måndag kväll

hmm ja vilken "hemliga beundrare" har varit inne på min blogg? (senaste inlägget) Jag har faktiskt ingen aning, men man har ju sina små tankar, hahahaha.

Hemma från träning nu iallafall, helt slut i kroppen.
Sitter just nu och kollar på roast på berns där min lilla älskling Björn Gustavsson just var med! Länge sen man såg den pojken i tv rutan, eller kanske bara jag som missat honom?
Imorgon bitti är det dags för innebandyträning igen, match mot hockeykillarna. Det lär smälla! Men tyvärr dom kommer åka på stor stryk! Hoppas man kommer levande från hallen bara.

Idag måste jag verkligen komma i säng i bra tid så nu ska jag lägga mig i sängen och försöka bli trött. Nattinatti


Från: H.S


-


If I could write you a song to make you fall in love
I would already have you up under my arm



hehehhehhöhöhöhahahehieehiehi


måndag

Börjar bli lite segt i skolan nu när man inte har några uppgifter kvar. Blää blir uttråkad när jag inte har något att göra. Sitter iallafall hemma nu och väntar på... ääh typ träningen som börjar halv nio ikväll.. haha nej men riktigt segt det här, får komma på något att göra med min dag. För här kan man ju inte sitta i sju timmar.

Aja skriver senare om något intressant händer i mitt liv
pussiluss


fia <3 nickis

Hur många la märke till nickis senaste dystra inlägg? jag gjorde det på en gång, jajamäääään! Borde hon vara dyster? jajamääään! haha skoja, nej såklart inte..

jag har känt nickis i snart 2 år, tiden har gått grymt snabbt sen dess.
Med nickis delar jag allt! Vi vet varandras hemligheter, även fast vi inte träffas så ofta så har vi en riktigt bra kontakt & det är ganska skönt. Att veta att vi har sån bra kontakt även fast vi inte ses ofta alls.
Nicole och jag blev bra vänner direkt efter vi möttes första gången. Det bara sa ''klick'' ni vet ;) hhaha
Min pärla är en tjej som jag alltid kommer kalla BÄSTAVÄN, hon finns alltid där för mig.
& nicole, du ska veta att vad som än händer kommer jag finnas där för dig. Jag tappade dig en gång och det gör jag inte igen. Ska aldrig låta det hända! Du är för världefull för mig
Om vi skulle sluta att vara vi, så skulle jag sluta att vara jag, jag älskar dig!



söndag

man kan ju vara glad över att vissa människor är lyckliga iallafall

fats jag skulle helst bara vilja försvinna ett tag. Helgen på landet var skön, bara komma bort från allt ett tag. Men blä nu är man tillbaka igen. Sommarlov snart, ångest ångest usch bläää orkar inte ens tänka på saker. Blir snart mat som jag ska äta i tystnad, tänker inte öppna munnen hemma. Sen blir det plugg.

Dunka musik ska jag göra iallafall, det blir man lite gladare av PUSS


Lördag

Inte kunnat sova på hela natten ,och när jag väl somnar drömmer jag att jag hålle rpå att bli våldtagen. Ja man kan ju verkligen undra vad som försegår i mitt huvud just nu... Blev iallafall upp och hoppa tidigt. En god frukost och sen fixat inför dagen.
Landen idag med bell anthony och tim. Ska bli riktigt skönt att komma ifrån stockholm ett tag och bara ta det lugnt. Grabbsen kommer nog snart och hämtar mig så måste packa det sista. Fattar inte hur min väska kan bli så full även fast jag bara ska vara borta en natt.

PUUUUUUSSSHEJ


jag och finaste bell


nicole är glad nu

Gick ut och sprang en stund så nu känner jag mig gladare. Så himmla skönt att bara komma ut och rensa tankarna. Nu ska jag upp och mysa lite med mamma innan de tär dags att sova. nattinatti


Aiplanes - B.O.B feat. Hayley Williams
så himmla bra!


bläääääääää

snaps med mamma var väldigt mysigt. Men mina jävla cp äckel skavsår blev värre igen, roligt att jag inte kan ha några skor på mig....
Usch vad sur, ledsen och arg jag är just nu, tänker på sommaren och får världens panik. Så jävla stressad med att få ihop pengar till Portugal. Får kolla om det går att avbställa istället så får jag bli hemma i sommar istället.

