Tisdag

Sitter i skolan och har precis haft skolfoto. Usch säger jag bara! Klassfotot vet jag inte hur jag blev men ensam fotot blev en katoastrof. Efter att fotografen tagit fotot visade han det för mig och jag typ bara skrek och sprang ut ur rummet. OMG han måste tro att jag är helt knäpp. "knäpp blondin" eller vad? Problemet är att jag verkligen hatar skolfoton, liksom är det nödvändigt att ha? Jag brukar då aldrig köpa det, bara skolkatalogen.  Haha direkt när man får skolkatalogen börjar man med att leta efter de snyggaste respektive fulaste. Taha! Så gjorde vi tjejer alltid i västberga, vi skrev ner vilka i varje klass som var snyggast och sedan en "vinnare". Haha tänk om alla bara visste... Men det var roligt.
På tal om pinsamma saker man gjort. Madde kommer du ihåg lappen vi skrev hemma hos dig för några månader sen? Hehe shit asså tänk om nån skulle hitta den, eller ännu värre om det vi skrev skulle läcka ut. Men än är väll inte hoppet till våra små funderingar/drömmar bort, jag hoppas iallafall på några (a) Okej? ingen fattar, bara jag och madde... hah sötis!

Ikväll blir det till att plugga inför matteprovet som är på torsdag. Ska nämligen till stan med Sofia och Madde imorgon så det är väl lika bra att få plugget gjort (en mindre sak att tänka på). "Vi ska på skattjakt"  Skatt = Killar men även på en liten shoppingrunda. När jag och mammsen var i stan hittade jag några tröjor som jag vill ha, vet inte varför jag inte köpte dom då? Men det är väl lika bra att tänka några dagar så man inte bara köper för att köpa. Men nu har jag iallafall bestämmt mig, jag måste ha någon av dom tröjorna.

Hösten är här, och jag  bara njuter av det. Största syftet är att man kan klä sig så mysigt; Jacka, stövlar, vantar och halsduk. Bara älskar den här tiden på året, innan det blir alldeles för kallt. För fryser gör jag konstant hela tiden så jag får njuta nu medans kylan inte riktigt kommit (är dock ganska kallt på morgonen men eftermiddagen är skön). Hihi jag har nya vantar som är extremt söta och sköna. Svarta med rosa blommor, från indiska. Passar jättebra till mina svart nya jacka som jag köpte för nån vecka sedan.

Dessa åtta minuter som återstår av rasten ska jag tillbringa till något annat än att sitta här och skriva blogg.
Puss puss överallt, ha det bra! ♥♥

                                               

Test

test

Hur naturlig är du?
(alla tjejer måste göra det här)

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
totalt :10

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
totalt:5

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
totalt: 5

Totalt: 20

5-10 Naturlig som naturen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Haha där ser ni! Jag verkar faktiskt vara som alla andra tjejer. Mång tror nog att jag är väldigt utseende fixerad men de tär jag faktiskt inte. Inte jätte iallafall..... såklart man vill vara fin, men man kan ju faktiskt inte ändra sitt utseende. Så man ser ut ser man ut, bara att leva med helt enkelt...


Måndag

När slutsignalen gick vid halv tio igår visa måltavlan 13-3 för oss. En riktig rolig match att spela, vi spelade grymt. Är faktiskt väldigt stolt över min insatts, ett mål efter dryg bara en minut och sen flera assister (höll inte räkningen). Passningar (assister) är verkligen min grej.... Kan få in dom som gott som hela tiden, vilket är så himmla roligt! Snygg spel är ju allt. Många timmar vila från innebandy blev det inte. Denna trötta sega måndag började med innebandy träning i skolan (var ensam tjej). Först tuff och ganska jobbig fys - och styrketräning och sedan innebandy. Men nu är det avklarat så nu sitter jag här och väntar på svenska lektionen som ska börja om tio minuter.

Planer för ikväll blir att plugga, städa och träna. Måste verkligen städa mitt rum.... Hehe skulle skämmas om nån kom hem till mig. Så fram med dammsugaren.....! Skulle helst vilja träffa någon kompis, men vet inte vem.

