nyårsafton

2010 närmar sig med stora steg. Fyfan vad skönt med nytt år! Liksom en strart på nytt. Inte för att 2009 varit dåligt men allt går väl alltid att få bättre? Så mitt mål med det kommande året är alltså att få allt bättre. Lät ju ganska bra. Istället för att blanda in massa smålöften.
Planerna för kvällen är att börja hemma hos mig med lite folk, äta middag och bata tagga galet till tolvslaget då vi ska upp till felicia och kolla på utsikten (stans bästa! man ser över heeela stockholm). Efter det drar vi iväg på fest och partar hela natten. Haha så det ska vara på nyår? Men vart vi ska på fest är inte bestämt än, vet väl lite olika men lär dyka upp fler under kvällen.

Kvällen kommer iallafall bli grym! Taggad till tusen.
Det här blev nog mitt sista inlägg för i år, men var inte orolig jag dyker upp igen imorgon!
GOTT NYTT ÅR !!

░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░
░░░░░▓▓░░▓░░░░░▓░▓▓▓░░░▓░░░░░▓░░
░░░░░▓▓░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░
░░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░ 
░▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░
░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░



år 2009 har nog varit mitt livs bästa år

..och 2010 ska bli ännu bättre!


Onsdag

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva kvällen igår, kan inte klaga på festen men var helt enkelt inte taggad. Hade mått dåligt hela dan och helt enkelt seg. Så det blev som det blev. Hemresan var inte heller det roligaste, blev en rush till bussen vid tio i tre tiden. Och tur som man ibland har hann jag med den. Så där hade vi lovets träning, haha.

Nä men känns faktiskt som om jag samlar på mig all taggnings energi till imorgon. NYÅRSAFTON. Kommer nog bli grymt roligt. Känner redan hur man börjar bli taggad. Men nu hinner jag inte sitta här och skriva om mina nyårs planer, ska nämligen snart ta bussen och möta angelica i lilje för att kolla lite i affärer. Hare puss




paartey

Nu drar jag iväg på fest! tagga tagga


23.00

Började dagen med att hämta ut lite innebandysaker på assist eftersom felicia och mia inte ville vakna. Men ganska bra så jag fick det gjort. Efter det åkte jag hem till felicia och sedan till stan med den ungen och mia. Tror jag och felici bytte roller denna dag för hon shoppade hur mycket som helst medans jag inte hittade någonting. Kan ni förstå? Jag shoppade ingenting. Faktiskt lite stolt över mig själv.

Efter stan hann jag med att ta en snabbdusch och slänga i mig lite mat innan det var dags att åka tillbaka till stan för att gå på teater med mamma, hennes kompis och felicia. Vet inte ritkigt om jag och felicia förstod allt, men men vi skyller på att teatern var seg. För det var den verkligen. Kände hur man nästan somnade haha. Men var iallafall roligt att göra något.

Är huuur trött som helst efter att varit vaken hela natten igår (utan någon som helst anledning) Så nu blir det film och sen sova. Natti natti



jag och bönan, love you

Måndag

Shoppingdag

Så fort mia och felicia vaknat upp till världen blir det shopping. Mellandagsrean här kommer vi!

 
hej ful unge

Söndag

Absolut ingenting har hänt idag. En väldigt lång sovmorgon och sen bara slapp framför tv:n med bönan. Efter det nu på kvällen åkte jag till träningen för att kolla lite. Prövade även på att stå och skjuta lite, men nej då började foten gör ont igen. Jävlacp fot! Menmen jag får fortsätta vila, inte mycket att göra. Haha
Eller kanske helt enkelt hugga av foten som en på saw filmen gjorde igår? Ganska hemskt att se två personer tävla mot varandra om vem som kunde göra sig av med mest skin/kött (och då högg tjejen av sig armen, smart tjej haha) Bara för att få leva. Ja vad gör man inte? haha

nu måste alla mina tusen kläder som är slängda runt om i rummet städas upp. Pussshej


kvällen

Ikväll blir det bio med Felicia och Wille. Efter mycket om och men har vi iallafall besämt oss för att se den nya saw filmen (som kanske inte är så jätteny längre haha menmen). Får se om man kommer ut levande från biografen, isåfall blir det kanske fest efteråt. Får se vad man känner för. Kan ju alltid vara roligt att träffa lite fulla människor? Haha är ju nästan det roligaste som finns att själv vara helt nykter och kolla på när alla andra runt omkring blir mer och mer packade. Men som sagt, vet inte om jag pallar med fest ikväll. Finns ju mycket annat att göra också!