Blääää nu ska jag dö, skriver imorgon

Fredag

Äntligen helg
Blev en kort skoldag och sedan hem direkt efter en liten snabbis in till stan. La mig i sängen för att kolla på tv men som vanligt somna jag. Blev en liten powernap på en och en halv timme så nu känner jag mig riktigt utvilad inför kvällen. Jag och mami ska in till stan och sätta oss någonstans, kanske äta middag och ta något gott att dricka. Väldigt mysigt. Får se om man drar vidare efter eller om jag bara åker hem och tar det lugnt. Tidigt upp till landet imorgon så måste hinna få lite sömn i mig.
Nu kommer snart mami hem så då ska vi planera lite inför kvällen, puss


nattinatt

Hej mitt namn är Nicole Cedergren och jag har ett mellannamn som är OTUR. På fysträningen skulle vi vara två och två, ena skulle hänga på den andra och göra situps. Och vad händer inte mig? Jo att greppet försvinner och jag åker ner med bakhuvudet i marken... Blixtrade först till framför ögonen sen blev det ett konstigt knaster i huvudet och sen höll jag på att spy...Så typiskt mig! har mått lite dåligt nu efter men börjar känna mig bättre igen. Känner iallafall att jag borde sova. Skriver mer imorgon.
Godnatt


Torsdag

Två träningspass imorse och snart ska jag iväg på ett tredje. Försäsongsträning med laget, åååh vad man älskar fysträning!

Efter innebandyträningen imorse drog jag och bell in till stan för att pierca oss! Bell piercade naveln vilket blev grymt snyggt och jag piercade örat, ni vet den där lilla pluppen som finns i örat! Är iallafall väldigt nöjd. Ska tillbaka om två veckor och sätta i en ny pärla så då kommer den synas mer :)

Bild på min piercing kommer senare ikväll efter träningen för nu ska jag åka iväg och plåga mig med alla mina skavsår... aj aj aj.  

nu har jag varit duktig

Först var jag ute och övningskörde med papi. Gick väldigt bra och fick till och med beröm av far min. Efter det gick jag ut och sprang i en halvtimme. Riktigt skönt att komma igång med tränandet igen.
Nu är jag helt slut i kroppen efter den långa dagen så nu blir det bara att ta det lugnt framför tv:n och försöka somna tidigt (vilket inte brukar gå så bra men kan ju alltid göra ett försök).

Torsdag imorgon, bara två skoldagar kvar till helg! Längtar längtar

Längtar

13 dagar kvar till sommarlovet!
56 dagar kvar till Portugal!

<3


Onsdag

Kom precis hem från skolan så ska snart iväg på jobbintervju på nya O'learys som ska öppna i liljeholmen. Ska bli europas största! Min pappas företag äger nämligen hela säkerheten för restaurangen (dörren, garderob mm.) så nu har han också fixat jobb som servitris inne på restaurangen för mig. Ibland har man riktigt tur. Så snart ska jag och papi iväg på möte med chefen över alla Ó'learys.

Ännu bättre, när jag inte är uppskriven på jobb som servitris kommer jag kunna jobba för pappa. Så helt plötsligt blev det två jobb. Så alltid kommer det finnas något.

Woow pengarna kanske börjar rulla in snart?!


nice

NI for Ni in Nicole, CE for Ce in Cedergren

woooow, hängde ni med?!


jag har nytt läppglans, luktar OTROLIGT gott! tihihihihiihiheheh



jobbintervju imorgon!

