Sweet home stockholm

Nu är jag hemma från fjällen, även fast det bara är fredag. Ni ska snart få veta varför, för det finns faktiskt en historia bakom det. Innan jag berättar om det vill jag prata om min lilla katt Ior. Tanken var att vår granne skulle mata honom medans vi var borta. Men när vi rulla in med bilden på gatan idag möttes vi av en proppfull brevlåda och en väldigt väldigt hungrig katt. Vår granne hade alltså glömmt att mata honom! Jag kanske är lite känslig men jag höll faktiskt nästan på att börja gråta, min lilla plutt har varit utan mat i nästan en vecka. Haha plutten min....

Tur i oturen skulle man kunna säga att vi åkte hem tidigare, vem vet om min älskling skulle överlevt några dagar till utan mat... Vill inte ens tänka tanken, snyfft snyfft. Näh nu får jag rycka upp mig, jag kan ju inte sitta här och mesa mig eller hur? Men nu till det ni alla väntat på, orsaken till att vi åkte hem tidigare. Det var så att första dagen efter tredje åket skedde det en olycka. Innan jag kommer in på olyckan ska jag berätta lite om hur det var innan det hände. Familjen och jag hade precis tagit gondolen (en lift för er som inte vet det) upp till toppen, därifrån skulle vi ta den långa branta backen ner till dalen för att äta lunch. Själklart (om man kan säga så) så tar jag och pappa den branta backen för att få lite utmaning medans mamma och lovisa tar en lätt backe. Vi skiljs åt och bestämmer mötesplats nedanför backarna. Det dröjer inte länge innan jag och pappa märker att den branta backen till mesta dels består av is, men vi tänker att det är väll inge farligt. Men plötsligt när vi åker ner för den brantaste delen av backen rammlar min pappa. Han rent ut sagt flyger ner för backen och landar på sidan, och känner direkt en ond kännsla i revbenen. Där förstördes semestern, ingen mer skidåkning för honom eftersom han bröt minst två revben (men nu börjar han även tro att nyckelbenet är av..) Tråkigt tråkig måste jag säga.
På grund av "olyckan" kunde vi inte stanna hela veckan som var tanken eftersom han har så himmla ont och måste besöka någon läkare.

Usch vad det här inlägget låter dystert, eller är det bara jag som tycker det?! Fjällen har självklart inte bara varit usch fy och blää utan jag har även haft väldigt roligt ute i backarna. Två dagar skidåkning och två dagar snowboard, kan inte längre säga att skidor är roligare för snowboard är ju sååå kul (nu när man kan åka på riktigt) haha. Varje dag var det skitfint väder, stålande sol och nollgradit. Precis som det ska vara. Man hade ju hoppats på att bli lite brun i ansiktet, men det får bli någon annan gång. Liksom vad slår att ligga i snön med näsan upp mot solen och dricka varm choklad med vispgrädde, det var så härligt. Alla måste någon gång göra det. Jag rekomenderar det starkt! Jag säger hela tiden fjällen, jag vet inte om jag nämnt vart i fjällen jag varit...? kanske jag har, aja skit samma här kommer i så fall en repris. Jag var i Branäs, ett väldigt bra ställe faktiskt haha ni behöver inte kommentera att jag är rolig för det vet jag redan..

Men nu ska jag sluta att sitta här och babbla (eller jag skriver) Jag ska låta er läsare få göra något annat nu än att sitta och läsa min blogg och mina ibland konstiga tankar.

Måste bara påminna er alla innan jag slutar skriva att jag fyller 16 år på tisdag (4 mars) Hurrra hurra för mig själv haha, näh det är lungt ni behöver inte gratta mig iförskott spara det till tisdag istället hihi.

Om jag snart får ordning på min mobil ska jag lägga in bilder från fjällen, det är i och  försig bara bilder på mig själv, men det kan ju vara roligt att se på mig också . Or not haha

naken blogg?

Filmen Juno som jag och madde var och såg på idag var faktiskt ganska bra, inte så bra som jag hade trott men jag kan rekomendera den. Filmen var rolig (madde skrattade högst av hela salongen) men det fanns även lite drama i den, eller inte precis drama men det var liksom inte en komedi. Små stunder kunnde den vara seriös.
Men det är väll som verkliga livet, större delen är bara flum men vissa stunder kan man nästan skrämmas av den alvarliga tystnaden.

