Nervös

Japp nu börjar nerverna komma lite inför imorgon, men är iallafall fullt tränad på manuset så det är väl bara att köra på?

Har blivit riktigt förkyld efter hajken, verkligen typiskt eftersom jag nyss var sjuk. Näsan är alldeles täppt och jag nyser hela tiden. Men orkar inte klaga över det inte, det är ju faktiskt sommarlov snart! Bara 7 skoldagar kvar.
Men nu ska jag fixa mig inför kvällen, kolla manuset en gång till och kolla på tv. Skriver imorgon!

Föresten, innan jag loggar ut måste jag bara säga att det finns en person som betyder så himmla mycket för mig. Och det är du Matilda.Jag är så glad över att jag lärde känna dig, ett liv utan dig nu känns helt overkligt. Du är liksom som en andra halva, verkligen bäst. Tack för att du finns <3



pusspuss, godnatt

söndags shopping i kista

När familjen kom hem från landet åkte jag Lovisa och mamma till Kista för att kolla runt lite i affärer, med högsta sikte att hitta en fin klänning till skolavslutningen. Shoppingturen slutade på vero moda då jag gick ut med en stor påse, två söta sommar linnen/tunikor, ett par shorts och en avslutningsklänning.


Linne/tunika/klänning


Linne/tunika/klänning


Avslutningsklänning

PS. Kameran är inte den bästa så klänningarna ser inte lika fina ut som dom gör i verkligheten. Men ny kamera ska det bli!


Miley Cyrus - The Climb



Söndag

Söndagen den sista maj, grattis mamma på morsdag!
Helt sjukt hur fort det här halvåret gått.. Känns ju inte länge sedan jag var i indien och nu helt plötsligt är det sommarlov om två veckor! Två veckor, kan nästan inte förstå det!

Idag har jag ganska många måsten. Skicka in svenska texten, plugga lite no eftersom jag kanske inte kommer till skolan imorgon, köpa present till mamma innan hon kommer hem från landet, sola och bland det viktigaste av allt träna på manuset. Men jag tror jag börjar med lite solning nu på förmiddagen, det kan man ju bara inte stå emot när det är sånt här fint väder.


Dagens outfit: Sommarklänning från Goa


Nattinlägg

Klockan börjar ticka sig längre och längre in i natten. Just nu sitter jag i soffan med Madde och hennes kille och kollar på bloody marry, usch kommer säkert drömma mardrömmar..

Tidigare ikväll har jag träffat matilda, vi åt lite middag hemma hos henne och övade på en sång som jag konstigt nog gått med på att sjunga på skolavslutningen.. Haha vad ger jag mig in på egentligen? Men ska först och främst rikta in mig på provinspelningen på måndag, måste öva på manuset imorgon! Så sången får bli hårdträning på sen isåfall. Den låten jag och matilda hade tänkt att sjunga är Ave Maria, en riktigt bra låt.. Haha blir nästan nervös på tanken att jag ska stå och sjunga för alla ettor och tvåor i skolan! Slänger in låten, vad tycker ni? Skulle man inte kunna få tårar av denna låt?





Nu ska jag se klart på filmen och vara lite social, pusspuss

Lördag

Godmorgon, sitter nu äntligen i detta tysta och lugna hus. Bilen backade ut från parkeringen för ungefär en kvart sen.. Skönt att vara ensam en stund. Idag har jag bestämt mig för att det ska bli en bra dag, alltså ingen misslyckad kväll. Dagens planer är att snart börja dra mig ner till mitt rum för att sätta på mig bikini och sedan lägga mig och sola på altanen. Det är sån värme där. Och varmare ska det bli de två-tre dagarna framöver, härligt!

Nu börjar snart solen täcka hela altanen, ska nog kila ut snart. Senare ska jag nog träffa matilda, och ikväll troligtvis fest om hon orkar.  
Puss

Vilsen i Farsta..

