Måndag

Förlåt lilla bloggen att jag inte skrivit under helgen. Har helt enkelt inte funnits så mycket att säga. Har iallafall varit en riktigt lugn och skön helg, i fredags var jag bara hemma (liten sjukling) somnade redan vid halv elva vilket både var riktigt skönt och behövande. Lördagen tilbringades i stan med syrran och därefter med filippa och Razmus. Åkte på kvällen till filippas syrra där vi sov över och tog hand om en liten hund. Film hela kvällen och gissa vad?! Jag somnade inte. Helt otroligt. haha

Idag blev jag hemma från skolan eftersom förkylningen blivit värre, men efter en dags vilande känns det bättre. Måste nog varit mitt one tre hill-tittande som hjälpe till att tillfriskna lite. Nu på kvällen blev det iallafall att gå iväg och prestera lite på träningen, kändes till en början att hela jag kokade, att jag skulle spy och svimma (kanske inte är helt frisk hehe men det skiter jag i, har inte tid med att stå över innebandyn) men jag överlevde träningen, som faktiskt gick rätt bra.

Herregud hittade nyss lite bilder från semestern i turkiet 2005. Tur att man har förändrats till utseendet, annars vore det riktigt illa!
På tal om gamla tider, syrran la precis in bilder på facebook på henne och mig som små! söta ungar






perfekt..

Jag mår verkligen inte bra, usch usch... Och ett plus i kanten funkar inte internet på min dator heller. Oflyt man kan ha hela tiden asså. Helt sjukt.
Perfekt nu när det är helg och allt..

Freeedag

Äntligen fredag, fy fan vad skönt. Mindre skönt kanske eftersom jag inte mår så bra, känns verkligen som om jag ska bli sjuk. Men det är bara att kriga på, gick iallafall till skolan där jag befinner mig nu. Lunch rast för tillfället vilket är otroligt segt, om det var tråkigt förut kan ni nog förstå vad tråkigt det är nu när skolan blockerat facebook och msn.. Så ja jag har det ganska långtråkigt.
Efter skolan blir det raka vägen hem för att hjälpa mami att städa huset inför helgen och efter det iväg på min härliga fredagsträning. Kvällens planer som jag haft hela veckan är att bara ta det lugnt (vore ritkigt skönt) däremot är det många som inte tycker att detta är en bra idé och att jag istället ska hänga med ut. Så får se hur det blir, mår ju trots allt inte så bra så en hemma kvälll vore ju inte så fel.

nu i återstående 20 minuter av rasten ska jag och angelica försöka komma på något att göra. Puss


vill ha sommar,
orkar inte med det här dystra vädret!

nöff nöff?

Äntligen är det bara en dag kvar på veckan. Känner att helgen kommer väldigt lämpligt, för oj så trött jag är och speciellt skoltrött. Känns som om skoldagarna går i någon slags slowmotion. Men måste skärpa till mig, får stå ut, inte långt kvar tills det är lov.

Dagen rullade iallafall på ganska bra. (förutom att man ramlade och skämde ut sig, men nej tänker inte gå in på det. Vore ju inte så bra om alla visste min riktiga sida? den "klantiga"). Dagen började iallafall med ett gympass som man kanske inte egentligen kan kalla för ett gympass, menmen jag befann man i gymmet iallafall hehe. Efter det lite teori där vi får utbildning i BUL (barn och ungdoms ledarskap). Sen var det dags för lunch och efter det ens favoritlektion. MATTE (ironi för den som inte förstog det).
Efter skolan drog jag och johan iallafall till liljeholmen och kollade lite affärer men tröttnade ganska fort så gick och satte oss på donken där pojken åt lite mat. Sen blev det hemgång för mig och sen vidare till kiropraktorn.
Just nu kollar jag på mammas pojkar, vilket program asså haha.

