Söndag

Usch mitt minne till att skriva blogg börjar bli riktigt dåligt, förlåt så jätte mycket. Men nu äntligen sitter jag här och skriver på min nya dator sittande i min säng och samtidigt pratar i telefon med madde padde. Både igår och idag har jag jobbat, vilket jag känner mig stolt över. Det är nog inte alla som skulle orka gå upp klockan sex på en lördag och söndags morgon. Men jag står ut, iallafall så länge pengarna rullar in.  Lite tungt var det dock att gå upp imorsse efter NRJ kvällen igår som var lyckad men väldigt väldigt kall. Haha men även då; det är bara att stå ut.
Idag på jobbet fick jag höra något väldigt roligt av en gäst. Damen som jag tror kom från Italien tyckte att jag var den mest vackra flicka hon någonsin sett. Haha det är bara tacka och bocka, håller försig inte helt med men självklart är det roligt att höra. Och hon sa det inte bara en gång utan säkert minst 6-7 gånger plus att hon nästan inte åt sin frukost utan hon satt istället och bara titta och log mot mig hela tiden. Hihi så söt man kan vara då.. (a) (a)

Som jag skrev i något inlägg tidigare så har jag nu varit hos läkaren och kollat min mage. Dom misstänker antingen (var beredd på mycket) att jag är allergisk mot laktos, gluten eller att det kan vara något fel på gallblåsan eller tarmen... Man får väl hoppas på det bästa (vilken nu som är det bästa). Men jag tror jag aldrig haft så ont i magen som jag hade i fredags... Jag hade träning och jag fick så ont så jag nästan inte kunde stå upp på benen kändes som om jag skulle svimma. Och smärtan varade hela kvällen....När man har så där ont skulle man bara vilja önska att man var liten och kunde krypa upp i mammas famn, nära att man nästan gör det.... framförallt när man har så ont. Ska bli väldigt skönt när alla utredningar är klara och läkarna fastställt vad det kan vara för fel. Den 9/9 har jag fått tid på något sjukhus där jag varje kvart ska lämna ett blodprov, hahah fatta en spruta varje kvart! Tur att man har hög smärtgräns och inte det minsta rädd för sprutor och blod.

Nu är det snart middag (tror jag), puss puss ♥ ♥

Onödigt

Denna dag var verkligen onödig. Idrottsdagen blev lite av ett misslyckande tycke rjag om jag får gnälla lite..... Eller kanske jag ska kalla det för en slappdag på gräsmatta. För det var ju typ det enda vi gjorde borträknat med en bränndbollsmatch och några os-grenar. Men men trampe klassen kunde roa sig ändå! Haha
För er som känner mig vet nog att jag stundvis kan vara väldigt klantig (eller kanske alltid)... Jag var nämligen tvungen att tillbringa en halvtimme sittande utanför mitt hus idag eftersom jag hade glömt nycklarna. Hm tråkigt värre... men jag hlyckades underhålla mig med sms och telefonsamtal. Och vet ni vad?! När jag satt där på trappen såg jag en råtta!
AAA en stor brun äcklig råtta bara några meter från min trapp. Äckligt värre... den bor som tur inte under min trapp utan hos grannarna bredvid. Usch fy, slut pratat om det.

Ikväll är det dags för träning vilket jag känner mig otroligt taggad inför. Bara att ladda batterierna med lite mat och sedan ska jag åka iväg mot liljeholmen. Nytt för i år att vi ska träna i liljeholmshallen på torsdagar.

pusspuss ♥ ♥
 imorgon är det idrottsdag igen... får hoppas på att det blir lite roligare. Men det tvekar jag på. Det enda positiva med imorgon är att vi slutar redan klockan 11!

Torsdag

Regnet öser ner utanför mitt fönster, och vi som ska ha idrottsdag.... Har inte än hört något om att det ska ställas in så det är väl lika bra att åka dit. Men jag är verkligen inte på humör för en idrottsdag, känner att jag helst av allt bara skulle vilja mysa framför tv:n med en mysig filt och massor med kuddar. 
Jaja då är det dags att börja dra sig mot telefonplan där jag ska möta upp Jocke. Hehe tur att jag får skjuts av pappsen dit upp så jag slipper bli dygnblöt innan jag ens kommit fram till idrottdan.  

blöta pussar och varma kramar från moi! ♥

Onsdag

Härliga härliga onsdag är snart över. Härlig? nja jag vet inte, Men det lät trevligt att säga.
Just nu ligger jag i min säng med min nya laptop i knät och bara njuter av lugnet. Idag var nämligen dagen då vi äntligen  skulle få våra datorer i skolan, mycket eftertraktade av killarna i klassen. En väldans tjat ...! haha sötisar. Om jag ska återgå till datan så är den väldigt bra, över förväntningar. Innan skolans start hade jag föreställt mig att vi skulle få en ful begagnad dator men det var helt helt fel. Datorn (laptopen) är helt ny, och inte nog med att man fick en dator vi fick även en dataväska till. Mycket generöst måste jag säga!  Tack så mycket skoan min.