Säger imorgon vart, hur och varför
Kommer bli hur bra som helst!



tisdag

Träning imorse och nu är det dags för lite skola. Har däremot ingen lärare så blir nog att man åker hem tidigare. Ska iallafall få lite plugg gjort nu innan.
Senare ikväll ska jag även iväg och göra nytt pass. Usch hatar att ta passkort!




dags att sova

Träningen gick bara bra. Lite segt till en början eftersom jag inte spelat på en månad men sen gick det bättre. Knät kändes bra under hela träningen enda till slutet då det började göra lite ont, men det kan man stå ut med. Däremot fick jag masor med skavsår, ajajaj inte så skönt. 
Nu är det dags för mig att sova, natti 

jag var bruuuuun


måndag eftermiddag

Har legat ute på altanen och solat i en och en halvtimme, och nu suttit ute och gjort klart mina sista rester i spanska. Solen bränner skönt på ryggen, armarna och aniktet. Jag bara älskar värmen!
Nu ska jag iallafall rymma bort från solen och värmen en stund och hjäpa mamma med maten. Ikväll blir det också första innebandyträningen för mig på en månad! Får hoppas att alla ben i kroppen håller nu. Men får väl helt enkelt ta det lite lugnt, ska försöka med det.. Är iallafall grymt skönt att ha fått klartecken av kiropraktorn att jag kan börja träna igen. Äntligen får jag komma ut på min joggingturer! Satsa galet inför sommaren nu.

Nu in mot köket och steka lite grönsaker, pusspuss


ut mot solstolen

Blev skola mellan 8 och 11 för mig, sen iväg till kiropraktorn för att kolla knät, benhinnorna och knäcka ryggen lite. Alltid lika skönt när ryggen är fixad. Känns lite onödigt att åka tillbaka till skolan nu eftersom vi slutar snart så stannar hemma istället och solar. Blåser lite, men vafan skit samma, gäller att jobba på brännan nu innan sommaren.

pussiluss

n.c




<3

jeg finder dig, jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' kender dit navn.
Jeg kalder på dig,
ja jeg kalder på dig


skön dag

Har princip sovit hela dagen, riktigt skönt. Nu blir det snart födelsedagsmiddag för syster här hemma. Grillad kyckling, pommes och tzatziki, mums!
Lär bli en ganska pigg kväll eftersom jag sovit hela dagen, får se om man kanske orkar lägga all energi på lite plugg.
Men nu ska jag fixa mig lite, pussilusslusspuss


stort gilla

Har äntligen lyckats få voddler! Av fasters man, mycket sneeeelt


godmorgon söndag

Blev väckt vid åtta imorse för att komma upp och fira syster som fyller 16 år idag. Vädret var däremot inte det bästa, REGN! Så åt lite frulle och gick sedan ner och sov igen, inget kändes speceillt lockande för att vara vaken.
Så nu klockan 12 är jag vaken, riktigt skönt att ha sovit ut. Var grymt trött igår. Lördagskvällen spenderades med plugg och sen ännu mer plugg när wille och tim kom över med deras plugg. Rolig lördagskväll va?
Tror dom gick runt 11-12 tiden så jag la mig i sängen med datorn i knät och satte på oc, men självklart ska man somna efter typ 10 minuter så när jag vaknade imorse var både filmen på och datorn kvar i knät. Ja så kan det gå om man är riktigt riktigt trött.




Lördag morgon

Ännu en härlig dag med mycket sol och värme. Vaknade av att det var alldeles stek hett inne i mitt rum. Självklart ska man ha det rummet där solen ligger på på morgonen. Men jag ska inte klaga på den här värmen, det är rent sagt helt underbart.

Igår åkte vi som sagt till Nynäshamn för att grilla och bada som var tanken. Men tog däremot lite tid att komma dit så när vi väl var framme var man inte lika sugen på att bada längre. Men grillning blev det iallafall. Kunde ha stannat där mycket längre eftersom platsen var helt underbar men vi var tvungna att åka hem innan nio. Så hem till stockholm så blev det lite chill i Hagsätra. Jag och felicia kom på under den här tiden att det är väldigt orättvist att inte vi tjejer är lika starka som killar. Stora I-landsproblem pratar vi om nu. Blev även utsatt för ett väldans snurrande på sånna där snurrsaker som finns på skolgårdar. Så efter fem gånger kändes det ganska så snurrigt i huvudet hehe.

