Lördag

Denna lördag med många soliga timmar är snart slut. Just nu sitter jag bänkad i mitt rum framför datan med en äcklig smak av vitlöksbröd (men ändå väldigt gott) i munen och tänker på vad som ska hända ikväll. Igentligen hade jag bestämmt med madde att vi skulle träffas nu på kvällen och umgås en liten stund. Men planerna ändrades eftersom madde var tvungen att vara med sin syrra Elin som är här i stockholm denna vecka. Så vi ska ses imorgon istället, sola och bara ha det mysigt i tontooluden.
Denna dag har mest bestått av att sola, sola sola och sola. Och det har faktiskt gett lite resultat, för jag har reda fått en härlig brun bränna. Imorgon ska denna bruna färgen bronsas på lite mer så man ser brun och fin ut i skolan på måndag. För vem tackar nej till lite färg på näsan? När jag hade legat och lata mig i solstolen några timmar kände jag att jag var tvungen att röra på mig på något sätt. Så jag hoppar i träningskläder och joggingskorna och tar en härlig joggingrunda. Det var dock väldigt varmt att springa i den gastande solen, men det gjorde också att man kände sig ännu mer nöjd att man ens orkade gå ut och springa. Att ta en jogging runda varje dag vore inte helt fel, det är faktist väldigt skönt när man ställer sig i en svalkande dusch och tänker på hur "hurtig" och duktig man varit. Så nu har jag bestämmt mig för att några gåner i veckan ta en joggingtur för att behålla konditionen i topp över sommaren. Nästa vecka börjar försäsongsträningarna med damlaget, vilket gör att jag kommer få ännu mer träning. Men det tycker jag om.

Nu ska jag leka makeupartis med syrran. Hahah visst låter det roligt?! Riktigt leka kanske det inte blir, det har jag nog vuxit ifrån men jag ska iallafall få sminka henne lite. Vacker ska hon bli, eller jag kanske ska säga vackrare, haha man vet aldrig vad som kan hända när jag håller i sminket.

Ha en bra kväll, pussiga kramar ♥

Kärlek

 "Kärlek går inte att väga och mäta
kärlek är något man vet bara finns där,
långt där inne i det djupa som vaktas av ett
bultande hjärta."  ♥

Fredag

äntligen är det fredag efter en lång skolvecka. Och jag känner att min kropp bara skulle behöva sova hela helgen för jag är helt slut. Vart jag än är somnar jag typ.. haha. Jag lider också av törst hela tiden, hur mycket jag än dricker slutar jag aldrig vara törstig. Det vattnas i munen så jag håller på att bli tokig. Har ni någon gång varit så törstga att man inte vet vad man ska göra?! precis så är jag hela tiden, och det går verkligen inte över hur mycket vatten, saft och mjölk jag dricker... Konstigt, eller hur? Mamma tycker jag ska gå till skolsyster nästa vecka och kolla mina värden, för jag har inte mått prima den senaste tiden. Men jag får hålla tummarna att allt bara beror på att jag är trött och är i behov av sommarlov.
Snart ska jag ta moppen till Älvsjö för att ha innebandy avslutning med laget. Det är dock inte slut för säsongen eftersom vi ska träna hela sommaren med damlaget, men våra "rikitga" träningstid är nu slut. Ikväll ska vi iallafall spela brännboll och grilla hamburgare mm. Det ska bli mysigt, men jag börjar bli tveksam hur jag ska orka för jag håller som sagt på att somna. Men jag får vänta med att sova tills jag kommer hem.

Nu ska jag ordna moppen innan jag ska dra iväg, puss puss

Torsdag

Torsdagen är snart över och man käner sig ganska trött från gårdagen. Blev dock inte så sent för min del, kom hem vid halv ett tiden.. För er som är lite nyfikna hur balen var kan jag berätta att mina förväntningar inte uppfylldes. Det var absolut inte så man hade fantiserat sig om. Men jag ska inte klaga för mycket, ganska så trevligt var det iallafall.  Gårdagen började med att jag, runa och julia mötte Madde vid bussen för att sedan gå upp mot telefonplan och därifrån vidare till skolan. Väl framme på telefonplan blev jag akut behov av tuggummi, så jag sprang in och köpte ett paket på pressis. När vi kommer ut från pressbyrån träffar vi på alla killar och tar sällskap med några av dom in till skolan där kameror och förväntansfulla lärare står för att se och fotografera oss. Efter en välkomsdrink och lite poser framför kameran (inte för att jag ville vara med på bild speciellt mkt...) var det dacks att bli upphittad av sin kavalje och bege sig mot bordet. Min "kavalje" blev alex karlsson som går i parrarell klasse. Middagen vi blev bjudna på kan man inte klaga på, på menyn stog det nämligen potatisgratäng med oxfilé och brunsås. Om det ska vara fint, ska det vara fint... haha Efter middagen blev det efterätt och efter det sattes musiken igång. Om man nu kan kalla det för musik.. en liten bergssprängare var det enda, lite besviken måste jag säga att man blev. Kvällen bestog mest av chill och snack. En helt okej kväll nu när man tänker tillbaka. Efter balen drog jag, madde och ida med sava, christian, danne och killarna i 9b till personne. Tydligen var vi inte ensama om att veta att vi skulle till personne utan även fältarna och polisen visste det. Snacka om att jag blev rädd när polisen kom haha men det var lugnt de snackade lite med oss och rog sedan vidare ganska snabbt när de märkte att vi var lugna. hihi. Kallt som det oftast är på kvällen/natten var den störrsta orsaken till att jag och madde sedan drog oss hem till mig (hon skulle sova över hemma hos mig). Måste säga att alla killar var väldigt gulliga som tog oss sällskap i mörkret. Kram på er alla. Trötta som vi självklart var efter hela dagen somnade vi lite över ett på natten och sov till halv åtta i morrse.. Detär nämligen så att solen lyser in genom mitt fönster och bländar mig, så jag vaknar skit tidigt på morgonen och håller typ på att svettas ihjäl av värmen. Men hellre det än att frysa.. man kan ju inte klaga på den medelhavs värmen som är på väg över vårt lilla land. Jag tror vi svenskar mår bra av lite sol och värme på näsan.

Efter skolan idag drog jag, runa, julia och linnea och köpte glass och bara njöt av värmen, och självklart blev det en hel del snack om allt mellan himmel och jord. Om jag ska vara ärlig kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi pratade om.. haha jag tror jag börjar bli lite trött nu. Föresten idag var vi (klass 9a) med i tidningen, där det berättades om våran vint i stockholms city. Fotografer var i skolan igår och tog massor med kort på oss och övergav priset som var en check på 15 tusen kronor. Bilden visades sedan i dagens tidning.

