nickis

Jag och Lovisa får hålla nicoles blogg i liv medans nicole är så oansvarig och skiter i den.. :)

Tycker att du ska komma home nu, det är på tiden! vi måste ses när du kommer hem och ha tjej kväll och heeeeeela skiten. SHOPPA OCKSÅ! fan du är säkert pank nu :(

ÅÅÅÅÅÅH VA JAG SAKNAR DIG





Glöm inte besöka min blogg! ;d

fiass.blogg.se

lillasyster

förlåt nicole men din inloggning är faktist sparad på min data, så jag kunde logga in. busunge va ?
hoppas du har det uuunderbart i Portugal,tar med dig en snygging hem till mig och inte blir allt för brun, såg redan blek ut bredvid dig innan du åkte. men vi ses snart, puss på dig storasyster ! :DDD och du kan ju tacka tim för att jag fick låna hårddisken, han hade världens bästa (typ) serie, it's 70's show. jaja pusspuss 

för att göra min syster lite gladare, ska jag lova henne att
 ta ut ringen ur läppen och sätta in en plupp istället, då kommer hon bli glad !


Onsdag

Fia är ju en liten gullunge som går in här på bloggen ibland och skriver. Kommer sakna den tjejen så grymt mycket nu när jag är borta! Och alla andra nära kompisar såklart!

Taggad till tusen nu iallafall! Ska bli så grymt roligt att åka!

Så hejdå allihoppa, hemma igen om 16-17 dagar. Puss och kram



pääärlan

Någon som missat att nickis drar till portugal imorgon? jävla sviiiiiiin hon är!  vi har inte sett på ca 3 veckor och hon bara drar.. :( Men vi ses snart igen, wowowo :)
Jag som har en present till henne, höhö!


P.S förväntar mig (= jag ska ha) en present från portugal. :D :D :D :D :D :D :D :D

LOVE, puss och kram / din favorit sofia



tisdag

skönt att komma bort till landet lite i helgen, bara komma bort från stockholm och ta det lugnt. Men nu är jag iallafall hemma, vilket jag också varit de senaste två dygnen men har haft massvis att göra så bloggen har inte riktigt hunnits med. Den mesta av tiden har bara ägnats åt att fixa saker inför portugal. Gaaah åker imorgon! Men nu så här lite mindre än ett dygn kvar är nog det mesta fixat, bara lite små saker kvar.. Små saker som till exempel att jag måste packa om... snark snark , varför ska alla väskor vara så små?! hehe

Känns som om 16 dagar i Portugal kommer bli en evighet! Riktigt skönt ska det bli, men självklart kommer man nog längta hem efter familjen och vänner. Får helt enkelt hålla mig sysselsatt hela tiden så jag inte har tid att längta! Ska i vilket fall som helst bli riktigt roligt och skönt att komma bort. Jag felicia tim och wille kommer ha det bäst!

Nu snart blir det en sista vända in till stan, pussiluss

fredag

sorrrrry förlåt förlåt men jag är lite dålig på att skriva i bloggen under sommaren. Men det är väl ändå ingen som sitter inne vid datorn och läser här?!
Dagarna som varit har iallafall tillbringats ute i solen med dom bästa. Riktigt varmt i vattnet överallt nu! stort gilla

Idag fram tills på måndag blir det landet med wille felicia och tim. Uppe i norrtälje någonstans. Bra att vila upp sig en helg innan det är dags för portugal i 16 dagar på onsdag!

Nu måste jag packa ihop lite kläder inför helgen, PÖÖÖÖSSIPÖSS





tisdag

Hej min kära läsare. Skrev världens bästa inlägg igår (okej lite överdrivet kanske) men iallafall så försvann det så då blev jag sur. Alltså en förklaring varför det inte dök upp något inlägg igår...
Fanns inte heller mycket intressant att säga om gårdagen. Work work hela dagen, sen däcka jag i sängen av sömnbrist och vaknade upp vid halv tio på kvällen.

