Måndag

Efter skolan drog jag och angelica till fridhemsplan för att träna. Så kom nyss hem därifrån, fått i mig lite middag och snart ska jag iväg på innebandyträning. Jag är helt slut. Längtar verkligen tills jag kommer hem ikväll.
Sova sova sova, det enda jag kan tänka på just nu. Tur att man börjar vid kvart över tolv imorgon. Jag älskar verkligen mina tisdagar, onsdagar och torsdagar. Bara tre timmar i skolan!

Nu måste jag packa upp ena träningsväskan och packa den andra. Puss


väldigt fin bild måste jag säga haha... Jag och angelica


söndag

Blev fem raka vinster i cupen. Ännu en vinst igår kväll med 5-3 (då jag också lyckades få en lårkaka sista minuten...). Imorse med 1-0 och senare på dagen med 12-0. Vi vann alltså hela gruppen och gick till final där vi skulle möta det lag vi mötte i morse som vi bara vann med ett mål över. Riktigt duktigt lag. Ryska mästare i hockey! Dom såg tydligen innebandy som ett fyspass?! haha
Ble tyvärr förlust i finalen mot detta ryska lag med 2-1... Riktigt surt.

Känner mig ändå riktigt nöjd, vi är så grymma! 6 mål och 5 assist lyckades jag få till med under cupen iallafall, helt okej!

Nu ska jag vila mitt stackars lår och kropp som är helt slut. Har inte blivit mycket sömn i helgen..
Pussiluss


vinst mot estland

vinst med 6-1. Riiiktigt bra match! Känner mig väldigt nöjd :)
Nu blir det vila i några timmar och sen bara tagga om till kvällens match.


Lördag

Matchen igår kväll slutade med en överlägsen vinst på 11-1. Sånna siffror det ska bli om det är en fredagkväll!
Nu är det dags att åka iväg till tumba och hallen igen för ännu två matcher idag. Nu på morgonen möter vi ett lag från estland så det ska bli intressant.

Skriver senare igen

Håll en tumme för mig, pööss

Fredag

Kom nyss hem från dagens idrottsdag. Heelt slut. Vet inte riktigt varför eftersom vi treor nästan inte gjorde något men ändå är jag sjukt trött! Så nu blir det lite vila innan det är dags för middag och match ikväll.
Minibar cup hela helgen med start ikväll klockan nio för våran del. Riktig härlig matchtid måste jag säga, eller inte.. Känner att man kommer vara helt slut efter den här helgen med 6-7 matcher. Men det ska bli kul, cuper är ju det bästa som finns!

Nu blir det film, puuussss

-

"Vår djupaste rädsla är inte att vi inte räcker till
Vår djupaste rädsla är att vi har omärliga krafter"




tränatränatränaträna

Blir till att tvinga sig ut och träna i det härliga vädret nu! Om jag har riktigt tur hinner jag nog hem innan det börjar regna igen. Hoppas det!




Torsdag

Kom nyss hem från skolan, med en liten "mellanlandning" inne i stan för att små shoppa lite med Bell och Angelica. Nu väl hemma fick jag äntligen slå på min dator som vi fick tillbaka idag i skolan. GROV LÄTTNAD!

Ikväll är det ingen innebandyträning så blir nog lite löpning för min del lite senare. Annars blir det bara till att ta det lugnt hemma. Puss på rumpan hejdå


första skoldagen avklarad

Är nu hemma från första skoldagen. Hände inte mycket i skolan utan mest information, fick slkort och åkte till enskede en snabbis för att kolla in vart vi ska ha frilufsdag på fredag. Sen drog jag och angelica tillbaka till liljeholmen och åt lite lunch, subway! Efter det tog jag en liten shoppingrunda i min ensamhet. Är det inte det bästa som finns att shoppa ensam ibland? Kände verkligen ett behov av att shoppa lite nya saker, aja blev iallafall inte massor. Men en ny blus och två höst tröjor. Perfekt nu när det tråiga höst vädret är på ingång..