Under hela veckan när jag är i fjällen (sön- sön) kommer jag troligtvis inte ha tillgång till internet, eller över huvudtaget en dator. Så min blogg kommer bli helt naken av nya saftiga händelser i mitt liv. Men när jag kommer hem igen ska jag blogga så mycket jag bara kan! Så min blogg får massor med nygrillade händelser att visa er.

Om jag inte har allt för mycket att göra imorgonbitti kanske jag hinner med lite bloggande (hoppas det)!
Men nu är jag redo för kylan, men framför allt skidåkning som är det bästa som finns. Jag kommer aldrig vilja åka hem, jag rent ut sagt lever i backarna

Puss puss

Färdig packat

Hela morgonen (eller dagen) har gått till min mångtalande fjällenpackning, och nu är den äntligen klar.  Det fick bli min innebandy bag, den är stor och bra så allt får plats.
Nu känner jag mig ganska så mätt i magen, åt rester från går dagens middag (hemagjord pizza). Innan lunchen var jag på Inter sport och köpte ett par SKIT SNYGGA skidglasögon. Ärligt talat så kommer jag äga backen, både med outfit och åkningen haha. Näh jag skojar faktiskt inte, skidglasögon är så himmla snygga. De är vita med gröna band.
Om ungefär 25 minuter ska jag ta bussen till liljeholmen där jag ska möta madde, sen ska vi in och se på bio och självklart fönstershoppa lite haha. Eftersom jag är sån snäll och uppfostrad liten flicka så ska jag hjälpa mamma att slinga hennes hår efter bion, jag är faktiskt lite överaskad att hon låter mig göra det för sist när jag skulle klippa henne blev det lite fel..... Men slingning är nog mer min grej än klippning (hoppas det iallafall)!

Eftersom min hjärna inte har världens ledigaste utrymmningslokaler så tänker jag nu skriva en lite minneslapp till mig själv här på bloggen.

Nicole Cedergren du måste komma ihåg:
-  Packa ner filmer till bilresan (annars blir det långtråkigt)
- Inte glömma plattången (fråga inte)
- Köpa tidning, veckorevyn  (?)

Ha en bra dag, det har jag tänkt att ha iallafall


Ett råd till dig


Nu sitter jag i min underbart sköna databords stol igen med ny slingat hår. Gjorde jag inte det igår?! Jo det gjorde jag, men jag ville bli yttligare lite finare. Haha egoist (jag lovar dig).

Samtidigt som det ska bli väldigt skönt att åka bort under hela lovet är det ändå lite tråkigt. Eftersom jag är borta alla dagar av lovet, så hinner jag inte göra så mycket mer. Lovet kommer innehålla skidor, skidor, snowboar, skidor och oväntat skidor. Med andra ord, hela dagarna med bara skidåkning.
För att göra det lite roligare för er läsare än att bara läsa om min skidresa kan jag berätta att jag ska på bio imorgon. Jag och Madde drar in till Sergel och ser den nya filmen Juno, som verkar jättebra (inte för att jag har läst om den, men jag tror den är bra) Madde säger det iallafall haha.

Jag har bara en sak till att säga innan jag ska krypa ner i min varma säng. Jag tycker det är konstigt att det finns så himmla många som inte vågar stå för den man är, och inte "vågar" acceptera vilka man umgås med eller sina riktiga intressen. Var dig själv istället, det blir bara fel om du ljuger och folk kan tolka det på fel sätt. Din lögn kan istället vändas till något negativt. Stå upp istället för den du är, och låt folk runt omkring dig acceptera dina val och de du umgås med på fritden. Du behöver inte skämmas över något, om du har äkta vänner kommer dom inte bry sig. För de gör nog precis samma sak.

God natt alla mina älsklingar, kommer drömma massor av fina drömmar om er som betyder något alldeles extra i natt. För det finns faktiskt några stycken som betyder väldigt mycket för mig, vare sig du vet det eller ej. De flesta vet nog, men inte alla...

image13 

"Ten steps"

Japp nu är det äntligen lov. Som på beställning, jag känner mig så himmla trött. Hela skoldagen har jag gått om kring som en sovande varelse (haha det kändes så iallafall). Fredagar brukar vara de dagar som går enklast men även fortast. Aja skit samma vad jag tycker om dagarna om vilka som är långa, korta etc, alla dagar är ändå 24 timmar långa (och det är faktiskt sant). När jag ändå är inne och pratar om tid kan jag upplysa om att jag bara har 24 timmar kvar på mig att packa min skidväska, men jag orkar verkligen inte. Det slutar nog med att jag packar ner några tröjor i sista sekund. Liksom skit samma hur man ser ut i fjällen, jag bryr mig inte iallafall. Mjukisbyxor och tjocktröja är det som gäller, punkt slut!