Nu på kvällen gick jag och träffade madde med en "nyvaken look" haha för er som inte vet vad det innebär så är det när man inte ser speciellt "bra" ut. Haha med håret i en knut på huvudet, fula kläder och en ett trött ansikte (kände mig riktigt ful) gick vi iallafall ut på en promenad. Som alltid snackade vi om allt mellan himmel och jord men framförallt om våra små problem för att kunna få stöd och idér från varandra.  På vår lilla promenad träffade vi även på Christian som vi stannade och snackade med innan vi gick vidare. För er som känner madde vet att hon kan vara lite slö ibland sp man blir tvungen att sitta och vila.... haha skoja bara min tönt har skadat sig så vi var tvungna att stanna med jämna mellanrum och "vila". Men med mit dåliga tålamod (framförallt när man bara sitter) blev dessa pauser inte speciellt långa. Förlåt tönten min, men jag tror du fick vila tillräckligt mycket iallafall för att kunna ta dig hem sedan lite senare på kvällen.

Imorgon blir det en tidig morgon, ska börja ta tuben från telefonplan redan halv åtta! Vi ska nämligen ha idrottsdag i stora mossen (nära bromma tror jag hehe). Klassen är taggade till en vinst, nu gäller det bara att vår lilla uppladdning leder till en vinst. Men det ska nog funka med mig i laget (a) haha not. Morgondagen är iallafall en dag att se fram emot. Ska bli väldigt roligt. Hoppas bara inte att nån nollning är inplanerad.... men det tror jag inte

 jag saknar dig babe. Vill så gärna träffa dig, frågan är bara om du vill? Snälla ge mig en andra chans. Mitt hjärta dunkar för dig, och ännu fortare när du är i min närhet....

puss puss ♥  företsen på lördag och söndag ska jag jobba, börjar redan 07.30 på morgonen men det är det värt! money money money it will be funny

Tisdag

Kvällen igår var väldigt rolig! Matchen är dock en annan femma, något jag inte tänker prata om... Det enda jag kan säga är att matchen till slut slutade 2-2, men bajen var igentligen värdiga vinnare. Men som vanligt ska aik få en straff i sista minuterna....Dåligt asså, men nu släpper vi det.
Jag som annars brukar vara morgonpigg kan säga att det var väldigt tungt att gå upp imorsse. Innan jag kom hem från matchen igår hade klockan hunnit blivit ganska så mycket. Men det blir man tvungen att överleva. För en derby match är såå värd att se och vara med om.

Nu börjar skolan dra igång på riktigt, idag hade vi våra första riktiga lektion. Eller kanske inte precis riktiga lektion eftersom lektionerna inte riktigt kommer se ut på det sättet eftersom vi igentligen ska använda oss av våra datorer. Men datorerna får vi imorgon. WIIEE.

nu ska det drickas lite té, puss puss ha det bra ♥
måste bara säga att palla att folk ska lägga sig i, säg vem du är istället........

Söndag

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..


Denna lilla dikt eller vad man nu ska kalla den är bara så sann, precis så vi tjejer vill ha det. Våra små koder till våra drömmar och förhoppningar. När jag läser dessa meningar saknar jag det....... saknar närheten och känslan av att vara omtyckt och värdefull. Den där härliga känslan i magen och längtan att få se dig igen. Tankar och drömmar som bara handlade om dig, och den varma känslan i hela kroppen när din kropp rörde vid min. Men varför ska kärlek många gånger vara så komplicerat?

Imorgon är det iallafall äntligen dags för derbymatchen mellan Bajen - AIK . Jag och madde kommer ha det bäst i bajen klacken när vi hejar fram vårt lag till vinst. Har precis kommit hem från en shoppingdag i stan med Lovisa där just en bajen halsduk inhandlades (skit snygg). Jag köpte också örhängen, armband, navel piercing och en tröja. En mycket lyckad dag tillsammans med min bästavän, andrahalva; älskade syster.
Jaha då var nästan denna lediga helg över och imorgon väntar skolan igen. Till skillnad från andra år käns det roligt att gå till skolan, ibland kommer jag på mig själv att jag nästan går och längtar lite hihi. Men innan skolan imorgon bitti ska jag äntligen till läkaren och förhoppningsvis få var på vad det kan vara för fel...... ÅHHH vad jag längtar till imorgon kväll! det enda jag är lite orolig över att jag och madde inte kommer hitta på råsunda hehe eller att det komme rvara svårt att ta sig hem imorgon kväll. Men det kommer nog lösa sig.  

pusspuss ♥

Lördag

"Tänk att det finns dom tidpunkter i ens liv som bara över en dag kan förändra allt. Till det bättre eller till det sämre? I hopp om att det ska bli bättre måste man ibland lämna minnen och det förflutna bakom sig....För vilken person mår bra av att bara leva på minnen utan att få uppleva nya? Allt handlar bara om att ta första steget.., första steget till en förändring. Vissa förändringar kommer automatiskt med specifika tidpunkter i våra liv och vissa måste man själv kämpa sig igenom med en stor vilja för att "uppnå" denna nya förändring i ens liv som gör allt till bättre. Det "liv" man lämnar bakom sig behöver inte vara dåligt eller något man inte trivts med (tvärt om) utan vid vissa tidpunkter i sitt liv är det bara dags att gå vidare. Gå vidare till/mot nya utmaningar och uppleva nya saker. För alla människor strävar väl efter att ha det bra och kanske till och med få det bättre? Det är just därför vi alla måste ta första steget (som ibland kan kännas obekvämt) för att gå vidare i livet. Gå vidare i livet för att det ska kännas bättre. För hur svårt och obekvämt detta första steg bort från alla minnen och förflutna än är/var kommer det alltid ordna sig... iallafall så länge man har kvar sin vilja och hopp.