Ska underhålla mig själv i två timmar nu innan bästa bell kommer över. Sen är det innebandy som gäller mellan tjugo över sex och halv nio! 
Kanske finns något bra på tv att titta på nu?! Hoppas det! Puuuuusssshej


Onsdag

Dags för skola idag!
Tänk att man alltid ska gå upp för tidigt första dagen.. Så nu sitter jag här färdig och redo för skolan, taggad till tusen och bussen går inte fören om en halvtimme. Så datan blir min lilla vän nu ett tag som ska fördriva min tid.

Efter skolan blir det lunch med mina flockor, köpa gymkort och senare innebandyträning. Och det bästa, bell kommer öven med till älvsjös tränign ikväll. Så blir lite middag här hemma hos mig innan jag följer med den flickan ner på träningen.
PUSSILUSS




.

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need..






övningskörning på G

min sista dag på sommarlovet är otroligt seg. Finns inget att göra. Ska iallafall övningsköra när mamma kommer hem med bilen. Jag vill ha körkort!

I väntan på mamma blir det nog lite lunch, pöss


Tisdag - sista dagen på sommarlovet

Morsning morsning. Har precis fått på mig lite smink, fixat håret och klätt på mig. Hade bestämt mig för att åka och sola men nej jag orkar inte. Får ta tag i brännan när skolan drar igång. Vilket är imorgon! Idag är alltsp sista dagen på sommarlovet. Helt sjukt vad det känns som om det gått fort, men ändå inte på något sätt för man har ju hunnit med hur mycket som helst. Helt klart riktigt nöjd med sommaren som varit!
Nu är det bara att se fram emot jullovet. Exakt 4 månader idag tills jag åker till goa i lite mer än 3 veckor! Blir nästan avundsjuk på mig själv, läääängtar. Men först har jag en hel termin framför mig.. Men tredje året känns ändå inte lika hårt och jobbigt, kommer nog bli ganska roligt. Bara massa planering inför studenten och massa med studentskivor!

Sista dagen då da, vad ska man göra?! Hade planer att dra till gymmet senare. Får se om madde mår bättre så hon kan följa med. Sjukt taggad på träning!
Nu innan får jag komma på något annat att göra. Kanske övningsköra lite, eller shoppa. Får se vad det blir.

Pussiluss


poooooortugal!


Måndag morgon

Har typ kramp i benen på morgonen så kan verkligen inte sova. Ligger bra och vrider och vänder på mig och försöker få bort den lilla smärtan i benen. Men nej det går inte. Därför vaknar jag vid halv åtta på en ledig dag... Min näst sista dag dessutom innan skolan drar igång.

Nu blir det iallafall frulle och sen börja fixa mig. Ska iväg till tyresö för att träffa bell idag. Mitt hår kommer även bli fixat idag eftersom det inte hann meds i fredags! Efter det är det träning ikväll. PUSS


helt slut

Kollar just nu på Irene Huss på tv. Lite små läskig sådär, men jag ska nog överleva skräcken! Efter filmen är det sovdags. Helt slut efter den här helgen med både match igår, lite fest på kvällen och en match idag. trött 

Godnatt

Sista kvällen på sista helgen på min sista sommarlov


Sista kvällen på sista helgen på min sista sommarlov. Jag tänker därför lyxa till det med lite kladdkaka.
Och försöka göra en bloggdesign till fia, men jag har helt hjärnsläpp. Kommer inte på något...

En liten ny till mig lyckades jag iallafall slänga ihop!

PUSS


Fredag

Sista helgen innan skolan börjar har nu startat. Därför går man upp vid åtta på morgonen för att njuta av varenda minut, eller så beror det på att man även idag inte kunde sova på morgonen.. Men jaja nu är klockan elva och jga är pigg och glad. Som sagt det är ju trots allt helg nu.

Idag ska jag träffa bell som jag ite träffat på jättelänge! Planerna är att äntligen fixa mitt hår. Den tjejen är verkligen sjukt bäst på det! Kommer nog bli jättefint :)
Imorgon är det DM som gäller så blir nog en lugn kväll för mig. Så ligger tanken till iallafall

Får se vad jag hittar på nu innan jag ska möta upp bell. Skulle behöva ta tag i lite saker här hemma som att städa.. Mamma och pappa skulle nog älska mig väldigt mycket då. Bra attman städar när dom ändå inte är hemma på någon dag, hehe ser ju lika stökigt ut när dom kommer hem sen igen.. Men det är ju tanken som räknas! Skulle också behöva komma till en cubus affär eftersom jag hittade snyggaste midje kjolen där igår som inte fanns i min storlek.. Varför ska det alltid bara finnas stora storlekar kvar?!! Affärer borde ju tänka om lite och köpa in fler normala storlekar eftersom alla typ har samma. Får se om man orkar pallra sig iväg för att kolla det.
men först städning! PÖÖSS




.

