trött (?)

"rumpellipump skakalosstoss lilla tös"


Nu har jag stått i 40-50 minuter och vispat marängsmet (till min lilla efterätt) jag är helt slut i armen och handen. Värsta kramperna.. Näh nu överdriver jag igen...
Den konstiga lilla dikten som ni säker började att läsa är iallafall ett tecken på att jag blev trött och uttråkad av den där marängsmeten.  Tanken med min lilla dikt var flera anledningar  1. att den skulle rimma  2. att den skulle vara rolig  men tydligen lyckades jag inte uppnå nått av det.. Men lite rolig är den iallafall (?)


ordnat och klart

Nu har jag gjort om min lilla felstavning (eller jag glömde ju bara en bokstav). Jag passade också på att gör designen lite häftigare genom att ha en anna stil på LIFE.  Ju mer jag vant mig med min nya design ju nöjdare blir jag faktiskt, hade först tänkt att göra samma design som madde men det känndes lite tråkigt. Så jag tänkte att det är lika bra att göra en egen. Jag kan faktiskt inte fatta hur jag kunde ycka att det var så svårt att designa om bloggen, det är ju skitlätt. Enklast är om man kommer på det själv, har jag märkt. Liksom hitta en egen liten variant man gör det på.

  Pussillipuss   image53 image54 

Lördag

Näst sista lediga dagen.. Alla jag har pratat med tycker att lovet varit kort, men det tycker inte jag. Jag tycker det känns som om att det varit skitlångt. Men snart är det slut.... hmm
Just nu skulle jag vilja hoppa fram en vecka i tiden. Varför då? Jo för då är ett engelska nationella prov gjort. Usch jag hatar verkligen engelska prov, men jag får göra mitt bäst. Man kan ju inte gör mer än vad man kan. Nu efter lovet ska vi också ha det muntliga engalska nationella provet, och gissa vad? Jag ska få två chanser. Två chanser genom att jag ska få göra provet två gånger. Jag vet faktiskt inte varför jag fått den här chansen , men det kan ha något att göra med att vi är udda många tjejer i engelska gruppen (och man ska tydligen prata tjej-tjej kille-kille). Men jag vet inte rikitgit. Jag ser det iallafall som  perfekta tillfällen att visa mina engelska kunskaper. Några i gruppen tyckte dock att det var oretvist (det kan jag hålla med om) men min lärare måste nästan ha haft en speciell anledning till att jag och en till kille i min grupp får göra det två gånger? Kanske har vi chans på ett högre betyg så att hon vill se om vi uppnår det (önskedröm iallafall) Haha

Idag ska jag göra allt för att tagga upp mig till vår sista viktigaste match i innebandyn (div. 1). Imorgon ska jag verkligen visa allt jag har! Jag ska visa att jag är en av dom som ska ha en plats i slutspelet. Igår sa mina tränare att det kommer bli hård konkerans främst bland fordwards om vilka som ska få spela i första laget i slutspeler. Men jag ska inte bli nervös över det utan jag tar det som en dumbo peppning istället. (det kan också hända att de säger så bara för att skrämma oss lite.. typiskt min tränare). Allt dom vill är ju att vi ska spela så bra vi kan...

Nu ska jag hjälpa mamma med att duka inför lunchen (tidig lunch? jag vet) men det blir så när man inte äter frukost. Den enda gången frukost är riktigt riktigt gott är när man är på hotell. Jag bara älskar hotellfrukost, speciellt USA:s (biffar, hamburgare, pannkakor) näh jag skoja bara hamburgare till frukost är faktiskt ingen höjdare.. Den godaste frukosten hittar man på 4-5 stjärninga hotell i europa (tycker jag). Bäst är ju bara wienerbrödet, eller hur?

Pussillipuss

en lyckad biokväll

Idag tänkte jag visa min talangar inom den här lilla blogg genom att visa min mamma min nya design. Grejen vara bara det att hon såg och märkte något som jag inte hade sett. Jag har glömt ett i  på rubriken, så just nu för tillfället står det "a big part of your lfe". Men bara för att klarlägga det här så är jag helt medveten om det. Och det ska självklart ändras, men jag har inte orken till det just nu... Hahah guuu va klantig jag, nu kan ni säkert förstå att jag många gånger blir trött på mig själv?!

Denna lilla bio kväll blev väldigt lyckad (trots att vi saknade några från vårt lilla gäng). Men jag måste säga att jag, runa och rebecca lyckades (trots allt) roa oss väldigt bra.
Usch asså nästa gång jag ska på bio ska jag fanmej (rent ut sagt) ha en kille med mig för jag orkar inte med att andra främmande killar följer efter mig. Det var nämligen så att en utländs kille och hans kompisar(inte för att det spelar någon roll) kanske i 20-års åldern pickade på min rygg och sa  "vi vill lära känna dig". Jag visste typ inte vad jag skulle säga så jag gav dom bara en blick och fortsatte framåt med världens skratt. Men sen blev det mer och mer obehagligt för en av killarna började förlja efter mig (till och med in i salongen). Han liksom stod i dörröppningen och vinkade till mig.. Usch vad obehagligt det var. Sedan precis innan bion skulle börja skulle vi gå på ett litet toalett besök, och gissa vad? När jag kommer ut från toaletten står han där!! Ärligt jag var nära på att ringa polisen eller pappa min. Han gömde sig bakom skärmar och pelare och tog fram sin äckliga fula hand och vinkade till mig att jag skulle komma. Än är det inte slut.. Efter toalett besöket går vi tillbaka till bio salongen (såklart) och gissa vad? han följer efter mig igen. Ärligt det blev faktiskt väldigt obehagligt.. Så nästa gång mste jag ha med mig en kille som kan skydda mig.. Haha lång historia. Hoppas ni hängde med? kanske inte men ni förstår väll själva grejen iallafall hoppas jag?

