tisdag

Den här veckan går verkligen segt. Liksom det är bara tisdag??!!

Har iallafall pluggat hela eftermiddan och sen blev det liljeholmsgallerian med syster för att köpa lite nytt inför helgen. Borde egentligen fortsätta med allt plugg nu men jag orkar verkligen inte, så sjukt tråkigt att plugga. Så nu blir det film istället, a walk to remember. Så himmla bra!

pussiluss

måååndag

så sjukt trött efter helgen. Men lyckad har den varit!
Krogen i fredags med vännerna och hemma fest i lördags som även den blev väldigt lyckad. Mat och sömn har ma däremot inte lagt mycket tid och ork på. Kanske därför man fortfarande känner sig sjukt sliten? Men det är det värt ibland.
I kvällen blir det nog lite träning och kaanske åka och köpa en vinterjacka, måste verkligen ha en ny.. Får se om man kan prata lite snällt med pappa också så jag får en ny kavaj till helgen. Har ju shoppingförbud, fast det borde ju inte gillas om nån annan köper något till en?! tycker inte det

nu ska jag lägga mig framför tv:n en stund, kommer somna direkt
pussiluss


love the way you lie


torsdag

Suttit med plugg hela eftermiddan men nu är det dags att åka iväg till träningen. Och nej jag ska inte spela innebandy med gipsad hand som pappa min trodde utan det blir lite annat.
Sen ikväll blir det upp med plugget igen. Uscha så mycket det är just nu. Kan ju däremot glädja mig själv med att det är helg imorgon!!

pussiilussssiluss


tycker han är helt okej snygg asså. jag typ dööööööööör

 


och min otur bara fortsätter

Idag sitter jag i skolan och pluggar så pang kraschar min data.. 150 trojanska hästar, fattar inte vad jag gör haha.. Iallafall mådde min data så dåligt så kunde knappast spara ner något, så nu kommer allt på datan raderas. Så himmla irriterande! alla bilder, alla musik ja allt. Börjar bli van med min otur, fast lite tröttsamt

jaja det finns värre saker att deppa för. Får lära mig att spara ner allt dubbelt helt enkelt
Annars har dagen inte heller varit så lyckad. Åkte in till stan med angelica och åt på café 60 och sen hade vi en dötid på några timmar innan vi skulle på ett möte. Riiiktigt segt och ovärt kändes det. Och oj så kallt det var!
Gick in och värmde oss i varenda mataffär och försökte tillbringa tiden inne på siba. Blev till slut lite pinsamt att vandra runt där inne och låtsas vara intresserade av elektonik, jaa om man räknar bort platt och locktångarna då da!

nu blir det film, pussiluss


-

take me as I am
or watch me as I go


tisdag

Precis varit ute på en skön morgonträning! Nu blir det duschen och sen fixa mig inför skolan.
Blir nog sent innan man får komma hem ikväll, möte vid sex tiden inne i stan om studentskivan, blää döda mig. Viktigast av allt att jag inte missar paradise hotel! hehe

ha en toppeeeen dag, pööss

ledig måndag

Hade studiedag idag, riktigt skönt! Blev en skön sovmorgon och sen iväg till gymmet för att träna. Hann även med nu på kvällen att åka till skärholmen för att kolla vinterjacka igen, men nej jag hittade ingen bra den här gången heller. Vill ju helst ha en canada goose jacka, men käns lite onödigt att lägga 8000 när jag ändå är borta 3 veckor i vinter. Så får se hur jag gör!

Föresten så har min jeevla data fått massvis med virus. Bläää, tumme ner för det.
Nu blir det matlagning, pussiluss

söndag

blev ingen utgång in till stan igår utan istället hamna vi på hemma fest i marievik. Såå mycket roligare än krogen! Hade en riktigt lyckad och rolig kväll igår, en toppen helg över huvudtaget! Men min helg är inte slut än, studiedag imorgon så den här söndan kan man ju nästan ta som en lördag? Riktigt sköönt. Så ikväll blir det en mysig hemmakväll med mamma och pappa med god middag och film.

