söndag söndag söndag

halloj gott folk, ännu en trist och dyster söndag med jobbig ångest inför skolveckan... Massor som behövs göras som man verkligen inte har lust med just nu, får helt enkelt ta tag i plugget lite senare idag.
Planerna igår var att dra på fest med fia och angelica , men kvällen förändrades och blev lugn istället. Så jag och fia drog hem till henne. Spelade lite wii, snckade och satte på en film. Film betyder alltså en tidig kväll för mig haha. Stackars fia som fick sitta själv och kolla på film..

Har nyss tagit tag i att på ungefär lista ut hur många som ska få komma på min 18års fest. Gick inte ritkigt att chansa så jag skrev helt enkelt ihop en liten lista. Eller en litenlista skulle jag inte vilja kalla den precis.. hehe kanske måste kolla igenom listan igen för det blev väldans många. Men vafan jag fyller ju 18, då ska det vara drag ju, maaassssor med männsikor! Redan hur taggad som helst!

nu ska jag fixa lite och sen blir det plugg, puss


lördag

Kvällen igår blev mycket lyckad. Hade väldigt roligt!
Fanny som fyllde 19 fick ett sanning och konsekvens spel av mig mia och felicia, så självklart var det detta som kvällen spenderades till. Haha fy fan säger jag bara, så jävla roligt.

Bjuder på lite härliga pics från kvällen













Dags för fest

Halloj bloggen. Äntligen fredag och äntligen helg.
Skoldagen gick snabbt och enkelt, hade bara lektion innan lunch och sen valde jag att hå hem och "plugga". Fast det "plugget" får göras någon annan gång för nu är väskan packad och jag ska snart in till stan med felicia för att köpa lite smått och gott och därefter röra oss mot fanny som ska firas ikväll. Flickan har fyllt 19 år så självklart blir det paartey. Känner mig ritkigt taggad så det ska bli grymt kul. Får se om man kommer hem inatt eller sover kvar där, det är trots allt ganska långt att åka, enda ute på dalarö.. Men äh det går på drygt en timme eller lite mer så jättefarligt långt är det icke.

PAAAARRRRRTY PAAARTY
pusshej nu ska jag dra,  nås på mobilen under kvällen

nicole.



"Make it last forever friendship never ends"

inlägget "nicole cedergren" kan jag berätta att det var Angelica som var inne och skrev lite i smyg. Väldigt fina ord av henne, och självklart säger jag de samma tillbaka. Du betyder otroligt mycket för mig!

Ibland har jag undrat hur just jag kunde få dom bästa vännerna. Man måste verkligen haft tur, för ni är så jävla bra rent ut sagt. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra 
Ni vet nog själva vilka jag menar

puss på er älsklingar


helt fast

Har nästan ordagrant suttit fast framför paradise hotel i några timmar nu. Men plötsligt hände det något så allt bara stängdes av så det kanske betyder att jag ska ta en pause ett tag. Känner mig alldeles uttråkad när jag inte får träna innabandy, så vad ska jag göra på kvällarna? Paradise hotel och vad mer?
Har iallafall kommit upp med någre idéer om att fixa naglarna, städa mitt rum och sen köra lite egen träning. Musiken på högsta nivå och sen bara tränatränaträna. Kan ju inte ritkigt träna fullt ut nu när jag är skadad så blir lite lätt nu tills jag är bra i foten igen. Men lite styrka kan ju aldrig skada. Men sen när jag är back in track gäller det att ta i med hårdhandskarna! Man kanske ska satsa på att se likadan ut som jessica alba?! Faaast aa vi får se hur det går med det, men man kan ju alltid få drömma. Gäller ju att lägga upp mål, och som alltid gillar jag att att lägga stora krav på mig själv.

Men nu över till mina sysslor. Ha en bra kväll
FREDAG IMORGON!!!


pussipuss

jag vill till värmen , nu!




nicole cedergren

är en underbar tjej och jag är glad att vi blivit så nära :)
love you <3

/ din anka

jag gillar inte snö

Kom nyss hem efter att krigat mig igenom all snö. Varför kommer snön igen?! Lite snö och det är redan kaos, så hoppas verkligen att den försvinner snart..
Hemma hos wille hände det inte mycket utan jag och wille kollade på paradise hotel medans felicia klagade över hur dåligt det är. Men nej det är bara bullshit snack, för det är ju bara så bäst! Vi började iallafall om från första avsnittet eftersom man fastnat i programet nu lite efter alla andra. Så fortsättningen av den här kvällen blir nog att fortsätta se på paradise hotel. Kanske ska köra en hel natt med att bara se massa avsnitt. PH om något borde ju hålla mig vaken. 

Men nu först innan det blir bänking framför tv:n måste jag fixa till min oerhört fula utväxt. Hej svarthårig botten!? Nej inte ritkigt men det ser ju inte okej ut iallafall. Så det blir smärtsamt nu en stund när den blonda färgen ska sätta sina spår i håret. Aj aj säger jag bara. Men om man ska vara fin får man lida pin.

