otur.otur.otur.otur.otur


Adam Lambert


onsdag

Så var det snart slut på veckan.  Näst sista dagen blev inte så failad och jobbig som jag trodde att den skulle bli utan uppsats skrivningen kändes helt okej. Nu efter skolan blev det hem direkt, lite tv och senare åka och hämta ut en bortlags matchtröja. Och efter det träning om halsen och knät håller.

skriver senare om något spännande händer, bilket det inte lär göra men man vet ju aldrig! :D
pusshej



tisdag kväll

Har nu suttit med min engelska hela kvällen utan att blivit mycket smartare på den, men men jag klarar mig nog imorogn. Blir att pladdra på som vanligt och låtsas vara lite smart.
Tog en pause från pluggandet i ungefär en och en halv timme för att dra till gymmet. Tänkte att när det ändå blivit sådan vår kunde jag ju lika gärna ta moppen till gymmet. Och gissa vad man gör, jo kör omkull... haha så smidig man är. Men som tur är man stark så man orkar lyfta upp hela moppen som ligger på mig. Mer skdor än att jag blev helt lerig kom jag undan, tur det iallafall. Väl i gymmet puchade jag på riktigt bra så nu känner jag mig helt slut i kroppen och väldigt sömning

Så nu direkt till sängen för att sova, natti natti

Tisdag

Första skoldagen avklarad, inte speceillt jobbigt eftersom vi inte gjorde någonting. Och då menar jag verkligen ingenting. Så när jag väl fick sluta för dagen åkte jag och Angelica in till stan för att kolla på skor. Inga som direkt föll mig i smaken så får kolla mer på torsdag. Istället gick vi och fikade, en cola och en god macka, mumsigt mumsigt.

Sitter här med lite ångest inför morgondagen, skulle helst bara vilja spola fram en dag för oj vad jag kommer faila imorgon...Har nämligen uppsats skrivning i engelska som jag inte fattar ett skit av och redovisning i historian som jag inte heller fattar ett skit av vad jag ska stå och prata om. Ja hela dan känns ju väldigt lyckad måste jag säga. Usch kan det inte bara bli lov nu så jag slipper skolan ett tag!

Nej nu kan jag inte sitta och slöa längre, dags att ta fram plugget och försöka underlätta morgondagen. Senare blir det nog att dra iväg till gymet för att träna. Pussiluss


behind these blue eyes.....


home sweet home

Fjällen med Felicia har varit riktigt najs. Man kan i och för sig inte ha annat är roligt med den flickan.
Väldigt skönt att bara komma bort en helg och göra något annat iallafall.












onsdag

Sista skoldagen för den här veckan är nu avklarad! Underbart

Är nu dags för mig att städa rummet och sen ta tag i att packa inför skidresan. usch hatar verkligen att packa. Blir konstigt nog alltid att jag tar med mig för mycket... Men nej den här gången ska det inte bli så. Bara glida runt i mjukisar hela kvällen. Mjukisar på after ski?!

Ikväll sover även bönis över här, tidigt upp imorgon...
Aja skriver senare pusspuss

tattoo

there once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart


Tisdag

Halloj bloggen, nicole här igen. I skolan hände det inget speciellt, som vanligt på tisdagar har man innebandy träning på morgonen och resten av dan går man bara runt, känner sig ful och vill bara hem. Konstigt att man på något sätt bara kan sminka sig bra i ens egen spegel? Bara jag som märker det?!
Väl hemma var det bara att sätta sig med plugg direkt, och mcket duktigt av mig så blev jag faktiskt klar med både svenska analys, som för övrigt blev tre sidor lång, ojojoj säger jag bara! men även en matteinlämning blev klar. Så nu kan jag stryka lite från min måste-lista (om jag nu hade nån, hehe)

Helt galet skönt att det är sista skoldagen för mig imorgon! Sen är det fjällen som gäller!
Nu, upp och kolla tv, puss på skinkan

dags att ta tag i sömnproblemen..

