torsdag

En väldigt trött dag i dag. Istället för att ligga och sova imorse och ha sovmorgon till kvart över tolv så var jag med på innebandyn i skolan. Så först gym och sen innebandy. trött trött efter det eftersom det inte blev mycket sömn inatt eller över huvudtaget de senaste dagarna.
Höll på att somna på bussen påväg hem så väl hemma tänkte jag att jag kunde ta en liten powernap, men nej sen kom jag på att det är prov imorgon. Så nu blir det bara plugg plugg plugg och sen iväg på träning som håller på till halv nio.

Fredag imorgon iallafall! och gissa vad? men jag har en helt ledig helg. Första helgen på 8 veckor som det inte är innebandy! underbart

nu ska plugget få sno mig från bloggen, pööösss


plugg plugg

som de senaste timmarna sitter jag här framför datorn och pluggar religion. gudar hit och gudar dit.
Känns som om det är massor man måste kunna. Men snart har jag tappat koncentrationen helt så får hoppas på att lite satt sig i hjärnan. Min snälla mamma köpte choklad till mig förut så lite extra energi har jag fått iallafall!
Hård plugg nu i ett tag till och sen gossip girl! Ovanligt va?! eller inte

om ni är intresserade kan jag berätta att jag har träningsvärk i magen och mega ont i min rygg (har jag i och för sig hela tiden eftersom min säng är skiiiiit, men jag ska få en ny!)

nej nu känner jag att jag försöker smita bort från mitt pluggande. NO NO Back in track!
PUSS

tisdag

Idrottsdag i skolan idag som jag faktiskt hoppar över. Vi treor har redan betyg i de kurser som idrottsdan täcker så känns lite onödigt att springa runt i en skog och leta efter kontroller och dansa när man egetligen inte behöver. Så nu snart blir det gymmet med angelica och efter det luncha med den lilla flickan på vapiano!

Senare övningskörning och bläää plugg...

P&K




..

nu är jag sur, mitt inlägg som jag skrev försvann....
Ska därför glädja mig med att kolla på gossip girl nu. Natti




träning gånger2

Efter skolan blev det gymmet i en timme. Skönt med känner mig dock riktigt riktigt trött nu. Höll till och med på att somna på bussen påväg hem. Men nu har jag ätit lite middag så snart ska jag nog få ny energi till innebandyträningen som är mellan tjugo över sju och halv tio ikväll. Men en liten powernap innan det kanske vore bra?!

P&K, hörs senare min vänner!


måndag morgon -varför går man alltid upp för tidigt?

Ännu en ny skolvecka väntar. Och redan nu längtar man tills nästa helg. Jag är verkligen i stort behov av ledighet just nu.. men bara kämpa på nu i veckan. skola, gym & innebandy!
Sitter just nu och kollar på vakna med the voice medans jag väntar in tiden att åka till skolan. Jag lyckas alltid glömma att jag börjar halv nio på måndagar, så varje morgon sitter jag här klar vid halv åtta. Riktigt segt att bara göra ingenting. Så blir lite mer vakna med the voice och sen iväg till skolan! Planerna för resten av dagen är gym, övningskörning och sen innebandyträning. En helt okej dag!

Kanske borde ge min skadade katt lite mat också.. hans jamande förväxlas just nu med ett alarm!
P&K hörs senare


sööööndag

Har varit en riktigt bra helg! Utgång både fredag och lördag och idag hemmapremiär som slutade 2-2.
Mycket mer har man inte hunnit med under helgen eftersom man sovit bort hela dagarna. Men jag gillare, en sån här helg behövde jag verkligen. Bara umgås med dom bästa!

Nu är planerna att lata mig framför tv:n och sen försöka somna i bra tid. En hel skolvecka framför mig, huh...




lördag

Skönt med helg!
Gårdagen började med middag på o'learys med felicia angelica wille tim anthony och renato. Riktigt mysigt! Sen blev det vidare in mot stan och in på nype där vi stanna hela kvällen fram till 3. En rolig kväll i det stora hela. Börjar däremot fundera lite på om jag och felicia typ äger på dansgolvet eftersom vi blir sjukt svettig, hahah kan verkligen tänka mig hur snygg man måste vara!