Ha en bra kväll, kanske slänger in ett nattinlägg om man lyckas hålla sig vaken!
pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss


onsdag

Kom precis hem från en helt okej skoldag, bortsätt från att man går runt som en sovande zombie hela dagarna men vafan vem bryr sig. Engelska redovisningen jag berättade om gick iallafall bra, på något konstigt sätt lyckades jag få VG, så bara att tacka och bocka.
Nu snart ska jag iväg över till min lilla granne och hjälpa till med matten. Alltid najs med lite extra pengar!
Därefter direkt hem till wille och umgås med världens bästa felicia, och ja wille lite också kanske.

Nää nu kan jag inte sitta här som en hösäck längre, ska fräscha till mig och sen iväg på kvällens äventyr
PUSS


Jag vill ha vår, värme sol!!!!!!

gaaah

ska ha redovisning nu och jag kan ingenting


dags för PH

Är inte världsbäst på att plugga precis. Sätter mig med böckerna framför mig men på något konstigt magiskt sätt håller jag plötsligt på med något annat. En dragningskraft ifrån pluggandet. Men jag har iallafall lyckats skriva ihop min engelska redovisning någonlunda bra så det ska nog funka imorgon. Orkade inte lägga ner mer tid på den så det blev ett skönt bad istället. Kan inte minnas sist jag badade men det måste vara flera år sen, men det var riktigt skönt måste jag säga. Får nog använda min dybara tid till att ta ett bad lite då och då.

Nu blir det dubbelavsnitt av paradise hotel och sedan läggdags.
för den som är intresserad kan jag berätta att jag vet vem som vinner paradise hotel 2010! Och jag är inte glad över överraskningen...


jag diggar



jag gillar inte att plugga


tisdag

Skoldagen har varit lååång. Även fast jag bara var där på lektionen efter lunch känns det som om man satt där och "pluggade" i evigheter. Riktigt skönt att ta en liten välbehövd sovmorgon imorse. Den var jag verkligen värd hehe.
Nu efter skolan har jag varit med filippa och felicia, vi spenderade en timme av våra liv av att sitta på donken. Strånga order från felicia eftersom hon har sin älskling pommes med cheddar chees där. Hur kan man tycka om det?! Usch usch. 
Eftersom john bauer verkligen inte är generösa med grupparbeten och inlämningar den här veckan kommer min kväll ägnas åt plugg. Usch man hör ju bara på ordet hur tråkigt det är; PLUGG, tummen ner för det... Men man får väl tänka positivt, man kommer bli smart, eller i min situation kanske jag ska säga smartare

men nu tillbaka till pluggandet, pössposspuss

yup, you know this

THEY CAN SAY WHATEVER
I’MA DO WHATEVER
NO PAIN IS FOREVER
YUP, YOU KNOW THIS


skrivet och klart

var nyss nere på träningen och skrev på kontrakt för damlaget. Känns riktigt bra.
Nu är det bara att bli bra i fötterna och sen gäller det att börja leverera stooort.
Höga förväntingar


nobody is perfect

nej usch nu krävs det en förändring. Måste göra något åt mig själv. Hej emo? haha nä men måste ju nästan samla på mig lite mod och färga håret brunt. Får ju ångest av att se mig själv i spegeln, spegelbilden tillbaka gör mig inte glad precis. Ser ju bara hur tråkigt ut som helt att varje dag se lika dan ut, bläbläblä
Förstår mig verkligen inte på människor som aldrig förändrat något på sig själv. Men vem vet dom kanske tycker att dom är "perfekta" . haha måste ju nästan vara så. Grattis till dom isåfall, dom lyckades med det omöjliga. Jag är aviiiis (eeeller inte) Men nej tyvärr gott natural-folk ni är inte perfekta.     

Så till frågan, ska jag färga håret brunt?  



superduper trött

Vet ni hur trött jag är eller?! Skulle kunna somna precis var som helst, och nästan till att jag gjort det på ritktigt också.. Skolan började med samhällskunskap där jag och angelicia blev först ut att redovisa och därefter var det bara till att sitta och lyssna på alla andra i två timmar. Ganska segt så vad gör man? Jo man sover lite hehe.
Efter lunchen kändes allt bara jobbigt i skolan, taggning för spanska var på noll så det var lika bra att strunta i den. Bara onödigt att gå på lektion och inte kunna prestera något. Så istället åkte jag och angelica till sollentuna och kollade runt lite. Blev en tröja och lite smink inhandlat. Så mitt stora tips är att när man inte orkar skolan, ja då shoppar man istället! En bra förebild i andra ord, se & lär...

Riktigt skönt att vara hemma innan man egentligen skulle ha slutat så nu blir det lite vila innan jag vid halv fem ska över till grannen och hjälpa till med matematik. Haha jag har nytt jobb! "Mattelärare" varje måndag fram till sommarlovet. Man börjar ju nästan bli lite nervös att man inte ska klara av fyrans matte, det är ju typ "för" enkelt.. gaaaah wish me good luck.

nu blir det en powernap i soffan, pusshej



hittade en bild från i somras, felicia & jag


...

