irro

ååhh blir så irriterad på vuxna människor som varken har pedagogik, sympati eller känsla över vad andra människor känner.. Snälla, använd hjärnan innan munnen talar ut. Så tack för mitt nu ska jag äta en god middag med familjen. 
/ N




  


Lördag

Matchen mot hammarby slutade med 0-1 till dom. Kändes ritkigt surt, men jaja hammarby är ett grymt duktig lag så jag tycker vi ska vara stolta över oss själva. I vilket fall som helst var det en ritkigt bra match. Man kan ju alltid vara glad att bajen vinner i något (besviken på min kärlek, haha).
Iallafall så har andra machen mot Täby blivit inställd (woohhoo) nej nu ska jag inte vara neggo men faktiskt ganska skönt att bara spela en match och ha en ledig kväll. Men tyvärr om vi har riktigt otur får vi spela mot täby imorgon klockan 11 på morgonen istället... något man verkligen inte hoppas på. Annars har vi en matchtid vid tre tiden imorgon så då är det lugna bananer att dra ut ikväll. Lycka.

Känner mig just nu alldeles frisk i kroppen, kom in efter en 45 minuters långpromenad så är så där härligt kall och rosig om kinderna (shit vad hurtig man är idag då, först match och sen promenad ojojoj). Men nu ska jag lägga ifån mig datorn en stund och hoppa in i en varm dusch. puss å kjam


Sm-kval F18

Middagen igår med innebandy tjejerna blev jättemysig, kom hem ganska sent, eller aa vid kvart över ett ungefär så det var bara att lägga sig direkt för att komma upp i rätt tid idag. Idag är det nämligen SM-kval i F18. Första matchen mot hammarby och andra mot täby. Är riktigt taggad så det här kommer bli super kul. 
Men nu hinner jag inte skriva mer, ska packa alla saker och sen börja dra mig mot huddinge. Puuuss 


fortfarande inte bestämt mig..

Vad kan man vara utklädd till på en fest med filmtema?


hjälp mig, ge mig idéer att välja mellan!



godnatt

Hemma efter en kväll med Angelica. Möttes upp på liljeholmen sedan drog vi oss in mot slussen och tog en promenad genom gamla stan till tc. Väldigt skönt ute faktiskt, så där härligt kallt. Efter det fick vi för oss att tåg luffa (haha ja vi är onormala) så tog pendeltåget till solna där det blev ännu en promenad. Efter det tog tunnelbanan oss till medis där vi mötte upp Elin och chillade en stund och sedan hem.
Ja äntligen ligger jag här i min varma säng, verkligen skönt att komma in i värmen. Nu blir det lite läsning i engelska boken som ska vara utläst nästa vecka, tv-tittande och sedan sova. Natti natti


jag och ankan


Torsdag

Vilken dag! Typ hejdå pengar... haha men skitsamma, var ju inte mina så (a) hehe. Iallafall så köpte jag inte en canada goose jacka utan bestämde mig istället för att jag ville ha en canada goose väst och en fjällräven jacka. Ett mycket bättre val måste jag säga. Tack mami och papi <3 
Köpte även en tröja och två leggins.
Efter all shopping åkte jag till stan och träffade filippa och ska snart dra ut igen och träffa angelica. Vet inte ritkigt vad vi ska göra men något skoj blir det alltid.





har inte hunnit ta kort på mina egna saker så slänger in bilder från google..


fan

nu mår jag också dåligt, har fått ont i halsen och huvudet gör ont som vanligt...
kanske lite sömn vore bra? jaja vi prövar det. Godnatt 

kan ju inte må dåligt i helgen när det är sm!



bästa




seg kväll

kom hem från träning för ungefär en timme sen och ännu har inget roligt hänt. Känner att jag har världens energi i kroppen till att göra något, men nej kan inte hitta eller komma på något att göra. Ett "minus i kanten" är också att alla i min närhet är sjuka. Eller inte alla men både syrran, felicia och filippa ligger med feber. Hm kul blir man nästa veckas offer eller?

Så nu blir det nog lite film och sen sova eftersom inget roligt verkar hända..Imorgon blir det nog till att ställa klockan så jag inte sover bort hela dagen. Jag, mamma och syster ska nämligen ut på lunch imorgon, mysmys, så gäller ju att komma upp i tid då.  

godnatt allihopa

replay




tagga till för träning

har sjukt ont i min höft och vänstra fotens benhinnor. Men jaja jag kan inte dö iallafall så bara bita ihop och pallra sig iväg på träning. Efter träningen har jag inga direkt aplaner, men är taggad på att dra ut. Får se om det dyker upp något.




Onsdag

12 timmar sömn, något som är ganska ovanligt för mig. Men ojojoj vad skönt det var. Riktigt utvilad med andra ord. På dessa två timmar jag varit vaken har det inte hänt så mycket, eller jo en sak; att jag kommit på en än gång att det måste spöka hemma hos mig. För hur fan kan alla mina saker försvinna hela tiden. Måste allvarligt talat finnas något monster/spöke i tvättmaskinen. Så min morgons två timmar har ägnats åt att leta igenom varenda garderob här hemma för att hitta min saker. Men nej inget resultat.

Mer vad som händer idag vet jag inte ritkigt, men kanske träffa felicia som tyvärr gått och blivit sjuk.. Senare är det iallafall träning. Sista gången med damerna idag, så får se hur allt blir.

