför valborgskvällen. En kväll som forfarande inte har säkra planer, men det dyker nog upp något. Jag och matilda lyckas alltd få det roligt

Idag på innebandyteorin pratade vi om idrottspsykologi som handlade om mental träning. Vi gick igenom vad elit idrottare hade jämfört med vanliga idrottar. Och när jag satt där kom jag på mig själv att jag har väldigt starkt av allt det som krävs för att bli bra på sin idrott; självkänsla, koncentration och anspänning. Till exempel blir jag aldrig nervös om jag ska lägga en straff eller aldrig tvivlar på mig själv över vad jag kan.

Nu ska jag snart iväg och träna med a-laget. Älvsjös damer har nämligen provträningar dit några av oss 92:or blivit kallade. Men ska väl först göra lite middag. För er som är intresserade så tror jag att jag ska göra gröt

Puss puss

Tisdag

Idag efter skolan har jag och matilda varit mycket kreativa måste jag säga. Både att vi är ute i god, sprungit upp och ner för backarna på thorildsplan och sen burit väldigt tunga väskor. Så en tumme upp för oss idag.
Men åter igen blir jag nästan tvungen att berätta om mitt dåliga minne här i bloggen (något som inte längre är roligt) utan detta börjar bli extremt jobbigt. Den här tisdagen och de två tidigare veckorna har jag glömt skolböckerna hemma vilket gjort att jag blir tvungen att plugga massor hemma. Men igår kväll i ungefär tre minuter lyckades jag få lite minne i skallen och lyckades hitta min försvunna ipod. Haha en liten jäkla sak som jag aldrig förstått mig på.. haha nope ipod förstog jag inte för tre år sedan när jag fick den så jag köpte en ny. Men nu är denna oanvända ipod framme och jag kanske borde använda den? Sen kom även min försvunna mp3 fram ! Fast det var i och för sig mamma som hittade men men...

Nu är det snart middag, håller på hungra ihjäl
Puss puss

Oavsett vad som sägs

jag ser hans blickar..

Måndag

Förlåt för dålig uppdatering, känns som om söndagen och denna måndag bara flygit iväg.. Gårdagen var iallafall ganska så trevlig med släkten, blir ju alltid lite långtråkigt i slutet men det var iallafall trevligt att träffa alla. Väldigt god mat och väldigt fint väder. Så denna konfdag var väldigt lyckad.

Min allergi kom i helgen, och har under igår och idag blivit värre.. Verkligen väldigt jobbigt. Brukar aldrig känna av den så mycket som jag gjort i år. Näsan kliar, ögonen rinner och kliar, huvudvärk och nyser hela tiden (alla min små bekymmer). Och glömsk som jag är har jag fortfarande inte fått i mig allergi tabletten.. Men nu ska jag faktiskt upp och hämta en annars kommer jag inte klara av natten.

Bara två och en halv dag kvar i skolan! eller ska man kanske bara satsa på två dagar och låta en lektion sakna mig?

puss puss godnatt

,

to reach our level, you must first reach the stars


Lördag

Äntligen en underbart härlig helg. Inte bara ledig utan också väldigt fint väder!

Igår tillbringade jag min eftermiddag och kväll med Matilda, haha som vanligt. Det är bäst så tycker vi! Iallafall så fick vi sluta tidigare igår så då drog vi hem till mig och hämtade lite saker. Sen kom min otroligt smarta illa vän på att hon hade glömt en sak i skolan, så det var bara att åka tillbaka till skolan denna fredagse ftermiddagen. Så mycket gillar vi skolan! haha. Efter det ännu en sväng hem till mig, men denna gång var jag den smarte eftersom jag hade glömt dörrnycklarna. Matilda vänder hemmåt och jag får sitta utanför dörren i 30-40 minuter! haha härliga tider. Men så farligt var det inte utan jag tillbringade min tid med telen och solade lite, solen låg på något helt otroligt skönt. Efter lite god middag bestämde jag och matilda oss för att träffas på fridhemsplan för att ta en snabbrunda i kistagallerian. Efter det hem till henne och fixade lite och sen vidare till tantolunden där vi stannade i ungefär fem-tio minuter , hahaha mer orkade vi inte så vi drog tillbaka till bromma. Lyssnade på musik och fixade manikyr. En tjejkväll helt enkelt, men som vanligt somnar jag på en sekund när klockan hunnit blivit mycket, så godnatt för mig medans matilda sitter och snackar i flera timmar. haha.
Idag har jag jobbat med laget på sanktan finalerna. Usch så irriterad man blir att man inte kom dit i år. Liksom vi har ju varit i final 2 år i rad... Man kännde verkligen hur sugen man blev på att spela, men nej nej vi fick dela ut priser istället.
Hemfärden blev på pappas motorcykel, perfekt när det är sånt här fint väder.