Take me as I am, or watch me as I go


Torsdag

Jag är trööööttttt.
Bowlingen idag med fia var väldigt roligt , och självklart tog man hem vinsten! Väldigt viktigt. Från högdalens bowling åkte vi sedan vidare till liljeholmen är jag självklart hittade lite saker som jag kunde slösa mina pengar på. Tur att sofia var med som har rabatt på cubus eftersom hon jobbar där. Kändes inte lika slösigt då på något sätt. Väl hemma var det bara att åka iväg på träning direkt. Innebandyträning och fysträning, mmmyyyysigt värre. Ännu bättre när man missade bussen och var tvungen att vänta i en halvtimme och sen märker att man tappat sl kortet... Och massa mer knas. Klantig som man är ibland

Nu blir det lite OC innan det är dags att sova. Natti natt


vill sova mer

Varför kan jag aldrig sova på morgonen?!
Hatar att vara morgon pigg... men pigg nej det är jag inte direkt. Men kan inte somna om


Onsdag

Dagarna bara flyger iväg, bara en vecka till skolan börjar! Sjukt vad sommarlovet gått fort. Men oj så mycket man hunnit med!
Även idag har jag varit med angelica. Vi började med att ta det lugnt med en film hemma hos mig. Sen blev det stan för att fixa lite saker och sen vidare till Liljeholmen där vi mötte upp felicia. Min lilla bönis som jag inte träffat på en och en halv vecka! Vidare mot skärholmen för att fixa ännu lite mer saker. Sen blev klockan mycket och det var dags att åka hem. Lite segt vad man ska hitta på efter middan (blää för dötid) så gick och sprang i en halvtimme. Och efter det en långpromenad med mamma min. Alltså helt slut nu med andra ord

Sooooov länge imorgon! Och sen bowling med fia, wooho!
Natti natti

dags för innebandyträning

Har varit med mina söta lilla vän angelica hela dagen. Lunch i stan och sen hem till mig och kollade på film; Little miss sunshine! Så himmla rolig film

Men nu ska jag dra iväg på innebandyträning. Först en timmes hallträning och sen en timmes fysträning. Mmmmyyyysigt med fys i regnet! PUSS

Tisdag

Jag vaknade tidigt i morse, orkade inte ligga kvar för att tvinga mig till sömn utan upp och hoppa. Lite deppig blev man när man såg det tråkiga vädret.. Jag som hade planerat att här bada, men nää tror det blir bang på det i det här tråkiga vädret. Istället blir det fika i stan med angelica. Myyyyysigt.

Nu ska jag fortsätta att kolla på smallville. gäller att vara snabb på att skriva blogg så man hinner i reklampausen!

lugnt och skönt

Sitter och halvtittar lite på göta kanal medans jag samtidigt ligger här med datorn i sängen.
Blev till slut övningskörning med pappa idag. Massor med bilar ute på gatorna, snacka om att man fick panik! Men grym som man är lyckades man komma hem krockfri. Min pappa är nog lika stolt över mig som jag själv är, eller nästan... Senare på kvällen mötte jag upp tim. Satt och snackade och kollade på massa bilder. För herregud vad bilder man har på datorerna. Inte undra på att dom går lite segt hehe. Men så värt, för vilka minnen man har alltså!

