valborg

Började morgonen med att åka till idrottsläkaren för att få reda på problemen i mina knän. Magnetröntgen visade inget som var av, men däremot en stor överansträngning så nu blir det vila i minst en månad.. Bläää pallar inte.. Men men jag blir väl så illa tvungen, kan inte fortsätta vara så här skadad hela tiden. Bättre att bli helt hel! Efter läkaren drog jag in till stan och var på min egna lilla shoppingrunda. Tänk vad skönt det är att gå runt och shoppa själv ibland, älskar det! Fick iallafall med mig lite hem, tre tröjor, strumpbyxor och en väska.

Ja och då var valborg här igen. Känns inte länge sen det var sist..tänk vad tiden flyger iväg. Men inget jag klagar över, tiden nu är så mycket bättre än vad den var för ett år sedan!

Stora krökarkvällen idag dåda, massor med poliser, bråk, fylla och knas. Känns ju inte roligt om man skulle råka ut för något av detta, man får helt enkelt hålla sig till bra platser med bra folk. För inte ska min kväll förstöras iallafall. Ännu är inte kvällens planer helt bestämda, men grillning och fest blir det iallafall. Får se vart man hamnar.

nu ska jag med mamma på lite ärenden, pussiluss


I'd rather be with you




bloggsvacka

jag vet, jag är inte så duktig på att skriva i bloggen längre
ska skärpa mig!


fin vän


min pärla



<3


söndag

En riktig lyckad helg är nu förbi. Tjejmiddag i fredags, jobb i lördagsmorse och partyparty igår hemma hos mig. Hoppas alla hade det lika roligt som jag hade! :)
Nu är det iallafall dags för mig att försöka sova, men är verkligen inte trött... Borde i och för sig vara helt död eftersom jag nästan inte sovit något på hela helgen och de senaste veckorna. Men nu bums i säng. Ny skolvecka imorgon då både träningar, prov, studenskiva och nationella prov väntar. De ena lite roligare än det andra

godnatt pussipuss

 
bilder på snyggingen själv..hosthost, man får ju nästan ångest när man ser på sig själv, men vafan! :D


Fredag

Äntligen helg! Veckan har gått hur fort som helst, men inte är det något att klaga på? Snart är sommarlovet här.
Men nu fokus på denna helg. Ska om en halvtimme röra mig mot huddinge och josefine för att fira hennes 17 års dag med en trevlig tjejmiddag. Riktigt mysigt.

nu ska jag fixa det sista, skriver när jag kommer hem
Pusspåer


måndag

Blev ingen fest för mig i lördags, huvudvärken var alldeles för ansträngande så blev mycket sömn innan jobbet i söndags morse istället. Förutom dom tidiga mornarna med hårt jobb har den här helgen varit riktigt skön, somnat innan klockan elva både fredag lördag och söndag. Det behöver man ibland. Framförallt för att orka skolveckan och sedan jobb på lördag morgon igen. Sen på lördan har jag gjort en liten fuling och tagit ledigt, behöver leva livet också lite känner jag!

Dagen susade iväg men dock med massor med jobbiga saker... Blir bara så trött på allt ibland, bläääblää. Ikväll är det äntligen dags för innebandy! Ska bli så himmla roligt att börja träna igen, taggad till tusen. Efter träningen om mamma min fixat fram pengar blir det till att dra in till stan på studentskiva. En intensiv kväll alltså! Och en jobbig morgondag om jag skulle gissa rätt. Men får se om det kommit fram några pengar, hoppas det.

Nu tillbaka till verkligheten, pusshej


bild från sommaren 2008
Fia, jag, jocke och madde

lider med mig själv

skulle bara vilja spola fram tiden ett dygn.. sova sova sova


Lördag

Lugn kväll igår med Angelica. Litet besök i solna och sedan bara film. Viktigt med sömn när man ska upp och jobba. 4 timmars jobb i morse gick iallafall väldigt lätt och enkelt. Efter jobbet mötte jag upp felicia och mia och fixade lite saker och nu äntligen ligger jag här i min säng och vilar. På tv:n framför mig är sm finalen i innebandy på. Spännande spännande.

Nu blir det lite vila och sedan iväg på fest. Flippa galet! Nä skoja bara, jobb imorgon igen så ska iallafall leva när jag kommer hem inatt. Hare bra pussshej


jag har världens bästa vänner

<3

Torsdag

Febern borta så idag var det dags för skola. En väldans huvudvärk hela dagen och ont i halsen dock.. Dagen började med att jag chillade med en film fram till lunch (härliga skoldagar) och efter lunch lite matte då man var väldigt duktig och kreativ (och nu menar jag det verkligen)
Efter skolan drog jag och johan till liljeholmsgallerian, tog en smoothie och bara satt och snackade. Sånna stunder man behöver med sina små vänner.