Jag vet inte om jag ska hurru, skrika, skratta, gråta, vara glad, ledsen, arg, lycklig, besviken eller sårad..

det är bara förvirrande just nu 


jag tycker inte om det här..


söndag

Kvällen igår blev najs. Började hemma hos mig med fia angelica elin och lite boys. Därefter drog vi tjejer vidare till bredäng på fest och även där var det naaajs. Alltid roligt att träffa de små pöjkarna. Blev att tiden bara flög iväg så helt plötsligt hade jag och sofia råkat somna i en säng där så det blev att vi sov över. Kanske inte det bästa att åka hem från bredäng mitt i natten precis. Så väntade till halv tio tiden då jag fia och micke tog tunnelbanan hemmåt. Utsvulta som jag och fia var hämtade vi bara upp lite pengar och begav oss sen direkt till kebab house och svullade i oss en kebab var. Jävligt gott måste jag säga. 

Har precis tagit en underbart skön dusch så nu blir det chill mode innan det är dags att börja plugga inför samhällsredovisningen imorgon... Blir nog att jag drar och kollar på mitt lag som spelar match ikväll också.


Hare bra, puuusss

något mycket konstigt har hänt

det är den 23e januari och jag har myggbett?!





eller det är nog något annat hahha


Lördag

Tjoho allesammans idag är vi glada, pigga och lyckliga. Nää nu överdriver jag. Var nyss hos kiropraktorn som inte han heller kan förstå vad som är med mina fötter.... Just nu när jag sitter här och skriver ringer min tränare som precis pratat med kiropraktorn. Och gissa vad han säger, han gett mig träningsförbud..... hehe så nu kan jag nog inte komma undan med skadan något mer så nu blir det vila.. GAAAAAH är det någon som vill ta över min smärta?! Bara att kontakta mig isåfall!

Nu blir det till att fixa till sig lite, städa rummet och sen iväg till nacka. Puss på alla söta rumpor





    

fredagen

Skolan var väl inte det roligaste idag precis, har varit ganska jobbigt hela veckan faktiskt.. Det enda positiva har väl varit att man fått tillbaka tre prov varav ett VG samhällsekonimi och de två andra MVG (i svenska och historia). Men trots den tunga veckan lyckades jag iallafall kämpa mig igenom veckans sista dag, och nu är det äntligen helg! Så himmla skönt
Efter skolan drog jag och mami till skärholmen för att kolla i affärer. Hittade massa fint men snål som man är lät jag pengarna vara. Däremot la jag mina pengar på en födelsedags present till johan. Så det enda som blev köpt var ...... näää det kan jag ju inte säga här, det blir en överraskining!

Kvällen började lugnt. En god middag med mamma och pappa och sedan slapp i soffan enda tills jag blev meddragen på "chill fest" i gröndal. Så vid nio tiden hade jag lyckats fixa mig på 20 minuter och mötte då upp felicia, tess och anna i liljeholmen. Blev dock inte så lång kväll för mig, kom hem vid tolv tiden ungefär. Av tre olika anledningar, den första att jag ska vara hos kiropraktorn redan vid tio imorgon bitti, den andra att jag har så himmla ont i min fot och den tredje att jag helt enkelt känner mig jättetrött efter skolveckan...

Men imorgon hoppas jag på utgång så jag får festa lite. Får se vad som händer.
Nu ska jag sussa kudde, godnatt

nej jag mår inte bra

Jag jar så jävla ont!!
ska sova nu, orkar inte vara vaken med den här smärtan...


torsdag

Blev tyvärr förlust mot tullinge gymnasium idag. Riktigt synd eftersom vi ledde jättelänge men självklart ska det bli lite tabbar.. Tyckte verkligen att vi var värda en vinst som vi kämpade, riktigt grymt spel av oss med tanke på att vi aldrig spelat tillsammans. Men även tullinge var duktiga, dom hade nog det där lilla extra i viljan när dom vände med 3-1. Men shit happens. Med en förlust, stor huvudvärk och väldigt ont i foten har man inte direkt varit på bästa humör resten av dagen. Skulle bara vilja krypa ner under mitt täcke och ligga där i flera månader tills min fot är bra, och det är nästan det jag ska göra för nu blir det en pause från innebandyn ett tag. Så länge man kan spela kan man självklart göra det men när det tillslut säger stop går det inte mer... Får bli till att trappa ner lite.

kom nyss hem från skolan men om nästan precis en timme blir det till att åka tillbaka dit och stå på öppet hus. Men innan skolans dörrar öppnar bjuds vi på middag av restaurangfolket. Smaaaskens. Sen får man fajtas med föräldrars tusen frågor fram till åtta ikväll (huuh kommer vara helt slut)

Men nu måste jag fixa mig lite, pusspårej

innebandy skol-DM imorgon

Taggad taggad!

blir nog den sista innebandyn jag gör nu på ett tag. Får bli en pause pga alla skador..



vadå, helt normalt ju?