Snart är det middag här hemma och sen ska jag städa mitt rum lite snabbt. Hela huset börjar se perfekt nu eftersom lovisa tar konfirmation imorgon och hela släkten och massa vänner ska hit. Så imorgon blir det en tidig morgon för att hinna fixa sig. Ordna håret, sminket och sätta på sig finkläder (kläningen från Indien blir det nog).
Kvällen är inte riktigt helt planerad ännu eftersom matilda varit så där smidig och smart igen och troligtvis lyckats fått hjärnskakning. Gumman då.... <3

Nu måste jag städa , puss puss

 


inte långt kvar

bara en och en halv dag kvar till helg.. Snälla, låt det gå fort?!

Onsdag

förlåt för den dåliga uppdateringen under två dagar, har helt enkelt inte hunnit med. Igår kväll tillbringades faktiskt hela eftermiddagen och kvällen åt engelska pluggande.. så där lagom roligt, men men ibland kanske jag borde plugga. 

skoldagen idag var väldigt slapp, först innebandy teori och sen film. Väldigt skönt eftersom man är så där lagomt trött när en halv vecka gått... Efter skolan drog jag hem till kevin och träffa honom och Fredrik. Lite som en chock märkte jag där att jag hade träning när jag kollade in lagets sida... Så efter drygt en och en halv timme var det bara att dra sig hemmåt för att få i sig lite mat. Och nu ligger jag här i soffan och slappar innan det är dags att springa iväg till västertorpshallen. 

nu ska jag packa väska, puss puss

imorgon ska jag äntligen träffa min sofia, bästevän

hatar det, älskar dig

Egentligen gör det så himmla ont i hjärtat.. att detta hela tiden ska finnas i ens tankar, bromsa det lyckliga och göra en orolig är bland det värsta. Ibland känns det bara så tugnt att le och skratta, eftersom man hela tiden går runt och bär på det.. En hemlighet? Inte egentligen, men på något konstigt sätt är det något man inte vill berätta. Jag skulle aldrig göra det, hur ont i hjärtat det än gör.. År efter år, svikelser efter svikelser. Men på något sätt överlever man det..

Allt handlar om att vara stark. Men hur länge orkar man? Hur länge orkar man hålla det inom sig? Hur länge orkar man hålla sin ilska innne? Hur länge ska man skydda sig själv ifrån att inte berätta för någon? Hur länge ska det här hålla på? Eller föresten, finns det ens ett "slut" ? Tyvärr tror jag inte det... Jag hatar det så himmla mycket. Det gör så ont när du sviker..

Förlåt alla läsare för att ni inte förstår något... för det är ingen som vet eller kan förstå så ni behöver inte ens gissa.. Jag behövde bara skriva av mig lite.. Några kanske kommer bry sig (tack så mycket) men helst vill jag inte att någon ens frågar om det, utan finns där bara för mig. För det är de glada och lyckliga stunderna som gör att man orkar stå ut med jobbiga tider.. Så snälla, fråga mig inte.. För jag är lycklig, i nu läget har mitt liv aldrig varit bättre om jag ska vara ärlig. Men det där, det har alltid funnits, och kommer alltid finnas med i mitt hjärta. Som ett litet svart hål, ett svart hål som många gånger är ganska tugnt, speciellt när man är ensam..