Halloween i helgen, och jag vet inte en enda halloweenfest.. Panik, måstemåstemåste få klä ut mig. haha så hoppas någon bjuder mig på något (a). Nu har mamma fixat lite paj och vanlijsås, smaskens. Skriver senare puuussss




GOOA


hmm

älskar?!


irriterad

åhh vad jag är irriterad just nu. Kom bakom min mamma när hon var inne på sin facebook och såg att det fanns massvis med bilder där jag fanns med, och ful som satan på alla. Nejnejnej verkligen inte okej att bara lägga in bilder på en när man ser ut som ett missfoster till mongo. Gaaaaaaah , andas andas..

Kvällen med madde och therese blev iallafall jättemysig tycker jag. Tjejkvällar är ett måste. Nu blir det lite myspys framför tv:n och somna i tid så jag kommer upp imorogn. Natti natti



en gammal bild på mig therese och madde (hehe inte för att madde syns så mycket)


klockan är fem, och det är helt svart ute..

Stans shopping slutade med lite smink, en halsduk och underkläder.
Just nu sitter jag och väntar på att min kära lilla mor ska komma hem så det blir middag innan jag om ungefär två timmar ska möta upp madde och therese.



Tisdag

Godmorgon alla glad människor. Idag är det tisdag men ingen ångest över det inte, det är ju lov!
Dagens planer är att åka in till stan och köpa lite behövnade saker. Hade en liten "komihåg" lista i mitt huvud igår men den har helt försvunnit, men men det kommer väl tillbaka. Senare ska jag även möta upp madde och therese och ha en liten tjejkväll, mysigt mysigt. När man inte träffas så ofta har man otroligt mycket att prata om. Efter det blir det nog att dra ut på fest med johan eller någon, men vet inte vart än men det löser vi, haha (om jag orkar) 

skriver senare, pusss



jag vet att jag sa att jag ångrade mitt bruna hår något otroligt och lovade mig själv att aldrig färga det igen. Men åhh jag vet inte om jag vill vara blond (a) Vad passar jag bäst i???
hjälp mig




träningsdags

Efter en otroligt lugn dag med bara tv och filmtittande är det snart dags att dra iväg på träning. Bra sätt att spendera 3 timmar av sin kväll på , haha. Efter det , vilket är ganska sent vet jag inte ritkigt vad som händer. Stanna hemma eller dra ut? aja vi får se vad som sker. pussss



ångest

juste, jag tror jag ångrat mig med val av jacka. Vet faktiskt inte egentligen om jag vill köpa en canda goose eller inte, känns som om dom bara är stora och klumpiga.. Och kanske lite överdrivet mycket pengar, liksom 6000
Så just nu funderar jag på att istället införskaffa mig en boomerang jacka, som "bara" kostar 4500, hehe ja en skillnad på 1500 är ju faktiskt ganska mycket. Pengar som jag kan göra något annat skojsigt för. Men det är värt några dagars fundering.


nemen hej snygging




Måndag

japp nu är det dags att skriva lite. Var helt slut igår efter matcherna så det blev däckmode direkt efter. Iallafall slutade matcherna med en vinst på 6-3 och en förlust på 3-5, dock vände vi spelet något otroligt och vann sista period med 2-0 och skottstatistiken , så det var ju bra! så grymma vi är asså, höhö
I lördags kändes det som om allt gick snett, först blev matchen mot hammarby inställd och sen var det ju dags för fest, den började hur bra som helst men sen blev det lite knas och alla blev utslänga.. men jaja nog pratat om det , jag hade det iallafall grymt roligt i början. Bara fram med nya tag!


lördagmorgon

Vaknade för en stund sen, och inte av att väckatklockan ringde utan helt av mig själv. Börjar bli lite jobbigt med mina sömnproblem nu! Kan inte somna på kvällarna, vaknar flera gånger under natten och vaknar superpigg tidigt på morgonen. Eller pigg är jag väl inte egntligen men sova kan jag då inte iallafall.

Nu snart ska jag börja dra mig in mot stan och sedan hem direkt och mot västertorpshallen för att spela match. Taggad som fan!

puussss

 


inför kvällen

Tjejkväll med film och gottigott ikväll med världens bästa sofia!


Höstlov

ja inte vad den här dagen till något större ansträngande, lätt som en plätt blev det helg. Och lov! 
Återstående av denna fredag ska jag träna, fixa lite till imorgon och sen bara ta det riktigt lugnt. Bara taggning för morgondagen! Planerna var ju från början att träffa några tjejer från laget men vi skjuter fram det till nästa vecka. Får se till att slänga ut min familj någon dag så vi kan ha en tjejmiddag här.

Är nog bra att jag bara stannar hemma ikväll för imorgon är planerna att stiga upp tidigt och åka in till stan för att köpa vinterjacka och klackskor till kvällen. Kankse även göra ett försök att hitta några fina kläder, men känner att jag tappat flytet på det där att hitta kläder..Men men vinterjackan är iallafalll väldigt behövande nu eftersom det bara blir kallare och kallre för varje dag..



Hjälp mig, vilken färg ska jag välja på jackan??
funderar på svart, för det passar ju till allt, men jag vet inte...


nya frisyren..

 

-

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?


.



Fredag. skola, träning, träffa några flickor från laget och ha det mys, middag, bio (?)
Lördag. Div.1 match mot Hammarby i västertorpshallen. Efter det hem och tagga för 18 års Feeeest!!
Söndag. SOVA, två matcher


sen är det en hel vecka med massor med skoj som ska hinnas med!


