Tråkigt..

Min rubrik säger precis hur jag känner det. Jag har nämligen extremt tråkigt.. Kan inte komma på någonting att göra. Tråkigare dag än denna får man nog leta länge efter i kalendern. Måste hända något... Har redan gett upp hoppet om att du ska höra av dig.Jag tänker inte vara den som hör av mig. Jag känner mig bara tjatig, jag vill att du också ska vilja. Men skit samma!
En liten höjdpunkt på denna dag var iallafall när jag träffade runa en snabbis innan middagen.

En sån här tråkig kväll skulle man mer än gärna vilja att någon hörde av sig med en idé att träffas och hitta på något. För just nu käns det som om jag snart ruttnar. Morgondagen får inte bli så här, då dör jag .Eller nja det kanske blir lite för tragiskt men jag tar iallafall första tåget ner till landet men det vill jag ju självklart inte. Hehe som planerna ser ut nu inför imorgon är att jag troligtvis ska träffa rasmus och kanske något mer. Det får komma som det kommer. Man måste väl börja tänka "en dag i taget".

Puss puss, snälla håll en tumme om att min kväll kommer bli bättre. ♥

 PANIK! jag har fortfarande inte fått mitt brev om gymnasium..Skulle inte det komma idag?!

Regnig måndag

Medans jag sitter här och skriver detta inlägg kan jag höra hur regnet öser ner utanför mitt fönster, att det haglar och då och då höra ett muller av åskan. Det har dock lugnat ner sig lite...... för en halvtimme sen överröstade regnet nästan mina egna tankar. Mina tankar som vändes åt en person, men ibland käns mina tankar bara bortkastad tid. Eller? Jag har försökt, nu är det din tur. Du ser säkert inte detta inlägg så det spelar igentligen ingen roll vad jag säger men jag tycker om dig. Och jag hoppas att du är den du säger att du är. För jag kunde ju lita på dig.

Även inatt väcktes jag av ett telfonsamtal, vid halv tre tiden. Men denna gång var det ett dolt nummer. Men jag har mina tankar om vem det kan vara, nästan helt säker.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, man har ju ingen större lust att gå ut i det här regnet. Men något måste det bli. Just det idag ska man få hem brev om vilket gymnasium man kommit in på. Även om jag är ganska säker börjar jag tvivla på om jag satte alla i rätt ordning? Men det borde jag väl gjort. Är iallafall väldigt nyfiken eftersom jag inte kunnat kolla på internet eftersom jag tappar bort mitt lösenord. Hehe typiskt mig....

ha en trevlig regning dag, puss och kram

Föresten, jag kanske har glömt att berätta att i vinter åker jag tillbaka till Indien, goa. Guuu vad jag längtar. I hela tre veckor ska vi vara borta och bara sola, bada och uppleva saker i det fantastiska landet. Resan bokades igår när jag och pappa kom hem från landet, bara så där liksom. Gissa om jag blev glad?! Resan förra vintern var det roligaste, häftigaste och mest fantastiska jag någonsin varit med om. Alla borde någon gång få uppleva indien och goa. Ett paradis! Och jag ska dit igen, min önskan har gått i uppfyllelse.


Söndag

Nu är jag hemma från landet efter drygt 5 roliga dagar med madde. Vi har inte gjort något speciellt utan mest slappat och någon  gång ibland tagit ett dopp i det sköna vattnet (madde tyckte dock att det var kallt, men det tycker inte jag). Eller jo lite mer än att ha slappat har vi väl gjort jag till exempel har tagit små joggning rundor och promenader tillsammans med madde. Och så blev det enligt mina planer att vi tältade. Den kvällen var nog den bästa. Vi låg och snackde om allt mellan himmel och jord men mest blev det nog snack om killar. Även mycket kom fram när vi körde "sanning" (som sanning och konka utan konka) haha. Dock väldigt pinsamt ibland eftersom min syrra var med. Men frågor som snyggaste killar i skolan och så var en enkel match för oss alla (a) haha. Vi satt uppe till två på natten, sen orkade vi inte mer. Vi hade planerat att vara vakna till 4-5 någon gång för att ge igen på rasmus som ringde mig 5 på morgonen natten innan och "ville prata" hmm... Som sagt åkte jag hem idag, blev bara halva familen. Mamma och lovisa stannade där medans jag ville hem och träffa kompisar.