 





min syster har fått mig att gilla tokio hotel!



Byta hårfärg?

Jag vet, jag ångrar mig hela tiden. Men börjar starkt fundera på om jag ska färga håret brunt igen. Men denna gång isåfall mer brunt haha.
Men får se hur det blir, har lite av ångest. Får nog ta en stor tankeställare




tisdag

Har precis pluggat klart ett grupparbete med angelica så nu sitter hon och kollar på tv medans jag tänkte på att skriva lite i bloggen.
Dagen började med att killarna hade innebandy dm i skolan så förmiddan ägnades åt att sitta i seket och hejja på de små pöjkarna. Men tyvärr åkte dom ut på målskillnad, ett enda litet mål.. Kändes ju lite surt. Men på torsdag är det vi tjejer som ska spela och då jävlar ska vi gå vidare!
Efter lunch bestod lektoinen av att gymma, riktigt najs! Så drygt lite mer än en timme på gymmet och sen var dagen slut. Hej träningsvärk imorgon.
Både gym och massa plugg nu på kvällen, jag är heeelt slut. Men visst borde man känna sig lite duktig? Får nog belöna mig själv med mycket sömn inatt, det skulle inte sitta fel.

pusspårej


SMÄRTA

Jag har ONT
jag är så jävla sur på mig själv, orkar inte vara skadad och ha ont längre. Skadorna kommer bara fler och fler efter varandra. Jag vet att jag borde vila men det går inte, jag vill inte, jag måste spela, jag måste få träna...
Men det går fan inte längre, får bli sista veckan nu sen blir jag nog tvungen så inte allt förstörs..Fast egentligen känns det redan som om allt är försört.. JÄVLA SKIT VAD JAG HAR ONT. ÅÅÅÅH varför måste jag jämt vara skadad? Det börjar ju nästan låta komiskt det här.. Om jag ska vara ärlig så kändes det på träningen att jag skulle svimma när jag kom in på byte, jag bara biter ihop och ihop

bäst att jag sover nu innan jag exploderar av ilska, är så besviken på mig själv 


18.35

bläää måste själv lägga nån tusenlapp för den nya jackan. Känns ju inte så roligt. Men men jag får väl vara glad för att mamma och pappa lägger hälften iallafall. Precis när man börjar känna sig rik försvinner pengarna igen, woohoo..Men nu är det dags för träning, pussipusspusshejdå


måndag

Hemma efter en lång dag i skolan. Morgonen började med samhällskunskap där jag och angelica jobbade på väldigt bra, efter det belönades vi vid elva tiden av att restaurang elevrna bjöd oss på förrätt och varmrätt. Väldigt smaskigt. Därfter spanska lektion, blev film och ja då kan ni ju nästan lista ut vad som hände.. Efter att ha slutat fick man icke gå hem för då skulle jag skriva prov, men gick ganska enkelt och snabbt så det var skönt.

Har väldans ont i magen just nu så ska nog lägga mig i soffan framför tv:n och ta det lugnt tills det är dags för träning vid sju tiden. Juuste idag skriver jag kontrakt med damlaget. Eftersom jag fortfarande inte är myndig är även mamsen tvungen att följa med och skriva under. Naajsigt naajsigt.
Skriver kanske senare, puss

43 dagar..

längtar


trött trött

ska alldeles snart sova. Ska bli hur skönt som helst för oj så trött jag är. Matchen nu på kvällen slutade iallafall med 2-2, lite surt menmen.
Har lite av panik inför spanskaprovet imorgon, har ju haft matcher hela dan så har inte hunnit plugga och nu orkar jag verkligen inte.. Får använda all min tid imorgon i skolan åt att nöta in allt man ska kunna. Var ju tur att man iallafall var kreativ och pluggade lite igår. Så det ska nog gå bra, eller det få gå som det går helt enkelt. Spanska är ju inte direkt favorit ämnet. Känns lite onödigt att man ska kunna det, för jag är helt säker på att jag aldrig kommer ha användning av det. Så nu sista terminen är det bara att satsa för merit poäng och resan till spanien som vi ska få åka på! Det enda som gör att man går på lektionerna.