Känns som om jag börjar bli sjuk..ont i halsen. Svinis??!! haha nejdå så dramatiskt ska det inte bli.. hoppas det inte blir värre till helgen bara.


godnatt

Matchen mot täby slutade med 4-6. En förlust men ändå en riktigt bra match. De hade sina elitspelare i truppen så en förlust på 2 bollar var inget att hänga läpp över. Nu blir det till att sussa kudde, gympass imorgon klockan 08.15. Usch usch blir bara trött av tanken. Men bara kämpa på, haha man kanske ska fundera på att börja träna lite mer?!

godnatt
nedräkning till helgen nu, två dagar till att kämpa sig igenom!

vill ha

Var ute på siba i helgen med mami för att köpa en ny mobil (eftersom min bara stängs av hela tiden...) Tänkte iallafall köpa den här samsung touch mobilen men kände att jag behövde tänka lite på det. Kommer man tröttna på rosa? Orkar man verkligen med touch? Och är den verkligen bra? Någon som vet



Den är ju ritkigt fin iallafall (a) haha. Lutar nog åt att köpa en sån!

Helt borta..

Min digitalkamera är helt borta.. har letat igenom hela mitt rum, i alla väskor, på övervåningen och precis överallt men den finns inte. Tror tyvärr att jag blivit av med den.. Så irriterande... Har aldrig förstått mig på folk som måste sno saker?!

sooova soova sova

Chockad över att man somnade på teatern? Fråga vilken vän som helst till mig och du skulle få samma svar; NEJ. Haha men kan ju ha som bortförklaring att teatern inte var speciellt bra plus att jag är ritkigt trött.. Iallafall blev inte denna mor-och-dotter kvällen som man hade tänkt det, självklart ska det alltid bli knas. Chockad? denna gång samma svar; NEJ.

Ska ta en tidig kväll och krypa ner och sova nu. Lär nog behövas för att orka veckans jobbigaste dag plus att man har match imorgon kväll. Natti natti



hej fuling

tisadag

Kom nyss hem från skolan. Blev innebandy hela dagen, först innebandy träning och sen lyckligtvis innebandy på gympan. Roligt liv man har!
Nu snart ska jag iallafall börja fixa mig och om en timme ungefär börja röra mig in mot östermalm för att äta middag med syster och mamma. Därefter teater. Blit nog en lyckad kväll. Hare bra puuusss


Helgen nu slut

Blev en völdigt mysig kväll igår med angelica. Först en god kyckling sallad på cafe60 till middag och sen till skärholmen för att köpa lite godis. Därefter hem till henne där vi först satt och nördade oss med datorerna och sen movietime med spread och bring it on. Både var helt slut så somnade ganska tidigt, ritkigt skönt. Och ännu bättre att man kunde sova ut idag. Studiedagar, det bästa som finns?
Efter lite frukost bestämde vi oss för att vara lite hurtiga och ta en promenad till skärholmen för att kolla lite i affärer. Väldigt bra av oss måste jag säga. Tyckte dock synd om mina öron som inte gillar att vara ute när det böåser och är iskallt.. haha. Väl i Skäris hittade jag finaste klänningen, ett måste!

Hann också med ett besök hos kiropraktorn en snabbis innan det var träning. Var där senast i fredags men ska gå på behnadlingar tills mina cp benhinnor blir bra. Men kan ju inte säga att det känns bättre precis.. Men men jag kämpar på. Träningen gick iallafall bra, om man räknar bort smärtan. På tal om träning, om exakt nio timmar ska jag vara klar för innebandy träning igen så det är nog dags att sova nu. Mycket som ska orkas med imorgon, innebandyträning & gympa i skolan (stackars mina benhinnor?!) och på eftermiddan/kvällen in till stan för att äta middag och gå på teater med mor och syster.