Puss puss♥

Söndag

Om du kommit in på min lilla blogg genom länken jag har på min pa hör du troligtvis en väldigt fin och bra låt. Jag är helt besatt av den, speciellt den fina texten. Som sagt, igår blev det inte bio utan vi kollade på My daughters secret istället. En väldigt bra film, den borde ni se. Nu efter käns det som om vi gjorde ett bra beslut att inte gå på bio med tanke på att det kostar en hel del pengar. Eller nja dyrt är det ju inte...men käns onödigt när man kan kolla gratis hemma.

Klockan är "bara" fyra på dagen men jag har redan hunnit med en hel del. Både jobbat och varit i stan på en shoppingrunda. Mycket till shopping blev det dock inte, två fina ljus, ett par jättegulliga vantar och lite smink. Denna lilla vistelse i stan blev inte heller speciellt lång, utan kom hem efter lite mer än en timme. Men det fick räcka.
Just nu ligger jag och har det bäst i soffan och försöker få lite vila och tagga upp inför matchen ikväll. Men innan match blir det till att slänga i sig lite mat. Ikväll möter vi nynäshamn, ett lag som sägs vara väldigt duktiga och framförallt stora i kroppen. Men det ska jag väl klara? Shit, jag är ju stark..... haha. En sen kväll ute på planen blir det, skulle gissa att matchen inte är slut förän vid halv tio (lite tidigare kanske).  Men efter en timme innebandymatch sover man nog gott.

Skola imorgon...... hm. Varför kan man inte ha studiedag varje måndag? Tänk vad skönt det skulle vara. Men det är bara att köra på. "Klaga leder ingenstan".

Puss puss, ha en bra dag! ♥

Lördag

Ilskan efter matchen har äntligen börjat lägga sig, inte en ilska av att vi förlora med 3-2 utan av andra orsaker. Orsaker som jag helst inte vill prata om, blir bara på dåligt humör. Efter matchen åkte jag, mamma och lovisa till skäris. Men varken jag eller syrran var på shopping humör och så var det väldigt väldigt mycket folk där så vi åkte hem ganska fort. I skäris fick mamma ett väldigt tråkigt telefonsamtal som vi alla blev både arga och ledsna över. Men det är en annan historia som man inte skriver i sin blogg om, och framför allt inte jag. Så då kom min ilska tillbaka.. men mest för att våra planer bli annorlunda och inte blir av...

Ikväll var det tänkt att jag, madde och sofia skulle gå på bio. Men sofia lilla sötiden blev sjuk... så då är vi bara två kvar. Haha efter att ha sett att det inte finns några platser i bio salongen kvar så bestämmde sig jag och madde oss för att kolla på film hemma hos mig istället. Myspys med alla mina filmer som jag har på datan istället.

Pusspuss, ses och hörs! ♥
måste bara säga att jag är så himmla stolt över dig, verkligen ett jätte stort steg. Ett steg som betyder grymt mycket för mig. Jag älskar dig!

Torsdag

Jag har lovat min söta lilla sofia att jag ska skriva i min blogg idag. Har försig försökt lova mig själv varje dag att göra det men nu när det är sofia måste man ju bara hålla det. Inte kan man svika sina små vänner inte..
Idag har man stått ut med veckans jobbigaste dag, var faktiskt nära på att stanna hemma. Torsdagar är ju bara så tråkiga. Först matte och sen spanska, varje lektion i tre timmar. Fatta tre timmar matte.....! okej om man hade en rolig lärare men man har ju oturen med sig så lektionerna är inte dom roligaste precis. Men det är bara att stå ut, betyg vill man ju ha så det är bara att kämpa. Inte för att man behöver kämpa så mycket med matte A, tycker nämligen att det är väldigt enkelt. Men det känns bara skönt..

