dampish dampish

Jahapp då låg man hemma i sin säng igen då. Åkte ut till arlanda vid 5 tiden imorse men fick vända hemmåt vid 8 igen. riktigt segt... Flyget hade tydligen inte tillräckligt med personal så halva flyget fick inte följa med, vilket innebar att vi missade våra andra två plan också. Och inte gick det att åka senare idag heller utan inte fören på lördag har vi flyg ner till goa. Fast det bra är att vi bokat om hemresan så vi åker hem senare, så fortfarande borta lika länge! wowowowo
Lite panik med julafton blev det. Ingen mat hemma, ingen julgran och inga julklappar. Men nu är det bestämt att vi ska ner till släkten i nynäs imorgon och fira lite jul. Blir nog myys. Hörde pappa tomte tissla om att jag kommer få lite julklappar ändå, hihi


nu drar jag till goa!

Hemma igen den 14e januari!


ibland kan man ha tur

Var på sjukhuset imorse och som jag hade planerat och bestämt mig för så är gipset borta nu! Så bra tajming eftersom jag åker till goa inatt! Fast helt och hållet utan att skydda handen får jag inte vara, måste ha på mig som en slags skena i 5 veckor, fast det bra är att jag kan ta loss den när jag ligger och solar. Så ingen vit arm här inte! Pepparkaka hela jag istället

Har precis packat klart resväskan. Varför packa flera dagar innan liksom? Kan ju säga att det är eko i min garderob nu. Hoppas verkligen att jag inte får övervikt.. Det sista lägger jag ner i pappas väska!
ÅÅÅÅÅH VAD TAGGAD JAG ÄR PÅ SEMESTER NU! VÄÄÄÄÄRME.


ledig måndag

Alla springer runt i julstressen och köper alla julklappar i sista sekund, och jag går för mig själv och köper nya bikinis! Känns riktigt bra att komma bort från den här stressen om 2 dagar! längtar ihjäl mig
Lite surt var det däremot att stressa hem från gymmet imorse för att snabbt fixa mig innan det var dags att åka in mot naturhistoriska för att ha geografi lektion, och vad får man för sms när man är påväg? Jo att museumet är stängt. Ärthjärna till lärare som inte vet om det. Så då blev det skäris med angelica istället.

nu kommer mitt huvud sprängas när som helst (nej det är inte jag som ligger bakom terrorattacken..HEHEHEHE)
blir vatten och lite vila nu tills det är dags att sälja julgranar i kylan mellan 18 och 21 ikväll, dööööda mig


kallt

Har precis krigat mig igenom snön på en liten promenad. Gaalet mycket snö nu, och gaaalet kallt!
Nu ska jag vara lite duktig och skriva på projektarbetet, snaaaark (världens tråkigaste och onödigaste ämne som skolor kommit på att man ska ha..)
Är lite sugen på att ta en solning också, får väl bli en belöning om jag lyckas mig ta upp ett word dokument och börja skriva.


söndag

tråkig tråkig tråkig sista helg i sverige. Nu vill jag bara komma ner till Indien och värmen. Orka med stockholm och sverige, händer naaada.
Nu snart ska jag iväg till hallen för att se laget spela match, och efter det hem och äta middag med farmor. Kanske borde ägna lite av min söndagskväll till plugg också, annars får vi se vad som händer. Kanske göra ett försök att spola fram tiden 4 dagar?!


det sket sig

Tog in resväskan, och sen.. hände det inte mycket mer. Började istället storstäda mitt rum, och ojojoj vad fint det är här inne nu. Lite stolt över mig själv faktiskt! Sen slog det mig tanken att jag faktiskt var smart som inte packade, eftersom då skulle jag inte ha något kvar i garderoben om jag inte skulle vilja leva i mjukisbyxor hela kvällen. Hör här gott folk, jag var smart!


lördag

lite otagg igår kväll. Men en lyckad start iallafall med lite goda drinkar med angelica, fia och hennes två kompisar. Vi gick sen vidare till entourage dit även felicia wille tim sebbe och några kom, men där var det inte så jättemycket drag... Kan ju varit jag som var lite för trött för fest också! Får se hur kvällen blir, är mer utvilad idag iallafall.

Under dagen har jag också baar frågetecken. Borde börja packa men känns så jobbigt så får se!
pussssiluss

fredag och det är helg

Sista helgen i sverige har precis börjat. känns riktigt skönt, vill bara ifrån det här snölandet nuuu!
Ikväll blir det troligtvis utgång med lite flicks och imorgon kanske lika så, inget som helst planerat än så länge så får se hur helgen slutar! Ganska skönt faktiskt.

