jobbilijobbjobb

Är en duktig tjej som jobbar hela veckan lång. Skriver mer imorgon vart jag håller hus och vad jag gör för nu är det dags att sova. Klockan är ställd på 05.30, läääänge sen jag gick upp så tidigt!




Måndag

Ledig från skolan idag, sköööönt! Började morgonen med ett träningspass på gymmet och nu är det snart dags att börja röra sig mot skanstull för att njuta lite av fake solen med Elin. Mycket mer lär nog inte hända i eftermiddag, en lugn kväll helt enkelt. Kanske att man orkar sig på lite plugg, men tvek på det!
Måste fixa mig lite nu innan det är dags att dra iväg, puuuuss

Underbart väder ute idag föresten!!


VINST

Sån grym kvartsfinal! Vinst med 6-3 mot Täby och därmed spikade vi en semifinal den 17 april
glaaaaaad tjej!


finns det bättre låt att tagga till eller?? nääää


söndag

I fredags blev det utgång till gaudi med lite folk. Massor med tequila shottar innan så man mådde ju som man förtjänade! På lördag morgon var det bara upp och hoppa för att pka in och ha en heldag med shopping med mammi. Köpte hur fina kläder som helst! Efter stan åkte jag hem och efter en stund åkte jag in mot stan igen och träffade wille och felicia. 
Nu är det snart dags att dra iväg mot Hammarby sjöstad för att spela kvartfinal i slutspelet mot Täby! taagggaaaaattt 

fredag

Lönen har kommit in på kontot och nu är det långhelg, kan det bli bättre?! Kvällen börjar hemma hos sophie och sen vidare in mot stan. taaaaggaaaat.
Ska snart börja fixa mig för att hinna med lite fixotrix innan jag drar iväg, pussiluss


torsdag - skooooläään

Sitter just nu i skolan med Angelica och pluggar. Om man kommer till skolan mer än två timmar innan man börjar har man rätt så mycket plugg man måste bli klar med.. Kan jag bara få ta studenten snart?!
Magen kurrar riktigt mycket så snart blir det lunch och efter det börjar skola "på riktigt". Efter en skoldag med mycket plugg tycker jag att jag verkligen är värd lite värme, så efter skolan blir det solning med Elin!

Nu ska jag plugga lite vidare, puuusss

Onsdag kväll

Helt slut i kroppen efter kvällens innebandyträning, full fokus på kvartsfinalen som äger rum på söndag, taggat!
Efter träningen blev det en lång runda övningskörning med pappi och efter det var det bara att gasa hemåt för att se greys anatomy. Ska nog släcka lampan för ikväll ganska snart så jag orkar med morgondagens första skoldag för mig den här veckan. Redan torsdag imorgon, sjuukt vad veckorna går fort!

Har mega ont i magen så nu ska jag lägga mig och kolla på tv en stund, nattiii


den enda man kan lita på

“When it hurts to look back, and you're scared to look ahead,
you can look beside you and your best friend will be there.”




onsdag

Har nu under hela min lediga dag storstädat hela huset. Snacka om duktig tjej! Mina föräldrar blir nog riktigt glada av den lilla överraskningen när dom kommer hem senare!
Men nu blev det plötsligt lite tråkigt för nu har jag ingenting att göra.. funderar på att dra och sola lite men uscha det kostar ju pengar, lite halvt snål för tillfället. Får se vad jag kan hitta i spargrisen!

Senare idag blir det innebandyträning yeeeeey!
PUSS




tisdag kväll

Från att inte ha några planer om kvällen blev det en lång kväll med felicia wille tim och mattias. Tanken var till en början att vi bara skulle ut och grilla (såklart det var killarnas otroligt smarta idé HOST HOST) Men usch så kallt det var! Så vi flyttade vår grillning från långsjön hem till wille istället då grillningen fick skötas utomhus och middan inne i värmen. Blev iallafall en väldigt trevlig kväll. Kände att jag verkligen behövde det för att bli lite glad!

Nu ska jag kolla vidare på Big brother och efter det blir det nog lite oc innan det är dags att sova. Ledig imorgon så det blir en lååång sovmorgon. Efter mycket sömn ska jag nog orka med alla mina träningspass.  