Imorgon, imorgon, imorgon! Äntligen sån där härlig fredag igen som alla bara älskar. Man känner i hela kroppen en glad känsla av att snart få vara ledig och bara ta det lugnt. Alla i ens omgivning käns mycket gladare och positivare på fredagar. Härligt härligt! Vad ska jag göra i helgen då? Käns faktiskt som om varje minut är planerad.

Fredag,  först träning och sedan hem på kräftskiva (blää för kräftor) och umgås med lilla söta Linus och Viggo
Lördag,  Match på morgonen mot Högdalen sedan shopping och senare mot kvällen troligtvis bio.
Söndag, Dags för jobb igen, bara att ställa väckar klockan... Sedan efter mycket vila,  klockan åtta på kvällen spela DJ match mot nynäshamn.

Imorgon i skolan är det basketturnering, vilket jag missar eftersom jag ska till doktorn igen. Både synd och tråkigt liksom hur ska mina små pojkar i laget klara sig utan mig? Det är ju liksom jag som gör tre poängarna! haha men dom får klara sig. Doktorn käns ändå viktigast, imorgon får jag ju troligtvis resultaten av alla tester jag gjort. Antingen positvit (vilket jag ser det som) att jag är laktos allergiker eller negativt att dom inte vet vilket betyder att de ska göra flera undersökningar. Usch det orkar jag verkligen inte.... tillbringa dagar på vårdcentralen och sjukhuset är inte roligt. Men det som måste göras måste man göra. (visst lät det smart)

Men nu ska lilla prinsessan sova och ladda inför provet imorgon i fysiologi. Har inte pluggat speciellt mycket men jag kan allt. Haha läshuvudet är iallafall helt friskt! God natt, puss puss ♥

Tisdag

Min lediga dag igår tillbringade jag inte till att plugga som jag kanske skulle behövt utan istället åkte jag till maddes skola för att möta upp henne där. Haha på plts vid hennes skola träffade vi på några lite ovanliga eller kanske ska säga knäppa/roliga killar. Orkar inte dra hela historien men dessa tre små pojkar var lite halv roliga. Sedan drog vi vidare till stan där jag skulle handla fixtrix till mitt hår. Och det blev sååå fint, är jättenöjd. Hehe går och speglar mig hela tiden!

Idag har vi idrottsdag i skolan, vi skulle mötas klockan nio vid universitetet för att ha orientering. Eftersom jag är så himmla duktig, näh skoja eftersom killarna och lite jag är så himmla duktiga på orientering blev vi klara väldigt snabbt. Så då passade jag på att åka hem innan dagen fortsätter klockan ett i SL-hallen då vi ska ha spökboll. Så detta är mitt svar till varför jag sitter hemma och segar just nu. En väldigt skön dag måste jag säga...
När jag kommer hem sen igen blir det däremot inte mycket till at sega för redan klockan fyra måste jag börja åka till innebandy matchen. Varken jag eller runa har skjutts så vi tar tuben till Hallunda, eftersom matchen spelas i Botkyrkahallen. Älvsjö aik - Balrog, dom tar vi lätt! Haha härlig inställning

Om jag någon gång förstår mig på min mobil ska jag lägga in nya bilder så ni kan se mitt nya hår. Men man får väl be om hjälp som vanligt.... haha.
Just det, på fredag ska vi ha kräftskiva här hemma. Bläää, hehe tycker inte om kräfter. Får väl äta det man har till. Vad man nu har? Eller äter man bara kräftor? hehe har ingen anning.

nu måste jag börja  fixa mig innan jag ska åka iväg, pusspuss♥

enkelt?

"Vad skönt det var när man va liten , då existerade inte skitsnack , kärlek var en puss på kinden , och pappa var den bästa killen på jorden , höjden av smärta var när leksaken gick sönder , värsta gråten var när man ramla och skrapade upp knät , största rädslan var för monstret under sängen ..  Nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat , man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare , ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden , höjden av smärta var när man inte fick sin vilja fram , och den värsta gråten är när ens vännerna plötsligt sviker en . den största rädslan är att förlora dom man älskar mest!"