Torsdag

Mycket trevlig dag. Annat kan man ju inte ha med min lilla sofia. Dagen har i vilket fall som helst tillbringats i liljeholmsgallerian i lite mer än fyra timmar. Och med mig ut när det började brinna och alla var tvungna att gå var en tröja från gina tricot, strumpbyxor och lösnaglar till lördag. Klänning hittade jag ingen så får väl leta igenom min garderob på span efter något fint att ha på mig på festen. 
Gallerian var iallafall väldigt bra, mycket bra butiker. Men oj så mycket folk! Är däremot lite besviken på de kläder som säljs nu, man kan ju undra vart stilen och modet tagit vägen? Alltid när jag går ut och ska shoppa har jag alltid en bild över hur jag vill att kläderna ska se ut, men konstigt nog finns det aldrig... haha får nog designa mina egna kläder! En till liten besvikelse på köpcentert (inte för att kläderna har något med köpcentert att gör men iaf) var att det nästan inte fanns någon täckning på mobilen. Så tydligen har jag inte kunnat tagit emot alla sms som skickats till mig. För nej jag är ingen dissare. haha ja jobbiga probelm man kan ha alltså!

Funderar på att antingen ta det riktigt lugnt och lägga mig framför tv:n, ta en springtur eller plugga matte (eftersom jag missade lektionen idag..) Nej nu har jag bestämt mig. Andra alternativet ska bli gjort iallafall, träning varje dag behöver jag för att överleva haha. Sen blir det till att kolla reprisen av efterlyst som var igår. Och aa sen får vi se med matte.. (a)

Sista skoladagen imorgon! Sen är det ledighet i 9 dagar!


snart höstlov

Idag öppnar den nya shoppinggallerian i Liljeholmen. Riktigt skönt att slippa åka in till stan varje gång man ska köpa något, och det bästa av allt att det ligger jättenära skolan. Mitt nya hem?!
Stannade hemma idag från skolan, av två skäl. Det första eftersom jag haft ont i huvudet i en vecka och att jag helt enkelt inte orkade med skolan idag, kändes som en onödig dag och att sömn var viktigare. Usch på mig eftersom det är lov snart, men jag orkar verkligen inte! Men men bara en dag så imorgon får jag bita ihop. Ska iallafall börja fixa mig snart och börja dra mig mot liljeholmen. Planerna idag är iallafall att först gå in i den nya gallerian med angelica och sen möta upp sofia och shoppa med henne också och efter det ta en liten solning. Så min dag är packad med roliga saker. shoppa shoppa shoppa.

hehe ska nog visa världen mitt fina hår idag också.. haha pallar inte bry mig asså, så det får se ut som det gör, orkar inte hålla på mer. Det växer väl ut någongång. Kanske har tur och har fint hår när jag fyller 18? ja jag får väl tänka så haha.


-

ja fina perioder i livet har man allt gått igenom, men nuet är nog det bästa trots allt.. 




Torsdag

Tre skoldagar är nu avklarade, nu återstår bara två stycken. Riktigt taggad för lov, och taggad är nog bara förnamnet till vad jag är inför lördag!
Skoldagen idag har gått lätt och smidigt, inget speciellt hände och inget annat speciellt kommer nog hända idag. Inte mer än att det är träning ikväll, så då kan man ju aldrig veta vad som kan hända. Nej ta i trä!
Ska iallafall ta en liten vila nu annars kommer jag allvarligt talat att somna på träningen. Pusss 

juste
frisören igår, har väl inga fler kommentarer mer än att jag har ångest, usch usch.... Gråter inombords asså, mitt hår är heeelt borta! Jag menar det verkligen..

.

av alla tusentals ord, varför är just ordet förlåt det som läker de flesta sår?


frissan imorgon

Imorgon efter skolan ska jag iväg till frissan och fixa till mitt hår. Klippning (vilket inte känns roligt! mitt hår kommer bli huur kort som helst..) och slingor så jag får bort min lilla utväxt, vilket känns väldigt skönt. Känns alltid lika bra när man fixat till färgen i håret. Gäller ju att vara på topp och fixad på lördag haha.
Usch är faktiskt väldigt nervös över klippningen.. hehe mina toppar är ju ganska så slitna. Men plattngen är det värt! Tänker aldrig sluta platta det haha. aja vi får se hur det slutar, blir nog bra. Nu ska jag försöka få plats att sova i min egen säng eftersom min katt ligger i mitten av sängen. haha, godnatt


längtar och saknar



åhh vad jag längtar till Goa,
åhh vad jag längtar till värmen
vill bara dit på en gång, lämna allt hemma
och bara ta det lugnt i värmen på de vackra stränderna.
Men jag får hålla ut, i januari (eller tidigare) blir det nog att vi drar iväg!


Måndag

tidig morgon imorse för att hinna till skolan lite före och träna inför provet. Tror iallafall att jag lyckades ganska bra med provet, haha fusket ska vi inte prata om (a) men liksom varför inte passa på när det ändå inte är några lärare i klassrummet?
Efter lunch bestämmde iallafall jag och angelica oss för att dra från skolan. Skulle ju som vanligt ha spanska lektion i tre timmar vilket inte är en favorit. Haha plus att dom lektionerna typ suger så det kändes onödigt. Mycket annat skoj man kan göra. Så vi drog iväg på äventyr till märsta och träffade en killkompis till mig och chillade lite. Sen var angelica tvungen att åka hem för att hinna med sin träning så än en gång tog vi en härlig tågresa. Sen var vi ju bara tvungna att hoppa av i tc och handla lite godis eftersom vi suktade oss själv genom att vi hela dagen pratat om hur gott det vore. Men nu ligger påsen slängd på mitt golv och helt tom... Bra laddning innan träning måste jag säga. Däremot ska jag ladda med lite vila och musik nu.

Blir nog till att sova direkt efter träningen ikväll för att orka med tränignen i skolan imorgon bitti. Tisdagarna kan ju inte strata bättre än att ha fys en timme på morgonen och sen innebandy i yttligare en timme. Oj vad man älskar sin inriktning ibland...

pusssshej

4 dagar kvar sen är det lov!

