måndag kväll

kom precis hem från innebandyträning. Riktigt bra att man har sovmorgon till kvart över tolv imorgon för nu är jag helt uppe i varv så kommer nog ta ett tag innan man kommer i säng. Ska väl försöka komma till duschen ganska snart iallafall, tänk att det alltid ska vara så svårt att gå rakt in i duschen? Alltid massa saker som kommer mellan. Blir nog lite filmkväll i min ensamhet sen efteråt, nej jag gillare inte, inte inte kul att kolla på film själv. Får hoppas på att min man kommer hit och gör mig sällis, min lilla kisse katt heheheh.

Imorgonbitti var det egentligen tänkt att vi skulle dra till gymmet men det blir efter skolan istället för att alla ska hinna med. Så eftermiddan puschas på gymmet med felicia och angelica! Jag giiiilllaaare. Så skönt att komma igång med mitt tränande igen, och nu ska jag inte stoppas av nån jävla skada. Får nog hålla mig undan från killar som bryter mina armar, nääää nu skojja jag bara lite. Så länge ni inte bryter mina ben funkare!

nu ska jag vara en duktig flicka och hoppa in i duschen, naattinatti


oi oi oi oi oi oi

sitter med taggningsmusik på högsta volym och blir ju inte annat än taggad på helg. Men sen slog det mig, det är ju bara måndag! Men nu är jag på bra humör iallafall så full fart med teoripluggandet och tagga vidare till kvällens träning. Inte roligaste tiden, till halv elva ikväll menmen. Nu skriker böckerna på mig puuusss

måndag

Sitter och tråkar i skolan som vanligt. Skulle helst bara vilja spola fram till fredag, uscha uscha för skola.



nu blir det till att hårdplugga

Bokade precis uppkörning och teoriprov! Blir helt nervös nu.. Körningen kommer nog gå bra men plugget, bläää måste verkligen börja hårdplugga nu! Inte så jättelång tid kvar

vill bara ha det där körkortet nu nu nu

söndagsångest

huhuh mina pengar är borta efter den här helgen med bara massa utgångar. Bläää mega ångest. Aja jag får väl tänka att jag haft roligt iallafall! Nu blir det ut och köra bil i stan med papi, puuussiluss


torsdag

inte gladast idag direkt, kvällen har inte varit tipptopp. Börjar med huvudvärk hela dan så det känns som om allt bara ska explodera och sen ramlar man på träningen och tar emot sig med den brutna handen, och ja då blev den pajj. Orkar verkligen inte. Så här 3 månader borta från innebandyn har jag helt tappat viljan, börjar kännas helt värdelöst att ens försöka komma tillbaka och upp på samma nivå som man var på när man ändå bara skadar sig och har ont hela tiden. En bruten hand är inte skön smärta kan jag säga er.
Nu låter det som om jag bara klagar men ni vet nog alla att när något känns jobbigt brister allt jobbigt i sitt liv. Så för tillfället känns allt sämst, usch och fy för allt och alla.

Får komma på andra tankar så kanske det känns bättre antar jag.. Får ta mig en riktig tankare hur jag ska göra med innabandyn.. Nu ska jag plugga lite körkort så jag lyckas med nått i mitt lilla liv iallafall.
Natti natt

sommar <3




tisdag

man typ dör av tråkhet av att bara ligga hemma. Har iallafall fått lite plugg gjort och det blir väl till att fortsätta med det. Finns inte mycket roligt och intressant och skriva om i mitt lilla tråkiga sjuka liv just nu.

fast plugget får nog vänta ett tag för nu börjar my super sweet 16 på tv!
pusssilusss

måndag

Matchen slutade med vinst igår, riktigt skön start efter att varit borta i 3 månader! Ett mål fick man till också, men på köpet även en sträckning i ljumsken vilket gör ont ont ont, men jag börjar bli van att känna mig lite smått invalid med alla mina brutna ben och skador hela tiden. Kanske nästan tur att man även blev sjukare efter matchen så man bara legat hemma i sängen hela dan och sluppit anstränga benet mitt. Inte för att jag föredrar att ligga här hemma med världens halsont, förkylning och lite feber. Men aja det blir väl bra snart. Inte konstigt att man blir sjuk när man kommer hem till den här kylan efter att ha varit i värmen i tre veckor.

Känner att den här skolveckan kommer gå snabbt och skönt. Blir hemma även imorgon, sen på onsdag blir det en snabb liten lektion på eftermiddan, studiedag på torsdag och pang så är det fredag. UUUUNDERBART.

nu blir det lite körkortsteori plugg och sen lite mys med gossip girl. Natti natt


söndag

Köpte mig äntligen en iphone igår, bara älskaaaar den! Så glad!

Jag är sjuk men det skiter jag i för nu är det snart dags för första matchen för mig på 3 månader, dags att tagga till! Skriver efter hur det gick. Och jaa jag ska bli bättre på att skriva här i bloggen, proooomise. PUSS


föresten så färgade jag håret i fredags, det blev mörkt och fint :)


onsdag

klockan är nu tjugo i sju på morgonen och jag orkar inte ligga kvar i sängen och försöka tvinga mig till att somna om. Ni anar inte vilken jetlag jag har asså, sjukt trött på kvällarna och hur pigg som helst på morgonen. En tidsomställning på 5 timmar är inte det enklaste, men det borde nog gå över till helgen eller nått, annars lär jag vara döööd!
Känns otroligt skönt att vara hemma igen iallafall, träffa mina små vänner! Måste säga att man har tur som kommer hem till världens bästa vänner!

såå vad ska jag göra nu i 5 timmar innan det är dags för skola.. seeeegt. Aja det får väl bli så roligt att det blir lite plugg helt enkelt. Efter skolan blir det tuta å köra på gymmet med angelica! Får hoppas att mina ben sitter kvar efter träningspasset för just nu är träningsvärken värre än någongång innan. Att vara skadad i tre månader och sen komma tillbaka till första innebandyträningen är boven bakom det här, huhuhu det gör så ont.

Ha en bra dag allihoppa! Föresten så gillar jag att vara brun, hihih pussiluusss
 




home sweet home

nu är jag hemma i sverige igen!
Har haft det sjuuuuukt bra nere i värmen. Väldigt kallt här i sverige måste jag säga men det känns bra ändå, borta bra men hemma bäst!


varmt varmt

huh, blir bara varmare och varmare här för varje dag! men jag klagar inte, 40 graders värme är helt ok!


vår strand


lite update från värmen

Vi har nu fixat oss lite internet på rummet, inte det bästa med det funkar. Vem orkar sitta vid datorn på världens bästa semester? Jag tänkte iallafall kika in här på bloggen en snabbis och säga att jag har det sjukt bra, så varmt och skönt! Kom nyss upp från stranden så nu sitter jag på uteplatsen och chillar galet, börjar däremot bli lite lockande att gå in i mitt kalla sköna rum, annars kommer jag svettas ihjäl! Så en skön dusch och sen upp på gatan och shoppa lite. Jag lever verkligen i paradiset just nu! ni anar nog inte hur najs det är!

Men jag saknar ju såklart mina bästa där hemma, blir bomber och granater när jag kommer hem för då jävlar ska jag leva livet i stockholm med mina vännnnneeer.

nu börjar oljan på mina ben klibba lite för mycket på datorn som jag har i knät, dags att hoppa in i en dusch och bli nöjd över sin lilla bränna, tihihihiihhehehhahahhöhöhö.

pussilusss


RSS 2.0