Första advent

Få se hur mycket jag orkar skriva etfersom jag är väldigt sjuk. Känns ansträngande att ens röra sig men mina fingrar få stå ut med det. Min hals började göra ont igår men har bara blivit värre och värre under dagen och nu är smärtan verkligen max i både hals och huvud. Och jag fryser så jag skakar.. tror jag har feber, eller iallafall håller på att få.
Usch vad dåligt jag mår! Jag har ont i hela kroppen..
Jag har iallafall lyckats stå ut med en shopping runda i täby centrum idag med mami. Jag mådde väldigt dåligt men det var ändå en mysig stund. Vi åt lunch på ett mysigt café; macka och varm choklad (bra för halsen) och shoppade. Köpte i och för sig inte så mycket utan mest tittade ut saker jag vill ha i julklapp men en brun cardigan och underkläder blev det från gina. En mysig tröja att ha nu när man är sjuk... Efter shopping rundan klarade jag inte av att vara uppe på fötterna längre så jag satte på en film. Million dollar baby, en film som vi säkert haft flera år här hemma utan att jag sett den men när Fia berättade om den i sin blogg var jag ju bara tvungen att se den. Och jag tycker precis som henne, att den var otroligt bra!

Igår kväll var jag med madde, jätte roligt att umgås. Har nästan känts som om vi dras ifrån varandra i och med att man inte längre går i samma skola. Men jag lovar dig att så lätt blir du inte av med mig. Vi gjorde inget speciellt utan köpte lite godis, kollade på tv och snackade. Sånna stunder måste man ha ibland. Förlåt bara att jag klagade lite över min smärtande hals...

Medans jag tittade på film var det lussebull-bak här hemma. Jag orkad ju tyvärr inte medgå i denna "trupp" men äter gärna en nybakad sen senare ikväll. Smaskens, det måste man ju vara gör nu när det är första advent. Tänk att imorgon är det redan den 1 december, guu vad fort detta år gått. Men måste ändå säga att det här året har varit det bästa under alla mina levnadsår! Har hänt otroligt mycket i mitt liv, allt kanske inte varit bra men det som verkligen varit bra slår ut allt. Nu väntar bara den fantastiska resan om 16 dagar. Och inte kan det bli sämre när man vet att man ska få åka dit?

Nu orkar jag inte skriva längre, nacken värker... Puss puss
blir troligtvis hemma imorgon (eller jag blir) så jag slänger nog in ett inlägg om jag orkar.
orka rinte rätta alla stavfel, hoppas ni fattar vad jag menar , haha ♥

Lördag

Kom precis hem från jobbet och passar då på att slänga in ett litet inlägg innan det är dags för mig att åka på match. Min fredag blev ganska intensiv skulle man kunna säga. Jag kom till träningen och fick veta att jag skulle få spela en match med damlaget så först tränade jag och sedan åkte jag iväg och spelade en härlig lång fredagsmatch med dom. Jag var verkligen skit nervös innan men matchen gick jättebra. Jag är faktiskt nöjd över min prestation, högt tempo, mycket skott och till och med lyckades jag stå för första målet. Wiie! haha. Efter matchen var jag typ utsvulten, farmor var på besök så jag hade planerat att äta med henne efter min träning men eftersom planerna ändrades fick jag aldrig nån mat. Haha. Aja när jag kom hem fanns det inte så mycket mer att göra än att duscha och princip lägga mig eftersom det skulle bli en tidig morgon idag.

Ikväll efter matchen kommer madde hit. Ska troligtvis också göra en sak, för tänker fan inte låta allt "försvinna" utan att få svaret. Få se om jag hinner slänga in ett inlägg om hur matchen slutade och mitt liv....
Puss puss ♥♥

No comments

asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole asshole

skulle kunna hålla på såhär hur länge som helst, men jag har bättre saker för mig än att tänka på dig just nu. Eller? För det är väl såhär du vill ha det antar jag.... ASSHOLE!