Det var iallafall en väldigt lyckad kväll. Tack flickor att ni skyddade mig från den där otroligt äckliga gubben (eller killen kanske man ska säga). Eller skydda och skydda vet jag inte... ni skrattade mest. Men skit samma.
Jag kan verkligen rekomendera filmen, den vara både rolig och ... äh asså.. den var rolig helt enkelt. Haha
Jag tänker inte göra sammma grej som julia gjorde när hon hade sett en bio film, ör alla er som inte vet vad hon gjorde kan jag berätta det. Hon hade sett en film med hennes mamma och moster, och så skulle hon skriva i bloggen om vad filmen handlade om. Problemet var bara det att hon berättade slutet, genom att berätta att huvudpersonerna dör i slutet. Hon är rolig hon måste jag säga.. Haha. Jag har inte heller någon större lust och ork att skriva vad filmen handlade om, det får ni själva ta reda på haha (vad snäll jag är...?)

Innan lovet tänkte jag så här  "detta lov ska jag verkligen plugga det som jag behöver" men som alltid blir det inget av det.. Därför har jag nu bebstämmt att imorgon (näst sista lediga dagen) ska jag plugga .På min lilla tanke- plugglista står det svenska redovisning och bildläxa.. Uhhh vilken tråkig dag jag har framför mig, men man måste ju.. Framtiden speglar sig ju faktiskt i skolan, och vem vet just dom här läxorna kanske kan vara avgörande för framtiden och gymnasie intagningspoäng. Höja sig i betyg eller sänka sig (jag sattsar på en höjning, vad tror du?)....

Men nu ska jag stänga av datorn, släcka lampan och krypa ner i min stora härliga säng. (fast jag tror att jag kommet släcka lampan efter att jag lagt mig annars blir det ju helt svart...) Haha hur orkar jag?! Jag tror jag börjar bli trött och flummig nu, så det är nog bäst att jag slutar skriva innan jag skriver något jag kommer ångra (?)
Vad kan det vara? I think I going to keep it (for myself)

Pussillipuss (mitt nya slogan)
natti natti

Fredag

Sista dagen på lovet.. Skulle man kunna säga eftersom det är en helt vanlig helg nu på lördag och söndag. Men skit samma egentligen, man är ju ledig vilket som..
Idag var det planerat att jag skulle träffa en killkompis, men det gick inte eftersom både han och jag har träningar. Så vi bestämmde att det får bli någon annan gång.

Efter min innebandy träning ska jag, runa och rebecca gå på bio och se den ny premiärande filmen (haha säger man så?!) 27 dresses. Det verkar vara en riktig amrikansk-tjej film haha och det passar ju oss alldeles utmärkt.

Harförsökt hela morgonen att göra om min design på bloggen, men det vill sig inte riktigt. Det är därför det ser ganska så tajkon ut just nu (men det är på gång....).

Torsdag

Gissa vad? Nu har jag mina chanel örhänge. Dom är såå fina, absolut de finaste örhängerna jag någonsin haft. Hahah jag är stolt..kanske märks?
Idag ska jag och Runa möta upp madde i Liljeholmen för att sedan åka in till stan (stan igen, jo jag vet). Jag fick höra några gånger igår att jag är shopping galen och att jag åker in tll stan jätteofta. Och så är det ju faktiskt, haha.

Bion som jag och tjejerna tänkte gå på idag har inte premiär förän imorgon.. Haha det var Rebecca (inte jag den här gången) som såg fel... Så vår lilla biovistelse får bli imorgon kväll istället efter innebandyträningen. Lite scary kommer det faktiskt bli eftersom vi måste gå ensama genom stan mitt i natten (eller sent på kvällen iallafall). Men som tur är har alla tjejer i min skola fått lärt sig självförsvar... Så man ska akta sig för västbergaskolans brudar.

Kanske inte så intressant att veta men nu ska jag äta våfflor. Haha jag tror det är 4-5 gången det här lovet som jag äter våfflor. Men det är gott!


Visst är dom fina? Jag bara älskar dom!


Shopping dag

Idag blev det verkligen en shopping dag, och jag är sååå nöjd med allt jag köpt. Vågar nästan inte tänka på hur mycket pengar som försvann.. men det är det värt!
Vår lilla shopping dag började med att vi först missade bussen och sen valde fel tunnelbana (vi valde den som stod kvar på liljeholmen i typ ett år). Men till slut kom vi fram, och började dra oss ner mot nk eftersom alla säger att man kan hitta chanel örhängen där. Men då kan jag säga till alla er som tror er veta så mycket att på varken nk eller stureplansgallerian kan man köpa sådanna örhängen. Så det så! Men eftersom jag har världens bästa mamma (idag iallafall) så lyckades hon hitta sånna örhängen i en affär på östermalm. (ska åka och köpa dom imorgon) Jag är så jävla glad asså, har velat haft sånna örhängen i snart ett år nu.. Men snart har jag dom

Vad mer köpte jag då? Jo det blev en skit snygg vårjacka, ett par jeans och en otroligt god parfym (christina Aguilera). Jag vet det var inte så mycket, men alla tre saker kostar ju en hel del.
Har fått lite av en tillsägelse från minna föräldrar att jag måste börja köpa lite mer billiga saker, för annars kommer jag få en chocl sen när jag blir äldre och måste handla för mina egna pengar. Men gissa vad det gjorde jag faktiskt idag, asså handlade för egna pengar (dom pengar jag fick när jag fyllde år). Så man skulle kunna säga att jeansen, jackan, örhängena och (halva) parfymen var presenter Haha

Men nu ska jag gå upp till familjen och vara lite social, eller vad säger ni låter inte det bra?
Pussillipuss älskar alla mina läsare (tror jag...)

Onsdag

Tänk att det redan är onsdag.. Det är ju helt sjukt hur tiden går fort, vi har ju snart varit lediga i en hel vecka.
Just nu pendlar jag mellan datan och spegeln, eftersom jag försöker att göra mig lite i ordning. Kan sägaatt jag inte lagt någon större energi på äderna idag. Det fick bli mina svarta g-star jeans och en svart tröja/tunika från HM med ett vitt halsband. Ingen outfit att skryta med precis.

Om ungefär en timme befinner jag mig i stan (drottninggatan) och springer ut och in i olika butiker. Förhoppningsvis med fyllda påsar.. Haha höga förhoppningar måste jag säga.
Tänk mina öron med ett par chanel örhängen på, ojojoj vad snyggt...Ska verkligen göra allt för att hitta några idag. Jag måste bara ha dom örhängerna, oberoende vad de kostar.. Eller inte riktigt oberoende kostnaden, men jag tror ni förstår vad jag menar?
Efter den här lilla shopping-dan är det innebandyträning. Nu kör vi! haha det har inte varit träning på en vecka, jag känner mig fett slö....... Efter träningen blir det dock ingen höjdare, för jag måste storstäda mitt rum.