Natti natti pussilussss

grejen är att kunna resa sig efter varje fall




tisdag

Idag var det hockey hela förmiddan. Riktigt roligt! Men snacka om att jag kommer ha träningsvärk i benen imorgon, helt slut! Var iallfall inte så dålig som jag trodde att jag skulle vara, om man en gång lärt sig åka skridskor sitter det nog i!

Nu resten av dagen har jag ingen som helst aning vad jag ska göra, lite halvt segt. Kvällen kanske det blir till att kolla aik's hockeymatch med angelica eftersom den unge så gärna vill se dom förlora :)
Kanske borde överaska mammi och pappi med en städning nu, guuud så snäll jag är!

pussiluss








Måndag

Började dagen med träning på gymmet som vanligt och sen lite senare på dagen blev det lite bilkörning i södertälje som gick toppenbra! Under kvällen hade jag det sjukt tråkigt så fick ett litet ryck och drog ner till gallerian i liljeholmen och köpte mig lite saker. Där bland hårfärg som jag precis tvättat ur, mööörkt och fint.

Imorgon är det idrottsdag i skolan och jag ska spela hockey! Riktigt taggad. Om man nu fortfarande kan åka skridskor, kan bli roligt att se.. nu är det iallafall snat dags att sova, natttii




söndag

Min lördag tillbringade jag uppe i vallentuna för att hejjade på flemingsbergs hockeykillar. Duktiga killar som vann matchen! Efter det drog jag och felicia hem för att fixa oss och sen in mot stan där vi senare mötte upp några av killarna. Blev mycket gågågågå i klackskor igår kväll, snacka om att jag hade ont i fötterna! Skönt att mamma min kunde hämta mig i stan när resten av gänget drog in på lobby, behövde min sömn till dagens viktiga match.
Och ja min viktiga match då da. Den spelades mot Tyresö trollbäcken och slutade med 4-4, så bra match men vi behövde en vinst för att få kvala upp till div. 1 så det kändes riktigt surt...

Hade planerat att dra ner till pappa på o´learys för att kolla djurgårdsmatchen men får se hur det blir med det, verkar vara helt fullpackat med folk där nere. Man blir ju så lycklig att den enda kanalen man inte har är den som matchen visas på idag, elleer inte så lycklig kanske. Men jaja jag klarar mig!

PUSSPÅEEEER

Lördag

Blev en liten promix med felicia och hennes vovvis på morgonen. Riktigt skönt väder idag, sooool!
Blev nyss en dusch så nu ska jag börja fixa mig lite smått samtidigt som jag tänkte få lite ordning i mitt rum. Kläder öööööverallt. Nära på att det skett en klädbomb här. Lite senare idag ska jag iväg på hockeymatch så innan det måste jag och felicia rusta upp oss med hejjarklacks tutor! Vi är nämligen världens bästa suporters kan jag berätta för er!

PUSSPÅER

så här roade kan man också vara i en ishall




dags att sova

Blev en spelkväll med nhl och pangpang spela hemma hos wille med felicia wille och tim. Snälla tim körde mig och felicia hem så nu är det dags att sova. En liten sovmorgon imorgon blir det, riktigt skönt!

Nu är jag tjöttis, godnatt

fredag kväll

var först tänkt att vi skulle dra iväg på fest men blev lite ändringar så nu blir det nog en lugn kväll. Har precis varit och köpt mig en choklad och kollar lite tv. Så fort felicia ringer ska jag nog träffa henne och hitta på något skojsigt! Roligaste programmet på tv nu som jag verkligen inte kan missa 101 sätt att att åka ur en gameshow!

Ha en bra kväll, pööösss






fredag!

woohoo äntligen fredag och helg, fast nää, det är inget jag direkt hurrar för just nu. Hela min familj dissar mig ikväll så här sitter man helt ensam utan att veta vad man ska göra eller vad man vill göra. Snällt av min mamma att sparat lite rester som jag kan värma som fredags middag iallafall. Ni vet en romantisk middag för en liksom!

Nää men får se vad jag hittar på ikväll. Något borde man väl göra eftersom det blir en hemmakväll imorgon för att bara tagga inför söndagens viktiga match! Man vad man ska göra ikväll är en bra fråga.