Onsdag

Hallå gott folk, hoppas ni mår lika bra som jag för jag känner mig alldeles sprallig och glad i kroppen. Har ingen förklaring varför men veckan har känts ovanligt bra och lätt. Det har helt enkelt rullat på, skulle man kunna säga. Lite extra gla´ blir man ju också när man vet att man kan vara uppe hur länge man vill ikväll och sova hur länge man vill imorgon, studiedagar är ju bara det bästa som finns! Eller egentligen är det nu dagen innan som är skön, har planerat en kväll i min säng med datan i knät och kolla på massor med filmer. Sen får vi se hur det går med filmtittandet och vakenheten (kan man säga så? aja) eftersom jag alltid alltid somnar när jag tittar på film. Men ska verkligen hålla mig vaken. Kanske en skräckis? Imorgon ska jag först och främst sova ut och ha en lång och skönsovmorgon, ta en lång och skön dusch och senare kanske träffa nån och kolla på film. En mysdag helt enkelt, får hoppas på det iallafall.
Just nu håller pappa på att koppla in dvd:n här nere i "mitt rum" så jag ska kunna ligga och kolla på film hela dagen imorgon, höhö!

Om tre veckor är jag i Indien nu, bara 19 dagar kvar! Helt sjukt vad tiden går fort, käns ju som om man precis sa att det var en månad kvar i nian. Och nu helt plötsligt har man gått en termin på gymnasiet och snart är framme vid den stora resan. Tänk att den tiden som är kvar till resan, det är samma långa tid som jag kommer vara i Goa. Tre veckor kvar och tre veckor där sen. Så med min kloka hjärna räknar jag snabbt och enkelt ut att jag kommer hem med en brun och fin kropp om 6 veckor.


aja nu händer det lite saker här hemma så nu är jag irriterad... puss hej då ♥
Får se hur det blir imorgon.......


klockan tio

Måste bara berätta en liten upptäckt från mig. Nu när jag satt här i min säng och laddade ner lite låtar till min Mp3 har jag gjort en upptäckt att det finns ju grymt många bra artister som jag inte ens visste fanns. Till exempel Brantley Gilbert är en sångare jag aldrig hört talas om, men han är ju otroligt bra. Haha så honom kan jag föreslå.

Näh nu ska jag fortsätta att sms (låter som om jag bara kan göra en sak i taget), haha puss och god natt ♥

Tisdag

Två dagar på skolveckan har nog gått och helgen närmar sig med kalla steg. Käns ju som om man måste få med ordet kallt nu när det är sån här snökaos ute, massor med snö och väldigt kallt. Inte för att skryta eller så men nu är det bara 20 dagar kvar tills jag åker till värmen. Men igentligen kanske det bara är värmen som skiljer sig?!; här i sverige är det kallt med vit snö och i goa varmt och vit sand. Haha usch vad det låter härligt. Bir alldeles sprallig när jag tänker på den underbara stranden, härliga värmen och det häftiga landet.

Nog pratat om det. Igår hade jag utvecklingssamtal. Stackars mig, eller kanske ska säga stackars mamma?! Haha näh skoja det gick jätte bra, jag är såå duktig så. Jag har väl då aldrig gjort något illa... Trots att jag fryser exakt hela tiden har jag lyckats klara av dessa två dagar och klara nog av morgondagen också. Under torsdagen får jag samla på mig energi till fredag eftersom vi har studiedag då. Såå skönt, ska sova bort hela dan! Försökte få min lärara att förstå att det blir en klämdag på fredagen eftersom vi är lediga torsdagen och att det sedan blev helg, men jag tror tyvärr att hon inte var så hajj på den idén. Men man får väl komma dit och visa sig och ha en lite slappdag, "just relax and take it easy".

Näh nu tror jag det är dags för att göra mina tråkiga naglar lite snygga. Mina händer är typ snustorra så det blivit sår så då tycker jag att iallafal naglarna kan se lite fina ut. Men frågan är då bara om jag ska måla dom eller sätta på lösnaglar? Hmm svårt val... Usch nu får jag sån här beslutsångest igen.. bara av att välja hur naglarna ska se ut! Vilka problem vi tjejer kan ha asså, ni killar ska vara glada. Men då gäller det bara när det handlar om naglarna annars tycker jag synd om er. Haha skoja, tänk vad livet skulle vara tråkigt utan killar?! Eller det skulle inte ens vara något liv

Efter att jag sovit på en hård kudde i natt och drömt en mardröm har jag väldigt ont i nacken. Har dock blivit bättre nu senare under dagen. Drömma är något jag har börjat med (eller asså drömmer gör man ju alltid)  men har nu börjat komma ihåg alla mina drömmar. Det är antingen mardrömmar, helt korkade eller drömmar som jag helst håller för mig själv. Och just i natt var det en mardrömm. Usch.. Vad ska det bli natt? Jag lovar, jag berättar imorgon.