Nu ska jag bänka mig framför tv:n med lite toblerone choklad..det tycker jag att jag är värd
Puss puss ♥

Onsdag

idag är det som sagt onsdag, men inte vilken onsdag som helst. Utan denna onsdagen är en dag som funnits i de flesta tankarna i typ tre års tid, idag är det nämligen bal. Kan inte fatta hur fort tiden gått. Det käns som om vi precis sa hej då till mellanstadie lärarna för att börja det nya livet på högstadiet. Och nu är den tiden snart slut.. Sorgligt? ja både och faktiskt. Självklart kommer det bli jobbigt att förstå att man kanske inte kommer träffa några klasskamrater igen, men däremot öppnas en helt nya värld med flera olika vägar. Man kommer lära känna massor med nya människor och skapa sig ett helt nytt liv som är början på framtiden.
Nu är det drygt fyra och en halv timme kvar tills balen börjar, och nervositeten höjs för varje minut. Jag vet inte rikitigt vad jag är nervös över igentligen, jag menar det är ju inget att vara rädd för. Man känner ju alla. Vad är det då som är så pirrigt? Jag har faktiskt inget direkt bra svar på den frågan. Nervöst men ändå extremt kul. Jag och tjejerna bestämmde idag att vi ska ta sällskap från telefonplan, vilket käns ganska bra. Ju fler, ju roligare. Innan sista lektionen blev jag erbjuden att hänga med några hem till dom och göra i ordning oss tillsammans, men jag föredrar att göra i ordning mig själv. Käns säkrast så. haha tänk om något skulle gå snett, vilken katastrof.

Ska snart smått börja göra i ordning mig, men klänningen åker inte på förän precis innan jag ska börja dra mig upp mot telefonplan. Det vore ju sån otur om man skulle råka smuttsade ner den, låter som en typisk nicole-otur... haha


Pusssiga kramar

ha en bra fortsatt dag! ♥


Tisdag

Tog moppen till skolan idag, det var väldigt skönt eftersom man ite behövde stressa så mycket på morgonen. Det tar ju typ bara någon minut med moppen till plugget. Skoldagen började med engeska prov som var skit enkelt, tror faktiskt att jag kan få full pott på det om det inte var något slarv fel.. Efter engelskan som slutade tidigare satt jag mig och snackade med massa och lyssnade på jannis lilla historia om valborg haha ! Efteren skön rast var det dacks att använda hjärnan igen, det var nämligen matteprov. Som inte gick så jättebra, men jag får hoppas på det bästa. Efter matten väntade bara två lektioner innan det var lunch. Efter vår långa lunchrast hade vi no prov och efter det en rolig gympa lektion i solen.

Det var min lilla dag i snabba drag, kanske inte världens roligaste dag men den funkade. Efter skolan var det tänkt att jag skulle ta moppen för att fort komma hem. Men så blev det inte rikitigt eftersom moppen min blev stulen av killarna. Så det blev att jag stog och snackde med dom i ungefär 20 minuter om olika saker innan jag drog hem.

Väl hemma gick jag och handlade glass innan jag skulle dra iväg och köpa lite saker.

Planer inför kvällen är att göra i ordning naglarna inför imorgon kväll då den efterlängtade balen äntligen är. Kanske även pröva kläningen för att se att allt sitter som det ska. Måste gå lite i mina klackskor också så jag inte får skavsår imorgon.. haha


Nu är det middag, ha det bra

Puss puss och kramar


Måndag

Vilken sajk måndag, haha dagen började med spanska då vi skulle skriva manus till våra små filmer. Bara att jag nämner vilka som är i min grupp kan ni nog förstå att vår lilla pjäs kommer bli långt från normal, mina små arbetskarmater är nämligen Julia och kristina.
När jag tog sällskap med jocke på väg hem idag efter skolan fick jag ett väldigt roligt telefon samtal. Det var mamma som berättade att hon och pappa just då köpte en moppe till mig (eller vi delar på den allihoppa). Gissa om man blir glad?! har velat haft moppe skitlänge nu, och nu står den äntligen utanför huset mitt. Och kört den också har jag, vilket jag absolut inte hade några svårigheter med. Det var bara att gasa! haha så akta er.

Min kväll har även gått åt till lite plugg och sång. Mitt sångval blev tears in heaven som är en sån otrolig fin och vacker låt. Varje gång jag hör den tänker jag på dig anton, du kommer alltid finnas bland oss...
Matte, engelska och no-provet som väntar inför morgondagen känner jag mig lugn inför, jag kan helt enkelt inte göra mer än vad jag kan åstakomma. Det får bli lite som det blir, har iallafall gjort mitt bästa av min skoltrötta situation jag är i nu.

Nu väntar min sköna säng på att jag ska värma den, avundsjuka? haha skojade bara. Tänk att imorgon kväll kommer jag sitta här och tänka att imorgon är det bal.....hängde ni med på det där? Kanske ska ta det igen.. Imorgon kväll kan man tänka att imorgon är balen!! Guu vad roligt det ska bli, men jag är fett nervös om jag ska vara ärlig. Aja nu ska jag sova, god natt

Puss puss & kram ♥

Söndag

Söndagen har försvunnit som en stark vindpust och om några timmar är det dacks för plugget igen. Den snabba dagen går dock inte att klaga på, jag har haft det jättemysigt. Vid 12 tiden träffade jag madde vid t-centralen. Efter det sprang vi runt på massor smycke - och sminkaffärer för att hitta det vi letade efter. Dagens köp blev lite smågrejer inför balen mm. Dagens köp blev en vitnagelpenna, lösnaglar och ett par otroligt snygga pilotglasögon som jag längtat efter så himmla länge. Jag har nämligen väldigt länge tyckt att pillotglajjor bara är så snyggt och velat haft ett par, fast jag har inte hittat några speciellt bra. Enda tills idag.... haha vilken story! Efter vår lilla shopping tur tog vi en promenad till amla stan där vi satt oss på ett jättemysigt café och fikade lite. Mätta och belåtna gick vi sedan ner mot vattnet och satte oss i solen ett tag innan vi fortsatte vår promenad mot slussen.
Vad som mer hänt under dagen är inte speciellt roligt att läsa om, lite solning, plugg mm.

