fredan kan typ döö

cp kväll igår. Folk gillar verkligen att snacka en massa.....
ikväll ska jag försöka få det roligare iallafall!
Tur att jag har mina närmsta vänner som kan få mig glad igen



sista dan

skoooooolan. Nu ska jag plugga riktigt mycket så jag får lov fort!
Efter skolan träffar jag en kompis en snabbis och sen hem för att fixa mig inför kvällen. Kvällen börjar med middag på thaiboat för att fira mia som fyllde år igår, och efter det utgång! Halloween idag också så blir nog ett jeeefla dra ute på stan ikväll.

Okej NU ska jag plugga om forskning och stamceller. Visst lät det roligt?! bläää


torsdag

Efter skolan blev det flera timmars shopping i nacka forum med min lilla favvo bell. Och efter det direkt till skärholmens galleria med mamma och syster. Man skulle ju kunna tro att jag shoppade massvis med saker, men blev bara två tröjor och lite smycken. Finns verkligen inga fina kläder att köpa längre. uscha uscha. Eller är det jag som gått in i en period då jag tycker inget passar och är fint?!

Nu under kvällen har jag iallafall försökt plugga till mitt prov imorgon. Men jag slutade lika fort som jag började, fattar iiiiingenting.. får se om jag "mår dåligt" imorgon innan provet så jag måste hem hehe.
Nu är det dags att sova. Höstlov imorgon!!!!

nattinatt

onsdag kväll

Sitter nu nyduschad efter kvällens dm match. 8 delsfinal mot elitseriens Djurgården. Lite från början visste man väl att vi inte skulle kunna ta hem segern men oj vilken grym match vi gjorde ändå! 2-5 mot ett elitserielag med landslagsspelare är inte så dåligt trots allt. Riktigt nöjd!

Nu ska jag fortsätta att plugga så jag hinner klart innan paradise hotell! Efter det blir det sova direkt och skön sovmorgon imorgon så jag orkar shoppa hela eftermiddan. riktigt taggad på lite nya kläder

back to da plugg,
pusshej


den här SKA jag ha



var den inte lite för cool??!


happiness

om inte jag skulle vara skadad,
skulle jag fanke mig gått ut och sprunigt flera mil just nu!!

Och fråga mig inte varför, men mitt humör är på topp!


tisdag

Har flängt runt med pappa och bilen hela eftermiddan, först för att ta visumkort och sen för att köpa ett stöd till min fot när jag tränar. Självklart var det jag som var king of the road hela tiden!
Efter körningen blev jag så där riktigt taggad på att ta det där jävla körkortet så nu har jag suttit och pluggat massor med teori. Det börjar närma sig nu, dags att börja hårdplugga!

Annars idag finns det inte mycket intressant att säga till er mina älskade små stalkers.
pussiluss

föresten så vill jag gärna ha helg nu!

min älskling är ju nästan lite för söt när han är tjött..



Nu är det dags att sova! Sovmorgon imorgonbitti igen, kan ju inte mer än att älska mitt chill schema i skolan!
nattttiii natt

kvällens höjdpunkt!



PARADISE HOTELL!


mina favvos



349 kronor, från skopunkten!


babbel

Har varit så duktig och lagat egen middag idag eftersom mamma och pappa är på landet. Eller räknas det att laga mat när man stoppar in gårdagens mat i mikron?! borde ju göra det..
Om en timme är det i alla fall dags att dra iväg på träning. På grund av min inflammation i foten som verkligen inte mår bra hade jag bestämt mig för att stå över träning den här veckan, meen ångrade mig lika fort när jag kom på att det är dm match på onsdag. Så bara bita ihop ihop en vecka till antar jag. Nån som kanske vill skänka en hel fot till mig?? Skulle bli mitt livs höjdpunkt isåfall, skulle nog inte kunna förklara min kärlek till den personen som skulle göra det!Får väl i annat fall önska mig det i julklapp eller nått.. För har ni tänkt på det, det är bara två månader kvar till jul. Kan det bli mer underbart? Sol och bad för min del, jag bara längtar sååå mycket.

