Onsdag

Så nu sitter jag äntligen här och skriver min blogg igen. Hann aldrig igår när jag kom hem från landet, hade fult upp helt enkelt. Men nu äntligen... Att få vara på landet några dagar var inget att klaga på, jag njöt av varje sekund. Bara slappade, solade, tränade och sov. Haha så nu är jag utvilad? Näää verkligen inte. Jag är lika trött som vanligt när jag har jobbat, men som tur är var det ju bara jobb idag. Imorgon är dagen här då vi äntligen ska sätta oss i bilen (inte för att bilredan är speciellt rolig menmen...) och åka ner mot Falkenberg för att träffa "göteborgarna" haha. Enligt planerna ska vi rulla ut från vår lilla gata redan vid sex imorgon bitti så jag ska nog krypa i säng snart. Tur är väl att man kan sova i bilen och kolla på lite dvd filmer. 

Måste bara säga att guuuuu vilket fint väder det är. Hela min dag har gått åt att ligga i solstolen och bara solat solat och solat (även den brunafärgen har kommit! härligt härligt). Har varit underbart skönt. Vem tackar nej till att resten av sommaren ska ha denna 30-graders prognos?! Inte jag iallafall. Vad är det dom kallar detta väder på tv?....just det, Medelhavsvärme det låter ju bara så bra, och det är det ju också! Stackars madde oh hennes familj som lyckats tajma in en greklandsresa just nu när sverige har som gått som samma väder. Men det är ju inte bara värmen man åker för, även att uppleva oh ha roligt med familjen.

Som sagt åker jag till falkenberg imorgon och kommer inte he m förän sent på lördagkväll (tror jag) Sedan på söndag morgon/förmiddag åker jag oh runa till Julias land. Ska verkligen försöka klämma in ett inlägg mellan detta. Det måste ju bara gå?! En uppdatering om falkenberg och allt jag ska göra under dessa två dagar måste jag ju bara berätta om när jag kommer hem igen. Men inget är helt säkert.. Nu tickar klockan iväg, dags för mig att krypa i säng. Ha det så bra i värmen, puss puss ♥

Lördag

Tidig morgon även idag vilket betyder att jag sitter här väldigt trött och snart redo att krypa i säng. Men jag måste ju bara skriva i min älskade lilla blogg. Igår blev det iallafall enligt planerna att jag träffade madde, eftersom vi båda var väldigt trötta och kalla av en liten moppe åktur åkte vi hem till mig och bararelaxade framför datorn. Även lite mode plåtning blev det också (a) haha eller rättar sakt tog vi lite kort på självaste oss.
Idag efter jobbet mötte jag upp Madde, Linus och Sofia i stan. Mycket roligt att lära känna nytt folk. Sånt tycker vi om! Efter drygt en timme skilldes vi åt; Linus och Sofia åkte hem och jag och madde åkte till söder för att få maddes hår lite fräscht, haha näh jag skoja bara. Madde skulle klippa sig.  Hennes hår som redan är otroligt fint blev ännu finare, riktigt lyckat om man frågar mig. Och det måste du själv hålla med om madde?! haha

Nu på kvällen har jag bara slappat framför tv:n och sett den otroliga roliga och så sanna filmen se upp för dårarna. Den är så sann på något sätt. Precis så vårt samhälle är uppbyggt. Men nu tänker jag inte gå in på några djupare detaljer om filmen uatn jag föredrar istället att du ser den. Även lite träning har hunnits med på eftermiddagen, en joggingtur fast dock inte så lång eftersom jag fick så himmla ont i fötterna. Tror jag behöver köpa nya löparskor.

Nu måste jag sluta skriva och spara detta inlägg så min älskade lilla kompis madde hinner läsa det innan hon kryper ner i säng (även jag snart) eftersom hon imorgon åker till grekland. Till samma ställe där jag var. Kommer sakna dig jättemycket gumman. Käns redan tomt.... vad ska jag göra en vecka utan dig? Men det kommer nog lösa sig på något vis. Inför veckan har jag ju ändå lite planerat; jobb och en "resa" till falkenberg för att träffa göteborgarna. Längtar, ska bli skit kul att träffa dom!