En mycket bra dag om man ska summrera allt! :D
imorgon (måndag) är det än en gång en sån där härlig sovmorgon till 11.10, haha

pussar och kramar ♥ ♥

Söndag

Sista lediga dagen innan skolan tar fart igen...som tur är det inte långt kvar, två veckor! Tro mig det gåt fort.
Dagens som varit har det inte hänt så mycket, sitter fortfarande i pjamas. haha kan skydda mig med att jag inte för så länge sen steg upp från sängen. Måste väl börja göra mig i ordning snart för jag ska möta madde vid 13.00 tiden i stan. Jag vet inte rikitgt vad vi ska göra i stan mendet kanske blir lite shopping eller fika? Idag är det ju morsdag så jag ska nog handla en fin blomma till mammsen. "puss mamma på din dag" hihih
Igår satt jag uppe till klockan 1 på kvällen och gjorde bilduppgifterna, vilket gav resultat för jag är nästan klar.  Ikväll måste det bli lite plugg inför engelska provet och göra det sista på no redogörelsen, men jag vill verkligen inte. Jag är så himmla skoltrött just nu. Men jag får jobba hårt nu två dagar så är allt över på onsdag då jag bara kan koppla av. På fredag denna vecka sätter ju lärarna betygen också.. det betyder att efter nästa helg kan man bara chilla i skolan, eller man behöver iallafll inte jobba lika hårt. För lärarna kan ju trotts allt ändra ett betyg.


Soliga pussar och kramar
       Pusss & kram


Lördag

Lördagmorgon och här sitter jag utan några som helst planer inför dagen, solen skiner och värmen på termometen höjs för varje timme. Kanke skulle man tillbringa sin dag utomhus? vi får se vad det blir. Skulle iallafall behöva komma till kicks eller något annat ställe där de säljer hårtoningar, för som jag ser ut nu i håret kan jag inte göra på balen. Nu låter det som om min hårfärg är värsta katastofen och det är den verkligen inte utan jag börjar få en mörkar utväxt uppe på skallen... men så blir det väll när man börjar bli äldre, man kan ju inte alltid ha kvar det otroliga blondanansen som man hade när man var lite. Hur mycket man än skulle vilja...


Just det, även lite no plugg måste göras idag och ett val av låt som jag ska sjunga för musikläraren. Har verkligen ingen anning vad jag ska sjunga, någon idé? Men det hinns inte med just nu, för nu måste jag göra mig i ordning.
Pussillipuss ♥

image76
tänk om man bara kunde haft kvar sin bruna färg från i vintras...


Fredag

Nu har vi precis dukat bort föselsedgas middagen som blev tacos, haha mums. Det var rikitigt gott, har inte ätit det på jättelänge. Så nu sitter jag här mätt och belåten och tänker på vad som ska hända här näst.. känner att jag nästan är tvungen att jobba lite på no redogörelsen eftersom vi har prov på tisdag. Fick världens chock här på kvällen då jag kom på att jag har hela tre prov på tisdag plus tre bilder som ska lämnas in på bilden och en uppspelning för musikläraren. Men när tisdagen är gjord kan man bara koppla av och börja tagga inför den efterlängtade skolbalen som är på onsdag. Tänk att balen är så nära nu. Den dag man längtat efter i tre års tid nu, och nu är den äntligen snart här. Både pirrigt, förväntansfullt och extremt kul. Tankar och funderingar kring vem man kommer bli placerad med under balkvällen cirkulerar nog i alla.

Inför morgondagen har jag inga planeringar borde igentligen plugga men orkar verklige inte. Men jag får väll använda den energi jag har kvar och tänka att det är det sista jag gör. Nästa helg kan jag bara njuta av friheten. Och helgen efter det är det sommarlov, helt sjukt vad den här terminen gått fort. Efter indien resan käns det som om tiden bara flugit iväg. Och jag kan garanterat säga att det varit min bästa termin under hela min skolgång, men så ska det väll vara?! Sista terminen i 9:an är något man ska komma ihåg.


Nu ska det snart dukas fram tårta och kakor som jag ska svulla med, haha kan behövas lite

Puss puss ♥


Fredag

Just nu sitter jag i skolans datasal och väntar på sista lektionen för dagen som mest kommer innhehålla planering inför klassresa. Det är nämligen så att min klass vann 15 tusen kronor som betyder att vi nu har 35 tusen!. ojojooj vad mycket pengar, vi kan ju åka vart som helst.. eller inte rikitgt men nästan. Våra drömmar dras iallafall till medelhavet. Vi får se vad alla i klassen tycker.

Föresten, Grattis lillasyster min på 14-års dagen!!

Måste gå nu, skriver mer ikväll
puss puss puss puss puss puss och kram  ♥♥♥

torsdag

Det är torsdagmorgon och här sitter jag färdig och klar, väldigt ovanligt. Jag brukar nämligen vara klar i sita sekund innan jag ska gå till skolan. Men den här morgonen har allt funkat, det måste vara ett tecken på att den här dagen kommer bli superbra. Kanske en lyckodag för en gångs skull? Haha. man kan ju alltid hoppas eftersom jag alltid har otur. Bion ikväll ska iallfall bli jättekul, jag har alltid kul med er tjejer det ska ni vet...

Dagens klädsel: leggins, linne och tunika
Frisyr: utsläppt
humör: pigg och glad
dagens måste: plugga matte..
dagens höjdpunkt: bio!
dagens längtan: när skolan slutar

Puss puss ♥

Onsdag

Ännu en dag har flygit iväg med en väldans fart, men det är bara skönt för jag behöver verkligen helg just nu.
Skoldagen började med svenska där vi kollar på film. "flugornas herre" och för er som inte sett den kan jag säga att den är jättehemsk jag började nästan gråta. haha den är verkligen jättehemsk. Efter vår lilla filmstund var det musik och efter det gympa. Och inte nog med att vi har haft konditions test utan idag skulle vi också ha längdhopp - och stöta kulatest. Inte helt min grej kan jag erkänna. Längdhoppet gick väll ganska bra, där var det inga större svårigheter men sen kommer vi till det där när man ska använda sina arm muskler. Ärlig, var har mina arm muskler tagit vägen?! jag kunde ju knappast kasta en meter, eller jo typ 6,40 men det är verkligen inte bra. Den här kommentaren fick jag höra av min gympaläraren "Du springer som en häst, men kastar som en myra!" Inte dåligt i förvandling va?! ena veckan en häst till idag då jag helt plötsligt klassas som en myra... haha men jag tror inte det kommer påverka en sänkning i betyget, jag känner mig ganska trygg med mitt mvg.
Efter gympan var det lunch och sedan kvarstod bara två lektioner plus ett klassråd. Efter skolan drog jag hem för att plugga no, har nämligen no-prov på tisdag. Sista provet! åhh så skönt, sen är allt över.