Usch varje måndag och onsdags morgon undrar jag varför jag var så himmla knäpp och valde idrottsprogram med innebandy inriktning. Ibland blir jag bara så himmla trött på skolans innebandy... Liksom först gymma sen springning i detta väder! och sen innebandy träning och inte är det slut då inte...., utan då är det springning tillbaka till skolan i detta väder igen! Helt slut är man. Haha men en utveckling inom innebandy blir det iallafall, hoppas jag?

Aja nu ska jag sluta skriva (känner mig lite hyper just nu) fråga mig inte varför... Puss puss
En sista sak, kan inte förstå hu rjag ska klara mig utan min mobil i tre veckor när jag är borta. Jag kommer inte kunna prata med bästevän och alla andra på 22 dagar! Usch hemsk tanke.. guu vad jag ska längta... Blir till att träffa alla sen när man kommer hem.  PUSS PUSS  ♥

Walkman

Är på bättre humör nu, haha. Idag åkte jag och köpte en walkman mp3. Snygg va?! haha

Söndag

Jag är på världens skit dåligt humör just nu.. så jävla arg, ledsen och irriterad. Det har nämligen visat sig att hela mitt golv i mitt rum måste brytas upp och att jag därför inte jan bo där inne. Så jag får bo i vardagsrummet...Och så här kommer det vara ända fram tills efter jul.. Asså kommer inte ha någon stans att gå undan på en månad! Fan jävla skit hus. Liksom vart ska jag kunna vara. Vill ärligt inte vara hemma på helgerna, liksom lagom roligt att ligga i vardagsrummet.

Jag vill inte vara hemma!!!! jag går fan här ifrån nu .. puss hej då

21.38

Shopping dagen blev som tänkt, en underbart rolig dag med bästevän Sofia. Inte för att det blev speciellt mycket shopping eller överhuvudtaget mycket tittande i affärer. Det var ju så himmla mycket folk så Fia trodde att hon skulle tappa bort sig. Haha, jag köpte iallafall en klänning/linne i leopard mönster på gina. Väldigt fin tycker jag, man känner sig lite fest klädd. Efter att ha trllat runt på stan och letat efter ett café gick vi tillbaka tilldet första vi var på (men som det då inte fanns platser på) men med både min och fias tur fick vi en var sin plats haha. Vi började vårt fika med en var sin smoothie och sedan efter lång tid gick vi på en var sin kaka. haha. En väldigt mysig stund iallafall med mycket prat, driv och skratt. Men roligat under denna dag var iallafall när vi skulle gå från cafét, haha då backar sofia några steg bakåt och vet då inte att det står en pall där (? tror det var en pall) iallafall så ramlar hon typ baklänges. Fast väggen bakom pallen räddade henne. Hihi såg väldigt roligt ut. haha

Nu på kvällen skulle jag kanske iväg och träffa bella ,men tror inte det blir något. Så det bli nog bara tv tittande. Vill helst inte vara hemma för nu är hela mitt rum helt uppbrytet.... har typ inget golv kvar och så här kommer det vara ända ram tills efter jul.. Problemet har nu hittats och de tär inte avloppet det är fel på utan det har blivit möggel under mitt golv... så nu har jag inget rum.. Så där lagom roligt asså... Bara min otur. asså jag säger det men det finns nog ingen som skulle vilja vara mig, ha mitt liv eller ta min otur.