Snart middag, lite varm soppa för halsen blir nog kanon! 

Peace out 


sjukling

Inte på topp idag inte... Kände igår kväll att jag började må dåligt, ont i halsen och en väldans huvudvärk så gick och la mig tidigt. Vaknade imorse och mådde ännu värre och nu ligger man här med nästan 39 graders feber... Usch vad dåligt jag mår... Har inte orkat göra någonting idag, inte ätit och nästan inte ens ställ mig upp.. Ganska jobbigt eftersom jag måste till skolan imorgon för att göra nationellt prov, blir ju intressant och se hur det ska gå.

Tog iallafall nyss en tablett så kanske orkar mig upp för att ta något att äta senare. Annars blir det nog till att bara ligga här och dö.


solen skiner, i'm in löööööv

Självklart ska man glömma nycklarna (igen) så har fått suttit utanför mitt hus nu i nästan en timme tills papi kom hem. Men gjorde inte så mycket, satte mig på trappen i solen och solade istället. Riktigt skönt, gud vad jag älskar det här vädret!
Snart ska jag över till grannen och ha lite matte och sedan är planerna att dra till gymmet och pusha lite. Senare vet jag inte, man kan ju hoppas på att något händer.

dags att fixa sig lite, pussiluss



föresten så funderar jag starkt på att färga håret brunt, Rigtigt taggad på det! Men får se, vill inte göra något förhastat. Tänk om jag ångrar mig.. Fast ändå så trött på mitt blonda hår, uuuh känner mig alltid så ful. Kanske dags för lite förändring?
Vad tycker ni?

Minnen














<3


segt

Bara tanken av att skolan börjar imorgon gör mig helt slut. Har massor med plugg... Att man börjar veckan med exinamation och nationelt prov i engelska b på onsdag gör en ju ännu mer taggad... Åhhh snälla döda mig, jag orkar inte!



otroligt söt man är just nu asså..... haha naaaat


Lördag

Kom precis hem från jobbet, är helt slut så nu blir det vila någon timme innan det är dags att börja fixa sig inför kvällens aktiviteter. Ikväll ska jag nämligen åka till Tyresö för att fira Maddes 19 års dag. Party party, just nu är inte taggningen den bästa men efter lite sömn så ska nog den här kvällen också bli bra. Skriver senare pussipuss 




Fredag

Lite hastigt drog jag filippa och felicia till Ingarö igår kväll. En väldans tid innan vi kom fram, men väl frmme blev det lite middag (filippa är en väldigt duktig kock...) Resten av kvällen ägnades åt att spela bazz, basta och bara ha det skoj. En riktigt mysig kväll med världens bästa vänner.
Känner mig helt död så ikväll stannar jag bara hemma. Bra med tanke på att jag börjar jobba klockan åtta imorgon bitti. Jobbiga arbetstider, men jag får stå ut, för nu är det dags att skaffa lite pengar till sommaren.
Imorgon kväll blir det iallafall fekke så dags att börja tagga nu med lite sömn, puss på rumpan


filippa krigar med oxfilen


Den "lyckade" maten, haha lägg märke till såsen


Smoothie & Chirre

söta flickor




tjill

Ligger här i min säng. Väldigt varm och skön. Tar bort filten och det blir kallt. Legat här nästan hela dagen. Tror jag stannar här. Det känns bra. Tror jag ska vara lite social med tv:n nu. Hare bra!




Torsdag morgon

Blev utgång igår kväll med min lilla bell. Väldigt trevligt, satt bara och snackade skit hela kvällen. Sånna stunder behöver man. Planerna var egentligen lite annorlunda, men tycker att kvällen blev mysig ändå. För vad behöver man killar till jämt?

Vaknade för en stund sen så sitter här i min säng och gläds åt att pappa skaffat fler kanaler till min tv. Så mycket att se helt plötsligt. Gilla! Men nu snart ska jag slita mig här ifrån och dra till gymmet för att bränna av lite kalorier. Känns mycket lockande. Mer av denna dag vet jag inte än, men det lär ordna sig! Puss på skinkan





Coming out your mouth with your blah blah blah.


skador skador, kära skador..

Magnetröntgen nästan vecka...


Onsdag

Dagen igår blev ganska så bra. Jag och Felicia började med en morgon träning, sen till stan och därefter hem till mig och bara segade. Kom först inte på vad vi skulle göra då vi helt plötsligt kom på att det var Bajen match och det var bara en halvtimme innan den skulle börja. Så utan att direkt bry oss hur vi såg ut drog vi direkt till matchen. Riktigt bra drag på matchen och självklart tar bajen med sig en vinst på 5-0. Efter matchen blev det lite panik över att vi inte hade fixat oss , men vi fick klara oss för nu var det dags för fest. Väldigt oparty stylade åkte vi iallafall till trångsund på en hemmafest.