Men nej nu ska jag inte drömma bort mig för mycket, dags att börja tagga inför träning. Kanske genom att se mitt 7e avsnitt av gossip girl idag? eller kanske göra någon nytta här hemma så mor och far blir glada när dom kommer hem. Tål att tänkas på i alla fall!

PUSS OCH KRAM


måndag morgon

är nästan lite för trött idag. Så trött så det var heeelt omöjligt att gå upp ur sängen vid halv sju. Så därför sov jag en och en halv timme till och har nu varit en duktig flicka som pluggat till geografi provet i eftermiddag. Engelska lektionen nu på morgonen skiter jag alltså i. Lättnad gånger tusen!
Ska plugga lite mer nu och sen börja fixa mig.

Puuss o kjaam

söndag

Dagen började med en riktigt skön sovmorgon. Sen var det bara dags att tagga till match mot Duvbo. Matchen slutade tyvärr med 2-3, kändes riktigt surt... Lyckades iallafall göra en kasse och ett mål, men roligast var nog att jag även blev utsedd till matchens lirare!

Resten av dagen har det bara blivit plugg plugg plugg och plugg... Men nu ska jag fortsätta kolla på beck filmen som går på tv. Pussiluss


äntligen torsdag, äntligen helg!

Var hos läkaren imorse med min lilla skadade fot och fick veta att jag har en överbelastning och inflammation där jag hade min spricka för ett år sen. Så nu blir det till att knarka smärtstillande och antiinflammatoriska tabletter 3 gånger om dagen i tio dagar! Rätt så starka tabletter så känner mig helt trött i kroppen.. Får vakna till lite innan det är dags för träning, måååste träna veckan ut sen får jag vila lite.
Efter läkarbesöket blev det skola där vi såg typ världens bästa film Notting hill, okej kanske inte världens bästa men den är bra!

Riktigt skönt att det är helg för mig nu, jag behöver det mer än någonsin just nu!
Nu blir det lite städning så mamma min blir gladoch slipper tjata på mig hela tiden. Hon påstår nämligen att jag har för mycket kläder!? hehe

PuuuussOKjaaam


tisdag kväll

hejhoppgummisnopp. Nu har jag varit en duktig flicka, både pluggat körkortsteori och lite skolarbete. Applåder för mig! Känner mig nöjd med min plugginsatts.
Bara två skoldagar till innan det är helg, ledig på fredag så det är ritkigt najs. Redan dags att börja tagga till för lite ledighet.

nu blir det lite gossip girl och sen sova för att orka upp imorgon bitti. Dagen imorgon blir så rolig att vi ska till en synagoga med skolan.... och efter det upp till Norrtälje!

nattiii natti


en liten bild på ankan & mig från i lördags!


måndag kväll

Hem från träningen och direkt in i duschen och stressade för att hinna med att se paradise hotel. Men självklart ska man ta fel på tiden så nu har jag stressat i onödan. Så nu får jag vänta ännu en kvart..

Känns som om allt är sämst just nu. Ständigt ont i min jävla skador som bara blir fler och fler och gamla skador som kommer tillbaka. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Hade en liten ide om att dricka 10 liter mjölk per dag så jag håller, men iden förstördes när jag kom på att jag inte riktigt tål mjöl.. asså lyckad man är.. typ nån som vill vara mig istället?!

nu är det iallafall PH och sen sova, naatttii


försöker vakna till med lite musik








tummen upp för dom här två låtarna!


mååååndag

Jag är så sjukt trött. Sitter alldeles död och väntar in tiden till att åka till skolan. Jag tar alltid fel på tiden på måndagar så går alltid upp för tidigt... Helgen som varit har i alla fall varit väldigt lyckad!

bjuder på lite bilder från lördagkvällen!










nu är det dags för skola. TAGGAAAA, eller nej, sooooova!


tisdag

Är nu hemma från skolan. En kort och skön skoldag!
Nu blir det lite mellanmål och sen iväg till jobbet. Vet inte riktigt hur länge jag jobbar, men man kan ju hoppas på att det inte blir allt för länge så jag får lite sömn inatt innan det är skola imorgonbitti igen.