Min sega fredagskväll förändrades ganska fort när jag fick höra av Angelica att vi kunde få åka på fest i Farsta. Och inte tackar man nej till detta en kväll som denna? Så det var bara att fixa sig lite fort och sedan möta upp henne på liljeholmen vid tio tiden. Vid halv elva tar vi bussen mot farsta centrum som går igenom örby där emma hoppar på. Väl framme i farsta tror vi att vi ska hem till killen som skulle ha fest , men dessa grabs hade tydligen gjort ändrade planer och tyckte att vi skulle hoppa in i bilden och följa med dom till Tyresö istället. Långt åt sjutton... Jag kanske är lite larvig men jag följde faktiskt inte med, har lite förflutet från tyresö som jag helst inte vill påminnas men främst att det skulle varit väldigt svårt att ta sig hem eftersom klockan redan var ganska mycket. Så angelica och emma åker med killarna medans jag försöker memorera deras beskrivning över hur man ska gå till Farsta tunnelbana. Inte helt lätt kan jag säga, kände mig lite förvirrad där ett tag. Men efter att frågat en vakt hittade jag, och kunde ta tunnelbanan som kom efter några minuter..

En ganska onödig kväll måste jag säga, skulle lika gärna kunnat stanna hemma och kolla på en film? Men gjort är gjort. Imorgonkväll får bli dubbelt så mycket bättre istället! Så om det är någon som vet något man kan dra på imorgon får ni säga till!

Nu ska jag sova  godnatt


Fredagkväll

Känns ganska segt, vet verkligen inte vad jag ska göra ikväll.. Salem blir lite långt att åka till..
Men får se, vill iallafall inte bara sitta hemma så drar nog ut en stund och träffar lite folk. Men innan något planeras så ska jag baka en rabarberpaj med mami.

Ha en bra kväll, kanske skriver senare
puss

Skönhet

Var sitter egentligen skönheten, i personligheten eller utseendet...?

  


Jag försöker verkligen

Det finns så många jag saknar just nu...
så många som betyder så grymt mycket för mig egentligen, hoppas att ni vet det..

    
  

Godnatt

Jag är helt död i kroppen, var nog länge sedan jag var så här trött...
Godnatt blir det enda jag kan säga, för mer orkar jag inte..



japp jag ser helt bedrövlig ut (bjuder på bilden) osminkad & trött trött trött

Provinspelning

Fick för några timmar sedan ett telefonsamtal där de berättade att de ville att jag skulle komma på provinsplning för en ny reklamfilm för tre (ni vet mobil företaget). Väldigt roligt ! Manuset blir skickat till mig innan helgen så det blir till att träna hela helgen. jag vill verkligen få den här rollen.  Den som får rollen kommer få åka ner till Prag och spela in filmen, vilket betyder att man får en gratis liten resa plus att sedan visas på alla svenska tv-skärmar. Så nu är det bara att hålla tummarna och verkligen satsa! Ska verkligen ge allt jag kan.

Föresten, det är många som undrar när beck filmen som jag är med i kommer på bio. Sökte på filmen idag och fick fram att den kommer ha biopremiär antingen 2009 eller 2010, datum var alltså inte satt än. Men om jag ska vara ärlig så tror jag till sommaren. Så det är bara att hålla utkik efter becks spår på bioduken..

    

puss


Aldrig mer..

Aldrig mer säger jag bara..
aldrig mer skogen
aldrig mer vandra så här mycket
aldrig mer övernatta utan tält
aldrig mer bära en sån tung väska...

Haha usch nu låter jag som en riktig svag och klagande person, men allt det här stämmer. Hajken var verkligen inte roligt. Känner mig helt slut i benen efter att ha gått flera mil med en tung väska, sovit ute i kylan och nästan inte ätit något. Så aldri har man varit mer lättad över att vara hemma! Och stolt?! Något man självklart är, jag klarade ju av det! Mitt stora mål under de här tre dagarna.