Nu kallar spegeln och tiden på mig, måste fortsätta föra mig i ordning
Pusss

Äntligen

Äntligen, äntligen och änligen har jag fiffilurat ut hur man designar bloggen. Haha jag är jättestolt. Men är dock inte lika nöjd med resultatet.. Men det får duga så länge. Det är ju helt sjukt att man kan bli så fast i att försöka designa om sin sida, jag kunnde knappt bryta blicken från datorn. Eftersom jag inte är världens mest duktiga person på datorer blev det extra svårt, men men jag lyckades iallafall. Eller vad säger ni, ganska snyggt blev det iallafall?!
Mitt nästa lilla projekt blir att försöka ändra text stilen, för den jag har nu är ju bara såå booring.

Japp idag då? Som jag har nämnt typ tusen gånger under de senaste dagarna så har jag varit med madde, jessica och therese. Det blev faktiskt väldigt lyckat måste jag säga, men mest lyckat blev nog mina våfflor (lite för tjocka, men de var goda). Även fast våfflor med sylt och grädde är så himmla gott går det inte ner mer än en våffla i min mage, jag blir verkligen proppmätt. Helt sjukt jag vet!

Imorgon är det onsdag vilket betyder att det är dax för shopping. Vi ska försöka vara inne i stan redan vi 10 eftersom både jag och syster min har träning. Alla måste hålla tummarna att jag hittar något snyggt. Man måste ju vara snygg när man kommer tillbaka till skolan Haha. Ny look efter varje lov. Näh så fåfäng är jag inte riktigt

Tisdag

Igår laddade jag hem ett photo program till datan som jag verkligen inte kan slta mig från. Det är så himmla roligt att göra om bilder. Resultaten kan ni se längst ner i inlägget.

Idag ska jag träffa Madde och hennnes kompisar Jessica och therese. Planerna är att vi ska äta våfflor tillsammans för att lära känna varanndra. Madde vill att alla ska känna varandra innan hennes fest som hon ska ha någon gång i maj. Skoj, skoj! Fest är aldrig fel att gå på, eller vad säger ni?!
Igår bestämmde jag och madde att jag ska komma lite tidigare till henne än vad vi planerat, därför tänkte jag ta bussen som går här ifrån klockan 12. Då är jag framme hos min lilla sötnos typ vi 12.35.  Mycket mer än det här har jag inte planerat idag, men jag stöter nog på något kul. (eller inte.. haha).

Tänk att det bara är sex dagar kvar på det här lilla lovet innan det är time för school och plugg igen. Jag kan nog prata för alla när jag säger det här "vi borde ha fler lov". Man käner sig liksom både pigg,frisk och fresch efter ett lov och har därför extra mycket energi för att hinna med allt plugg (inte för att det är så mycket plugg, men endå). Om man skulle ha fler lov, skulle man orka mycket mer när det är skola. (det tror jag iallafall).

OJOJ ser nu på klockan att den är nästan 20 i 11. Nu blir jag stressad, bussen  som jag ska åka med åker ju snart. Eller om typ en timme och tjugo minuter (men iallafall) det tar lång tid för mig att göra mig i ordning.  Sanningen är att det tar lång tid för mig att göra mig i ordning så att jag ser någon lunda bra ut. Men det är sånt man får leva med. Man ser ju ut som man gör. Eller hur gör mna inte?!

gräddiga och syltiga hälsningr från mig på den här våffel- tisdagen
(för man måste ju ha grädde på våfflorna)

 

Måndag

Påslen är slut, och jag är hemma i stockholm igen. Äntligen, har längtat hem så himmla mycket. Inte för att det är något fel på landställlet mitt men det kan bli väldigt långtråkigt många gånger. Liksom vad kan man göra på en liten ö?! jag har då ingen bra idé. Tråkigare blir det ju också när man tittar ut genom förnstret och ser snö. Snö på påsken, det är ju helt sjukt.
Men nu är jag hemma i mitt efterlängtande rum efter en nagelbitande bilresa hem (halt på vägarna).
Det käns lite som om att det är nu lovet börjar, eftersom det är nu alla mina planer ska bli gjorda. Planerna för imorgon är att äta våfflor med madde och hennes kompisar (det är ju faktiskt våffel-dagen imorgon) Det ska bli kul, hoppas jag. På onsdag fdrar jag till stan med syster och mamma för att shoppa loss. Och den här gången måste det verkligen bli shopping, måste handla upp alla pengar jag fick när jag fyllde år. För att jag inte ska glömma allt jag ska handla har jag skrivit en kom ihåg - shoppings lista (smart, jo jag vet).

Vad mer händer under lovet då?!
Jo jag har även tänkt att träffa Sophia min och gå på bio med flicksen från klassen. Vi har ännu inte bestämmt vilken film, men vi kommer nog på någon bra (några förslag?).
Resten av de tre dagar som återstår har jag inga direkta planer, kanske blir att jag träffar några mer kompisar (man vet aldrig) annars kommer jag nog på något. Om det är någon som vill göra ngt är det bara att säga till!

Just det bara för att det är lov betyder inte det att träningarna är inställda. Mina småtränings tider kör igång igen på onsdag . Jag har nu bestämmt mig för att ge allt jag har på innebandyn eftersom det snart är två viktiga cuper och viktigast av allt: Slutspelet. Förra året gick vi till final, dt måste vi ju göra i år med!
Som jag precis nämnde att jga ska ge allt jag har på innebandyn just nu beror delvis på att min tränare säger att de tror på mig, och att jag en dag kan bli en världs splelare (vad nu det menas) Men det käns ibland som om de lägger alldeles för stor press på mig (vilken sänker mitt självförtroende många gånger). Alla har ju en dålig dag någon gång, eller hur?! Jag har tänkt mycket på det här nu under lovet och har nu bestämmt mig för att vända den press de lägger på mig som något possitivt (jag ska ta det som en komplimang) Jag ska verkligen visa dom allt jag kan, och att dom har rätt att jag en vacker dag bli en världs spelare.