Så länge jag tänker på ett bra svar till den frågan tänkte jag vara så duktig och städa mitt rum! PUSS




godnatt torsdag




äntligen fredag imorgon!

Nu blir det middag och sen iväg på träning! PUSS




torsdag

Dags att börja fixa sig för skola. Inte på humör för något idag, usch så less jag är på allt.
PUSSHEJ.


älskar att gråta...

orkar inte att mer och mer bara skiter sig hela tiden. Jävla cp liv.
Usch vad hemskt att man kan vara så misslyckad.


!


onsdag eftermiddag

Körde på hårt på gymmet som vanligt, sen hem direkt och börja plugga på projektarbetet. Men hur gick det? nej inte speciellt bra. Så himla tråkigt så man orkar ju verkligen inte göra något. Jag och Angelica fick i allafall till en liten planering, duktiga tjejer!
Resten av dagen har jag nördat mig med oc och the secret life of american teenager. Sååå trött, måste verkligen vara något med onsdagar som får mig att vara så sjukt trött hela tiden. Kanske för att det är mitt i veckan.. Men som vanligt har jag inte tid med att vara trött, bara börja tagga inför match och sen jobb.

PUSS


gammal bild på mig och ankii


onsdag morgon

godmorgon godmorgon, vaknade superduper pigg av flera timmars sömn. Riktigt skönt! Nu blir det gymmet och sen hem och plugga på projektarbetet med angelica hela dagen. Ska nog också hinna med att vila lite innan kvällen så jag orkar med match och sen jobb the whole niiiight. huuh längtar redan tills halv fyra inatt när jag får åka hem till min säng!

Nu sitter jag här och slöar lite för länge, dags att springa iväg till gymmet! PUSS


tjöttiz

Är jätte trött och mår inte speciellt bra, ont i huvudet, ont i magen och känns som om jag ska hosta lungorna ur mig så blir en lugn kväll ensam istället. Som igår blir det en tidig kväll för mig, ska redan nu lägga mig i sängen och sätta på lite oc innan det är dags att sussa kudde. Natti natti


tisdag

Tar en liten pause från min städning och passar på att skriva lite i bloggen!
Kändes lite halvt onödigt att åka till skolan idag eftersom vi inte hade nån lektion, så det fick bli en tidig dag och istället åka in till stan för att fika med fia elin och angelica. Massor med tjejsnack, precis det man behöver ibland!

Nu ska jag fortsätta med min städning så angelica som ska sova här inatt lyckas ta sig in i mitt rum. Upp och hoppa tidigt imorgon bitti för oss två för att först ta ett träningspass på gymmet och sen jobba med vårt jävla projektarbete hela dagen, jobbigt jobbigt. Men tänk så skönt det blir när helvetet är över, lääängtar.

städning och lite hockey tittande nu, puuusss


tisdag morgon

Kom precis hem från gymmet, ojojoj vad jag puschade på idag. Helt slut! 
Men jag hinner inte vara trött nu inte, för det är bara att hoppa in i duschen och fixa sig inför skoldagen. Efter skolan ska jag troligtvis träffa min bästa fia också!

PUUUUUSSS PÅ ER


sååååå söt fialotta!


huvudet sprängs när som helst

har mega mega mega ont i huvudet så det blir en tidig kväll. Upp och hoppa tidigt imorgonbitti för att gymma så bäst att huvudvärken går över! Godnatt


vem orkar plugga

Tappa fokusen direkt när jag skulle börja plugga och började med en nya header istället. Så nu lägger jag ner plugget helt och hållet för ikväll, blir en lugn kväll framför en bra film istället! Såååå mycket bättre
Riktigt godis sugen också, nån som kan komma med lite godis till mig? sneeeeellaaaaa


måndag

Gymmet imorse med angelica som vanligt och sen blev det skola och prov. Efter skolan åkte vi till gullmars där vi träffade Denise en stund. Kom nyss hem så nu blir det pluggiplugg hela kvällen lång. Älskar mitt otroligt händelserika liv, fast nää.

plugget kallar, puussss


ut på stora vida havet

Bokade precis kryssning med mina flickor! Det kommer bli gryyyymt, längtar redan!


skulle vilja önska att finland såg ut mer så här däremot, men jaja


.