..och hoppa i sängen för att sova. Godnatt



Nicole är en pluggis

Just nu sitter jag och pluggar galet!
skulle vilja få klart allt innan jag åker, hehe är däremot ganska tveksamt om jag klarar det..

Tror däremot inte att jag är ensam om att känna att man har hur mycket plugg som helst just nu? Förstår inte ritkigt hur allt ska gå ihop, och hur man ska få sommarlov!? Men allt ska väl fixa sig antar jag.

Aja back to the studying!


söndag

Festen igår var väldigt rolig måste jag säga. Blev även bilder tagna igår så självklart ska ni få se vilka puddingar vi var igår! Dagen började med en ganska ovanligt liten sovmorgon med tanke på att man var ute igårkväll, ganska skönt egentligen. Den mesta tiden av dagen gick åt pluggande eftersom man chockerande fick veta att vi har inlämning i svenskan imorgon. Har försökt sitta med den nu på kvällen också men kommer inte så mycket längre, har helt satt stop så får fortsätta imorgon efter skolan.... Gaaah orkar inte med skolan. Skönt att jag bara har tre skoldagar den här veckan; mån, tis, ons sen drar jag!

Match mot järfälla idag också, sista seriematch för den här säsongen. Känslan som jag känner just nu är: Åhh vad skönt att det är över! Äntligen lite lediga helger.

Nu är det dags för lilla mig att sova för att orka skolan imorgon, nattinatti










Lördag

Bion igår med Kajsa var mycket bra. Verkligen en värd film att se!

Har på nu på morgonen varit och solat så kom nyss ut från en skön dusch. Ska fixa mig lite snabbt och sen iväg till Liljeholmen för att se Sofia när hon är modell för Cubus idag! Ska bli riktigt roligt att se den lilla pärlan stå där och posa med olika kläder haha. Stolt man är

Fixa sig snabbt nu och sen springa iväg till bussen, pusshej

fredag

Efter lite shopping i stan är det nu dags att dra iväg på bio med min kära kompis Kajsa. Vi ska se filmen remember me som verkar hur bra som helst. Blir nog en ritkigt bra kväll skulle jag gissa på :)
Efter bion får vi se vad man gör av livet med, man vet aldrig med mig. Dock väldigt sent när bion slutar men får se hur allt ser ut.

Nu ska jag sminka mig lite fort och sen dra mig mot heron, pussiluss


söt liten nicole

planering till lördag

Förutom att ha sovit hela dan har jag också försökt planera lite inför lördag. Ska nämligen på 18-års fest med dresscode; din idol/en kändis. Ganska svårt till en början vad man skulle klä ut sig till men har nu bestämt mig

LADY GAGA, coolt va?!


den här sminkningen ska jag försöka mig på! Kommer nog bli skitbra :)

kväll

Åkte till träningen men precis när jag skulle gå ur bilen för att gå in till hallen fick jag veta att träningen var inställd.. Lite segt eftersom jag hade stressat så mycket med slingorna i håret (som för övrigt blev ganska bra). Så det var bara att åka hem igen med all innebandy packning, träningsgalen som man är gick jag ut sprang i en halvtimme istället. Riktigt skönt

nu ska jag lägga mg i sängen och kolla på OC och sen sova
Natti natti

Just live your life

"You're gonna be a shinin' star
In fancy clothes and fancy cars
And then you'll see you're gonna go far
'Cause everyone knows just who you are"




med slingor i håret

Håll en tumme för att det blir bra nu!

efter blir det direkt till att åka på träning.
Antingen är det en glad eller ledsen nicole som skriver ikväll. pussipuss


misslyckat

Lusten att skriva blogg igår försvann helt när jag gjorde ett stort misstag. Skulle nämligen färga bort min utväxt, och gissa vad? Jo självklart ska man ha otur och få det missfärgat. Så med mössa hela dagen har jag försökt att skymma min misslyckade färgning som mer liknar gult i hårbotten... Vet att jag inte är den första som blivit drabbad av det här, så många kan nog förstå min ångest och panik... Tänk att ett hår kan göra sånt stort besvär?!