Puss puss, god natt ♥

       ♥

Fredag

Idag är det fredag och jag är äntligen ledig från jobbet. Men denna ledighet varar bara i en dag, imorgon oh söndag är det dags igen. Huuu aja bara att stå ut. Igårkväll gick jag och runa hem till Rebecca för att ha en lite myskväll med film. Hon var nämligen ensam hemma, så vi fick vara helt ensama. Kvällen blev iallafall väldigt lyckad. Först började vi kolla på den nya narnia filmen hehe men vi fattade inte handlingen så istället började vi titta på SAW filmen. Riktigt läskig men
väldigt väldigt bra. Jag och runa var ju sådär lagom rädda när vi skulle gå hem sen mitt i natten efter att filmen slutat. Fast hem kom vi. Och tur är väl det?! haha.

Idag har jag inte gjort specielt mycket, mest slappat och tagit en lång sovmorgon. Inför kvällen kanske jag ska träffa madde vi får se vad klokan blir. Men vi hoppas det iallafall.
Puss puss ♥

Onsdag

Hola amigos! Haft en bra dag? Det har jag iallafall, trots att jag har varit väldigt väldigt trött. Men jag får skylla mig lite själv eftersom jag inte går och lägger mig på kvällarna. Heheh jag har ju sommarlov, men man kanske ska tänka lite på att man jobbar.... Aja nu eftermiddagen har jag fått nya krafter och väntar nu på att pappa ska komma hem så vi kan åka och köpa en ny hjälm till moppen. Ska försöka hitta någon riktigt snygg, vänta bara!
Efter jobbet idag var det meningen att jag och madde skulle träffas för att åka och sola någonstans men som säkert alla vet är madde lite fjompig så vi tog en runda i stan istället. "Det var förkallt för att bada" Kära lilla flicka det var ju skitvarmt ute, dock lite blåsigt så jag kan förstå dig lite...Men bara lite haha. Men men vi hade en rolig och trevlig dag iallafall trots att vi var tvungna att springa runt på fyra olika HM för att hitta som byxor jag ville ha. Du vet dom jag nämde i gårdagens inlägg? Men jag fattar inte, storlek 34 finns inte någonstans, så det fick bli en storlek förstort. Jag får väl helt enkelt äta upp mig lite...eller kanske börja använda skärp. Tror nog jag föredrar alternativ två.

Jag blir snart helt galen min data funkar fortfarande inte, eller den började fungera idag men nu gör den inte det igen. Skulle behöva hjälp av ett riktigt dataproffs. Men det verkar som om inte ens proffsen kan förstå sig på felet, inte några av dom jag pratat med iallafall. Jag får väl försöka ta fram min tekniska sida och dra hjärnan ett skvatt att jag förstår mig på datorer. Det kanske funkar?! Haha vem vet långt långt där inne i hjärnan kanske svaret på detta fel finns?

Ikväll ska det bli en tidig kväll med lite OC. Puss puss

Tisdag

Usch vilken huvudvärk jag har, efter jobbet idag kändes det som om hela huvudet skulle explodera. Men det kanske inte är så konstigt när man haft sån jobbig och intensiv dag. Denna dagen var nog den jobbigaste jag varit med om, det kändes som om klockan aldrig rörde på sig. Men det är bara att stå ut. Le och se glad ut. Trots att det är väldigt jobbigt är det också roligt. Efter jobbet idag när jag kom hem åkte jag till HM för att hitta några svarta byxor till jobbet, men det fanns inte min storlek. Varför ska just dom byxorna jag vill ha inte finnas i min storlek?! Haha så typiskt min otur. Men det får bli en liten rundvandring på alla stockholms HM imorgon efter jobbet. Dom måste ju finnas nån stans.