Idag däremot är jag ledig! Och jag har faktiskt planer inför dagen, ska nämligen till Trosa med mamma och syster för att träffa faster. Lite lunch nere i hamnen är planerna. Riktigt mysigt, älskar den där lilla staden!

Nu ska jag in i duschen, efter en natt i mitt varma rum känner man sig inte så fresh precis. Ha en bra dag pussiluss

jag och bästavän i våras. GAAAAG SNART SKA VI TILL PORTUGAL!

 


söndag

Helgen har varit fullpackad med saker. Utgåg, jobb, bad, solning och ja massor mer.
Idag är det iallafall söndag, den 11 juli vilket betyder att det är vm-final, vilket även det betyder att det blir jobb ikväll. Maaaaasssor av jobb. Men innan det ska jag och familjen ner till farmor på lunch för att fira henne eftersom hon fyllde år förra veckan. Lite segt men man måste ibland.

Skriver senare om jag hinner, puuuuuss



min torsdag

God kväll gott folk. Hela dagen har spenderats ute i solen på flatenbadet med felicia. Lite senare kom även fanny och gav oss sällskap. Riktigt skönt i vattnet och i solen tills några jäkla moln ville förstöra för oss. Men vi fick iallafall nästan fem timmar ute i solen. När molnen dragit in över oss började vi dra oss hem, helt utsvultna så påvägen hem blev det till att köpa med oss mat, lite god dricka och dra hem till felicia och äta.

Hyrde en film nu på kvällen. Fish tank. Riktigt bra! Lite hemsk sisådär, men sånna filmer gillar jag! Nu är det snart dags att sova, man blir ju helt slut av att vara ute hela dagen. Men först ska jag kolla lite på tv. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag somna..

Nattinatt 


onsdag

Morgon träningen är nu avklarad så nu snart blir det sol och bad med mamma moster och kusinerna. Myyyspys
Ikväll är det jobb igen. Härligt liv man har: sova träna sola jobba

Pussshej

time for work

jobb hela kvällen. Peace out




trötter

Det var riktigt varmt och skönt i vattnet i långsjön. Helt underbart när man kan vara ute och bada på kvällen utan att frysa även fast solen är påväg ner. Är det sånt här väder det kommer vara hela sommaren eller? Känns nästan som det. Men det klagar man icke på!

Jag är sååå grymt trött. Hade velat gå och hyra en film men vette fan hur jag ska orka gå. En stor fråga är till och med hur jag ska orka resa mig från stolen. Kanske får samla på mig energi så jag iallafall kommer upp för trappen så jag kan välja en film uppe i vardagsrummet? Gaaaah varför har man inte rulltrappor hemma?! Skulle vara till stor nytta för mig och min trötthet just nu.

okej andas in, andas ut, andas in, andas ut. Nu ska jag pallra mig upp för trappan. Pussokjaaaam




från och med du



bokat och klart

Goa, Indien i vinter i tre veckor!

längtar längtar längtar längtar längtar!




måndag

Landet hela helgen var otroligt skönt! Sjukt varmt så det blev sol och bad hela dagarna.
Kom hem därifrån igår och då var det nästan bara att vända ut direkt för att gå på personal fest. En riktigt lyckad kväll. Dock vaknade man av lite snurr i skallen i morse och huvudvärk (som jag aldrig annars brukar få, hmmm). Kom i vilket fall som helst hem vid fem, riktigt länge sen man var ute så länge!

Nu snart blir det bad i långsjön med wille och tim. Pussilusss


fredag

Drar till landet över helgen. Sol och bad hela dagarna!
puss o kjam


torsdag

Har nyss kommit hem från skäris med mamma där det blev lite shopping. Ska slå till på stort och lägga in bilder på det senare. För nu är det nämligen dags för träning. Herregud jag glömde ju träna igår liksom. Inte OK. Så nu drar jag ut i och springer i en halvtimme.

Ikväll blir det middag och film med angelica, bell och kanske kerstin.




RSS 2.0