Jaja kvällen blir som den blir, vet inte hur jag ska kunna sova än. Men eftersom syrran är borta i natt så får jag väl ta hennes rum. Men hur blir det sen då?! Puss puss ha en bra kväll ♥

Lördag

Min sovmorgon blev inte som tänkt, konstigt nog vaknade jag tidigt. Men jag tror jag har förklaringen, eller två faktiskt. Ett att jag ligger och tänker så himmla mycket hela tiden och drömmer konstiga drömmar och två att det hänt något i mitt hus så det luktar apa i mitt rum. Usch, hit vill ingen komma just nu så får sova hemma hos någon anna i natt för pappa ska göra något så då kommer det lukta ännu mera. Någon som vill ha mig hemma hos sig i natt?! haha
Mamma har fått för sig att vi ska storstäda här hemma idag, och att jag måste hjälpa till... Får göra det lite snabbt nu på morgonen för sen vill jag åka till stan och shoppa. I detta snöoväder?! Äh, det blir mysigt.

Hallå! Nu säger mamma att jag kanske inte kommer kunna sova i mitt rum på flera dagar! Wiiie det betyder att jag måste sova bort flera dagar. Guu så skönt haha om jag hittar någonstans att vara såklart. Men det löser sig nog, för här hemmakan jag inte vara. Näh nu ska jag börja städa här hemma så jag kan få ha lite helg någon gång.
Puss puss ♥

Fredag

En skön och lugn dag måste jag säga, men nu på kvällen dock väldigt trött efter hela veckan.
Eftersom vi inte hade nån lektion idag efter gympan (inte förän efter lunch) drog vi tjejer i klassen och åt lunch. En jättebra idé tycker jag, det måste vi göra om flera gånger. Vi tog iallafall tvärbanan till gullmarsplan där vi gick till subway. Mmm så gott det var, grillad macka med skinka, ost, sallad, gurka och curry och en coockie till efterrätt. Haha
Men nu har mackan hunnit svälta sig i magen i flera timmar och även middagen som blev en hamburgare från t-plans gatukök (vilken fredagsmiddag va?!). Haha, hade ju som sagt match ikväll så jag och mami åkte förbi gatuköket på väg hem. Matchen mot Duvbo slutade med 2-2, ett mål gjort av moí hihi! Blev värsta fajterna ute på plan, nära till slagsmål asså. Haha en u andra laget frågade vad jag var för jävla bitch! Kort stubin eller vad?! aja vem tar åt sig av sånt skitsnack, vi skrattade bara åt dom istället.

Hade planer på att hitta på något nu ikväll men ligger nu i sängen och har huvudvärk... jobbigt, måste gå till synoptiken  här någon dag. Käns som om jag inte står ut med denna huvudvärk längre.
Aja nu blir det antingen film eller sova för min del. En riktig sovmorgon imorgon ska de bli, och kanske en vistelse på stan. Är såå shooping sugen haha. Puss ♥


Torsdag

Veckan börjar lida mot sitt slut. Redan?! Käns som om veckordagarna bara flyger iväg, och helgerna också för den delen. Men nu värmar sig helgen med stora steg, även glada. Har nämligen en helt ledig helg. Haha kan ni förstå jag, nicole cedergren har inte en enda match?! Helt underbart käns det. Så mina planer är att denna helg ska bli otroligt bra. Bara vara med kompisar och inte behöva tänka på tider och allt vad man behöver tänka på innan matcher. Så hoppas att det finns några som vill umgås med mig. Haha käänne rmig också på ett riktigt fest humör! Bara längtar så mycket efter fest. Efter förra helgen vill man ju ha en lyckad fest i sina tankar. Haha, soo tell me where I can found the parties!?

Idag tillbringades mattelektionen i en hockeyhall för att kolla när pöjkarna spelade match mot Whalters gymnasium. Självklart tycker jag att vi var bäst, men motståndarna vann dock med ett mål. Spännande match? Nähh inte riktigt, jag koncentrerade mig mer på att inte frysa ihjäl. Inte visste jag att det var så himmla kallt i en ishall. Haha fast det hör man ju försig på namnet... men ändå, kära små killar sätt in lite värme! Men käns ändå som om jag kommer klara av denna kyla i 26 dagar. När man vet att man snart klommer till drygt 40 grader klarar man av allt. Hihi
OMG, jag måste ju snart börja packa. Hehe iallafall skriva en liten packningslista.
Igår efter skolan var jag i stan med mina älsklingar, Fia och madde. Måste bara säga att shit vad mycket fina kläder det finns nu. Klänningar och leopard färgat överallt. Så helgens ska även tillbringas i lite affärer. En ny klänning att ha på sig på starndpromenaden? Elle kanske till julafton och nyår? Skulle man ju inte tacka nej till. Så det blir till att hitta några riktiga fina nu i helgen.