Så vad menar jag då med att ens liv vid vissa tidpunkter kan förändras över en dag? Det finns nog flera av dessa olika tidpunkter eller kanske jag ska säga stadie i ens liv... inte vet jag, jag är ju trots allt bara sexton år och brukar man inte säga att det är nu livet börjar? Känns så iallafall...För en sak vet jag och det är att jag just nu går igenom en av dessa tidpunkter; börja gymnasiet. Och denna förändring käns bara bättre och bättre för varje dag. Jag har vågat tagit steget bort från det gamla, det gamla där min vardag nästan var den samma varje dag. Samma varje dag i flera års tid. År som både varit helt fantastiskt roliga med massor med fina minnen men även minnen och händelser man helst bara vill glöma... eller kanske inte glöma dom, men iallafall en önskan till att dom aldrig skulle ha hänt eller inträffat. Detta nya "steg" jag tagit i mitt liv med att börja gymnasiet har fått mig att förstå att det har funnits och finns så myckat att upptäcka. Så mycket nya männsikor att lära känna, nya kunskaper, nya omgivningar och nya utmaningar. För varje dag är ju nästan en utmaning? Ialfall så här i början av min gymansie tid. Allt käns plötsligt mycket mycket bättre och kanske har det med att ens liv måste gå framåt i tiden. Framåt mot nya förändringar och ett nytt liv.  Och kanske det inte skulle kännas så här bra om jag inte skulle haft dessa fina och värdefulla minnen jag har från mitt tidigare liv, tack så myckat till er jag delar dom med. Jag har inte och kommer aldrig förtränga alla minnen utan dom kommer alltid ha en plats i mitt hjärta men däremot inte lika stor plats i min hjärna utan där ska nya tankar, drömmar och minnen få finnas. Mina gamla minnen kommer ha en plats i mitt hjärta bredvid alla nya där det hela tiden kommer fyllas på.
Jag har tagit steget med hjälp av den kraft jag fått under alla dessa år med er, och är nu redo att gå vidare med ett hjärta fullt med minnen".

                                         

Onsdag

Innan jag går och lägger mig för att få lite sömn inför den tidiga morgonen som väntar mig imorgon måste jag skriva ett litet inlägg. Men var beredda på att det inte blir speciellt långt eftersom jag måste samla på mig krafter till hajken vi ska åka på imorgon. Känner mig väldigt taggad inför imorgon, ska bli skitkul att umgås med den nya klassen.  Vart vi ska och vad vi ska göra har vi inte riktigt fått veta. Det enda vi fått veta är att vi tillsammans ska laga mat och sova i ett jättestort tält hela klassen tillsammans. haha men det kommer nog bli super duper roligt.
Lite pinsamt är dock att min packning kanske inte riktigt blev den minsta, hehe as always... Men allt jag har packat känner jag verkligen att jag behöver och då är det värta att det blir lite pinsamt och tungt att bära. Men jag överlever. Jag har ju försig 21 sportiga och vältränade killar i klassen som kan hjälpa mig, hehe eller inte kanske... Måste säga att vid sånna här tillfällen är det bra att man är stark.... (a)

pusspuss, ha det så bra tills jag kommer hem på fredag då jag självklart kommer med en uppdatering från hajken. Även kanske lite bilder? Vem vet... Mobilen finns självklart med i min stora packning så det är bara att bomba med sms.
God natt

Tisdag

Jaha och då var man en gymnasie elev då...Vilket käns väldigt bra. Inte förän man börjat gymnasiet känner man denna lättnad av att ha lämnat grundskolan. En helt annan och mycket roligare värld, kan försig också bero på att man vid jämna mellan rum faktiskt måste byta både miljö och kompisar. Men om jag ska komma till sak så kändes John bauer väldigt bra. Trivs redan, bara efter en dag. Bra klass, lärare jaaa allt var bra. Mitt första intryck av klassen var att här kommer jag trivas väldigt bra och det ska bli roligt att lära känna alla. Om jag ska vara lite kritisk så var det lite synd att vi bara var fyra tjejer i klassen och hela tjugo killar. Fatta TJUGO STYCKEN KILLAR! haha men vem klagar? Kunde dock vara roligt med några fler tjejkompisar.... men det finns ju flera klasser där det säkert finns jättemånga tjejer jag kan lära känna.