Snart ska man nog börja dressa upp sig lite och röra sig mot Heron city. Ha en uberduber kväll, puss på rumpan


Jag tycker om min nya webbkamera! :D 

     

hihi

 


Lördag

Dagen började med en skön sovmorgon, ungeför till elva tiden. Ja det kallas sovmorgon för mig iallafall. Efter en snabb frukost och fixat till sig lite snabbt åkte jag iväg till kista för att lämna tillbaka lite kläder för att få lite cash. Känner mig riktigt rik för tillfället. Man kanske ska köra en vit-kläd-månad? haha

Köpte iallafall två as snygga skor i kista. Just love it.






minnen man aldrig glömmer









Juldagen

Som alltid är nog den 25 december den segaste dagen, Ungefär som första januari. Känns liksom som det inte finns något att göra. När man var liten lekte man med sina julklappar men nu då?
Min dag har bara ägnats åt att vara på onoff en stund i morse för att syrran skulle köpa tv men sen har jag bara legat i sängen och kollat på film. Haha dom visade förortsungar på tv, kändes ju nästan som ett måste att se. Faktiskt ganska bra, hehe. 
Ikväll vet jag inte ritkigt hur det blir, men vore ju roligt att bryta denna sega tråkiga dag och dra ut. Hoppas det blir så iallafall, känner mig lite taggad på utgång. Man måste ju inviga sina nya kläder, eller hur? 

Försöker också få tag på felicia, idag måste vi ju ge våra julklappar åt varandra! Får se när den ungen svarar. Medans får jag väl tönta mig med harry potter som går på tv. Puuusss 



år 2010, en vändning?


 

The Man Who Can't Be Moved


Bästa julen <3

Ja och då lider julafton mot sitt slut. Men ingen depp för det, för just nu är jag nog världens lyckligaste person. Haha men det hoppas jag att flera tänker denna dag?
Jahapp ska man försöka friska upp minnet lite och skriva vad man fått (kommer inte skriva allt, men det bästa!) Ja man kanske ska börja med det ABSOLUTABSOLUTA bästa, en resa ! Jag och syrran fick en shoppingresa till Dublin, Irland den 7 januari! Gissa om jag är glad?! Och inte nog med detta, det låg även shoppingpengar i kuvertet. hihi kommer bli as roligt!
Jaha vad mer har man fått då? Jo massa kläder som jag önskat mig, webbkamera, the hills serien, massor med pengar (shoppa shoppa shoppa!!) mobil som jag själv ska få välja ut och sen massvis med andra saker.

Absolut bästa julen på 17 år

så älskade läsare, är ni också nöjda?

är det mat snart? när får man öppna paketen?

Bara jag som tycker att Kalle anka är lite segt?
efter 17 jular har man faktiskt börjat tröttna lite, hehe.




JULAFTON

Julafton är här. Känns lite konstigt men julkänslorna kommer väl under dagen!
Dagen ska iallafall firas med familjen, farmor, moster, hennes man och kusinerna. Kommer nog bli riktigt lyckat!
Håller tummarna för riktigt fina julklappar nu.

God jul på er alla!


taggad för julafton?

nej nej nej nej

hoppas allt känns bättre imorgon för nu känns allt bara skit.. Aja ska sova nu så får vi hoppas på det bäst. Orkar inte slå in julklapparna utan det får göras imorgon bitti.. Natti natti

kontrakt med damlaget

glömde ju nästan säga att damtränaren ringde idag och sa att jag ska få skriva på kontrakt med damlaget efter nyår. Skojsigt skojsigt.

skadad eller inte, de e ba köra

äntligen

Äntligen är julklapparna färdighandlade och äntligen ligger jag i min efterlängtade säng och bara njuter av ensamheten. Känns däremot lite jobbigt att man ska behöva resa sig upp för att dusch och storstäda rummet. Men man får väl helt enkelt använda den lilla energin man har kvar och ta tag i det. Efter det blir det däckmode för min del. En tidig kväll, det måste det bli! Man måste ju vara utvilad och vakna på rätt sida imorgon på årets största och viktigaste dag. Julafton. Spännande spännande vad man ska få.