Just nu ligger jag i soffan och har precis ätit en god middag. Samtidigt  smsar jag med matilda och försöker planera helgen. Men den kommer nog bli riktigt bra tror jag. Vi behöver verkligen festa av oss efter den här hajken!
Nu måste jag städa lite här hemma för det ser verkligen ut som skit.. Haha perfektionist?

Pusspuss


aldrig mer att jag sätter på mig dessa väskor....

Hajken

Nu på hajken gäller det regler som ingen mobil och ingen musik. Så både mobilen och ipoden stannar hemma medansj ag är ute i skogen och krigar. Hoppas verkligen på bra väder (så man blir lite brun)
haha nu ska jag tvätta mig och hoppa i säng! Ha det så bra, så suppdaterar jag om hajken på torsdag kväll.

pusspuss

Måndag

Nu är allt packat och klart inför hajken imorgon. Samling redan 07.00 imorgon i skolan, så det känns ganska segt om jag ska vara ärlig. Men men det får bli en tidig kväll så man får mycket sömn.
Just nu ligger jag i sängen och slappar efter en väldigt jobbig träning. Fanns absolut ingen luft inne i hallen så vi slet och svettades som djur.  Men man ska ju inte klaga på detta fina väder?! Det är ju helt fantastiskt.

 

Lördag

Godmorgon, sitter just nu i sängen och har precis grattat syster som fyller 15 år

ooups nu dör datorn...!!
puss

Fredag

Godmorgon, idag är jag glad! Eftersom jag helt plötsligt blivit frisk. Haha måste säga att sveriges läkare inte riktigt är dom bästa "tyvärr nicole men det verkar som om du verkligen har körtelfeber.." haha men man kan ju inte vara mer än glad att det inte var det. Så lagom frisk till helgen tänker jag inte ta en extra vilo dag hemma utan nu får det vara nog!

Just nu står jag med handuken runt huvudet och ska snart fixa mig. Ska iväg nu först på morgonen/förmiddagen med mamma till skärholmen (?) och köpa födelsedagspresent till syster som fyller 15 år imorgon. Helt sjukt att hon är så stor.. Ska också försöka hitta någon snygg bikini till hajken. Inte för att man behöver ny bara för att man ska iväg på det utan att alla mina bikinis är så utslitna av Indiens otroligt varma sol. hmm lyxproblem?
Senare idag ska jag träffa matilda, kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle göra, fanns tydligen flera val ikväll (?) haha men jag hänger bara på. Det brukar bli bäst så. Ska iallafall bli jätteroligt att träffa lilla tildis.

Nu får jag sån där klädångest över vad jag ska ha på mig idag... Hm får väl ta en titt i garderoben
Skriver senare om jag hinner
Puss puss



..

Funderar allvarligt på att lägga ner bloggen...
vill egentligen inte, men till slut orkar man inte med folks kommentarer hela tiden
Okej, självklart ska man få kommentera och säga det man tycker, men man ska inte
försöka sänka en människa....

tack...

Körtelfeber?

Var hos läkaren igår som satte diagnosen körtelfeber på mig! Dom var inte helt helt säkra men de trodde det.. Och om det skulle vara denn otroligt jobbiga sjukdom kan det betyda att man kan vara sjuk upp till flera veckor och i värsta fall läggas in på sjukhus och få dropp... Men det här orkar jag inte med så jag ska bli frisk snart! Körtelfeber behöver ju inte vara lika långvarig på alla, alltså jag har det, men behöver inte vara sjuk så länge. Själva grejen med körtelfeber är att man inte behöver ha feber och ha ont i halsen jättelänge utan sjukdomen lägger sig vilande i kroppen och gör att man bli otroligt trött och inte har ork till att äta regelbundet (därför man kan bli borta ett längre tag)
Men men det är väl bara att ligga här i min säng och vila antar jag, mycket annat finns inte att göra.... Jag har iallafall bestämt mig att inte jag ska bli så sjuk!

...Men nog pratat om det. Man brukar ju alltid prata om olika sommarplågor? Jag tror jag vet precis vad som kommer bli mode-plågan i sommar. shutter shades, är det bara jag som tycker att dom är såå coola?!