puss puss

Dolt

Bakom mitt falska leende gömmer sig smärta, sorg och en önskan om att det någonsin kommer bli bra. För varje dag som går käns det som om jag dras längre och längre bort från mina drömmar, längre och längre in i det mörka. Det mörka där inget käns bra....  Det hopp jag haft hela livet börjar försvinna mer och mer och jag vet inte om jag orkar mera. För nu förstår jag att det aldrig kommer bli bra, mitt leende kan inte längre dölja hur dåligt jag igentligen mår...
Jag vet att det finns jättemånga som jag kan vända mig till och prata, tack så mycket. Det betyder verkligen jätte mycket för mig. Men jag känner att jag inte kan berätta.... Liksom vad ska alla tro? Allt har varit likadant under hela min barndom så varför berätta och öppna sig nu? Kanske det även blivit värre nu sista året, eller så kanske det bara beror på att man blivit äldre och förstår hur situationen verkligen ligger till. Förstå att det som funnits i ens tankar och liv hela ens uppväxt inte är vanligt, utan är ett stort problem som bara värker mer och mer i hjärtat.
Hur nära kompisar jag än har skulle jag aldrig kunna berätta det här, det är alldeles för personligt. Och tänk om det skulle sprida sig? Vill inte ens tänka tanken... ville inte att någon ska få veta detta om mig. Kanske låter larvigt men den enda jag pratat med om hur jag verkligen verkligen känner är min nalle. På kvällarna när jag var liten brukade jag ligga i mörkret och prata med honom, och hoppas på att han kunde uppfylla mina önskningar. Önskningar i form av tysta tysta viskningar så att ingen skulle höra. Önskningar att allt en än dag skulle bli bra.

Jag vet att jag många gånger kansk inte är den bästa. Man ska inte gömma sig från dom problem och saker man gjort men många gånger beror allt det på detta. Det är inte rätt att ens irritationer ska gå ut över någon annan, men ibland kan det vara svårt att styra. Även som jag är som person har nog styrts väldigt mycket över detta, men jag försöker verkligen att inte falla tillbaka i det blyga och tysta. Vilket är väldigt lätt när man inte innerst inne mår så bra.  Men jag kämpar, och hoppas att alla kan ge mig en chans... Även om jag innerst inne vet att det här aldrig kommer ta slut eller bli riktigt bra finns det ändå en lite röst inom mig som säger att jag ska fortsätta att hoppas. Och det måste jag, jag kommer aldrig vilja släppa det lilla hopp jag har kvar inom mig


Jag älskar ju dig så otroligt mycket.... ♥

Måndag

Tänk att om precis ett dygn (lite mindre) har mitt nya liv börjat. För det är väl ändå så att en helt ny värld öppnar sig när man börjar gymnasiet? Jag som hela tiden har sagt att jag inte är nervös börjar fundera över om jag ändå börjar känna av nervositeten i kroppen eftersom jag är otroligt "sprallig" och pratig. Även om jag intalar mig själv hela tiden att det kommer gå jättebra har jag ändå en rädd känsla i kroppen av att mitt val har varit helt fel. Skulle jag valt något annat gymnasium? Kommer detta passa mig? frågor som det cirkulerar i mitt huvud hela tiden, och svaren skiljer sig från varje dag. Ena dagen käns allt jättebra och andra (till exempel igår) får jag sån ångest och vet inte vad jag ska göra. Men hur mina svar och tanker än säger så kan jag inte veta något innan jag varit där och gett "det nya" en chans....

Om ungefär två timmar ska jag möta madde på slussen som då klarat av sin första skoladag på hantverksakademin. Har nu under hela morgonen haft sms kontakt med henne och allt verkar gå bra. Iallafall så ska jag och madde sedan åka in till stan för att handla fotbollsbiljetter till derbymatchen mellan bajen - aik. Fett skoj det kommer bli, haha stå där mitt i bajenklacken omringad av bara massa bajen galna personer! Men det är härligt...

Låt nu tiden bara gå fort så jag snart kan börja dra mig in mot slussen och madde. Puss puss
Kanske låter hemskt men detta kan vara det sista inlägget på mitt sommarlov.... men ska verkligen försöka hinna skriva något ikväll. Kan nog vara bra för mig att skriva av mina tankar inför imorgondagen.

måste bara säga att guuuu så larviga vissa personer är, liksom väx upp!

Söndag

Med en härlig känsla av mycket träning i kroppen är jag nu hemma från årets innebandyläger; väldigt roligt men även många gånger ganska så jobbigt. Kan ganska stolt säga att det var tur att man tränar mycket i sommar. All den träning jag gjort i sommar kunde man vara glad äver speciellt på våran tre timmars fysträning med damerna. Även om denna långa fysträning med damlaget var det jobbigaste på lägret var det också det roligaste. Det var nämligen så att den tränaren vi hade på det här passet hade varit tränare för svenska landslaget i amrikansk fotboll, så varför inte då köra samma fysträning som han gjort med sina lag? Svårt att beskriva hur jobbigt det stundvis var med styrkan....kan bara säga att kroppen skakade. Vad var det då som var så roligt med träningen? Jo för efter den jobbiga styrke träningen på en timme fick vi testa på just amrikansk fotboll. Och inte bara hålla i bollen utan det var på med "riktiga" kläder (axelskydd, hjälm) och bara börja tacklas. Haha jag måste bara pröva på det igen! Man var ju så himmla snygg i dom där kläderna också....! hehe.
Idag var träningarna slut och det var dags för två långa träningsmatcher på 3 gånger 20 minuter. Första matchen som blåstes igång vid klockan nio imorsse slutade med en vinst till oss med 3-1 (skulle dock kunnat blivit mycket mer mål eftersom vi hade spelet genom hela matchen, men ibland sitter bara inte bollarna men jaja vi vann iallafall.......) Andra matchen "den tuffa av de två" mötte vi distriktslaget vilket bara säger att våra motståndare var ett bra gäng tjejer. Men inget kan stoppa oss stockholms mästare från att även vinna denna match. Efter två tuffa, och vunna matcher och  var lägret slut, vilket jag tycker slutade på ett väldigt bra sätt.