Kvällen idag har jag tillbringat med runa, vi såg nämligen EM-finalen tillsammans mellan tyskland och Spanien.
En väldigt rolig kväll, det var länge sen vi umgicks. Inför imorgondagen är inte allt helt bestämmt kanske ska träffa en kompis från västberga. Men vi får se, hoppas det iallafall det vore roligt.

Oj klocka är redan kvart i ett! Guu vad tiden flyger iväg. God natt ♥

Onsdag

Klockan är inte speciellt mycket men jag har redan hunnit packa allt inför landet. Det blev sammanlagt två väskor plus en handväska. Hehe jag kan inte välja vad jag ska ta med mig så jag slänger ner allt jag har istället. Det är väl lika bra det, så jag inte saknar något?! Nu sitter jag och väntar på att plattången ska bli varm. Den är nog redan varm? men det får vänta. Min kära blogg går alltid i första hand, nästan iallafall. Om ungefär en timme ska jag dra mig upp mot telefonplan för att åka till liljeholmen och möta upp madde med hennes tunga väska. Vilken tur hon har som har sån stark kompis som kan hjälpa till att bära! ^^ haha jag syftar på mig själv...
Det brukar nästan alltid kännas lite halv tråkigt att åka ner till landet framförallt när man såg hur gårdagens väder såg ut. Men denna gång ska det bli väldigt roligt, kan beror både på att min bästa lilla madde padde ska med och att vädret ser väldigt lovande ut. Men skit samma om det inte är 25 grader varje dag, vi ska bada och sola ändå. Eller hur madde? hahah just nu har du ingen talan för jag har planerat allt in i sista detalj så det är bara att hålla med, hihi skoja! Om inte madde och syrran bangar har jag planerat att vi ska tälta någon dag, får se hur modiga dom är. jag själv tycker det är roligt att höra flygande fladdermöss och tassande djur utanför tältet som man bara ser skuggor av. Men om jag känner min syrra rätt efter fjorton år kommer hon banga bara efter att ha sett en myra och madde efter en spindel! Haha

Nu känner jag en igenkännande dofr av lite bränt........ Min plattång! Måste nog börja platta nu innan den exploderar av värmen. Tror försig inte att den kan göra det men det är en bra bortförklring till att sluta skriva nu.

Puss puss, som jag sa igår kommer det dröjja innan nästa inlägg, skicka gärna något gulligt sms
0707788947 (comviq kompis)

                                           

Tisdag

Denna dag har var väldigt lugn och avslappande, lite frisk luft blandat med liite shopping. hehe det blev shopping idag igen, måste verkligen dra ner på det här. Men det är ju bara såå roligt att köpa nya saker. Det blev dock inte så mycket köpt idag lite underkläder, leggins och nya parfym som luktade otroligt gott. Jag går och sniffar på mig själv hela tiden (a) haha. Jag hade aldrig sett parfymen tidigare, den heter Miss S (Maria Sharapova). En rikitg sommardoft!
Även fast jag hängde med mamma på en jätte lång promenad tidigare idag funderar jag på att ta en joggingrunda. Kanske min halv mils runda? Få se vad det blir.

Inför kvällen väntar även lite packning från min sida eftersom jag åker till landet imorgon. Men jag orkar verkligen inte packa! Jobbigt? Jo väldigt. Jag vet ju aldrig vad jag ska ta med mig. Känns som om jag aldrig har några kläder, inte för att det igentligen spelar någon roll vad man har på sig på landet.... Hoppas verkligen att det blir bra väder nu när jag och madde dra ner till landet så vi kan tälta och tillbringa hela dagarna på vår brygga. Det är så mysigt och avslappande att vara där, direkt när man åker över bron till vår lilla ö känner man säg trygg och all stress och måsten bara försvinner. Man skulle nästan kunna säga att jag vuxit upp där.
Som sagt åker jag til landet imorgon och kommer vara där ett tag, 1-2 veckor. Vi har inte riktigt bestämmt allt beror på vädret och dagsform! haha detta betyder iallafall att det kanske kommer dröja innan jag skriver i bloggen igen. Men om du saknar mig alldeles för mycket är jag säker på att du har mitt mobil nummer, så det är bara att slänga iväg ett sms. Ett sms som får mig att bli ännu lite gladare och varmare i kroppen.