Men till dig, vill jag iallafall säga att du betyder allt för mig, jag älskar dig, och kommer alltid göra

Glömsk

Usch asså jag vet inte vad jag ska göra åt mitt dåliga minne. Men nu är det som det är, och jag har varit glömsk en än gång.. Hehe hade helt glömt bort att jag skulle träffa tjejerna från gamla klassen imorgon, och jag som skulle fika med fia.. Men hoppas verkligen inte hon blir sur på mig nu (hahahaha) men vi tar det på onsdag eller torsdag istället.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och försöka att snabbt göra mig klar, för jag vill ju inäg och se fotbollsmatchen... Men nej min mobil är helt tyst, så det får väl bli att jag sitter hemma.. Hehe kanske bra med tanke på att jag har massor med plugg. Så nu hoppar jag som sagt in i dushen, puss puss


Derby

Ikväll är det den stora matchen, matchen mellan de två stockholmslaget. Världens bästa hammarby möter djurgården.
Men självklart tar vi, bajen, hem detta !



ska göra allt för att få se matchen ikväll på tv!
nu är det snart dags för träning igen... puss puss

ledig morgon & dubbla träningar

En ledig morgon till kart över tolv kan ju aldrig kännas bättre så här efter ett lov, eller hur? Verkligen en mjukstart. Men i och för sig var vi ju med skolan hela dagen i lördags.. (det är därför vi slipper innebandyträningen nu på morgonen).  Jag som trodde att denna måndag helt skulle bli fri från skol-innebandyträning, men nej nej istället ska det vara provträning för nya elever (och vi ska vara med och träna) vid tre tiden. Så det blir bara att träna 1- 1, 5 timme med skolan och sen hem en liten stund och vidare till lagets träning. Härliga tider! För visst är det så att man lägger ner tid på det man älskar? Det gör jag iallafall..

Planer inför veckan finns det inte så mycket av, förutom att jag ska träffa Sofia i stan imorgon och fika. Mysigt mysigt. Ska bli så roligt att träffas. Hon praktiserar inne i stan så det var ju perfekt. haha. Fler händelser i veckan är väl de samma som annars, skola, kompisar och träning.

Nu ska jag börja fixa mig lite smått, har inte bestämt mig än om jag ska till sklan och äta lunch eller om jag ska komma direkt till lektionen som börjar kvart över tolv. Det är ju pasta idag i skolan, vilket inte är en favorit, så det blir nog att sega hemma.. Juste innan jag slutar skriva ska jag berätta om det citatet som står längst ner i inlägget laddad till tusen, just så sa nämligen min tränare i skolan till mig och det stog även på mitt omdöme. På något sätt gör det mig så himmla taggad, och får mig att verkligen vilja uppnå det ; att jag kan bli hur bra som helst.. Men bara om jag vill, och om jag kämpar..

Puss puss, självklart slänger jag in ett inlägg senare idag.

två assister, mål på straff och matchens lirare..

Det var allt jag åstakom under dagen semifinal, men tyvärr räckte inte det till en vinst.
Vi hade länge en ledning med 2-0, men när sista fem minuterna närmade sig fick Väsby in två snabba mål som ledde till en oavgjord match efter total matchtid. Efter två minuters vila var det dags för fem minuters sudden (den som först gör mål under fem minuter vinner) Med otroligt många chanser lyckades vi mot förmodan inte få in den, måste säga att jag helena och millan spelade riktigt bra! Men iallafall, 2-2 stog det fortfarande när fem sudden minuter gått... Och nu väntade fem straffar var av respektive lag. Vårat lag ställde upp med Millan, Bella, Olivia, Matilda och jag och självklart med otroliga Sophie i mål. Men det var inte vår dag idag kan man säga.. eller inte på straffar iallfall.. Straff efter straff gick och ingen gjorde mål, dom gjorde ett.. Och sen var det min tur, inte det minsta nervös lyckades jag iallafall sätta min specialare (kändes grymt skönt) Men tyvärr satte dom sin sista straff och tog därför finalplatsen ifrån oss.

Tycker iallafall att vi var grymt duktiga, det var ju vi som ägde matchen liksom. Är också stolt över min egna prestation, förutom att det kändes hur jobbigt som helst när man gör värsta slagskottet i sudden som målvaktern räddar med foten! Otur värre? Gick iallafall ifrån hallen med ett pris som matchens lirare..