Godnatt gott folk dags att sussa kudde

gaaah en hel skolvecka väntar..

jag dör av skratt!

hahahahahaha




söndag

Kom för en liten stund sen hem från matchen mot vendelsö. Trots förlusten på 8-7 känner jag mig ändå nöjd med matchen, lyckades få till ett mål och två assist så det var rätt okej. Synd bara att vi inte kom ända fram! Menmen vi tar dom nästa gång. Tycker alla var jätteduktiga iallafall. Jag är inte precis den som hänger läpp för en vanlig seriematch, även fast den här var ganska viktig eftersom vi låg på delad första plats. Men som sagt, vi kommer igen..
Nu blir det en skön dusch och efter det film och bara ta det lugnt. Är huuur trött som helst, blev inte många timmars sömn i natt. Så lite vila blir nog bra innan det är dags att spela match ikväll igen, dam match mot Duvbo så det är bara att tagga till.

pusshej


tummen upp

om det är något jag gillar så är det kommentarer, så fortsätt kommentera!
gör lite spår efter er


kvällen

Mycket tvivel över vad man skulle hitta på denna kväll. Ibland finns det helt enkelt för mycket att välja mellan. Slutade iallafall med att jag och filippa drog till östermalm där vi och fyra killar satt och chillade. haha, men nu är jag iallafall hemma i min varma säng. Ooj så taggad man är för matchen klockan åtta imorgon bitti. Känner att man verkligen kommer komma dit utvilad och på topphumör... Men nu blir det sussa snart, nattinatti

Lördag

En lugn och skön dag hittills. Tog en skön sovmorgon, frukost framför tv:n och sen film. Blev att jag såg den nya twilight filmen idag istället. Hade haft större förväntnigar om den, men den funkade. Helt okej.
Har faktiskt inte en blekaste aning över hur dagen kommer se ut. Helt planlös helt enkelt. Både lite segt men ändå rätt skönt. Skulle behöva plugga till mitt spanska prov som jag har på måndag, känns ju verkligen inte roligt att låta sin lördag gå till plugg men man måste ju ibland. Kvällen får istället bjuda på något roligt!




Jag vet att det låter egositiskt, men ibland orkar man inte ha mer att tänk på än sitt eget liv. Och när man väl inte har massa jobbigt att tänka på kan det helt enkelt bara vara skönt att få leva i det. Ett liv utan problem, jobbiga tankar och situaioner.


fredagkvällen

Dagen började med skola, därefter mötte jag upp sofia i liljeholmen. Har inte hunnit träffats sen hon kom hem från thailand eftersom jag åkte till Dublin nån dag efter så som alltid var det lika roligt att träffa den lilla pärlan.

Hände däremot inte mycket intressant denna ikväll. Stannade hemma och tog en lugn kväll. Riktigt skönt faktiskt. Tagit ett skönt bad, suttit vid datan och sett på en johan falk film. Har såå fastnat för dom filmerna, ett måste att se!
Har nu precis för en stund sen också gjort lite enkla och snabba förändringar på bloggen. Gjorde en liten ny design som faktiskt känns ganska bra. Det blir som det blit helt enkelt, man är ju ingen storbloggare precis.

Satt faktiskt och tänkte på det idag. Vem vill hänga ut sig själv för tusentals människor? Tänk att ett x antal människor läser om en varje dag, vet vad man gillar, vad man har på sig, vad man gör, vilka vänner man har och allt allt allt. Att ens liv helt plötsligt inte är ens eget utan delas med så många andra. "andra" som man egentligen inte vet vilka de är. Nää att bli någon jättestor bloggare är inget jag skulle vilja bli direkt. En blogg känns väl mer personlig än så? En lagom nivå känns bäst helt enkelt. Lagom, är inte det svenskan bästa ord?! Gilla!

Nu ska jag göra mig klar för natten, sova och bara låta drömmarna handla om mitt underbara liv som bara flyter på som bäst just nu!

Godnatt

jag har tråkigt




Fredag.Helg.Underbart



jaha vad ska man hitta på ikväll då?
har absolut inga planer... 49 dagar innan ens 18 års dag suger ganska hårt. Men snart så kan jag också följa med ut! Bara hålla ut


ny jacka

Har nu äntligen fått min canada goose jacka. Valde en svart lång, precis så jag ville ha det! Gillar min mamma och pappa väldigt mycket just nu. haha
 GILLA


säger godnatt med den här låten

young Forever- Jay-Z


Angelica Ivarsson

Vad skulle jag göra utan dig?
så himmla glad över att jag har dig


Lycklig

Kom för ungefär en timme sen hem med nya skidor. Mycket najs! Längtar så himmla mycket till vecka 12 då det är dags för fjällen. Fjällen, skidor, snowboard - bästa som finns!
Måste säga att jag älskar mina föräldrar väldigt mycket just nu (gör jag i och för sig alltid, men just nu gör dom mig lite extra lycklig) Imorgon ska jag nämligen få en canada goose jacka! Gissa om jag är glad? Hehe dom har nog kommit på att jag är värd en sån (a) Bara att tacka "istiden" som drabbat sverige, utan den hade det nog varit svårt för mina föräldrar att lyckas få för sig att köpa en jacka åt mig.

Känner mig inte alls speciellt trött, och med tanke på att det är fredag imorgon känns det inte heller så viktigt med massa sömn. Blir nog till att se en film jag längtat väldigt mycket efter. New moon!
Herregud vad mitt liv flyter på just nu.

uppdatering

nu ska jag iväg med papi och få nya skidor och förhoppningsvis nya vinterjacka (inte till skidåkning då)
WOOOHOO


taggad för helg

bara en skoldag kvar!