Vet inte när jag orkar skriva igen, men iallafall när jag känner mig bättre och har lite ork i kroppen.
Puss puss

sjuklingen..

...börjar känna sig lite bättre nu, vilket kankse beror på att jag proppat i mig tabletter..
Men men det viktigaste nu är att jag ska bli frisk, för orkar verkligen inte må så dåligt som jag gjort idag..
Har princip haft 40 grader feber hela dagen, och skakat i hela kroppen av att jag varit så varm och kall på samma gång.

Nu ska jag fortsätta ligga här i min säng och kanske tänka på att äta något?
men orkar verkligen inte äta just nu...

pusspuss



bilden är inte tagen nu (just nu ligger jag helt död..)

Tisdag -sjuk

Vaknade inatt av jättehög feber. Usch, har inte mått så dåligt på länge; var helt varm, frös, halsen gjorde jätteont och hela kroppen värkte. Kunde inte lägga armen på täcket utan att det gjorde ont.... Men halsen är nog värst, kan inte svälja..
Verkligen typiskt att hamna hemma med feber en sån här dag när man har nationella i matte. Men men, jag måste ju bli frisk till imorgon eftersom jag är bjuden på tjejmiddag då, plus att vi går på långhelg imorgon!

Nu orkar jag inte skriva mera, ska sätta på en film och sova lite
pusspuss

Plutten min

Min lilla älskling har åkt in på djursjukhuset igen....
stackars liten.. hehe <3

17.18



Jag måste försöka förstå att "Ingen är perfekt".....

Måndag morgon

Halsen gjorde ont,kroppen var helt slut och det fanns ingen ambition alls till att träna när jag vaknade i morse. Så jag stog över morgonens innebandyträning idag helt enkelt. Ibland orkar man verkligen inte träna..
Igår hade jag och matilda som sagt en chilldag, lite kik i stan och senare en vända in till odenplan. Men vi var så himmla trötta så vi orkade inte göra något, så vi satte oss bara på burger king där min kära svullo till vän åt lite gott och satt och pratade om allt möjligt.

Men nu måste jag koncentrera mig på svenska texten som måste vara klar på onsdag. Som jag måste få mvg på för att vara säker på ett mvg i betyget!

Puss

   

....jag saknar dig...

Årets vinnare



Vann rätt låt i årets eurovision?

Söndag

Hej allihoppa en väldigt trött nicole är det som skriver just nu, plus en väldig huvudvärk. Men men jag får väl skylla mig själv helt enkelt. Men nog pratat om saker som har en roll idag.. hehe vill nog glömma vissa saker igår ! men jaja alla skämme rut sig lite.

Just nu ligger jag och matilda bara här i mitt rum och slöar, vilket vi gjort nästan hela dagen. Men nu orkar vi inte med det här slöeriet längre så vi ska nog dra ut snart och göra något. Man vet aldrig vad som händer.
Men nu måste jag tjata lite på matilda att hon ska plugga, lilla sega plutt asså. Haha jag skriver senare

pusspuss

Fredag

Nu är jag hemma från linköping, med ryggvärk på grund av det hårda golvet  jag blev tvungen att ligga på och den svullna örat där jag fick ett jättehårt slag skott. aja verkligen inte skönt. Men man får helt enkelt stå ut!
Har iallafall varit väldigt roligt, men oj så trött man är...

Behöver verkligen sova, vilket jag ska göra nu
skriver imorgon när jag vaknar
puss

 


Borde egentligen sova..

..Ska ju iväg till Linköping imorgon med innebandygruppen i skolan, och samlingen på centralen är redan vid kvart i sju. Så vad gör jag uppe när jag ska gå upp om fem timmar? Jo pluggar.. men nu orkar jag inte längre.. Måste komma ifrån skolan ett tag nu i två dagar, det enda positiva med att åka?!
Måste upp redan vid fem imorgon bitti eftersom jag inte packat klart än.. Hade ingen ork till det heller etersom jag var på världens dåligaste humör. Så fick ett hot på mig av mamma att jag inte ska få gå ut i helgen! :O
men det skiter jag i helt enkelt, haha

Men nu ska jag sova, ha det så bra. Kommer hem på fredag eftermiddag/kväll

Puss puss

a man from Argentina




en väldigt bra text..