Lite sömn eftersökes?

Helt död. Känner mig som en sovande zombie, men det kankse man gör efter 3 dygn utan speciellt mycket sömn?
Igår var tanken först att bara ta det lugn hemma men vid 12 tiden har jag och felicia hamnat i huddinge för att träffa wille och lager som kom hem från usa igår. Inte okej att dra ut småflickor som oss så sent! Kvällen och natten spenderades iallafall i lagers stuga. Mina små vänner satt och drack medans jag, aa vet inte riktigt vad jag gjorde men helt plötsligt hade det blivit morgon. Helt sjukt vad timmarna kan flyga iväg även fast man inte gör något. En trevlig kväll med de två pöjkarna iallafall. Och självklart världens bästa felicia (förlåt jag glömde först att skriva det men nu är allt i sin ordning). Pussokjam på dig bönis

Nu är jag iallafall hemma efter en timmes hemresa (pendeltåg är ju inte det bästa i det här vädret direkt). Lite senare blir det sollentuna med felicia för att fixa det sista inför imorgon. Julafton imorgon!



för ett år sedan spenderades mina dagar i värmen på stränderna i Goa.
Saaaaaknar


sötaste pappan asssååå

haha, uppdraget var att klippa honom lite i nacken men såklart måste man avsluta det hela med lite styling. Så tyckte att en förvandling till en söt liten flick-frisyr vore roligt. Och simmsalladin har man trollat fram en lugg och ett hårband. Hahahaha asså jag dör av skratt. Jag är nog världens roligaste person, heeelt perfekt asså (eller hur felicia?!)

 

söööötaste pappan asså, haha håller på att dö av skratt !!

Tisdag

Kom nyss hem. Blev sleep over för mig och felicia hos wille igår. Tannken var ju att kolla på film men som vanligt somnar jag innan filmen ens börjat. Haha social man är, kommer till någon och bara lägger sig och sover. Tummen upp för mig. Blev iallafall ganska många timmars sömn även fast kudden inte var den skönaste (ajaj min nacke).
Efter lite frukost vid tre tiden (eftersom wille aldrig kunde vakna) begav jag och felica oss mot ikea för att julhandla lite till våra älskade föräldrar. Och självklart blev det en pizzaslice efter att vi kämpat oss igenom hela varuhuset GOTTIGOTT

Kvällen har inte riktigt planeras, antingen dra ut och göra stan orolig, ta det lugnt eller något annat skojsigt. Får se vad man känner för sen. Puss på rumpan

måndagsmys

Ska snart möta upp felicia för att sedan bege oss mot wille. Blir en lugn kväll med lite film, för oj så trött jag är. Chansen till att somna framför tv:n känns ju ganska stor (alltså större än vanligt haha) Måste verkligen sova ut någon dag här innan jul för annars kommer jag aldrig orka med allt.

Jag har lov, me ändå kan jag inte sova.. hmm måste ha någon inbyggd väckarklocka i min skalle som gör att jag vaknar tidigt varje morogn, suuuck.
Aja nu kanske man ska vakna till lite för att orka sätta på sig jackan och dra ut i kylan, usch fryser bara av tanken. Ha en bra kväll allihoppa, pusssss


paaaanik

Julafton är om fyra dagar, och jag har ingen aning om vad jag ska köpa för julklappar..
Men idag orkar jag inte ens tänka på det, får försöka fixa det imorgon eller på onsdag. Eller så ställer man helt enkelt bara in julafton? fast nee jag vill ju ha saker! Viktigaste av allt haha 


Break your heart


4 days left to christmas

Igår hade min underbara vän felicia slut på sin vita månad (stolt man är över henne) och detta skulle ju självklart firas! Flickan lilla behövde ju få i sig bästevännen alkohooolen. Så lite festande blev det igår , och vilka ligger däckade i slutet av kvällen? (eller nej vad säger jag, vilade ögonen bara såklart) jo jag och bönan. Haha men Felicia var nog i ett litet värre tillstånd än mig. Men som sagt vi vilade bara ögonen lite hehe.