Inte lite kort inlägg va?! Så blir det när man varit borta så många dagar.
Pussiga hälsningar från moi

                                                                             

Långfredag

Idag är det en lååång fredag, nope jag skoja bara den heter bara långfredag. Orkar inte gå in på vrf det heter så för det tror jag ni alla vet..... Boring att lyssna på, jag vet

Det här inlägget kommer inte bli speciellt långt (har redan varnat er) eftersom jag snart ska sätta mig i bilen för att åka till landet som ligget 10 mil neråt (inte så långt, bara en timmes bilresa).
Men nu måste jag åka, kommer sakna er jättemycket (de flesta iallafall)

Ha det så bra allihoppa

Glad påsk

Äntligen påsklov

Idag (torsdag) var sista dagen innan lovet. JIPPI säger jag, det ska bli så himmla skönt att vara ledig.
Förlåt att jag inte skrev igår, min hjärna var helt enkelt för mycket proppad med andra saker så jag glömde helt bort att skriva. Hoppas ni godtar ursäkten?! haha Det tror jag ni gör!

Idag har det varit en helt crazy day, iallafall för mig... Haha känner sig några killar utpekade, tror det faktiskt...
Min näsa gjorde väldigt ont, och mitt arbete blev inte sparat på datorn men annars var det väldigt roligt! Men jag kan lova er att jag ska ge igen, måste bara komma på hur (några förslag?!) Hahah
Den här dagen går faktiskt inte att klaga på ett enda dugg, den har faktiskt varit väldigt rolig. Och jag kan lova er att jag någon gång ska visa min piercing för er eftersom det är så viktigt  hahah

Idag var det tänkt att vi skulle fara till landet, men det blev ändrade planer. Yes! Vi åker imorgon istället eftersom det är så mycket trafik just nu. Nu blir alla mina läsare säkert jätteglada eftersom en till dag hemma betyder ett eller fler blogginlägg. 
 

Glad påsk på er alla, hoppas ni alla äter er tjocka av godis  

ingen fantasi

Just nu sitter jag och försöker göra min spanska läxa. Läxan är att man ska prata om vad man vill i typ 2 minuter (precis vad man vill). Just nu är min fantasi helt lost, för jag kan inte komma på något jag kan prata om.... Snälla hjälp mig!? Det här går verkligen inte. Jag tror jag får sova på saken. Det brukar funka bäst så (sägs det).

Imorgon är det sån där jobbig tidig dag igen, varför måste man börja klockan åtta?! Morgondagen ser it så här: efter första lektionen som är svenska följs en rad olika lektioner som: musik, gympa, klassrådstid, engelska och slutligen no. Men skoldagen är inte slut där, utan imorgon har jag tänkt att jag ska vara duktig och flitig och stanna på läxhjälpen för att plugga lite inför engelska redovisningen. Efter läxhjälpen är det bara att springa hem för att hinna byta om och åka till innebandy träningen som börjar vid halv fem. Inte förän efter träningen kan jag koppla av.
Nej, jag skoja bara. Efter träningen så är det bara att ta upp skolböckerna igen för att börja plugga. Det känns ganska skönt att bli klart med allt innan lovet, så de här sista dagarna blir intensiva men jag tjänar på det i slutet.

Usch vet ni vad jag fick veta idag. Jo att det går/åker omkring en pedofil i mitt villområde. Så jag varnar alla er som bor i Hökmossen att om en gubbe/kille frågar om vägen eller på något sätt försöker få kontakt med er: SPRING!
Jag tycker faktiskt att det känns lite obehagligt om man ska gå hem ensam vilket jag brukar göra. Tror faktiskt jag ska ta bussen imorgon (för att vara på den säkra sidan). Tänk vad hemskt om det skulle hända något..
Så nu har jag varnat er alla, glöm inte bort det här nu. Lova mig det?! Följ aldrig med någon du inte känner!
(det fick man ju typ lära sig när man var två år, men det är ju aldrig fel att friska upp minnet lite ibland).

                image31
                                                                       Pussar och kramar från mig

Tisdag

Nu sitter jag här framför datorn med både blött hår och osminkat ansikte. Lagom snygg måste jag säga....
Det är så att jag precis kommer hem från gympan. Idag stod det på schemat att vi skulle simma. Tråkigt om man frågar mig, men det är lika bra att göra det. Jag vill ju inte riskera att förlora mitt MVG i gympa. Liksom vem skulle vilja göra det?! Simning är inte det ända som hänt idag, jag har också fått tillbaka mitt no-prov som jag trodde att jag skulle få IG på men icke sa nicke utan jag fick ett VG (haha faktiskt väldigt nöjd). Innan lunch idag hade jag också muntligt nationellt prov i matte, och även det kändes ganska bra. Man fick inte veta något betyg men min lärare sa att det gick bra för alla oss i min grupp. Han sa att vi låg på en VG-MVG nivå! Herre gud jag höll på att svimma, gick det så bra tänkte jag?! Men det gjorde det väll antar jag. Och till ett högt betyg är det bara att tacka och bocka till (eller eftersom jag är en tjej så niger jag) haha jag vet det här är tråkigt att lyssna på, så nu lämnar vi det...
 
Jag har faktiskt inget planerat ikväll, det blir nog bara plugg. Eftersom jag inte har träning på tisdagar blir den här dagen alltid en pluggdag. Men jag vet inte om jga orkar idag haha jagär helt slut efter simningen. Jag kommer ha sån jävla tränings värk imorgon (tror jag?!)


Det här korta lilla inlägget tog ovanligt lång tid att skriva, jag känner till och med att håret nästan är tårt...
Men nu ska jag göra mig lite i ordning innna jag ska åka och hämta massor med blommor som vi sålt med handbollslaget. Jag måste säga att jag inte var så där jätteduktig med att sälja blommor, eller sanningen är att jag inte ens försökte sälja några. Min teknik ar mer att slänga fram lappen till mamma och säga "Snälla, köp något!"