Nu ska jag plugga spanska och ladda inför en härlig skolvecka..
Puss puss


Laddad till tusen

Om det är någon gång man ska vara laddad, taggad, pigg och riktigt på hugget så är det just idag. Idag då semifinalen äntligen är. Med mina små innebandy erfarenheter (som inte egentligen är små, men men ) så vet jag att denna match kommer både bli tuff och jämn. Så det gäller att inte ställa in skorna i förväg utan kämpa hela matchen. Absolut är det något jag ska göra, för jag ska verkligen vinna den här matchen. Vi ska till final i år igen, för tredje året i rad! Men för att komma dit gäller det att vinna mot dagens motståndare; Väsby, som är ett av seriens bästa lag. Men självklart kan vi klara det! Vi måste ju faktiskt visa vilka som ska ha kvar titeln som stockholms bästa lag. Positiv energi snackar vi om... !

Som laddning denna morgon gick jag upp ganska tidigt, mamma väckte mig klockan åtta för att jag skulle ha god tid på mig att fixa mig och äta mina två frukostar. Hahah japp två frukostar blir det idag. Först direkt när jag vaknade en macka med ett glas mjölk och vid tio tiden (en halv timme innnan jag ska åka iväg mot sköndalshallen) blir det lite havregrynsgröt. Haha mums mums.
Usch jag känner mig helt hyper och glad, hyper inför matchen med det glada och lyckliga är nog för min lilla Sofia som gjorde mig till tårar igår. För så mycket har jag saknat dig, att jag börjar gråta när jag hör dina ord och vad du känner. För vi sa ju om det någonsin skulle sluta vara vi, skulle jag sluta vara jag... Och det stämmer, jag kan helt enkelt inte klara mig utan min sofia, andra halva, tvilling och hon som är inristat i mitt hjärta.

Nu ska jag gå igenom innebandyväskan igen och försäkra mig om att allt är med. Alltid bäst med tanke på min virrighet..


Bild från förra årets sanktan final, då vi stog med guldhattar på huvudet efter en match mot väsby...
(så vi möts en än gång, men denna gång en match om finalplatsen)


Puss puss

"Du kan bli hur bra som helst. Du är grym, jag menar det verkligen, du är grym"


Meningar som får ens hjärta att börja lysa

Igår blev det faktiskt en mysig kväll, trots kylan ute.. Till slut hamnade vi iallafall i tanto på en lägenhetsbakgård där vi fick ha våran egna lilla fest. Jag, matilda, kevin och fredrikar (haha tre stycken) Där var jag väl ändå lite fiffilurig?
Man kan ju undra varför man väljer att sätta sig utomhus en sån här kall kväll.. svaret har vi hur min dag har varit idag. Jag skulle nämligen upp tidigt för att åka till globen och kolla på SM-finalerna. Vi kunde därför inte åka på de festerna vi var inbjudna på, i vallentuna och tullinge. Därför väljer man ett närmre ställe och kommer hem i tid. Jag har förbättrat mig! haha vi hade iallafall riktigt roligt stundvis igår.

SM-finalerna i globen slutade med guld till Balrog's damer och AIK's herrar. Härligt med två stockholmslag på toppen av prispallen. Åhh vad sugen man blir att spela när man kollar, det väcker drömmar kan jag ju lugnt säga. Drömmar som jag verkligen ska uppnå, för jag ska en dag stå där på sm-finalens plan! Jag ska verkligen satsa allt jag kan, för om jag vill kommer jag klara det. Måste bara göra upp mina framtids planer lite, tänker inte berätta som än här i bloggen...

Rubriken på det här inlägget är till dig sofia, för nu började mitt hjärta verkligen att lysa. Att höra att du känner samma dag har varit det bästa jag hört på länge. Tack, eller vad man nu ska säga (a) Du vet det säkert redan, men du betyder otroligt mycket för mig!

Nu ska jag kolla film och ladda inför imorgon. Är sååå taggad alltså!
puss


Torsdag

Jaha och då har snart en vecka på lovet gått...