Under lunchrasten idag bestämmde jag, runa, linnea och julia att vi ska gå på bio imorgon kväll. Det var svårt att enas om en film men efter mycket om och men bestämmde vi oss för flyga drake som verkar jättebra. Vet inte rikitigt vilka tider och så vi ska träffas så jag kanske träffar någon kompis efter skolan innan jag åker in till bion, vi får se vad tiderna säger. Detta betyder att jag kanske inte hinner skriva något imorgon eftersom jag kanske inte kommer hem förän sent på kvällen, men ni överlever jag lovar och svär. Det kan ju också vara så att jag hinner hem innan jag drar in till bion, den som väntar får se..

Nu ska jag hoppa in i en dusch eftersom jag precis kommit hem från träningen som idag innehöll ett fystest. Men det gick bra, nåra förbättringar hade man nog från förra terminen. Hoppas jag...
Kommer troligtvis se ut som en stel pinne imorgon av all träningsvärk. Hahah jag och runa får gå och ha ont och luta oss på varandra så ser vi båda lika dumma ut... hihi

Puss puss puss ♥

Tisdag

Vilken dag... Skoldagen började med massor av lektioner som man sakta men säkert klarde av. Som vanligt håller jag på att frysa ihjäl i skolan, börjar allvarligt talat tro att jag lider av någon sjukdom. Hahah ni borde bara känna mina händer, dom är verkligen ISKALLA. Uhh fryser bara att jag tänker på det.
Idag fick vi tillbaka so proven som visade ett väldigt bra resultat, 46 av 48. Hoppas verkligen att det är mvg, det borde väll nästan vara det?!
Efter gympan som var ovanligt rolig och knäpp hängde rasmus och jocke med mig hem och tokade sig. haha näh jag skoja vi hade jätte mojsigt. Jag måste säga att jag är nog världens sämsta på guitar hero, medans rasmus vinner en guldmedalj och jocke en silver hahah

En mycket rolig dag, men oj så knäpp stunvis, hihi
Puss puss

hur

"HUR?" är min stora fråga just nu. Hur ska man säga? hur ska man få det att låta bra? hur ska man var?
Hur, hur ,hur??


it's raining cats and dogs

Yes, that's right. It's raining cats and dogs och det är den stora orsaken till att jag inte vill gå ut just nu. Men jag måste säga att jag hade väldigt tur eftersom jag kom hem precis innnan det började regna. Funderar på att gå upp och sola, men som sagt inte så länge det regnar så här mycket. Det vore ju katastrof om håret blev blött! haha näh jag skoja bara, så fårfäng är jag inte.
Min och maddes lilla träff blev inte så lång, vi kunde bara träffas i drygt en timme för sen var hon tvungen att åka hem och äta. Vi hann iallafall dra in till stan och kika lite i affärer, snacka tjejsnack som mest innehåller: Killar, killar, killar, kläder, skolan, skvaller och slutligen killar.. haha mycket killar måste jag säga. Eftersom madde lämnat över sitt betalkort till sin pappa var det bara jag som hade pengar, vilket betydda att det bara var jag som hade tillgång till att ens köpa något. Kan dock säga att det inte blev speciellt mycket köpt, bara en nyckelring till nycklarna. Är så trött på mitt djurgårdsband, så nu har jag en söt lite fjärill istället.

Nu ser det ut som om regnet börjar minska, ska nog springa in i badrummet och tvätta bort allt smink och byta om för att sedan dra mig upp mot mitt favoritställe där avkoppling bara är förstaversen.

Regninga och soliga pussar och kramar ♥

Måndag

Hmm vad snopet allt blev nu, madde hade tydligen läst fel datum för nrj så mina planer för kvällen blev snabbt ändrade. Även om det inte blir något nrj bestämmde jag och madde att vi ska ses ändå, vi vet däremot inte vad vi ska göra men vi får komma på något. Iallafall ska vi mötas vid liljeholmen vid 16.30 tiden och utgå därifrån Kanske blir det iallafall en lite vistelse i stan? vi får se.
Skoldagen har varit vanligare än vanligast, eller nja.. ganska vanlig iallafall om man räknar bort alla resultat vi fått veta på olika prov. Morgonen började med ett betyg från läsförståelsens nationella i spanska som visade VG för min del. Efter det betyg på mattenationella som även det var ganska bra. Efter lunch var det time för bildprov som kanske inte gick lika bra, gick mer skit om jag ska vara ärlig. Hoppas att jag iallafall samlade på mig poöng till ett godkänt betyg. Annars är det bara att göra om, det är inte hela världen.

Nu ska jag göra mig lite fin för att sedan dra mig upp mot t-plan, puss puss ♥

irriterad

Rubriken säger allt, just nu är jag väldigt irriterad. Över vad? jo jag hade nämligen skrivit ett jättelångt blogginlägg men hej hopp plötsligt var det borta, hmm konstigt. Det var nämligen så att jag lämnade inlägget utan at spara det när jag åkte och handlade pizza för att sedan fortsätta skriva när jag kom hem. Men tydligen var man tvungen att logga in igen och då var inlägget bort. Osmart som jag är så kopierade jag det inte. Vad brukar man säga, blond eller blond?! Haha men sånt är livet, inget att deppa för. Det finns andra mer värre saker att lägga sin irritation på. Så nu lämnar vi det, så ska jag än en gång berätta samma ska som jag sa i förra inlägger.
Matchen vi spelade tidigare idag slutade 1-1 vilket var ganska rättvist eftersom vi helt enkelt var lika bra. Mycket mer än matchen har inte hänt idag förutom lite plugg som jag ska fortsätta med snart. Jag har också gjort en till sak vilket har varit väldigt snällt av mig. Men en sån här sak jag gjort är dock bara en engångshändelse, det får inte bli flera gånger. Om mina föräldrar skulle "komma på mig" eller vad man ska säga skulle dom inte bli speciellt glada, eller dom skulle nog mer inte förstå varför jag gör det. Men det jag gjort stannar mellan mig och honom, och jag gjorde det för att vara snällt och det käns rätt..

Känner mig helt slut nu och orkar verkligen inte plugga inför bildprovet, men man måste väll. Hade tänkt att jag ska gå tidigare till skolan imorgon och sätta mig där och plugga. Jag får mer gjort där. Sist när vi hade bild prov hade jag glömt det så jag åkte till skolan tidigare på måndags morgonen och pluggade vilket gav ett väldigt bra resultat: 23/25, med konstigt nog var det bara G, jag säger ju det vi har konstig bildlärare! Jag sattsar nog på att köra samma teknik den här gången, får dock hoppas på ett bättre betyg men skitsamma igentligen
Om det blir bara väder imorgon har jag och madde precis bestämmt att vi ska på NRJ. Kanske några som vill hänga med? Roligare om man är flera. Men vi åker bara in om det är bra väder vilket jag redan sagt.. haha
Hoppas verkligen på en gnutta sol imorgon, iallafall på kvällen. Det skulle vara så roligt att åka in, nu när jag är inställd på det känns det som om det inte spelar någon roll om det inte är sånt bra väder. Det viktigaste är att det inte regnar, för jag hatar regn. Då blir håret lockigt vilket vi inte tycker om! hah

Men nu ska jag lägga mig i min otroligt sköna säng med mina åtta kuddar och bara njuta av den drygt en timme som är kvar av denna söndag med ett bildpapper framför näsan och plugga så mycket jag orkar.