Nu ska jag äta lite pepparkakor och träffa tim som kommer om unos minutos.
Pussiluss

min hjärna i full gång

Alltid en vecka innan jag ska iväg på semester blir jag så nervös. Fattar inte varför för jag har ju rest runt lite överallt i världen, men alltid så här inna precis samma känsla. En blanding av att jag längtar så sjuukt mycket, stress för att få med mig allt och panik över att lämna alla här hemma. Hemskt att vara ifrån sina vänner i sån lång tid, okej det är bara 3 och en halv vecka men ändå!

Nu är det nog dags att sova snart, men först dricka nån äcklig vaccindricka som mamma tvingar i mig bläblää
godnatt

onsdag

Precis sett klart på semifinalen i paradise hotel, och jag kan säga att jag är glaaad!
Ännu gladare när helgen börjar närma sig, och ännu gladare att Goa börjar närma sig!
Oj så glad och positiv jag lät nu, kanske inte fullt så bra i mitt lilla liv nu, men orkar deppa liksom

Nu blir det mer plugg och sen rensa hela datan eftersom den ska lämnas in imorgon för att instalera windows7. Puuusssluss


snart så!

tisdag

Mådde inte toppen i morse så sjukanmälde mig och somnade om igen. Vaknade sen vid 11 tiden och kände mig lite bättre så packade ihop träningskläderna och drog till gymmet direkt. Tränade på riktigt hårt, men höll sen på att spy. Tror nog att jag tog ut mig lite för hårt på både tom mage och lite sjuk..
Så nu blir det duschen och sen bara ta det lugnt idag. Fick order av Angelica att vara frisk till helgen eftersom det är min sista helg i sverige på typ en månad! Och jag ska lyda henne, nu ska jag vila och må bättre.
lite plugg kan nog också bli gjort i sängen framför en film. pussiluss alla gullisaaar


jag saknar min innebandy! får abstinens av att inte få spela!!


riktigt bra!




jag har blivit besatt av snubben

bara älskar hans låtar och texter!




ajajaj

min mage slutar aldrig göra ont, sån sjuuk smärta. Kan knappt stå upp. Så typiskt att just jag ska ha en sjukdom som inte går att bota eller äta tabletter för.. Haft ont sen i fredags nu, måste väl gå över snart? orkar inte ha så här ont.. tänker ligga här i min säng med min värmekudde tills det går över!

Funderar på att börja jobba på en ny bloggdesign när jag ändå bara ligger här. Får se vad det blir!


-

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu


och nu då

Är nu hemma från skolan och har inget att göra. Egentligen massor att göra innan resan men att packa orkar man ju inte med. Och på tal om att planera vad man ska ta med sig, det funkar inte för mig. Jag brukar köra den stylen att jag slänger ner hela garderoben i väskan! Är ju trots allt 23 dagar jag ska vara borta så då behöver man ju ombyte. Får nog ta tag i det där i helgen.
Men nu, frågetecken frågetecken. Skulle vilja träna men orkar mig verkligen inte ut i kylan igen för att gå till gymmet, så istället kanske ta tag i mina miljoner kläder som ligger överallt i mitt rum? Då har jag iallafall något att göra. smarta cheeyen. Nej nu får jag kramp i handen, jeeevla gips skit. PUUUSS















































heheehhohohohhöhöhöhhih


9 dagar kvar till Goa!








prov i geografi imorgon..

...jag kanske borde börja plugga lite nu? Tur att man har enkelt att lära sig så det räcker med att läsa igenom allt en gång och att man sen kan det! Efter blir det söndagsfilm, Beck


borde finnas affärer som säljer kläder till dom som ska utomlands..

glömde ju nästan bort att jag hann med min veckoshopping idag! Blev lite inhandlat, linne, kort t-shirt och ett par coola leggins! I veckan blir det nog till att försöka hitta shorts, om det nu finns att köpa nu mitt i vintern.. Är ett stort behov av fler! Klara mig inte med ett par i nästan en månad liksom. En ny bikini skulle inte heller sitta fel men det kan jag nog fet glömma att hitta. Så shorts, nya linnen och tunikor står på min måste hitta lista!

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila min mage som fick ont efter pizzan. Tål egentligen inte pizza så varje gång jag ätit det säger jag "aldrig mer" men konstigt nog tror man att man helt plötsligt ska kunna äta det igen eller nått, men nej. ajajaj nu. Soffan kallar, pussiluss


snart är jag där!

jag fryser nu

långpromenad i kylan med mami, nu blir det familjemiddag med pizza!
...och sen plugg


bell och jag är ju nästan lite för charmiga


söööndag och bara 10 dagar kvar till värmen!