Snart, eller om någon timme är det dags för träning. Kanske träningsmatch? Aja vi får se.Puss puss ♥
juste glöm inte, jag vill på fest i helgen! haha jag litar på dig nu

Måndag

Måndag eftermiddag och jag sitter här i mitt rum och håller på att frysa ihjäl medans jag tänker tillbaka på helgen som varit. En helg jag och säkert flera längtat grymt efter med stora förhoppningar. Men kvällen blev helt misslyckad, katastrof gånger tre... Orkar inte prata om det men det spårade verkligen ut, om jag säger så här det slutade med en misshandel så kan ni nog alla förstå att man helst bara vill glömma kvällen. Aja det var trevligt så länge det varade. Efter all katastrof tycker jag att vi ändå kunde få lite skratt och glada miner på läpparna. Haha sofia hur många ringde vi igentligen? haha stackarna... Efter bara några timmars sömn var det dags att gå upp för att städa innna mami och papi skulle komma hem och sedan åka till stan för att träffa flckorna och fixa tillsammans. En trevlig lite stund tillsammans. Efter cafét var det bara att skynda sig hem och byta om till innebandysaker och åka på match. En vint med 14-1 blev det, ett mål och tror det blev 2-4 asist. Har faktiskt ingen koll, haha efter ett tag tappar man räkningen när man möter så enkla lag eftersom det är så enkelt att passa och skjuta då. Eller kanske var det vi som var otroligt bra? HAHA överlägsna alll the time!

Snart ska jag åka på innebandyträning, vilket inte alls käns speciellt peppande. Efter lördagens få sömntimmar är min kropp helt slut. Känner mig som en levande sovande zombie. Tyvärr så har vi också fysträning idag efter träning(fatta jobbigt med springning efter en träning!) så jag hoppas min trötta kropp står ut med det. Men framförallt om min sträckning i vaden orkar med det! :O vilade idag från skolans innebandy så hoppas det ska funka nu på kvällen. Man vill ju verkligen inte skada sig och bli borta... Men aja skit samma, hur som helst så ska jag iallafall träna.

Puss puss, kanske skriver ikväll ♥

Fredag

Ännu en skolvecka avklarad. Dock väldigt ansträngande på grund av att jag varit helt slut. En liten krånglig vecka också. Jag hade nämligen lyckats med att få 180 virus på min data så den har varit på lagning hela veckan, där med förklaringen till varför jag inte kunnat skriva på hela veckan. Utan data, ingen blogg skrivning... så illa var det. Stötteäven på lite fler problem med datan, men nu är allt löst. Haha.
Idag hade vi beeptest på gympan, alla kan nog gissa om de tvar jobbigt eller inte. Haha men ganska skönt iallafall för efter gympan åkte jag hem och åkte sedan till lektionen som började efter lunch. Så fredagen kändes hyfsad enkel. För nu är det ju äntligen helg! En helg jag längtat efter grymt mycket. Och framförallt tills imorgon, eller kanske ska jag säga idag? Haha, ska iallafall bli jätteroligt.

Få se om jag hinner skriva imorgon, mycket att göra innan jag ska möta Linus, Madde, Sofia, Bella och Philip. Fick jag med alla? Haha. Juste eftersom jag inte skrev igår måste jag ju gratta Sofia här i bloggen nu.
Grattis i efterskott gums <3!

Nattiga pussar och kramar

Måndag

Ojojojojoj och åter oj och förlåt. Har inte skrivit sen i lördags. Usch fy på mig. Haha.  Men ni ska vara glada för låg precis i sängen och bara kopplade av med lite sms och tänkte på att bara gå och stänga av datan, då jag plötsligt kom att tänka på min lilla blogg. Så grattis allihoppa att ni får läsa ett litet inlägg.
Skoldagen var sig lik alla andra måndagar, seg men gick ändå hyffsat lätt. Börjar känna mig skoltrött, en mycket hemsk känsla måste jag säga. Käns absolut inte peppande att gå till skolan dagen efter, inte för att jag inte trivs för det gör jag verkligen utan att vi börjar så himmla tidigt varje dag. Kvart över åtta varje dag. Men måste iallafall säga att skoldagarna har blivit grymt mycket roligare nu när vi blivit två tjejer till i klassen. Haha killarna är nog redan trötta på mig, Matilda och Angelica. Härligt härligt! haha