Puss puss, ha det så bra ♥

                                       

Måndag

Med raggsockor på och en härlig känsla av motion i kroppen sitter jag här i mitt rum och bara tar det lugnt efter två intensiva men otroligt roliga dagar med min bästa Madeléne. Vill bara säga till dig madde att den här senaste tiden med dig då vi blivit allt tajtare vänner har varit bland den bästa tiden i mitt liv.  För varje dag käns det som om vi bara blir bättre och bättre vänner, och jag bara njuter av varje sekund. Vem kunde tro att det skulle bli vi? Inte jag iallafall, men tänk vad fel man kan ha. Vill bara säga till dig gumman att du bertyder grymt mycket för mig. Och lova mig en sak ämna mig aldrig, vår vänskap ska inte brytas bara för att vi inte längre går i samma skola.

Ja och nu undrar nog alla vad jag gjort under dessa två dagar med madde. I lördags bestämmde vi att jag skulle sova över hos henne så vi träffades vi vid 5-tiden då vi åkte hem till henne för att äta middag. Efter middagen var det först tänkt att vi skulle åka till en fest. Men planerna ändrades ganska fort då jag berättat det för mina föräldrar som nekade mig till att jag skulle få. Men men det gjorde inte så mycket, vi skulle ändå behövt dra efter en timme eftersom det var ganska långt borta. Istället bänka vi oss i maddes säng och hade en film-marathon, det blev dock bara en film. Hehe, det var iallafall bland den bästa film jag sett. "a walk to remember" hette den. Den är så romantisk att  till och med jag börjar gråta, en sån kärlek som är i filmen skulle man önska sig. Men den kärleken är nog svår att hitta, men man kan ju alltid få drömma. När jag tänker på filmen käns det som om att jag ska sväva bort i kärleks tankar, men jag ska försöka skriva klart det här inlägget. Hehe om jag ska återgå till filmen så kan jag säga att jag rekomenderar den starkt. Alla borde få se denna film. Efter min och maddes lilla filmkväll krypte vi ner i hennes säng för att sova skav fötters men det blev inte mycket sova utan vi låg och snackade fram mot tre tiden på natten/morgonen. Trots den sena tiden innan vi somnade på lördagen gick vi upp tidigt på söndagen. Gjorde i ordning oss fort och drog sedan till skärholmen centrum där jag shoppade en tröja. Efter skäris åkte vi in till gallerian i stan.. Shopping beroende? Nja lite kanske. haha näh vi skulle kolla om det fanns rätt storlek på en tröja som madde ville ha som inte fanns i skärholmen.
Efter den långa shopping dagen åkte vi hem till mig och bara chillade. Och nu var det dags för madde att sova hos mig. Hahah vi typ lever tillsammans. Och snart ska vi "leva" tillsammans igen eftersom på onsdag åker vi till mitt landställe. vad har hänt idag då? Nästan lite pinsamt att berätta men på morgonen åkte jag och madde till skärholmens centrum igen. Hahah men vi blev inte där så länge, så vi skildes åt vid liljeholmen. Efter lite lunch i magen åker jag, mamma och lovisa in till tan för att kolla på NK rean. Kanske inte så intressant att veta men jag köpte ett par skitsnygga björn borg trosor. Hahah funderar faktiskt på att åka in imorgon igen och köpa några till.

Jag känner mig faktiskt ganska stolt, idag på eftermiddagen/kvälle tog jag min joggingrunda igen på 5-6 km. Vet inte exakt hur långt det är, ska försöka kolla upp det. Haha jag mår verkligen bra av att träna, jag känner mig både gladare och piggare. Tänk vad lite träning kan göra?! Jag längtar så himla mycket tills innebandyn drar igång i augusti!

Nu ska jag unna mig med lite tv tittande, nån dokumentär om en flicka som fötts med ryra armar och fyra ben. Mycket tragiskt och märkligt måste jag säga. Men det är väldigt intressant att titta på. Dokumentärer är bland det bästa som finns. Puss puss ha en ra kväll.


Home

Nu är jag hemma efter en otrolig skön och rolig vecka i det fantastiska grekland. Kreta och chania ver helt fantastiskt. Vi hamnade på ett jättebra hotell mitt på stranden med balkong ut mot havet så att klaga är något man verkligen inte kan göra för den här veckan. Även vädret har varit otroligt bra, upp mot 40 grader varje dag. Lite flr varmt stundvis, men då var det bara att svalka sig i det klarblå vattnet. OHHH vad skönt och härligt det var! jag vill tilbaka.