Efter två kvällars festande känner jag mig helt slut. Man har ju varit väldigt duktig på senaste tiden med festandet så min kropp är inte riktigt inställd på två festdagar. Så nu blir det chillmode för min del. Man måste ju tagga till riktigt ordentligt till nyår!
Ikväll blir det nog filmkväll med felicia, den om något har vi taggat till haha.



oj vad det här inlägget bara handlade om fest ser jag nu när jag läser igenom det, menmen man lever ju bara en gång, eller hur?

You bet it all when your heart is on the line


lyckad lördag kväll

Kvällen igår blev mycket lyckad. Vi började med en middag med lite bål ( okej nej massor med bål) där efter blev det lite lekar, och ja såklart är lekarna i form av att "nolla" ut oss ny yngre i laget. Uuuusch säger jag bara. haha men allt var väntat. Lite senare på kvällen kom våra inbjudna gäster så då drogs festen på ännu mer. De gillar vi! paaartey paaartey

Tycker väldigt synd om min fot däremot, aaaj så ont det gör nu. Att gå på fest kanske inte är den bästa läkningsmetoden precis. För liksom vem kan sitta still på en fest? Den som äntligen hade läkt till sig lite så det inte gjorde ont.. Men aja jag får väl helt enkelt skylla mig själv, haha lite fest var det värd!

Nu ska jag och syrran iväg och fightas med alla jultokiga människor i stan - dags för lite julhandling!
Skriver senare, puuusss på rumpan


tonight's gonna be a good night

Morgonpigg som man är har man varit vaken i nån timme nu, kollat lite tv, ätit frukost med familjen och fixat till sin farmville (haha dagens rutiner)
Alldeles snart, när jag orkar resa mig ur sängen vill säga ska jag börja fixa mig lite smått och sen åka iväg på ärenden inför kvällen. Festdags ikväll

lång kväll

Shit vad klockan går sakta. Helt sjukt, haha. Men vem klagar på lite extra lång dagar?
Snart kommer iallafall Felicia hit så ska jag fixa hennes hår. Vi ska försöka på att trolla bort hennes underbara utväxt. Det blir nog bra, lilla flickan måste ju vara fin när hon ska ut ikväll. Och jag? jag bli lämnad i min ensamhet, väntan på att det blir 4e mars så jag också kan dra ut på skojsigheter. Seeegt. Menmen får se hur kvällen slutar, man vet aldrig.

Ha det superduper, puuuusss

fredagskvällen börjar närma sig



varför ska det finnas massa åldersgränser?!
DON'T LIKE


Halva gymnasie tiden är nu över

Har nog aldrig varit med om sjukare, konstigare och annorlundare skolavslutning. Det är ju som sagt john bauer man talar om? haha bra att fantasin lever kvar iallafall. Men korkad avslutning eller inte, nu är det iallafall äntligen lov! Otroligt skönt, ska verkligen ta vara på det här lovet. Det ska bli bäst.
Efter skolan drog jag och Felicia till solna (trakter som man egentligen inte gillar, men vad ska man göra). Där blev det lite julshopping. Men dålig som man är har man råkat vara lite för stort ego och shoppat kläder till sig själv så plånboken är inte så tjock. Så det får bli mer julklapps köp i veckan när jag får pengar av pappa, hehe

Nu är mitt rum och hela huset storstädat. Behövdes verkligen, alla mina tusen miljarder kläder låg i en stor hög på golvet. Men nu är allt i sin ordning. Riktigt juligt och fint

Nu blir det en liten promenad ute i snön innan kvällen ska börja planeras. Puuuusss


sista kvällen innan jullovet

Kändes otroligt skönt att gå från skolan idag och veta att man hade haft sin sista skoldag och sista prov för den här terminen. Imorgon väntar en avslutning med lite sång, julfika och rektorns prat (hmm sovstund..?!) men sen är det äntligen lov. 3 veckor frihet

Planer inför helgen då.
Imorgon
vet jag inte ritkigt, får se om man drar ut på något eller bara tar det lugnt. Borde spara min krafter i foten till Lördag då det är fest dags!Då ska vi nämligen ha lagfest, först middag med laget och sen kommer våra inbjudna gäster från hj och lite egna inbjudna vänner. Blir nog ritkigt skoj, känner mig lite taggad. Har däremot världen stress över vad jag ska ha på mig! I-landsproblem?! Vad ska man ha på avslutningen imorgon, och vad ska man ha på lördag? Får väl ta mig tid och leta igenom alla mina tusen miljarder kläder, hehe.

