söndag

Festen i fredags blev mycket lyckat. Kände mig riktigt firad, massor med fina presenter! :) Däremot var man väldigt trött igår efter en natt utan sömn men det var bara upp och hoppa vid elva tiden och åka och städa i lokalen. Städa efter en fest är nog bland det värsta som finns, men det var att städa på.
Dagen tillbringades sen med världens bästa serie OC och med världens bästa vän felicia. När kvällen närmade sig var det bara att försöka tagga till lite (vilket inte gick så bra för mig) och åka iväg och fira oscar. En trevlig men tidig kväll.
oj nu ser jag hur mycket klockan är, har samling för match om en halvtimme! PUSSSSHEJ

Fredag. Helg. Lov. FEST

Usch vad skönt, äntligen är det lov! Och äntligen är det fredag och äntligen ska jag ha min 18 års fest! Kommer bli så galet naaajs. Så himmla taggad :)

Allt är packat så ska snart börja röra mig mot lokalen, bara att att de två aporna angelica och felicia kommer hit.
Hoppas alla kommer ha en super kväll, för det kommer jag ha. Puss på rumpan nu ska jag festa hela natten lång!


en liten fundering

Undra om man kan dö av övertaggning? Isåfall tror jag att jag kommer göra det i natt. men man får väl tänka positivt, min sista stund i livet var jag taggad på fest och riktigt jävla glad!

Med detta lilla inlägg vill jag säga godnatt till denna torsdag och välkomna fredagen den 26e februari. Nattinatti 




Kan nån ge mig sommar?!


torsdag

Har haft fullt upp hela kvällen, fixat massa varit och handlat o hejåhå. Är helt uppe i varv, sitter nästan och studdsar. Och självklart är musiken på högsta volym! Fredag imorgon, fy fanke mig vad skönt med lov

Ska snart ta i tur med att städa mitt rum och ta ner mina "tusen saker" som mamma påstår sig ligga i vägen på övervåningen. Är väl lika bra och göra som hon säger, för jag är ju världens snällaste lilla flicka i hela världen. Nu tjatar mamma så mycket så jag blir galen, skriver imorogn bitti eller senare för jag lär inte kunna sova så mycket i natt. Pussiluss


Guld för sverige!

Sveriges fjärde guld i os! Sverige är ritkigt grymma måste jag säga




sussa kudde

Träningen gick bara bra, helt seg i början men efter ett tag ryckte man upp sig. Precis så det ska va! Dam match på söndag som man blivit kallad till så bara tagga galet nu. Vilken toppen helg det här kommer bli alltså!

Ny duschad sittandes på mitt golv framför tvn med datorn i knät funderar jag faktiakt på att gå och lägga mig. Finns inget bra på tv vid den här tiden. Kanske bra att få lite sömn eftersom jag har planer att gå upp och se hockeyn imorgon bitti. Godnattnattinatti


träningsdags

usch har varit otaggad på träning hela veckan... Kanske kan ha och göra med att man är helt slut och bara behöver vila och lov just nu? Men som man gjort hela veckan är det bara att pallra sig iväg till träningen och göra det bästa av situationen. Känns lite så där halvt jobbigt att veta vid sju när man drar till träningen att man inte kommer vara hemma förän kvart över elva på kvällen. Men så är det..

nu är det dags att packa väskan och börja dra sig mot hallen , pussilussluss


onsdag

bara två skoldagar kvar sen är det äntligen sportlov!  
Hade sovmorgon imorse till kvart över tolv, riktigt skönt. Men såklart ska man inte kunna sova på morgonen, så typiskt mig att jämt vakna tidigt när jag väl kan sova. Så blev lite frukost på sängen och sen film. 
Sitter just nu på histora lektionen som kanske inte ritkigt kan kallas för lektion. Sitter mest och gör ingenting, så självklart passar man på att skriva lite i bloggen.

Ikväll är det innebandy träning som gäller och sen hem och sova direkt. Gäller att vara riktigt utvilad till fredag!