Måndag

En kort skolmåndag är nu gjord. Under en sån här kort dag har det inte heller hänt speciellt mycket... Självklart mycket skratt och även lite fortsatt skvaller från i Lördags haha det är bara jag och tjejerna som förstår vad jag menar. Ikväll är det ingen innebandy träning för min del eftersom jag ska packa godis i påskägg med innabandy laget. I 2,5 timme ska vi (första gruppen) hålla på. Snacka om mycket godis asså. Kanske får man smaka lite?! Det tror jag vi får haha.

Sorry jag vet att ni alla fortfarande väntar på bilder från i lördags kväll, men jag har inte fått tag på några. Men jag lovar dom är på väg.

Brun?!

Jag saknar och vill ha tillbaka min bruna kropp. Vintern 07/08 i Indien var helt fantstiskt!
                                                                         

                image30
  Är faktiskt lite avis på mig själv (om man kan vara det) haha

Söndag

Tack för en otroligt rolig kväll med er i går tjejer, kommer aldrig glömma den kvällen. Aldrig tror jag vi skrattat och skvallrat så mycket som igår. Hahaha och till och med små hemligheter från det förflutna kom fram, och lite i nutid.. Hmm jag säger inga namn! haha nu blir ni allt nyfikna va?! Det var iallafall en väldigt mysig kväll med god äta snacks och melodifestival, tack rebecca bättre kunnde det inte bli!
Inte för att jag tror att några av mina grannar läser min blogg (förutom runa och julia förstås) men jag vill ändå säga att det var jag och runa som väkte er i natt. Hahaha tydligen hade vi pratat "lite" för högt. Jag kan erkänna att jag helt glömde bort hur mycket klockan var. Hihi förlåt, men jag tror ni överlever. Man måste ju få ha roligt eller hur?

Vad har hänt idag då? Inte speciellt mycket faktiskt. Morgonen började med en tidig match som slutade med 4-0 till oss och efter en skön varm dusch har jag legat i soffan hela dagen.  Nepp jag ljuger inte, jag har faktiskt legat i soffan hela dagen (nu blir ni förvånade va?!) "Jag som aldrig tar det lugnt" Men jag passade på idag eftersom jag var helt ensam hemma.

Bilder från igår kväll kommer jag självklart lägga upp på bloggen så fort Julia och Rebecca lagt in dom på datan och skickat som till mig. Men nu måste jag kila, plugg väntar (måste plugga inför min engelska redovisning).

Kanske har ni sån tur att jag skrivit ett till blogginlägg senare ikväll, värt att kolla iallafall...


Fredag kväll

Träningen var helt okej, inget att klaga på faktiskt. Alla var lika taggade som jag inför morgon dagens match mot Väsby. Ni får hålla tummarna för oss!
Just nu sitter jag i mitt nystädade rum med en gosig filt över axlarna och bara har det så bra man kan ha det. Eller inte riktigt så bra man kan ha det  för just nu har mitt ben somnat så det sticker ända ner i tårna.... haha men det går över, inget man dör av! Ska snart börja dra mig upp för trppan för att bänka mig i vår otroligt sköna soffa, och självklart följer filten med haha.

Kan inte själv förstå det att det bara är fyra skoldagar kvar innan vi har lov igen, det här tycker vi om att man bara går 2-3 veckor innan det är lov igen. Det tycker jag att man ska införa... Eller vad säger ni, tänk om man skulle vara ledig en vecka i månaden?! Precis innan jag började skriva det här inlägget satt jag och försökte göra planer för påsklovet, och jag har faktiskt kommit fram till lite. Tors-sönd är jag på landet, och nån gång under veckan ska jag träffa madde och hennes kompisar (det ska bli roligt) Sen ska jag också försöka åka in till stan och handla något för alla engar jag fick när jag fyllde år. Har redan planerat vad jag ska köpa, ett par chanel örhängen (jag vet nu blir alla jätte avundsjuka!) så det lutar nog till att min shopping dag tar sig tid på NK eller stureplansgallerian (det är de ända platserna som jag vet säljer chanel örhängern) Eller finns det några fler ställen? Jag får söka lite på intenet...
Eventuellt (inte helt bestämmt) så drar jag, syrran och mamma ner till göteborg och shoppar loss! Haha näh jag skoja, vi ska kanske åka ner och träffa ett par kompisar. Men eftersom jag är med så lutar det nog åt lite shopping iallafall.

Fredag

Äntligen fredag! Det är absolut min favorit dag, och ännu bättre blir dagen när man får sluta 1 timme tidigare (tack snälla lärare att du är sjuk haha). Den här skoladagen har varit väldigt kort känns det som, bara tre lektioner, lunch och sen fick vi gå hem. Visst låter det underbart?!
Jag vet att jag  skrev i förra inlägget (eller när det var) att jag hade spanska läxa till fredag, men trots det "lyckades" jag glömma det totalt. Men ingen fara med det, det gick att plugga på samtidigt som jag åt frukost. Min nya pluggnings teknik upprepar sig, eller vad säger ni, är den inte bra?

Ikväll så är det som vanligt träning (typ det ända jag gör) ända borta i Hagsätra...men jag får schuss så det går ganska fort. Eftersom att jag hela veckan typ gått omkring som en sovande sombie ska jag efter träningen bara lägga mig i soffan och pussta ut. LÄNGTAR, jag är så himmla trött... Hoppas det är något bra på tv, har faktiskt ingen koll. Annars kanske det blir en film, superman returns? (fick den av kusinerna när jag fyllde år haha ). 