 

livet går inte att stanna i tiden..

...så låt det styra det till något bra. Försök inte med något du inte är säker på, försök inte få det till något du aldrig kan få. Utan lev det precis på det bästa sättet du kan, med dom du trivs med, känner dig trygg och lycklig med. Ett spel för att få ett bättre liv behövs inte, för om man du tittar runt om dig ser du redan det bästa. du ser det bästa av livet.  

 


en glad nicole

Trots att jag sitter i min säng med huvudvärk och massa plugg framför ögonen är jag väldigt glad. Och inte på grund av att jag gillar att plugga utan att Sofia just nu är på ingång att flytta in i liljeholmen! Kan ju inte bli bättre att bo så nära varandra. Nu blir det till att fotsätta med pluggandet och sen efter få min lilla belöning av mamma (a) KEXCHOKLAD

söndag

Tjejmiddag igår i Felicias lokal på maria torget. En trevlig kväll och ett väldigt bra intiativ. Vi har ju pratat ganska länge nu om att ha någon middag och igår var kvällen äntligen där. Blev en smaskig tacos och god dricka till middagen. Kan ju säga att köket inte är min starkaste plats att vara på vid matlagning, men men maten åts iallafall upp och ännu har ingen drabbats av galna kosjukan. Lite senare kom även lite killkompisar till mig och tog oss sällskap och styrde upp lite drag. Därefter även lite till kompisar till felicia. Men såklart ska det finnas jobbiga tanter som ska klaga så vid 11-12 tiden (?) var vi tvungna att dra, alltså drogs det ut på andra äventyr. Som egentligen inte ledde någonstans så vid ett halv två tiden hämtade mami upp mig, johan och hans kompisar i liljeholmen och det blev hem gång efter att lämnat av dom i älvsjö... Vet inte vad som hände med mig under kvällen men helt pangbom blev jag jättenere, berodde iallafall på lite olika saker som jag verkligen inte vill gå in på. Men men jag mår bra iallafall.

Nu ska jag tagga till lite och åka iväg på match, mötet idag är råsunda där angelica står i mål. Så ett måste borde ju vara att göra mål på henne?


pics

ja som sagt blev det fest/chill igår i skärmarbrink. Mycket rolig ikväll, kan ju inte bli annat med oss fem tjejer i sällskap? Nu är det bara tagga om på nytt för kvällens tjejmiddag!



gruppbild


fina flickor <3


jag och mia


kräftish <3 bönan


killarna




mattias, felicia & jag


nu var det slut på det roliga, fler bilder finns uppe på facebook i mitt fotoalbum "I think I'm falling in löööv" 


fredagen

blev en mycket rolig och lyckad kväll, bilder och mer detaljer kommer


huvudvärken fotsätter

Denna lediga dag har jag som fastnat i min säng, riktigt skönt. Har princip inte tagit ett enda steg utanför mitt rum. Kollat lite på tv, film och självklart sovit lite till filmen. Haha ja varför bryta trenden till att somna till film?
En väldigt behövande dag iallafall. Det värsta är att när man sovit hela dagen känns det som man aldrig kommer igång och kan tagga till. Men jobbigaste just nu är nog tanken på att det är träning om en timme.. och med min huvudvärk som inte slutat sen igår känns allt mycket jobbigare.

men men.


Trampe

har kanske glömt att visa trampes fina klassfoto


årets....


förra året, 1:an..


godmorgon

Det har varit en jobbig natt, eller aa nästan som vanligt. Jag vaknar nämligen flera gånger under natten och kan sen inte somna om. Dog framför tv:n igår vid halv elva tror jag och vid tre tiden vaknade jag av att allt i rummet var på, tv:n, musik, dator.. haha. Så då var jag hur pigg som helst. Tog mig säkert en timme innan jag somnade igen.. Ligger bara och vrider och vänder på mig och tycker att hur jag än ligger så gör det ont i nacken och ryggen... Men aja nu är jag vaken iallafall och fått mig lite mer skönhetssömn än vad jag brukar få. Men varför klaga en ledig fredag som denna? Tänkte iallafall starta denna morgon med en liten städning av mitt rum och självklart hälsa på papi som kom hem igårkväll/natt.

Ha en super bra dag! Äntligen är det helg


torsdagskvällen

Nu ska jag ner i mitt rum och plocka undan lite saker, tända lite mysiga ljus och krypa ner under täcket och kolla på mammas pojkar. Efter det blir det nog..aa lite mer slapp bara. Kvällar då man inte har någon träning är det så himmla skönt att bara ligga ochlata sig, eller lat och lat, jag har ju faktiskt tränat 2 timmar i skolan idag!

Senare ikväll följer jag nog med och hämtar upp papi på arlanda. Nu blir det tv:n puusss


idag för 26 år sedan..

..Var nog den värsta dagen i min mammas liv, som även påverkat mitt. Det var den dagen min mormor dog.. Min mamma var bara 15 år, och en månad innan förlorat sin pappa som tog självmord! Fattar verkligen inte hur hon kunde vara så stark. En 15-åring som helt plötsligt på en månad blev utan sina båda föräldrar och helt plötsligt var tvungen att bli vuxen, så himmla hemskt..

Tänker på dig mormor! <3


ajaj

shiiit vad jag har ont i min nacke och rygg asså!!


don't bring flowers after I'm dead..








gaah efter johans all spelande av Erik hassle har jag nu även jag fastnat i hans låtar! Så himmla bra :)


Torsdag

Äntligen, sista dagen på veckan. Imorogn väntar en studiedag och en långhelg. riktigt skönt! Kommer mycket lämpligt med tanke på allt just nu.