Imorgon fyller lillasyster år så idag vid ett tiden kommer släkten på lite fika. Kvällen är itne än planerad så får se vad som händer. Nu ska jag iallafall ut och sola i två timmar innan alla kommer. Pussiluss

nytt

Fick hem lite nya saker från ellos igår.
Svarta chinos och blåa tygskor


Fredag

Äntligen är svenska talet avklarat. Känns riktigt skönt att ha det gjort!
Nu väntar bara en skön helg med mycket sol. Ska bli så himmla skönt att slippa skolan i några dagar. Ska njuta av solen och värmen varje sekund :)

Om ungefär en halvtimme ska vi dra oss mot liljeholmen för att äta lunch och köpa lite mat inför kvällen som kommer spenderas i nynäs med grillning och bad. Dags att få årets första dopp avklarat. I den här värmen kan man ju inte hålla sig! Får hoppas på att vattnet värmts upp lite iallafall av den värme som varit under några dagar nu.

Skriver senare, pusspuss


jag & bönis


dags att sova

Drog och tränade en timme, efter det har jag bara jobbat med mitt tal som jag ska ha imorgon. Visste inte riktigt vad jag skulle prata om men nu är det iallafall klart. Fick bli om hedersmord och om Fatime som mördades av sin pappa för 8 år sedan. Så jävla hemskt, fattar verkligen inte hur man kan döda sin egna dotter, usch usch.

Kom på nu efter allt plugg att jag helt glömt bort att äta middag idag, huur hungrig som helst. Kanske inte så konstigt eftersom man tränat också... Men klockan kanske är lite för mycket för att äta nu? Borde sova för att orka morgondagen. Får nog bli att jag äter någon annan gång för nu är jag hur trött som helst.

Godnatt

Duktig flicka

Har var väldigt duktig med pluggandet idag i skolan, så därför tänkte jag belöna mig själv med lite träning senare idag. Lite av abstinens eftersom jag inte tränat på några dagar nu. Men ikväll är det dags.
Men först ska jag över till grannen och ha lite matte, passar nog på att sola lite medans haha gäller ju att ta vara på soltimmarna.

Sitter just nu och kikar runt på internet efter lite olika tatueringar. Har lite funderingar på att göra en nere på höften, ni vet precis vi troskanten. Tycker det är galet snyggt! Måste bara ha en!

Men nu hinner jag inte skriva mer, ska fixa det sista innan jag ska iväg. Skriver senare pusspåer


Torsdag

Började morgonen med ett gympass och nu medans resten är och har innebandy träning ska jag passa på att plugga lite. Mentalträning är det som gäller just nu. Vore ju riktigt skönt om man kunde bli klar med ännu en uppgift för sen är det inte mycket kvar! Vägrar plugga i helgen...

Eftermiddagen kommer ägnas åt lite matteläsning med min lilla granne, träna om jag hinner och sen plugga inför det muntliga talet i svenska som vi har imorgon.. Snälla döda mig, vet inte vad jag ska prata om.

Ska dunka massor med musik i öronen nu eftersom jag är helt ensam i klassrummet och få mina uppgifter klara. Pussiluss


Längtar man inte galet mycket till sommaren nu?!


The sky's The limit


sött


onsdag

skola, dags att plugga massor!
Efter skolan blir det nog solning, träna och sen tillbaka till pluggandet. Stress stress, men snart är det över

Pusspuss


Helt sjuk

Vet ni vilken plats som är varmast i hela europa just nu?
HAPARANDA

Längst upp i Sverige. helt sjukt, 29 grader!


tisdag kväll

Lite plugg är nu gjort, riktigt skönt att kunna stryka mer och mer saker från min "måste-lista" Duktig man är!
Gud vad jag älskar det här vädret, klockan är tio på kvällen och det är fortfarande varmt ute. Satt inne i soffan och höll på att koka bort så nu sitter jag här ute på min altan och tar det lugnt. I bara linne! Bara solen som fattas :)
Får hoppas på lika bra väder i helgen så man kan ut och grilla och kanske ta sitt första dopp, vore ritkgit najs

Nu snart är det dags att sova, nattinatti




tisdag

det enda positiva med den här dagen är att matten nu är över, för alltid! Tänker aldrig mer öppna en mattebok, iallafall inte under den gymnasie tiden som är kvar. Sen vet jag inte riktigt hur nationella provet gick, men det viktigaste aldrig mer!