Vad har jag för planer för ikväll då? Jo det ska jag berätta. Min planer är att snart gå upp dom 10 trappsteg jag måste gå för att komma till övervåningen. Efter de mycket intensiva stegen ska jag ta mig från trappan till soffan där jag ska tillbringa hela min kväll. Vem skulle tackar nej till att ligga i soffan framför tv:n, och bara chilla en sån här blåsig fredagskväll? Inte jag iallafall. Jag känner på mig att du blir lite avundsjuk (haha).  

Men nu ska jag göra mina mycket intressant kvällsplaner verkliga (som ni säkert tycker är jätteroligt att läsa om). Jag döper min kvällsplan till "Ten steps" eftersom jag bara ska ta 10 steg, och sen inget mer på hela kvällen.
Haha måste säga att ibland är jag väldigt smart och rolig, jag är verkligen blondin asså. Det är ju faktiskt så att äkta blondiner är väldigt smarta (iallafall jag). 
 

Ny slingat hår

Ja precis, jag har inte för så jättelänge sen slingat håret. Till en lite ljusare nyans. Fram ifrån ser det bättre ut än bak, men jag tror jag ska göra en till om gång och främst sätta i färg där bak. Men jag har ännu inte riktigt sätt det slutgiltiga resultatet eftersom håret fortfarande är blött, men det blir nog bra.
Lite spännande utmaningar skadar ju aldrig, man måste ju pröva på olika saker i livet. Haha jag låter som en poet!

Fredag imorgon.
 ÄNTLIGEN

                         image12
                                                                 ohf vad modell liknande jag är asså, eller inte?!


Bara en dag kvar

Jag fattar inte, dom här veckorna efter jullovet har gått så himmla fort och lätt. En anledning till att jag tycker det kan vara att jag fick vara i sol och värme hela vintern. Det ger stor energi.  Även den här veckan har gått fort, utan att det har hänt något specielt. Nu är det bara en dag kvar sen är det äntligen lov, det ska faktiskt bli väldigt skönt.  Jag behöver tanka på ny energi haha.

Skoldagarna på torsdagar är de skönaste, eftersom vi har tjugo minuters rast mellan alla lektioner före lunch. Det betyder att man får tio minuter mer tid att prata.  Och jag lovar på tio minuter hinner man säga mycket (iallafall jag).

Idag ska jag faktiskt stå över träningen, för jag måste verkligen plugga på min spanska läxa. 

Panik

PANIK! jag har ine börjat packa till fjällen. Detta är verkligen panik, vad ska jag ta med mig?! Enklast blir nog att göra som vanligt; ta med sig hela garderoben haha. Det är iallafall bättre att ta med sig för mycket än för lite, man måste ju vara säker på att man klarar sig.
Aja det är tre dagar kvar och någon gång under de här 72 timmar jag har på mig hinner jag nog packa. Jag längtar så himmla mycket, jag är ju helt skidberoende. Haha ärligt talat jag ska nog sova i backarna, eller näh föresten jag fryser ju hela tiden. Jag tar tillbaka det där.

God natt alla pussgurkor
dröm sött

Ps.  dröm sött = dröm om mig (nicole cedergren)
asså jag måste nästan sluta vara så rolig hela tiden, not^^ haha

image11
         Ett mycket gammalt kort, taget för två år sedan
                           (jag vet jag var ful på den tiden) hihi

en konstig onsdag

Jag fattar inte hur alla orkar lägga sig i andras liv, ta hand om er själv istället för att gå runt och tror något om mig. Jag blir så jävla trött på folk som påstår att man sagt eller tycker saker utan att man gjort det. Hur kan man ens ha mål i mun att säga hur en annan människa är, utan att det är så. Men om jag ska vara ärlig, så orkar jag inte lägga mig i och jag bryr mig inte längre. Nu har jag sagt vad jag tycker, och tänker i tänka mer på det.