Idag har jag äntligen fått en tid hos en idrottsläkare som ska kolla på mina knän. Hoppas verkligen att dom hittar felet.

Men nu måste jag ta tag i lite saker här hemma, pusshej


jag i fjällen, riktigt varmt och skönt


Tisdag

Godmorgon folket. Vår vädret är tillbaka! 
Har nyss ätit lite frulle och sitter nu och väntar på att felicia ska vakna så vi kan dra iväg till gymmet för att träna lite. Riktigt skönt att träna direkt på morgonen. Efter det åker vi in till stan direkt för att fixa lite. Måste bland annat gå till banken och fixa mitt studiebedrag, byta en tröja och köpa en bikini. Sen får vi se hur dagen blir.

Dags att fixa till sig lite och börja dra sig mot gymmet. Puss


jag och syster i Dublin

update

Blir ingen bio ikväll, tiden bara flög iväg så nu har klockan blivit för mycket. Blir istället att träffa Felicia om en stund. Vet inte ritkigt vad vi ska göra, men det lär visa sig. Ha en bra kväll pussojkam


Måndag

Segast dan på länge, ritktigt riktigt uttråkad.. Övningskörde en liten snabbis idag men annar har jag inprincip bara suttit hemma hela dagen och kollat på oc, är i och för sig världens bästa serie men det kan bli ganska långtråkigt i längden av att glo på en tv i flera timmar.

Men ikväll händer det förhoppningsvis något, ska troligtvis på bio med felicia hanna och emelie. Om inte det får jag se till att träffa nån annan så jag inte dör av tråkhet. Tråkhet som blir ännu värre när man är sur, vilket jag är idag.. Usch usch, och folk gör det inte bättre heller. Ena idioten efter den andra, bläää. Ska iallafall försöka rycka upp mig till kvällen och framför allt till veckan och se till att det här lovet blir lyckat.

Puss på er hejdåå


Söndag

Hallå bloggvärlden, påskdagen idag vilket betyder att det är dags för middag med hela släkten. Inte det roligaste kanske men man är helt enkelt tvungen. Men innan det är dags att åka till Södertälje blir det nog övningskörning för min del, första gången. Blir intressant och se hur det går. Har fantiserat lite om att jag kommer sätta mig vid ratten och kunna köra direkt, naturbegåvning. Men nu när det börjar närma sig blir jag istället nervös. Men det ska nog gå bra, så länge jag inte krockar är jag nöjd!

Ha en bra dag, skriver senare. pussen



världens snyggaste!

den stora frågan, ska man gå ut ikväll eller stanna hemma?!


Lördag

En väldigt lyckad kväll igår! Var bland de roligaste på länge. Nype var ritkigt najs så det får det bli fler gånger!
Idag blev det först en lång och skön sovmorgon, efter att legat och dragit mig i nästan en timme blev det till att ta moppen i det fina vädret till gymmet för att träna lite. Väldigt skönt.

Kom nyss in från altan, har suttit ute i det fina vädret och solat lite. Åh vad jag älskar våren! Men nu har solen gått i moln.. Planer inför kvällen har jag inte direkt, får se vad som händer. Pussiluss

bjuder på några bilder från förfesten igår. Glömde själv att ta upp kameran så får använda lenas bilder istället :)





Fredag

Underbart väder ute! Riktigt skönt att våren har kommit, tumme upp för det

Dagen har mest ägnats åt att sitta ute i solen och göra lite ärenden. Åkte till farsta imorse för att byta mina skor som jag köpte igår som självklart skulle vara sönder, men otur som man har fanns det inga fler så får stå ut med lite trasig dragkedja, men så länge det inte syns är det ju skitsamma.
Dagen har varit hur lång som helst känns det som, men nu är det snart dags att börja fixa sig för kvällen. Utgång!! Först lite förkrök och sedan vidare till nype, kommer nog bli en galet bra kväll.

Bilder från kvällen kommer ut imorgon, puss på er


Torsdag

Äntligen är det påsklov! Otroligt skönt med lite ledighet
Kan däremot inte åka med på cupen som planerat eftersom jag har riktigt ont i halsen och inte ens kan spela med mina onda knän... Funderar allvarligt talat på att hugga av benen eller nått. Men innan jag går så långt ska jag besöka en idrottsläkare, får hoppas på att det inte är menisken som kiropraktorn trodde. Men nu är det påsk och då ska man inte deppa!

Lovet började riktigt bra iallafall, åkte in till stan med mamma och shoppade upp en tusenlapp. Världens bästa mamma! <3  

Nu ska jag upp och vara lite social med familjen, ciaaao

RSS 2.0