God natt alla läsare, puss puss ♥ ♥

Söndag

Detta inlägg kommer bli lite stress-skrivet för jag ska snart dra iväg på match och jag har varken bytt om eller packat väskan. Jag får vara snabb som blixten! Inte har jag plattat håret heller... katastrof eller vad säger ni? haha det får bli en oplattad dag idag, ska ju ändå bara spela match... Mycket mer än match blir det nog inte dag, eller ju lite plugg men annars ska jag bara ta det lugnt för att samla på mig krafter inför skolveckan.

För er som kanske inte har ögonen helt öppna, kanske håller på att somna eller helt enkelt lite halv taskig syn kanske inte sett att jag designat om min blogg. Är faktiskt ganska så nöjd, känner mig mer hemma i den här looken. Haha, på tal om look på onsdag ska jag klippa mig. Ahh!! jag hatar att klippa mig, blir alltid så missnöjd. Men jag kan bara inte se ut som jag gör nu länge till för det är sååå slitet. Får hoppas på att det blir bra för på onsdag är det ju bara en vecka kvar till balen och det vore ju katastrof om det blev alldeles för fult. Ärligt, om det blir fel kommer inte jag vilja gå till skolan på hela veckan och absolut inte balen. En räddning finns dock: Hårspray!
Hårsprayen funkar alltid vid alla tillfällen.

Nu måste jag rusa till badrummet och byta om!
Puss puss, önska mig lycka till till matchen ♥

Lördag

Ärligt, den här lördagen är nog den tråkigaste jag någonsin upplevt. hmm har verkligen inget att göra eller ingen att träffa. Min tråkiga dag har trotts allt innehållt en liten vistelse in till t-centralen där jag skulle lämna tillbaka en tröja på mango. Pengarna tillbaka och köpte en ny, som jag är väldigt nöjd med. Jag bara älskar den affären! Efter stan hängde jag med mamma och pappa till skärholmens centrum där dom skulle handla en badstege, medans dom handla det passade jag på att springa in på six och handla en ny navel piercing. Efter det lite lunch på McDonald's och sedan hem. Jag har dock hunnit med att vara i skärholmens centrum en gång till nu. kom precis hem därifrån för jag hade planer att köpa hårfärg, men hittade inget som passade.
Och nu sitter jag här bänkad framför datorn med ett uppdrucket glas cola framför mig och tänker på mitt nuvarande tråkiga liv. Vet verkligen inte vad jag ska göra ikväll, måste komma på ngt...
Imorgon händer det lite saker iallfall, klockan 15.30 är det samling för en träningsmatch mot högdalen. Om jag inte missförstått tror jag det är en dam-junior match som betyder att det är 3 gånger 20 minuter spel. Men det är roligt, man hinner verkligen komma in i matchen!

Nu måste jag plugga bild... tråkigt men man måste ju. Ärligt det är bara våran knäppa bildlärare som har konsthistoria prov. Jag hatar det verkligen så det är lika bra att få det gjort, så är det ur världen sen.

Puss puss puss puss ♥ ♥


Torsdag

Ännu en långskoldag som inhållt massor lektioner. På morgonen fick man en uppiggande mattebok framför sig (not) och efter det en engelska. Som vanligt är engelska lektionerna lite av ett kaos, men ett väldigt roligt kaos. Kaoset orsakas mest av killarna som i många fall kan vara roliga men ibland blir det bara lite för mycket. Knäppisar! Inte för att jag är speciellt tyst jag heller... hihi
Efter engelska lektionen som slutade 10 minuter tidigare var det dax för ett nationellt prov i spanska. Nej jag har inte stavat SVENSKA fel utan vi hade nationella i spanska.. konstigt va?! har aldrig hört tidigare att det finns NT i spanska. Men tydligen, framför oss låg iallfall ett nationellt prov. Idag hade vi läsförståelse och imorgon ska vi ha hörförståelse. Dagens läsförståelse känndes helt okej, faktiskt bättre än vad det brukar göra på läsförståelse prov. Hoppas verkligen jag får ett bra betyg så jag kan behålla det jag har till slutbetyget. Men det ska nog funka.
Efter spanskan var det lunch som även idga bestod av pasta. Min skola har något som kallas för italienska vecka, som betyder att vi bara äter italiensk mat. Ganska långtråkigt eftersom det varit olika pasta rätter varje dag. Äter man inget annat än pasta i Italien? är iallafall väldigt trött på det nu. Och inte heller har det varit något gott till pastan utan min lunch hela den här veckan har bestått av pasta med ketchup. Jag ska inte klaga för mycket, för pasta á ketchup (haha) är ju gott. Men kanske inte varje dag!
Kanske inte så intressant att läsa om min skoldag, men jag har inget annat att skriva om. Men jag ska ta resten av min dag kortfattat jag lovar. Iallafall efter lunchen var det so och sen svenska. Sen vare slut. Inte mkt roligare än det.

Nu väntar lite spanska plugg och framåt kvällen ska jag på informations möte med innabandyn.
Puss puss och kram kram

Torsdag

Ännu en långskoldag som inhållt massor lektioner. På morgonen fick man en uppiggande mattebok framför sig (not) och efter det en engelska. Som vanligt är engelska lektionerna lite av ett kaos, men ett väldigt roligt kaos. Kaoset orsakas mest av killarna som i många fall kan vara roliga men ibland blir det bara lite för mycket. Knäppisar! Inte för att jag är speciellt tyst jag heller... hihi
Efter engelska lektionen som slutade 10 minuter tidigare var det dax för ett nationellt prov i spanska. Nej jag har inte stavat SVENSKA fel utan vi hade nationella i spanska.. konstigt va?! har aldrig hört tidigare att det finns NT i spanska. Men tydligen, framför oss låg iallfall ett nationellt prov. Idag hade vi läsförståelse och imorgon ska vi ha hörförståelse. Dagens läsförståelse känndes helt okej, faktiskt bättre än vad det brukar göra på läsförståelse prov. Hoppas verkligen jag får ett bra betyg så jag kan behålla det jag har till slutbetyget. Men det ska nog funka.
Efter spanskan var det lunch som även idga bestod av pasta. Min skola har något som kallas för italienska vecka, som betyder att vi bara äter italiensk mat. Ganska långtråkigt eftersom det varit olika pasta rätter varje dag. Äter man inget annat än pasta i Italien? är iallafall väldigt trött på det nu. Och inte heller har det varit något gott till pastan utan min lunch hela den här veckan har bestått av pasta med ketchup. Jag ska inte klaga för mycket, för pasta á ketchup (haha) är ju gott. Men kanske inte varje dag!
Kanske inte så intressant att läsa om min skoldag, men jag har inget annat att skriva om. Men jag ska ta resten av min dag kortfattat jag lovar. Iallafall efter lunchen var det so och sen svenska. Sen vare slut. Inte mkt roligare än det.