Hann aldrig skriva igår, eller mer handlade det nog om att jag inte var på sånt bra humör. Skoldagen var bara skit, eller aa konsekvensera efter skolan var det som var skit rättare sagt. Men inget jag ska gå in på eftersom jag tydligen inte kan skriva om mina tankar och känslor i min egen blogg utan att folk ska ge "feedback" av detta genom skratt.. Igår efter en engelska lektion och historia prov (som bara gick bra) drog jag in till stan med Jocke och Johan. Jag var på vift ute efter ett par fina ugs men hittade inte i den färgen jag ville ha. Vi kollade också efter vinterjackor, jag och jocke nöjde oss med en affär medans johan skulle springa runt på varenda carlings i hela stockholm..haha. Iallafall så blev nog jocke ganska uttråkad efter ett tag så han drog hem och jag och johan fortsatte. Sen var det bara att åka hem, helt tomhänt utan shoppingpåsar.. och iväg på träning.

Denna torsdag började med en innebandy lektion och följdes sedan av lunch och en matte lektion. Inte mycket mer att säga, hände väl inget sånt där jättespeciellt i skolan. Ingen bomb landade iallafall, puuh thank god I'm alive !
Imorgon har jag ännu inga planer, och inte för denna torsdagskväll heller för den delen. Får se vad dom händer. Man ska väl iallafall utnyttja en helt ledig dag? Kanske ta en sovmorgon till att börja med, känns ju som om det vore något jag behöver... Nu sover min fot så det sticker ända upp i benet, ajaj. Skriver senare puuusss




tack.

hej och jag vill aldrig mer till skolan...




13 oktober och

det snöar!


tagga till

Är riktigt taggad inför lite kommande helger. Har ett fullt schema med massor roligt just nu. Nästa helg på lördagen firar felicia och mia sin födelsedag med 18-års fest och två helger efter är det carro som står för 18-års festen. Riktigt roligt måste jag säga! Finns ju inte roligare än att fira sina vänner, längtar verkligen.
Har dock lite beslutsångest över vad jag ska köpa i pressent till dessa små flickor, med det är inget jag kan gå in närmre på här i bloggen eftersom jag vet att ni läser haha, så det får bli en överraskning!

Däremot skulle jag behöva lite hjälp med en sak.. Carro ska ha filmtema på sin fest och min lilla fråga är då om det är någon som har en idé över vad jag kan vara? Har funderat lite på pirates of the caribbean tema men får se.. Några andra ideer?

nu blir det en snabb lusläsning igenom historiapapprerna och sen sova. Känner att jag behöver gott om sömn för att klara av provet imorgon.. Måste verkligen få bra betyg på det, annars blir jag irriterad på mig själv!

  

godnatt


gillarinteattplugga

Imorgon ska vi ha vårt första prov för terminen. Haha ja det är vecka 42 och vi har fortfarande inte haft prov, men imorgon är det iallafall historia prov, vilket inte är en favorit. Så från och med nu och hela min tisdagskväll kommer jag sitta och bli smart på antiken och flodkulturen, riktigt intressant det där! Skulle man ju kunna önska iallafall.

Nu blir det hårdplugg nicole cedergren!

kylan är här, och jag måste bara ha ett par!

vill ha villa ha villa ha





nicole says goodnight

Innan jag börjar skriva måste jag säga att klockan just nu är 23.23, vilket betyder "du intresserar honom". Haha har alltid undrat vem den där han är, men ja man kan ju få ha sina små tankar.

Nu tillbaka till inlägget. Träningen gick bara bra, kändes som om det var ett väldigt bra tempo vilket är ritkigt roligt att spela med. Efter träningen har jag inte hunnit med så mycket, tog en liten middag bestående av en macka, en snabb dusch och nu ligger jag i min säng med en varm dator i knät. Riktigt mys, men borde egentligen sova. Har ju träning som åtta och en halv timme igen.. Förstår inte ritkigt hur mitt liv går ihop, men jag överlever. Träning är ju det bästa så finns så det kan man väl inte få för mycket av? Efter innebandyn är det tänkt att det är ledarskapslektion, men riktigt onödigt att gå dit egentligen eftersom vi inte gör ngt, sitter bara och läser min bok. Så får se hur det blir med det. Nu är det iallafall dags att sova.

juste innan jag somnar måste jag ju säga att pappa min kommer hem på torsdagnatt, börja längta väldigt mycket efter honom nu (haha pappas lilla flicka). Nu är det dags - godnatt


äntligen..

..är det dags för träning, är riktigt taggad! Som alltid haha. Hemma om lite mer än tre timmar, skriver ett litet godnatt inlägg då. Hejdå så länge!


jag och min stackars katt som det ser ut som om jag dödar, haha


S.H

Sitter och smsar med Sofia, måste bara säga att jag saknar henne så mycket. Hon har verkligen varit den jag kunnat prata med allt om, en ängel. Tack för allt gumman, du är guld värd.  


skola..

usch vad jag verkligen inte trivs i min klass, skola , jaa typ allt. Eller mest handlar det nog om att jag inte trivs med tjejerna i klassen. Känns verkligen jätte jobbigt... Som tur är har jag ju treorna men sen i vår när dom slutar då? blää vill inte ens tänka på det.. Just nu sitter jag iallafall på spanska lektionen och håller allvarligt på att somna. Vi ska översätta några texter men jag är redan klar med den texten alla andra håller på med så sitter mest och kollar in i skärmen, lyssnar på musik och tänker på livet. Men jag kanske borde ge mig på den andra texten snart. Men aja ingen stress, alla andra ligger ju ändå efter så haha.