Usch fick ju nästan panik igår när jag var i skäris för att shoppa när jag såg hur mycket fint det finns ute i affärerna just nu, vill ha hur mycket som helst! Men tyvärr är inte plånboken den tjockaste just nu.. Kostade ju på mig en hårförlängning som inte var den billigaste så jag får helt enkelt vänta med shopping fram mot helgen. Sen blir det ju massor med pengar när man fyller år också (får man hoppas på iallafall). Helt sjukt att jag fyller 18 om en vecka, gått så himmla fort!




eko i skolan

ingen verkar kunna ta sig till skolan. Kan ju bli en rätt lugn och skön dag, har iallafall Angelica här bredvid mig så jag kommer nog klara av skoldagen. Snart är det lite innebandy teori efter det lunch och sen lektion. Får se om läraren kan vara lite snäll och låta oss "plugga hemma".

pussiluss puss

-

Barbie må vara världens framgångsrikaste tonåring, men hon kan inte stå på egna ben.



vadå är det strul med trafiken?

Jag är nog den enda i hela stockholm som inte drabbats av "kaosen". SL är dåligt hit och dit allt snack som går just nu, men nej nej när man heter nicole marianne alexandra cedergren flyter det alltid på. För jag har ännu inte behövt vänta på en enda buss mer än en minut. Mycket najs! Hökmossen bussen flyter på som den ska, äälska!

Även dagen har flytit på i rätt riktning. Samhällskunskap, spanska och sen hem direkt. Sprang förbi pressbyrån påvägen hem och köpte mig ett premium konto, så festens musik är nu fixad! 
Ska alldeles snart bänka mig framför tvn för att se världens bästa serie one tree hill och därefter gå till mitt "jobb". Efter det direkt till träning som slutar vid tio ikväll (riktigt sköna tider) och efter det kommer angelica hit hem. Hon är ett stort exempel på en som inte har sånt flyt i trafiken just nu så hon får flytta in hos mig tills tunnelbanan börja gå igen. Snäll som man är.

Juste igår var jag hos bell som fixade mitt hår. Huur duktig som helst, så nu har jag riktigt hårförlängning. Ni vet sånt där som kissies gjort, om ni hänger med i bloggvärlden. Är iallafall super nöjd! TACK BELL!

skriver kanske senare nu lockar min sköna soffa mig väldans mycket, puuuusss

Fredag

Äntligen helg. Riktigt jävla skönt! Däremot är inte vädret det bästa.. "snökaos" vilket betyder kaos i hela Stockholm. Tänk att sl varje gång det kommer snö får världens panik, varenda tåg, buss och tunnelbana ställs in i hela stan. Duktiga stockholmare, en applåd!
Har nyss haft en mysig middag med min mor och far och håller nu på med att packa in kläder i garderoben. Men man tröttnar ganska fort när man förstår att allt omöjligtvis kommer få plats.. I-landsproblem?!
Min kväll kommer börja med att gå och hejja på min lilla böna som spelar match och därefter kanske utgång. Men vet inte riktigt än hur det blir med det, skulle vara ganska najs och bara ta det lugnt också. Får se, just nu är jag lite velig. Beror ju självklart på vad som händer runt om i stan!
Har varit galen sugen på godis hela dan så en fredags godis påse tycker jag att jag är värd efter en veckas hårda slit i skolan. Om man nu orkar gå ut i den här kylan..
Nu blir det lite mys framför tv:n, puuuus



ge mig sommar tack!



träningsnarkoman

drog med filippa och gymmade en stund nu på kvällen. Riktigt skönt att röra lite på sig och inte bara sitta hemma och typ somna. Känner att jag kommer vara helt slut imorgon efter dagens två gym pass, och att ryggen min kommer göra ännu ondare. Får nog bli till att tigga till sig lite massage.
Men nu är det dags för mig att sova, godnatt

dags att tagga till, fredag imorgon

Ke$ha - Blah Blah Blah


två veckor kvar

Helt sjukt att man fyller 18 om två veckor! Låter ju nästan lite för stort för mig, men jag ska nog lyckas ta till mig den stora rollen också. Haha skämt o sido, det ska iallafall bli grymt najs!