Nu blir det sussa kudde, godnatt


jag och angelica

Söndag

Har inte orkat skriva på hela helgen så tänkte använda min dyrbara tid och slänga in ett litet inlägg nu

I fredags blev det utgång till cattelin, blev en väldigt billig kväll så det var najs. Också en väldigt tidig hemgång efter lite knas. Man är ju trots allt bara 17 år , så då kan det ju inte alltid funka..haha
Igår blev det först en hemmafest i älvsjö och sen vidare in till stan till royal garden för att fira filip som fyllde 18 år. En väldigt lyckad kväll! Kom hem lite innan fyra så idag blev det en lång och skön sovmorgon.
Men nej helgen var inte slut nu, utan imorgon är det studiedag, såå jävla skönt. Sitter därför hemma hos angelica just nu och passar på att ha en liten tjejkväll. Myspys. 

Nu blir det film, puss 




-

I had the answers to everything. But now I know life doesn't always go my way.. It feels like I'm caught in the middle. There is no need to protect me. It's time that I learn to face up to this on my own. I've seen so much more than you know now. So don't tell me to shut my eyes.. It's time for me to live my own, it feels like it's the only right thing in my life. Maybe I'm supose to be alone? Maybe I got that little little heart that no one never will take care of?




mattepluggandet nu avslutat

Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg innan der är dags för mig att sova. Hela eftermiddan/kvällen har jag inprincip suttit med matteboken framför mig. Fått mycket gjort? Njaa har väl inte kunnat koncentrera mig så mycket men nu vid halv tolv har jag äntligen förstått mig på allt. Hoppas jag. Blev iallafall en liten solningspause mitt i allt pluggande, rensa tankarna lite och bara njuta av lite värme i lugn och ro. Har kommit på att solarium är nog det bästa stället att ligga och tänka på! awsome. Nu väntar jag bara på att min kropp ska börja bli lite brun, men det kommer kan jag säga. Great pigment? tack mamma! haha :D

snart är det helg så det är nog bäst att jag sover så den kommer snabbare! puss på er
nattinatti


Onsdag

Stog över träningen idag på grund av mina jävla benhinnor. Så ligger just nu i soffan och pluggar matte, vilket jag också gjort i några timmar. Matte prov imorgon, stress stress!
Efter skoldagen som inte var speciellt rolig träffade jag iallafall maddepadde, så det gjorde ju dagen bättre. Det enda positiv med den här dagen känns det som eftersom nu även magen min gör jävligt ont :( ajaj. 
Får bli en tidig kväll så fort jag förstått mig på den här jävla matematiken... Åhhh vem snubbe kom på att man skulle gå i skolan?! skönt med studiedag på måndag iallafall.


haha så sann bild, jag och felicia, alltid lika sociala! ;D

däckmode

Har såå jävla ont i benhinnorna nu efter träningen. Blir till att vila lite nu, för nu går det fan inte längre.. (blir så himmla irriterad på mig själv) ÅHHH. Läggdags nu iallafall, godnatt gott folk

2cool4school?

Har aldrig förstått mig på det här med att man sparar allt plugg. Varför gör man inte sakerna när de ska göras?! Har iallafall nu efter skolan gjort klart en av min fyra uppgifter i hälsan. Det går frammåt. Nästan hemskt vad dålig man blivit i skolan sen man började gymnasiet, pluggandet och engagemanget har bara poff försvunnit, jag får skärpa mig helt enkelt. "Bara" 4 veckor till jullovet så jag antar att det bara är att kämpa på..
Snart blir det lite mat i magen och sen iväg på träning (nej jag borde inte träna men...aaa jag får väl försöka). Och jippi imorgon är det inte bara innebandy i skolan utan vi ska även ut på vandring på efter lunch (usch vad allt blev jobbigt helt plötsligt) skita i skolan?!

Lite bilder från helgen kan jag iallafall bjuda på för att få det här inlägget lite roligt!



fanny, wille och filippa kör snyggaste posen?!


jag och bönan, härmapor :)


BÄSTA, haha

-

Pray for what you want,
but work for the things you need.




lördagen..