Blev en låååång sovmorgon imorse. Och efter det en lååång promenad för att vakna till lite. Men nu har klockan flygit iväg och är redan 6 på kvällen. Och vad betyder det? jo att det bara är att tagga till igen. Utgång med vännerna på nya klubben festen ikväll. Ska bli riktigt roligt! Ska bara försöka rycka upp mig lite.. kanske en början att ta tag och städa rummet lite? Lite pinsamt att dra hem folk hit innan och mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Nej det funkar verkligen inte! Tur att jag redan valt outfit till ikväll iallafall så jag slipper lägga ner tusen timmar på det.

Vi ses i dimman, puuusssar


en fin bild på bell och mig från i onsdags

torsdag

Har inte varit på rätt humör för att blogga i veckan. Har nog heller inte varit mycket att skriva om. Jag har väl mest gjort det vanliga som skolan, gym, innebandyträning. Mitt otroligt roliga liv, eller inte.
Just nu sitter jag iallafall och pluggar, terminens första prov imorgon! Småföretagande, vilket kanske inte är det roligaste. Känns lite som om jag kommer faila, men jag ska kämpa nu sista timmen innan det är dags att åka på träning.

Fredag fredag fredag imorgon!!!!! sjukt fort veckan gått iallafall

skriver senare, puuuuusss

måndag morgon

sitter och väntar in tiden innan det är dags att ta bussen till skolan. Sjuuukt trött efter helgern, men oj så bra den varit. I fredags var det jobb och i lördags började jag med att spela seriepremiär som slutade med vinst och sen hemma fest hos tim. Blev ungefär 1 timmes sömn mellan lördag och söndag så just därför man känner sig som en levande zombie idag. Ska verkligen försöka lägga mig tidigt efter träningen ikväll!

En riktigt bra helg har det varit iallafall, trots lite jobbiga situationer men sånt får man bara lämna bakom sig antar jag.. Längtar redan till nästa helg, men först skolvecka som jag ska göra det bästa av. Låt det gå fort bara!

nu, jims värd på tv en stund! PUUUUSS




trakasserar nickis blogg igen, men jag måste!


sängen kallar

Är nu hemma från jobbet, tröttare än jag var innan. På något konstigt sätt lyckades jag sträcka till vaden, inte så skönt. Men det är nog bättre till imorgon.
Nu kallar sängen och mina nya säsonger av gossip girl! Världens bästa och snällaste mamma har köpt säsong 2 OCH 3 åt mig! Nu vet ni vad jag kommer ägna all min lediga tid åt.

Nu kryper det i fingrarna på mig att sätta på gossip. Natti natti


våras!


en bild säger mer än tusen ord


<3


torsdag

Jag är redan sjukt trött, men snart blir det jobb. Föreställer mig min död ikväll när jag kommer hem.
snälla låt den här kväller går fort så jag kan få sova. Och att det kan bli fredag! Skönt med helg!

Nu blir det spagetti & köttfärsås, smaaaskens smaaaskens


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Vaknade för en stund sen. Fattar verkligen inte hur jag inte kan sova på morgonen. Skulle kunna sova till 10-11 och jag vaknar vid åtta? Men nu aja nu är jag vaken så snart blir det lite frulle och sen börja fixa sig inför skolan. Skön skoldag idag med bara en lektion och där är estetiskt. Leka lite alltså!
nu kurrar min mage massor, pusssiluss


en lugn stund

Ligger nu äntligen i min säng efter den här extremt långa dagen. Mina två träningspass är nu över, riktigt trött men riktigt nöjd. Känner att träningsvärken i armarna börjar komma... men det fixar jag till på gymmet imorgon igen! träna träna träna
Nu ska jag fortsätta att se på kungarna av tylösand och sen sova, läääääänge. Börjar inte förän kvart över tolv imorgon. Riktigt skönt! Gäller att sova mycket så jag orkar skola, gym och sen jobb hela kvällen.
natti natt