Nu blir det massor med plugg här hemma, ska fanke mig bli klar med allt idag
Pussiluss

kväll

Har i princip gått igenom alla metoder i matteboken så nu känner jag att jag behöver en liten pause. Tänkte därför dra ut på en joggingtur och känna hur knät mår efter snart 3 veckors vila från springning. Får hålla tummarna att det inte går sönder, haha men det ska nog gå bra! Efter det blir det nog lite matte igen, göra klart en spanska uppsats och sen chilla med livet framför en film. Utvilad måste väl vara ett stort plus innan ett matteprov på drygt fyra timmar?

Nu, på med idrottskläder och springskor och ut i det finna kvällsvädret! Pusspuss


ogilla

jag gillar inte matematik
kan jag inte bara få spola fram ett dygn så den här matten är överstökad?!


hmm får hoppas att man inte gör sånna här tabbar på provet imorgon iaf! :)



Måndag

Riktigt fint väder idag, hoppas det håller i sig!
Ikväll blir det matte plugg in i minsta sekund, inte en favorit direkt..



på med glajjorna och ut på altanen för att plugga matte!

sussa kudde

Dags att sova. snart 
skola imorgon känns inte så lockande men man blir väl så illa tvungen att dra sig dit imorgon bitti.. Inte långt kvar till sommarlovet nu så det är bara att hålla ut! Har bestämt mig för att plugga gärnet den här veckan så jag blir klar med allt, sen är det bara att chilla resten av tiden som är kvar, riktigt najs

nu skriker sängen efter mig, natti natti




bravo bravo sverige

Medans jag kollar igenom massor med bilder på datan som bara väcker så många bra minnen kollar jag på hockey matchen mellan Sverige-Kanada. Självklart leder vårt gulblåa land!



för den som vill veta så är jag vääääldigt festsugen just nu! Varför ska det vara söndag?!

 


Ridin' solo




5 års sen idag

Hemskt vad tiden gått fort. Känns som om det var igår allt hände...


R.I.P ANTON


söndag

Igår blev det grillning här hemma med lite vänner, väldigt mysigt.
Blev en tidig kväll för mig för när alla hade gått somnade jag direkt, tältningen i örebro kändes ganska mycket i kroppen. Men nu har jag sovit ut och tagit tag i köket som såg ut som en katastrof igår kväll

Dagen blir nog till att plugga matte tills jag stupar. Pussiluss











hemma

Äntligen hemma från blöta regniga örebro. Kanske inte bästa tajmingen direkt med tanke på vädret. Mycket vatten har det varit iallafall, till en början var vi på äventyrsbadet Gustavsvik som var grymt! Verkligen värt att åka tillbaka till. Därefter blev det tältning som jag däremot nog avstår i framtiden. Läskigt, blött, varmt, kallt, smutsigt och usch usch, men man kanske ska uppleva sånt också? Tror iallafall att jag håller mig till att bara vara ute i naturen under dagtid :)
Nu är jag iallafall hemma, riktigt fint väder här hemma i stockholm så la mig och solade direkt när jag kom hem. Nu efter en efterlängtad dusch funderar jag på att lägga mig i soffan och njuta av ensamheten och lugnet, plus att jag är sjukt trött eftersom jag nästan inte sovit något på hela natten. Tror jag tycker mer synd om min rygg än mig själv och min trötthet just nu. Ligga med halva kroppen på madrass och halva på marken är inte precis bästa för ryggen. Känns ungefär som om jag skulle ha gjort 10000 rygglyft. Får nog gå och knäcka ryggen hos kiropraktorn.

Nu direkt till soffan för att vila lite innan kvällens planer. Tror det blir en lugn kväll med lite grillning i det fina vädret. Ekonomisk och bra när man inte är som rikast just nu.

Usch nu när jag börjar tänka på skolveckan kom jag på att jag har nationella prov i matte B på tisdag, döda mig! Jahapp och där försvann söndagen och måndagen åt plugg..


 


Fredag

Håller på att packa väska inför min angelica anthony och tims lilla roadtrip ner till örebro.
Har däremot lite panik över vad jag ska packa, och dom kommer om en halvtimme! Aja jag får väl bara släna ner något i väskan. Hemma igen imorgon någongång
Pussiluss

Fredag

Skönt med sovmorgon imorse, den har varit väldigt efterlängtad.
Tror jag ska dra iväg till gymmet nu för att träna lite, man har ju sina dagliga behov. Efter det kanske man borde åka och köpa födelsedagspresent till papi eftersom han fyller år imorgon, får först hur ekonomin ligger till. Skulle ju vara riktigt najs om jag fått in min lön (som för övrigt var fel, dom hade missat några dagar... så himmla irriterande) Under eftermiddagen kommer angelica anthony och tim hit för att planera helgen. Örebro i sikte! Och kvällen lutar nog åt utgång. 

