En lugn kväll

Efter en riktigt jobbig träning i den varma hallen har jag bara tagit det lugnt hemma. Gick upp och hyrde två filmer , en såg jag med mamma och nästa blir i min ensamhet inatt. Eller snart tror jag rättare sagt. Får inte somna bara..

Nu får det räcka med blogg skrivande för ikväll, godnatt

Måndag

Ny vecka, nya tag, nytt liv, nya mål, nya måsten, nya drömmar. Japp så är det helt enkelt.

Klockan är ungefär 12 mitt på dagen och jag har inte hunnit med så mycket mer än att tagit en springrunda i värmen. Jobbigt men skönt. Har lovat mig själv att börja med det nu varje morgon. Har också hunnit med två samtal med matilda och snart ska vi prata igen och ha lite seriöst snack... haha.  

Senare blir det att jag träffar Matida, vi har inte riktigt bestämt vart vi ska ses eller vad vi ska göra men det ordnar sig alltid. Blir nog mer planer när vi ska snacka snart.

Nu kommer pappa hem från Goa, måste upp och ge honom en stor kram!!  pusspuss

.

Jag vill och ska klara det, jag har bestämt mig..
jag behöver det för att känna mig glad,
vara nöjd med mig själv och vara den jag egentligen är...
Och det här handlar bara om mig, och vad jag känner.
Det är jag som ska må bra, och det kommer jag göra,
för som det är nu gör jag inte det... 

Så mitt nya liv börjar nu




Ikväll..

..Blir det att dra till Rålis (förmodlingen). Jag och Matilda som är riktiga fest fixare tänkte dra ihop lite sköna människor eller bli uppraggade som i fredags? Haha får se vad det blir, lär nog bli att dra dit folk. Men om det är några som är på idén att festa i rålis lite är det bara att slå en pling och dra med sig alla sina vänner.

Puss

14.25

Jobb även i morse och efter det en liten snabbis till Farsta centrum. Men nu ska jag ut och springa i värmen.
puss

Lördag kväll

Åkte till Tumba nu på kvällen och umgicks först med madde och jim och sedan therese innan det var dags för mig att åka hem. Hade bara ätit lunch på jobbet vid kvart i tolv så jag var ganska så väldigt mycket hungrig när jag kom hem vid halv elva tiden. Blev en riktig lördagsmiddag, hahah nämligen potatisbullar, värmda i ugnen. Oj vilken energi jag lägger ner på mat.

Nu om en minut börjar en film på tv som jag tänkte ge en chans att försöka hålla mig vaken. Annars blir det nog o.c ikväll igen. Men om jag känner mig själv rätt slutar det nog med att jag ligger sovande i soffan, men sömn behövs för att orka med jobbet. Nej nu är det time för mig att tvätta bort sminker, borta tänderna och byta om. Godnatt 



oj så snygg man blir på bild då.. haha men man bjuder ju på sig själv!

- GÖÖÖLDFISCH

Lördag

Medans alla låg och sov imorse åkte jag iväg till jobbet och jobbade i några timmar, sådär ganska härligt att tillbringa sin morgon med, haha dagen har känts hur lång som helst. Kanske beror på att det varit så varmt så man har gått runt på jobbet och typ dött av värmen? Men jag lever, och sitter just nu inne för att komma bort f¨fån solen en stund.
Somnade nämligen ute på altanen när jag kom hem, inte bra.. Speciellt inte bra eftersomjag fått några riktigt konstiga pigment fläckar på hela magen. Måste gå til läkaren och visa dom så det inte är något allvarligt.

Tanken var igentligen att jag skulle åka till älvsjö badet och sola med madde , therese och deras pojkvänner men klockan blev för mycket så det skulle bara vara onödigt om jag åkte ända dit. Haha jag kanske skulle se lite mobbad ut om jag låg där själv med mina två kompisar som båda har pojkvänner?! Men kvällen lir nog troligtvis att jag åker till tumba och träffar dessa små tjejer och deras sällskap. Så länge sen vi träffades! Blir ju nästan aldrig längre att vi kan träffas..

Nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa lite saker här hemma sen innan jag ska dra iväg

Puss

 
 

R.I.P

The king of pop...



Underbar dag

Vilken dag alltså, det blir bara varmare och varmare. Och inte ska man klaga. Ibland kan svensk sommar vara underbar.
Ikväll ska jag iväg och träffa Matilda, vi tänkte dra till någon äng och ha det chill. Men måste ändå bli en tidig kväll eftersom jag jobbar både imorgon och söndag. Men som tur är börjar jag inte förän klockan åtta, vilket betyder sovmorgon!

Men nu ska jag ut och bronscha, puss



Trött

Ska om tio minuter iväg på en härlig två timmars träning i värmen... Men orkar verkligen inte, jag är helt slut i kroppen. Skulle helst bara vilja ligga hemma och fortsätta se O.C första säsongen som jag började med för någon timme sen. Haha så himmla bra!

Nu måste jag iväg

föresten idag har jag blivit riktigt härligt solbrun!
PUSS

2045

Satt och tänkte tillbaka lite på min gymnasietid, och hur fort ett år gått. Helt sjukt att jag ska börja tvåan i gymnasiet till hösten och om två år ta studenten! En liten rolig sak som vi gjort under detta år är ju den berömda idol filmen som vi gjorde, kom helt plötsligt att tänka på den, och måste ju självklart lägga upp den!

haha så typiskt mig att den enda dagen jag väljer att ha mjukis på mig är när film ska spelas in....

Titta och njut gott folk! Nu ska jag ut i solen och dränka mig i sololja



Torsdag

Kom hem för drygt en timme sedan. Var som sagt i Flatenbadet igår med massor av människor och klockan blev så mycket att både bussar, tunnelbanor och tvärbanan till mig slutade gå, så som tur var fick jag sova över i bagarmossen. Vilken kväll säger jag bara, tänk att så mycket kan hända..
Men nu är jag iallafall hemma i trygghet, nää jag skoja, kvällen igår var bra trots allt. Nu ska jag ut och sola och kanske sova lite? Med mina max tre timmars sömn inatt är det nog okej att få ta igen lite i solstolen?

puss

Dresscode

Träffade Madde och hennes kille en stund i stan idag. Hade ögonen öppna för söta sommarklänningar och hittade denna läckra på gina tricot. Skorna jag har på mig är de jag köpte igår. 
Blir nog denna look ikväll när jag ska ut till flatenbadet med lite människor, men nu hinner jag nog ut och jobba på brännan lite mera, eftersom jag inte ska börja åka förens vid halv sju tiden.  Puss


Hemmakväll

Blev en kväll hemma. Satte mig ute på altanen med en kopp te, vilket var otroligt mysigt. Men när jag sitter där med mitt goda te som inte var så gott idag så kände jag hur magen kurrade. Så det fick bli en liten nicole a la special, nämligen mackor och glass. Så gott tillsammans. Nu är det dags att ta tag i städningen av mitt rum som jag gått och flyttat fram nu varje dag. Puss


Så här fint var mitt hår för ett år sedan! Naturligt blont och långt
saknar saknar saknar.. Men så ska det bli igen!

Tisdag kväll

Kom precis hem från stan, allt som behövdes köpas blev inte köpt men ett sol puder kom jag iallafall hem med. Hoppas nu bara att det blev rätt färg för min hy. Blev också en liten middag på tacobar, mums mums. Men tyvärr fick jag ont i magen, som vanligt.. Måste verkligen kolla upp min mage hos läkaren igen, för det är ju inte normalt att få ont varje gång amn äter?