Imorgon börjar morgonen med lite hälsa och sedan på eftermiddagen med engelska. Usch vi ska ha redovisning, usch nicole har inte tränat, usch jag är inte bra på sånt och usch för engelska. Haha, har iallafall tränat lite på redovisningen så det får gå som det går "Herregud jag är ju inte värsta engelskmannen, jag bor ju i Sverige" haha alla har vi våra egna små förklaringar till varför man inte är speciellt duktig på något, och det är min!

Nu tycker jag nedräkningen börjar, hihi eller hur Sofia? För på torsdag fyller Sofia år. Grattis i förskott!!!
Puss puss, nu ska jag sova, god natt

Lördag

Nu är jag äntligen hemma från dalarna. Har väl inte varit jätteroligt men följde med för mammas skull. Men lite roligt iallafall att träffa alla släktingar man har (som man inte ens visste att man hade). Tragiskt att se faster Siv så sjuk bara, usch man fick nästan tårar i ögonen. Hoppas verkligen att det kommer gå bra för henne, eller frisk kommer hon ju aldrig bli eftersom den cancer hon har är kronisk men hoppas på en bra medicin så hon slipper den otroliga verken.
Mitt hjärta till dig idag faster <3
"Borta bra men hemma bäst" Något som stämmer alldeles perfekt, just nu ligger jag i min sköna säng och bara njuter av tanken att få ta en sovmorgon imorgon. Myyyyyss. Min huvudvärk har tuvärr kommit tillbaka, aj aj aj. Måste verkligen gå och kolla min syn nu, har ju förlorat mycket på det i skolan när jag inte ser rätt på siffror på matteprov till exempel. haha
Nu är det inte många dagar kvar till Sofia fyller 16 år! Vi räknar ner dagarna gumman, och längtar. haha fast ännu mer längtar jag till nästa lördag då vi ska fira dig.

Imorgon som sagt blir det sovmorgon och på kvällen innebandy match. På dagen har jag ännu inga planer, kanske träffa någon eller ska man ta sig tid och åka och kolla ögonen?. Låter mer frästande att träffa någon, men mer inteligent att kolla synen. Haha, min kloka hjärna får bestämma sig imorgon efter en skönhets sömn.
Puss puss, god natt ♥

Torsdag

Och ännu en torsdagsmorgon i skolan och här sitter jag håller på att frysa ihjäl. Verkar som om mina dåliga blodcirkulation som jag hade i slutet av nian kommer tillbaka. Mina händer är verkligen iskalla, men nu har jag satt på mig vinterjackan så hoppas på lite värme snart. Även huvudvärken börjar sakta komma tillbaka.. uschusch jag vill verkligen inte bli sjuk till helgen, för imorgon åker jag ju upp till dalarna.

skriver mer när jag kommer hem idag, puss puss ♥

Onsdag

Förlåt att jag inte skrivit på några dagar men jag har drabbats av en konstant huvudvärk som jag haft i flera dagar i rad nu. Tror faktiskt att jag börja bli sjuk för varken alvedon eller massor med filtar för att bli lite varm gör mig bättre. Innan middagen tänkte jag vila lite framför en film vilket istället ledde till att jag somnade i en och en halv timme. Otroligt skönt. Bättre än att sova på dagen finns ju inte. Men allt handlar nog om att jag inte mår prima just nu. Får se om jag orkar kravla mig till skolan imorgon, vi har ju för sig APU vilket inte alls är speciellt ansträngande så jag ska nog kunna stå ut.