Lördag

Med tunga steg och trötta ögon kunde jag trots allt komma iväg till jobbet. Dock många hjärnsläpp innan jag kom iväg som ledde till att jag behövde vända några gånger. Men skit samma, nu är arbetsdagen slut efter bara några få men ganska jobbiga och effektiva timmar. Jag hade planerat att bara ta det lugnt nu när jag kom hem men inte blev det så inte, utan det var bara att hjälpa till hemma för att förbereda inför mammas 40-årsfest för släkten. Så nu har jag varit duktig och hjälpt till i köket tillräckligt länge för att nu kunna få sätta mig och skriva i min blogg. Min släkt är inte precis den roligaste kan man ju lugnt säga, så det käns lite sådär både tråkigt och roligt inför kvällen... Men men den blir till det man gör den. Om jag skulle bestämma så skulle jag helst vilja träffa någon ikväll, en bra bortförklaring för att gå hemifrån. Hahaha, nejdå kussarna är gölliga..!

Nu när jag äntligen kunnat smita iväg från allt här hemma och sitter bakom en stängd dörr i mitt mysiga rum tror jag att jag ska passa på att se klart den film jag började se igår. Den verkade jättebra men som vanligt somnar jag... haha var väldigt trött (min bästa ursäkt... som jag alltid använder).  P.S I LOVE YOU, heter filmen. Alla borde se den!

det är på gång, det är på gång. För jag har bestämmt mig för att ge det en chans, så hoppas på det bästa... Det kändes bra iallafall.

Puss puss överallt! ♥♥


Fredag

Och då var det helg igen, skönt.. Känner mig både extremt trött men även pigg och glad för en helg med många förväntningar. Igår fyllde mammsen min 40 år, så självklart så firades detta. Tuvärr kunde inte pappa vara närvarande eftersom han fortfarande var kvar i Tyskland av något skäl som jag inte har en blekast anning om. Så med eller utan pappsen firades fördelsedagen iallafall först på morgonen med presenter och sedan på kvällen på en mysig restaurang inne i city. Åååå jag åt så gott, plankstek med mos och bianässås. Blir ni suktade?! Det skulle iallafall jag blivit om det inte hade varit för att jag precis ätit en mysig fredags middag med familjen. Kvällen blir mest till att ta det lugnt och kolla på någon av de nya filmerna, eftersom jag börjar jobba klockan halv åtta imorgonbitti.

Måste bara säga att jag går nog i sveriges eller kanske världens konstigaste och knäppaste klass?! Lilla trampe klassen har nämligen fått för sig att samla på alla dessa coca-cola burkar som killarna bara häller i sig varje dag. Längst bak i klassrummet radas dessa burkar på varandra och detta har pågått i bara en vecka. Och ni skulle bara se denna lilla "pyramid".... Coca-cola pyramiden är nu uppbyggd av 74 stycken! höhö jag säger bara det; killar asså.. Men ni är sköna, iallafall oftast...

Puss puss ♥
haha måste bara säga en sak men ingen kommer fatta. Men vem fan rent ut sagt går på att en mentos tablett är knark. Madde, jag ska berätta för dig sen....hahaha

Tisdag

Hah så knäppt så jag nästan skrattar åt det, igår blev jag nämligen tillfrågad om att medverka som statist i en film. Skulle ju varit otroligt roligt att tacka ja till detta jobb men tuvärr måste jag säga nej eftersom det är nere i Örebro. Och jag har ingen möjlighet att kunna komma dit ner. Men det kommer fler chanser, hoppas jag?

Just nu sitter jag i klassrummet och njuter av den härliga rasten med en törtande känsla i munnen innan de tär dags för fysiologi igen. Nu på morgonen har vi fått tillbaka våra prov som vi gjorde i fredags. Precis som jag kände så gick det väldigt bra, MVG! Mitt första betyg i gymnasiet, en bra början måste jag säga... Hmm bara en minut på rasten, bäst att jag börjar logga ut.
Skriver troligtvis ikväll när jag kommer hem från stan med madde. Måste åka och köpa present til mamma som fyller 40år på torsdag. Måste även springa in på restaurang Chaplins för att boka ett bord, eftersom pappa är i tyskland hinner inte han och bad mig då boka ett bord där. Hoppas bara att man får det som 16-åring?

pusspuss ♥

                                                                  

Never or what?