Med mycket träning, svett, och värk lyckades vi alltid hålla uppe koncentrationen och glädjen i laget vilket ha gjort att vi nu är fullt laddade inför den nya säsongen som väntar. Vilka fler vinst titlar finns det att ta? Ska vi behålla platsen som stockholms mästare? Allt detta har vi bara ett svar på: Självklart ska vi fajtas för allt, in i det sista.......

med en helt slutkörd kropp ska min kväll bara tillbringas i min säng framför tv:n. Kanske finns det någon snäll person som kan ge mig massage. Vore väldigt skönt...! Jaha vad mer finns det att säga? Snart är sommarlovet slut vilket jag personligen börjar känna av på flera olika sätt. Men på tisdag drar det igång...  
John Bauer here I come!!

puss puss
, vi får alla hålla tummarna att min tränare är någonlunda teknisk så att han lyckas lägga in bilder på oss som amrikanska fotbollsspelare. Så fort jag får tag på dom bilderna läggs dom självklart ut här på bloggen. För vi var ju bara så tufft klädda!

No headline

Nej precis som min rubrik berättar kan jag inte komma på någon bra rubrik som passar till denna sega men ändå sköna dag. Men min fråga är bara var har dagen tagit vägen? Klockan har ju redan hunnit bli lite mer än tre. Tiden går så fort när man har haft mycket att göra... så vad har jag gjort igentligen? På ett ungefär har det bara handlat om att ha suttit framför datan och designat lite bloggar. (blev endats en ny bakgrund till min lilla blogg) Men framför allt var det Sofias blogg som fick en ny outfit. Bara för att hon är en sån gullig lite flicka tycker jag att ni alla borde läsa och kolla in hennes blogg www.fiass.blogg.se och självklart spana in hennes nya design som är gjord av självaste mig.
Om du vill ha hjälp med din bloggdesign är det bara att kontakta mig. Så kommer vi överens om något. Kanske vill du ha någon liknande min? "I make your blog dream true! "

Jag är en sån person som ger alla en andra chans och jag hoppas att du ger mig en. Passa på så länge du har chansen för det finns fortfarande stora chanser....
Kanske dags för mig att ta något att äta... men det käns inte som om min kropp behöver någon "bensin" eftersom jag bara sitter. Haha men äta bör man annars dör man. Och det vore väl tråkigt om något sådant hemskt skulle hända. Usch ta i trä! Nu får jag sluta prata om sånt, jag vet ju själv hur det har gått när jag pratat om sådanna saker.. eller hur runa?

puss puss puss puss ♥

Måndag

Regnet öser ner utanför mitt fönster "och jag som trodde att det skulle bli en fin dag idag" Men tydligen inte. Så mina planer att tillbringa min dag ute i solen käns plötligt inte så lockande. Det får istället bli en slappdag hemma framför tv:n. Hihi men det kan vara skönt det också. Man får ju passa på att njuta nu sista lediga veckan innan skolan drar igång. Hjälp, jag kan nästan inte fatta att om en vecka och en dag börja jag gymnasiet. "Nicole Cedergren börjar gymnasiet" det låter ju helt otroligt och "främmande" på något sätt. Men även detta stadie om att börja gymnasiet ska nog gå bra.
Filmkvällen hemma hos Linus igår blev väldigt lyckad. Vi satt nere i han källare och kollade på en otroligt bra film på han gigantiska tv som säkert skulle täcka hela mina sovrumsväggar (eller till och med större?). Och självklart hade vi massor med godsaker på soffbordet. Haha madde vi kanske handlade lite för mycket? eller vad säger du?!

Nu ska jag börja göra mig lite i ordning. Eller varför igentligen? Jag ska ju bara vara hemma.... tråkigt, jag vill göra något. Men vem vet det kanske dyker upp något. Imorgon drar iallafall UNG08 igång

Puss puss ♥


New style

Ännu en ny bloggdesign! Och den här gången känner jag mig riktigt nöjd. Eller vad tycker ni?
Tänk vad en blogg kan utveckla sig, och då menar jag inte bara utseende mässigt utan också hur besöks siffran ökar.  Ibörjan av min lilla "blogg karriär" hade jag inte många läsare och jag kan erkänna att min blogg kanske inte var den mest intressanta att läsa. Men nu under dom senaste månaderna har bloggen haft fler och fler besökare, vilket käns jätteroligt. Tack så mycket till alla er som läser. Men som man brukar säga "man blir aldrig helt nöjd" med detta lilla uttryck vill jag komma till att jag skulle vilja utöka mina besökare ännu lite mer. Och det är då ni läsare kommer in i bilden.... jag behöver nämligen eran hjälp med hur jag ska göra min blogg ännu mer intressant och roligare att läsa. Så om du har något tips till mig som bloggare är det bara att skriva en lite kommentar.