Nu hinner jag inte skriva mera, kanske blir med ikväll. Vem vet?
Puss puss ♥

Måndag

Hann aldrig skriva något igår så jag får uppdatera mig idag, haha vilken tur ni har va?!  Äntligen va Simon?! (a)
Igår var jag och madde i stan och shoppade, och shopping blev det verkligen. Jag lyckades med något jag aldrig gjort förut; slänga bort nästan 600 kronor på minst femton minuter, på olika affärer. Hahah men jag blev väldigt nöjd med mina små inköp. En kofta, linne och tunika/linne. Mycket fint mycket fint! hehe vem vet det kanske dyker upp någon bild på det ikväll. Om jag orkar vill säga. På kvällen igår bestämmde jag och madde oss för att gå till skolans fotbollsplan och bara relaxa, men mycket till vila blev det inte. Utan där träffar vi på Noble, Rasmus och Jocke. Så våran kväll tillbringades med dom. Lite senare på kvällen kommer även flera person men jag kände att jag ville hem, flera olika anledningar men jag mådde inte så bra och hade inte så stor lust. Men men efter nio timmars sömn vaknade jag som prima i morsse. En riktig skönhetssömn va?! Nio timmar.... haha men det får räcka för mig.
Idag har jag haft en riktig mammadag, hehe det lät lite gullig. Gjord det inte?! En mamma dag betyder iallafall för dom som inte förstår att jag varit med mamma ^^ Mer komplicerat än så är det inte. Först åkte vi till långholmen och låg och solade och bara hade det skönt i solen. Sedan bestämmde vi oss för att ta en promenad enda in till stan. Och eftersom jag är Nicole Cedergren kan inte jag gå i stan utan och shoppa, haha så även idag blev det lite shopping. Jag sprang även in på HM och köpte en hårfärg, en blondare nyans än vad jag hade. Och resultatet blev överförväntan väldigt bra.

Nu väntar en smarrig pizza till middag, puss puss ♥

Föresten imorgon ska jag jobba, Wiiie pengar pengar pengar!! haha


Lördag

Kvällen igår blev enligt mina förväntningar väldigt lyckad, filmen kanske inte var den bästa man sett. Men den var garanterat underhållande med mycket skratt. Framförallt mycket skratt från madde, pinsamt? Jo lite. Hahah näh jag skoja bara gumman du får skratta hur mycket du vill! Kanske var det mest synd om jessica som hamnade mellan skrattiga madde och en nästan ännu värre skrattande kille. Men både jag och jessica överlevde. Efter bion hade klockan hunnit blivit ganska så mycket så vi drog oss hem efter att gått runt och letat efter en bankomat. Så efter en lite promenad på drottninggatan by night tog vi tunnelbanan hem till vår käraste hemmaplan telefonplan. Väl framme på telefonplan fick vi lite tokryck och sprang runt som några hel packade åsnor. Hur ser packade åsnor ut? nån sån har jag aldrig stött på.,, Vad jag försöker säga är att vi var väldigt flummiga. Hoppas alla fattar?! :P

Trots att det blev en väldigt sen natt med först the ring 2 och sen lite OC vaknade vi redan vid nio på morgonen. Och jag
kan lova att det känns i kroppen idag. Jag är så himmla trött, men man ska ju inte klaga. "Så man bäddar får man ligga"
Nu tror jag att jag ska springa tillbaka till min solstol ute på altanen och bara lata mig resten av dagen innan jag springer ut på min jogging runda.

Ha det gött allihoppa, och ni ska veta at det är bara att ringa mig/sms om ni vill träffas. Jag är beroende av lite sällskap just nu. Vänner, vänner vänner haha Puss puss ♥


Fredag

Fredagen på denna vecka är nu här, en dag som varit planerad under nästan en hel vecka. Ikväll ska nämligen jag, madde och jessica gå på bio och sedan sova över här hemma hos mig. Inköp till kvällen/natten med läsk och nötter är redan gjort och nu väntar jag bara på att tiden ska gå. Varför ska fyra timmar vara så långa?! Men jag ska nog kunna utnyttja denna tid till något bra.....Men vad? det återstår att se.

Ikväll åker syrran till norrland i 10 dagar, lite avundsjuk faktiskt. Tänk vad skönt och roligt att åka bort, det skulle jag också vilja göra. Men istället blir jag ensam hemma med mina små päron. Beroende på hur vädret blir under nästa vecka kommer vi vara på landet eller ej. Även detta återstår att se.... Många "dolda" svar i detta inlägg känner jag.. men det gör väl bara att det blir lite mer spännande? eller kanske inte...?