...Började med en skön sovmorgon och bara lite chill hemma innan det var dags för att åka på match. Vi mötte täby vilket brukar vara ett ritkigt bra lag men igår körde vi rent ut sagt över dom. Matchen slutade iallfall med 8-3 tror jag (haha eller 7-3 ?). Är väl helt okej nöjd äver min egen insatts, gjorde 2 mål och en assist, men lite dåligt etfersom jag kunde gjort så mycket mer av varje sak.. Men oj så ont jag har i benhinnorna asså, och jippi nu har det gått ner i min fot också! ååhhh jag orkar inte. Borde väl inte egentligen spela matchen idag,men vem vill vika sig och säga att man har ont? Känns ändå som om det inte blir bättre av att vila.... kommer ju bara andra skador direkt när ena skadan känns bättre.. Så jag kör tills det inte går mer! haha.
Efter matchen blev det lite vila och sen vid halv nio tiden var det dags för utgång. Började med att jag, felicia, filippa, wille och fanny drog till nivå därefter drog vi oss mot bridge där filippa hade fixat vip (ritkigt grym tjej! :D ) men tyvärr lyckades inte vakterna luras av willes leg så vi alla åkte hem efter en stund. Men trots detta tycke rjag att det var en jätte najs kväll. Hela helgen har faktiskt varit ritkgit bra !

Nu ska jag fortsätta rensa min garderob, pusspuss
bilder från igår ska försöka fixas, det koooooommmmer


Hemma

Kom nyss hem från en lång och väldigt lyckad kväll. den började med träning, efter det hem fort och fixa sig för att sen åka till söder för att se bönan spela match. Och sen blev det utgång. Hej krogen för mig första gången, blev ritkigt najs! Men oj så ont jag har i fötterna nu, kanske inte hade bästa skorna att dansa i, men man kör bara! Nu ska jag iallafall få lite sömn i mig för att orka upp och spela match imorogn. Sen imorogn kväll är det bara att köra på igen! Godnatt

Sofia 17 år idag

Grattis grattis grattis




inte vilken dag som helst idag, fredagen den 13:e! Men den kan ju inte ge otur eftersom världens bästa människa fyller år, eller a den ska inte ge henne otur iallfall, haha med mig vet man aldrig! xD


vinter närmar sig..

Känns ritkigt konstigt att inte åka till värmen på jullovet.. Men aja det ska iallafall bli roligt att ha en jul hemma, julafton, nyår och bara lediga dagar. Längtar längtar


Torsdag

Hela dagen har bara flytit på utan några hinder. Först gym och innebandy träning som kändes rikitgt bra och där efter en matte lektion med mycket gjorda saker. Livet leker just nu måste jag säga, och inte bara på grund av en dag utan det finns absolut ingenting som känns jobbigt nu, allt är bara så bra som det kan bli. Allt liksom flyter på alldeles rätt, haha. 

Efter middan blir det till att dra upp till Felicia för lite tårta och firande av den nyfärska 18 åringen, skojsigt skojsigt. Men nu innan kanske man ska ta tag i tvätthögen inne i badrummet som mamma tjatat på mig att göra i en veckan nu -.- hehe får väl vara lite duktig.




Grattis Felicia

Idag fyller Bönan min 18 år! stor flicka nu, haha.
GRATTIS GRATTIS




Tisdag

Är så himmla trött och behöver verkligen sova så har bestämt mig för att släcka lampan innan tio ikväll, så det blir ett snabbt inlägg. 

Dagen började med en träning på två timmar, först ett fys pass på en timme (hej träningsvärk imorgon!) och efter det innebandy träning en timme. Sen var det bara att åka till skolan, äta lite lunch och sedan tillbaka till hallen för att ha gympa lektion. Som ni hör är mina tisdagar bara fulla av träning, men inte ska man klaga. Efter skolan drog jag och angelica till ett café i liljeholmen, jättemysigt. Tjejsnack i en och en halv timme, väldigt behövande haha. 