- I take everything as a compliment and a proof that you want to help me to develop, so start "complain" and give me advice!

Om drygt en timme kommer madde och om tre och en halv timme åker vi till Linus! Haha nedräkning? Det beror på att jag har det ganska så långtråkigt just nu, men jag får väl komma på något att göra tills dess att madde padde kommer. Kanske välja ut kläder till ikväll och snygga till mig i håret lite?


Lördag

Trots min önskning av fint väder blev denna dag inte riktigt som jag hade tänkt mig. Morgonen började med sol men sedan har dagen varierat med regn med jämna mellan rum. Kanske beror på de spindlar jag dödade igår? Varför kan det inte vara lika fint väder som det var för någon vecka sedan?! Men man får väl vara glad för den sol vi sett under sommaren, för om man ska slå ihop sommaren så har vädret i stort sätt varit bra varje dag. Och det går ingen speciell nöd på mig eftersom jag vet att jag får sol, värme och bad i vinter....
Snart drar innebandyn igång igen, rättare sagt blir premiär träningen redan på tisdag. Och på torsdag fars det iväg på träningsläger i drygt fyra dagar. Det ska bli så roligt och skönt att det drar igång igen, jag känner att det kryper i hela kroppen! Idag har jag därför laddat batterierna genom att köpa ny klubba, skor och strumpor. När jag ändå är inne på att ha laddat batterierna kan jag berätta att jag har varit en riktig träningsfjolla idag, Haha först en rask promenad med mamma i en timme och sedan direkt när jag kom hem slängde jag på mig löparskorna och sprang ut på en joggingtur på drygt 7 km. Träningsberoende?! Jo väldigt, men jag mår bra av det... eller kanske inte prima just nu eftersom jag sträckt ryggen. Funderar på att vila min lilla rygg inför träningen och träningslägret. Det vore ju så typiskt om jag inte skulle kunna vara med. Men försig om jag känner mig rätt så brukar jag träna med skador vilket kanske många gånger inte varit så bra. Och när jag pratar skador har det varit brutna fingrar, lår kaka, muskelbristning, stukningar mm. Haha jag vet det är inte bra, men jag kan inte hålla mig borta......

Fantisera dig om att du ligger i en säng med ett underbart skönt fluffigt täcke, massor med kuddar och filtar. Låter det inte skönt!? Detta är precis vad jag ska göra nu. Jag har nämligen turen att ha världens skönaste säng. Så nu tänker jag bädda ner mig själv, läsa en bok och tycka lite halv synd om mig själv eftersom jag har sån ryggvärk. Hihi hoppas det käns bättre imorgon. Eller kanske inte.. för då skulle jag kunna ligga i sängen med pjamas hela dagen och kolla på tv och massor med filmer. Iallafall fram tills jag ska träffa madde vid halv fyra tiden.
God natt alla sötnosar ♥

Imorgon bär det av till Linus!

Fredag

Idag är det någon helt speciell dag, iallafall för oss stockholmare med annat namn 08:or.... Dagens datum idag blir nämligen 08/8 -08. Och denna "speciella" dag skulle firas något helt extra i stockholm "stockholmarnas fest". Efter att man hört mycket om denna dag i både tidningar och radio bestämmde sig jag och mamsen oss för att åka in. Väl inne i stan möttes vi inte av någon fest stämning som vi hade tänkt oss, utan tvärt om. Förlåt stockholm och alla som annordnat detta men den här dagen var en riktigt flopp rent ut sagt..... Istället för att "fira" denna dag gick jag och mamma på café för att äta lite lunch. Väldigt mysigt ,en riktig mor och dotter dag.

Kom precis hem från en mysig middag hemma hos grannarna. God grillad mat med roligt sällskap. Framförallt deras små söner Linus och Viggo som bara är så söta! Så nu under några timmar har man lekt som en tre åring haha man blir ju tvungen. Men det är inte helt fel att få vara lite barnslig ibland. Om det nu räknas som om att vara barnslig när man leker med en tre åring?

Plnerna inför imorgon är inte riktigt 100% säkra men det kansk blir att jag drar iväg på en fest med Ida, Linn och Madde. Men som sagt inget är helt bestämmt än. Men däremot är söndagen bestämmt. Våran filmkväll med Linus och Fia som blev inställd i tisdags blir istället på söndag hemma hos Linus. Myspys!

puss puss, håller tummarna för fint väder imorgon ♥

Måste bara säga att jag förstår mig verkligen inte på dig, trodde verkligen inte att du var "en sån där". Förstår du inte att det sårar?! Jag som trodde...men det var väl bara en dröm. Detta är inte första gången och jag orkar verkligen inte att det blir så här igen. Trodde inte du var sån. Blir både sur och ledsen när jag tänker på det. Sur för att du inte sa något  och ledsen.. Näh ledsen är jag föresten inte. Du är inte ens värd att gråta över!