Men det är skönt att vara hemma också....trots att vädret inte är det bästa. Men man får hoppas på lite solsken frammåt veckan och nästa helg då jag ska vara på landet. För en vacker svensk sommar slår ju nästan allt. Att ligga på bryggan, sola, åka vattenskidor, grilla och bara slappa är ju bara helt fantastiskt! Igår var det midsommar vilket jag inte kände av speciellt mycket eftersom jag tillbringade denna högtidliga dag på ett flygplan. Man skulle dock kunna säga att jag börjar bli van med annorlunda tillställningar på speciella dagar. Julafton tillbringade jag på ett flygplan ner mot goa samma som igår som jag firade midsommar på ett flygplan och nyårsafton firades på en strand i 30 graders värme i Indien/goa. Men jag ska inte klaga, för att resa och upptäcka olika ställen i världen är ju bland det bästa man kan göra. Och jag börjar känna mig ganska resvan vid det här laget..
Idag på dan blir det bara att slappa och senare efter middagen kanske jag ska träffa madde. Kulkul

Pusss puss ♥
bilder från grekland kanske jag lägger in, det beror på om jag orkar och har lust. haha

Torsdag

Denna dag har mest gått åt att ladda inför i morgon med packning och allt som behövs göras så här en dag innan avresa. Käns lite konstigt att åka imorgon, jag har liksom inte varit inställd på det. Tänk vid den här tiden igår eller till och med när jag vaknade imorsse visste jag inte att om två dygn sitter jag i en solstol och solar i grekland. Shit vad kul det ska bli. Måste säga att det blir ännu roligare att boka en resa så här än att gå och veta om den i ett halv år.
Aja vad mer har hänt under dagen då? Jo på morgonen hängde jag med mami och syrran till skärholmens centrum där lovisa skulle handla något på stadium, sedan sätter vi oss och äter en härlig god lunch tillsammans på serveringen inne i centrumet. Mycket mysigt, med mycket god mat. Proppmätta åker vi sedan hem där jag bara hämtar mitt åkkort för att sedan dra mig upp mot telefonplan för att möta madde och jessica. Vi planerar att åka in till stan men först går vi till skolan för att hämta våra skivor. Sedan drar vi tre knäppa flummiga flickor in mot stan, måste dock säga att madde var värst. Vet inte rikitgt vad hon gick på idag, någont var det iallafall. Fråga mig inte vad? haha. Efter en ganska snabb shoppingrunda som bara slutade med ett par svarta korta tyg shorts drog jag mig hemmåt för att börja packa. Färdigpackad och klar drar jag sedan på fysträning med damlaget nere i Älvsjö. Detta trodde jag skulle bli jättejobbigt men det blev det inte. Det lönade sig nog med min 5 kilometers runda jag sprang igår. "En uppvärmning inför dagens träning" sa min tränare. haha (stolt)
Efter träningen möter jag Andreas för att lämna hans betyg och pengar som han glömde i min väska i måndagskväll. Klockan var ungefär halv nio när träningen slutade, borde jag inte ta det lugnt nu?! Nope, efter lite mat i magen var det bara att kasta på sig lite kläder för att gå och möta malin. Även denna gång ska jag lämna något; mitt handbolls matchställ som jag inte har någon användning av längre eftersom jag slutat spela..... Vi tar en mysig promenad med hennes söta lilla hund och bara snackar som vilka tonårstjejer som helst. Vilket i mina ögon betyder mycket prat, skratt och skvaller. hihi och nu är min dag slut. Utmattad? jo ganska faktiskt. Men det ska bli otroligt roligt imorgon! Längtar såå.

Funderar på att gå upp till köket och göra mig en kopp o'boy, det skulle vara väldigt gott efter en sån här dag. Sedan är det nog dags för mig att krypa i säng eftersom det blir en tidig morgon imorgon. Ska upp redan vid 5 tiden, men man kan ju inte klaga. Jag ska ju ändå till Grekland!