"never say I love you, if you really don't care
never talk about feelings, if they aren't really there
never hold my hand, if you're gonna let go
never say you're going to, if you don't plan to start
never kiss me, if it dosen't mean anything
never say you want me and need me again if your not sure about it.
But if you really want me, you have your chance right now".

Dikten berättar nästan princip hur mina tankar varit den senaste månaden. Tankar som inte kunnat försvinna ur mitt huvud. Tankar om en längtan men även osäkerhet. Osäkerhet om det var äkta, och längtan till det som kändes äkta och ibland helt fantastiskt. Men nu vet jag inte längre. Jag vill men ändå inte... Du har fortfarande en chans, för jag är villig att försöka. Frågan är bara om du ger mig en till och att du verkligen menar det. För om det inte är äkta och seriöst så har jag gått vidare. Mina tankar och drömmar är bara till den person jag hoppas och trodde att du var.

pusspuss ♥

Lördag

En mycket lyckad kväll igår måste jag säga. Efter träningen kände jag mig inte alls taggad för att träffa någon kompis, skulle helst bara velat lagt mig i soffan. Men efter lite taggande från madde piggnade jag snabbt till.
Det är helt sjukt hur fort hösten och kylan har kommit. Skulle nästan vilja kalla det för vinter kyla, för det är så himmla kallt på kvällarna. Bara några plusgrader, detta tycker jag inte om.. Jag vill ju ha sol och värme! Men men året har ju sina årstider, inte mycket att gör åt saken.
Nu när jag kom hem från madde möttes jag av en otrolig kyla i mitt rum. Det var iskallt så nu sitter jag här inlindad i en filt omringad av massa ljus. Och det börjar kännas varmare. Men det är inte länge till jag får njuta av denna lilla värme för snart ska jag och syrran åka in till stan för att shoppa. Eller rättare sagt jag ska shoppa.

Senare idag blir det även en sväng till ikea med mamma. Hihi, roligt... Näh nu ska jag inte låta ironisk, det ska bli roligt. (jag ska ju få saker) Haha. Kvällen blir iallafall som viljan var igår att bara chilla i soffan. Har ju tidig match imorgon så ska försöka lägga mig i tid. Försöka iallafall.....

Aja nu tickar klockan iväg, drottninggatan väntar!
Puss puss, skriver troligtvis ikväll  ♥

Fredag

Ooups I did it agin...Ännu en gång har jag inte riktigt hållt vad jag lovat att jag ska skriva i bloggen varje dag. Men har tänkt lite på det här, och de tär ju faktiskt min blogg. Eller hur? Så därför borde jag varken behöva ursäkta mig eller lova något. Haha bestämmt det lät.... men blir bara så besviken på mig själv annars.

Äntligen är det helg! och veckan har inte varit det minsta jobbig, utan tvärt om. Veckan har nästan "flygit" iväg. En hake denna vecka har väl dock varit anatomi provet som vi hade idag. Men nu är det ur världen, och det kändes jättebra. Tror jag fick med allt på både G, VG och MVG. Så nu är det bara att vänta och se vad det blir för betyg.
Om drygt en timme ska jag börja dra mig mot västertorpshallen för att ha en härlig innebandy träning. Efter träningen blir det snabba ryck för vid kvart över åtta ska jag och madde träffa therese för att åka in på en fest. Känne rmig inte riktigt på fest humör, men får hoppas att det blir roligt...

Föresten så jag inte glömme rbort det. Men jag har slagit vad med Sndreas att AIK kommer vinna mot Djurgården. Haha tänk att jag kommer "vinna" hela 50 spän efter matchen... lätt förtjänta pengar, för alla vet ju att djurgården kommer förlora... Eller hur? Så här har vi ett litet bevis på att vi har slagit vad, inga bortförklaringar!