"killar är konstiga varelser som man inte riktigt förstår sig på så ofta"


pluggarn

jag måste ju verkligen älska geografi eftersom jag pluggat det i nästan tre timmar nu??!!
Men nu får det räcka med pluggande för nu är det dags att bänka sig i soffan för lite mys framför tvn för att se helgens högpunkt SOLSIDAN!

Föresten så blev det en vinst på matchen imorse, riktigt naaaajs. Fick göra mig ett fint litet mål också!

PUSSåheeej


jag och belliiiii

han gjorde min kväll igår!

sååå rätt vinnare! gilla gilla gilla stort!




söndag morgon

kvällen igår slutade inte med krogen, sköööööönt. Utan efter att vi varit hos diana drog jag angelica och felicia till örby på lite partyparty. Muuucket trevligt blev det.
Inte så jättemånga timmars sömn men nu är det iallafall dags att dra iväg på match i huddinge. Sen blir det direkt hem och plugga en massa, uscha vill inte..

Ska tagga till med lite musik nu, håll en tumme för mig! puusss




lördag kväll

blev inte riktigt som tänkt men jag och angelica hamnade iallafall i flemingsberg idag där vi kollade på hockey match. Vi hade hoppats på skridskor men det får väl bli någon annan gång!
Nu har jag precis fixat klart mig inför kvällen och ska snart iväg och fira Diana som fyller 20 år! Efter det drar vi nog in till stan och danasar loss hela natten lång.

Blir däremot en nykter kväll för mig eftersom jag har match imorgon bitti, men man kan ha lika roligt ändå!


PUSS o KRAM






lördag morgon

Uppe redan vid halv 8 imorse. Så fint väder så går ju inte att sova när solen skiner in genom fönstrerna!
Blev en mysig frukost med mammi och sen ut på morgon promix i solen. Riktigt skönt!
Får se hur dagen blir, skulle egentligen bli firad av släkten men dom ringde nyss och sa att dom var sjuka så får se vad jag hittar på istället! Kvällen finns det lite att välja mellan att göra, jobbigt läge när man trippel bokat sig..


solen i ögonen, guuuud vad jag längtar till sommaren nu!


fredag

Äntligen fredag! Hade först lite funderingar att dra ut men sen bestämde jag mig för att verkligen göra det jag egentligen vill, så det blir en hemmakväll! Lite ångest över att så mycket pengar försvann under lovet så bäst att spara lite så jag klarar mig hela månaden. Och sen kan man ju inte dra ut varje helg heller, uscha så trött jag är på det. En lugn kväll är precis det jag behöver.

Nu blir det mys i soffan med massa filmer. puusssiluss

torsdag

Underbart skönt med helg imorgon! den här veckan har verkligen gått snabbt.
Min morgon började absolut inte bra idag.. Börjar med att jag går upp tidigt för att gå till gymmet, väl framme ser jag att det är stängt så det var bara att vända hemmåt, kommer hem och ser att min lilla katt spytt på mina kläder och sen när jag ska till skolan märker jag att mitt åkkort är borta, smart som man är glömde jag det i mammas bil som hon hade med sig till jobbet. Så lyckad man är! Har iallafall varit lugnt med otur nu under dagen, men dagen är inte slut än. Nu blir det lite plugg och sen iväg på innebandyträning

puuuss


onsdag

Har nyss kommit hem från en en morgon med massa måsten, så typiskt att man har massa inbokat just den dagen man är ledig. Men nu blir det iallafall film och vila innan det är innebandy träning ikväll och sen jobbijobb hela natten. Usch så trött jag är på att gå iväg och jobba varje onsdagsnatt, man vill ju bara hem efter 2 timmars träning. Men jag får kämpa på ikväll, snart är det ju helg så!

nu blir det film, pussiluss

exakt vad jag känner

hellre ärliga fiender än falska vänner


alla får vi längtan och sakna något

Är det bara jag som känner mig helt depp helt plötsligt ibland? Det är just vad jag är nu iallafall. Allt känns bara fel. För att få mig på bättre humör satte jag mig och kollade igenom massa bilder. Att kolla på massa gamla bilder är ju världens bästa sätt att bli på bättre humör igen, för vilka underbara minnen jag har. Tur att jag haft så fina och bra vänner som funnits där för mig. Något jag också blev glad att se, och alldeles varm i hela kroppen är bilderna från i vintras när jag var i goa, guuud vad jag längtar tillbaka till värmen, lugnet och bara få vara ifrån allt ett tag.