Torsdag

Ja som jag säger jag har ju verkligen turen med mig. Gick upp vid kvart i sju, slängde i mig lite frukost och stressa sedan med att hinna packa alla innebandy saker. Och sen när jag nästan ska börja bege mig mot bussen kollar jag på mobilen där jag fått ett smsa av innebandy tränaren som tydligen är sjuk så träningen ställs in... Lite onödig stress kanske? Och även lite mer sömn den här natten kunde ju varit bra. Men nej nu är jag pigg och vaken. Blir till att istället lyckas få en tid på sjukhuset för att röntga andra foten, och sen vid tolvtiden gör skolan osäker. Matte B lektion, jippi... Känner mig ritkgit taggad på den här dan! jag var iallafall..

Nu ska håret fixas och sen förhoppningsvis åka iväg med foten. Pusss


nu äntligen ska jag iväg på träning


ja det var inte igår..

onsdag

Studiedag idag. Känns lite konstigt med en ledig dagså här tre dagar efter ett långt lov. Men man bara tackar och tar emot. Igår blev det filmkväll med felicia och filippa, inte för att jag kan kalla min kväll för FILMkväll direkt eftersom jag alltid somnar, haha. Men filmen var där framför mina stängda ögon iallafall. Jag måste nog vara sveriges sämsta filmtittare, somnar exakt hela tiden... Någon som har ett tips hur jag ska komma ifrån detta problem. För det är verkligen ett problem.

Efter många timmars sömn (iallafall för mig) lyckades iallafall sömntutorna vakna vid tolvtiden så då blev det frulle och sen hem för att och till adidas och köpa nya innebandy skor. Blev dom bästa skor som adidas har så nu jävlar ska mina fötter inte skadas mer! Passade därför på att köpa två par,likadana, kändes lika bra att köpa två par samtdigt så jag slipper köpa ny exakt hela tiden.. Så ikväll blir det invigning av nya skor och klubba. och så hoppas vi att min nu andra äckelcpskit fot inte gör ont.

så tack för mitt nu ska jag fortsätta underhålla mig med youtube klipp. puss





Tisdag

Inte roligaste dagen i skolan idag, först innebandy träning och sen till skolan för att direkt åka tillbaka till hallen för att ha gympalektion för en klass i ettan. Men ändå en ganska skön dag för man slapp ju trots allt lektioner.
Efter skolan åkte jag in till stan med maddepadde och kollade runt lite. Men oj så kallt det var.

Förstår inte ritkigt hur jag lyckas, men under träningen imorse fick jag ont i min andra fot, precis på samma ställe som den andra där sprickan är/var... Orkar inte ens tänka på det.. Snälla nu kan det väl inte bli fler skador?! 10 liter mjöl varje dag är nog något att börja med så jag inte går sönder hela tiden, för fler skador har jag fanmig inte tid med. Så hoppas verkligen inte andra foten blir värre nu.. Köp av nya skor blir det imorgon med mamma. Bra att passa på eftersom vi ändå har studiedag.

Kvällen ska iallafall spenderas med mina små favoriter filippa och felicia. Blir nog till att kolla film och sitta och tjocka oss. Kan ju inte bli bättre när man är med dom små flickorna! Hare bäst, puuusss

uppdatering


räknar pengar


måndag

Känns som om dagens tempo gått i hundra rakt igenom. Känner mig helt slut. Men kanske det beror på att man haft ett harmoniskt lugnt och skönt lov i mer än tre veckor? Tror nog mer på det.. Dagen började iallafall med ett besök på sjukhuset, sen skola då man helst av allt bara skulle velat vända hem direkt när man kom innanför dörrarna, men jag kämpade igenom mig eftermiddags lektionen och åkte därefter direkt till kiropraktorn. Lite förståelse till att jag är trött kan man iallfall ha? hehe. Tror nog skolans rektor förstår min siyuation just nu iallafall eftersom han gett oss studiedag på onsdag. Bra start på terminen. Så imorgon kväll kanske man ska slå till med att hitta på något, eller kanske passa på att sova ut. Får se vad det blir.

Snart ska jag iallafall äntligen få åka iväg på träning. (Ni märker denna dag tar aldrig slut!) Jag skulle nog göra min största lögn jag någonsin gjort om jag skulle säga att jag inte längtat efter träning, för oj vad det kryper i kroppen på mig. Vill bara dra igång i mitt träningstempo igen. träna träna träna! Men det får vänta några veckor, måste ta det lite lugnt nu ett tag så inte foten går av igen, vore ju lite typiskt mig men det ska förbli något man bara kan tänka sig, inte något som ska ske.  Menmen det viktigaste, idag ska jag få träna! Mellan 7 och 10, härliga tider. Huh men sen borde ju dagen vara slut iallafall?!  

ska samla på mig lite energi nu genom tv tittande, puss på er





söndag

har en gnutte ångest för morgon dagen, usch orkar verkligen inte skola. Slipper iallafall halva dagen eftersom jag ska till sjukhuset och röntga min fot på morgonen/förmiddagen. Hoppas allt är helt så jag kan börja träna i mitt tempo igen!
Under kvällen har jag bara tagit det lugnt framför tv:n, solat och packat upp alla kläder från resan. Tror mitt problem med att jag inte vet vad jag ska ha på mig för att jag inte hade några fina kläder gått över till att jag inte kan välja mellan allt nytt. Ja vad brukar man säga, den ena tar över det andra?