Onsdag

Snabb och enkelt skolgag. Lektion fram till elva och sen blev det gymmet mellan 12 och halv 2 ungefär. Riiktigt skönt! Är inte träning det bästa som finns?
Efter gymmer åkte jag till liljeholmen där det blev lite shopping medans jag väntade på syster min. Så i påsarna hem fanns tre nya tröjor och present till vår lilla mor. 

Men nu ska vi iväg för att köpa ny platt tv till vardagsrummet på nedervåningen. Woohooo! Efter det blir det innebandy träning. Ha en super kväll, puusss


just the way you are


check!





armband & ring från stylebytyra



bell

är inte den här tjejen lite fööör söt?! Jag säger bara en sak killar: ni får kriga!



tisdag

hej hallå tja! Idag har jag hunnit med massor känns det som, tror i och för sig bara det är en känsla med,  Sovit länge imorse, skola, körskolan, övningskört ännu lite mer, tränat, solat och ja där tog det slut. Men ändå, en dag full med bara roliga saker. Om man räknar bort skolan då da. Inte för att det var speciellt jobbigt. Om man inte räknar facebook som jobbigt? hehe

Känner mig helt kokhet nu efter solningen, tror det blir en sovplats i kylskåpet inatt eller nått... Nej skämt o sido, nu ska jag faktiskt lägga mig i min nybäddade säng med datorn och beställa lite saker från internet, kolla på tv och bara ta det lugnt.

Imorgon är det sån där härlig dag igen då man bara går tre timar i skolan. Så vid halv tolv blir det gym med angelica och efter det stan med syster för att köpa present till mamma våran som fyller år på lördag. Nån som har ett tips på vad man kan köpa??! Blir nog lite shopping för min del också (ovanligt va?) En ny outfit till helgen känns väldigt lockande och kanske någon hårfärg att göra slingor med, får se om jag vågar mig på det!

Puuuuussar och kramisar


måndag

Lång och seg dag. Många jobbiga uppgifter i skolan som man bara tappar koncentrationen av. Tur att skoldagen är över nu iallafall.
Skulle egentligen dragit och gymmat efter skolan men städning och plugg fick gå före. Nu när städningen är klar är det bara att gå på pluggandet direkt. Efter det blir det kiropraktorn för att knäcka ryggen och nacken och sen direkt till träningen.

nu blir det små företagande för hela slanten, puussssiluss

Söndag

Efter sista matchen igår var det bara snabbt hem och fixa sig på en timme för att sedan dra iväg på lite party party. Först förade vi hemma hos wille och sen vidare till tumba där festen var.
Riktigt krångligt att komma hem så jag tappade orken och tog en taxi istället. Riktigt värt! Några timmar sömn blev det trotts allt, sen var det bara att hoppa upp imorse för att åka och spela slutspel i högdalen. Men tyvärr tog det slut efter första matchen, en förlust på 4-2. Men jaja, ganska skönt att få en lugn söndag och bara ta det lugnt hemma.
Både jag och mamma vaknade upp i soffan för ett tag sen så nu måste jag rycka upp mig lite. Städa rummet och sen övningsköra till sollentuna för att hämta upp pappa.

blääää skola imorgon igen... Kan det inte bli nästa helg?!





lördag

Somnade redan vid kvart i tio igår kväll. Både eftersom det var så tråkigt att vara hemma helt ensam och för att jag hade så himmla ont i min nacke. Tidig uppgång imorse för att spela cup. Och nacken min var inte bättre utan däremot sämre... Vila därför första matchen och ska snart åka till hallen igen för att troligtvis få spela de två matcherna vi har kvar idag.
Kvällen lutar åt lite utgång, men beroende på vilken tid slutspelet imorgon blir såklart!

skriver ikväll igen när jag kommit hem från cupen. PÖÖSS

.