Nu på kvällen blev det lite ärenden gjorda i skärholmen och efter det en kvällspromenad. Nu blir det till att sussa kudde, godnatt  


SÖMNPROBLEM

sömnproblem sömnproblem sömnproblem sömnproblem sömnproblem sömnproblem   sömnproblem sömnproblem sömnproblem sömnproblem sömnproblem sömnproblem  

somnar runt tolv-ett varje natt, sen måste det satt sig någon psykisk spärr i skallen på mig för varje natt vaknar jag vid 3 tiden. Och sen går det inte att somna om.. I natt var nog värre än det brukar vara, först en timme för att somna och sen vaknade jag jättepigg vid halv fyra tiden och inte kunde somna om (egentligen super trött, men när man är ritkigt trött blir man konstigt nog pigg) Fanns inte så mycket att göra så satte på en film för sova kunde jag inte göra. Lite tur fick jag iallafall lite sms sällskap av D...


klar

Pluggandet är nu klart och inlämnat. Det fick bli som det blir, hoppas på ett g iallafall.
Håller just nu på att fixa mig lite sen blir det en liten snabb farsdagmiddag och sen iväg till hallen och hejja på laget när dom möter Högdalen. Skola iimorgon, suuuuucccck


Farsdag

Pussar och kramar till min älskade lilla pappa


söndag

Helgen är snart slut så bäst att ta vara på denna söndag. Festen igår hos Carro var trevlig. Drog däremot hem ganska tidigt, blev hämtad vid halv ett ungefär. Faktiskt riktigt skönt att komma hem och sova.
Tog en riktigt skön sovmorgon så nu ligger jag här i min säng med plugg. Haha blev påmind igårkväll att engelskan skulle lämnas in idag. Riktigt jobbigt och kämpigt men vad ska man göra, det är bara att kämpa på..
Med mina små uträknar eftersom det åretstår lite mer än hundra sidor i boken och en hel del kvar på uppgiften kommer nog denna dystra söndag inprincip bara ägnats åt plugg. Ska göra klart allt nu på dan så jag iallafal kan gå iväg ikväll och kolla när mitt lag spelar match i västertorp. Känns riktigt hemskt att inte få vara med och spela!  

Nu ska jag inte låt tiden flyga iväg. pussss

 

"looken"

 


lördag

Har precis kommit hem från stan med pappa och fått lite saker inför carros 18 års fest ikväll. Hoppas jag inte glömt något till min outfit som catwomen nu bara.. Har iallafall köpt lösögonfransar, en mask, handskar och en piska, haha så det blir nog bra. Taggad inför kvällen är jag iallafall, ska bli grymt roligt!
Nu har iallafall Bönan vaknat upp till världen så ska föröska få henne att åka och äta mat med mig. Är sjukt sugen på donken. Händer inte ofta men när man inte äter det ofta är det hur gott som helst ibland. Gottigotti


Ska försöka slänga in en bild på mig själv sen innan jag drar iväg på festen. Caaaaatwomen!!


Fredag

Äntligen är helgen här.

Har precis vaknat efter nästan två timmars "vilande", är så sjukt trött. Men nu är jag iallafall lite ut vilad. Stog över träningen idag, vilket nog var ett bra beslut, börjar faktiskt kännas bättre i benhinnorna.
Just nu skriker magen efter mat, ska snart gå ner och fixa mig lite och sen åka på lagmiddag. MAAAAAT, undra vad det blir. Blir nog i vilket fall som helst en jättemysig kväll. Efter middagen blir det nog bara att åka hem och njuta av att vara ensam hemma  och ladda inför morgondagen med en tidig kväll med mycket sömn.

skriver senare om något skojsigt har hänt, puss


Torsdag

Kvällen har ägnats åt att fixa utklädnaden inför lördag, Mycker svårt det där, men tror jag har allt under kontroll nu. Ett problem är löst!