Nu väntar lite spanska plugg och framåt kvällen ska jag på informations möte med innabandyn.
Puss puss och kram kram

Onsdag

Idag är det äntligen träning. Känns så kontigt att bara träna en dag i veckan helt plötsligt  till skillnad från andra veckor tidigare i våras då det nästan blev för mycket... Men idag är det iallafall dax, klockan 18.45 inte 17.45 som jag trodde förra veckan. Haha jag kom nämligen en timme för tidigt och undrde var alla var. Snacka om att man stundvis är väldigt väldigt blond i huvudet. Inte för att jag brukar vara det, utan förra veckan vara bara en engångsförhändelse. jag kna lova er så klantig brukar jag aldrig vara... hmm haha ALWAYS.

Idag på gympan var det tänkt att vi skulle ha konditions test. Men dom som var nöjda med sin tid från förra veckan behövde inte, så jag hoppade det. Blev faktiskt ganska nöjd med tiden även om jag hade fel skor och förkylning. Klockan stannade iallafall på 08.10 som betydde att jag hade slagit både alla killar och tjejers rekord i nian. Jonatan i min klass kom dock 6 sekunder före mig.. så han har rekordet, men jag kom inte långt efter om man säger så. Så om man räknar bort honom var jag snabbast. Jag och jonatan var alltså snabbast bland alla i nian. Hihihi
Fick höra av gympa läraren att klassen på morgonen hade blivit helt paffade över att "en tjej" hade sprungit så fort och frågade självklar vem det var. Och det var jag! Rasmus hade gjort allt han kunnat att slå min tid, men det gick inte... haha han fick 7 sekunder dåligare. Men det är ju ändå grymt bra, men han skyller på allt varför jag har en bättre tid och att han igentligen kan springa fortare. Killar... man vet ju hur dom är, eller hur? haha

Annars idag har det inte hänt något speciellt... eller jo! vi fick tillbaka våra musik prov som visade ett resultat jag är helt nöjd med. VG, blev faktiskt lite förvånad eftersom jag inte hade pluggat något. Vad kallar man det? naturbegåvning. Haha näh nu ska jag inte överdriva, provet var faktiskt inte så komplicerat om man hade varit med på alla lektioner och läst igenom häftet precis innan lektionen. Så nu har jag bestämmt mig att jag ska göra allt för att hålla kvar mitt vg i musik. Men då måste jag framföra något för läraren. Eftersom jag är otroligt dålig på instrument få det bli sång för mig, hoppas det funkar lika bra. Man måste även klappa för att nå ett högre betyg men det ska jag få hjälp av runa och julia att lära mig. Tack, ni är så snälla ♥

Föresten idag fyller pappsen år GRATTIS !! hipp hipp hurra hurra hurra hurra
Nu ska jag snart byta om till träningskläder och kanske slänga ner något i magen
Pussillipuss ♥


inget att göra..

.. så jag tänkte att ni skulle kunna få reda lite om mitt liv, haha

vem ringde dig senast?: Madde
vem kramade dej senast?: någon kille (?)
vad har du för bh på dig just nu?: svart push up
vad har du för trosor på dej just nu?: svarta, väldigt sköna
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: "haha, det är bra" av jocke
vad brukar folk få för intryck av dig?: får du fråga dom om
har du någon gång klätt dig horigt?: nope
har folk kallat dig slampa?: aldrig
har du kallat någon för slampa?: aldrig
använder du parfym?: alltid, bara älskar det
vilken kroppsdel eller nått på dig brukar du få mest komplimanger för?: magen
vilka slags killar faller du för?: rikitga hetingar (a)
vad är den finaste hos en kille?: ögon och magrutorna, haha
vill du ut och festa nu?: inte för tillfället
vad är klockan?: 16.42
vilken färg har din mobil?: svart/orange
vad ska du göra nu?: troligtvis plugga något
känner du att du orkar en fråga till?:  aa
första tanken när du vaknar?: "vilken dag är det?"
brukar du gå utan smink?: bara när jag är hemma

Tråkigt? jo jag vet. men se det positivt, det gjorde att din tid gick lite fortare (kändes som det iallafll)
nu ska jag låta dig göra något med roligt och nödvändigt än att sitta och läsa svaren på mina dumma frågor...

puss och kram

tisdag

Hemma lite tidigare idag på grund av att tjejernas gympa blev inställd. men inga sura miner över det inte, det är bara skönt att få sluta tidigare. I skolan märker man verkligen hur skoltrötta alla är, allt görs lite halv bra med endast hälften av det engagemang som fanns i början av terminen. Så känner iallfall jag, man orkar liksom inte längre. Jag behöver sommarlov! men ett litet tag till orkar jag nog hålla ut.
Om bara två veckor och en dag är det den efterlängtande balen som är ett av de största samtalsämnerna just nu i korridorerna. Speciellt bland oss tjejer, frågor som "har du köpt kläning, hur ser den ut, hur ska du ha håret, ska du sminka dig själv och hur lång är din kläning?" är bland de vanligaste frågorna som man säkert hör flera gånger per dag. Det var nästan lika innan julmiddagen, men detta är snäppet värre. Svaren på alla dessa frågor låter iallafll som att alla kommer bli jättefina. Jag kan tycka att det skulle bli lite roligare om inte alla gör som alla, nu verkar det nämligen som tex. att alla har köpt vita kläningar (följer strömen) .Jag hoppas det blir någon som bryter denna lilla ström och kommer på något eget istället. Alla behöver ju inte se exakt lika dana ut, det blir ju bara tråkigt..... eller hur?!
Idag hade vi so-prov, och det gick faktiskt ganska otänktbart bra för mig eftersom jag inte pluggade så mycket igår. Eller jag pluggade men inget ville fastna i skallen på mig, jag kunde mer känna hur jag somnade med boken i knät. haha, men nu är det över, faktiskt väldigt skönt att ha det gjort. Nu när jag tänker efter var det faktiskt det sista so-provet, hmm sorgligt. "Sista so-provet i västbergaskolan" låter både läskigt men ändå otroligt skönt. Man får bara hoppas att allt slit man lagt ner under de här åren kommer spegla sig som bra betyg i slutbetygen som vi får på avslutningen kvällen den 9 juni.