Funderar på att lägga mig i min underbara sköna säng och antingen läsa en bok eller kolla på tv. Vet inte vilket det blir men jag ska iallafall avsluta detta lilla inlägg. Puss puss ha en bra eftermiddag och kväll, men hoppas inte för mycket på att ni kommer ha det bättre än mig. För det kan jag lova er att ni inte kommer ha!



jag saknar dig, hoppas att vi snart kan träffas. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Orkar snart inte med det här längre. Men jag lovar, jag väntar på att du ska höra av dig. För det var ju så du sa? eller hur. Den dagen jag hör din röst kommer bli min lyckodag som jag alltid kommer komma ihåg. Snälla, snälla


Onsdag

Idag är det onsdagen den 9 juli vilket betyder att det var exakt en månad sedan vi slutade skolan. En månad sedan man vinkade hej då till västberga skolan... hmm lite sorgligt, men tänk vad tiden går fort. Snart är ju sommarlovet slut! Eller nja inte rikitgt kanske haha. Idag har jag haft en riktigt slapp dag, eller slapp kanske man inte riktigt kan säga att jag varit eftersom jag både sprungit 6 km och gått lika mycket. Träningsberoende? Jo det kan man nog säg..men jag mår bra av det. Kvällen kommer nog bli det samma som min dag, vilket betyder att jag bara kommer vara hemma. Skulle vara roligt att träffa någon men om jag ska vara ärlig vet jag inte om jag orkar. Heheh man blir trött av att motionera :P Ska kanske träffa några killkompis men jag vet som sagt inte om jag orkar..

Planer inför fredagen är iallafall nästan helt klara. Det blir troligtvis en bio kväll med madde och jessica. Roligt, roligt. Vi har inte riktigt bestämt vilken film det blir, vi står och velar mellan några. En sak som är bestämt är iallafall att det ska bli en sen bio kväll, vid åtta nio tiden någon gång. Haha det är mycket roligare att gå på kvällen, knäppa vi är asså. Iallafall, efter bion hänger dessa två små gulliga flickor med mig hem och sover över. Vi kommer fanke mig ligga uppe hela natten, haha!


Puss puss, ha det bäst  ♥ 


Snälla

Snälla kan alla bara sluta lägga sig i mitt liv. Jag bara hatar dom som tror att dom vet saker om mig. Var tysta istället för ni vet inte ett skit om hur jag är och vad jag gör. Så snälla ,låt mig vara.
Jag ber er, jag orkar fan inte mer. Hur mycket skit kan man svälja? Inte mycket mer iallafall, nu får det räcka.
Varför är det så "roligt" att lägga sig i mitt liv? Bryr er om er själva istället!

Lämna mig ifred.........

Tisdag

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, eller aa typ en dag. Hehe ursäkten blir iallafall att jag tillbringade hela min dag på stockholms shopping gator med Malin. En väldigt lyckad dag med en hel del shopping; örhängen, en tröja och underkläder. Allt var jättefint och jag känner mig näjd med mina små inköp. haha. Kvällen igår tillbringade jag mest i min säng och kollade på tv. Det är nämligen så att jag fått tv i mitt rum. wiiiie sååå skönt! Fick tjata lite på pappa igår att ha  skulle koppla in tv:n och till slut gav han sig efter att jag mutat honom med lite godis och coca cola.

Idag har jag inte gjort nånting, skit tråkigt. Jag tror nästan jag är beroende av att göra saker, så sånna här dagar är inte roligt. Det enda jag gjort är att följa med mammsen på en promenad. Vi tog samma runda som jag brukar spring vilket tog lite mer än en timme. Så hurtiga vi är! haha. Inför ikväll har jag inga planer, vet inte riktigt vad jag vill göra. Eller jo en sak, jag vill ju träffa dig... Vi får se hur kvällen blir Det dyker nog upp något, förhoppningsvis iallafall!

ÅHH vad jag längtar tills vi ska åka ner mot göteborg och träffa Dahlin. Vore så roligt att få bra kontakt med Märta igen, och det får vi säkert. Tycker om henne jättemycket, en kanon kompis. Extra roligt att träffas nu när man kan börja planera inför indien/goa tillsammans. Vi kommer få det bäst där nere i paradiset.

Puss puss ♥
hoppas jag får några jobbpass i veckan/helgen, det är så roligt att jobba. Hahah

 

Söndag

Idag är det inte bara söndagen den 6 juli utan också min farmors 85-års dag. Grattis ♥ Snart ska jag med familjen ner till Trosa för att fira farmor min på någon mysig restaurang med släkten. Har faktiskt inte en blekaste anning om vad vi ska ge henne, har inte heller varit så intresserad att lyssna. Haha men det blir nog något bra, det är jag säker på.