Alla onsdagar brukar vara den andra lik, men inte den här. Jag vet inte varför, men det känns bara inte som en onsdag. Idag var jag faktiskt så duktig att jag stannade i skolan för att plugga no. Faktiskt bara under den lilla tiden jag var kvar hann jag med väldigt mycket. Om man räknar bort de två äpplena jag åt (a) så lärde jag mig faktiskt en hel del saker om växthuseffekten. Nu tänker ni säker "oh no nu börjar hon prata om växthuseffekten" men det ska jag inte. Det är alldeles för komplicerat och väldigt, väldigt, väldigt tråkigt. Okej nu lämnar vi det ämnet tycker jag.
Direkt när jag kom hem från skolan var det bara att byta om till träningskläder och åka på träning.

Roligare än så här har jag inte haft
Vi får hoppas på en bättre dag imorgon

Snart lov

om ni har läst rubriken kan ni nog lista ut vad det här inlägget kommer handla om?
Grattis ni hade rätt, i inlägget kommer ni kunna läsa om att det snart är lov.. Jag varnar er, nu kommer det

Snart är det sportlov, bara tre skoldagar kvar. Känns som en evighets sen jag var i Indien över jullovet. Det här lovet är som på beställning, för nu behöver jag verkligen bara ta det lugnt innan resten av alla nationella prov drar igång. Jag känner mig helt slut, men jag får stå ut de sista dagarna.
Inför helgen har jag inga större planer mer än att packa inför fjällen och gå på bio med Madde någon gång på lördagen. Sen på söndagen är det äntliggen dax att åka till fjällen. Jag ska till världens bästa ställe som heter Branäs (det ligger vid norska gränsen) som ligger ganska nära Trysil (stavas det så? skit samma ni förstår). Jag har varit där typ fyra gånger tidigare och jag bara älskar det, långa härliga backar. Och de svarta backarna är inte som mes backarna i romme som är löjligt lätta, utan de här är svarta. Jag lovar dig, till och med snön lyser svart. Jag bara älskar dom. Ingen skidåkning utan lite utmaningar, eller hur?
Jag blir borta en hel vecka (alltså hela lovet) det ska bli så skönt. Dagen efter hemkomsten är det time för plugget igen, men det är ingen större fara för mig. För sen på tisdagen,4 mars fyller jag 16 år. Får inte glömmas bort, jag varnar er. Näh jag skojade, det brukar inte vara så många som vet om att jag fyller år eftersom jag vanligtvis fyller år sportlovet.

Men nu ska jag sluta skriva
Puss alla sötnowsar (checka stavningen, jag tror jag har blivit smittad av alla pa-fjortisar).


Tisdag eftermiddag

Varje tisdag känns lika tråkig och slapp, jag har verkligen ingenting att göra efter skolan. Inga träningar, jag måste nästan upprepa det "jag har inga träningar" haha. Näh man kan faktiskt må bra av att inte träna ibland.
Teatern som vi var på idag i skolan var så där tycker jag, eller den var helt okej. Skådespelarna var jätteduktiga men det känndes som om pjäsen drogs ut (dom sa liksom samma saker hela tiden) och allt upprepades.  

Just nu sitter jag i mitt rum och försöker plugga spanska, jag ska skriva en text om Göteborg. På spanska lektionen skulle vi skriva ut fakta om de städer vi skulle skriva om. Nu tänker ni säker att det finns 1000 fakta sidor om Göteborg, men konstigt nog hittade nte jag någonting. Jag vet inte om det är fel på mig eller datorn? Jag sattsar på datorn^^ eller hur, du med va?!

Men nu måste jag koncentrera mig på spanskan. Okej jag erkänner att jag inte kan göra två saker samtidigt, iallafall inte flera saker när det är olika språk. Skriva ett blogginlägg på svenska och en fakta text om göteborg på spansla (det är till och med svårt att skriva utan att blanda ihop det) haha okej jag är konstig.

                         image10
                                                                                         Mitt smile dödar ditt, thi

Måndag

Går dagens match mot Täby blev en tuff match, med många nagel bitningar. Men som segrar blev vi (igen) haha nu leder vi serien med 4 päng över det lag som ligger på andra plats.