                   image26     image29

Flumm torsdag

Min tysta otroligt trötta vecka vände plötsligt som en orkan idag. Idag har det varit världens flumm dag, oj oj vad jag har skrattat. Inte alla gånger av något roligt (fortfarande trött) men men... Man lever ju faktiskt längre om man skrattar mycket!
Ni känner nog igen er allihoppa i att man ibland kan råka säga något med helt fel ord; det hände mig idag. Den lilla situationen ska jag nu dela med mig, för det är ju så roligt asså. Här kommer den.
Jag och typ alla tjejer i klassen satt i matsalen när vi plötsligt märkte att våran lektion börjde om några minuter, ingen panik över det utan vi tog det lugnt. Skolan är ju inte så stor så det tar inte så lång tid att gå från matsalen till skåpen. Men men vi tog iallafall inomhus vägen för annars fryser man typ ihäl. På vägen genom koridoren möter vi en väldigt argsinnt lärare som typ skriker att vi ska ta av oss skorna. Snälla flickor som vi är så gör vi det utan motstånd och fortsätter. När den sura läraren som jag inte vet vad hon heter är borta berättar Linnea en händelse då samma lärare hade blivit lika arg. Hon uttrycker sig då " Typiskt småbarns lärare" och då kommer det roliga in i bilden då jag öppnar min lilla mun "Typiskt snobb lärare" säger jag. Inte så roligt? nej jag vet nu kommer det. Jag ska upprepa det jag precis sagt och säger då istället "Typiskt snopp lärare" Hahaha jag höll på att svimma av skratt, och det gör nog ni alla läsare också. Jag kan nästan lova att alla ni läsare just nu ligger på golvet och asgarvar (haha eller inte). Det var iallafall min lilla roliga historie, hoppas ni hängde med?! :P

Som alla andra torsdagar så är det handbollsträning idag. Åker vid fem och kommer hem vid halv nio...
Efter träningen måste jag plugga den där himmla spanskan, näh jag skojade bara det inte så tråkigt. Spanska är faktiskt ganska lätt. Man börjar liksom få in snittsen efter att man läst det nu i snart 4 år.

Asså jag fattar inte jag har snart gått i samma skola i 10 år, liksom samma skola och samma klass. Okej samma skola är ju ganska vanligt att man gått i men inte samma klass i 10 år. Jag har liksom sett samma människor varje dag i 10 år, snacka om att man känner varandra vid det här laget... Både positivt och negativt om man frågar mig.


Längtar tillbaka

Jag längatar tillbaka till Goa (Indien) så jag håller på att dö. Jag måste bara tillbaka nästa vinter
Det sista jag sa innan jag lämnade staranden var "Jag tänker inte lämna den här underbara stranden om ni inte lovar att vi åker hit nästa vinter igen" Och vet ni vad jag lämnade stranden med ett stort leende :)

Jag längtar tillbaka. Goa var helt fanstastiskt. Jag lovar det vara rena paradiset som alla borde få uppleva.
Så fantastiskt!!

image23 image24 image25

Tisdag

Ännu en dags schema är nu över. Haha. Vad har hänt idag då? kommer nästan inte ihåg själv... Jo lite kommer jag ihåg (snacka om dåligt minne). På svenska lektionen efter lunch idag fick vi veta betygen på våra nationella prov, och det gick  rätt så bra för mig och  jag är ganska nöjd. Tänker inte skriva några betyg för det vill jag inte dela med hela världen som kan läsa den här bloggen, det ända jag vill säga är att det gick bra. Haha vad tråkig hon är tänker ni nog nu, men det bjuder jag på! Det blev inte simning för mig idag utan springning istället. Jag bytte för att jag skulle kunna hinna till solna där jag skulle pierca mig. Nope jag ljuger inte jag har äntligen piercat mig. Det blev en rosa navelpiercing som är skitsnygg. Nöjd och stolt, men det ska man väll vara?! Så imorgon när jag har gympa måste jag tejpa över piercingen med massor med plåster, jag vet att det kommer bli fult men jag måste. För jag vill ju inte fastna i något. Usch vad det skulle göra ont UUHH vill inte ens tänka tanken... Måste bara säga en till sak angående piercingen och det vara att Janni hade rätt, det göt verkligen inte ont. Typ som en vaccinations spruta, och för er som tagit det eller en annan spruta vet ju att det nästan inte känns.

Aja nu ska jag sluta babbelskriva (vilket bra ord haha)
Puuuuusssss

Måndag

Nu har ännu en helg passerat och det känns inte som om jag har sovit en ända minut. För jag är så himmla trött. Jag höll typ på att somna idag i skolan. Förlåt allihoppa om jag inte sa så mycket, men det berodde på att jag var så himmla trött. Inget annat jag lovar. Annars var skoldagen lik alla andra, det hände inget specielt. Eller jo vi hade ju bildprov (som jag hade glömmt) men jag lyckades plugga på det innan skolan. Förvånadsvärt fick jag faktiskt VG på provet, mycket bra måste jag säga eftersom jag inte hade pluggat. Hahah det kanske ska bli min nya teknik, att börja plugga två timmar innan provet. Näh föresten det håller nog inte i längden. Aja nu ska jag sluta att sittahär och skriva om mitt pluggande för då blir jag bara ännu tröttare. Så nu ska jag berätta något annat. Imorssen när jag kom till skolan tyckte jag att det var väldigt några personer där, och det gick jag och tänkte på hela dagen. Efter typ halva dagen fick jag reda på att typ 8-10 stycken har åkt till våra "kompis skolor" i Holland och Tyskland. Nu i efterhand ångrar jag mig att inte jag också följde med, det skulle ha varit roligt. Skit samma man vet ju inte om man skulle missa något roligt i skolan... (tror försäg inte det) Hahha. Men nu sitter jag i Sverige och det finns inte så mycket att göra åt saken.

Imorgon känns det iallafall som om att det äntligen ska hända något i skolan. Faktiskt två saker (nu har lärarna slagit på stort) Hahah näh ena saken är att vi ska få veta betygen på de nationella proven och det andra är att vi ska ha simning på gympan (TRÅKIGT) men man måste ju göra det. Alla måste hålla tummarna för mig att det gått bra på svanska nationellaprovet. Det känndes ganska hyffsat iallafall, en sak är jag säker på iallafall och det är att jag är godkänd (det är ju liksom det viktigaste).
Vad som mer händer imorgon i skolan får ni veta i morgondagens inlägg... Hahaha To be continued
Nu blir ni nyfikna va?! Jag kan se det på er, jag lovar jag är lika förväntans full jag med Hahaha :D

Innan jag började skriva det här inlägget lästa jag igenom det senaste som jag skrev i lördags. Jag nämnde då att jag skulle medela hur söndags matchen mot Högdalen gick. Jag skulle nu vilja säga att vi lämnar den frågan, för det finns inget speciellt att skryta om med den matchen haha. Men eftersom vi inte förlorat på åratal så kan ju det också vara bra. "Man kan ju inte vinna allt utan att någon gång förlora" Man måste kunna accepter de båda!
Men nu måste vi tagga upp till nästa helg, då vi möter Väsby som är ett riktigt bra gäng. Den matchen är faktiskt lite av en avgörande, ska vi vinna serien? Då måste vi vinna matchen mot Väsby. Så nu gäller det att käka taggtråd fram till lördag! :D

Nu ska jag sova så jag är pigg och glad till imorgon. Eller vad säger ni? Pigg och glad är ju aldrig fel att vara..
God natt

Lördagskväll

Det blev glada miner efter matchen, och ett högt hurrande för både den vinnande matchen (5-3 till oss) men även på grund av att vi nu är klara serie vinnare! Jag är så stolt. Men imorgon är det time för att ladda om igen, vi står framför en hård och tuff match mot högdalen. Spännande spännande..