Nu ska jag iallafall fixa till mitt hår. Hejdå utväxt.
hoppas inget blir fel nu... (nervöst)

hihi




do you remember




ikväll fixar jag håret

vad ska det bli?

 

 hmmmmm..


Världens underbaraste person


6 timmar senare..

..hittar jag min försvunna mattebok.. Mamma hade tydligen råkat lägga den i syrrans rum, åhhh vad iriterande.
Mitt humör har inte varit på topp precis, men det förstår ni nog. Inte heller hinner jag med att kolla på matchen som redan har börjat , otur otur men jag är inte förvånad.. Aja nu blir det stressplugg, skriver senare

puss

life goes on

People change, things go wrong and shit happens,
but always remember that life goes on...


Onsdag

Fick sluta ungefär en och en halv timme tidigare från skolan idag, naajsigt. För min del blev det bara hem direkt och vila foten. Roligt liv jag har, jävla skitfot asså! haha. Historia provet som vi hade idag gick bara bra, tror faktiskt på en full pott på G delen och kändes lika bra på vg-mvg delen. Så hoppas betyget visar det samma som det kändes.
Imorgon är det sista skoldagen på denna termin, vilken befrielse. På fredag blir det bara skolavslutning och sen är det lov! Som alltid kommer loven exakt när man behöver dom, när alla börjar bli alldeles för skoltrött, vilket jag är ett ganska bra levande exempel på haha.

Men inte för att man ska få ta det lugn så här kvällen innan skolans sista dag, utan imorgon är det matteprov. Så plugg inför det ikväll. Plus att jag måste göra klart lite komplitetringsuppgifter. Varför sparar man allt?!
Men aja efter allt plugg ska jag iallafall gå och hejja på laget (lagen? hehe) som har match ikväll mot Bajen. Jag vill också spela! :(




Erik Grönwall - Higher




tisdag kväll

efter bara en dag, och jag är redan trött på den här jävla skadan.. Åh pallar inte asså, gör så himmla ont. För er som alltid "drömt" om att gå på kryckor (som många säger) borde verkligen dröma om, akta er så drömmarna inte går i uppfyllelse kan jag säga... Fan det värsta jag gjort. Har ju ett litet problem, ska helst inte stödja på höger foten (ja johan jag gör mitt bästa, haha) vilket betyder att jag måste hoppa på vänster foten men det får jag inte pga benhinneinflammationen för oj så onte det gör.. Hmm vet verkligen inte vad jag ska göra. Rullstol?!

Men men nu ska jag iallafall bara ligga och ta det lugnt i soffan och plugga inför historia provet imorgon. Och självklart tagga galet till lovet, läääängtar.   


David är en skön liten pöjke

david e tung

Sofia är borta..

..Nu har den där lilla lycko ungen åkt till thailand i tre veckor. Saknar henne redan!
Avundsjuk man är alltså, jag vill också till värmen, tänk vad skönt att bara lämna allt för ett tag.



truth

Allt känns faktiskt mycket bättre nu, pallar inte deppa ner. Allt kommer bli bra. Det gör det alltid, det måste det göra. Jag kan klara av allt.  


fryser fryser fryser

Kom nyss hem från kylan, har stått ute och sålt julgranar med laget i tre timmar! Snacka om att det var lidnade, usch vad kallt det blivit! Och imorgon ska det bli ännu kallare..Känns verkligen att julen börjar närma sig.

Jag säger ju att jag har otur..