Igår i skolan kom det två nya tjejer i klassen och hälsade på, Matilda och Angelica. Jättesnälla tjejer så jag hoppas verkligen att dom börjar. Vi behöver verkligen lite fler tjejer, haha så slippejag bli mobbad.
Imorgon kväll är det nog dags att börja packa väskan inför helgen eftersom jag och mami åker till dalarna på fredag. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ta med för kläder, men ska välja ut något fint. Hihi

Kan typ inte fatta vad tiden går fort, nu är det bara en månad och och nio dagar kvar innan jag åker till paradiset, solen och den otroliga värmen! Jag längtar så himmla mycket till min paradis strand och det helt fantastiska landet, människorna och naturen. Svårt att förklara med det är helt otroligt bäst där! Men värmen i luften och havet slår nog allt. Drygt 30 grader i havet och säkert 10 grader till i luften, MINST! En brun kropp i dystra januari är bara sån härlig känsla haha, det lyser upp allt och solen som gett en sån energi räcker hela våren. Men kan ändå inte fatta att det gått ett helt år sedan jag satt här och tänkte på hur det skulle bli, hur det såg ut och nästan lite nervös i kroppen.
Jag kommer ihåg på nyårsafton ,när vi familjen skålade på stranden med alla färgglada raketer över oss och sa till varandra "Att detta ska bli ett bra år" och det intala jag mig även själv och verkligen önskade. Och faktiskt käns det som om denna önskan gått i uppfyllelse, jag har varit så otrolig lycklig många gånger det här året. hoppas det fortsätter... och hoppas på ännu ett bättre år nästa år, kanske är det platsen som göra att alla drömmar går i uppfyllelse? Isåfall vet jag precis vad jag ska önska mig denna nyaftonskvällen...

puss puss, nu ska jag koncentrera mig lite på vad madde padde säger i telefonen. ♥

Måndag

Ja hej alla blogg läsare jag kan berätta för er att ni läser en blogg skriven av världens mest virrgaste, knäppaste och mest oturdrabbade tjej. Heh, ni kan vara lugn, jag tror inte det smittas av. Eller nja lite kanske. Haha i morse tvingade jag mig upp klockan kvart över sex (den tiden behövs om man måste packa alla innebandy saker tänkte jag) men nu när jag stressat att packa, sprungit runt och letat efter saker och äntligen var klar och på väg ut ur dörren får jag veta att klantiga lilla jag inte har någon träning nu på morgonen utan att jag börjar kvart över tolv, asså fatta vilken sovmorgon jag kunnat ha. Men nu är jag pigg och inte alls på humör för att sova. Så det får väl bli någon bra film att utnyttja denna tid med.
Försig jag skulle ju kunna åka och klippa mig...? hmm men det orkar jag inte. Det får bli efter skolan någon dag i veckan istället. För jag måste ju se fin ut till släktträffen på fredag. Ärligt, det är ingen som kommer känna igen mig.. känne rju knappast igen mig självpå bilder som är några år gamla. Tänk att man kan förändras så mycket? Och inte tala om vad många jag inte kommer känna igen, haha alltid på sånna här tillställningar kommer det fram folk och säger "Hej, guu så stor du blivt, sist jag såg dig var du en liten bebis" Haha vad ska man svara? "Jaha, vad konstigt det var ju 16 år sedan, ganska realistiskt va?"

Nu blir det film tittande, måste välja ut någon riktigt bra film att gotta mig i nu i några timmar. Är på ett riktigt kärlekshumör så den genre får det bli. För vem tackar nej av att smittas av lite lycklig kärlek? Jag skulle då inte säga nej, skulle ju så gärna vilja att dina ord var sanna. Att du verkligen menade det. Men då förstår jag inte riktigt varför det är så jävla tyst?
Men aja det kanske är menat att det ska bli så här? Precis motsattsen till vad jag trodde den kvällen och tidigare.

Puss puss, skriver nog mer ikväll

    
jag längtar tillbaka till USA och new york! Troligtvis blir det resa dit i vår.
      Hoppas hoppas verkligen, men tror faktiskt det blir av. HAHA
            (den här fina bilden hänger som en tavla i mitt rum)


Söndag

Idag fick vi familjen veta något mycket tragiskt. Min mammas faster som nästan varit som min mammas mamma (som en mormor för mig) har drabbats av en sorts blodcancer som inte kommer kunna botas. Så nu har släkten uppe i dalarna dragit ihop alla släktingar för att ha en stor middag och fira faster Sivs 70-årsdag. Det tragiska blir dock att man troligtvis måste säga hejdå, och krama henne för sista gången.... nej usch nu börjar jag gråta. Så, iallafall åker jag och mami upp till dalarna på fredag och blir där till lördag. Resten av familjen kunde inte, pappa är tvungen att jobba och lovisa iväg på något läger.

annars hände det inte något speciellt under dagen, bara chill och lite plugg.