I said, if you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.



H E L G

Skolveckan är nu över. Kan inte direkt säga att det varit jobbigt eftersom jag nästan inte varit där. Sjuk två dagar och resten bara halvdagar. Riktigt skönt med andra ord!
Men nu är det helg och då blir det ännu skönare? Eller inte. Cup även denna helg, men denna gång känner jag mig inte så taggad på det. Både ont i halsen och nacken.. Får se hur det blir
Ledig kväll idag iallfall. Vad ska man hitta på?

Lite matlagning blir det här hemma iallafall. När inte föräldrarna är hemma får man väl helt enkelt ta på sig ansvaret och laga lite fredagsmat. TACOS! muuumms


gott = nyttigt

Enkel, nyttig och god smoothie drink!

   =





ett sista inlägg innan det är dags att sova

Gick superbra med körningen idag! Var nog ute i sammanlagt två timmar. Först med pappa och sen med mamma då det blev en liten pause i skäris då jag bland annat köpte en kalender, strumpbyxor och nya stövlar!

sååå nöjd! Vad tycks?






de e ba tuta å köra

Herregud säger jag bara. Grannbarnen var över på middag för att syster sitter barnvakt åt dom. Och enda ordet jag kan säga är herregud. Efter en middag har jag nog nästan bestämt mig för att aldrig skaffa barn haha.

Men nu är huset tomt på småbarn och det är dags att åka ut med bilen för att övningsköra lite. Först körlektionen på körskolan på tisdag, så hårdträning nu!

Håll en tumme för mig, pussiluuussssiluss




NEW

 
skor perfekt till hösten/vintern. Varmfodrad converse! Riktigt myyysigt

Snygg pälsväst från vila


Torsdag

Roligt med flera kommentarer igår. Fortsätt med det! Likie likie like
Snart börjar veckan närma sig sitt slut. Riktigt skönt med lite skolledigt. Men innan jag börjar hurru har jag ju faktiskt en lektion idag och en heldag imorgon. Ska nog snart börja röra mig mot skolan för det är ju segare än segast att bara sitta hemma och dega...
Efter skolan blir det nog antingen solning eller gym. Får se vad jag känner för!

Ha en super bra dag, pööösss




Kväll

Hemm från träningen. Helt slut! Har nyss duschat så nu blir det bänkning framför tv:n för att se premiären av kungarna av tylösand!




onsdag

Kort och skön skoldag så hemma tidigt. Blev inget gym. Både ont i halsen och på dåligt humör... Min mobil har pajjat lite halvt så inte gladaste humöret just nu. Lite irriterande när man själv inte gjort det. Får se om jag lyckas fixa det. Man är ju tyvärr inte så jätte teknisk på mobiler.

Blir nog innebandyträning ikväll iallafall. Orkar inte vila min förkylning och hals mer. PÖÖÖSS

dags att sova

Träffade madde på eftermiddan idag och bara tog det lugnt. Lite film och tv. Sen på kvällen drog jag ner till jobbet och jobbade i några timmar. Så nu är jag hemma, sängen och sömn inväntar mig. Skola imorgon mellan 8.15 och 11.15. Skööööön dag. Får se om halsen mår tillräckligt bra för ett gympass efter skolan, vore skönt! Får ju typ abstinens när jag inte tränat på flera dagar! eller aa två..

Nu känner jag hur ögonlocken pressas neråt, dags att sova NATTI




föresten så färgade jag mina ögonbryn igår. Kanske inte syns, men liiiite tycker jag!


tisdag

Godmorgon. Min hals mår verkligen inte bra... och huvudvärken kommer så fort jag reser mig så blir nog till att vara hemma och vila idag med.

nu blir det lite frulle och sen film.
usch usch usch känns verkigen som om halsen ska gå sönder när jag hostar..

jag gillar inte att vara sjuk...