Tips

Ge bloggtips åt mig
vad ska jag göra för att det ska bli roligare att läsa?
Hur ska jag göra för att öka läsare ännu mera?



Tisdag

Skoldagen gick som den brukar göra, så just nu sitter jag här hemma och väntar på att klockan ska ticka fram till halv sex. För då är det dags att börja fixa sig lite och börja dra sig mot Alvik där jag ska träffa Matilda. Vi tänkte nämligen ta en kvälls shopping i kista. Haha ungefär som våra senaste fredagskvällar varit innan vi dragit ut. Men de tär ju perfekt att kunna åka så här på vardagskvällar, eftersom det är öppet till nio.
Så ikväll blir det till att shoppa loss! Behöver massor med nya vårkläder! säger vi... hehe

Senare ikväll/natt blir det också lite plugg. Asså har ni lagt märke till att jag börjat plugga lite mera?! Behöver det verkligen med tanke på att man kanske borde behöva satsa så här i slutet av terminen.. Jobbigt, men ett måste!
Nää nu hinner jag inte skriva mera, måste locka håret och byta om. Puss puss


Koncentrations svårigheter?

Mitt engelska pluggande har ju inte gått speciellt bra ikväll får jag ju erkänna. orkade inte längre så slutade bara. Haha får blir hårdplugg imorgon i skolan istället.

Denna måndag har känts hur lång som helst, tre träningspass gör att det känns så.. Känner mig helt slut i kroppen plus att jag har väldigt ont i min fot... Skulle egentligen behöva operera den men det har jag verkligen inte tid med.. Liksom man blir inte helt bra förän efter ett år. Är det verkligen värt att vara borta från innebandyn nu när det går så bra? Usch, är verkligen tveksam, på ett sätt vill jag etersom jag har så otroligt ont, men ändå inte. 

       

puss puss, nu ska jag sova

Absolut inte normal

Ni som känner mig vet ju att jag inte riktigt är normal.. Haha nää nu driver jag lite med mig själv,
men jag tycker inte om att vara seriös hela tiden. Haha ni kanske fattar?
Liksom varför vara stel? Man måste ju liksom bjuda på sig själv. Haha jag gör det hela tiden..
Kanske lite för ofta, eftersom jag aldrig blir nervös.. Det är bara att tuta och köra

Jaha, och då kanske man ska visa en liten fiffilurig sak man gjorde igår. Nämligen maddes present:



ett par väldigt roliga stringtrosor, formade som hjärtan fram & bak. Haha jaja men dom är ju faktiskt snygga ! :D


Härliga söndagar...

Ännu en söndag är här, helt sjukt hur fort helgerna försvinner..

Sitter just nu i mitt "nya " rum och sörjer över det rum min syrra nu fått av mig.. Jag har ju under ungefär ett år haft husets stora sovrum, så idag orkade jag inte höra mer på hennes klagomål så vi bytte.. Det har varit en otrolig jobbig dag måste jag säga, känner mig helt slut, haha. Men som vanligt på söndagar har man denna "angest" som inte gör det mycket bättre.