Kvällens planer med picknick blev inte riktigt så, eller hade helt glömt bort det förens jag läste det precis. Andra planer dök helt enkelt upp. Troligtvis eller kanske rättare sagt så ska jag och matilda med på fest eller så drar jag ner till sjöberget och träffar lite folk. hmm eller ska man stanna hemma och kolla på fotbollen?

aja vi får se hur kvällen slutar, hare bra! kanske skriver senare

puss

Tisdag

En dag har gått sen jag färgat det två gånger och nu denna tisdag har det färgats två gånger till.. Först en mörkare färg som jag nämnde att jag skulle göra i inlägget innan men idag yttligare en färgning, men denna gång fick det bli hos frisören. Hon ordnade till det lite med blonda slingor. Kan ju inte säga att jag är lika blond som förut (vilket jag inte vill vara) men dom blonda slingorna gjorde det lite fräschare plus att det kommer blekas i sommar. Så det är bara att hålla ut!
Vad jag mer gjort denna soliga, varma och helt underbara tisdagen är att ha solat och köpt skor i morse. (bild på skorna läggs in senare). Ikväll eller rättare sagt om en timme ungefär ska jag träffa Matilda och ta en liten shopping kväll. Vi funderar också på att ta en riktig chillkväll, köpa lite picknick och sitta på något mysigt ställe. Ladda inför imorgon helt enkelt! Då det är partaj på flatenbadet, så om du vill hänge med är det bara att ringa eller smsa mig ! Mååånga ska hänge med haha.

Men nu ska jag fixa mig lite! PUSS

   

Måndag

Godmorgon!

Har varit en ganska jobbig natt, sträckte nämligen vaden när jag sov så jag vaknade skrikandes. Ajajaj så ont det gjorde.. Och inte nu heller på morgonen har det gått över.. Men det fina vädret hjälper mig att inte stoppas inomhus för att vila sträckningen utan idag blir det en soldag. Har inte planerat vart än men går väl antagligen till något bad i närheten eller stannar på altanen. Nu är det iallafall dags att bli lite brun, och framförallt försöka bleka mitt hår i solen... Blir nog troligtvis en till färgning senare idag, men den här gången en toning i mellanblond. Betyder att jag blir lite mörkare men det är väl lika bra? Så får det blekas i sommar.

Nu blir det på med bikinin och ut i solen, ha det bra!

PUSS

ps. så fort mitt hår blivit bra läggs det ut bilder på bloggen igen, haha

Håret är färgat

Inlägget innan kanske förklarar lite av den ångesten jag helt plötsligt fick i morse. Satt nämligen vid datorn och kollade på bilder när jag var blond när jag helt plötsligt förstog att jag faktiskt passade bättre i min naturliga blonda färg än det bruna. Gick runt hela morgonen och fick bara större och större ångest "varför färgade jag bort mitt blonda hår"?!

Så lika snabbt beslut som när jag färgade brunt satt jag med blond färg i håret vid lunchtid. Och resultatet blev lite av en chock... Jippi, blev nämligen orange/gul/röd..... Fy fan säger jag bara (ursäkta språket) men usch usch usch. Så med detta "vackra" hår gick jag runt hela dagen, har inte velat kolla in i en enda spegel. Hela tiden bara försöka hålla tårarna inne...
Men sen fick min lilla hårexpert Matilda hjälpa mig, så vid tolv tiden inatt färgade vi ruffset igen med en hårfärg som hette naturblond. Kan ju inte direkt säga att det blev jättebra men bättre iallafall. Långt ifrån nöjd.. Är fortfarande lite skifftningar i rött och orange? Men det är nog mest väldigt ljust, hehe vitt... Men nu säger min kloka hjärna att jag ska låta det vara, färgen kommer lägga sig om några dagar och förhoppningsvis bli lika bra som det var innan allt.

Solen som kommer i veckan kommer nog också kunna hjälpa till att bleka det lite ! Nu är det dags för att sova, ska upp tidigt imorgon och lägga mig i solen. Godnatt, skriver imorgon

Blondin eller brunett?

  

eller
 




Midsommardagen

Usch finns verkligen inga ursäkter till min dåliga uppdatering. Ska verkligen bli bättre med det nu ,handen på hjärtat!

Under den vecka som gått har jag hunnit med ganska mycket. Två arbetsdagar som gick galant men gjorde mig dock väldigt trött eftersom det var tidiga morgonar. Allt annat som hände under dagarna orkar jag inte gå igenom, men veckan har helt klart varit packad med massa roliga saker.