Ska snart gå och lägga mig och låta fredagen komma. Det har varit en lång och seg vecka men nu är det snart över. Planerna inför imorogn är skolan som innehåller en svenska lektion och sedan efter lunch åka iväg till älvsjö på hälsomässan. Var inte med förra året så ska bli lite spännande och se vad som finns att göra. Efter mässan ska jag direkt dra in till stan för att möta upp mamma och köpa lite grejs. Sedan vid fem tiden är det träning vilket jag inte vet om jag ska vara med på, men iallafall åka och kolla på. Och direkt efter detta blir det lagmiddag.

En ganska så planerad dag med andra ord. Kommer somna riktigt gott!
Godnatt, skriver imorgon puss



haha mitt fynd från mitt och pappas lilla besök på vinden. Hittade nämligen pappas lilla hemlighet i en påse (tomtedräckten...) ajja bajja

woohho snö...

Snö imorsse. Och självklart blir det kaos i stockholm, tänk att varje år när första snön kommer (vilket inte alls är mycket snö) blir stiockholmare som tokiga haha. Alla tunnelbanor, bussar och tåg var sena imorse, häärligt. Men det värsta probelmet med det här vädret är nog att man fryser ihjäl, blir blö och typ blåser bort. Alltså har man en sån där riktigt snygg look när man kommer till skolan..
Sitter just nu i skolan och har lite dötid. Har precis haft ett härligt gympass på morgonen men det fick räcka för mina benhinnor idag. Innebandypass får jag stå över nu några dagar och låta benen vila lite. Så fritid nu i en timme innan det är lunch och sen matte b.. Men men bara kämpa på, snart är det helg!





Idag fyller Carro 18 år, grattis!


ont!

Jävla benhinnor asså! Jag har så sjukt ont...Orkar verkligen inte ha skador och ha ont hela tiden. Jag vill kunna träna. Känns som om alla bara tror att man är klen och har ont överallt "äh det där är väl inget", tror nog bara att dom som haft benhinneinflammation kan förstå hur ont det egentligen gör.. Haha är lite irriterad, men bara på mig själv. Varför varför varför ska alltid jag drabbas av allt?!


jag vet att du saknar mig..

Efter liljeholmen blev det direkt hem och sova framför tv:n. Riktigt skönt. Känner mig som en sovande zombie hela dagarna. Helg snart eller så man får sova?! Men nu har mamma min iallafall väckt mig så snart är det dags att dra iväg på träning. Vet inte om jag ska träna, på grund av att jag troligtvis lyckats få benhinneinflammation, ajajaj vad ont det gör. Men eftesom jag är en sån människa som är van att ha träning varje dag är det ganska så svårt att vila och stå över. Var en lugn dag igår så nu rycker det i benen på mig. Måste få träna ikväll!

Taggad för torsdag imorgon, snart är det äntligen helg!



..yes, det märks så himmla mycket.. Men går inte att göra så mycket nu, det är som det är. Förlåt.

uppdatering från skolan

har just nu historia lektion. Vilket inte är en favorit... Man känner sig ju nästan dum när man säger att man längtar tills läraren slutar (vilket är om tre veckor) men men man ska väl vara ärlig? Har lite av kramp i min handled efter alla anteckningar. Ett bra bevis på att jag kämpat.  
Men tiden går fort och tydligen ska vi få sluta nu! Hela 45 minuter tidigare. Så nu blir det raka vägen till liljeholmen för att införskaffa sig lite nytt smink, hehe lite kläder vore också bra. Och framförallt något att ha på sig till maskeraden på lördag!

puuuss

älskar bilden


Jag & syster


irro

åh vad jag blir irriterad. För det första suger min täckning i mitt rum så mobilen kan knappast skicka eller ta emot sms..Och för det andra har min "klickknapp" (vänsterknappen) på datorn typ fastnat, så ibland vill den inte fungera. Haha hoppas ni förstår vad jag menar?

jobbiga problem måste jag säga.  Jag och teknik, nej inte goda vänner precis. Nu ska jag iallafall sova snart

natti natti

när man inte orkar plugga..