Skoldagen har varit väldigt kort, bara en lektion innan lunch och två efter. Lunchen var ingen höjdare idag kan jag erkänna, men man kan klara sig på keso (för det var det jag åt). haha. Vi får hoppas på något godare till imorgon.
Snart är det träning igen, träningen börjar klockan 16.30. Det är faktiskt både bra och dåligt med tidiga träningar, beroende på vilken dag det är och när man slutat skolan. Som tur är så passar mitt schema perfekt in med mina tränngstider.

Imorgon blir det inte heller någon speciell intensiv skoldag, eftersom vi ska gå tidigare till lunchen (redan klockan 11.00) för att sedan åka på en teater. Jag tror att teatern vi ska se heter skuld och oskuld, emn jag är inte säker. Mer om teatern får ni läsa om imorgon, men jag kan tänka mig vad den handlar om. Hoppas att den är bra, den är garanterat  bättre än att ha lektioner i skolan.

Nu hinner jag inte skriva mera, måte börja byta om till tränings kläder
Kanske hinner skriver senare ikväll..

                              image9
                                          en mycket gammal bild på mitt innebandy när vi fått våra guldmedaljer.
                                                                                             ( år. 2006 )

Match mot bollstanäs

Första halvlek slutade väldigt tråkigt. Lina blev tacklad in i sargen så hon gjorde väldig väldigt illa sig. Stackarn jag tyckte så himmla synd om henne, det såg ut att göra jätteont. Efter att Lina åkt in på akuten fortsatte bollstanäs att vara fula i spelet. Bara 3 sekunder innan de tacklade Lina tacklade dom mig, men jag kom upp på benen igen ganska fort. Under hela matchen spelade dom ruffigt och var väldigt hårda i kroppen.
Efter hälften av den andra perioden blev jag knockad i huvudet och en bollstanäs tjej tog min klubba och kastade i väg den. Konstigt folk som kommer från bollstanäs måste jag säga....
Vi vann i allafall matchen (som tur var), och stannar på vår första plats i serien. Trots alla skador så ska vi vara väldigt nöjda över den här matchen, och vår insatts

Men som vanligt har jag inte bara en match per dag, haha. Senare ikväll har jag en div. 1 match mot Täby. Alla måste hålla tummarna för att vi ska vinna, för vi måste ju behålla våran första plats i den här serien också.
Täby är ett riktigt duktigt lag med många bra spelare så vi får verkligen ta i med hård handskarna och spela så bra som ingen annan kan göra. Men vi är minst lika bra vi, om inte bättre... Det kommer bli en tuff match ikväll som kräver en stor fokusering från oss spelare men självklart en bra hejarklack!

Imorgon är det sån där underbar måndag igen, eftersom jag börjar klockan 11.10. Jag har bestämmt mig för att ta en lång sovmorgon och njuta av en god frukost (inte för att jag tycker om frukost men iallafall) Haha.
Sen klockan 11.10 måste man börja använda hjärnan (igen..) vilket kan vara väldigt svårt för mig ibland (enligt andra iallafall, men jag säger inga namn pga. att dom "skylldiga" inte ska få allt för stora skuldkännslor).....

Men nu ska jag lägga mig framför tv:n, och bara chilla innan det är tid för att åka på match igen.
Föresten jag måste berätta världens nyhet innan jag slutar skriva, ni kommer att tappa hakan ner på golvet. Jag lovar, ähh skit samma det jag skulle berätta var; jag har inte plattat håret idag, hihih! det var det jag ville säga
Utseende fixerad? nono inte jag inte

                         image8
                                        Var bara tvungen att lägga ut denna fantastiska bild på mig och madde
                                                       Jag bara älskar madde på den här bilden, vilken pose!

Lördag, lördag, lördag och lördag

Igår var det romme, det var jättekul haha. Jag och sophie åkte nästan alla backar. Allt från gröna till svarta!          Men min fega lilla kompis Madde ville inte åka, så hon satt på en bänk nedanför barckarna. Stackarn jag hade skuldkänslor för henne haha. Bussen blev tuvärr inte lika rolig som man hade tänkt sig, självklart kommer man bland sjungande killar som är såååå störande. Men vi överlevde.

Nu sitter jag och madde i mitt rum framför datorn och pratar,pratar och pratar. Om allt och alla. Näh ni behöver inte vara oroliga, inget skit snack här inte.


