fredag

kom faktiskt precis på att det är fredag, skojsigt... fast nääää rätt segt. Jobbiga vårdcentralen skickade mig till akuten idag för att kolla upp vad jag är för sjuk, körtelfeber säger dom... bläääää, fast det tänker jag icke ha för nu vill jag bli frisk!
 
I onsdags tyckte jag att jag mådde bättre så blev utgång för att fira rey som fyllde år. Som vanligt hamnade vi på daam till stängning och efter det drog jag och felicia hem till dennis på efterfest.

Igår var det full rulle här hemma, flyttiflytt. Äntligen bor jag hemma igen! Älskar vår nya undervåning, tänker aldrig mer flytta hemifrån :D

nu ska jag ligga här och dööö, pussiluss

onsdag

Igårkväll kände jag mig lite smått bättre så orkade mig iväg för att träffa tim mattias viktor anthony och hans tjej, vi åkte någonstans ut på tyresö där dom grillade och badade. Efter det drog vi hem till mig och spelade kort! Riktigt mysig kväll, skönt att äntligen kunna träffa mina vänner! Kanske inte helt och hållet frisk än men känns som om jag inte blir friskare av att bara sitta och dega i soffan så idag har jag hunnit med lite packning inför flytten imorgon, en liten shoppingrunda i kista och ikväll väntar en liten utgång med dom bästa. Blir nog däremot inge stor festande för mig eftersom huvudet mitt bankar något otroligt, knarka knarka knarka alvedon!

Nu ska jag vara den duktiga dottern och klippa gräset innan det är dags att börja spackla ansiktet och fixa till ruffset på huvudet! puuuuss

måndag

febern och ja, vi är goda vänner.. Min otroligt roliga dag har ägnats i soffan, men håll i er för jag har faktiskt varit utanför huset idag också! Ikea en sväng för att kolla in lite möbler till flytten och sen åkt på massa ärenden med mammi. Så soffan och bilen har varit mina viloplatser idag! Hoppas på att bli frisk imorgon för annars blir det sjukan för mig enligt doktorn, det vill jag iiinte, så frisk frisk frisk nuuu tack

Sista kvällarna i min egna lägenhet nu föresten! Dags att börja packa lite smått... puuuss

man vill inte tro på det, så hemskt!



sjukis kväll

sjuk sjuk sjuk sjuk.

Det roliga den här kvällen är däremot att kusinen min kom på tredje plats i den stora golftävlingen nordea masters! graaattis graaattis

nu ska jag ha fett roligt med att inte kunna göra någonting, wowowowowow

..


söndag

6e dagen jag ligger här med feber, börjar bli räääätt sååå trööööttt på det! Tyckte att jag mådde bättre hela dagen igår så på kvällen blev det utgång på sommar med vännerna från klassen. Väldigt rolig kväll om man räknar bort att min feber kom tillbaka under kvällen, men aja jag får väl se det som om det var värt! Blir doktorn imorgon om inte febern försvunnit har min lilla mammi bestämt, vägrade gå dit idag orkar verkligen inte det haha.
Nu har jag tydligen fått världens bästa medicin av mamma, yoghurt och blåbär haha så nu blir jag ju säkert frisk hur fort som helst! elleeeeer??

Ska fortsätta ligga här i soffan som en livs levande död nu, min nya style tror jag. Frysa ihjäl lite får jag på köpet också! puuuuss

fredag

wowoow fredag, fast nää jag hurrar inte direkt. 40,2 graders feber hela natten, trodde jag skulle dö! Känner mig döende fortfarande så nu ska jag vila massvis så jag kan få bli frisk någongång!!

torsdag

och här ligger man med hög feber igen... Åkte ner till landet i tisdags och började direkt må dåligt, och pang hade jag hög feber. Riktigt segt eftersom det bara va 2-3 veckor sen jag hade influensa.. Är tillbaka i stockholm nu iallafall, alltid skönast att vara hemma när man är sjuk! Har nyss kollar lite film och nu blir det inte mycket roligare en ännu en till film, woohoo finns så galet mycket att gör när man är sjukis. Värsta med hög feber är ju att man verkligen inte orkar göra någonting.. blääää

ska vila massvis så jag blir frisk till helgen, puussiluss

trött söndag

trött död sliten tjej idag. I fredags bklev det som sagt utgång, först till sommar med dom bästa tjejerna bell och denise och sen vidare därifrån till hellströms en stund där vi träffade lite boys. Efter hellströms blev det efterfest på sockenplan med alla. En riktigt lyckad kväll! Blev att jag sov över där så bara efter nån timmes sömn ringer chefen min och vill att jag ska jobba, så efter 5 minuter har chefen hämtat upp mig och kör mig 1 timme rakt upp i skogen för att jobba i 10 timmar. Verkligen roligt att komma direkt från efterfesten till 10 timmars jobb. Så galet trött man var igår när man kom hem vid halv 2 tiden på natten! Så idag blev det en lååång låång sovmorgon, slog nog mitt rekord i att sova! De ni, det är inte alla gånger jag gör de inte!