Jag vill inte låta som en klagmaja, men jag har väldigt ont i min högra handled och lillfinger. Heheh jag får nämligen det på jobbet när jag bär massor med talrikar. Det blir rikitgt tungt många gånger, nästan så att man får kramp i armen. Men man vänjer sig nog, detta var ju trots allt bara tredje dagen.. Idag på jobbet under en timme fick jag gå utklädd till sigge (scandics egna lilla figur) för att göra alla små barn glada. Haha det var faktiskt roligt men väldigt, väldigt varmt. Barnen tyckte iallafall om det, många kramar och många handskakningar. Annars var arbetsdagen sig lik alla andra.

Nu ska jag sminka klart mig innan det är dags att åka, puss puss ♥


Lördag

Tidig morgon även idag, men dock inte lika som i torsdags eftersom jag inte började förän 07.30 . Började bege mig hemifrån vid tjogu i sju för att ta tunnelbanan som gick vid fem i sju. Min resa genom stockholm denna morgon blev ganska så speciell när två väldigt fulla killar i 19-års åldern började snacka med mig. Dom nsackade konstant hela tiden om allt mellan himmel och jord som vad jag gjorde uppe så tidigt på morgonen till att dom hade hoppat från västerbron. Hah dom var faktiskt ganska roliga och trevliga trots att dom var väldigt packade. Deras långa samtal gav mig nästan en bild om hela deras liv, hehe nästan iallafall.
Arbetsdagen började iallafall bra, det var väldigt lugnt i början men vid 9-10 tiden blev det otroligt stressigt, det kändes som om alla gäster hade pratat ihop sig att komma samtidigt. Men vi fyra sommarjobbare som jobbade ute i matsalen klarade detta suveränt trots den enorma stressen. Under dagen har jag lärt mig något alldeles nytt, nämligen att kunna bära massor av talrikar. Du vet så där otroligt häftigt och snyggt som servitörer kan göra?! Det har jag lärt mig. Ser ganska proffsigt ut när man bär 10-15 talrikar på samma gång. Haha stolt ^^

Efter jobbet idag åkte jag hem och solade en timme. Var så trött så jag tror till och med att jag somnade. Haha kommer inte ihåg. Efter det träffade jag madde. Vi gjorde inget speciellt utan tog bara en promenad och snackade. När hon sedan cyklat hem går jag upp till telefon plan för att träffa andreas. Uppe på telefon plan träffar jag på jocke och simon så jag sätter mig och snackar med dom medans jag väntar på andreas. Käns som om jag bara har gått omkring och pratat för det gjorde även jag och andreas.

Nu ska jag fortsätta att leva min kväll, puss puss ♥
jobb imorgon igen... men pengarna kommer

Torsdag

Yes då är första jobb dagen gjord, en dag som inte alls var något att vara nervös över. Allt gick kanon, eller nja om man räknar bort att jag råkade halka och tappa typ tio koppar och glass som gick sönder i tusen bitar. Lite små pinsamt måste jag erkänna att det var men sånt händer ju alla. Efter dagens slut fick jag iallafall beröm över min insatts att bara hoppa in så där helt plötsligt. Trots att man måste gå upp vid fem på morgonen (börjar klockan sju) är det väldigt skönt att sluta tidigt. Man har ju hela dagen kvar när man kommer hem.

Inför idag har jag inga planer, skit tråkigt... Börjar allvarligt bli trött på den här sega sommaren. Du tycker nog attjag är helt sjuk när jag säger det här men till och med skolan är roligare. Tänk om man bara kunde dra tillbaka tiden, då skulle jag dra tillbaka fyra dagar. Bara för att få en del saker på plats... Men men man får leva med sina "misstag" eller de chanser man inte tog. Det är bara att gå vidare, Keep going det kommer nya chanser och nya möjligheter..

Puss puss ♥


AAHH

AHH JAG HATAR DIG, varför gör du så här mot mig. Jag orkar inte med fler problem i mitt liv och det du gör mot mig gör inte saken bättre. Utan mycket mycket värre. För tillfället hatar jag rent ut sagt mitt liv, varför ska allt drabba mig?!
Varför just mig.. räcker det inte med det problem jag redan har?! jag lovar dig att detta är skitjobbigt....