Efter skolan blir det hemgång direkt, lite vila och sen iväg på en härlig damträning på 2 timmar och 40 minuter. Riktigt taggad på träning! (fast det är jag ju alltid) träningsberoende? tror nog det. Men nu ska jag lyssna på musik i några minuter till och sen bli lite kreativ på lektionen, det är ju bara tre skoldagar kvar så det är bara att kämpa på. Studiedagen på fredag kommer verkligen så lämpligt, och efter det bara en vecka tills det är höstlov!




sussa kudde

tror jag ska ta en tidig kväll och sova nu. Har ändå ingenting att göra. Lite plugg har det blivit men nu får det räcka, eller läsa lite i engelska boken kan ju vara smart. Aja det här har iallafall varit en väldigt skön söndag, en sån där "riktigt" söndag då man bara har tagit det lugnt. Riktigt skönt ibland faktiskt. Helgen i stora drag har väl också varit bra, har inte hänt så mycket, men det har varit lugnt och skönt iallafall. Känner verkligen i kroppen att det var länge sen jag festade nu och var ute sent på kvällarna (flera helger nu), börjar ju nästan bli att jag segar ner mig på helgerna. Inte bra, får ju fan tagga till lite nu. Men som sagt, det är behövande. Det är ju faktiskt inte bra att vara ute på bus allt för ofta. Så kolla på mig och du ser en stor förebild, se och lär gott folk.

Nu blir det lite läsning (på engelska!) haha så där lagom roligt när min mamma kommer in i mitt rum när jag sitter och läser och säger "men nicole sitter du och läser?!" där efter ropar hon på syrran och säger "Lovisa det här måste vi ju nästan ta kort på, NICOLE LÄSER" haha ja det förklarar ju hur ofta jag brukar läsa.. har inte läst en bok sedan semestern i goa i julas och nu helt plötsligt har jag fått två böcker i skolan som ska läsas, tack skolan, mycket hyggligt..! Men jag ska göra världen förvånad och läsa nu iallafall haha, och ännu en gång bli en stor förebild för er mina älskade läsare.


film - sömnframkallande ?

Helt otroligt att jag inte kan se på film utan att somna. Direkt när filmen sätts på känner jag hur det rycker i ögonlocken och pang bom ligger jag där sovandes. Blir galen på mig själv alltså, men det går verkligen inte att hålla sig vaken. Så nu har jag iallafall stängt av filmen, för jag kan ju inte somna klockan 8? Så nu blir det till att göra något annat. Ger nog filmtittande en till chans om kanske några år eller så, jag kanske lyckas hålla mig mer vaken med åren. Vi säger så iallafall. Nu blir det ett stort glas oboy och... ähh.. typ något att göra så jag inte somnar.


söndag

Imorse när jag vaknade kändes det verkligen att hösten är här. Färgglada löv överallt och så där "höstigt" kallt. En sån morgon som man bara skulle vilja ligga kvar i sängen alltså. Men nej, för min del var det dags för match. Laddade med lite havregrynsgröt som inte alls gjorde det bättre, blev en pinsam förlust. Men nästan så att vi var värda det på grund av hur dåligt vi spelade.. men aja det var bara en liten match , ingen stor deal.

Nu blir det snart en skön dusch och efter det massa plugg. Några muppar i min klass säger att vi har prov imorgon, stress stress! Har absolut inte hört något om det, och tror inte heller att vi har det.. Hur ska man göra?!

skriver senare, puss


Lördagskvällen

ja den blev ganska keff faktiskt. Meningen var att vi skulle på fest i sätra men det blev inget, tiden bara gick och gick. Iallafall så åkte jag och felicia in till stan i kylan och gick och brände lite kalorier, mycket behövande kan jag ju säga! Väl i gamla stan träffade vi upp wille,filip och några till som skulle in på krogen. Men små flickor som jag och felicia som bara är 17 år (host host wille och filip!) så kunde inte vi följa med in. Så dom väl inne i värmen fortsatte vi vår lilla tur genom stockholm till centralen där det blev lite knas. Känner mig jättedum mot felicia eftersom jag inte ville dra till tyresö, men kändes verkligen onödigt långt eftersom jag ska upp och spela match imorgon. Förlåt bönis <3
Till slut bestämde vi oss iallafall för att dra hem, så nu ligger jag här i mitt nystädade rum och nybäddad säng. Blir nog till att sussa kudde snart. Men kanske en film vore mys i min lilla ensamhet? Tror nog det. Aja jag skriver när jag kommer hem från matchen imorgon. Natti natti


darin - viva la vida




intehanågontingattgöra, ja det suger

Nu börjar jag få det riktigt långtråkigt.. hahaha helt otroligt vad man måste göra någonting hela tiden utan att inte bli helt uttråkad. Jag är en sån person som måste ha något att göra hela tiden. Mitt motto "vila och sova får man göra någon annan gång i livet". Ja den stämmer in på mig.


godmorgon

Har precis ätit en god frukost och har nu krypit ner i sängen igen. Lördagsmornar är det bästa som finns!
Igår kväll började det först med en riktigt bra träning, efter det en mysig fredagsmiddag med mamma och syster. Sen hade jag bara planerna på att vara hemma, eller a jag hade ine så mycket att välja på eftersom jag inte orkade åka med felicia till dalarö. Men iallafall så drog jag vid nio tiden till Wille och Filip och chillade lite med dom, haha vi spelade nhl och kollade film. Filip blev ju riktigt ägd av mig på straffar! Stannade där till halv två ungefär då min snälla mamma hämtade mig i Hagsätra.