Skolan idag började med max tester, usch vad tungt det var. Kändes som om benen och ryggen skulle gå av i två delar. Men jag sitter nu hemma i en hel kropp så inga skador skedde. två ben och en rygg. Känner att man kommer få en härlig träningsvärk imorgon iallafall eftersom jag inte brukar träna benen så mycket.. Men träningsvärk gillar vi, lite bevis på att man jobbat hårt. Och vad gör det att vakna upp med träningsvärk på en fredag?! Den lyckliga dan över att det äntligen är helg dämpar alla smärtor. Tänk att man är riktigt lycklig max tre gånger i veckan, det kallar jag en riktigt livsnjutare för, fast njaa kanske inte direkt.
Har iallafall nyss tryckt i mig lite mackor eftersom lunchen i skolan inte var något att hurra för. Så nu blir det till att bara chilla. Finns inga direkta planer för den fortsatta dagen men ska nog gå att hitta på något. PUSSHEJ



onsdag kväll

Lyckans dag, det onda i mina fötter känns inte mer!! Fantastiskt skönt kan jag säga er. Nu är det bara satsa galet. Ett mål att bli bäst är väl bra?!


Imorgon börjar morgonen med ett gym pass då vi ska göra max tester i knäböj. Stackar mina ben.. Hehe benstyrka kanske inte är ens starkaste sida direkt. Efter det ännu en seg och tråkig matte lektion som dödar mig mer och mer för varje vecka. Men jag lovar, jag ska vara i skolan heeela dagen imorgon. Inget fusk!
Har inte varit så jätte insatt i OS men såg lite snabbt nu efter träningen att Anja Persson kraschade i störtloppet... Såg inte bra ut, ajaj. På tal om skidor så börjar också vecka 12 närma sig då det är fjällen med felicia som gäller! Kommer bli gaaalet najs, afterski varje dag. Fan vad roligt det kommer bli, längtar!
Nu blir det alldeles strax sovdags för min del, natti natti



snart dags för träning igen

Kom nyss hem från felicia. Blev lite semla, massa mandelmassa och dunkande musik. Spelningslistan till festen är nu klar, tagga tagga. Kollade också på massa gamla bilder på felicia, mycket söt tjej det där måste jag säga, man vill ju nästan äta upp henne! Nu är det iallafall dags att börja byta om och röra sig mot hallen. Är verkligen inte taggad på träning idag, men det är bara att åka ner och köra.. Pussiluss





onsdag

Orkade verkligen inte gå upp ur sängen imorse, helt slut. Så blev en hemma dag. Vet jag är dålig men orkade verkligen inte. Får bli plugg hemma idag istället. Usch vad trött jag är på skolan!

Senare blir det till att träffa min lilla skolkarkompis Felicia. Vet inte vad vi ska göra men något skosjigt blir det nog. Kanske borde göra lite lunch också eftersom min mage skriiiker efter mat just nu, får se vad kylskåpet erbjuder.

Nu är det dags att göra något annat än att sitta här ! puss

jag har det lite halvt tråkigt


Tisdag

Det tidigare inlägget av Angelica var väldigt gulligt måste jag säga, hej hejdå.
Kom nyss hem från skolan. Känner mig helt slut från innebandy träningen i morse, krigade galet. Haha, så himla skönt nu när man kan träna igen! Så nu efter skolan blev det direkt hem , tog en dusch och sedan lite fika med med mamma och syster, självklart var det semlor eftersom det är fettisdagen idag! Smarrigt smarrigt.
Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag lyckas övertala min mamma att och shoppa med mig! Ny kläder? JA TACK.
ha en bra tisdag, puuushej

HEJ NICOLE

aaaaa hej
bye

nya mål




söndag

Inte bästa innebandydagen direkt. Matchen mot Väsby slutade med 3-3, efter det blev jag tillfrågad att spela en till match nu på kvällen mot tullinge. Även denna match gick inte så bra, en förlust på 3-5. Hatar att förlora! Enda "poängen" jag lyckades göra var en utvisning, tummen upp upp upp för mig.
Är helt uppe i varv efter dagens matcher. Inte det minsta trött, men tyvärr är ju klockan halv elva på en söndag så finns inte mycket att göra. Får nog istället kolla igenom alla mina tusen miljarder kläder eller något liknande. För sova kan jag icke.
Snacka om bra alla hjärtans dag... haha lite överskattad dag (tycker man så länge man är singel iallafall).
fia och jag igår kväll