Åkte som sagt till sjukhuset idag för att kolla upp min fot, och ja såklart ska det vara något (det är ju om mig vi snackar om).. Spricka i foten.
Enligt röntgen bilderna har jag tydligen fått något slags slag eller något på foten för ungefär sex veckor sen, men jag har bara "ignorerat" smärtan och fortsatt träna och nu har det gått av... Så härliga konsekvenser av det här blir det också på köpet, jag får inte springa överhuvudtaget eller gå och anstränga foten förutom när jag verkligen behöver!

kommer deppa sönder, få mega ångest och panik över att inte träna. Men kanske ska ta det här på allvar nu..
Aja nu ska jag iväg och sälja julgranar och sen iväg på träningen för att berätta för tränarna. pusshej

Söndag

Är helt slut , bara matcher och jobb heela helgen. Usch skulle bara behöva sova och aldrig mer vakna, hehe känns så just nu iallafall.
Matchen igår slutade tyvärr med en förlust mot högdalen, men skulle nog vilja se det mer som en vinst eftersom vi var så mkt bättre och vann faktiskt både andra och tredje period. Idag blev det däremot en vinst mot Huddinge med 6-2, Häärligt, helt ägda. Hade tyvärr sjuuukt ont i benhinnorna och lyckligtvis har även min fot börjat krångla, är troligtvis nån spricka eller nerv i kläm så ska åka och röntga det imorgon , har såååå ont. Men men gjorde iallafall ett mål i slutet av andra perioden, en ganska bra avslutning på min match eftersom det verkligen inte gick att spela längre på grund av smärtan så sattt och vilade sista. Är ju typ det värsta som finns att sitta på bänken och kolla på, men när det till slut gått för långt och gör för ont kan man inte bita ihop längre...
Får kanske vila lite?

Hoppar skolan imorgon iallafall för att åka till sjukan och kolla upp min fot. Skönt för jag pallar verkligen inte med skolan och känner att det här är lite viktigare. Aja nu blir det till att sova, natti natti


sova?

Matchen var riktigt hård och jämn mellan lagen, eller vi var väl egentligen bättre men det ledde tyvärr inte till en vinst. Men sånt händer. Är iallafall nöjd med min egna prestation, har däremot sjukt ont i benet efter att spelat hela matchen.. ajaj
Nu är det snart dags för mig att släcka lampan för att orka upp när klockan ringer vid sjutiden imorgon bitti. Hard work work. Blir en lång dag imorgon innan man får komma hem och vila, först jobb och sen direkt på match. Får nog bli några timmars sömn efter det för att orka kvällen då planerna är att troligtvis dra ut. Nej nu ska jag sluta babbla, puss på rumpan


vinnare av idol 2009

ERIK!


äntligen helg




Nu snart ska jag iväg till vendelsö för att spela match. Taggad som attan!
Efter det vet jag inte ritkigt vad som händer, men det lär visa sig. Kanske drar ut på något skoj. Man vet aldrig.
Jobb imorgon 08.00 iallafall och direkt efter ännu en match så kanske vore bra att sova lite inatt?

aja nu måste väskan packas, puss 

när man har tråkigt på lektionerna

ritar man på paint...



(det är ett porträtt av angelica för er som inte ser det, hehe inte för att jag tror att det är många).


men men nu är det helg snart, Nedräkning, 20 minuter kvar!!

godnatt stora små tjocka smala

nu är det dags för mitt dagliga "one tree hill tittande". Bääääästa!
Blir helt beroende av serien. Min helg är räddad?!  



.

If today is the last day I should tell that I love you..
But something tells me it will be a day tomorrow, but I'm not sure...
should I take the chance? or just live in my hope and dreams..?




/N


egentligen kanske "julpynta" men njaa

lite ny look här i bloggen. Vad tycks?

blev lite tröttsamt att ha rosa som precis alla andra bloggar, haha

Torsdag

Taggad för fredag, jag är inte den enda va?
Skolveckan har flytit på som vanligt utan att något speciellt har hänt. Det har bara inprincip varit träning och massa plugg varje dag. För oj vad skolan måste överdriva med prov och uppgifter så här en vecka innan lov. Inte populärt direkt. Borde inte vara tillåtet i slutet av terminen. Men men nu ska jag kanske sluta klaga?

Dagen har iallafall varit ganska chill. Teori, innebandyträning och därefter en halv matte lektion. Efter skolan åkte jag bara hem, tog det lite lugnt och gjorde frisyrer på syrran och hennes kompis. Dom skulle nämligen på julbal ikväll. Känns så otroligt länge sen man själv gick iväg på den, 2 år sen exakt.. Tiden bara flyger iväg.  