Nu blir det till att dunka musik och bara ta det chill. kanske plugga lite också? låter som en ganska bra idé
puuuusssiluss






lööördag

School of rock på tv, bäästa! Tyvärr störde middan mig i slutet av filmen så missade det.. Känner mig för tillfället sjukt seg, mat koma? Men ska försöka rycka upp mig, gå ner och välja kläder och fixa till mig lite inför kvällen.
En liten utgång är planerna för denna kväll, vart och med vilka är inte helt bestämt än. Men det lär visa sig!

TAGGMODE

nu ska jag besöka min bästevän garderoben, pussiluss


Lördag morgon

Hockey så här en lördagsmorgon. Varför sova när man kan sitta och frysa i en hall och kolla på små pöjkar som jagar en puck?? Måste säga att jag och felicia snart är fit for fight för att bli hockey domare, nästan så vi börjar lära oss reglerna! Enda som är kvar är kanske att bli lite stabilare på skridskorna?

nu måste jag slänga på mig lite kläder innan jag blir hämtad
pussiluss


fredag

äntligen helg! det sitter inte helt fel
Sitter just nu bredvid angelica i soffan med ett glas cola var. Chillmode på högnivå. Snart kommer felicia och grabbsen hit också. Blir en myskväll ikväll med de bästa! Först middag och sen får vi se, antingen bio, biljard, filmkväll eller vad vet jag. En lugn kväll behöver vi alla i alla fall. Man är ju så sjuukt trött på fredagar. Skulle aldrig orkar gå ut och parta ikväll, nej nej ikväll blir det lugnt! PUUNKT

Ha en super fredag, pussiluss

torsdag kväll

Duktiga tjejen idag. Efter skolan drog jag ut på en joggingtur och nu på kvällen blev det en långpromenad med världens bästa mamma. Funderar nu på att sätta mig och plugga lite. Herregud vad duktig jag är med allt idag!
Så english time nu, och sen film efter det. Karate kid! wwwoooow


söt cheeey

alla andra snackar bara strunt

För det är faktiskt så här att jag har världens bästa vänner!!
Förlåt allihoppa om ni trodde att ni hade det.. men sorry, det är jag som har dom!

Tack för att ni finns, skulle aldrig klara mig utan er! Sikken tur jag haft alltså
<3


tror inte nån höll tummarna för mig idag

För efter röntgen får jag veta att hela båtbenet är av... FAAAAAAAAAN
det här betyder alltså minst 12 veckor med gips. yiiipi att vara utomlands i tre veckor med det..
Känner att jag inte har lust till någonting just nu, allt är bara uscha.

nu ska jag iallafall sova med min lilla plutt som är här. Men först lite plugg, snaaark. Och paradise också!
pussiluss


st: görans

Vaknade för en stund sen, blev lite frulle och nu är det dags att fixa sig lite snabbt och sen börja röra sig mot sjukhuset. Magnetröntgen på armen väntar! tvingar hela världen att hålla en tumme att det inte är massa sönder i handen och att jag slipper sätta på nytt gips! så glöm inte det nu, håll en liten tumme för mig idag

pussiluss




duktig cheey som pluggar körkortsteori!