Pussar och kramar ♥

Tisdag

Om denna fruktansvärda nyhet som spridit sig över hela världen stämmer blir detta mitt sista inlägg. Jorden ska nämligen (kanske) gå under imorgon. Läskigt! eller hur? Såklart man inte tror på det men tänkt om det vore sant... liksom var ifrån kommer tanken från början? Det är ju iallafall 5000 forskare som anser att det kommer hända. Men något sådant riskfullt att hela jorden kan gå under kan man väl ändå inte få utföra?!

Min vistelse på sjukan idag gick jättebra. Fick dricka någon väldigt äcklig blandning och sedan ta ett blodprov varje halvtimme. (sammanlagt 5 prover) sedan var det klart. INte mer komplicerat än så. Mer komplicerat är det nog däremot för läkarna att nu faställa om det är laktos jag är allergisk mot eller om det är något annan fel. Om det mot förmodan inte skulle vara laktosen kommer jag få göra fler undersökningar. Men det tar vi då isåfall. Vem vet imorgon kanske jorden ändå går under....? haha skoja bara, ni läsare får nog stå ut med mig ännu lite mer. "vilken tur" tänker ni nog alla nu. Haha.

känner att jag behöver mycket sömn inför morgonträningen imorgon som blir lite speciell eftersom hockey killarna ska vara med och spela innebandy. Ska bli roligt och se hur det blir.... haha vi innebandyspelare ska allt visa dom vart "skåpet ska stå". Så akta er jaaooo. God natt, ha en fantastisk natt, puss puss ♥

Måndag

Med en härlig nyduschad känsla och en mindre härlig känsla av en vrålhungrig mage ligger jag här i min säng och skriver detta inlägg som jag lovat er alla.  Jag håller det jag lovar, än så länge iallafall... Varför då en hungrig mage? Jo det är nämligen så att imorgon ska jag till sjukhuset för ännu några tester (laktos tester) och får därför inte äta eller fricka något efter klockan åtta ikväll. Oturen var bara den att jag hade träning ikväll så senast jag åt något var vid femtiden. Och nu skriker verkligen magen....tänk vad hungrig jag ska vara imorgon bitti. Haha tror också att det kan vara lite psykiskt, eftersom jag vet att jag inte kommer få äta på mer än 12 timmar och vet att jag kommer bli hungrig så blir jag det. Men som jag brukar säga "Jag överlever" dock att jag nu blir tvungen att leva som undernärd i ett dygn..men det får funka. 

Efter skolan imorgon ska jag och padde åka och köpa våra älskade biljetter till söndagens match mellan bajen-kalmar. Kan tuvärr inte umgås med madde så lång stund imorgon eftersom jag måste plugga inför provet vi har på fredag. Usch jag är både trött, fryser och hungrig. Ingen rolig situation måste jag säga. Därför ska jag vara så där halvt tråkig och säga god natt för ikväll. Men vi hörs imorgon då jag lovar er att berätta om mitt sjukhus besök.

Pusspuss, god natt ♥

detta var sista gången jag försökte, nu släpper jag dig. Tänker inte försöka längre. Har nu förstått att allt var ditt fel.... nu är det din tur att visa intresse om du fortfarande vill vara min vän, men det får bli snart isåfall...