Men nu ska jag fortsätta kolla på johan falk som visas på tv. Pussshej

hey sexy mama



hahahaha

Hemma

Nu är jag hemma från en väldigt lyckad resa. Har haft det super bra! Finns inte så mycket mer att säga än att jag shoppat hela dagarna. Värsta drömmen haha. Rikigt nöjd med allt! Har nog shoppat tillräckligt nu en tid frammåt, nästan så jag blev trött på att gå affärer sista dagen. Men så ska det väl vara?

Allt jag shoppat kommer troligtvis komma upp på bloggen när jag orkat packa upp väskan och ta kort på det. Men den energin finns inte nu utan det får bli ikväll eller något. Är helt slut efter flygresan så blir till att vila riktigt ordentligt idag så man orkar med en hel skolvecka. Taggningen ligger på noll...

pusshej skirver sen

Dublin nästa!

Nu är allt packat och klart inför resan. Känns så himmla skönt att komma bort från allt ett tag, bara ta det lugnt och ha det bra. Shoppa hela dagarna och äta god mat. Tummen upp för det.

Min kväll då da... Efter middagen kom felicia ner och höll mig sällskap, och lite senare även wille. Men jag som ska iväg på resa imorgon och felicia som börjar skolan blev det bara en lugn kväll. Så vi ägnade vår tid åt att bara chilla och kolla på fucking åmål haha inga kommentarer om den filmen asså.
Är iallafall grymt taggad inför morgondagen kan jag säga er, eller kanske inte lika taggad över att behöva gå upp vid sju imorgon bitti.. Men men bara upp och ta en dusch och sen iväg till flygplatsen.
Vet inte hur det är med internet på hotellet så tyvärr kan det bli ganska dött nu i bloggen under de närmsta tre dagarna. Men så fort jag kommer hem på söndag ska det skrivas, och självklart om jag lyckas nappa åt mig internet nere i Irland. Men vem har tid för dator när man är utomlands?

Nu blir det en sista titt i resväskan så jag inte glömt något och sen är det dags för mig att sova. Ha det så bra allihoppa! puss


onsdag

Hade en väldigt trevlig kväll med ankan igår. Sånna kvällar behöver man, bara snacka massa skit och ta det lugnt. Vi båda var helt slut så somnade vid halv två tiden och vaknad vid två tiden idag så det var riktigt skönt.
Efter att fixat oss lite smått drog vi inte till stan en snabbis. Köpte lite smink och underkläder på HM sen drog vi oss hemmåt. Känner mig konstigt nog efter alla timmars sömn helt seg, men måste rycka upp mig snart. Mycket som behövs göras. Städa mitt rum och packa inför resan imorgon.

får väl ta tag i det nu...

tisdag

Har under hela dagen suttit i seket på winter games. Ganska segt men ändå roligt att se små knattar spela. Ojojoj säger jag bara, förstår inte hur nio åringar kan vara så tekniska. Tror jag sett några av framtidens stjärnor hahaha

Just nu har jag angelica på besök. Har varit och köpt lite gottigott så nu blir det snart filmdags. En riktig tjejkväll. myspys. Men nu ska jag vara lite social med flickan lilla, puuusss





imorgon kommer hon hem!

Imorgon kommer världens bästa Sofia hem, säkert med en färg på kroppen så man känner dig ännu blekare. Kanske kan sno lite färg av henne?! Knakse går att typ gnugga av hahaha
Ska iallafall bli superroligt att få hem min lilla plutt, har saknat henne massor!


Killar, ställ er i kö säger jag bara!


monster -lady gaga




Måndag, trött tjej

Är hur jävla trött som helst, känns som om jag skulle kunna somna ståendes. Ja nästan precis vart som helst, usch usch att sömn är överskattat som man brukar råka slänga ut sig ibland känns ju inte riktigt som bästa kommentaren just nu, för nu vill jag bara sova, nu nu nu.
Men innan jag jag tar vara på min kropp och låter den sova lite ska jag ge er en förklaring varför jag är så trött, och varför jag varit vaken i mer än ett och ett halvt dygn..