När mami kommer hem blir det iallafall ut och köpa hårfärg, får se om jag lägger i lite mörkare slingor eller om jag helt enkelt tonar håret ljusbrunt. Har tänkt på att bli brunett ganska länge så den färgningen sker inte bara för det som hände igårkväll. Men innan jag gör det måste jag tänka igenom det ritkigt ordentligt..

GAAAH vad ska jag göra.. håret är helt förstört..

  

riktigt fula bilder, men det är håret som är i fokus nu!

Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else


Måndag kväll

Fick sluta två timmar tidigare idag så drog direkt och solade efter skolan. Riktigt skönt! Efter det gick jag direkt hem för att fixa till mitt hår som slutade med att jag tog ur all hårförlängning. Så nu har man tillbaka sitt egna hår igen. Får se om man fixar långt till helgen igen.
Har nyss varit och tjänat in lite pengar, fått mat i mig och ska alldeles snart börja gå mot träningen. Möte om hur säsongen framöver kommer se ut, kan bli ganska intressant att höra... Om man nu stannar kvar i Älvsjö, har smått börjat fundera på att byta lag till efter sommaren. Men ännu bara tankar och funderingar.  

Trots att man inte är på bästa humör på innebandy från gårdagen är det bara att pallra sig ner på träningen och visa vem som har rätt och vem som har fel... Pusshej


Lady Gaga läppstift

Cyndi Lauper och Lady Gaga har varsitt Viva Glam-läppstift från MAC.

Lady Gaga har kommit ut med sitt egna läppstift i en ljusrosa färg! Tillsammans med Cyndi Lauper säljs det under ett år två olika läppstift av de två kändisarna.

ETT STORT MÅSTE. Lady gagas läppstift som heter Viva glam Gaga är något jag bara måste ha. SÅÅÅ värt 175 kronor!


Måndag

Godmorgon godmorgon. Måndagsmorgon idag och jag är pigg och glad och ser väldigt mycket fram mot denna veckan. Nee skoja bara, helt tvärt om....
Tur att man haft en lyckad helg så man har lite energi till veckan iallafall! Nu ska jag snart börja dra mig mot bussen, skriver senare puss

Lördag

Hade ingen ork att skriva igår och idag ska det heller inte bli någon lång berättelse om gårdagen utan bara lite snabbt skrivet så var jag med felicia igår, vet egentligen inte vad vi gjorde men äta var en sak iallafall, hehe. Lite senare på kvällen skulle hon iväg på match som jag egentligen skulle komma och kolla på och sen in till stan och parta lite, men det blev ändrade planer och kvällen slutade med att jag somnade vid kvart i tolv framför en film. Ganska skönt faktiskt. Pigg och taggad inför dagens äventyr!

Nu snart ska jag åka iväg på match, och gissa vad?! Jag ska vara back.. (man kan ju undra vad tränaren tänk med). Men nu hinner jag inte skriva mer, kvällens planer berättas senare

PUSS PUSS


dags att sova

TANDBLEKNING <3


Torsdag

Äntligen fredag imorgon, tycker verkligen jag är värd en helg efter den här veckan..
Speceillt efter den här dagen eftersom jag satsat galet hela dagen. Puschade på gymet imorse, fick massor gjort på matte lektionen och sedan nu på kvällen varit ute och sprungit intervaller. Älska träning! Måste nog vara den enda som tycker om att vara ute och springa? Så himmla skönt att bara rensa tankarna lite, springa bort från alla måsten och helt enkelt bara tänka ut.