Pussiga pussar ha det bra♥

Grekland

Imorgon åker jag till grekland! Tjohoo vad kul det ska bli, speciellt när det bara bli bestämmt på en dag. Det var nämligen så att mamma och jag satt och pratade imorsse om att det skulle vara så skönt att åka utomlands och att det någon gång skulle vara roligt att bara köpa en sista minuten ooch dra iväg. Något man bara brukar fantisera om. Men sen när jag står på telefonplan får jag ett telefonsamtal från mammsen som berättar att: Imorgon åker vi till grekland!! Guu vad skönt det ska bli, att slippa sverige och detta tråkiga väder ett tag. Eller vädret kanske inte är det viktigaste utan att bara få koppla ev en vecka. Enligt väderprognoser ska det bli 32 grader där imorgon, hihi då kanske man kommer få lite färg på näsan?! man kan ju alltid hoppas.

För er som kommer sakna mig otroligt mycket kan ju alltid slänga iväg ett gulligt sms. Kommer hem kvällen den 20 juni (midsommarafton) så jag hoppas att alla här hemma överlever utan mig i en vecka..... haha skoja bara såklart ni gör

Pusspuss ha det så bra, nu måste jag packa innan jag ska dra iväg på fysträning med damlaget
föresten måste bara berätta vad dukitg jag var igår, jag sprang nämligen 5 km (en halv mil) fatta! haha jag är faktiskt lite stolt. Och det sköna var att jag inte ens var trött, det måste alvarligt vara något fel på min kropp, men något bra fel isåfall. Haha stockholms marathon nästa?  ♥

Problem

Jag kan inte sova och klockan är snart tjugo i tre på natten... vad ska jag göra? haha räkna får kanske. Just nu cirkulerar det tusen tankar i mitt huvud och framför allt alla minnen under alla dessa tio år i västberaskolan som till störrsta delen varit väldigt jobbiga för min del. Och nu när livet känts som bäst (det senaste halvåret) då både skolan, innebandyn och kompisar löst sig för min del käns det som om det går neråt igen. Borde jag inte vara lycklig och glad över att det är sommarlov? Bara njuta av livet och de goda minnerna jag har? Så måste jag nog tänka för just nu håller jag på att gå sönder av ilska när jag tänker tillbaka på mina otroligt dåliga och jobbiga skolår och att det nu känns som om det går bakåt igen med allt jag byggt upp. Tänk om alla bara visste hur mycket jag förändrats? Inte bara utseende mässigt som alla påpekar utan också som person. Speciellt mitt självförtroende/självkänsla som för några år sedan låg noll, och som jag nu har utvecklat lite åt rätt håll iallafall. Men, man får tänka att det alltid är någon som har det sämre, eller hur? Men ibland käns det som om att jag inte har någon att vända mig till och prata med. Jag ska inte klaga, men ibland saknar man en talande skugga med öron och goda råd.

Imorgon (eller rättare sagt idag) ska linnea och runa ha sin födelsedags-picknick på något mysigt ställe som fortfarande är en hemlighet. Det ska bli roligt, känner att jag behöver några roliga händelser och minnen just nu. Det är nog den rätta medicinen. hehe


Nu ska jag försöka sova och försöka tänka på andra saker
Puss puss god natt ♥


Vinst

Matchen mellan sverige-Grekland blåstes av för några minuter sedan med en vinst till sverige med två mål mot noll. Det käns ju bra så här i början av em. Vilken början! Vinst mot förra europamästarna.

SVENSKA FANS ÄR VI ALLIHOPPA! Hejja hejja hejja Sverige

Tisdag

Jag har kommit på att det är väldigt lätt att inte förstå en händelse när man bara läser. Vad jag menar med det är att det kan bli väldigt svårt att skriva detaljerat av går kvällen och avslutningen så att alla hänger med och förstår. Därför har jag beslutat att jag inte ska skriva något, utan ni läsare ska bara få gotta er i massor med bilder. Bilder är något som jag inte brukar använda mig av så ofta här på bloggen. Men, det kanske är roligare?

                                                 

Hoppas ni orkade med att kolla på alla bilder, haha
puss puss

Måndag

SOMMARLOV! Japp nu är det äntligen sommarlov och det käns helt overkligt om jag ska vara ärlig. Nu väntar drygt 2 månader ledig tid då man kan göra precis vad man vill. Eller nja inte rikitgt men mycket kan man göra iallafall.
Som du kanske märker är klockan 1 på natten. Jag och madde kom precis hem från "efterfesten" eller vad man ska kalla det. Det blev att jag, madde, jocke thelin och adde iallafall hängde med tjejerna i min klass tillvinterviken för att grilla och bara ha det mysigt. Och det blev faktiskt en lyckad kväll, jag hade iallafall roligt med mina nya tre homies, haha
Efter vinterviken tog vi en långpromenad mot t-plan och sedan vidare mot donken (västberga) där vi träffade på resten av alla nior.

