GOA!

Inge mer bloggande på tre veckor nu..(eller vad vet jag det kanske finns internett på hotellet?). ikväll far jag iallafall till Indien och det fantastiska Goa! Det känns så himmla overkligt att komma till värmen, men så skönt! Ska bara ha det bäst där nere, på dagarna sola på stranden, bada i det otroliga varma havet, käka glass, drick drinkar och kanske en och annan häftig utflykt. På kvällarna blir det mysmiddag med en utsikt över havet och solnedgången, shopping uppe på gatan och på lördagarna saturday night market (en marknad som pågår hela lördagsnatten, enda gången som det är någorlunda svalt ute). USCH vad skönt det ska bli, usch vad kul det ska bli att åka tillbaka och usch vad mycket fantastiska saker man kommer få uppleva. Tror vi ska åka på en utflykt ut i djungeln och rida och bada med elefanter. Haha man badar typ i ett vattenfall. Förra året blev det ju krokodil safari, så varför inte lite elefanter i år?!

Tre veckor är ju en otroligt lång tid, men det kommer gå fort. Innan man vet ordet av det kommer man vara hemma igen. Men vi får hoppas på att det kommer bli en bra tid, men det är jag säker på. Den enda lilla haken är väl det att inte Sofia är där, haha. Kommer sakna henne och alla mina andra pluttar så otrligt mycket. Har väl nästan bestämmt med alla mina kompisar nu att vi måste träffas när jag kommer hem. Och självklart ska det bli av! Jag hinner med alla haha.

Mobilen får tyvärr inte följa med... (päronens bestämmelser) Men vem vet jag kanske lyckas smussla ner den i bagaget?! HAHA. Juste Sofia i min klass ska ju dit till Goa också, så henne kommer jag ju säkert träffa. Vi får hoppas på det iallafall. Jag lovar er alla att skriva direkt när jag kommer hem. Tror inte bilder läggs in här utan på bilddagboken (stolt medlem i bdb, haha precis börjat). Samma namn där som här; ncee.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
ska verkligen bli en liten julig pepparkaka nu, lite julstämmning måste man ju ha! hihi ♥

Sofia, glöm inte att du betyder allt för. Jag lämnar dig aldrig, oavsett vad som händer är du den jag aldrig skulle klara mig utan! Älskar dig min bästevän.

Lördag

Ligger på golvet i vardagsrummet och varierar mellan att titta på tv och dataskärmen. Haha bonde söker fru på tv, ett romantiskt litet program. Känner att kin rygg börjar verka eftersom jag inte ligger i speciellt skön stellning på ett hårt golv, men jaja...
Tidig morgon i morse eftersom det var match vid klockan nio. Motståndarna denna morgon var huddinge, dock på en liten annorlunda hemmaplan. Skärholmshallen... konstigt eftersom vi vanligtvis spelar i västertorpshallen, men det var iallafall en väldigt bra plan. Och spelet lika så! Hamnde dock i några "fajter" några gånger och gjorde lite smått illa mig men ändå en otroligt rolig match som slutade med vinst. Till imorogn gäller det att ha samma glöd kvar när mötet är mot Balrog på hemma plan i västertorp. Efter matchen idag i skäris passade jag och mami på att gå in i gallerian. Lite små titt i affärer och julklapps köp till lovisa. Väldigt nöjd över mitt köp, hoppas hon blir glad haha. Efter en god lunch hemma upptäckte vi en liten jobbig sak, min katt kissar blod! Så det var bara att åka raka vägen till sjukhuset med honom. Efter lite prover fick vi iallafall åka hem med en ledsen liten katt, naaww. Men jag tror iallafall att han mår bra. Man blev ju lite ororlig eftersom vi ska åka ifrån honom på tisdag i tre veckor. Men han kommer få det bäst hemma hos moster och kusinerna.

Imorogn efter matche ska jag på kalas hos släkten i södertälje, hmm mycket intressant... haha rikemans kalas skulle man kunna säga. Stelt, men oj så mycket man har att snacka och skvallra om sen på vägen hem i bilen. Haha så antar att det blir en tre rätters kalas där. Hoppas på julbord!

Pusspuss, nu ska jag fixa i mitt rum som är klart. Passar på att möblera om också. Såå skönt att slippa vardagsrummet!

Fredag

Liggande i soffan med ett glas tranbär juice och godis tittande på idolfinalen, är en perfekt beskrivning över vad jag gör just nu. Min kropp är helt slut efter denna dag. Och gårdagen för den delen. Efter innebandyträningen som slutade vid klockan nio igår kväll åkte jag hem till Matilda i bromma för att sova där. Hon var nämligen ensam hemma. Blev en rätt galen kväll med mycket flum och mycket godis. Haha näh så mycket godis hade vi inte, alldeles kagom för mig och min onyttiga lilla vän. Haha. Har faktiskt ingen aning om hur mycket klockan var när vi somnade, men någon gång mellan två och tre på natten. Så inte undra på att man är trött va?
Idag på gympan hoppade vi trapetts. Lite segt men men man var ju tvungen. Efter att ha mesat mig några gånger vågade jag mig tillslut på en volt. Och sen flöt det bara på.