Söndag

Ibland känner jag mig verkligen dålig, och fram för allt när någon eller jag själv kommer på att jag en än gång glömt att skriva i min fantastiska blogg. Många frågar mig om jag tröttnat och det har jag absolut inte utan jag har faktiskt inte riktigt något helt och bra svar på varför jag inte skriver lika ofta. Kanske att skolan och träningar dragit igång? Jag måste iallafall tacka mina kära vänner som påminner mig och gång på gång säger att dom vill att jag skriver. Puss på er sötnosar!
Just nu ligger jag helt otroligt skönt nerbäddad i min underbara stora säng och bara njuter av den tid som är kvar på denna söndag och lediga helg. För imorgon är det dags för skola igen... Känner att jag verkligen inte orkar, skulle behöva sova ut. Har gått upp vid sex - halv sju tiden nu i 15 dagar i rad. Jag orkar verkligen inte! Men det är bara att kämpa på, om bara fem dagar får jag sova ut. Om jag inte bokat in mig på jobb då.... men aja jag överlever.
Helgen som varit har helt gått åt till innebandyn (sköndalscupen). Tre matcher igår där jag åstakomm med två mål och två assist (ganska nöjd över igårdagen). Dessa tre matcher som gick väldigt bra för oss gjorde att vi gick vidare till slutspel som skulle spelas idag. Och här slutar min beskrivning över dagen. Absolut inga kommentarer över matcherna idag....

NO COMMENTS NO COMMENTS NO COMMENTS NO COMMENTS
 
Jaha vad väntar inför veckan då? Jo, imorgon blir det inte vilken innebandy träning som helst utan imorgon släpper vi klubborna och ska istället lära oss självförsvar. Mycket roligt måste jag säga haha. Imorogn kväll ska vi innebandy laget öven ha möte om pragcupen som vi troligtvis ska åka på nästa sommar. Fett skoj att åka utomland med laget! Dock mindre roligt att det är ens egen mamma som håller i allt, haha men jag har ju blivit ganska van.... På fredag ska vi ha vårat första prov i skolan. I anatomi! Det ska nog säkert gå bra, om jag pluggar mycket vill säga.. för det är väldigt mycket man ska kunna. Så jag antar att alla lediga kvällar under veckan får tillbringas med näsan nere i anatomi faktahäftet. Näh nu sitter jag och babblar strunt igen jag har ju faktiskt halvt bokat in lite saker under veckan. Haha glömsk som vanligt..? På tisdag ska jag träffa madde och köpa biljetter till bajen-kalmar matchen (spelas på söndag) och på onsdag ska jag troligtvis träffa dom små söta flickorna från gamla klassen och ta en fika på något mysigt ställe.
Hmm när jag ser min vecka frmför mig inser jag att jag har alla dagar inbokade... när ska jag hinna plugga?! Får väl bli på kvällarna. För jag vill verkligen ha skitbra betyg på det där provet.

Nu tjatar madde på mig att jag ska sluta skriva så att hon ska hinna läsa det innan läggdags. Så madde när du läser detta har du äntligen läst klart mitt inlägg, haha.
Nu ska jag lova något jag säker kommer ångra. Men jag ska ändå LOVA att jag ska skriva minst ett inlägg varje dag denna vecka! Nu ska jag sova, god natt puss puss ♥


Torsdag

Dagarna och veckorna bara flyger iväg, kannske inte sån bra bort förklaring till varför jag inte har skrivit på några dagar men det är det enda jag kan komma med. Jag har helt enkelt inte tagit tid till att ha satt mig ner och skrivit.
Just nui har vi rast, bara fem minuter kvar innan matte lektionen ska fortsätta. Hmm matte... aja det får funka. Man får göra det bästa utav situatione. Matte A verkar ju inte det minsta svårt, så detta ska man nog kunna skrapa till sig ett bra betyg. Efter lunch är det dags för vår första spanska lektion. Käns som om man typ har glömt allt spanska under sommaren men även det kommer nog tillbaka under eftermiddagen.

Efter skolan ska jag iväg och träffa madde innan det är dags för en två timmars träning med fys och innebandy.
Puss puss ♥

School

Sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska fortsätta. Orkar inte resa på mig för att strecka på benen så jag sitter kvar här inne i klassrummet istället och är inne på datan. Chill!
Idag har vi haft den första innebandy träningen i skolan, det var högt tempo, hårda skott men väldigt väldigt roligt. Tror detta kan ge mig väldigt mycket. Killar spelar ju ett helt annat spel som kan utveckla mig mycket.

Ikväll är det innebandyträning, hoppas att denna träning blir mer lyckad än i fredags....

pusspuss


RSS 2.0