Men nu är det sent och jag är dödstrött, hihihi. Skriver mer detaljerat om dagens kväll/dag imorgon plus att jag kommer lägga ut bilder. Puss puss ♥


                                                     SOOOOOOOMMMMMMMMMMMMAAAAARRRRLOOOOOOOV!!!

Söndag

Förlåt att jag inte skrivit på hela helgen, jag har helt enkelt inte hunnit eftersom madde tagit all min tid. Hahah näh jag skoja gumman, vi har haft jätteroligt. Som vi alltid har. Eftersom mitt minne inte är det bästa kommer jag inte ihåg i detalj vad vi/jag gjort under dom här dagarna..... kan säga att det just nu knakar i hjärnan för att jag tänker så mycket, haha och jag har faktiskt kommit på några små saker. Trots torsdagens misshandel i vinterviken gick jag och madde padde dit igen på fredagen (sveriges nationaldag). Det var väldigt mysigt, vi satt där på en bänk och såg hur solen försvann vid mälarens horisånt och sjompiga som vi alltid är tog vi massor med kort. Mycket mer än så den kvällen hann vi inte med, utan vi gick hem och satte på en film. Men såklart somnar jag efter 5 minuter.... ALWAYS
Igår, lördag orkade vi inte vara ute i värmen och sola och bada så vi drog in till stan. Meningen var att jag ville köpa fina sommarkläder;klänningar och shorts men det blev inget av det. Så när jag och madde skiljs åt på liljeholmen åker jag helt tomhänt "Celavi". På kvällen igår tog jag och syrran moppen och åkte och träffade Madde och Vickan. Det var även det väldigt roigt och mysigt. Vi satt på en stor gunga och bara snackade, hihi

ja, det var mina dagar i en väldig snabb repetition, säkert har jag glömt världen största händelse men what ever.. Dagens dag har jag inga planer för, eller jo jag ska hjälpa mamma att sortera min klassens skolpengar i 19 lika stora högar. Haha snacka om att man kommer vara trött i skallen sen när man räknat så mycket pengar. 

             

puss puss, imorgon är det sista dagen man tillhör Vb skolan.... lite sorgligt, jag vill inteinteinte lämna några. Jag kommer sakna vissa så himla mycket. Men jag antar att man måste gå vidare i livet, hur svårt det än blir.. ♥

Misshandel

Denna kväll som jag, madde och jessica hade tänkt oss skulle bli lugn och skön förändrades ganska fort till en väldigt händelserik kväll. Händelser som man inte är med om varje dag, och helst nog inte skulle vilja vara med om. Okej, jag vet att ingen fattar vad jag pratar om just nu och ni är säkert jättenyfikna över vad som hänt. Då kan jag lugna er med att jag ska berätta hela historian. Allt började med att vi skulle ta en skön promenad i det underbara vackra kvällsvädret. Vi går och går och beslutar oss efter en stund att gå till vinterviken/rävudden. Det är där det händer.... En kille i 23-25 års åldern går förbi oss och säger "Tja tjejer" och självklart svarar man.. Jag tyckte han verkade lite konstig så jag vänder mig om för att se var han skulle gå. Och precis när jag kollar bakåt ser jag hur han går raka vägen fram och slår ner en kille (typ 17 år) och sedan fortsätter och försvinner spårlöst. Vi tre oskyldiga små rara flickor har alltså hamnat mitt i en misshandel! Obehagligt? Jo ganska, men man visste inte rikitgt vad man skulle göra eftersom man blev så chokad. Efter drygt 10-15 minuter kommer både ambulans, polis och fältare till platsen. Efter att killen som blivit nerslagen fått åka iväg i ambulansen blir vi kallade som vittnen och polisen ställer oss massor med frågor. Jag och Madde verkade vara dom enda som såg hur han som slog ner såg ut och överhuvudtaget det som hände. På plats när misshandeln skedde var det också ett gäng äldre killar som såg allt, men dom var både berusade och i väldigt stor chock så dom kom inte ihåg så mycket.