Idag har jag inte ritkgit några planer, inga måste så det känns riktigt skönt. Ska nog iallafall träffa någon kompis och självklart bönis. Tanken är iallafall att dra ut på något roligt ikväll, är faktiskt för en gångs skull lite taggad. Men vet inte vart än, men det kommer. Nu ska jag lägga täcket över huvudet för jag håller allvarligt på att frysa ihjäl. Puss

måste ju bara visa lite gamla bilder på mig som jag hittade precis, höhö sööööt tjej?!

     


helg snart

Nedräkning till helg, "bara" en timme och 15 minuter kvar!
Skriver mer när jag kommer hem och har min egna data.. eftersom jag lyckligtvis sitter här med en lånedator (ja, jag hade virus igen på datorn..) Smidig man är. Nu ska det läsas lite om den fantastiska ledaren Bengan, puss


Torsdag

Idag började dagen med lite slapp framför tv:n, efter många försök till att hitta några dugliga kläder att ha på sig blev det vid lunch tid en tripp in till stan med syrran. Lite lunch på ett mysigt café och självklart shopping. Liksom varför åka till stan och inte shoppa?! Iallafall lyckades jag slänga bort lite pengar på ett par jättefina ljusrosa strumpbyxor,  (så himmla trött på att alltid ha svarta!) en tunika och lite underkläder från topshop (bästa "tros-affären" alltså, hahaha). Efter stan åkte vi sedan hem, men drog lika fort igen för att hjälpa mamma med ett ärende. Nämligen så att i måndags beställde hon en varsin perfym till lovisa och mig, visste inte vilken jag ville ha då men sa iallafall att hon skulle köpa en escada åt mig. Så jag iväg till solna alldeles ensam för att hitta rätt gata, och nej jag hade ingen karta och nej jag hittar inte i solna... Men tur som man har träffade jag på en tjej i min skola på bussen som konstigt nog bodde i porten bredvid affären där jag skulle hämta ut perfymerna så jag fick lite vägledning. Min räddning, skulle aldrig hittat själv..tack! Iallafall så blev det ett stort smajl på mina läppar när jag såg att mamma hade köpt escada moon sparkle åt mig, den luktar sååå gott! Tack mami, älskar dig.

Hemma efter solnatrippen blev det en god lasagne till middag, ut på din sko för att kolla skor och sedan hem och ut på min kvälls springrunda. Men fick någon otrolig kramp i vänstra benet nu efter, gör riktigt ont, inte roligt sånt där alltså! Nu blir det lite tv och sedan godnatt för min del, måste orka skolan imorgon.

godnatt gott folk och tagga ritkigt ordentligt inför ännu en helg!



-

"dina meningar tröttnade ut mig"


nicole blondie kräftish (+ tusen smeknamn till) cedrgren är smart?!

Måste ju bara berätta att nu efter tre veckor har jag kommit på hur man gör lockar med min nya plattång! Yees där satt den. Smidig man kan vara då?! Äntligen kan jag iallafall förändra mitt hår med lite lockar eftersom locktången bara plötsligt en dag låg i två delar, och ingen i familjen säger att de gjort något. Spökar? Tror nästan det. Mycket konstigt, klantiga jag är iallafall oskyldig för en gångs skull...

vad är finast, rakt eller lockigt hår?

 


08.13

Godmorgon, ligger här i min säng och kollar på vakna med the voice där bloggaren Kenza är på besök. Självklart måste man se klart programet med henne! Så skolan blir lite tajt att hinna med. Alla behöver en dag ledig någon gång. Har inte heller så stor lust att gå till skolan så ligger hellre kvar här i min varma sköna säng. Får se vad jag hittar på idag. Funderar på att göra en riktig lyxfrulle, men vore ju lite skönare om någon serverar åt mig (a) så jag ligger kvar här tills ett under sker.

Helt sjukt att jag haft min helg planerad hela veckan. Måste vara första gången. Har även planerat lite inför fredagen, kommer nämligen missa en film jag vill se för ska troligtvis hem til fanny på dalarö så nu är den nerladdad. Kanske ska gotta mig med den filmen nu.

Usch inte känns det bra när pappa ringer hem från goa och säger "tyvärr har jag blivit solbränd". Avundsjuk


  


hejåhå lunka på, satsa på hejåhå

Snart är det dags att dra iväg på träning. Har precis laddat upp med en god middag så jag ska orka den 2 timmar och 40 minuter långa träningen, men är jag är grymt taggad så det kommer jag orka! Eller det är såklart man orkar, träna är ju det bästa som finns!
Nu blir det lite dunkmusik och sen får mami skjutsa mig till hallen. Skriver senare, nu ska jag spela skiten ur alla. puss på rumpan biatches



tråk

så j*vla tråkigt i skolan, vill bara hem och sova eller göra något annat. Nu är det dags för engelska b igen, någon muntlig sak med läraren, stress stress. Ikväll är det träning med damlaget så gäller att tagga till. Skriver senare, seeeee ya

.

"Lögner skrivna med bläck kan
inte dölja fakta skrivna med blod"







Hjälp, barbie!

Hittade den här bilden på internet, känns ju helt groteskt.
Tror synen på barbies har förändrats lite sedan man själv var liten.. haha


Tisdag

En riktigt värdelösdag, kunde lika gärna stannat hemma från skolan eller gjort något annat roligt. Har verkligen inte gjort någonting i skolan och på köpet på denna tråkiga och dystra dag fick man ont i magen "ja tänk vad skönt det skulle vara att vara kille ibland och slippa dessa problem".
Nu på kvällen har jag varit ute och sprungit. Laddning inför damlagsträningen imorgon och tre veckor frammåt. Ett sånt kallar lärlingskontrakt har jag fått, så nu gäller det väl att visa vad man kan, eller framförallt känna efter vad jag egentligen vill. Nu blir det hopp in i duschen och sedan plugg.

hoppas på en bättre skoldag imorgon, men inget känns roligt längre..