Liksom vad finns att göra? absolut ingenting..
Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon!




Måndag

Måndag idag och jag ligger här nerbäddad i min säng. Mår verkligen inte bra.. Hur snorig som helst, nyser hela tiden men värst är nog hostan och halsen. Gör så sjukt ont i halsen varje gång jag hostar (vilket är hela tiden) och till och med när jag andas.. Hatar att vara sjuk. Tycker faktiskt lite smått synd om mig själv
Här i min säng har jag iallafall legat hela dan och kollat på gossip girl. Men nu tog skivan slut och jag orkar verkligen inte ställa mig upp för att gå och byta till nya avsnitt...

ska fortsätta med min otroligt händelserika dag nu genom att ligga här och dö



söndag

Snart slut på även denna helg. Gårdagen började med en match som tyvärr slutade i förlust med ett mål.. Men orka deppa för det, bara rycka upp sig och dra iväg på fest hemma hos mimmi med felicia jonas sebbe anthony och tim.
Imorse var det dags för match igen. Riktigt trött efter inte så många timmars sömn. Ja oj vad jag låg skönt i min säng i natt! Eller inte. Men jag får sova ikväll, för nu sk ajag iväg till faster i södertälje på lite släktträff. Sånt man bara måste ägna lite tid åt ibland...

PUSS




Lördag

Jobb hela kvällen igår. Gissa om jag var död när jag kom hem vid två tiden på natten? Kan jag säga att jag nästan ordagrant var. Skola hela dan och sen jobb är inte det roligaste. Men jag klarade det!
Idag är det iallafall lördag. Planer för kvällen är lite party party men innan det ska jag spela en dm match. Även match imorgonbitti men det orkar man!

Nu ska jag storstäda mitt rum och badrummet. Puuusss
håll tummarna för mig på matchen!




Torsdag

Har ni tänkt på en sak? När man ska upp tidigt till skolan och råkar försova sig är det ingen som ringer och väcker en i tid, men när man väl har lång sovmorgon är det alltid nån som ska råka ringa och väcka en? Lite mystiskt.
Min sovmorgon till kvart över tolv idag förstördes av just ett telefonsamtal, och morgon pigg som man är kan man inte somna om utan när jag väl är vaken är jag vaken. Så vad finns då att göra hemma i flera timmar för att vänta ut tiden innan det är dags att åka till skolan? Inget. Så jag drog ut på lite morgon träning. 20 minuters löpning direkt när man vaknar är riktigt ritkigt skönt.
Nu är jag duschad och mätt i magen. Ska snart börja röra mig ner mot garderoben för att hitta något att ha på mig. Känner att vädret på morgonen lurats varje dag.. sol och varmt på morgonen, och sen plötsligt på eftermiddan har dom där stora svarta trista molnen kommit och regnet öst ner. Är nog bäst att jag kollar upp hur vädret bli idag så man slipper komma hem helt genomblöt varje dag.

Skönt med skola bara tre timmar iallafall! Får se vad som hittas på sen efteråt. PUUUSS


 

Bjuder på en bild från i somras! Jag och Felicia


onsdag

Slutade skolan redan vid kvart över elva idag. Så efter lunchen blev det direkt till gymmet på fridhemsplan.
Riktigt slut i kroppen sitter jag nu hemma och väntar på att mina kära föräldrar ska komma hem och laga mig lite mat innan det är dags att dra iväg på innebandyträning. Träning efter träning efter träning. Tummen upp!

Igår fick jag äntligen hem hela säsong 1 av gossip girl i brevlådan! Väldigt efterlängtat. Så ikväll efter träningen blir det till att bänka mig själv framför tv:n för att sen denna underbara serie från början! Jag blir helt fast kan jag säga er. Tur att jag inte börjar förän vid kvart över tolv imorgon så jag kan kolla extra mycket ikväll utan att tänka på att jag måste sova.

PUSS PÅ RUMPAN HEJDÅÅÅ

RSS 2.0