Planer inför helgen? inte rikitgt faktiskt, det enda är att jag är lite dubbelbokad på fredag.. haha näh så är det inte rikitgt. Det blir antingen eller beroende på vädret. Det är nämligen så att om det blir sånt där otroligt fantastiskt fint väder som det var förra veckan ska runa och linnea fira sina födelsedagar med piknik på något mysigt ställe. Men nu när man sett väderprognosen som inte visar speciellt bra väder kommer det troligtvis skjutas upp till nästa helg. Då kommer vi till min andra lilla bokning för fredagen. Om det inte blir något fördelsedagsfirande ska jag och madde träffas och troligtvis några fler som vi inte bestämmt med än. Madde hade några planer, får se vad det blir?
Vilket det än blir på fredag tror jag att jag kommer ha skitakul. det är ju svårt att inte ha det med alla underbara människor som jag har kring mig hela dagarna. hihi

guu vad min magge kurrar, funderar på att äta lite mellis. Haha mellis vad gulligt det lät, så sa man typ när man gick på dagis. Får kolla vad som finns hemma, något gott borde jag väll hitta.. Kanske... Digestive kex, jag bara älskar det jag kan äta hur många so helst!!

Puss och kram

måndag

måndag igen.. och jag är helt slut. Ärligt, jag håller på att somna hela tiden, jag känner hur ögonlocken drar sig neråt. haha men jag ska försöka hålla mig vaken så jag kan skriva det här blogg inlägget.
Den här dagen har varit som vilken måndag som helst, som betyder att inget speciellt har hänt. Det ända var att jag glömde min gymnasieinsöknings lapp hemma som skulle lämnas in idag. Ooouups, men som tur var kom mamma till skolan och lämnade den. haha det är tur att man har sina små päron ibland.
Idag blev jag så jävla irreterad på en lärare, hon påstår sig att vi ska hinna klart med två uppgifter på de lektioner som är kvar. själva grejen är ju den att vi bara har två lektioner kvar och en av dom ska vi ha prov. Vad tänker hon med igentligen. Och vet ni vad hon säger? dom som inte hinner klartsänker jag betyget på!! hon får verkligen inte sänka mitt betyg, jag behöver dom poängen och det betyget jag har... vi får ta ett snack öga mot öga, haha näh jag skoja.
Nu har jag tagit en lite pause från pluggandet, har nämligen so prov imorgon på hinduism och buddism. men det ska nog gå bra. jag får plugga så mycket jag hinner och orkar ikväll eftersom jag varit lat i helgen och inte ens öppnat boken.  borde väll lägga näsa i boken snart igen och få in allt i hjärnan. haha

pussillipuss alla mina älsk ♥

söndag

måste tacka för en fantastisk rolig dag linnea och runa! helt otroligt sköny och avkopplande med mycket skratt och "tokerier" haha speciellt händlesen med runas muffins. hihi har aldrig skrattat så mkt i hela mitt lilla liv. Det blev inte rikitigt som planerat att vi skulle ha piknik i tantoo, istället blev det på skinnis berget. ännu bättre för utsikten slår allt, man kan se över hela vårt vackra stockholm. Vi bestämmde att vi ska dra dit någon kväll och grilla, skulle vara jättemysigt. På vår lilla utflyckt tog vi massor av fina sommarbilder, kan dock inte lägga in dom på den här datan. Ni får hålla ut, inom en korttid kommer dom läggas upp. hihi

Men efter en sån här dag med massor av solande är det skönt att komma in. Ännu gladera blir man när man ser hur mycket färg man fått under dagen. Hahaha härligt, man känner sig frisk och fräch.

Nu ska jag hjälpa till att göra i ordning middan som blir en smaskig kyckling sallad. Min favorit!
Pussillipuss, om vi inte hörs ikväll eller imorgon i skolan ska jag imorgon kväll försöka skriva ihop ett inlägg. ♥

lördag

Jag vet att jag sagt det här hela dagen men vilket fantastiskt väder det är! Den här dagen som jag hade tänkt mig skulle bli lugn och skön blev helt tvärt emot. Allt började igår kväll när hela familjen skulle på olika "ärenden" och glömde bort att stänga dörren på nedervåningen. Inte mer än det, utan vi tänkte bara "inte har någon gått in här inte" det läskiga i hela den här historian började imorsse när vi märkte att någon hade öppnat ett fönster. Någon har alltså gått in igår kväll genom dörren när alla var borta och öppnat ett förnster på övervåningen. Troligen för att de planerar ett inbrott, det brukar nämligen vara så att man inte slår till första gången utan att de först under en tid håller koll på vilka tider huset står tomt osv. Det öppna förnstret skulle säker varit ingången in i huset om vi skulle åkt bort under helgen..man kan ju inte säga att tjuvar är smarta men dom är jävligt finuliga haha. Obehagligt va?! usch jag ryser på tanken av att någon främling har varit här inne. Men min familjs otur slutar inte där (tuvärr) utan när vi går ut på gatan kommer grannen fram med en ännu värre överaskning "har ni sett att eran bilruta blivit inslagen" Han måste skoja tänkte jag direkt, men nej det var helt sant. Under natten har vi haft inbrott i bilen... vad kallar man det: otur eller otur. Tuvärr hade vi vår "exklusiva" GPS i bilen som var stulen. Snacka om att man blir trött på allt. Det mest irreterande med bilstölden var att vi igår hade tagit hem bilen efter att sålt vår gamla. Den hann alltså inte stå i många timmar innan den blev förstörd... Och vi som sa när vi skålade på nyår när vi stod på stranden i Goa att 2008 skulle bli ett bra år, men det har istället helt gått emot oss. Detta var alltså inte de första oturen vi haft under året, utan det har nästan varit något varje helg.


Om man räknar bort de här hemskheterna har min dag varit underbar. Efter att shoppat lite kläder åkte jag hem och slängde på mig bikinin och la mig och sola. Det var så jävla skönt rent ut sagt, jag till och med somnade. Efter det träffade jag runa och gjorde lite smått och gott. haha och nu sitter jag här helt proppmätt av grillade spett och potatis.