Väsby nästa

om ungefär två timmar är det dags att åka iväg på match.
Riktigt taggad, ska bli så himla roligt att få spela match igen.
Plus att man blir ännu mer taggad när det är dam match!
Håll tummarna för mig




skönhetstävling för barn

Läste nyss en blogg som tagit upp frågan om det är rätt eller fel med skönhetstävlingar för barn. Jag personligen tycker att det är helt sjukt hur föräldrar väljer att sina barn ska medverka i sånt här. Verkligen att visa att dom inte duger till det dom är; just barn. Herregud små flickor ska väl ändå inte se ut som super modeller? Hela deras framtid förstörs med det som bankas in i deras huvuden; att utseende, smala kroppar, smink och självförtroende uppe på scen och framför kameran ska vara det viktigaste. Visst är dom lite söta när man stylat om dom, men nejnej, det är ju bara små barn...
vad tycker ni?

lördag

halloj bloggen, lördag idag vilket betyder att det snart är dags att börja dra sig mot rönninge för lite party. Först bjuds det på middag och sen fest. Känner mig däremot inte så jättetaggad, är super trött och fryser. Menmen det försvinner nog under kvällen. Lika kul att alltid få umgås med min tvilling iallafall. (håller tummarna för dig ikväll hehe).

Kvällen igår blev väldigt lyckad; träning, stress till stan, middag och sen bio. Filmen var väldigt bra, värd att se mina vänner! Filmen slutade ungefär vid halv tolv tiden så efter det åkte vi hem direkt. En lugn och skön kväll helt enkelt. Behöver alla någon gång. Kvällen blir i och för sig också ganska lugn eftersom jag har match imorgon uppe i Väsby.
Men nu börjar jag få lite panik, vet verkligen inte vad jag ska ta på mig ikväll, och jag ska åka om en och en halv timme :O Fick ett tips "sätt på dig en tröja, byxa och fixa håret" tack johan, det hjälpte mig mycket.
Nej nu hinner jag inte skriva mer, ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran ikväll så det kommer lite skojsiga bilder upp på bloggen, puuuusssshej

äntligen fredag!

Äntligen är det helg. Kom nyss hem från skolan så har nyss ätit lite mellis och tar det nu bara lugnt och försöker planera min kväll. Hur som helst blir det först innebandyträning och sen in till stan med fia för att äta middag och gå på bio. Edge of darness är det som är bokat, verkar vara en väldigt bra film.
men nu ska jag börja fixa mig inför träning och på något vis försöka få ihop kvällens alla tider, blir stress gånger tusen efter träningen menmen det borde man väl klara!

torsdag

snart har man lyckats kriga sig igenom hela veckan, uuunderbart!
Bosön idag, var både roligt och gick ganska så bra för mig. Hade förbättrat mig i brutalbänk så det var riktigt najs, magmuskler vett ni haha. Men bland det bästa var nog att jag kunde springa hur mycket som helt utan att få ont i foten. Måste ha ätit någon riktigt bra frukost som bara läkte alla skador på mig, eller så handlade det bara om dagsformen?
Men nog pratat om Bosön och hur mycket jag älskar att träna så finns det inte så mycket att säga om denna dag. Blir nog lite städning, träning och plugg lite senare ikväll. Bara kämpa på för imorgon är det fredag vilket betyder att en hel helg med roligheter väntar. Imorgon kväll blir det stan, middag och bio med fia, senare på kvällen är vi bjudna på 18 års fest men får se om man orkar med det. Lördag är det nämligen dags igen för 18 års fest och sen på söndag dam match uppe i Väsby. Men självklart tar man det lugnt på lördan när man ska ha match dagen efter, mycket viktigt mina vänner, myycket viktigt att följa hehe.
nej nu orkar jag inte skriva mer, pusshej







dags att sova

Kom nyss hem från mitt livs smärtsamma träning. Ja att ha stenhårs inlägg i skon var inget att leka med kan jag säga, fyyyy fan rent ut sagt vad ont det gjorde. Ville bara krypa av plan när man äntligen skulle få byta, och då menar jag det verkligen.. Nej ingen dans på rosor med inlägg under fötterna direkt. Var tamme sjuttsingen "skönare" att springa runt med spricka i foten. Men men det är bara att lida i två veckor tills inläggen förhoppningsvis mjuknat till sig lite. Hur nu man ska överleva smärtan. Usch usch jag lovar er ni skulle inte vilja pröva på och känna hur det känns.. Men man är stark och biter ihop!