Degade hemma hela dagen igår efter att jag hade sålt julgranar hela morgonen ute i kylan. Tyckte det var sjuuukt tråkigt och ville verkligen göra något, men när kvällen kom kände jag också tröttheten så en hemmakväll kunde inte bli mycket bättre. Somnade redan vid klockan tio framför sex and the city filmen, lite besviken på mig att jag missa den menmen..
Nu är det iallafall söndag då jag hade tänkt mig en liten shopping. Kan verkligen inte klara mig utan min shoppingdagar! Ska nog locka med mig fia så jag får lite sällskap. Vet däremot inte vart vi ska, in till stan känns ju inte så säkert nu efter terrorattacken, helt sjukt att det händer i sverige! Tur att man åker bort härifrån i lite mer än tre veckor, bara 10 dagar kvar!

nu ska jag fixa mig lite, pussilusss

bjuder på en liten bild sen i fredags




äntligen

HEEELG!


torsdag kväll

Ingen skola idag heller.. Lite segt att gått till skolan varje dag och sen fått vända. Men det är ju jb vi snackar om, just därför jag är så otroligt smart. Så om ni vill bli smarta ska ni nog gå i mina fotspår och börja där, eller kanske inte.. Iallafall så drog jag istället till stan först i min ensamhet och kikade runt en liten stund och sen vidare till farsta centrum med felicia och fanny för att fixa lite. Presentinköp till angelica, ojojoj vad grymma jag och bönis är på presenter asså! okej nu ska jag vara tyst om det.

Imorgon är det iallafall fredag, vilket verkar ganska rimligt om det är torsdag idag. Jag sa ju det, jag är smart. Fredag betyder alltså heeeeeelg. Fast först skola, segt. Kvällens uppdrag blir att ta angelicas krog oskuld! taagga taaagga.

fast nu är jag mer taggad på min säng och sömn, nattinatt


kör på en ful gammal bild, känns stabilt såhär på torsdagskvällen


jag vill ha helg, det här är ju bara tråkigt


onsdag

Ingen skola idag heller, snacka om att vi har det chill! Varit ledig i tre dagar nu, och imorgon har jag inte heller någonting! Fredag blir alltså sist och enda skoldagen på den här veckan, giiilla
Istället åkte jag och sola och efter det till gymmet och tränade. Känner mig riktigt trött så nu blir det film och äta upp alla mandariner vi har hemma! Om det inte är någon frivillig som kommer och lagar mat åt mig? Min mage är hungrig

pussilussiluss


tisdag kväll

tycker vardagskvällar är liite för långtråkiga. Finns liksom inget att göra.. Varför inte bara ha helg hela tiden?!

Tror den här dagen skulle varit bland min lyckligaste om jag inte hade brytit armen, idag skulle jag nämligen haft uppkörning! Känner verkligen att jag skulle haft mitt körkort nu. men nänä..

Har sjukt tråkigt nu så nu tänker jag babbla på lite. Vad det nu finns att prata om? Kanske min otroligt roliga dag.. Min dag har bestått av gym vid halv nio imorse, skola och sen stan med mina flicks felicia och angelica. Och nu på kvällen, ingenting. Wooow intressant det där va va!

Får lite av damp på mina ögon. Dom har svidit i 2 dagar nu.. ajajaj, ska nog gå och skölja dom med en liter vatten nu, pussiluss


grattis angelica

18 barre idag! Grattis världens bästa angelica
På fredag smäller det!!


love yooou


måndag

halloj bloggen. Känner att mitt bloggande nu för tiden är väldigt stabilt, elleeer?
Helgen som varit har iallafall varit grymt bra! Firande av angelica och felicia med lokalfest i fredags och utgång med bell i lördags. Söndagen blev en mysdag hemma och likadant idag då jag hade studiedag. 
Men imorgon drar skolan igång igen. Men inte mycket kvar nu! 4 dagar den här veckan, 5 dagar nästa och sen bara 2 dagar! Sen drar jag till värmen. Har nog aldrig längtat mer än vad jag gör nu, ska bli så sjukt skönt och roligt! soooool och vääärme <3

Imorgon fyller min lilla plutt angelica 18 år, äntligen! Herregud vad man räknat ner till flickans födelsedag!


bjuder på några pics från helgen innan det är dags att sova!











godnatt people nu ska jag sova


RSS 2.0