Imorgon är planerna att träffa runa och linnea för att åka in till tanto och bara ha det så bra man kan ha det en sån vacker dag som det ska bli imorgon. Efter det få jag se vad jag ska göra, borde väll igentligen plugga inför so-provet som vi har på tisdag. Måste verkligen få mvg på det provet för att få det i slutbetyg, fick nämligen "bara" vg på förra religion provet.  Men skit samma igentligen, jag behöver inte höja mina poäng speciellt mycket för jag vet redan att jag kommer kunna komma in på det gymnasiet jag vill. Har bestämmt mig nu, det blir john bauer. Senast i torsdags hade jag ångrat mig men har nu troligen bestämmt mig.  haha skolan verkar bra men bland det bästa är ju att det troligen kommer finnas skit snygga killar där eftersom det är en idrottsskola. HAHA näh skojade bara, killar är inte allt, eller lite kanske..... I och med att jag ska gå på john bauer gymnasiet som ligger i liljeholmen har jag börjat kika och planerat att köpa en moppe. Eller jag själv ska inte betala den, det låter jag pappa göra haha. Men jag vill verkligen ha en, och helst innan sommaren. Tänk vad skönt att kunna ta sig själv vart som helst (inom ett rimligt avstånd). Det är ju också fett coolt när tjejer kör moppe, det liksom bryter mönstret lite.

Men nu måste jag sluta skriva, kanske skriver mer ikväll annars hörs vi imorgon :)
pussillipuss ♥


sanningens ögonblick

Om mig.

Du heter: Nicole Cedergren
Är du nöjd med dig själv: nja stundvis
Vad har du för hårfärg: blond
Hur lång är du: 166 cm tror jag
Senaste köpta saken: en väska
Senaste saken du sa: "vet inte" för typ 3 sekunder sen
När skrattade du senast: inte länge sen
Hur ser du på livet just nu: toppen
Ditt mål med livet: vara lycklig


KÄRLEK

Har du några känslor kvar för ditt ex: nej
Har du gråtit över kärlek: nej är inte så känslosam
Tänker du på någon kille/tjej just nu: ja
Vad heter killen/tjejen du tänker på: hållerdet för mig själv
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland
Tror du på långdistansförhållande: Nej, för komplicerat
Är kärlek lätt: inte alltid
Har du sovit över hos en kille/tjej även fast du inte varit tsm med personen: Ja
Har du sovit över hos en kille/tjej utan att göra något sexuellt: Ja


DIN OMGIVNING

Du befinner dig: i mitt sovrum
Om du tittar åt höger ser du: två fönster + en garderob
På skrivbordet ligger det: gamalt chokladpapper
Hur många tv apparater finns i ditt hus: 3 stycken + massor gamla på vinden tror jag
Hur ofta tittar du på tv: Ibland
Hur ofta sitter du vid datorn: ganska ofta
Sover du ensam i din säng: Ja
Säg en hemsk sak som skulle kunna hända i ditt hus: exploderar av en atombomb (jag vet inte..)

SOMMAREN 07

Gjorde du nått som du aldrig gjort förut: Ja varje dag
Någon konsert: mitt minne är inte det bästa, kommer faktiskt inte ihåg
Träffade du någon som du inte träffat förut: tror det..
Lärde du känna nya personer: antar det
Var det den bästa sommarn "ever": verkligen inte, sämsta
Saknar du nått från den sommarn: inget, förutom turkiet
Vad gillar du mest med sommar: sol, bad och sena kvällar
Den bilden du fick mest kommentarer på: va?!
Blev du kär i någon: nej
Nämn en utekväll som ingen kommer glömma: minnet igen...

Tillstånd: glad
Du håller på med: skriver blogg, du då?
Varför tror du att rika betyder mer än fattiga: tror jag inte på..
Vem är du besviken på: en person
Säg något riktigt klokt: blondiner är smarta
Senaste tåren: när min balkläning var slut..
Vad drömde du inatt: om folk jag känner/kände, en mycket konstig dröm

Fredag,

usch jag ber verkligen om ursäkt att jag inte har skrivit blogg på jättelänge. Men jag kan försvara mig med att jag har haft jättemycket i skolan under denna vecka. Veck 19 har varit en sån vecka man bara helst skulle velat hoppat över.. men nu är allt över och inte är det långt kvar. Bara 21 dagar, om jag inte har fel?
Förutom allt plugg den här veckan har jag haft en otrolig otur. Vart jag än gått och gjort har jag haft otur.. får hoppas att det vänder, känns som om det har vänt under dagen för än så länge har jag bara haft tur. En riktig rolig dag med många uppfriskande små kramar och kommentarer som man bara känner att man måste ha varje dag.. haha

Under kvällen har jag varit på en sån kallad "guld middag" med innebandyn på restaurang korfu uppe på hägerstensåsen för att fira sanktan guldet (stockholms mästare!) . Efter middagen som var mycket god, är dock väldigt trött på att äta kycklingspett med tsatsiki drog jag och runa först hem och sedan ut på äventyr.
"äventyr" visst låter det spännande, haha näh vi blev dissade av alla så vi drog till skolgården och kollade på en fotbolsmatch och gungade. jaaa och efter det, har det inte hänt så mycket.... Tråååååk, men jag överlever!

För er som inte pratar med mig privat kanske inte vet hur det gick på viking line cup uppe i falun förra helgen? för er kan jag berätta att det gick ganska bra, vi gick till final men förlorade tuvärr med 1-0. men "även de bästa måste någon gång förlora". Som man sa när man var liten "man måste kunna förlora för att kunna vinna" och det stämmer ju faktiskt för jag vte då inget lag som aldrig aldrig har förlorat... hehe om ni träffar på ett sånt lag kan ni ju alltid kontakta mig ;)
Som jag nämnde har oturen vänt idag, men på kaka för det istället har man blivit dissad hela dagen (hmm madde...) näh jag skojade bara madde är en dukitg flicka som väljer att plugga just nu (jag är stolt över dig gumman. Annars då? mer dissar? jo linnea.. hehe hon bara drog till pappsen och valde bort mig och runa (skojar, hon får det nog jättemysigt) och några fler som jag inte behöver gå in på, för det är nog inte så intressant att veta haha
image62 image63
när det är sånt här vackert sommar väder ute vill man ju bara äta glass hela tiden... smaskens ärligt jag är helt magnum beroende. Vilket väder det är ute asså, tror faktiskt jag ska ta en hel solningsdag imorgon ute på verandan och bara njuta av livet. Vem tackar nej till lite solbrun färg på kroppen? ännu lättare blir man ju brun nu eftersom jag fortfarande har kvar en hel del bikinilijer från i vintras.

Pussillipuss alla sötnosar ute i världen ♥ ♥

RSS 2.0