Vaknade ganska tidigt imorse, vid 09.09 faktiskt. Var i och försig medvetet med en tidig eftersom jag annars bara degar till och sitter hemma hela dagen. Så denna tidiga morgon ska göra så att jag hittar på något idag? Man hade ju hoppats på fint väder som det var förra veckan på "det riktiga" lovet. Men nej, inte bara att skolan tagit fel lov vecka utan de har också tajmat in detta tråkiga molniga väder. Haha. Men om jag ska vara ärlig tycker jag faktiskt att det har varit mycket bättre att vara ledig den här veckan, vart man än åker så är det lugnt och skönt. Det gillar vi!
Idag om någon timme blir det nog en liten vistelse in till stan, där jag ska träffa matilda. Men nu måste jag verkligen bestämma och sätta regler för mig själv att jag inte ska shoppa något. Detta shopping-beroendet jag hamnat in är inte okej, så det måste bli en ändring. Haha annars kommer det ju börja flyga iväg pengar runt om mig. Ordentligt? Något jag var förut men nu ska börja sträva lite mer efter.. 

Nu ska jag hämta ett glas med den underbara juicen som vi köpte hem igår och sen ta en uppfriskande dusch.
Juste igår på innebandyn var inte min dag precis, jag flög och flängde överallt. Gjorde illa mig hela tiden. Haha så tummnageln dunkar och armbågen började blöda och blev svullen på kvällen. Ajaj har faktiskt ont i armbågen... Det gjorde så otroligt ont när jag gjorde illa den plus knät, men eftersom det var så klantigt av mig kunde man inget annat än att skratta. Klantig, mitt förnamn ungefär... haha

Puss puss, ha en fantastisk bra torsdag! Skriver senare efter min träningsmatch.

Onsdag

Snart har en veckas påsklov gått och jag har inte gjort något speciellt. Men det kanske är det lov är till för, att kunna ta det lugnt? Dessa två dagar sen i måndagskväll har jag varit med Matilda. Först måndag till tisdag sov vi hos mig och bara hade en tjejkväll och från tisdag till idag sov vi hemma hos henne. Igår var en väldigt intensiv dag för oss två, i och med att vi flängde runt ganska mycket. Först åkte vi till Kista där vi åt lite lunch (fy fan vad äckligt det var, ska aldrig mer äta en vegetarisk wrap..) efter det fick vi något kosntigt ryck och åkte till Häggvik där vi försvann lite..., men väl på tåget igen gick vi av i solna där energy dryck behövdes köpa för att vi skulle orka åka hem. Från solna åkte vi till matilda i bromma och sen efter en timme vidare till Hagsätra. Väl i hagsätra då klockan hunnit blivit nio på kvällen satt vi och kollade på fredriks träning. En väldigt lång dag innan vi på riktigt kom hem och tog det lugnt. Var hemma i huset i bromma lite över tolvslaget.

Idag har vi bara tagit det lugnt och spelat in lite låter. Riktigt bra måste jag säga

Nu ska jag upp och vara lite social med mamma innan det är träning, puss

Träningsmatch

Träningsmatchen mot Åkersberg slutade tyvärr med en förlust med 4-5... Väldigt otur eftersom det var vi som hade spelet och alla chanser. Men men ibland går skitmål in i baken. Iallafall väldigt bra spelat av oss älvsjö brudar tycker jag (som alltid ! ). Jag , Helena och Millan lyckades sätta dit tre mål tillsammans (alla gjorde ett var sitt tror jag)

Så nu är vi råtaggade till torsdagens match och semifinalen på söndag !

Ha en superbra dag! puss

annandag påsk

Med tunga steg gick jag upp den här morgonen efter att väckarklockan ringt vid halv nio. Kunde i och för sig sovit längre men jag vill ha tid på mig innan det är dags att åka till träningsmatchen som börjar klockan tolv. Men nu efter en liten frukost är jag tillbaka i sängen igen och tar det lugnt med datorn i knät. Jag måste ju skriva i min nydesignade blogg. Känner att jag helt böjar tappa känslan för frukost, känns enformigt och inte alls gott längre. Men man får väl tvinga i sig? Även godis är något jag helt tröttnat på, fick påskägg nu på påsken men har princip inte ätit någonting, så nu är det dags för mig att ta bort allt detta onödig socker!

Time för att börja pack innebandyväskan, skriver senare idag
puss puss


Godnatt

Nu har jag fixat musiken lite, är inte precis den musik jag själv brukat ha i öronen men tycker att det ska vara en skön bakgrund till när man läser. Men nu ska jag sova, känner verkligen hur ögonlocken dras längre och längre ner. Juste nu kom jag på att jag har match imorgon, en till sak varför jag bör sova nu.