Måndag

Har inte hunnit uppdatera så mycket. Det enda jag kan säga efter den här helgen är att jag kommit på mer och mer att människor verkligen inte har någon sympati för varandra, inga känslor alls över vad en annan männsika känner, och vad andra får påverkas av... skitjobbigt just nu faktiskt om jag ska vara ärlig

Men tillbaka till helgen, i lördags var jag som sagt med felicia, emelie och fanny på någon "fest" som bara var så tråkig. Satt bara och tråkade, haha och sen åkte jag hem. Är verkligen otaggad till hundra varje helg, men beror ju i och för sig på att jag hatar att festa, inte min grej direkt. Igår var det två matcher, första mot vändelsö som slutade med 3-1, två mål av mig. Och andra matchen mot järfälla som slutade med 7-1, där blev det bara ett mål och en assist. Skitmatch faktiskt, pinsamt dåligt, men aja en vinst iallafall.

Just nu sitter jag i skolan och väntar tills klockan ska bli elva för så ska klassen min ner till matsalen och bli serverade av hotell-restaurang programmet, lite dessert och så där. Smaskens smaskens!
Ikväll står det på schemat att det är träning, men får se hur jag gör med det, tror jag vill sluta faktiskt.. Men nej orkar jag inte tänka på det för då blir jag bara deppig. Nu blir det lite chill med musik eftersom man är så duktig och är klar med inlämningsuppgiften redan. puss

     

lördag

Är med dom här små mupparna nu



nu snart ska vi iväg på fest, först till älvsjö för att möta upp emelie och sen vet man aldrig vart man hamnar. Ha en bra kväll. pusss


äntligen fredag

Snart ska jag dra iväg på träning. Direkt efter min träning i samma hall ska felicia ha match så självklart ska jag sitta där och hejja på henne. Efter hennes match ska även johan spela så tänkte kolla en stund på den matchen också. Sen blir det snabbt hem för att fixa sig och sedan vidare på fest i farsta. Beroende på hur farsta är dra vi kanske vidare någonstans, har en del platser att völja mellan. Så vi får se hur kvällen slutar.
Känner mig inte direkt jättetaggad på att dra ut (haha som vanligt) men mina kära vänner får väl tjata lite på mig. Nu blir det fullfart med moppen till hallen, ha en bra kväll, puusss


sant?


godnatt

godnatt gott folk nu blir det släcka lampan för mig. Blev lite plugg ikväll men inte allt som jag skulle behövt, hehe glömde det viktigaste att träna på min redovisning så det får bli lite plugg imorognbitti på bussen. Man får utnyttja all tid man kan få!
Måste ju bara berätta vad min mamma sa, hon föreslog att jag och min syrra kunde sova uppe med henne nu när pappa ör borta "som gamla tider". hehe man bah mamma vi är inte 5 år längre? Fast ändå lite gulligt :) 
Men nu ska jag lägga mig i min säng i min ensamhet och sova mina 7 timmar, nattinatti 


efter lite plugg..

..blev det en springtur och här näst blir det chill framför tv:n och njuta av det sista av denna torsdag. Laddning inför imorgon, tagga tagga. Ska nog försöka lägga mig ganska tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon. Jaa de tär iallafall planerna, sen får vi ses hur det blir. Puss på rumpan hejdå


bilder man inte är taggade i

fint att sånna här bilder ligger uppe på facebook... haha urtaggning !



anti plugg

Måste plugga men orkar verkligen inte. Har svenska redovisning imorgon men känns som om jag aldrig kommer kunna komma igång. Improvisera?! njaa. Nä men nu blir det hårdplugg och sen ut och springa. Ha en bra kväll och stå ut allihoppa, imorgon är det fredag!


pluggish in daaa school, haha mkt fin bild, naaat


Torsdag

Sitter i skolan och har en sån där härlig jobbig, tråkig och svår matte b lektion. Utanför fönstret regnar det och haglar, kan dagen bli bättre eller?!
Innan lunch har jag haft ett gym pass på en timme och lika mycket innebandy. Helt slut i hela kroppen. Men jag märker ju att jag är levande iallafall, haha. Efter skolan är planerna att bara åka hem och ta det lugnt. Vädret känns ju verkligen inte lockande till att vara ute, eller all lust överhuvud taget till att göra något försvinner i sånt här väder. Men vi får se hur det blir, har lite plugg som behövs göras.

Idag, eller ungefär nu åker pappa från arlanda mot Goa för att slutföra all business. Han ska vara där i två veckor tror jag, haha eller längre, har inte ritkigt koll på det där men det berordde på hur många bokningar och så han hade på hotellet. Längtar tills han kommer hem iallafall för då kommer han veta alldeles säkert om jag och felicia får åka ner i februari och jobba i baren i två veckor! Skulla vara så sjukt roligt, sola och bada hela dagarna, på eftermiddagen tjäna lite pengar i baren och sen på kvällen ut och partaja. Hoppas hoppas. Men blir nog att jag drar ner dit på semester innan februari, troligtvis blir det semester i januari med familjen. Wooohooo.
Känns ju väldigt konstigt att vara hemma på vinterna med kallt väder nu när man varit lite bortskämd de senaste åren, så nejnej det klarar inte familjen cedergren av så efter nyår drar vi iväg till värmen troligtvis.

Nu ska jag plugga klart lite matte och sedan börja dra mig hemmåt. Skriver senare puss på rumpan

RSS 2.0