Lite vila i soffan innan jobbet får det nog också bli!
pusssiluss


pälsmössa - check!

I lördags införskaffade jag mig en sån där pälsmössa som blivit helt inne att ha just nu. Så himmla skön! Kommer garanterat stå ut vintern med den här på huvudet!


om 10 veckor

är vi äntligen i värmen! guuuud vad jag längtar!


vinst

Blev en härlig vinst mot bele barkarby med 3-1. Riktigt skönt så här en söndagskväll!
Nu är det bara att hoppa in i duschen och sen sätta på ännu en ny säsong av gossip girl. BÄSTA
Lite tråkigare däremot att helgen är slut och att ha ännu en ny skolvecka framför sig. Blir i och för sig lite jobb i veckan vilket alltid är roligt, money money! det lockar en ju alltid.

okej duschen väntar, skriver imorgon igen puuusssOhej


söndag

Oj så många timmar jag har sovit nu. Riktigt skönt att bara vara hemma igår, ligga i soffan och kolla på film hela kvällen. Men som alltid orkar ju inte riktigt mina ögon hålla sig öppna så till andra filmen somnade jag. Bästa som finns att somna i soffan framför en film.
Så nu efter 12 timmars sömn är jag riktigt utvilad, och sjukt taggad på träning. Funderar på att dra till gymmet och bli av med mitt lilla träningsbehov för dagen.

senare idag blir det nog också lite plugg på körkortsteorin, och match ute i barkarby.

packa väskan och dra mot gymmet nu, puuuss


hemmakväll

stannade hemma ikväll, kände verkligen att jag behövde det. Resten av familljen är borta så här sitter jag själv i soffan med lite godis och läsk. Ps I love you på tv, riiktigt bra film. Så sorglig...

Nu hinner jag inte skriva mer för nu börjar filmen igen! puuussiluss


brunt hår!

vågade mig på en färgning igår! trodde aaaaaldrig att jag skulle våga
Känns riktigt skönt att inte vara blond längre :)


fredag - HEEELG!

blev projektarete halva dagen i skolan, sen efter lunch kände jag att träning frestade mig lite mer än lektion. Så nu är jag hemma från gymmet. Riktigt skönt träningspass! Nu hopp i duschen och sen vänta tills mammi kommer hem för att fixa lite saker. Efter det drar jag hem till bell, färgar mitt hår och fixar oss till kvällen. Utgång på schemat!

Blir nog en super start på helgen! Håll tummarna för mig att mitt hår blir bra nu, neeervös!
puuusss




torsdag

åååh nu är jag irriterad på mig själv. Skulle upp vid åtta för att åka och gymma innan skolan, men vad gör jag? jo jag stänger av väckaklockan i sömnen och sover till halv tio. Och nu hinner jag ju inte iväg och träna innan det är dags för skola... jag som var så taggad på träning..
Efter skolan har jag planer att leka med bell innan vi ska iväg på innebandyträning. Våra lag tränar nämligen tillsammans på torsdagar, tummen upp för det! Får se vad vi hittar på för roligt att fördriva tiden med. Kanske dra och sola? (som jag sagt att jag ska göra i två dagar nu utan att det hänt).


jaja nu har jag tid på mig att fixa till mig lite innan skolan iallafall. Puss och kjaaam


snaaaart är det helg igen mina vänner!

godnatt





det böjar närma sig

nu blir det till att plugga körkortsteori innan det är dags att dra ner till körskolan!

blääää plugga är inte en favorit


onsdag

Tog en riktigt skön sovmorgon till kvart i elva, åt en god frukost och nu sitter jag här och väntar in tiden på att få köra lite bil och sen direkt till gymmet för att träna. Riktigt taggad på träning idag, eller när är man inte?
Efter träningen vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Kanske träffa flicksen i klassen, sola eller hem och plugga (lät ju som det sämsta alternativet). Ikväll är det iallafall dags att gå på riskettan och efter det träffa felicia!