Alla hjärtans dag

Idag är det den kända dag som vi kallar för alla hjärtans dag, då man ska ge något sött till sin beundrare.
Men så har inte min dag varit, denna dag har varit en helt vanlig dag utan att någon har uppvaktat mig. Men jag överlever. Det finns sånna söta och gulliga killar, två av mina kompisar har blivit uppvaktade med rosor. Kan det bli mer romantiskt?! Men sånna killar finns inte i min skola, haha men dom är snälla ändå.
Bara för att göra det lite extra just den här dagen så fick vi hjärtformade plättar och vanlijhjärt bakelser i skolan.

Men det är ju inte till den här dagen man gått och längtat hela veckan utan till imorgon. Klockan halv 7 ska vi ses vid skolan för att åka upp till romme. Det ska bli så jävla roligt haha jag längtar sååå!
Men det roligate kommer att bli att se madde åka skidor, haha näh jag skoja bara (du är nog jätteduktig gumman, du kommer lära dig). Jag och sophia ska visa killarna att vi äger dom på skidor (eller hur?).

Efter romme imorgon blir det fest, haah näh jag skoja. Bara en helt vanlig fördelsedags fest hemma hos Linnea, med tårta hoppas jag (annars blir jag besviken).
Men nu gott folk ska jag sova, det blir en tidig morgon i morgon. Väckarklockan kommer jag ställa redan på 05.00, så man ser någonlunda vaken ut när man kommer till bussen. Haha det värsta är ju att man är så himmla ful på morgonen, men jag är väll van det är bara att stå ut.

Ha en riktig bra fredag imorgon
                                                                                       image7


Tisdag

Äntligen är veckans jobbigaste och tråkigaste dag över, orkar inte ens skriva om alla lektioner jag haft idag.
Kan bara säga att jag är trött på att höra ordet SKÅNE (okej ingen fattar) som jag hör typ 1000 gånger varje no lektion. Jag vet inte riktigt varför jag sitter och skriver om det (?) för det är ändå ingen som fattar haha.

Tisdagar är mina lediga dagar, som betyder att jag inte har några träningr ( yes ). Näh nu kanske du tror att jag inte tycker om att träna, men det jag menar är att ibland kan det vara skönt att bara ta det lugnt.

Direkt efter sista lektionen idag ( gympa i västertorpshallen ) åkte jag och mammsen til skärholmens centrum, där köpte jag födelsedags present till linnea. Tänker inte säga vad jag köpte, det finns ju risk att hon läser der (och det vore ju inge roligt). Samtidigt som jag köpte present till Linnea passade jag på att springa in i en smyckaffär och köpa ett halsband till mig själv , eller det var inte jag som betalade den äran gav jag åt mammsen. Jag körde med den bästa lögnen som alltid funkar "jag betalar tillbaka när jag kommer hem" haha men jag tror hon överlever.

image5  Pöss pöss <3

En alldelses vanlig dag

Det kändes som om spanska provet gick jättebra idag, det var ganska lätt. Man skulle bara skriva om Spanien och Sverige (inte för att det är så intressant att veta).
Nu ska jag snart på innebandy träning, den börjar klockan halv 5 men vi måste vara där en kvart före så vi "hinner" snacka av oss HAHA. Jag fattar inte hur jag ska orka träna för jag är så himmla mätt, när jag kom hem fanns det nygjorda våfflor och det kan man jubara inte motstå eller hur?  MUMMS

Flera gånger under några dagar har jag hört att många inte vet att madde och jag är bra vänner eller att vi ens umgicks, haha så därför passar jag nu på att säga  att JA det är vi, madde betyder så jävla mycket för mig och jag är glad över att vi dragits till varandra igen. Det känns som om vi kan prata med varandra om allt. Både om oss själva men även lite skvaller!

Men nu ska jag byta om till träningskläder och snart börja gå mot västertorpshallen. 

wish
me good luck


Spanska prov

Det blev inte så lång sovmorgon för mig idag eftersom jag var tvungen att träna inför spanska provet som jag har idag. Nu har jag pluggat och det känns som om jag kan allt, det kommer nog bli bra. Spanska proven brukar inte vara så svåra, man ska typ bara skriva en text..