Nu snart blir det hopp i säng för att sova. Imorgon blir det träning på morgonen, träffa angelica på dan och sen innebandyträning på kvällen. Likely like. Godnatt

Måndag

Tycker sista veckan innan skolan börjar alltid är lite smått seg .I och för sig är man ganska trött i kroppen idag efter 4 dagars träningsläger, men ändå herregud vilken seg dag det här var alltså! Tur att man har lite planerat i veckan iallafall. Ska nämligen träffa mina favorit flickor på onsdag, som jag nästan inte träffat på hela sommarlovet.
Nu snart blir det iallafall övningskörning med papi för att hämta upp mamma som varit på kryssning. Senare blir det god middag och sen frågeteckenfrågetecken. Min kväll är alltså lika planerad som min dag har varit, alltså kommer ingenting hända... Men får se, något kanske dyker upp. Lite mer träning ska nog hinnas med iallafall!


8 dagar ledighet kvar innan helvetet drar igång igen. Näää skojja bara, skolan är skoj. Sista året blir nog ännu bättre. Känner mig lite smått taggad. Skönt när allt blir som vanligt igen! Och lite datanörd som man är ibland kan jag ju inte ljuga och säga att jag inte längtar tills jag får tillbaka min dator. Väldigt efterlängtad!

Nu ska jag tjata på pappa en sista gång att vi ska ut och köra. Han har nämligen sagt "snart, om en stund" i tre timmar nu...




Felicia & jag på hotellet i Lissabon. STEEEEEEEK

notis till mig själv!

jag får inte glömma att göra Sofias bloggdesign, och det ska bli såååå snygg!

Hemma

Nu är jag äntligen hemma från lägret. Heeeeelt slut i kroppen.
och inte för att klaga så har jag väldans ont i min fot där jag lyckats fått till det med tre sår precis bredvid varandra, har inte direkt varit det skönaste att spela med. Meeen nej inte klaga bara bita ihop.
Ska vila mina små sår ikväll iallafall, och min kropp som snart dör. Godnatt

Träningsläger

Åker på Träningsläger i Köping nu. Hemma igen på söndag kväll
usch känner redan smärtan av den otroliga träningsvärken som man brukar få vid det här tillfället varje år..

Ha en bra helg!


Onsdag

Godmorgon, vaknade nyss av att solen sken in i mitt rum. Har däremot inte kollat om det är bra väder ute eller om solen bara luras lite med mig. Nu snart blir det iallafall lite frukost och sen stor städning av mitt rum. Tänk att alla ens kläder alltid hamnar på golvet efter att man prövat dolm.. Efter städningen är det dags att börja packa väskan inför träningslägret! Usch hatar att packa. Ska nog anlita en personlig packare.


ögongodis

Sprang på världens hunk idag! Stefan från Paradise hotel, gaaah så snygg! Jag typ dog för ett ögonblick



Bara det jag ville säga, nu ska jag sova nattinatt


träning

Snart är det dags att dra iväg på träning. Jag gillare grymt. Tänk att träning kan vara så skönt?
Har föresten kommit överens med tim att det inte ska bli någon fest nu på en månad. Nononono alcohol. Bara massa träning. Jag tror på mig själv. Jag kommer klara det galant!

Nu ska väskan packas inför träningen. Pussilusssilussiluss



Tisdag

Godmorgon, vaknade lite av panik. Hade ställt klockan på nio för att hinna upp och äta frukost och fixa mig innan jag skulle iväg, men vaknade istället för tio minuter sen , alltså vid tjugo över tio. Blev världens panik iform av att studdsa upp ur sängen och springa till badrummet för att hinna fixa mig. Jag trodde nämligen att bussen jag skulle hinna med att ta gick om tio minuter. Men sen plingiling i huvudet kom jag på att det är halv tolv jag ska åka och inte halv elva som jag hade trott. Huuuh nu har jag iallafall en timme på mig att ta det lugnt.

Stan idag med mina små älsklingar Fia och Angelica. Planerna är kolla in ung08 (något man bara måste göra haha) och sen äta lunch inne i stan. Senare ikväll är det dags för första innebandyträningen. Riktigt skönt att det drar igång igen!

Nu ska jag bränna håret lite platt, pussiluss




någon snäll person där ute

..som skulle vilja ge mig massage?! Nacken min mår inte bra, nej absolut inteinte bra...


när jag väl börjat shoppa... kan jag inte sluta

Torsdagen ägnades ju i shopping gallerian i nästan 12 timmar, och ja idag blev det shopping igen. Var ju bara tvungen att köpa ett par skitsnygga svarta klackskor och en tunika.