Vill bara få bort mitt gips nu så jag kan få köra upp och få mitt körkort! Baaajs att jag skulle bryta handen just nu när jag skulle göra det.. Får hoppas på att det finns en tid så snabbt som möjligt sen när handen är bra, var ju ett mål att ha det innan jul!

föresten så börjar jag få lite panik att jag inte fått träna på typ två veckor, paaaaaanik
Funtar på att dra ut och springa nu på kvällen. Skiter i om handen min är skadad och det blir äckligt under gipset, det ska ju ändå bort imorgon woohooo (och nej jag tänker inte sätta på nytt..)
Okej nu har jag bestämt mig, jag ska ut och spring! yyyeeeeey



och en vecka senare, lika dåligt

Lika dålig uppdatering även förra veckan. Men nu är det så här att jag har not orkat to blogging so much with den här fucking brutna handen. Lite smått jobbigt att skriva på datan, man får så jeeevla ont.
Så lika mycket som jag väntar på att gipset ska försvinna så gör min lilla blogg det. Så bloggen börjar alltså leva igen när jag blivit av med det här lilla gipset.

Men nu när jag ändå håller på och skriver kan jag ju lika gärna stå ut i några minut till. Helgens händelser kanske kan vara roliga att ta upp, det har varit fullt upp kan jag säga er. I fredags fyllde bästavän felicia 19 år vilket firades med middag på o´learys och sedan utgång. På lördan var det bara att tagga om, nu var det andra bästaväns födelsedag! Lilla fia fyllde äntligen 18. Även den kvällen firades med utgång. Tyvärr på samma ställe som dagen innan, men vafan skitsamma! jag hade roligt i alla fall, och det hade nog alla andra också.
Speciellt fia som hittade sin lilla prins, lallllalallala

Försov mig till skolan igår så nu ska jag vara duktig och åka dit. Känns som om den här veckan kommer gå riktigt fort och bra. Ledig igår, halvdag idag, ledig imorgon (sjuuukhuset), halvdag på torsdag, och sen bara en enkel fredag! Sen väntar en helg plus studiedag på måndag! GILLA

pusssilusss min små gullepluttar



ut på promenad i snökaosen!

sen blir det bänkning framför tv:n för att se paradise hotell!


måndag

kan ju säga så här, efter att mina föräldrar sett "bortskämda tonåringar" på tv har dom äntligen förstått att inte jag är bortskämd. Eller aa "beror ju på vem man jämför med" haha helt sjukt program iallafall, fattar inte hur man kan vara så blåst, riktigt pinsamt.
Tänk vad jag plötsligt hänger med i tv program nu när armen är i gips. Ser ju aldrig på tv annars eftersom jag är ett litet tränings freak men oj vad fritid jag har nu. Men nej, jag gillar det inte. jag vill trääääna! Har iallafall varit ute på lite powerwalk efter middan, snacka om att jag verkligen inte bara kan vila och sitta still! Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen med en bruten arm.

mindre roligt kändes det att skolan är igång igen. Hej dubbel invalid som inte kan göra något. Tur att jag har mina små slavar där, mohahah hoppas ni tar åt er :)

Rycktas om att det ska bli snökaos imorgon. Mindre roligt med den här kylen, men visst är det lite mysigt med snö? tycker i alla fall jag.

nu blir det lite plugg, pussiluss



bönis o ja på kryssningen!

dålig uppdatering, jag vet..

Lovet har varit alldeles för händelserik för att hinna med och skriva. Massa jobb i början i veckan, kryssning mellan onsdag och torsdag som nog var det bästa jag gjort! så sjukt roligt. Vilket bra humör jag var på när jag kom hem alltså! även fredan var bra till en början, tjejmiddag och sen utgång men sen sluta det inte lika bra. Natten spenderades på sjukhuset både för mig och anthony, jag med bruten arm och han med bruten näsa..

allt känns inte lika roligt längre. bläää vad det här kommer olämpligt, orkar inte! hejdå jobb, hejdå innebandy, hejdå uppkörning, hej gips när jag är utomlands??
fan vad allt är sämst, kan inte göra någonting själv och efter det här inlägget kommer jag nog få en riktigt skön träningsvärk i vänsterarmen. hahaha ni skulle bara veta hur segt allt går när ena handen är i ett gipspaket och inte går att använda! känna sig invalid? jo tack!

nu orkar jag inte anstränga mig mer, puuuss


RSS 2.0