I natt blev lovisa sjuk, hon har typ fått inflensan stackarn. Hon får bara  inte smitta mig, för jag måste vara frisk på fredag då vi ska till Romme!
Det är så himmla tråkigt att bara sitta hemma och inte göra något så jag tror att jag ska gå lite tidigare till skolan, så man hinner snacka av sig innan provet.  Det är ju alltid någon där man kan prata med. 

                                                 image4  

Äntligen klar

Efter att ha tänkt hela kvällen på vad jag ska söka för gymnasieskolor är jag äntligen klar. Jag är nöjd med mina fem val (haha det var svårt att få ihop det). Mitt första val blev en skola jag aldrig riktigt tänkt på förän ikväll, men det blir nog jättebra. Hoppas det iallafall. Som tur är så är det ju bara preleminär sökning, så jag hinner ändra mig (bäst är väll det eftersom jag har sån beslutsångest) haha.

Men nu ska jag gå och sova. Imorgon börjar jag klockan 11.10, avundsjuk?! haha och det bästa är att det kommer jag göra hela den här terminen på måndagar

Romme Romme Romme

Jag längar så mycket så att jag håller på spricka. Men nu är det inte långt kvar, på fredag är det äntligen dax för den efterlängtande idrottsdagen till Romme!
Oj oj oj vad vi 9:or ska ha kul på bussen (stackars lärare) haha vi ska få en helt egen buss. Det är ju sista gången med västbergaskolan så nu gäller det att bygga på med roliga minnen, och självklart massor med kort som läggs ut på bloggen.

Hoppas dom här fyra dagarna i skolan går fort så det blir fredag! Jag längtar såååå

Söndag

I natt vakna jag med typ jättehög feber, har aldrig känt mig så varm i hela mitt liv. Jag tänkte direkt  "shit tänk om jag fått inflensan", men sen på morgonen visade det sig att febern var helt bort. Ibland kan man drabbas av konstiga saker, eller hur?
Den här dagen skiljer sig inte stort från igår, som vanligt hade jag innebandy match och som vanligt vann vi.
Inte för att skryta (kanske lite) men mitt lag Älvsjö aik F-92 ligger faktiskt först i både div. 1 och 2 och räknas som ett av stockholms bästa f-92 lag!

Just nu har jag lite svårt att se vad jag skriver, eftersom min sösta lilla katt sitter precis framför skärmen och leker med min toffs. Just när han är som mest störande tittar han på mig med sina söta små ögon och är så söt så man skulle kunna äta upp honom (inte bostavligt, men jag tror du förstår).

Men nu kan jag inte skriva mera, ska hoppa in i en dusch och bli lite fräsch.

image1   

Lördag

Usch, det är redan lördagskväll och bara en till helgdag innan det är dax för skola igen. Varje vecka när lördagen är slut känns det alltid lika tråkigt "varför måste helgerna vara så korta"?!

Den här dagen har det inte hänt specielt mycket, kan faktiskt inte komma på hur den kan gått så fort?! 
Som vanligt kan jag inte sova på morgonen så idag vaknade jag vid klockan 7 och hade typ kramp i min högra arm HAHA det gjorde faktiskt skit ont.  Men nu käns det bättre :)
Efter lunch var det dax att packa innebandy pryttlarna, byta om till matchställ och sjävlklart ordna frisyren. Sen var det bara att kasta sig i bilen mot Rönninge där vi skulle möta Balrog. Matchen gick bra. Vi nästan bokstavligt talat spelade  ut dom, och åkte där ifrån med en vinst på 5-2 ( till älvsjö of course). Efter en tuff match är det aldrig fel att ställa sig i en varm dusch (inte för att vattnet var så varmt men men det fick duga).

Alltså så räckte bara min dag åt en endaste liten innebandy match (försäg en väldigt viktig match) men inget mer.  Efter den överdrivna varma duschen var det middags dax, på menyn blev det hämt mat från restaurang (aldrig fel om man frågar mig). Efter det bänka jag mig framför tv:n  för att se melodi festivalen. Jag tänkte att de kanske för en gångs skull skulle vara några bra låtar och artister men jag hade fel... (som vanligt). Jag har faktiskt inga kommentarer, kan bara säga att dom skämmer ju ut sig!

Det var allt för ikväll för nu håller jag på att somna. Imorgon väntar en till viktig match som kräver att jag är pigg och glad.

Puss och kram


RSS 2.0