..ja då rensar man sitt smink. Hehe tror nog jag behöver köpa en ny necessär. Mitt problemet just nu: allt får inte plats. Inte ens i två stycken!






.

jag önskar så att du skulle känna samma som mig..

 


kan inte sluta lyssna




ork på nivå noll

blev att jag drog till skolan en stund ändå. Så nu väntar plugg och städning... Men bara att börja så man får det gjort. Puss

 


Tisdag

Igår blev det halvdag i skolan, riktigt skönt. Först hade vi samhällskunskap och efter lunchen fick vi veta att alla språk var inställda. Jiipii. Så då drog jag och angelica in till stan, kollade lite utklädnader och letade efter fina väskor, men jag tror nog aldrig att det varit så jobbigt att gå i stan. Båda vi var helt döda efter natten eftesom ingen av oss hade kunnat sova. Fullmåne?? Så iallafall åkte vi hem ganska fort.
Väl på liljeholmen träffade jag Felicia och vi åkte hem till mig och chillade tills det var träning för min del vid sju tiden. Ja det var dagen i korta små enkla drag.
Just nu ligger jag här i min säng, har precis vaknat och ätit lite frukost. Mådde inte så bra imorse så jag skippade skolan. Vi skulle ändå bara ha idott hela dagen vilket jag fått strånga order från tränarna att jag inte får vara med på pga mina benhinnor. "Du måste vila en dag iallafall" haha. Men blir iallafall lite plugg hemma nu; läsa engelska boken som jag fortfarande inte gjort och jobba lite matte..Och juste, städa mitt rum också

ojoj låter ju som en toppen dag.. pöss & kjam


orkar inte

skola imorgon..nejnejnejnejnej. Jag pallar verkligen inte. Jag vill ha lov, värme och fritid. Inte massa måsten, tidiga mornar och tråkigt höstväder. Och bara för att jag ska få må ännu bättre måste jag plugga nu, eller rättare sagt läsa min jobbiga engelska bok..


utklädnad

har nu till nästan hundra procent bestämt min utklädnad till nästa helg! Kan iallafall säga att det inte är något jag funderat över innan. Mer om detta kommer i veckan.



haha inte så vacker bild, men iallafall så här såg jag och bönan ut som tjuvar igår.


söndag

Matchen mot vendelsö slutade med 6-6. En grymt bra spelad match, hehe var nog väldigt underhållande för publiken skulle jag gissa. Men tyvärr räckte inte dessa siffror för att vi skulle gå vidare i sm.. de gick på målskillnad vilket visade att vendelsö hade gjort ett mål mer än oss. Ett mål! ååh så irriterande... menmen

Efter matchen har jag bara tagit det lugnt, känner mig helt död i kroppen. Kanske för att det blev rätt sent igår också. Så just nu ligger jag i min säng under varma filtar och försöker få lite värme. Det är iiiskallt. Tror nog jag somnar snart, hehe känner hur det rycker i ögonlocket.. Är ju skola imorgon (orkar inte!)

nedräkningen till jullovet har börjat! snälla låt 7 veckor gå snabbt..






hemma efter kvällen

Är nu hemma från en halloween fest i Danderyd som jag och felicia väldigt hastigt blev meddragna/bjudna på. Planerna var först att åka på bio så blev ganska stressigt att hitta utklädnad. Men ganska snabbt trollade vi ihop oss till tjuvar. Festen i Danderyd var iallafall väldigt lyckad. Varken jag eller bönan kände någon där men det var bara att köra ändå (fast ganska snabbt hittade vi lite homies).

Men nu väl hemma blir det till att sova och tagga inför morgondagens sm-kval. Taggish taggish, godnatt 



RSS 2.0