Idag fick jag svaret..... jag hatar dig! Usch jag är sååå över. Asså fatta såååå över! Förstår inte varför bara, har du ingen känsla för andra människor? Det verkar inte så iallafall. Inte om det bara varit oäkta hela tiden. Men skit samma, jag vill inte veta. Blir bara arg och ledsen. Så nu säger jag bara, dra!

Jag hade också väldigt tur idag. Haha tänker inte säga vad det gäller, lite personligt. HAHA
Tre dagar kvar nu och jag har lite av panik. Under helgen ska jag både hinna spela två matcher, köpa julklappar, plugga till datakunskapsprovet som jag ska ha på måndag och kanske börja packa lite. Eller så packar jag på måndag, haha bra tajming asså, samma dag som jag åker.

Ha en bra kväll, HEJA KEVIN! ♥
PUSS

Glöm

Glöm allt jag skrev, det betyder inget längre. Fatta det betyder inget längre. Inte ett jävla skit. Det har fan inte släkts något i mitt hjärta. Det gjorde det igår men inte när man får höra sånt här. Nej, asså jag säger bara det. Tack så jävla mycket.

Sluta pratat och skrivet om det här nu .Hej då.

Tisdag

Smajla och bara låttsas som om allt är bra... Det har jag gjort den senaste tiden. Iallafall de två sista månaderna. Och allt handlar bara om en person, och värre blev det för två veckor sen. Jag vet att jag måste gå vidare, komma över. Men det går inte. Jag har bestämmt mig inombords att jag verkligen vill och ska kämpa. Men hur mycket mer, liksom det blir ju ändå inte bättre? Men det sitter liksom i huvudet på mig.... Ärligt, tror inte folk kan förstå vad jobbigt allt det här varit.... Väcka förväntningar och sen bara släcka allt under en dag. Andra chans? Finns det något sånt...
Igår släcktes en till lampa i mitt hjärta. Säkert läser du det här, för jag tror ändå inte att du kan lägga mig undan helt... Men jag vet inte. Ärligt jag vet faktiskt inte. Känns bara så himmla jobbigt allt nu. Jag vill ju så mycket, men inget funkar. Varför får jag inte ha tur i något? men det är väl så här livet är. Det förändrats. Kanske är förändringarna till en början jobbiga men kanske sedan förändras till något bra. Men jag vet inte i det här fallet. Vet faktiskt inte varför jag sitter och skriver det här i min blogg. Det känns ju helt korkat.. Men just nu är jag mer sur och besviken än ledsen...


Vid den här tiden om en vecka tror jag att jag befinner mig i indien. Vet inte riktigt med tiden och sånt men iallafall. Kändes igår ganska jobbigt att åka, jobbigt att lämna allt här hemma. Men idag känns det helt underbart att komma ifrån allt. Bara ta det lugnt och ha det bäst i solen. Det jobbigaste kommer dock bli att jag kommer sakna sofia varenda dag, timme, minut och sekund. Haha mina bästavän

Puss puss ha en bra dag <3

New look

Juste ny design på bloggen också. Hade egentligen velat göra en "juldesign" men det känns ändå inte riktigt som min grej. Och däremot så åker jag ju bort från julen om en vecka! Så denna nya look får duga. Lite nya bilder och simmsalladin så har man en ny design. Inte svårare än så är det. Eller nja lite kanske...

Wallander filmen som jag var grymt taggad över att se gjorde mig bara sömning. Eller vilken film gör inte det? Jag somnar nämligen till alla filmer... Så även idag började jag snusa i soffan, så jag tänkte att jag skulle ta en tidig kväll och gå och lägga mig. Men efter att ha packat innebandysakerna till imorgon blev jag pigg. Och vad sen? Jo nu sitter jag här. Framför mitt beroende....haha, näh nu tycker jag att jag ska ge filmen en till chans!