Kom nyss ner till mamma och pappa i huset så ska vara en social dotter nu och hjälpa dom lite smått med renoveringen. ååååhhh snart är mitt hus klart, längtar längtar tills jag får flytta in igen!

puuussilussshejdåå

fredag

Har sovit hur dåligt som helst inatt. Bara legat och vridit och vänt på mig hela natten, så det har inte blivit speciellt mycket sömn för mig inatt.. Men nu är klockan snart halv tio och då är det dags att börja packa väskan och dra iväg till gymmet och träna med Mia. Träna en fredagmorgon kan nog vara det bästa som finns!
Sen lite senare under dagen kommer bell hit och på kvällen blir det utgång för att fira lilla kerstin som fyller år på söndag!

Nu på med gymkläder och bara tagga, puuuss

lite smått stolt över mig själv

Kom nyss hem efter mitt andra träningspass för idag. Blev en timmes krigande på gymmet med Mia nu på kvällen, helt galet skönt nu efter. Magen kurrade väldigt mycket efter gympasset men pappa min hade lagat jättegod mat som var klar när jag kom hem så nu är jag mätt och belåten. Nu blir det en dusch och lite städning här hemma innan Bell kommer hit. All in för filmkväll!
Man får liksom göra det bästa av situationen just nu, för egentligen mår jag bajs inombords. Men tur att man har några äkta riktiga vänner som stöttar en och verkligen förstår, finns där och är MINA vänner. Ni betyder guld ska ni veta. Tur att jag har er!

PUUUUUUSS HEJDÅ

-

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder. Vad som än händer.
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..






Torsdag

Onsdag igår vilket innebär lill-lördag. Som lite taggning inför den lilla utgången började kvällen med middag framför fotbolls vm semifinalen med wille felcia angelica madde och lolla. Fotbollen gick ju inte riktig som man hade hoppats så vi drog oss in mot daam istället där vi mötte upp denise och några till! Blev en galet lugnt kväll för mig, jag hjääärta vara nykter. Men imorgon då jävlar är det fredag så då blir det all in, första gången på vääldigt länge nu, men imorgon är det endast taggning som gäller!

Har nyss varit ute på en löprunda så nu blir det dusch innnan det är dags att gå och svettas igen på gymmet med mia. Pussiluussss




tisdag

Har varit så galet trött idag, men nu efter lite matlagning med pappi börjar jag rycka upp mig lite! Har inte hänt speciellt mycket idag, en sovmorgon till halv elva och sen ut på en löprunda. Mycket mer har inte hänt.
Nu blir det iallafall middag med pappa och lovisa innan det är dags att hejja på måns framför tv:n! PUUSS


jag och syster miiin

tillbaka

det blev en liten bloggpaus på ungefär en månad för min del, en bra bortförklaring finns inte utan det har varit en blandning av att jag inte orkat blogg, glömt bort den och haft fullt upp med annat. Nu är det iallfall sommarlov, eller aa sommarlov och sommarlov jag går ju inte längre i skolan så ledigheten är oändlig! Nää så illa är det faktiskt inte, jobbar lite då och då nu under sommaren innan riktiga jobbet drar igång i höst, så jag tycker faktiskt att jag kan få ta mig ett härligt sommarlov så här sista sommaren innan riktiga livet!


Ska bli duktig på att skriva här igen, känner att jag behöver skriva av mig lite, speciellt för tillfället för just nu är jag inte på toppenhumör, men nej jag tänker inte sitta och babbla om det nuuu! Känner lite så här att jag gärna skulle vilja spola tillbaka tiden, för blää vad mycket man skulle vilja få ogjort, göra annorlunda och ändra på för tillfället. Låååångt låååångt tillbaka för vissa saker. Aja nu är jag riktigt trött så nu blir det till att sussa kudde

nattttiiii nattii


RSS 2.0