Lite glad blir man iallafall när man tänker tillbaka på gårdagen. Först en mysig tjejmiddag hemma hos madde med god mat och lite gotti gott. Sen vid tio - elva tiden drog jag och therese till ett berg på hornstull och träffade johan och hans kompisar och sen massa annat folk som man kände från skolan och gamla skolan. Blev iallafall en väldigt mysig kväll tycker jag. Väldigt roligt att träffa therese också eftersom det var hur länge som helst sen vi sågs <3

Nu ska jag ta en dusch och sen laga fooodi foood till la familia
Språk kunnig? SJÄLVKLART

 
haha den bjuder vi på! Jag och therse för ngn månad sen .. hehe även madde finns där bakom ! :D

pusspuss

Fredag

Sitter i skolan just nu och har rast. Men den är slut om tre minuter så det får bli ett snabbt inlägg. Eller, skit samma om jag skriver lite på lektionen. Just nu har vi iallafall arbetsmiljö & säkerhet som verkligen är såå roligt, nä skämt och sido. Faktiskt en ganska jobbig kurs, men snart är den slut. Bara två lektioner kvar. Hmm undra om man får vara ledig de sista fredagrna eller om dom försvinner på något annat sätt? Aja det visar väl sig.

Kvällen är inte riktigt planerad till hundra procent, men troligt vis eller nästan säkert blir det lite partaj. Haha det hoppas man på iallafall. Nu måste jag plugga på för att bli klar med den här uppgiften eftersom jag inte kommer vara här nästa fredag. För då åker vi med skolan på typ innebandyläger ner till linköping. Känns otroligt skönt att veta att man bara vska gå i skolan måndag till onsdag nästa vecka.

Puss puss, skriver senare

Torsdag

Torsdagen börjar snart lida mot sitt slut. En ganska intensiv dag, engelska nationella i både läsförståelse och hörförståelse. Kändes ganska svårt om jag ska vara ärlig, men det blir väl godkänt iallafall? Det måste jag få iallafall för att få mitt vg i slutbetyg. Juste, i förrgår fick vi våra sista omdömen innan betygen, såg helt okej ut. Hade VG i alla ämnen förutom innebandy där jag fick MVG. Men i både svenska, naturkunskap och spanska stog det att jag egentligen ligger på MVG men måste visa på sista uppgifterna att jag verkligen förtjänar det. Så nu är det hårdsattsning på hög nivå! eller inte.. haha

Imorgon är det iallafall äntligen fredag, och äntligen helg. Helgen kommer se ut som så att imorgon blir det troligtvid fest med tildis och lördagen blir det lite 17-års firande och kanske något mer. Har ju som sagt råkat dubbelboka mig lite, men det gåt nog att fixa. Haha

Men nu ska jag använda mina nya ansiksprodukter och lägga mig och kolla på tv, men tror nog att jag somnar...hehe

Puss puss


.



Vad finns det mer att säga.....

?!

Jag blir galen, jag kan inte koncentrera mig....!
Sitter i skolan och har inte fått ett piss gjort på tre timmar!  
Jag typ kokar av illska, så himmla irriterad. Alltås jag blir galen av det här

AAAAAA !!


Förlorade lögner

Jag varken känner killen, pratat med honom eller vet hur denna kille ser ut.
Men trots detta lyckas han nästan förstöra en vänskap med hans äckliga lögner..
Jag hatar verkligen folk som måste ljuga och starta ryckten för att vara någon.
Vad vore dom här falska personerna utan deras äckliga lögner och påhitt? Jo ingenting

- Men om man ska klara av att förstöra en vänkap kanske man borde använda huvudet lite och inte använda sig av samma lögner flera gånger till människor i samma krets... Inget liv, det är just vad det handlar om!


Sanningar

Lite sanningar om mig som du kanske inte visste om...

..Ibland tar jag på mig parym innan jag lägger mig
..jag har varit olycklig kär
..jag har haft ätstörning
..jag använder hårförlängning
..jag har min äkta form på ögonbrynen
..jag har inte speciellt bra självförtroende
..jag har haft en fjortis period
..Jag har kvar min nalle i sängen som jag fick när jag föddes
..jag har aldrig sett Titanic
..Jag började sminka mig i åttan

tänk vad mycket man egentligen skulle kunna skriva här som vissa inte hade en blekaste aning om..
kjam



Tisdag

Medans det är pause i top model hinner jag nog med att skriva ett litet inlägg.
Dagen har varit ganska lugn, eller kanske jag ska säga normal eftersom inga av mina skoldagar är speciellt jättejobbiga och ansträngande. Men det är härligt. Dagens planer lutar mest åt att bara ta det lugnt hemma, kanske blir en lite spring tur men det är inget som jag bestämt mig för än. Känns verkligen jättekonstigt med ett uppehåll på två veckor med innebandyn, tur att jag iallafall haft träningar med skolan och en träning med damlaget. Juste, imorgon är det dags för damträning igen, och skolträning... Hehe så kanske kan få vila mig idag?!