Nu på kvällen passade jag och mamma på att ta en mamma dotter-kväll. Åkte till skärholmen och kollade på massvis med kläder. Finns så himmla mycket snyggt just nu! Hittade iallafall jättemycket som hamnar på önskelistan, alla kommer bara bli såååå avundsjuka :D

nu börjar sista avsnittet av mammas pojkar, stress stress till tv:n
Puss på rumpan


Måndag

Ligger och tar det lite lugnt framför tv:n innan det är dags att springa iväg på träning. Känner mig redan helt slut även fast det bara är måndag. Kommer nog bli en lång veckan.
Skoldagen började iallafall med en liten sovmorgon på 45 minuter (tackar man aldrig nej till) men däremot hade vi ju prov vilket kanske inte är det roligaste, kändes iallafall riktigt bra, hmm ända tills frågorna från förra provet om politik kom in. Lite av en fail där om vårt lands lilla styre, men men finns inget att göra åt saken nu. Hoppas iallafall på ett bra betyg trots min lilla miss (var ju trots allt inte det jag skulle kunna idag) hehe.
Efter skolan drog jag och angelica in till stan och firade hennes födelsedag med lite fika på bellmans. Mitt favorit café :)  Efter fikat som hamnade i magen väldans fort blev det lite kik i butiker såklart, hur skulle jag klara av att vara i stan utan att kolla på kläder? Och utan att shoppa något? Bara ett måste helt enkelt, så ut från gina tricot kom jag med en söt liten topp. Sedan lämnade vi stan bakom oss, angelica fortsatte hemmåt medans jag hoppade av i hornstull och solade. Mycket skönt. Har ju trots allt simning imorgon i skolan så kan ju inte vara hur blek som helst, det var tanken iallafall haha kanske skulle tänkt på det lite tidigare (a) Men men det är bara att hoppa i bassängen som en blekfis, no comments.

Nu är det dags att börja fixa sig för träning, puuussss

lillpluttan 17 år

Grattis på 17 års dagen Angelica. Änrligen va? haha
bara ett år kvar till krogen, då jävlar smäller det


jag och födelsedagsbarnet, haha


söndag

Äntligen hemma efter en match, där efter direkt till kussen som fyllde år och där ifrån direkt till nästa match. Uuuh är helt död i kroppen kan jag säga er. Första matchen som var dam match slutade det med en vinst på 5-3, fick däremot inte spela men kändes rätt okej ändå, eller självklart vill man spela men aja.. Andra matchen tror jag vi helt släpper, finns inget mer att säga än att jag ger en applåd till råsunda som verkligen var värda segern för vi SÖG. Tänk att folk ska ha så svårt att tagga till.

Nu blir det till att plugga järnet, prov i samhällsekonomi imorgon klockan 08.30.. Stress stress!


åhh vad irriterad jag är över matchen. Dålig förlorare, nej men däremot att förlora är det värsta jag vet, kan verkligen inte släppa det. Och tur som man alltid har så lyckades man också få en armbåde rätt upp i fejjan, precis bredvid/under ögat, när det var tre miuter kvar. Ajaj

okej nu blir det verkligen plugg, puss på er!


Lördag

Var på viper room hela kvällen igår, blev en riktigt najs kväll faktiskt. Efter det drog jag och felicia till högdalen där wille och filip och några var. Satt mest bara och chillade och tog sedan bussen hem till felicia vid halv fem tiden. Klockan blev alltså ganska mycket innan vi kommit hem och lyckades somnat (haha vi var nog lite övertrötta). Skön sovmorgon idag iallafall och sedan senare på dagen iväg för att kolla när de små pojkarna spelade hockey match. Mia som är en ritkigt liten fotograf tog massor med ubersnygga bilder på mig och bönan (eller inte haha). Men sånt bjuder man på.