Idag köpte jag nya skor. Med min tråkiga fantasi blev det lika dana som jag har men vita. Men skit samma dom är ju sköna och snygga, det är ju det viktigaste
Usch jag såg precis på melodifestivalen, men jag kunnde inte fortsätta kolla för det är ju så himmla dåliga låtar
Och det dåligaste av allt är ju att inte Björn Gustavsson är med ikväll, men även han måste väll ha en ledig helg. Eller vad säger ni?

Näh nu ska jag kolla på lite videos på youtube
Ha det så bra


Lördag

Sorry alla läsare att jag innte skrivit på länge "I'm so sorry" jag har haft så rent ut sagt jävla mycket att göra och tänka på. Massor i skolan med prov och läxor. Jag tror faktiskt ibland att att jag är redo för att åka in på behandlingshem för jag har så himmla mycket att tänka på så jag glömmer bort allt annat. Till exempel igår kväll fick jag veta att vi bildprov på måndag som jag inte hade en blekaste aning om.. Men det får lösa sig på något sätt

Igår kväll hade jag föedelsedags fest, tack så mycket för alla fina presenter. Ni betyder skit mycket för mig älsklingar. Hoppas att alla tyckte det var roligt, det tyckte jag iallafall! haha.
Idag är som en vanlig lördag, som betyder att jag har innebandy match. Jag får skriva senare hur det gick. Resten av dagen har jag inga planer, men det kanske händer något roligt? Haha man vet aldrig..

Om det inte är någon som märkt det så är ju våren här nu. Soligt och skönt

nyfräsch16 år

Jag mår hon leva jag mår hon leva.......Hipp hipp hura hura för mig själv! Hahah japp precis hura för mig för jag fyller faktiskt år idag. Dagen har varit jättebra, både skolan och efter. Jag måste bara säga tack igen till världens gulligaste person som betyder så himmla mycket för mig, de jag syfftar på är Rebecca och madde. Tack gullepluttar för presenterna, jag blev så himmla glad. Hoppas ni såg det på mig, för jag blev verkligen jätte förvånad haha. Tack så mycket till er andra också, alla är bara för snälla och gulliga!

Jag har självklart fått massor med fina presenter av familjen. Vill ni veta vad jag fick?! Såklart ni vill! haha 
Jag har tänkt att det är så tråkigt att bara skriva allt som en rinnande text, så nu har jag tänkt att jag skriver vad jag fått som olika punkter (haha så finulig jag är!) 

Jag har fått:

Jeans
Klocka
Film
pengar
skärp
sjal
skor
smink
innebandy strumpor
ansiksmasker (en var av Medde & Rebecca)
Halsband och nagellack
brun utan sol kräm
träningsmaskin (för magen, man måste ju få snyggare mage till sommaren)
Presentkort på piecingstudio

ha tänk vad snygg jag kommer bli till sommare med en vältränade mage och en snygg navel piercing
Akta er killar, ni får skriva upp er på kölistan!  haha näh skoja bara
 
Innan jag slutar skriva måste jag sukta er alla lite med att tårtan som jag designade idag blev väldans god
smaskens smaskens.. Mmmm
Nu ska jag fortsätta den lilla dagen som är kvar av min fördelsedag med att kolla på tv och bara chilla som en nyfräsch 16-åring!

Puss på er alla småttningar (för er som är yngre än mig) men även för er andra


sista blogginlägget..

Nej nu ska ni inte bli oroligt, jag vet att nu just nu får andningsproblem eftersom ni tror att jag ska lägga ner bloggen. Men nej det kan jag glädja er med att jag inte ska göra, utan det jag menar med sista blogginlägget är att det blir mitt sista som 15 åring. Det är ju faktiskt så att jag fyller år imorgon, hela 16 år. Fatta jag blir 16 det är ju helt otroligt. Detta år blir lite specielt, eftersom min födelsedag alltid legat på sportlovet men nu hejvillt ligger den på en skoldag. Och just en tisdag av alla dagar..., liksom den längsta tråkigaste dagen på hela veckan.Var jag tvungen att födas just den dagen?! haha 
Men jag hoppas att det blir en jättebra dag imorgon, jag ska se till att det blir det iallafall!

Imorgon kväll kommer kusinerna och moster min över på lite tårta (tårtan: design by systrarna cedergren). Man vet aldrig vad som väntar när kusinerna är här. Först ska man vara social och sjunga karoke (fråga inte hur det låter... haha) med dom och sen ska man spela något himmla eye toy som är tråkigaste i hela världen och efter det tvingas man att ta en till låt på karoke. Så brukar det ungefär vara, men dom är gulliga ändå.. Haha man måste ju vara en bra förebild för dom. Dom där små sötungarna!

Idag hände det verkligen inget specielt i skolan, det betyder att det var en ganska tråkig dag om man frågar mig.
Det är ju när det händer saker som det är roligt...

Men nu ska jag ta vara på min prinsess sömn, eller jag kanske ska säga min sista sömn som 15 åring (hihi det låter faktiskt lite tragiskt måste jag säga). Men jag lovar er alla att jag kommer vakna upp som precis samma person som jag är idag för jag blir ju inte ett år äldre på en dag.. Visst har jag rätt?