Nu ska jag fortsätta ha min eftermiddags vila och kolla på top model. Har blivit lite som en tradition, man kommer hem, tar en macka, får ett sms av matilda där det står att top model börjar och sen ligger man där i sängen helt fast klistrad framför tv:n. Haha någon gång ibland kanske även sovandes, men det händer nog inte många gånger... Hehe jag nej, nej jag somnar aldrig framför tv:n.. HMM?! Iallafall bra att jag har min lilla matilda som iallafall gör ett försök att jag ska kunna se top model. Men idag lyckas hon för nu ska ögonen inte dras ihop utan jag ska se allt.

ojoj nu sitter jag här och babbalar för mycket igen. Jag missar ju allt!!! skriver mer sen
puss puss

       


Tisdagmorgon, pigg med 5 timmars sömn

Idag vaknade jag med ett ryck, och helt plötsligt var jag så där pigg ungefär som om jag längtade efter något, som om jag hade legat på spänn hela natten och bara väntat tills klockan skulle ringa 06.00. Haha men inte vad jag vet så kan denna dag skilja sig från någon annan, utan bara skola som vanligt. Men vem vill inte vakna pigg?
Som sagt ställdes klockan redan på 06.00 idag eftersom jag kände att jag måste hinna lite mer än att bara fixa mig, som till exempel att skriva i bloggen. Hehe inte för att tiden skiljer sig så stort, liksom jag brukar på upp vid kvart över sex - halv sju någon gång. Men nu är frullen avklarade så denna tid på en timme ska bara gå åt till att fixa mig; platta håret och fixa det lite extra snyggt, sminka mig och använda det nya rouget jag köpte igår och på något sätt kunna hitta några snygga kläder i min alldeles för fullproppade garederob som det inte får plats ett enda plagg i nu (haha rena tvätten står bredvid i en bunke, verkligen en gåta hur det också ska få plats... ?!)

Nu är det dags att platta håret och göra denna dag avklarad. Skriver senare
puss puss

söndag

ursäkta för min dåliga uppdatering under de senaste dagarna.. I torsdags var det som sagt valborg vilket inte var någon märkvärdig kväll, jag och matilda åkte och satte oss på gärdet på dagen och chillade men kvällen tog vi det bara lugnt. Haha vi orkade inte röra på oss så i år fick vi helt enkelt inte uppleva någon majbrasa. Men skit samma! Fredag flängde jag och tildis runt på lite olika ställen, träffade lite olika människor på kvällen och hade det chill.
Igår var det ju ett otroligt fint väder så då blev det solning och lite picknik liknande på en äng i bromma. Trevlans trevlans!
På kvällen drabbades jag av något "inget-att-göra-ångest" så jag drog med mamma och Lovisa til landet. Vilket man kanske kan disskutera om det var så trevligt och bra beslut. Men men det var väl lite mysigt det med. Haha men som vanligt när tv:n sätts på så somnar jag. Så jag låg och halv sov redan innan elva. Men ibland behöver man såna kvällar också. Nästa helg får jag ta nya tag.

Måste gratta min Madde också som fyllde 17 år i igår! Lill tjejen börjar komma ikapp stora och mogna mig! HAHA, om ett år firar vi på krogen gumman! :D

Nu måste jag plugga järnet för att ens kunna ha någon ledig stund idag för att göra något annat
puss puss

         haha nej matilda jag tänker inte ta bort några bilder!

RSS 2.0