Tisdag

En förkylning har trängt in i min kropp vilket har fört med sig att jag känner mig både trött och svag. Och inte blir man piggare av detta tråkiga väder. Men inget ska stoppa mig för mina planer idag, kvällen kommer bli jätterolig. Får bara hoppas att inte förkylningen förvärras.... Men jag ska nog överleva det.
Tänk att det bara är två veckor kvar på mitt sommarlov nu. Kan knappt fatta det, det har gått så himmla fort. Käns inte som om det var länge sen vi stog på avslutningen och sa hej då till varandra. Sorgligt men ändå ganska skönt att allt snart drar igång igen; träningar och en "normal" vardag. Inför gymnasiet känner jag mig både enormt förväntansfull och lite nervös. Men vem kommer inte vara nervös första dagen? Alla är ju trotts allt lika nya i denna nya omgivning vi kommer in till. Men allt ska nog gå jättebra. En sak har jag lärt mig och det är att man aldrig ska dömma något/någon vid första intrycket, man kan alltså inte första dagen på gymnasiet säga att man inte trivs utan man måste ge det en chans. Samma med människor "alla måste få en chans att visa vem man är" och kanske även en andra chans ibland?

puss ♥

Kväll

Varje sekund, över hela världen genom alla världens befolknings hjärnor kretsar det hela tiden tankar och drömmar. Drömmar som de flesta hoppas på ska bli verklighet och gå i uppfyllelse... Ibland undrar jag om drömmar verkligen kan gå i uppfyllelse eller om det bara handlar om tur och "rätt tidpunkt"? Genom flera hundra år har människor alltid pratat om att om man gör på ett vist sätt går din dröm och önskan i uppfyllelse; om en nyckelpiga flyger ifrån din arm, om du blåser ut alla ljusen på din fördelsetårta eller att du blåser bort en ögonfrans är bara några av de saker som sägs ska föra med sig att drömmar och önskningar ska gå i uppfyllelse. Men funkar detta? Jag vet faktiskt inte, men varifrån kommer då allt detta? Jag tror allt handlar om eget tänkande och drömmen till att sin önskning ska gå i uppfyllelse. Det sin tanke och dröm handlar om får man "kriga" efter i verkligheten och många gånger kanske man lyckas? Mina drömmar har många gånger gått i uppfyllelse eller rättare sagt de bilder mina drömmar visat för mig på natten har nästan blivit det samma i verkligheten. Ibland kan allt bara vara så konstigt... och ännu konstigare är det att det inte finns något direkt svar på detta. Kan man styra sina drömmar till en verklighet? Ibland önskar jag att jag skulle kunna knäcka koden på denna fråga. Ett sjätte sinne som får alla mina drömmar att gå i uppfyllelse......

.....Jag vet precis vad jag skulle drömma och önska isåfalll.



Efter att ibörjan av denna dag haft ganska så tråkigt ändrades dagen ganska plötsligt till något mycket lyckat när madde plötslig och lustigt ringde och sa "möt mig i liljeholmen". Tillsammans tar vi tuben från liljeholmen in till stan för att sätta oss på något mysigt café och ta något att dricka. Mycket gott måste jag säga att det var! Varm choklad med visp grädde är inte helt dumt ibland. Efter att kollat lite i affärer därbland derby affären där jag hittade en tröja som jag bara måste köpa när lönen kommer drog vi hem till mig och bara tog det lugnt. Eller rättare sagt madde tog det lugnt och jag rensade och städade min garderob. Måste erkänna att guu vad kläder jag har som jag aldrig använt, hehe och det sorgliga är att jag inte betalat det själv. Förlåt älskade föräldrar mina, men jag ska verkligen bli bättre på att använda mina kläder. Men i detta fall är problemet många gånger att jag helt enkelt inte hinner använda allt jag har så då köper jag nytt istället eftersom jag inte kan komma håg allt jag har. Ändå tycker jag många gånger (nästan alltid) att jag aldrig har något att ta på mig. Allt detta på grund av min virrighet och glömskhet 

Imorgon ser planerna ut att på förmiddagen träffa julia som jag typ inte träffat sen skolan slutade och sedan på eftermiddagen vid fyra tiden åka hem till madde för att sova över där. Även kvällen med madde är planerad, troligtvis kommer linus och sofia över till oss och kollar på film. Vilken liga vi kommer bli asså! haha

usch vilket väder det är. Behöver inte ens kolla ut genom fönstret för att kunna konstatera att det ösregnar ute, ljudet av regnet säger allt...Men det finns ju nästan inget mysigare än att ligga och lyssna till regnet innan man ska sova. Harmoniskt och avslappnande. Tror jag ska följa detta lilla råd som kommer från mig själv.
God natt, puss puss ♥

Måndag

Käns som min blogg har blivit lite ensidig på senaste tiden; inläggen har som gott som bara handlat om mina dagar och planer inför nästa. Men vad ska man skriva om?! Känslor och tankar är det första jag kan komma på, men kan man verkligen skriva öppet i en blogg om sina känslor? Jag vet faktiskt inte, ska man ta risken och våga?
En start för att bryta detta mönster som gör att min blogg ser likadan ut dag för dag har jag nu designat om den lite. Och det käns redan mycket bättre. Som du och jag byter kläder varje dag måste väl även bloggen få byta outfit då och då. En blogg som ser likadan ut från dag till dag käns inte "levande" på något sätt. För hur vi än vrider och vänder på meningar och tankar så är det alltid utseendet som bildar våra första tankar och förväntningar. Så vad blir då förväntningarna på en nydesignad blogg jämnt emot en blogg som alltid ser lika ensidig och "tråkig" ut? Jag tror förväntningarna blir större och mer positiva till att läsa det senaste inlägget.