I torsdags blev jag medtvingad till landet vilket inte var populärt från min sida. Så midsommar firades med filmtittande med syrran princip hela kvällen. Verkligen jätte trevligt.... Jaja nu är jag iallafall hemma! Ikväll hade jag tänkt att dra ut men vet verkligen inte om jag orkar, får se hur det blir

Föresten så har jag största ångesten om vilken hårfärg jag ska ha.. Brunt? eller blont?


PUSS

Lördag

Igår hade jag absolut ingen ork att blogga eftersom kvällen/natten innan blev ganska jobbig (torsdags). Men nu såhär två dagar efter mår jag bra igen. Torsdagen ägnades iallafall vid flatenbadet med massor av människor, blev lite tokigt när vi skulle dit men som tur var vi fyra smarta tjejer så vi liftade haha. Vad som händer senare orkar jag inte prata om.

Igår fick iallafall bli en lugn dag, i och med att jag var väldigt trött... På dagen låg jag mest framför tv:n och sov lite. På kvällen hade jag tänkt att dra på fest, men nej jag valde istället att gå på bio med mamma. Vi såg slumdog millionaire, en riktigt bra film! En skön kväll med andra ord. Men en till lugn kväll orkar jag inte med så ikväll blir det utgång, efter att varit på middag hod grannarna.

Var inne på bilddagboken och hittade lite gamla bilder. Haha ett år gamla

 

puss

Dance In The Shadows


Bloggen sover

Har inte skrivit på ett tag, eller rättare sagt så har inte bloggen varit lika mycket uppdaterad som förut. Har helt enkelt haft saker för mig hela tiden. Fast på kvällen borde jag ju hunnit? Jag får skärpa mig!

Nu är det iallafall sommarlov, vilket man kanske inte har en känsla av på grund av det här vädret, men nu är jag iallafall ledig till den 24 augusti! En väääldigt lång sommar, som ska bli bäst?! Ja men absolut, jag är taggad till hundra.
Igår när Matilda skulle ner till matsalen för att träna sin låt inför idag blev det att jag följde med. Och från att jag inte skulle sjunga något så hamnade jag iallafall på scen idag och var helt plötsligt med i tre låtar. Haha jag och matilda sjöng everybody changing, sen sjöng en kille en låt där vi var med i refrängen och sen den somriga den blomstertid nu kommer. Kan ju erkänna att nervositeten höjdes 1000 gånger när man tog i mikrofonen uppe på scenen, tyckte först att allt kändes lugnt men sen när musiken sattes igång ojojoj vad benen skakade. Först var det avslutning för ettorna och då gick det väl helt okej, eller vi båda var grymt nervösa då vilket jag inte vet om det hördes men aja. Andra avslutningen för tvåorna gick då bättre iallafall. Haha men låten kanske inte var helt rätt för min röst, men det var ju som sagt bara matilda som skulle sjunga den först. Tycker iallafall att Tildis var grymt duktig!

Nu ska jag försöka planera kvällen lite, får hoppas på att det slutar regna

PUSS PUSS

onödiga skoldagar

Känns verkligen som om man kommer till skolan och inte gör något, ska ha lektioner men dom består bara av ett snabbt betyg prat på max en minut och sen får man sluta.. Och om man har otur får amn vänta i några timmar på nästa lektion då ännu ett snabbt betygprat ska göras. Så ungefär så här ser mina dagar ut, väntan väntan väntan. Haha men varför klaga? Det är roligare än lektioner iallafall, men man skulle ju inte tacka nej till sommarlov eller helt lediga dagar.

Ikväll är det träning och lyckligt vis ska vi ha beeptest. Haha så det blir bara att springa på!

Nu pallar jag inte skriva mer för nu börjar mitt humör bli riktigt dåligt..
puss


Ett dygn som brunett

Jaha och då har man snart varit brunett i ett dygn, och det känns faktiskt väldigt bra. Trivs mycket bättre så här. Eller jag passar i båda helt enkelt så får se vilken färg det blir framöver, men nu håller jag mig till brunt ett tag. Färgen blev jättebra förutom att det är lite blont (?) på vissa ställen. Men det kommer nog fixa sig, i annat fall så lägger jag på en ljusbrun färg.
Igår blev det inte utgång förän klockan tolv på kvällen. Vi åkte till årsta men var inte där så jättelänge men sedan hem. Idag blir det lite plugg och senare grillning med laget. Hoppas att det här fina vädret håller i sig! Nu ska jag börja fixa mig lite.