.

bara tanken av det gör mig så sur, ledsen och arg, men mest besviken..
men konstigt nog kan jag inte visa det utåt, jag kan verkligen inte. Det håller sig bara inom mig. För jag vet verkligen inte vad jag ska säga, allt känns bara patetiskt och larvigt.


vårkänslor

Underbart väder ute!
synd bara att man inte hinner vara ute i det, för nu måste jag plugga plugga plugga.





-

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag

tisdag

Kom precis hem från gymmet så nu blir det skola! skriver mer senare puussss




Måndag

Dagen började med skola, en lååång dag som inte var över förän halv 5 då jag suttit och gjort världens jobbigaste naturkunskapsprov. Sen var det bara hem och lämna väskan och börja åka mot huddinge där jag skulle träffa felicia och angelica för att äta lite middag. Vi hamnade till slut på grill palatset, muuuummmmsss. Efter lite mat i magen åkte vi vidare till flempan där vi kollade på wille och resten av killarna i hans lag när det spelade match. Duktiga hockeypojkar som vann. Hockeymatcher tar ju sån himla lång tid så kom nyss hem, riktigt taggad för att sova nu! Upp och hoppa tidigt imorgonbitti för att dra till gymmet, längtar redan!

mot sängen! natti natti

klickade mig hem en sköning!

dom verkar ju bara så sjukt sköna så var bara tvungen att ha en! 



trött tjej

Helt sjukt vad trött jag är, längtar redan tills fredag och helg så jag kan få sova! Otaggad gånger tusen för skola imorgon..

Ligger just nu i soffan och tar det lite lugnt framför wallander filmen, men känner verkligen hur det rycker i ögonen på mig, vill bara soooova i tusen år. Skulle behöva plugga ännu mer men provet får gå som det går imorgon för jag orkar verkligen inte. Det enda jag känner att jag är riktigt taggad på är träning, får ångest att jag inte tränat på en vecka.. men nu börjar jag bli friskare så imorgon är det bara att tuta å köra!

godnatt på er

söndag

Skriver på mitt egna kontrakt att jag inte ska dricka alkohol på några veckor nu! uscha så trött jag är på festande. Fjärde dagen i rad igår och ja nu får det fan räcka, sååå död! Men oj vilket lyckat lov det varit, och min födelsedag blev verkligen bäst!

Nu är det iallafall söndag vilket inte känns så roligt, bara slänga fram plugget och börja med det man är bäst på. Hörs senare göllepluttar, puuss

2 bilder från i fredags






glad 19 årig chey

tack till min fina fia som loggat in här på bloggen och gjort ett litet inlägg! Och tusen tack till min fina familj som gett mig så fina presenter. Tatuering, smycken, skor, kläder och massa annat! Ikväll blir det ut och fira den stora dagen med världens bästa vänner! kommer bli sån bra kväll gaaalet taggad

pusss på er


grattis min fina vän


födelsedag

hurrrraaaa huuurraaa hurrraaa för mig själv på 19 års dagen!
nu blir det tårta och present öppning
puss


KRYSSNING

min feber kan inte stoppa mig! Nu blir det kryssning med mina partypolers!
Galet taggad!


sis <3






skräckis

Angelica och Elin kom över till mig nu på kvällen och såg en liten skräckis, eller liten och liten den var vidrig!




tisdag

Fortfarande sjuk men jag överlever, för tillfället är hostmedicin, halstabletter och ipren min bästavän. Allt för att bli frisk till imorgon. Galet taggad för kryssning!

Resten av kvällen blir det bara massa filmer, bäst att vila upp sig riktigt ordentligt till imorgon
puusss


RSS 2.0