Men om jag ska gå tillbaka till det där om känslor och tankar i min blogg så vet jag faktiskt inte om jag har det modet att skriva allt jag känner. Jag föredrar hellre en blandning av "uppdatering" av mina dagar och lite känslor och tankar. Känslor och tankar tycker jag många gånger kan vara svåra att skriva eftersom man (jag) inte vill använda namn som kan "avslöja" vem och vad man menar. Men jag tror man många gånger ändå kan förstå vad och vem man pratar om. För om man står mig riktigt nära vet man att jag aldrig skulle ljuga, svika eller helt enkelt "dissa" någon. Så de känslor och tankar som skrivs här är helt ärliga och berättar precis vad jag känner. Så det jag menar med att man ändå kanske kan förstå vem jag pratar om är att hela mitt liv kretsar kring dom som verkligen betyder något. Och jag hoppas att ni vet vilka jag tänker på. För det finns dom som betyder så himmla mycket för mig. På så sätt kan dom personerna (troligtvis) förstå om jag menar dom när jag pratar om mina känslor. Hoppas det iallafall, för många gånger skulle jag bara vilja säga namn och precis precis vad jag känner. Men jag kan inte... men jag hoppas att du förstår att jag pratar om dig.

puss puss ♥

Söndag

Idag kom jag hem från två mycket roliga dagar med jessica och madde på jessicas landställe. Tuvärr var inte vädret det bästa, men man får väl vara glad för det otroliga vädret vi haft i en vecka nu. På grund av detta blev det mest att vi satt inne i vår lilla stuga och kollade på film och lite "bus" (man vet ju inte vem som kan läsa den här bloggen) men enligt jessica kommer inte vårat lilla "bus" att upptäckas av hennes föräldrar. Och det är väldigt tur måste jag säga. ;P
Nu på kvällen har jag träffat madde (igen, haha) . Eftersom det var bajen match idag på söderstadion bestämmde vi oss för att åka dit, dock lite sena men det funkade ändå. Så söta flickor som oss behöver inte köpa biljetter utan vi kommer in hur lätt som helst utan. Vårt grön vita lag tyckte jag gjorde en kanon match eftersom dom lyckades kvittera till 2-2 när det inte alls var lång tid kvar på matchen. Efter bajen matchen drog jag och madde till.................äh vet faktiskt inte vad vi gjorde men vi åkte runt och pratade lite hehe.

Inför imorgon har jag inga som helst planer... tråkigt! Skulle vara roligt att träffa någon. Men nu har jag annan att tänka på än att sitta här och slöa. Puss puss hörs imorgon ♥

 

Fredag

Jag ber så mycket om förlåtelse att jag inte skrev något efter att jag kom hem från den underbart roliga semestern nere i falkenberg med "göteborgarna". Jag, lovisa och märta hade det verkligen bäst! Och ännu bättre blir det när du kommer upp till oss i stockholm i höst.

Det blev aldrig av att jag åkte till julias land, orkar inte berätta varför men jag mådde helt enkelt inte bra. Iställer drog jag ner till landet redan på lördag kväll. Landet och lugnet var precis det jag behövde och jag kände mig mycket bättre bara efter ett par dagar. Men nu är jag hemma i stockholm. Jag och syrran tog tåget hem idag för att tillbringa denna lilla helg i våran favorit - och hemmastad. Ibland är det bara sån lättnad när man kommer hem från landet. Man saknar liksom "farten" som är här i stockholm. Men en vecka i lugnet på landet var inte helt fel, och absolut inte när det varit sånt bra väder. Närmare 30 grader varje dag. Ni kan nog gissa vad jag gjort hela dagarna?! Solat och badat, och brun det har man blivit så det bara visslar om det haha, liksom bara drygt 5-6 dagar i solen och man ser ut så här. Det är ju bara för härligt. Jag bara älskar svenska sommaren, varför resa bort från den?! Mycket bättre att åka på julen tycker jag. Som jag ska göra i hela tre veckor! Jag längtar enormt mycket till min paradis strand. Men nog pratat om indien. Innan jag ska släcka min sänglampa för ikväll (kanske ska säga inatt) ska jag berätta att imorgon åker jag till madde och jessica på hennes landställe på årsta havsbad. Först var det tänkt att jag bara skulle vara där över dagen men det blir att jag sover över där också. Ska bli jätteroligt. Mobilen finns med så det är bara att ringa och sms, det gör det hela lite roligare. Kanske någon som  vill komma och sola och bada med oss? Bara att slå en pling eller kasta iväg ett sms.

Puss puss god natt ♥
vet inte hur jag ska säga detta, men jag gillar dig. Jag vet att jag kanske inte är den bästa på känslor men nu har jag sagt det. För jag menar det verkligen <3

 
bild, tagen på landet i onsdags. Jag bara älskar att sola! men vem gör inte det...


RSS 2.0