Puss puss

 

Lördag

Kvällen igår som tillbringades i Orminge på fest blev mycket lyckat, ända till (ursäkta uttrycket nu) men en turkjävel slog filippa. Hur kan en kille slå en tjej? Då har man väl ändå gått för långt, omoget skulle jag vilja säga.
Men kvällen var iallfall rolig innan det här, lärde känna massa nytt folk vilket alltid är positivt.

Nu kommer nog inte många tro på mig...Men snart ska jag åka till stan med matilda och köpa hårfärg. Haha idag ska det blonda ruffset bli brunt! Matilda som är min lilla hårspecialist får självklart äran att färga mitt otroligt fina hår, haha. Hoppas verkligen att det kommer bli bra och att jag kommer passa i det. Känner helt enkelt att jag inte orkar vara blond längre. Man måste ju testa på lite saker. Folk säger även att man ser äldre ut och att ansiktet ser smalare ut i brunt hår, så ja tack !

Nu måste jag fixa det sista och åka iväg. Skriver senare!
Puss puss

ps. bilder från orminge kommer så fort dom kommit upp på facebook

Torsdag - helg

Änrligen är helgen här, och JB bjuder på en extra dag. Haha treorna i skolan tar nämligen studenten imorgon så olyckligt vis får vi vara lediga. haha en underbar otur. Kan ju säga att det känns ganska skönt att slippa dom onödiga skoldagarna som nu i slutet av terminen inte innehåller något. Har precis samma som igår bara suttit hela dagen, lite fika på mattelektionen, träffat nya mentorn och sedan bara gått och väntat på spanska lektionen där jag skulle ha muntligt prov. Men ändå så har dagarna varit ganska nödvändiga eftersom vi fått veta betyg. Idag till exempel fick vi tillbaka matte nationella som visade ett vg, blir även vg som slutbetyg i matte a. I engelska lika så ett vg och i svenska förhoppningsvis ett mvg (måste bara lämna in min svenska text, som måste bli mvg!) . I arbetsmiljö och säkerhet blev det också ett mvg och i spanska ska jag göra en extra uppgift för att försöka få mvg eftersom jag ligger precis mit emellan. Hälsa betygen får vi veta på tisdag men har ganska stor koll hur de kommer se ut, de flesta mvg och resten vg. Så helt okej kommer betyget se ut när det bli hemskickat under sommarlovet.

Juste ändrade planer om skolavslutningen, blir inte att vi sjunger ave maria utan kommer iställer vara med och hjälpa matilda lite med hennes låt, typ sjunga med i refrängen. Men det blir skitbra! Kände helt enkelt att inte min hals håller för en hel låt. Jag blir galen på min hals. När jag hostar låter det som allt i halsen ska gå sönder.. aj aj..

Nu ska jag sova och ladda inför helgen
Puss puss


Onsdag

sitter i matsalsbordet med det allra sista plugget nu, känns underbart skönt.  Ska bara försöka anstränga till mig all koncentration jag har så jag kan bli klar med den här spanska texten, ska nämligen ha muntligt imorgon så skriver ner vad jag ska säga.
Dagen i skolan har varit väldigt onödig. Kom dit halv nio och hade inte något förän höv fyra då jag skulle sitta och göra nationella i matte till klockan fem. Dagen har alltså bestått av att springa runt över allt och prata med folk, eller om jag ska vara ärlig vet jag faktiskt inte hur jag utnyttjade min tid? Lite plugg som jag hade missat blev iallafall gjort efter lunch.