Polisen tog iallafall mitt nummer, namn och personnummer och ska höra av sig om de har frågor eller om det eventuellt skulle bli någon rättegång och då använda oss som vittnen. Visst är det hemskt när sånt här händer, men jag måste också erkänna att det var lite spännande att få vara vittne. Att för en gång skull ha en roll i dramat. haha
Håller tummarna för dig som blev nerslagen (sebastian tror jag han heter) att allt går bra och självklart att killen som misshandlade blir tagen. Om det inte var planerat kunde det ju lika gärna varit någon av oss han kunnat slå ner.. man vet ju aldrig, man måste vara försiktig.

Tycker iallafall att jag och madde (delvis jessica, haha) gjorde en jättebra insatts idag, och det lät det även som om att poliserna tyckte. Det är inte varje dag man får vara en hjälte, en tittel man gärna vill ha. Men nu flyger tiden iväg, ska snart bädda ner mig i sängen och läsa min nya väldigt bra bok. hihi. Just det innan jag går måste jag säga att det var sista dagen i västbergaskolan idag, tänk jag som gått där i 10 år. Kan inte fatta, 10 långa år. Det är helt sjukt! Och nu är det bara slut och man kommer aldrig mer komma tillbaka. Usch nu håller jag nästan på att börja gråta, hihi snyfft
Kommer sakna några väldigt mycket, men vi måste försöka hålla kontakten...

Pussiga och kramiga god nattpussar - och kramar från en hjälte vid namn Nicole, hihi ♥

Torsdag

Ibland blir jag bara så jävla trött på allt, varför kan inte alla bara vara ärliga?! Just nu käns det som om jag står i ett vägskäl där jag inte vet vilken väg jag ska ta. Lita på dig, eller på dom andra? Jag vet fan inte vad jag ska tro. Självklart vill jag att du ska vara den du visar mig att du är, men varför stämmer det inte då vad andra säger? Snälla även om du inte ser detta så såra mig inte, för mer jobbiga situationer orkar jag inte med.

Vid halv fyra på eftremiddagen träffade jag Madde och Jessica vid telefonplan. Vi hade inga planer på vad vi skulle göra så vi satte oss på en bänk vid fotbollsplanen och snackade. Madde spanade även in en kille som var tränare för ett fotbollslag med småpojkar, haha. Efter en timmes prat träffar vi på Christian och hans holländare som vi hänger med en liten stund och bara snackar innan det är dacks att återvända hemmåt för att äta middag. Nu när jag är färdig äten (haha kan man säga så?!) ska jag snart dra mig upp mot telefonplan för att träffa madde och jessica igen. Även denna gång har vi inga planer, men jag tror det blir nån promenad av något slag med massor med tjejsnack.

Puss puss ♥

Vinst

Med en törstande känsla och en låg volym av Chris Brown sitter jag här i mitt rum och skriver mitt andra inlägg för idag. Nu blir ni glada va?! "Två smulor i en smäll!" skulle man kunna säga. Dagens skoldag har som alla andra dagar nu i slutet av terminen varit lång med lektioner som inte inehållt något speciellt. Ganska tråkigt faktiskt.. Det enda positiva på de här lektionerna är att man får veta sina slutbetyg i de olika ämnerna. Under dagen har jag redan fått veta att jag höjt mig 15 poäng, vilket jag är väldigt nöjd över. De betyg jag fått veta är svenska, alla so ämnen och alla no ämnen. I so:n har det gått bäst för mig; MVG i samhälle och religion och VG i historia och geografi. Vilket betyder att jag höjt mig till mvg i två ämnen (hade förra terminen endast vg i alla). I no:n får jag VG i alla olika delar (kemi, fysik och biologi) även där har jag höjt mig i ett ämne från förra terminen då jag bara hade G i kemi. Svenskan däremot hade jag väldigt otur med, jag ligger precis på håret mellan VG och MVG men tuvärr kommer det bara skrivas ett VG i slutbetyget. Men dock ett väldigt starkt VG...Men man ska inte deppa över det, allt över G-gränsen är ju bara som bomus får man tänka. För det vikitgaste är ju att man blir godkänd man måste inte ha massor med VG och MVG. Dagens små uppgifter betyder därför att jag höjt mina poäng med 15 pott, som ger mig en slutsumma på ungefär 265. Men det blir nog mer.... Jag har också fått veta att jag behåller mitt MVG i gympa, det käns väldigt skönt.