Har i innebandyn i skolan en träningsdagbok på shapelink som vi ska fylla i varje gång vi tränat, ganska roligt att se att sen man kom tillbaka efter skadan (ungefär 5 veckor sedan) tränat 29 gånger på 34 dagar. Med andra ord har jag haft fem vilo dagar på 5 veckor, vilket är en gång i veckan. Men gillar man det så gör man. Gäller att ligga i hårt nu inför sommaren! Stora mål som måste uppnås, men i den här takten kommer det nog gå bra!

Har nog glömt att säga men igår fick jag äntligen min älskade kamera. Hur bra som helst! Så nu ska det bli massor med bilder överallt man är. Men nu ska jag fixa det sista inför kvällen. Pussiluss



uppdatering

Håller just nu på att färg ögonbrynen & ögonfransarna.
Så himmla skönt att slippa fixa det varje dag..
Hoppas det blir bra bara


Tisdag

Skoldagen började med en innebandyträning på en timme och en kvart och avslutades med ett gym pass på 40 minuter efter skolan. Därefter mötte jag upp Madde i Liljeholmen , drog hem till mig och bara tog det lugnt. Lite tv tittande och massor med snacka.
Har precis tagit mig tid till att söka massa jobb till sommaren, satt hela kvällen igår och letade och skickade nu in de sista ansökningarna. Hoppas verkligen någon nappar på ens ansökan för jobb och pengar behövs verkligen. Många planer inför sommaren! Skulle bara vilja boka en resa och dra iväg. Gud så skönt det vore.

Nu blev jag hur sugen som helst på semester, ska nog kolla lite olika resor till sommaren. Puss på rumpan




?

35-50 läsare varje dag.. men vilka är det som läser min blogg?
berätta vem du är


Måndag

jag tror jag kommit på det! Killar har inte få hjärnceller, utan dom föddes helt utan.. Måste ju nästan vara så. Nu ska jag inte dra alla över en gräns, men det finns nog många tjejer där ute som håller med mig om detta. För man kan ju verkligen undra vad som försegår i killars huvuden ibland..

 Skoldagen idag var segare än segast. En tråkig film om italiens massmedia (ja ni hör ju vad tråkigt det låter) och en spanska lektion som var lik de andra, med andra ord gjorde man typ ingenting.
Bästa med vardagar är att man efter en skoldag kan tänka att man ska hem, äta lite mellis och sen lägga sig framför tv:n och se one tree hill, men gissa vad?! Nu när jag ska uppleva denna bästa stunden på dagen står det på tvn : 15.40 förhäxad. Varför visas förhäxad istället för one tree hill! Ett klagobrev till kanal 5 kanske kan hjälpa.... Får överleva saknaden av oth i en halvtimme nu för att sedan gå och tjäna lite cash. Efter det nästan direkt till träningen.

Kanske passa på att plugga lite nu? Låter som en ganska bra idé i min situation..

Pusspuss 


bild från skoldagen

Tröja : Lindex
Halsband: Födelsdagspresent
Nya mobilen!

skola imorgon känns inte så lockande

Man får lov för att vila ut sig, men när i världshistorian har det hänt att ungdomar kommit tillbaka utvilade efter ett lov? Tvekar på att det är vanligt iallafall. Enda gångerna jag varit riktigt utvilad är när jag varit utomlands på vintern men ett sportlov som detta då man bara varit hemma och levt i friheten känner man sig inte ett dugg utvilad, och verkligen inte taggad inför skola. Bara tanken av allt plugg jag har att göra ger mig ångest och får mig att tänka varför jag inte tagit tag i det under lovet. Hade ju varit ganska skönt att inte behöva börja en skolvecka då man redan är helt slut med att göra sig ännu tröttare med plugg.. Ångest ångest

Och inte orkar jag sätta mig med plugg nu denna söndagskväll och dessa sista timmar på lovet. Nej jag ska istället lägga mig i sängen framför tv:n och se wallander klockan nio. Ska bli en pluggis imorgon som ska hålla resten av veckan så jag får allt klart! 
Nu innan wallander blir det lite träning, pusshej 

söndagsmys med tacos




jämn match

En väldigt bra spelad match mot det obesegrade täby laget. Tyvärr räckte det inte enda fram och det blev en förlust på 5-4. Men men, jag tycker iallafall att det var en väldigt rolig match att spela och att vi spelade skitbra. Bara ladda om till nästa helgs sista damseriematch mot djurgården!