God natt

Musik i bloggen

Med hjälp av underbart snälla Emma lyckades jag till slut få in min ipod i bloggen. Väldigt stolt över mig själv måste jag säga. Var faktiskt inte så svårt som jag trodde. Har tyvärr inte lagt in så många låtar eftersom det viktigaste för mig var att det skulle funka, men det ska nog fixas imorgon. Om det är någon som har förslag på låtar är det bara att söga till.
Är det bara jag som tycker att en blogg blir så mycket roligare och levande med lite musik i bakgrunden?

Nu snart är det dags för mig att borsta tänderna, sätta på mig pjamas och krypa ner under täcket och sätta på en film. Tror i och för sig att jag bara kommer hinna se förtexten innan jag somnar, men det är i vilket fall som helst iallafall ett försök till att se en film. Och inte är det konstigt att man somnar om man varit vaken sedan igår morse?

Godnatt

Matilda!

Jag saknar min bästaste matilda som är i Örebro. Men som tur är kommer hon hem imorgon kväll så vi får ses på tisdag och hela vårt underbara lov. Jag vill iallafall säga att du betyder grymt mycket för mig gumman. Jag kommer alltid att finnas här för dig, oavsett vad.



Söndag

Gårkvällen och natten tillbringade på Ingarö med lite kompisar. En väldigt rolig kväll med chill i vardagsrummet och sen i natten ut i bara bikini för att bada och sen basta. Men måste nog erkänna att jag stog över badet, av två skäl, det första att jag redan är förkyld och det andra att jag inte vill bli sjuk till nästa helg då det är semifinal.
Eftersom inte bussarna går där ute på ingarö fick det bli att jag sov över där. Eller meningen var iallafall att jag skulle sova, men så blev det inte. Utan har varit vaken hela natten, så känner mig ganska trött nu efter att varit vaken i snart me rän ett dygn... Tog iallafall en tidig buss hem med grabbsen så var hemma vid nio tiden.

Nu måste jag dricka något innan jag törstar ihjäl, sen blir de till att fixa mig innan det är dags att åka på påsklunch hos farmor. Ha en super bra och solig dag, jag skriver senare idag och uppdaterar om min kväll.

Puss

PS.
ny design! Men får inte min ipod att fungera, måste verkligen ha hjälp av någon... (?)

Fredag kväll

På grund av att jag klantade till mig lite förra helgen med att komma hem i rätt tid har mamma och pappa idag kommit upp med nya bestämmleser. Måste vara hemms senast 02.00.. vilket suger, men men de tär väl lika bra att hålla det. Har ju faktiskt gjort det idag och till och med två timmar tidigare. Kom hem lite innan tolv efter att varit ute med lite kompisar och chillat med en värmande brasa. Men eftersom det inte dök upp något nu förän man var på väg hem kändes det onödigt att dra någonstans, så hemgång var det smartaste alternativet. Det är ju en dag imorgon också!

Men nu ska jag fixa mig inför kvällen och ge twilight filmen ett tredje försök, har nämligen somnat varje gång jag sett den. Men ikväll vill jag verkligen se den, så det blir till att tejpa upp ögonen. Haha, sov så gott
Puss

Fredag

Början av kvällen igår blev som jag hade tänkt; bara ligga hemma och kolla på tv. Men vid elva tiden skickar Kevin sms och säger att jag ska ner till Hägerstens Hamnen där de har lite chill. Så jag åker till Aspudden där jag möter upp Oscar och sen vidare till axelsberg och grillningen. En väldigt mysig kväll, iallafall så länge brasan levde.. Men när brasan dött gick de flesta (dom jag inte kände) och kvar blev vi några stycken som tog sällskap hem. Eller jag skulle hem iallafall.. Hehe dessa stränga regler med tider alltså, jag blir verkligen galen! Men igår var jag iallafall en duktig flicka som var hemma i bra tid, vid tio i två ungefär. Så det borde väl kompensera att jag får vara ute hur länge jag vill ikväll?

Ikväll blir det troligtvis och till att vara ute. Ska först möta madde i tumba och fixa lite, men sen är det tänkt att hitta något mysigt ställe och hitta skönt folk som vill vara med. Hoppas verkligen det här fina vädret håller i sig till kvällen.