Nu ska jag iväg och träna, pussliuss


när jag loggade in på facebook imorse hade jag två nya taggade bilder som jennifer hade lagt upp. 
Här en bild på mig jennifer julia och runa på spexfotot. 
Så himmla roligt att se gamla bilder!

 


långhelgen närmar sig

Bara några timmar till i skolan och sen är det äntligen helg. Och en längre sådan. Torsdag fredag lördag söndag! Underbart, och ännu bättre eftersom vädret är på tipptopp.
Dagen är planerad in i minsta detalj (nästan iallafall) Först skola, efter det direkt till solariumet för att ta en liten solning, iväg till liljeholmen för att möta upp madde för att dra och träna och efter det träffa mina små favisar felicia och mia. Kvällen inte helt säker än, får se hur allt blir.

Nu är det dags för lite historia lektion. Pussiluss

Tisdag kväll

Äntligen klar med mitt rum! Känns ritkigt skönt att vara tillbaka i mitt gamla stor rum. Imorgon blir även min stora garderob klar så då är allt på sin plats. Riktigt riktigt nöjd
Gjorde nyss klart ännu lite plugg och kom på att jag har ännu mer plugg (illa illa) Haha fick lite panik nyss när jag kom på att jag har svenska prov imorgon, men det får gå som det går. Får sitta och plugga i skolan 

Nu lite tv och sen dags att sova. Natti natti

 


En dag kvar till ledighet

Så jävla najs väder ute!
Dagen har varit i tipptopp hela dagen än så länge, såg på en film i morse och sen efter lunch fick vi sluta för dagen. Jag och angelica åkte då in till stan och kollade runt lite, hon shoppa lite och jag bara kollade. Duktigt av mig. Direkt hem efter stan för att hämta träningskläder och sen drog jag och tränade en timme. Satsade galet på bränna massa kalorier idag, helt slut!
Nyss duschat så ska snart iväg och ha lite matte (PENGAR!) Sen ikväll blir det troligtvis att jag byter rum.

Hejåhå, man kanske ska sätta sig i solen ett tag innan man drar?
Pusshej


hoppas hoppas hoppas

Håller tummarna för dig idag pappa
vill bara att du ska komma hem snart så man kan få vet hur allt gått...
Usch vad jobbigt allt kan vara..men men snart vet jag hur allt ligger till
Hoppas hoppas hoppas allt ordnar sig



jag och pappi


måndag kväll

Hemm från träningen nu, får verkligen abstinens av att sitta och kolla på. Vill kunna börja spela igen! Men nej, jag får chilla med det ett tag till :)
Min familj tror inte på mig när jag säger att jag ska ner och läsa nu. Okej, jag har inte läst en enda bok på mer än ett år men ändå! Så nu för att vinna mot dom ska jag lägga mig och läsa. Ett historiskt ögonblick mina vänner!

Skola imorgon igen, näst sista dagen! Riktigt taggad för lite ledighet
Godnattinatti 


Ombyggnad

Massor med ombyggnad hemma just nu. För tillfället känns det lite rörligt, men blir nog bra när allt blir klart. Slutar med att jag kommer ha ett eget våningsplan för mig själv, riktigt najs!

Just nu håller pappa min på att bygga ett dressing room till mig i mitt nya rum! Gilla gilla gilla
Flyttar nog in mina möbler i rummet antingen ikväll eller imorgon. Låter som om pappa behöver lite hjälp nu. Pussokjam

Måndag

Sitter just nu i skolan. Känns som en ganska seg dag, men bara skolan är klar blir det solning, tjäna lite pengar och sen iväg på träning. Fullpackad dag.
Var tyvärr alldeles för ful på alla bilder från i lördags hemma hos madde så no pics här uppe på bloggen. Man kanske ska satsa på lite plastikoperationer? 