Hörs senare, P&K




n.




Tisdag

Har inte varit på topphumör idag. Men sånna dagar har vi alla. En dag som denna har jag nog sparat en hel del på rösten iallafall!
Efter skolan som var helt värdelös att komma till åkte jag och angelica in till stan, åt lite lunch och sen mötte vi upp tim och kollade lite i affärer. Och gissa vad, men jag shoppade ingenting. Har mitt shoppingberoende försvunnit?! Eller beror det på att jag blivit duktig och sparsam kanske?
När jag kom hem från staden blev det övningskörning som rullade på bra som vanligt. Vill bara ta det där körkortet nu nu nu!

Imorgon är det studiedag, uuunderbart med lite ledighet. Så nyss har jag köpt mig en godispåse som jag ska gotta mig med framför filmer ikväll. Lediga dagen imorgon spenderas med lite solning, gym, träffa flickorna och sen iväg på riskettan.

Pussiluss


the big frågetecken..

...i mitt liv just nu är om jag ska lämna mitt blonda jag och ge håret lite ny förändring med brunt! Riktigt taggad på att bli brunett. Usch känns så tråkigt med blont hår.. Ska tänka på det några dagar till iallafall, har lite av beslutsångest (hehe som vanligt). Får se om jag blivit klokare fram tills helgen hur jag ska göra.
Någon som kan hjälpa mig med beslutet?? BLOND eller BRUNETT?!



har alltid tänkt att det vore så bra om man kunde färga och sen trolla tillbaka sin naturliga färg om man ångrade sig.. önskar verkligen att det skulle kunna funka. Så om någon smart uppfinnare läser det här kan väl du uppfinna något så det här fungerar?


måndag

Måndagen är nu snart över, en dag närmre helgen! Har hunnit med skola, övningskörning och träning idag, så nu är jag tröttis. Börjar inte förän kvart över tolv imorgon så blir en skön sovmorgon. Vilket också betyder att jag inte behöver sova än på ett tag, dags för lite daglig gossip girl tid! Undrar verkligen om dom lagt något beroendeframkallande i den där serien? någon slags dragningskraft av något slag..


nu skriker alla snygga killar från gossip girl på mig, är nog bäst att sätta på dvdn så jag slipper höra allt tjat... NATTINATT


Hittade en gammal bild, 3 års sen!


lördag kväll

Ännu en riktigt bra dag! Bad hela dan och sen middag på restaurang inne i Örebro.
Bilresan hem gjorde mig sjukt trött, kändes verkligen som om klockan var jättemycket. Kom hem runt tio tror jag så blir bara en hemmakväll. Lite myspys med mammi och nu snart gossip girl. I min nya säng, underbart skönt!

Imorgon har jag inga planer så funderar på att slå till med en liten förändring i mitt hår. Men mer säger jag inte!
Nu förvinner sminket bort så ska jag krypa ner i min sköna säng och kolla på världens bästa serie.

Natttiii natt


Lördag

Det är helg. Det är en ledig helg. Det är underbart!
Igår blev det utgång på festen med mina söta filippa och bell. En riktigt rolig kväll.Kände att helgen verkligen började bra!
Nu snart blir det en litet äventyr iväg till örebro för att bada på sveriges bästa äventyrsbad. Och ja, man måste åka långt för att få det som bäst. Tim är iallafall här snart så då ska vi hämta upp bell och sen vidare för att hämta upp de två andra boysen.

Allt är nog packat och klart nu. Väntar bara på att plattången ska svalna och sen drar jag! ha en bra dag
PUUUUSS

RSS 2.0