Ikväll är inte planerna helt bestämmda, kanske blir att jag och madde åker och träffar gänget vid rävudden ikväll igen. Måste säga att Christians holländare var väldigt skön, haha. Jag känner mig väldigt trött från igår så jag får se om jag ens har ork att åka dit. Annars tillbringas nog min kväll i soffan framför tv:n med syster.
Just det, jag hade bokat in en sak klockan nio imorgon bitti men jag har glömt att berätta för någon lärare om detta att jag inte kommer vara där på förmiddagen... Kanske får bli att jag ställer in det, och skjuter fram det en vecka. För onsdagar har bland den roligaste förmiddagen på hela  veckan; först svenska sen musik och efter det idrott. Måste säga att idrott kommer för tillfället högst upp på min lista av roligaste lektioner eftersom man får vara ute i solen. ÅHH jag bara älskar det här vädret, hoppas det inte försvinner!

Pussiga pussar och kramiga kramar  ♥

Pss... något jag skulle vilja berätta för dig:
Giving up doesn't always mean you're week,
sometimes it just means you're strong enough to let go..

Tisdag

Tisdagmorgon och här sitter jag och skriver blogg på min mattelektion. Nu när alla betyg är satte vet man inte rikitigt vad man ska göra på lektionerna så vi tillbringar de flesta mattelektionerna här nere i datasalen och "jobbar" matte på mattehjälpen. Hmmm.. läraren tror iallafall att vi jobbar..
Kvällen igår blev  mycket lyckad och rolig. Jag tror inte jag och madde kom hem förän halv tolv vilket vi får lida över idag. Madde går typ run toch gäspar 24/7. Men det är bara att stå ut, snart är skolan över. Tänk att om en vecka har jag och säkert du också sommarlov. Att sommaren närmar sig käner man på flera sätt, framför allt det fina vädret. I helgen ska temperaturerna stiga upp mot 30 grader! Fett skönt, jag ska sola och bada hela helgen.

Nu måste jag vara lite kreativ och jobba lite matte, puss puss ♥

Måndag

Sitter och väntar på att mobilen ska göra ett läte av sig, men det tycks inte hända. Jag väntar nämligen ett telefonsamtal eller alternativt ett sma angående ikväll. Det är så att jag kanske ska dra iväg och grilla och bara ha det mysigt med typ alla i skolan plus massa besökare från polen och holland. Men jag är inte helt säker på om det blir, väntar som sagt på ett telefonsamtal. Det vore iallafall jätteroligt, om det blir... Om det skulle bli blir jag tvungen att gå tidigare från innebandyträningen som startar idag (försäsongsträning) men det är lugnt. Jag hinner gå på så många träningar så.. Och det är ju självklart att man föredrar och väljer en grillnig så här i slutet av årskurs nio än en helt vanlig träning. Eller hur? Man måste ju samla på sig minnen av de sista dagarna i västberga och alla kompisar.

Tänk att om en vecka vid den här tidpunkten har jag sommarlov! Helt sjukt vad den här terminen gått fort. Det käns som om det bara var någon vecka sedan jag kom hem från indien, men det har gått 5 månader. Fatta, hela 5 månader har bara flugit iväg. Men vem kan klaga på det, en sak är iallafall klart och det är att dagarna inte fått vingar utan har gått efetr en tickande klocka på 24 timmar. Hahah. Om jag skulle dra en slutsumma av denna skoltermin kan jag säga att det lugnt varit den bästa under alla mina skolår. Tidigare år har jag mått väldigt dåligt och haft flera problem som gjorde att mitt självförtroende verkligen var sämst när jag började i högstadiet. Men under mina tre år i högstadiet har jag arbetat upp mig och utvecklats. Men jag kan lova er alla att förändringen har inte varit lätt, den har krävt många hårda dagar med många tårar och ilska. Jag vet många vuxna som fått frågor om dom skulle vilja göra om sin barndomstid i grundskolan. För många kan det nog vara svårt att svara, men det skulle det inte vara för mig. Jag skulle aldrig vilja göra om min barndom i skolan. Jag har gått igenom alldeles för många jobbiga och psykiskt krävande år där kompisar varit det största problemet.....

Men nu ska jag inte deppa ihop, nu är det time for dinner
Puss puss

RSS 2.0