kan typ inte fatta att det bara är åtta dagar kvar tills jag åker, i tre veckor! En oendlig tid utan mina älskade kompisar men ändå en fantastisk härlig tid i lugnet och den fantastiska värmen. Ska bli så himmla skönt att åka bort från allt, det behöver jag verkligen och resten av familjen också för den delen. Bara ta det lugnt och vila ut sig. Men jag skulle ju så gärna vilja att en sak rättade till sig innan jag åkte, jag skulle så gärna vilja vara säker. Men jag vet inte.... men jag vill verkligen, men det kanske inte räcker med att drömma? I julklapp? (a) hihi

pussar & kramar, godnatt ♥

Söndag

Helgen har varit fullt upp med sm slutspel, jobb och plugg, Min förklaring till varför jag inte skrivit något i bloggen. Skulle väl egentligen slängt in ett inlägg i fredags då jag var så himmla glad över innebandyn. Fredagsmatchen gick väldigt bra, fyra skitsnygga mål gjorda v min kedja och ett skitsnyggt mål av andra kedjan gav oss en vinst. 5-1 mot huddinge. Och morgon matchen idag mot alba som slutade lika gav oss en plasering som etta i gruppen. Sen kom smällen. I semifinalen mötte vi åkersberga. Ett lag som ligger långt under våran nivå. Men konstigt nog dras vi ner i deras tempo och slarvar. Så där tog denna "sm-äventyr" slut för våran del. Väldigt tråkigt att avsluta det med en sån dålig och tråkig match.... Men aja dom andra två matcherna spelade vi otroligt bra, så man får väl ta med sig både det götta och det dåliga till träningarna och träna upp detta. Jag är iallafall nöjd med att jag åstakom 1 mål och två asist under dessa två matcher.

Ikväll har min tid mest ägnats åt att titta ner i en bok, kan ni fatta jag pluggar?! Haha det var inte igår om man säger så. Men nu jädrans får jag skärpa till mig... Men jag har hamnat i en period då jag inte orkar plugga, men aja jag klara ju skolan galant ändå (a).

Pusss pussss, snart börjar wallander på tv

Bästevän

Jag vet att vi redan har pratat om det här sofia, att det känns som om vi inte pratar lika ofta längre. Och det här mår jag verkligen dåligt över, varje kväll ligger jag och tänker på det. Jag tar på mig det själv och känner mig verkligen som en dålig kompis... Allt som har hänt nu tror jag för sig kan ha påverkat allt, men vi måste verkligen jobba på det,  inget ska kunna gå oss emellan, eller hur darling? För du betyder ju mest för. Jag har sagt det flera gånger. Men för att du verkligen ska förså att jag menar det, tänke jag att här i bloggen är ju bästa stället att skriva det. Eftersom en blogg går att läsa över hela världen av vem som helst. Och inte skriver man något öppet för hela världen till vem som helst om man inte menar det?
Ärligt, utan dig i min vardag vet jag inte hur jag skulle klara mig. Nu när jag har dig kan jag inte se ett liv utan dig.  Alla lägen du ställt upp för mig är obeskrivliga, allt betyder så himmla mycket för mig.
Om man skulle föreställa sig ett hjärta som en teater salong skulle du ha förstaparket reserverat hela tiden. "Första plats i mitt hjärta" hela mitt liv.  Jag älskar dig nu, imorgon och alla dagar i framtiden bästavän.
Förevigt i alla tider du sofia Hamngren.  Jag behöver dig, utan dig är jag inte hel. Och då menar jag det verkligen, du är min andra halva. Du är mitt allt. Jag kan verkligen berätta allt för dig, det är något som känns så otroligt värdefullt för mig. Aldrig har någon betytt så här mycket för mig, och absolut inte på så här kort tid.... Det är just därför vi är menade för varandra du och jag. Du är den pusselbit som saknats i mitt liv. 
Innan jag börjar gråta måste jag bara säga att jag är så himmla glad över att jag träffade dig den dagen i juli det här året. Känns helt konstigt när man säger att det var i juli det här året! för det känns ju som om vi känt varandra hur länge som helst. Men den känslan betyder nog bara att den här tiden med dig i mitt liv bara varit otroligt bra! Bättre går inte att få.

Så visst ska det hålla i sig det här bästavän? Inget ska kunna gå oss emellan... oavsett vad som händer. Jag skiter fan i om hela mitt liv rasar, bara du finns kvar.  Puss på dig älskade vän, glöm aldrig att jag älskar dig

och föresten "jag är stolt över att kalla dig min bästavän, Sofia Hamngren"  

♥♥

Tisdag

Nu när jag mår bättre har jag orken att skriva i bloggen. Är som gott som helt frisk nu, tror jag. Hade feber hela dagen igår men den verkar ha försvunnit nu. Skönt! Inför helgen ser det helt lugnt ut, jag kan defenitivt spela sm. Yeees.
Finns egentligen inte så mycket att skriva om mina sjuka, tråkiga och  gråa dagar. Men imorogn blir det nya tag. Time for school! Hmm?!

Ha en trevlig dag, puss ♥
ska bli så himmla skönt att få lämna allt om tretton dagar!

RSS 2.0