Sommarjobb

För inte så jättelänge sedan fick jag ett telefon samtal från min gamla prao plats (sergel plaza hotell) som frågade om jag möjligtvis skulle vilja jobba imorgon. Och självklart vill jag det, vem säger nej till att dra in lite egna pengar?!
Men det blir en tidig dag imorgon, börjar redan vid sju tiden. Men men det får man räkna med om man ska jobba på frukosten som "servitris" eller vad man nu kan kalla det för. Det ska iallafall bli extremt kul, är bara lite nervös över vart jag ska gå när jag väl är framme... men det får väl lösa sig. Lite pinsamt om jag bara skulle virra runt där utan att hitta någon av cheferna. Haha så typiskt mig..

Jag har dock ett lite problem. Man ska ha svarta byxor när man jobbar (finbyxor) viket jag inte har. Vet inte rikitgt hur jag ska lösa detta för jag orkar inte åka till stan nu och leta efter det. Får väl bli svarta leggins och shorts, det borde väl funka? Man vill ju inte köpa nya byxor innan man vet hur mycket jobb det blir.

Puss puss ♥ ♥

Goa resan

Ohhh vad jag längtar till den 16 december då jag drar ifrån det kalla slaskiga Sverige. Haha det är sån underbar känsla att ligga på en strand och tänka att hemma i Sverige går folk runt och fryser. Hihi det får en bara att bronza på brännan ännu mera. Den här resan tror jag kommer bli ännu roliagre än förra året, varför? Jo... 
...1. Jag ska vara borta 3 veckor!
...2. Jag kommer få uppleva staden Bombay, vilket ska bli väldigt roligt att uppleva och se
...3. Det bästa av allt, våra kompisar som vi träffade i Bulgarien för typ 9 år sedan som vi hålt kontakten med ska följa med. Vi kommer ha skit roligt tillsammans.

Bjuder på några bilder från förra året. ♥

   

JAG BARA ÄLSKAR INDIEN OCH GOA, DET ÄR ETT PARADIS! ♥ ♥

Onsdag

Nu orkar jag inte ligga i sängen längre, har inte kunnat sova på hela natten. Har bara legat och vänta på att det ska bli morgon så att jag nån gång kan stiga upp. Konstigt och extremt jobbigt.... Mina tankar och funderingar har inte velat släppa mitt huvud och inte heller låtit mig sova, jag har bara legat och tänkt och tänkt och tänk.
Men nu är det äntligen morgon, klockan är ungefär halv åtta. Och den här tiden är väl helt okej att gå upp?! Kanske inte på ett sommarlov men det går verkligen inte att sova. Kan sattsa ganska mycket på att jag somnar tidigt ikväll.
Inför idag har jag inga direkta planer men det ska väl gå att hitta på något, just nu känner jag att en morgonpromenad skulle vara väldigt skönt. Bara ränsa tankarna med lite frisk luft. Detta är Inget jag brukar göra (framförallt inte på morgonen) men har hört att det ska vara bra. Får höra med mammsen om det behövs köpa något till frukost isåfall kan jag ju gå till affären. Hahah vad duktig jag har blivit helt plötsligt då, förlite sömn gör mig annorlunda! hah

Igårkvällen blev faktiskt väldigt rolig och mysig. Efter en joggingtur på 5-6 km ställde jag mig i en dusch och sedan drog jag och syrran ut på moppen. Vi åkte upp till pressbyrån där lovisa handlade glass och jag min älskade burn  mmmm det är så gott jag skulle kunna drick hur många som helst! Sedan fortsatte vi våran åktur till hägerstens fotbollsplan där vi satt oss och åt och drack det vi hade köpt. Senare på kvällen när vi kommit hem drar jag, lovisa, runa och hennes brorsor till hägerstens fotbollsplan och spelar lite fotboll. Hahah kan inte säga att jag och runa spelade så mycket, vi stog mest... Men det var roligt och mysigt iallafall. Efter drygt en timme på fotbollsplanen kommer även Bernis och gör oss sällskap.
Klockan hade hunnit bli tjogo i elva när vi plötsligt kommer på att Kasper (runas lillebror) kanske inte får vara ute så länge eftersom han bara är 9 år. Hahah vilka barnvakter va?! Men han hade ju roligt, det viktigaste av allt. 

 Min favorit! Godare än godast!

RSS 2.0