Skriver senare idag om veckans planer, pussiluss 

GE MIG










Söndag

Söndagsångest söndagsångest, har massor med spanska glosor till imorgon som jag verkligen inte orkar ta tag i.. Men efter att ha samlat på mig lite energi ska jag iallafall ge pluggandet ett försök. Får tänka positivt genom att skolveckan bara är tre dagar!
Igår började kvällen hemma hos madde som firade sin 18 års dag. God mat, trevligt folk och lite singstar. En toppen kväll. Bilder från kvällen kommer upp på bloggen så fort madde skickat dom till mig. 
Efter middan var det dags för några att gå vidare ut på krogen, men kände mig inte ritkigt taggad på det så blev en filmkväll med angelica tim och anthony istället. Lyckades iallafall se starten och mitten av tre filmer, liksom vem vill se slutet? Förstår verkligen inte varför jag aldrig kan hålla mig vaken haha.
Vid halv fyra tiden åkte Angelica hem för flickan lilla skulle upp tidigt i morse medans jag sov kvar med grabbsen.

Nu äntligen hemma, nyduschad och precis städat rummet. Kanske dags att börja samla på sig den där energin och börja plugga? får se hur det blir med det..

Pussiluss


ge mig sommar!


Lördag

Skivan igår var väldigt lyckad och rolig. Massor med sköna människor!
Däremot inte lika roligt eftersom vissa drog sönder min tröja i två delar, tur att man hade linne på sig under iallafall.. :)
Kom upp ganska tidigt idag, redan vid 10 tiden. Åt lite frulle och sen fick jag sjukt ont i magen, kändes som om jag skulle dö, haha nää men hade riktigtriktigt ont.. men efter lite vila känns det nu bättre.

Ska snart börja fixa mig och dra ner till liljeholm gallerian för att köpa present till madde, och kanske något till sig själv? Hej shoppingberonde!
Kvällen börjar iallafall med en 18 års middag för att fira madde, och sen iväg och träffa lite kompisar. Blir nog en toppen kväll skulle jag tro!

skriver senare, pussiluss

låten har fastnat i huvudet på mig


Fredag

Belönade mig själv med en marabou digestive eftersom jag var så väldans duktig i skolan idag. Först nationella prov i engelska och efter det ledarskapslektion då jag blev klar med ännu en inlämningsuppgift, och sen äntligen helg! Veckan har gått hur fort som helst, men vem klagar över det?

Ikväll är det time för felicia och filippas studentskiva. Ska bli riktigt roligt, massor med människor från skolan så gäller att inte skämma ut sig! haha nä skoja, varför skulle jag skäma ut mig? Har ju aldrig hänt tidigare
Har nog iallafall bestämt min outfit för kvällen, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, så skriver senare hur mina "klädplaner" är!

Nu, dags för en dusch, hjälpa mamma med maten och sen börja fixa mig! Tagga tagga
Pussiluss


Tur att syster min är söt iallafall! <3


Tummen upp



Karl Wolf - Africa


Torsdag

I skolan hände det inte mycket, lite onödigt att jag ens drog dit. Dagen blev iallafall väldigt lyckad och mysig när jag och angelica drog in till stan och åt lunch på cafe 60. En god kyckling sallad blev det, riktigt gott!
Efter lunchen tog vi en promenad in till stan och gjorde av med lite pengar på H&M och efter det till Årsta för att sola. En toppen dag
Här näst är planerna att om ungefär 40 minuter dra iväg och ha lite läxhjälp med lilltjejen och efter det funderar jag på om man ska gå till gymet och träna. Är verkligen på träningshumör idag. Eller vilken dag är jag inte det? hehe

Blir även plugg inför engelska nationella som vi har imorgon bitti, känns inte som så rolig start på fredagen.. Men när det är gjort är det bara att tagga inför kvällens studenskiva. Åhh vad skönt det ska bli med helg

Ha det bra, pussiluss


Angelica och jag <3

världens bästa vän

skulle aldrig klara mig utan dig! <3

 
 


Onsdag

Blev ingen träning efter skolan utan åkte istället hem till felicia och pluggade. Kanske bäst det så man inte torterar sitt knä alldeles för mycket, plus att jag faktiskt fick lite plugg gjort. 