Men nu ska jag börja fixa mig, leta i garderoben efter några riktigt snygga vår kläder. Funderar på att ta någon av mina två ny kläningar.. Är i och för sig samma kläning men olika färger, så det borde ju inte vara så svårt att välja? Men tyvärr så lider ju jag av den svåraste typen av beslutsångest.
Juste vid två tiden kommer moster och kusinerna över också på lite vårfika.

Ha en super bra dag, ska verkligen försöka att ta massor med bilder ikväll som läggs ut på bloggen.
Puss


Påsklov

Har nu gått nio långa timmar på mitt påsklov, timmar som bara flygit iväg. Efter en härlig avslutning med matte prov åt jag först lunch i skolan och sen åkte jag och Emma till Nacka. Först hem till henne och sen vidare till nacka forum här väldigt mycket shopping väntade. Tillbringade vår tid i äffärerna väldigt långe, ungerfär 20-30 minuter i varje. Vilket gav resultatet till att vi hittade de bästa kläderna. Mina små fynd denna dag blev ett par jeans leggins, en tröja, diadem, hårnålar, underkläder och glans spray. Men nu får det nog räcka med shopping för min del eftersom jag både hade shopping dag i lördags och en snabbtur i farsta igår då klänning, tröja och underkläder blev köpte.
Så nu är garderoben ännu mer fullpackad än förut.. Tycker iallafall att min och Emmas dag var jätterolig och trevlig. En helt klart bra start på lovet.

Mindre roligt att säga hej då till bästa matilda som ska till örebro imorgon, och blir borta ända tills tisdag! Kommer sakna henne massor.. eller gör det redan! haha. Men jag får överleva denna helg utan den fantastiska människan.

Planer inför kvällen finns inte. Så roligt var det.. Vill verkligen göra något, för jag vill inte vara kvar här hemma.. Så hoppas det dyker upp något. Skulle vilja träffa någon men nope de tär ingen som kan. Haha men det ordnar sig, det är jag säker på. Imorgon ska jag iallafall träffa min lilla madde padde som jag saknar enormt. Har inte blivit att vi träffats på ett tag. Men imorgon är det bestämt. Blir troligtvis fest eller chill ute om de tär fint väder. Vore ju helt fantastiskt med en skön kväll ute i solen. Lördagen har också planer, ska nog träffa Emma och Sandra.

Men nu ska jag börja fixa mig lite, mitt hår ser ut som ett stort katastrof ! haha
Puss puss

 
Ny tröja från farsta. Gina tricot


hotell i Goa

På onsdag kommer pappa hem och har blivit hotell ägare till ett av goa's finaste hotell. Väldigt roligt! ännu roligare eftersom han måste ner om 1-2 månader igen och då kanske (hoppas han) att vi alla i familjen ska åka ner. Så troligtvis får jag åka till Goa's sol en gång till det här året, och nu ännu ännu ännu varmare. minst 30 grader  i havet och 45 grader i luften (skugga? tror man räknar från det..) så det skulle ju vara helt underbart att åka ner och sola sig riktigt brun inför våren och sommaren.

Sen eftersom det är pappas hotell och allt så kommer det säkerligen bli resa ner på jullovet också! haha och alla andra lov nästa år! Tänk vad härligt att bara åka en vecka då och då och fräscha upp den bruna färgen! åka någonstans och bara ta det lugnt..

hoppas hoppas hoppas!
ett paradis


vackert väder

Fick sluta tidigare idag från skolan, redan vid halv två.  Kändes väldigt skönt att få lämna skolan och komma ut i der fina vädret. Visserligen inte lång stund eftersom jag satte mig på en buss direkt. Men nu är jag hemma, och sitter faktiskt ute på altanen här solen värmer något otroligt. Om jag ska vara ärlig tror jag att min altan är sveriges bästa sol ställe, haha. Så med ett glas tränbär och ganska kilande ögon sitter jag här och njuter över att våren är här. hoppas bara vädret håller i sig till nästa vecka då jag är ledig..