Dags för mig att sova snart iallafall. Ska upp vid klockan sex imorgon bitti, känner man sig inte så jätte taggad på, men Bosön ska ändå bli kul. Alltid kul med träningsvärk eller vad säger ni? BÄSTA, naaaat
nej nu är det dags att sussa kudde, natti natti




..

för varje dag som går blir det bara närmre och närmre den dagen, den dagen som kan förstöra allt, den dagen som kan göra allt mycket värre, den dagen då framtiden står på spel eller då allt kanske har ett slut.
Ett lyckligt slut på det hela? Eller att inte bara ett liv förstörs utan att en hel familj faller i bitar?
Ja allt ligger i de händer jag hatar mest av allt just nu, för det är dom som varit boven till lycka nu i två år...
Så patetiskt jävla orättvist varför vissa människor måste drabbas av all otur. Alla lyckliga människor i världen tänker bara "det händer aldrig mig" Men då kan säga till er alla att var glada över att ni kan säga den meningen, för ni skulle aldrig vilja vara den personen som blir drabbad, det kan jag lova er...
Men man måste se det positivt; någon gång borde väl allt vända, någon gång borde det väl bli ett slut på det här?

inflammation?!

jag håller på att få panik! Min navelpercing bara kliar och kliar. och så är jag helt röd runt den..
känns ju lite konstigt att få inflammation så här två år efter att man tagit den?

.................................................................................................................................................

onsdag

mer än halva veckan har nu gått, längtar verkligen till helgen!
Kom nyss hem från skolan, gick hem tidigare på grund av att jag har väldigt ont i magen och då kan man helt enkelt inte koncentrera sig. Så mycket skönare att sitta hemma och göra uppgiften.
Så nu blir det plugg och efter det när mamma kommit hem direkt till odenplan för att hämta ut inläggen. vet inte om det bli mat inne i stan eller hemma för sen ganska direkt är det dags för träning. Håller verkligen tummarna för att inläggen ska hjälpa mina små skador. Men det gör det nog! Riktigt taggad på träning iallafall.
Morgondagen blir det tidig uppgång, redan vid 07.12 ska jag ta bussen hemifrån och åka mot ropsten för att sedan där ifrån åka ut till Bosön med innebandygruppen för att göra olika tester. Ganska så roligt om man frågar mig.
men nu finns det ingen tid till att skriva blogg längre, dags att skriva om folkvandring, medeltid, folkgrupper och allt gudarna vet.
hare bra puusssss

remix


tisdag

jag ber om ursäkt för dåligt bloggande de senaste veckan. Har helt förvunnit ur min tanke att jag ska skriva. Men nu ligger jag här med datorn i sängen och äntligen ska ta tag i denna "bloggtorka".
Ännu en ny skolvecka, jobbigt men jag försöker se det positivt, ju fler dagar som går ju närmre blir det min fest, födelsedag, fjällen och massa annat skoj.
Vad som hänt de senaste dagarna är nog ingen större skillnad från annars, helgen blev det fest och igår första träningen efter att vilat i tre veckor. Hade väl hoppats på att det skulle kännas bättre i foten, men varför skulle man ha turen att det skulle kännas bra. Så ännu är min dumma fot inte okej.. Får se imorgon om det känns bättre när jag fått mina inlägg, som förövrigt var jävligt dyra. Hehe men allt är väl värt att man ska kunna springa igen.
Idag kan jag berätta att jag är huuur trött som helst. Hade innebandy träning i morse och efter det har det varit däckmode. Kom hem vid halv fyra, satte på american history X, som verkade vara en bra film, men fanns inte mycket mer att se eftersom jag vaknade av att den var slut. Riktigt skönt med en liten sovstund iallafall. Och den sovstunden ska nog få fortsätta ikväll
pussipuss



nicole marianne alexandra cedergren


en grym helg


lördag kväll

Kvällen igår spenderades med angelica och mina knäppa små killkompisar. Blev lite chillkrök hemma hos micke, nära och bra så var hemma ganska tidigt, eller aa ungefär vid halv två.
Dagen som varit har det inte hänt speciellt mycket, mötte upp madde och jim för att fixa lite och sedan bara varit hemma och fixat mig inför kvällen. Snart kommer lite gäster hit hem så först blir det middag och sedan är det utgång som gäller. Kvällen kommer nog bli mycket bra, känner mig ganska så taggad för fest så det är bara att köra!
PUSSHEJ