Den 19:e juli det här året var en magisk dag, en dag jag är så otroligt glad över att den blev som den blev, för hur skulle mitt liv annars se ut?  Det var första gången jag träffade dig Sofia. Vi visste det inte då, men nu vet vi att vi tillhör varnadra och alltid kommer finnas i varnadras liv. Ända tills döden skiljer oss åt. Du betyder så grymt mycket för mig min bästevän. Du lyser upp mina dagar och finns alltid här hos mig när jag behöver hjälp eller råd. Tack så jättemycket för allt gumman.  Det betyder otroligt mycket. För visst gör man allt för sin bästavän? Därför kommer jag alltid finnas vid din sida, oavsett vad som händer. När som helst på dygnet, och var som helst på jorden. Alltid alltid alltid. I varenda meninig, i varenda ord försöker jag beskriva hur mycket du betyder för mig. Men ibland blir det svårt eftersom det inte finns några sånna fantastiska ord som kan beskriva dig. Men dom ord, texter och meningar jag säger och skriver menar jag verkligen. Jag kommer aldrig lämna dig. Du betyder mest för mig. Jag är så himmla lycklig med dig i mitt liv, du har blivit den viktigaste i min vardag. Du ska veta att det betyder så himmla mycket för mig att ha en vän som dig, för du är helt otroligt bäst!  Om du skulle försvinna ur mitt liv vet jag inte hur jag skulle klara mig. Eller jo föresten det vet jag, jag vet att jag inte alls skulle fungera. För du är min andra halva, min andra själ och stjärnsyster. Du är perfekt, precis sån vän alla vill ha. Så lova mig, lämna mig inte. När jag tänker på framtiden blir jag alldeles varm och glad i kroppen, att veta att man kommer ha massor med underbara minnen med dig är en otroligt fantastisk känsla. Att veta att du kommer finnas där, finnas där precis som nu. Nu, när du verkligen betyder allt för mig är en ännu bättre känsla. Så när jag tänker på framtid, tänker jag på dig sofia. För jag vet att jag kommer ha den bästavännen även då som jag har nu. Jag älskar dig Sofia Hamngren, alltid du och jag.

Lördag

Allt käns som värsta kaoset just nu. Vad och vilka ska man välja? Vilken sida? Tänk om man sviker? Men jag ska försöka stå utanför dessa frågor, och försöka slippa behöver tänka på frågornas svar. För det måste ju kunna lösa sig...

Göteborgarna var inte i Stockholm länge (tråkigt), dom skulle igentligen åkt hem imorgon men när väl tågbiljetter skulle bokas visade det sig att det inte fanns några platser kvar, det enda som fanns var dagens morgontåg. Så nu sitter jag här, halvt utråkad och väntar på att något ska dyka upp. Men det tror jag inte... Får väl vara så där lagom tråkig och försöka hitta på något själv i min ensamhet. Ojojoj nu låter jag helt deprimerad, förlåt det är jag verkligen inte. Heheh känner bara att jag har extremt tråkigt just nu. Skulle ju kunna hör av mig till honom... vi skulle ju träffas, men jag vet inte...
Planer annars för kvällen är att troligtvis möblera om i mitt rum, så jag får väl använda min konstnärliga sida och rita upp en lite skiss över hur rummer ska se ut.
En helproppad dag av roliga saker var det iallafall igår. För er som kansk einte kommer ihåg så skulle vi på en hel shopping dag och det blev det verkligen. Tror vi var inne i stan vid elva och inte hemma i huset förän efter sex på kvällen. En jättemysig dag med lunch, fika och lite shopping (framförallt var det självaste shopaholicen själv som köpte saker) hehe det blev en ny vinterjacka, hårspray och en tunika/kläninig. Jättenöjd med allt. Men jag måste ju ha jeans....! Måste åka in och köpa det någon dag. Kanske ska man åka in nu? ja, få se om jag orkar..

  
    min nya tunika                                               Sofias tröja som jag fått låna

Puss puss ♥

RSS 2.0