Nu snart när jag samlat på mig lite energi ska jag börja plugga lite. Alltid mycket sista veckan innan lov.. Senare ikväll är det inte träning, utan vi laget ska plocka påskägg. Vi ska ju nämligen till Tjeckien i sommar på cup så vi måste samla ihop massor med pengar, så ikväll blir det till att fylla påskägg med godis som är på beställning. Haha faktiskt väldigt roligt, gjorde det förra året också. Planerna är iallafall att ha pluggat oh ätit middag innan jag ska ta bussen som går 17.17 här ifrån. Kommer nog hem ganska sent från påskäggs plockningen, vid tio tiden tror jag (eller, iallafall sent för mig som ska upp vid sex på morgonen...)

Hehe känner nästan deppig över detta fel min skola gjort med påsklovet. MenMen !
Ha en super bra dag, puss puss

måste bara berätta att om det är dålig stavning beror det på att jag nästan inte kan se skärmen eftersom solen ligger på så mycket. Men skit samma ni förstår nog vad det står! :)

Lördagens shopping

två av de nya kläderna jag köpte i lördags:
vad tycks?



svart kjol från H&M


Linne från Gina tricot


Nu är det dags att åka till SL-hallen för att ha en härlig innebandy träning i en och en halv timme, efter det i tre dagar följer några riktigt härliga skoldagar^^... (hehe usch vad tråkigt) Men men jag får mitt lov på fredag. Den som väntar på någor gott väntar aldrig förlänge. Puss puss

Lördag

Förlåt för en dålig uppdatering under de senase två dagar. Men har helt enkelt inte orkat, och så skyller jag lite på matilda också. haha nej då, men som vanligt bor vi tillsammans på helgerna. haha den där lilla pajasen alltså.
Iallafall i fredags efter träningen åkte jag hem och åt en god lunch och sen fick jag skjuts till Matilda där jag sov över. Blev en skön och lugn fredagskväll. Taggade bara inför lördagen!
Igår, var äntligen lördagen här. Ett underbart väder på dagen gjorde en shopping dag på stan helt perfekt. Hade en hel dag med mamma och lovisa, kollade i affärer och åt god lunch. Man får ju passa på att ha sånna här tjejdagar när papi är i Indien och köper hotell! haha :D
Senare på kvällen var det dags för att träffa Matilda igen, drog till henne i bromma och fixade lite saker. Och sen vid elva tiden vidare till lite chill fest (eller vad det nu var). Blev dock lite sent, kom inte hem förän vid halv fem. Vilket inte var så populärt, men men skit samma.

Men nu ska jag fixa mig innan det är dags för träning.
Puss puss


Torsdag

Huvudet värker väldigt mycket, kroppen känns alldeles dödstrött efter hela veckan.. jag tror det är dags för mig att sova så det äntligen kan bli fredag.

Puss puss


Låten har helt fastnat i min hjärna. Har lyssnat på den hela tiden i Emmas blogg stenfoors.blogg.se , men nu slänger jag in den här också.

Onsdag

Godmorgon, klockan är ungefär halv åtta och jag har lite tid över till annat än att fixa mig inför skolan. Allt inför morgonens innebandy träning är nu packat och står redo vid dörren för att ta bussen som går 08.07.  Går alltid lite fortare att ordna sig på måndagar och onsdagar eftersom det är innebandy på morgonen, så det är bara att slänga på sig lite träningskläder, mjukisbyxor och tjocktröja och walla så är man klar! Dagens tränings outfit blir den nya JB-overallen, JB shortsen och självklart den snygga JB träningsväskan. Det har äntligen kommit! tog bara ungefär 6 månader.. men men nu är kläderna här iallafall.  Man kanske inte ska klaga med tanke på att vi får allt gratis (tjocktröja, mjukisbyxor, träningshorts, träningströja, strumpor och jacka). Och allt är skitsnyggt.

Ikväll, eller aa efter skolan iallafall så ska jag plugga. För en gångs skull har jag faktiskt lite plugg. Så kvällen tillbringas till spanska, arbetsmiljö och säkerhet och ska även försöka få tid till att gå och sola. Gjorde ju det igår och fick nästan chock över hur mycket färg jag fick på en gång. ojojoj säger jag bara, haha det är ju viktigt att ha bruna ben till våren!

Men nu ska jag fixa det allra allra sista, som jag egentligen inte vet vad det är men måste iallafall börja dra mig från datorn. Skriver senare idag, antingen i skolan eller ikväll efter allt plugg.

Puss puss, ha en superbra dag!

RSS 2.0