Jag började gårdagen med att vakna klockan 7 på morgon för att åka iväg och spela turnering. Kändes faktiskt ingenting i foten (eller ja om man är mesig och känner efter kanske man skulle känna av det men nee) så det var ritkigt skönt. Iallafall så tillbringade dagen i hallen från 9 på morgonen till halv nio på kvällen, och detta på grund av att vi är så jävla grymma så vi går till final. Sååååklart. Men tyvärr blev det en andra plats då hammarby tog guldet ifrån oss. Efter finalen var det bara hem direkt för att dusch och fixa sig för att direkt åka iväg på fest. Bråttom bråttom så ingen middag blev det heller. Var ju inte det smartaste att inte äta något, spela fyra matcher och sen gå iväg på fest, jag tror ni förstår vad som händer. Det var nämligen en liten person där som ville ge igen sen han däcka. Kul kul, naaat. Fyfan säger jag bara, aldrig mer alkohol för mig. Eller inte på ett tag iallafall och inte i den mängden och "farten". Men efter några timmar var jag pigg o gla igen. Back in track. Och då flög timmarna bara iväg, så helt plötsligt var klockan fem på morgonen och då var det ju ingen idé att lägga sig eftersom vi bestämt att ta ett tidigt tåg hemmåt. Så vid åtta tiden blev det hemgång. Lite frulle, byta om och sen direkt till winter games där vi skulle stå i cafeterian med laget. fyra långa och tunga timmar lyckades jag iallafall stå ut, så direkt när klockan slog fyra drog jag raka vägen hem som en sovande zombie. Tankar att ligga i en stor säng med duntäcke och kuddar var oemotståndliga kan jag säga er.. Väl hemma blev det middag och nu efter några timmar ligger jag här i min säng och fortfarande inte fått någon sömn sen igår natt. Men det kommer snart, mycket snart. typ nu...


söndag morgon

Bara att tagga till, snart är det dags att åka iväg mot södertälje och spela turnering. 3 matcher idag och hoppas hoppas att man kan spela alla eller iallafall någon av dom. Trots att jag är väldigt trött just nu är jag iallafall väldigt taggad på att spela innebandy.
Sista matchen är vid halv fem så efter det blir det bara hem och fixa sig och sen iväg på fest. awesome!

PUSSAR OCH KRAMAR


Lördag

Dopet av lilla emil var ganska segt, men vad hade man tänkt sig? Blir ju inte så mycket drama på ett dop precis. Men den lilla pojkan var väldans söt iallafall så det var roligt att se honom. Och man måste ju självklart träffa släkten ibland också, ta fram sina lilla ängel sida och vara trevlig haha. Har inte hunnit med så mycket mer eftersom vi åkte vid två tiden och kom hem vid halv sex, men dagen har ändå varit helt okej.
Lyxade även till det med lite hämtad wok mat till middag, mums mums. Då blev ju dagen ännu bättre! Mat måste vara världens bästa uppfinning, haha något jag tänk på flera gånger.

Kvällen blir bara lugn. Upp tidigt imorgon för att vara i Södertälje och spela turnering. Såååå taggad, vill verkligen spela. Hoppas bara att foten och benhinnorna inte ska förstöra allt, dödar mig själv om det gör ont, för om det gör det blir jag tvungen att sätta mig..Annars riskerar jag att bli borta ännu längre... Men håll tummarna för mig!
Hoppas hoppas hoppas att det inte gör ont

nu snart blir det film, puuussss

impossible

I have find a million ways to say I love you,
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible



åh vad jag längtar till 7 januari!

5 dagar kvar till min och syrrans shoppingresa nu, längtar längtar.Ska bli så himmla skönt och roligt att starta året med en resa. Det börjar bra måste jag säga.



1 januari

år 2009 är nu ett avslutat kapitel, år 2010 har precis börjat.. Och denna gång ska "boken" flyta på bra hela vägen.

Nyårsafton slutade med en promenad med endast mig själv från bredäng vid halv fem på morgonen. Ja med detta vill jag säga att det alltså blev lite knas. Men men inget jag orkar gå närmre in på, utan början av kvällen hemma hos mig blev lyckad, 12 slaget blev lyckat och efter det slutar vi. Jag fick iallafall träffa på lite kompisar som var väldigt länge sedan jag träffa, haha det var väl det enda positiva i allt knas. Men negativa saker leder till positiva, right?

Blev iallafall en lång sovmorgon idag eftersom jag inte somnade förän klockan 6 imorse. Så dagen började med en frukost vid halv tre tiden och sen bara filmtittande. Mår inte så bra, och inte på grund av att det var nyår igår vilket säkert många andras förklaringar är denna dag utan jag håller på att bli sjuk. Ont i halsen, huvudet, förkyld och jävligt trött. Så efter middagen gick jag ner i mitt rum för att kolla på tv men det blev inte mycket tvtittande utan jag somnade direkt, så himmla skönt. Sov från klockan åtta tills jag vaknade nu för en liten stund sen.
Utvilad? Verkligen inte, utan så fort jag skrivit klart här i min lilla blogg blir det åter till kudden för att sova. 
Var nog väldigt länge sedan jag va så här trött.

Imorgon ska mitt lilla kusinbarn Emil döpas, så upp och hoppa tidigt imorgon för att fixa sig och sen åka ner till Trosa och träffa släkten och den lille bebisen.


nu ska jag sova igen, natti natti 

RSS 2.0