Efter skolan blev det först lite chill hemma och sen en jobbing tur på 5 km. Mycket skönt, förutom att jag hade ont i knät. Men nu måste jag plugga det sista, puss

aldrig bättre

Jag blir aldrig frisk, det börjar bli lite jobbigt det här... Halsen bara krånglar,varje kväll känns det nästan som om jag har feber och jag är otroligt trött hela tiden, har nästan ingen ork till någonting. Undrar verkligen vad det kan vara? Kan läkaren haftf rätt med körtelfeber? Men isåfall inte en som brutit ut och drabbat mig lika hårt.

Men jag har faktiskt ingen aning, vill bara bli frisk och få tillbaka min ork....
Nu ska jag iallafall försöka sova, trots alla tankar.... puss godnatt


Minnen



Madde, jag vet att vi inte har hunnit träffats lika mycket som förr. Nästan ingenting på senaste tiden. Var nog ett halvår sedan som vi umgicks helt själva, och jag måste säga att jag saknar den gamla tiden. Den tiden vi hade varndra hela tiden. Självklart har vi så mycket mer nu som betyder grymt mycket för oss, men vad som än händer tror och hoppas jag att vi aldrig kommer sluta finnas där för varandra. I sommar kommer vi kunna ses hur mycket vi vill.
Jag saknar dig gumman. <3

R.I.P datorn

På torsdag ska datorerna lämnas in till skolan... ångest? Ja verkligen eftersom jag har allt sparat på den här datan och allt kommer raderas under sommaren. Så om en stund när pappa kommer hem ska vi åka ut och köpa ett usb minne eller en intern hårddisk, får se vad det bli. Vet ju nästan inte skillanden själv så haha. Men det blir nog bra, viktigast att allt blir sparat och kan flyttas över någon annan stans. Kommer kännas konstigt att inte ha en egen dator i sommar, och den andra vi har här hemma är ingen höjdare, eller rättare sagt så är den bara jobbig eftersom den är stationär. Så jag vte inte riktigt hur det  blir. Men jag får väl helt enkelt flytta över mina sparde saker dit.

Men nu måste jag fixa mig lite, sitter med dusch handduken på huvudet. Senare blir det nog att träffa Matilda

Puss puss

?



ont ont ont

Har så himmla ont i halsen. igen.. Eller jag kanske inte ska säga igen utan det har aldrig gått över sen jag var sjuk. Får nog åka till doktorn igen, sist sa dom ju att det var körtelfeber..
Men nu ska jag kolla på sex and the city innan det är dags för att sova. Puss puss

Underbart väder

Vilket underbart väder det är. Nu kan ju ingen klaga?! När man kommer tillbaka till skolan en måndag och ser att alla är solbrända känns det verkligen att det snart är sommar. Sex skoldagar kvar bara, och bara en helg. Ska verkligen bli otroligt skönt att bli ledig, man får ju bara hoppas att vädret är lika bra som nu. Ska ju tyvärr bli lite sämre nu i veckan men hoppas verkligen på bra väder till fredag och helgen.

Just nu är det direkt uppdatering från solen för min del. Sitter ute på altanen och känner hur solen bränner. Ska nog snart ner och sätta på mig bikini och lägga mig och sola en stund innan det är dags för träning. Får nog också samtidigt som solningen plugga lite på en sak som ska vara klart imorgon. Måste ju vara sista grejen nu?!

Solen väntar, skriver senare ikväll
Puss puss

juste nu höll jag nästan på att glömma.. Jag var ju på provfilmningen idag. Finns inte så mycket att säga mer än att det nog kommer bli väldigt svårt att få den eftersom det var många och säkert hård konkurrens. Men jag gjorde mycket bra av mig iallafall, så vi får se.

Måndagmorgon

Godmorgon, har precis ätit frukost och kollat på vakna med the voice ett tag. Men nu är det dags att fixa sig inför dagen. Outfiten blir en av de nya linnerna som jag köpte igår och till detta ett par svarta leggins. Hoppas att det blir bra, för just idag vill jag verkligen att allt ska bli perfekt. Däför är det nog dags för mig att börja redan nu med att ixa håret och kläderna, sminkningen tar jag sen precis innan jag åker.

Håll tummarna för mig nu. Ha en super bra dag
Pusspuss


RSS 2.0