Men nu snart är det dags för att sova, mycket som ska hinnas med imorgon. Först plugga på morgonen och sen är det dags för två matcher, först dam match och därefter DJ1 match. Tagga tagga






paradise hotel, plugg, american pie och pluggpluggplugg

Färdig pluggad för ikväll, har just proppat min hjärna full med antiken och medeltiden så provet imorogn ska nog gå bra. Fredag imorgon! Taggad till tusen, så himmla skönt med helg. Ett plus i kanten har man också lite planer för morogndagen. Först skola och efter det ska jag och bönis in till stan för att köpa lite julklappar till kvällen då vi ska ha lilljulafton några tjejer, superduper mysigt kommer det nog bli! Men innan jag drar iväg på glögg och julklappsöppning blir det träning. Hem och stressfixa sig efter det, enda lilla negativa med imorogn.. men det ska nog fixa sig. Efter den lilla julafton blir det nog fortsatt utgång. Awesome! 

nu ska jag sova och ta vara på den sovmorgon vi fått imrgon. Börjar halv tio! Har nog aldrig hänt hehe.
Godnatt

ge mig mer


sussa kudden

Nu mår min lilla data bra igen, börjar funder på om det finns något slags spöke i den som bara vill retas med mig ibland?! man kan ju nästan tro det iallafall (a)
Träningen gick bara bra, men oj så lång den kändes. Men till slut hade 2 timmar och 40 minuter gått och det var dags att åka hem till plugget. En inlämning om manligt och kvinnligt ledarskap skulle göras (ja visst låter det roltigt, eller inte..) Men nu har klockan tickat iväg till halv ett på natten och nu är jag äntligen klar. Faktiskt ganska nöjd över min 894 ord som jag lyckades slänga ihop.

Men nu blir det till att sova och upp och gymma imorgon bitti. Natti natti


@?!%"/?!

lackar damp lacka damp lackar damp lackar damp lacka damp lackar damp lackar damp lacka damp lackar damp lackar damp lacka damp lackar damp lackar damp lacka damp lackar damp !!!!

åh vad allt bara går fel för mig idag (hela tiden). Först i skolan rättade dom till mitt lilla dataproblem vilket också funkade hemma (så ja det var ju positivt) men istället har det nu hänt något med datorn så den inte går att använda när man laddar den, och panik liksom när batteriet är slut och man måste plugga! Åhhh. Och inte nog med det, när jag kom hem tänkte jag springa upp och sola i 20 minuter så tog med mig en 50 lapp som var lite sönder men det borde ju inte spela någon roll. Väl uppe på solariumet skulle jag växla till tior och gissa vad?! Ut från växelautomaten kommer en halv sedel! 50 kronor bortslängda på ingenting, känns riktigt onödigt och ritkigt störande.. haha vad otur man jämn kan ha. Inte första gången jag säger det men min otur börjar ju nästan bli lite komiskt!  


Jag fryser ihjäl!

"brr... it's cold in here
there must be some Clovers in the at-mos-phere"


skulan

Sitter och har det tråk på historia lektionen, men ja jag har faktiskt jobbat på rikitigt bra idag. Ojoj har nog aldrig pluggat engelska så bra som jag gjorde idag. En liten skärpning? japp, och det behövdes.
Nu efter skolan blir det raka vägen hem, fylla min hungriga mage med en god macka och sen plugg. Inlämningsuppgift i ledarskap som ska vara klar imorogn och svenska prov på fredag... Efter pluggat får jag iallfall åka iväg och träna, min räddnig?

nu ska jag fortsätta att läsa om romarriket, pöösss

Tisdag

Skoldagen innehöll bara ett innebandy pass och sedan teori. Sen var dagen slut och man kunde i lugn och ro åka hem och ta en härlig dusch, kolla på one tree hill och äta lite marabou choklad. Men det räckte inte med att vara i skolan en gång idag utan vid tre tiden var det dags att åka tillbaka för att stå och sälja glögg och saffransbröd på john bauers julmarknad. Roligt? Njaa lite segt var det väl att stå och sälja, men annars var det väl skoj. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Blev iallafall en ganska lång dag innan man var hemma, kunde gå från skolan vid åtta tiden ungefär.

Lite mackor och oboy till middag, smaskens. Nu blir det tv och sen plugg, maaassssor med plugg. Usch så mycket vi har i skolan nu innan jullovet. Men men man ska väl hinna med allt på något sätt. Hare puss!


söt man är asså???!!


RSS 2.0