då 92-laget fortfarande var kvar. Stockholmsmästare 2008  


söndag

min faster står utanför badrums dörren och bankar och skriker öppna dörren för faaaan. Precis när jag tänker ropa snart klar ser jag i dörrspringan att hon tar upp en stor yxa, därefter skriker hon om du inte öppnar dörren slår jag in den. Jag öppnar dörren och där står hon med yxan, hon kommer närmre, lyfter yxan mot mitt huvud, jag ska hugga av huvudet på dig....

....ja det var där jag vaknade imorse. En dröm för er som inte förstår. Man kan ju verkligen undra vad som försegår i mitt huvud. Och inte nog med det här, min sömnproblem är inte okej.. Somnar, vaknar, somnar, vaknar, vrider och vänder på mig hela natten. Börjar bli riktigt jobbigt, speciellt eftersom jag är trött konstant hela tiden på dagen. Får kanske börja äta sömnpiller? Känns som en bra idé haha.
Nu har jag däremot inte tid med att vara trött för nu är det bara att tagga till för match mot täby. Papi och jag ska om ungefär tio minuter börja åka upp mot täby. Är riktigt spelsugen! Håll en tumme för mig så skriver jag efter matchen hur det gått. 

Pusspuss 

död

Satte på en film och somnade direkt och nu en timme senare vaknar som som en levande död. Usch så trött jag är. Det här lovet har nog innehållit lite för mycket av det roliga menmen.
Skulle nog helst bara vilja ligga här i min säng ikväll med en stor godispåse men jag har lovat att följa med mina vänner på partaj så måste helt enkelt orka mig upp från sängen och fixa mig lite. Blir däremot inte en sen kväll och självklart ingen dricka eftersom det är match imorgon. Ska redan vid nio imorgonbitti åka till täby och spela. Så mycket sömn krävs för att orka upp!

nu ska jag samla på mig kraft för att hoppa in i duschen, fixa mig och sedan vänta tills filippa kommer hit för att åka vidare mot älsjö tillsammans. Trött är jag men blir nog en trevlig kväll iallafall.

Bilder från gårdagen kommer när jag orkar lägga in dom på datan!


pussilusspuss

-


Lördag

Igår blev det middag och sen utgång med felicia och filippa på montage. En riktigt rolig kväll! Fast det har man alltid med dom små flickorna. 

Igår innan middan hann jag hann jag med att köpa mobil och kamera. Skitnöjd!   


Sony Ericsson Aino




Fredag

Tokio hotel var heeeelt grymma igår. Riktigt bra konsert! Bara älskar dom
Väl hemma från globen hade jag tänkt att dra iväg på fest men min kära moder satte stop för det.. Aja ny dag, nya tag. Idag blir det storstädning, sen iväg och förhoppningsvis köpa/få ny mobil och därefter fixa det sista inför middagen ikväll med världens bästa tjejeor och lite släkt. Efter det är det dags för utgång! Inte bestämt än vart vi ska men det löser sig.

Vore ju väldigt bra om man hann med att fixa kameran till ikväll också... det börjar bli lite "kort torka" Men jag lovar ikväll ska det bli lite bilder!

Nu åter till städningen! Pussilusshejhej












































mot globen!

Snart ska jag och syrran börja dra oss mot Globen. Blir middag först och sen äntligen den efterlängtade konserten!

TOKIO HOTEL


4e mars - födelsedag!