Jag och felicia blev däremot inte klokare över fredagen. Dags för deras studentskiva och vi vet verkligen inte vad vi ska vara... Temat: är "Något på S"
Någon som har någon bra ide??


Onsdag - skolan

Försov mig lite i morse så fick skjuts av papi till skolan. Snälla pappa man har!
Nu är det dags för engelska och efter lunch historia. Jobbigaste dagen om man skulle fråga mig.. Efter skolan ska jag träffa min favvo Felicia och dra och träna.

Nu, fokus på lektionen. Skriver senare
pussiluss

Dags att sova - natti natti


"ditt knä måste vila i minst en månad"

- Nejnej jag fuskar inte, jag tar bara en liten pause från mitt vilande..







Duktig jag är som lyckas hålla mitt träningsuppehåll i 4 dagar (a) Men liksom hur fan ska man klara sig utan träning på en månad?!


usch för skola

Sämsta läraren så drog hem och pluggade istället. Nästan gjort klart hela inlämningen, men känner att jag behöver ha ta en liten pause nu... Blir nog till att dra till gymmet och träna lite. 
skriver senare, pussiluss 


nattinatt

Sista plugget för idag är nu avklarat. Nu väntar bara pjamasen, tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i sängen. Imorgon bitti klockan 08.30 ska jag vara på plats på GIH med innebandygruppen. En genomgång av försäsongsträning (usch det låter riktigt jobbigt) Men ritkigt typiskt så är man ju skadad i knät så blir nog till att sitta i solen och steka för mig. Får hoppas på riktigt fint väder! 



Portugal resan blev precis bokad, den 21 juli åker vi och blir borta i lite mer än 2 veckor. Usch vad jag längtar


precis varit och köpt..

.. OBH nordica wave maker!!



håret blir så jävla snyggt


jag har panik..

Det har bara gått 3 dagar sen jag var hos idrottsläkaren, men jag har redan panik... Hur ska jag klara mig utan träning på minst en månad?! Jag med mitt behov av träning varje dag, minst en gång.. Åhh vill bara ut och springa!


John Mayer


ge mig värme, ledighet, ja ge mig sommarlov!

5 veckor kvar till sommarlovet. Så grymt skönt!

Däremot lite panik hur man ska hinna med allt i skolan, men det borde väl fixa sig?
Längtar iallafall galet mycket till sommaren, speciellt till portugal som kommer bli absolut bäst!




vila nova de milfontes

söndag

Gårdagen spenderade med min söta lilla vän Angelica. Chillade hemma hos mig hela dagen, senare kom även Anthony och Tim och gjorde oss sällskap. Först lite chill hemma hos mig, sedan iväg ner till vattnet för att grilla. Men blåsten var lite för kall så vi åkte ganska snabbt hem till mig igen och kollade på film. Är nog första gången jag sett en hel film utan att somna! Inga kommentarer om de två/tre andra filmerna hehe.
Otroligt trött och lite smått ont i nacken efter att ha legat i soffan som en packad sill hela natten, men det är sånt man får stå ut med!

Nu har jag pluggat massor så nu är jag värd att få se good luck chuck som går på tv och sen sova. Ny skolvecka imorgon
Pussiluss



lördag

Valborg igår firades med felicia, filippa, mia, angelica, wille, tim och anthony hemma hos wille. Först lite grillning och därefter lite chill, självklart med kortleken och våra kära ölspel! Roligt att man sitter och puschar på små 94or som var där att dom skulle dricka. Hemskt när man tänker till och kommer på att ens egna lilla syster är lika gammal. Men men. En helt okej trevlig kväll igår iallafall, ganska så lugn från min sida. Blev väl lite segt där ett tag men jag underhöll mig med leken "kronan" (ni vet när man skjuter en enkrona på varamdras knogar, ajaj säger jag bara!) och att rita på händer i 2 timmar. Om det inte är någon annan som underhåller en får man väl göra det själv?

Mamma och pappa åkte nyss till landstället så kvällen kommer nog ägnas här hemma med angelica. Inga fler planer än. Får se vad vi bestämmer oss för att göra :)
Nu blir det iallafall lite middag med syster och angelica när hon kommer. Skriver senare pussiluss

  
 

RSS 2.0