Men nu ska jag sluta att flummskriva
God natt

Söndag

Tack Madde för en otroligt rolig dag. Jag har alltid kul med dig och känner mig trygg. Vi kan fan prata om allt, och jag litar på dig upp till det högsta. Jag kommer aldrig lämna dig, du kommer alltid att ha en första parkett i mitt hjärta. Du vet det redan, men jag vill säga det igen att du kan lita på mig och jag finns alltid här om du vill prata med någon. Allt vi berättar för varandra stannar mellan oss. Eller hur?

Trots att det inte blev någon shopping denna dag heller, så hade jag otroligt roligt
image19 image20 image21  

Vad får han allt ifrån?!

Kristian om man stavar ditt namna med G, vet du vad det blir då? Gristian!!!!

Haha jag trodde att jag skulle dö, Björn Gustavsson är ju bara så rolig. Jag kan inte sluta kolla på youtube kipp på honom. Det blir ju bara bättre och bättre för varje vecka! Han är bara för rolig den där snubben.. Jag älskar honom
eller vem gör inte det? Tänk om alla killar var som han? Jag säger bara ojoj oj vad livet skulle vara roligt. ..

Hans kommentar som listar absolut allas inom alla tider  "Vad får jag allt ifrån..?" är den roligaste jag någonsin hört. För man undrar ju faktiskt "vad får han allt ifrån den där killen"

 

Regnig söndag morgon

Sista dagen på lovet, eller man kanske ska säga sista helgdagen. Jag har faktiskt tänkt på det, för det är ju faktiskt så att lovet tog slut i fredags och att det nu är en helt vanlig helg. Är inte det rätt? Jag tror det ät så iallafall...
What ever det är iallafall bara en ledig dag kvar innan skolan sätter igång igen. Usch vad lite det låter; bara en endaste liten dag.

Som jag skrev igår så har jag planer för idag. Klockan 12.00 ska jag och madde ses på liljeholmen för att sedan dra oss in mot stan. Idag måste jag shoppa, annars blir jag galen! Utan maddes komentarer så har jag tänkt att vi kan gå på NK, stureplansgallerian och på biblioteksgatan. Det finns ju så himmla mycket fina affärer där med massor med fina kläder, men det störrsta problemet är att de flesta kläderna kostar ganska mycket. Men jag tycker det är så tråkigt att ha på sig likadana kläder som alla andra (typ H&M och gina tricot's kläder) så det är värt att köpa lite dyrare kläder som inte alla tar sig råd att köpa.

Men nu ska jag åka upp till pressbyrån och köpa ett åkkort

Hej svejs

28 timmar och 40 minuter

Nu tänker alla "vad menar hon med 28 timmar och 40 minuter"Jo det ska jag berätta, det är nämligen så att det bara återstår 28 timmar och 40 minuter på det här lovet. Och dom timmarna måste utnyttjas till varje sekund men hur? jag får komma på något..

Den här dgen blev inte så tråkig iallafall, det blev som jag ville. En turne in till stan med syster min. Planerna var att shoppa massor med kläder och sätta sig på tunnelbanan med flera påsar i varje hand. Men drömmarna gick tuvärr inte i uppfyllelse, allt jag shoppade var leggins, ett halsband och ett skrivhäfte. Mycket roligare än så blev det inte. En påse i varje hand blev det iallafall; en från H&M och en från Åhlens. haha yes.
Just nu sitter jag och lyssnar på Björn Gustavssons låt om Carina Berg. Jag kan erkänna att det inte är första gången jag lyssnar på den idag utan typ 100:e gången. Samtidigt sitter jag och chattar med en kompis vid namn Hannah. Hon flyttade till usa i höstas och jag saknar henne väldigt mycket. Hon fanns alltid där om man behövde prata eller få råd. Vi måste träffas när du kommer hem. 

                image17 image17 image17

Björn Gustavsson

Jag bara älskar Björn Gustavsson, han är höjd punkten på helgerna. För er som missade hans låt om Carina Berg kan jag bara säga stackars er! Jag kna inte sluta lyssna på den, den är så jävla rolig. Och terxten är ju helt fantastisk haha bara avgudar den. Roliga människa får man leta efter. Ärligt talat borde vi inte skicka ner honom till den stora finalen, han skulle vinna lätt utan några större problem.

Här kommer texten:
"Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denne sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Christian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!"

näst sista dagen på lovet

Usch vad det här lovet gått fort, alldeles för fort. Men så tycker man ju alltid när det är lov, de tar slut alldeles för fort utan att mna hunnit göra speciellt mycket. På måndag är det time för skola igen, hmm känns inte så jättelockande. Men jag tror man överlever, man måste ju skolan är ju som sagt väldigt viktigt för framtiden.... Men nu tänker jag inte gå in på framtiden för det blir tråkigt att lyssna på eftersom inget är 100% säkert, för det kan man ju aldrig vara. Och en gissningslek är inte roligt att lyssna på. Så nu över till något annat, till exempel vad jag ska göra idag? Det är en väldigt bra fråga, har faktiskt ingen anning vad den här dagen ska innehålla. Jag skulle vilja åka in till stan och shoppa nya kläder (måste fylla ut garderoben) men jag har ingen att åka med. Känns ganska tråkigt att gå runt i klädaffärer helt ensam. Men det får väll bli så.. Om jag åker in ska jag hålla ögonen öppna för nya jeans och fina vår tröjor (för våren är ju faktiskt här nu, hoppas att den stannar...) Jag får hålla tummarna att det fortfarande är rea, för jag pallar inte slänga bort massor med pengar.

Imorgon har jag faktiskt planer, haha yes! Jag ska träffa madde, vi ska åka in till stan och gå på något mysigt café och dricka smoothie (stavas det så?!) Sen händer det säkert något mer, allt ka hända när madde är i farten haha näh jag skoja gumman.. Vi är jämt helt seriösa, aldrig flummiga (not)

NU ska jag försöka göra mig lite vacker (jag upprepar försöka, det kan vara svårt för mig haha) Ta på mig några kläder, sminka mig och självklart platta håret. En regning dyster dag som det är idag känns det som om man måste ta på sig extra snygga kläder och göra sig extra fin för att liva upp den här tråkiga dagen lite. Man vet ju aldrig om man träffar på någon haha (tror försig inte det..)

Pusshej

RSS 2.0