tjejer@söta.se? haha jag och angelica

fredag

jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, har varit så sjukt trött den här veckan så har somnat innan tio varje dag så har helt enkelt glömt min lilla blogg. Skärpning på mig!
Idag har det iallafall varit skola som gick som en dans, efter det var jag med Johan lite, vi drog till Hammarby sjöstad och gick gick och gick med span efter ett café men det kunde vi inte hitta så till slut fick det bli "fika" på subway.
Kan säga att min tår var ganska så kalla efter att den pojken skulle uträtta några ärenden i gullmars vilket gjorde att man fick stå där i tusen år och vänta på ingenting, men men nu är dom varma igen. Och nu ska jag bli ännu varmare med god mat i magen! Skriver senare puuusss

seg dag

orkar inte skriva något, ska ner och kolla film och sen sova
godnatt


dödar mig själv

GISSA VAD?! igår jag somnade jag innan paradise hotel finalen hade börjat, och ingen väckte mig heller... Så nu gick man miste om det.... Tur att man redan innan visste vem som skulle vinna iallafall.
Men ändå, jag missade finalen!



har ganska så ont i nacken just nu eftersom jag sovit på soffan hela natten på väldigt obekväma kuddar..
Nu är det dags för skola, pusshej

godmorgon

morgonen gick väldigt snabbt och smidigt så jag har ungefär en halvtimme kvar på mig att fixa det sista innan det är dags att åka iväg mot hallen för att köra lite morgon träning, lite rehab för benen och styrketräning. Därefter följer yttligare två träningspass, gym och simning. Känner mig riktigt taggad inför dagen!

ha en superduper dag, pusspåer


.


känns som om det aldrig kommer bli bra..

inga förbättringar, nej min fot blir aldrig bättre. Ärligt talat så känns det faktiskt som om jag aldrig kommer kunna börja träna på samma nivå ingen... känns så himmla jobbigt att inte få göra det man gillar mest av allt. Att något som är ens hela liv bara helt plötsligt försvinner.


med tokio hotel på högsta volym

En helt sjuk dag, ni ska få höra

Satt på spanska lektionen med en skriv uppgift, datan höll på att dö så satt i batteriet, och bara några sekunder efter går all ström i skolan! Alltså försvinner internet och datan min som inte hade batteri dör också... Jaha tänkte vi vad ska man göra nu då. Så vi går ner på våningen under för att kolla vad dom hade hänt. När vi kommer ner känner vi hur det blåser in kall luft, och konstigt nog har alla fönster öppnats automatiskt (om det skulle vara en brand) så det blev iiiiskallt. Och inte gick det att fixa heller så det var bara att packa sin väska och åka hemmåt. Men min sjuka dag slutar inte där, utan när jag sätter mig på bussen visar det sig att det är något fel på högtalarna så det brusar och låter hur högt som helst vid varje station. Nästan att man trodde att en stor gorilla stog på bussen och bankade. Har kingkong kommit till hökmossen?!
Väl några meter från min dörr kommer jag på att jag glömt hemnycklarna (vilket händer ganska så ofta) men jag brukar ha turen med mig att någon är hemma, men just denna otursdrabbade dag var huset helt tomt och alla fönster stängda. Ringer både mamma och pappa men ingen av dom svarar. Springer runt och känner på alla dörrar, men nej det är helt låst. Sen efter en stund kommer jag på att grannen har vår extra nyckel, men vem är hemma mitt på en dag? men jag gick iallafall och kollade och lyckligtvis var dom hemma! Så med extranyckeln kom jag in efter mycket om och men.

huh vad är det jag brukar säga; jag har jämt otur


måndag -skolan

Somnade framför wallander filmen igår så blev en ganska tidig kväll för mig med mycket sömn. Väldigt skönt.
Just nu är det skolan som gäller, har samhällskunskap där vi arbetar med eu. Kanske inte det roligaste precis. Hoppas verkligen på god lunch för jag är väääldigt hungrig, magen bara kurrar och kurrar. Efter skolan vid halv sex tiden blir det ett besök hos kiropraktorn igen med min jävla fot som aldrig blir bättre, vilat helt från träning nu i en och en halv veckan utan att det blir bättre.. Blir fucking galen på all skit otur man jämt ska ha. Får väl helt enkelt hugga av mig fötterna så är det problemet borta..

finns inte så mycket mer att skriva, hör av mig senare pussilussluss




RSS 2.0