Vad ska man använda alla sina pengar till liksom? Lika bra att använda dom till något.
Kanske spara lite iallafall, funderar starkt på att åka till värmen igen. Riktigt taggad! Höstlovet spiiikat. Någon som är på?!




Måndag

Morsning morsning! Jag och angelica vaknade för någon timme sen, skönt med lite sovmorgon. Blev lite frulle och snart ska vi iväg för att fixa lite saker. Senare ikväll blir det övningskörning med papi och... aaa något mer var det. Hjärnsläpp! Bra att man planerar saker utan att komma ihåg vad! :)

Känner att jag skulle vilja shoppa lite, så shopping i skärholmen blir det med ankan nu, pussiluss

Söndag

Kom nyss hem efter gårdagen. En helt okej lyckad kväll måste jag säga. Först förkrök i Snättringe och senare in till stan och in på klubben summer. Vädret var ju däremot inte det bästa, spöregn, åska och blixtrar nästan hela kvällen. Inte en favorit om man frågar mig.
Värsta när utgångskvällar börjar bra är väl ändå att det alltid ska bli massa knas i slutet av kvällen. uschusch.

Nu ska jag iallafall springa iväg till bussen för att möta Angelica i Liljeholmen. Myskväll med film och massa snack är planerna. En äkta söndagkväll i mina ögon.


Lördag

Många timmars sömn i natt, något jag verkligen behövde. Tyvärr ville inte min otroliga huvudvärk försvinna för nu är den tillbaka. Känns som om huvudet kommer sprängas i tusen bitar! Får bli ett stort glas vatten och lite vila. Den bästa medicinen mot huvudvärk?
Ganska dystert med det här gråa tråkiga väder, usch fy och blä för regn. Jag vill tillbaka till solen och värmen. Kanske ta en sista minuten? Fast nää, på tisdag drar ju innebandyn igång, och på torsdag är det dags att dra iväg på träningsläger.

Så denna lördag bli alltså den sista lediga på väldigt många veckor. Sen är det bara innebandy innebandy innebandy. Men träning är najs, muuucket najs. Jag gillare. Men så iallafall, min sista lördag hade jag tänkt med en liten utgång. Får se hur kvällen slutar.

Nu blir det iallafall middag i form av hämtmat. Grekiskt! Mums


Hemma

Sverige igen! Jag har haft det grymt i soliga Portugal. Riktigt skönt att vara borta och bara ta det lugnt. En minnesvärd resa. Men nu är man hemma, och konstigt nog känns det riktigt skönt. Borta bra men hemma bäst!
Bilder och allt sånt kommer upp så fort alla lagt in sina bilder och skickat till varandra, massvis med fina bilder.

Så tyvärr inga bilder idag för nu är det dags att sova. Känner att det inte kommer bli svårt att få till lite sömn i natt. Däckmode gånger tusen. Tänk att man kan bli så trött av att vara ute och resa?

innan jag stänger ner datorn och börjar röra mig mot sängen måste jag ju berätta att under de sista två dagarna var vi i lissabon. Och vad gör man i lissabon om inte att shoppa?! Så igår blev det shopping i en sjukt stor shopping galleria i nästan 12 timmar! Riktigt skön känsla att slösa bort massa pengar. Jag gillare

Dags att sova, nattinatti


Lovisa är här igen !

shohoo !
på freda kommer nicole hem , roligt va ? :) ja jag saknar faktist henne.
är inte van att vara utan min storasyster och förebild. nu kommer hon reta mig för förebild, men äsch !
jag tycker iallafall att hon va borta förlänge, hon kan ju inte bara överge oss såhär, inte okej !
men på fredag åker vi och hämtar henne, lovar att hon ska skriva då, ska påminna henne !
även fast jag har guldfisk minne, men kan ju pröva att komma ihåg. håll ut några dagar till sen kommer hon
hem och bloggar på riktigt ska ni se ! :)
pussar från lillasyster Lovisa


det va nicoles idé att sätta på den där rosa näsan på mig och hur hon tänkte med
klänyporna vet man ju inte, ibland förstår man inte vad som försegår i den där blondinens
hjärna ..


RSS 2.0