18 år idag! Blev firad i morse av familjen och fick massor med fina presenter, bland annat en digital kamera, mobil, massa pengar, plattång, smycken och lite mer smått och gått. En riktigt bra start på min födelsedag!
Även gkvällen igår på krogen var ritkigt roligt, en lyckad kväll. Absolut bästa födelsedagen

Ikväll blir det tokio hotel konserten på globen med syrran! Min dag blir ju bara bättre och bättre

Nu står lite mat på spisen som jag trollat ihop i min ensamhet, skriver senare pussiluss


onsdag

Har gjort absolut ingenting idag. Vaknade vid vid tolvtiden och sen dess har jag bara kollat på oc. Ett riktigt beroende den där serien måste jag säga. Även fast man sett varje avsnitt flera gånger kan man inte sluta kolla... Efter denna dagens chill är jag iallafall ritkigt utvilad till kvällen och dess planer. Äntligen utgång. Blir till att festa galet på klubb onsdag (?) vid tolvslaget. Ska blir riktigt roligt!

GAAH imorgon fyller jag 18!

Nu blir det snart lite middag och sen börja förbereda sig inför kvällen!
Detta inlägg blir nog mitt sista som 17 åring, pusssshej


You can get it all




angelica på besök

var och mötte upp Angelica för ungefär två timmar sen, köpte mes oss en chips påse och drog hem till mig och bara chillade. Nu har vi precis fixat oss för att dra ut och möta en killkompis till angelica. Får se vad vi hittar på, blir nog en sväng in till stan. Nu ska jag fixa det sista, kanske skriver ikväll pussiluss

ny design

jag vet, jag byter design hela tiden men lite roligt med lite new look ibland.

Känner mig nöjd med den nya nu iallafall, så blir nog till att ha kvar den ett tag! Vad tycker ni?


jag har världens bästa vänner


fick ett jätte gulligt foto collage över mig av Angelica och Felicia i present


lovely



fick en super söt navel percing av tess i frerdags, men självklart ska man vara klantig och tappa kulan direkt.. Men idag i stan var jag och köpte en ny så nu kan jag äntligen använda percingen. Bara älskar den!
söt va?


världens bästa film

har nog aldrig hänt att jag gråtit till en film, tills jag såg den här.. Så himmla bra!




måndag

Kom hem från träning för drygt en timme sen, planerna var att direkt åka hem och fixa sig för att dra till filippa på chillkrök men jag är heeelt slut, känner att jag inte har en minsta energi till att stå och fixa mig, och verkligen inte till att dricka. Blää alkohol äcklar mig bara just nu, vill vara sova i tusen år... Tagga galet till onsdag då det är dags för utgång på tolvslaget. Riktigt nära nu, bara två dagar tills jag blir 18!   

Blir nog film för mig snart. Men tvivlar på om jag kommer hålla mig vaken, men man kanske ska bryta tränden och lyckas se en hel film, haha. Natti natti 




söndag

Matchen i morse gick bara bra! En vinst på 7-5, varav fem av målen gjora av min kedja. Jag stod för en assist och ett mål så jag är helt okej nöjd över min insatts. :D
Efter matchen åkte jag hem och fixade mig lite snabbt och sen iväg för att möta upp angelica. Tog en en liten runda i stan. Och självklart eftersom studiebedraget kommit in på kontot blev det lite shopping. Nytt smink och en jätte snygg klänning (helgens outfit?) Bara älskar den!
Resten av dagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, lite segt men ändå rätt skönt. "Det är ju trots allt söndag". Men ingen ångest över det, det är ju lov! Vad första delen av veckan bjuder på vet jag inte riktigt men på onsdag är det iallafall dags för mig att gå ut på krogen och fira min 18 års dag vid tolvslaget, torsdag då jag fyller år blir det tokio hotel konserten i globen med syster och fredagen börjar med en middag med lite flicks och familjen och sedan utgång. Det här lovet är ju bara så bäst! 

sen får man ju självklart hålla tummarna för fina presenter på torsdag! hehe längtar efter min nya digital kamera (a)

nu blir det lite OC, pussiluss




RSS 2.0