onsdag

30 juni idag vilket innebär att det är mammas och pappas bröllopsdag. 20 årig till och med! Grttis till världens bästa föräldrar <3

Idag har jag och felicia virrat runt i handen för att fixa pass till henne. Planerna var även att shoppa men nej vi orkade faktiskt inte. Vi spara oss het enkelt. (nej jag har inte slagit mig i huvudet ,det kan ju faktiakt vara bra att spara pengarna lite).
Ska snart börja fixa mig inför kvällen. Först blir det middag på restaurang med familjen och sen utgång på honey honey.

Nu blir det lite mys med jordgubbar, grönsaker och grönsaksdip med mamsen och papsen

pusssiluss


tisdag

Dagen har bestått av träning i morse och sen solning med min lilla angelica.
Nu är det jobb som gäller fram till elva ikväll, peace out


måndag

Dagen började med att fixa lite saker i stan med några kompisar, sedan hem då jag däckade i sängen av en otrolig huvudvärk.. Sov ungefär två timmar och väcktes sedan av att telefonen ringde. Jappjapp jag behövdes tydligen nere på jobbet.
Kom hem för inte så länge sen så nu blir det snart till att sussa kudde. Jobb imorgon kväll igen så får se vad man hittar på att göra på dagen. Träning står först på schemat iallafall.

Nu skriker min säng efter mig. Natti natti


söndag

Nu är jag hemma. Haft en grym midsommar och helg uppe i dalarna! Fullt ös hela dagarna med massvis roliga och minnesvärda saker. Tummen upp upp. Trött nu? ohja. Har inte blivit mycket sömn under dom här fyra dagarna eftersom jag bara legat och störts av snarkningar och massa myggor som ätit upp hela mina ben.

Ska njuta av varenda sekund i min egna säng inatt. Längtar! Men en liten stund ska jag nog orka vara uppe. 
Imorgon blir det troligtvis jobb, så bara ladda om batterierna

puss o kjam

Dalarna

Nu drar jag till dalarna. Hemma igen på söndag!




Beautiful monster




packat och klart

väskan är nu packad. Har däremot lite problem med att få i allt.. Oväntat?! Får nog bli en väska numero dos!
Imorgon blir det iallafall dalarna med anthony tim och världens bästa fia tills på söndag. Skönt att komma bort från stockholm ett tag och bara göra något annat.

Nu ska packningsproblemet lösas, ha en bra kväll så höres vi imorgon
puss

Onsdag

Solen skiner idag igen. Hela dagen igår blev det solning på eriksdalsbadet och idag blir det solning ute på trädgården. Har legat ute och stekt i någon timme så nu blir det lite lunch. Pannkakor!

Lite senare idag blir det en sväng förbi gymmet och sedan packa inför Dalarna dit jag ska mellan torsdag och söndag.
Nu är da food klar, skriver senare pussojkam

tisdag

Har precis duschat  efter att jag varit ute på min morgonträning. Underbart att vara ute och träna på morgonen i det här vädret! Så nu är jag värd en god frukost.
Ska snart börja fixa mig inför dageBns sol och bad med vännerna. Eriksdalsbadet i sikte! Kommer bli en toppen dag ute i solen.

Idag följer även kameran med. Känner att sommarbilderna måste börja rulla in.
Hörs senare, pusspuss


sol och värme <3


sussa kudde

inlägget innan, vad ska man säga mer än att jag har en väldigt gullig bästavän (lite kosntig kanske, nää skoja). Vad skulle jag göra utan dig fia?!

Idag kom syster hem från frankrike där hon varit i lite mer än en vecka. Gullungen hade köpt lite presenter åt mig. En stor mentos och massor med tictac. Trots att man många gånger bråkar och då för tillfället hatar varandra älskar jag den där lilla flickan väldigt mycket! Skönt att ha henne hemma iallafall, började bli lite segt med bara mamma och pappa hemma i huset.

Nu ska jag lämna datorn för ikväll för att kolla på några oc avsnitt. Man behöver ju sin dagliga dos av den serien! Och lite godis till det.. Vet att jag bestämt mig för att inte äta sånt, men man är väl tvungen om ,am fått det i present? Annars är det ju dåligt stil av mig hehe

UUUHHH BLÄÄÄÄ det flög in en blomfluga i näsan på mig!!!! Ni vet sånna där riktigt små.. uschusch. För er som vill veta alltså! :D


Mot sängen, skriver imorgon igen
natti natti


jag och syster som små


Sofia 'favoriten' Hamngren

Heeeeeej heeejj heej hemskt mycket heeej, ni minns mig va?  vem minns mig inte.. HIHI
Jag skulle bara slänga in en kram till nickis så när hon läser det här kan hon kram luften och känna en kram tillbaka från mig. Så funkar det nu för tiden! Med skicka-kramar-via-internet-till-din-bästa-vän!

Nicole, jag ler för dig! wowowow hahaha tråkigt jag haaaaaar


Måndag

Tjena hej hej halloj bloggen!
Solen ville inte lysa på mina och felicias bara ben idag på gubbängsfältet.. usch så kallt det var! Ska komma ihåg det ögonblicken någongång då det är riktigt riktigt varmt. Som det kanske blir imorgon? Vädret ser faktiakt väldigt lovande ut hela veckan. Upp mot 25-30 grader. Kan någon ens minnas en svensk midsommar med en sån värme?! Så imorgon blir det sol och bad (om inte tidningarna ljuger för mig). Jobba lite på brännan så man vågar sig ut med korta shorts utan att skämmas ihjäl.

Har nyss ätit lite middag. Köttfärssås och keso, mums mums. Om lite mindre än en timme är det dags att dra iväg på säsongens sista innebandyträning. Bäst att man ger allt man har idag, tills man stupar

Nu är det dags att börja ta på sig träningskläder. puss och kjam




söndag

En onödigt stressig dag .
Vaknade upp och tog det väldigt lugnt i morse. Riktigt skönt med sovmorgon efter den långa jobbdagen igår.
Lite senare under dagen drog jag till stan med jonas där även madde och jim var. Så vi kikade runt i lite affärer, eller rättare sagt jag kikade runt i affärer och dom var tvungna att följa efter mig som små ankungar. Det gillar vi! Fick iallafall med mig hem ett par nya klackskor och en bikini. Perfekt nu inför värmen som kommer på tisdag. Sola bada sola bada sola bada, jag är taggad! 
Tiden flög iväg i stan så stressstress hem för att hinna byta om innan det var dags att åka till jobbet. Punklig som man är hann jag vara hemma i 5 minuter för att sedan vända ner mot liljeholmen för att jobba. Brasilien match ikväll vilket restaurangen trodde skulle dra dit hur mycket folk som helst, men icke sa nicke utan denna söndag var det väldigt lugnt där nere. Blev alltså bara tre timmars jobb för mig eftersom det inte fanns något att göra. Kändes lite onödigt att stressa så mycket för att hina dit, men men det är iallafall lite intjänade pengar. Plus att det var ganska skönt att komma hem och få en ledig kväll, och äta!

Imorgon har jag blivit med dragen på handboll med felicia. Så bara upp och hoppa tidigt för att åka iväg till eken cup. Ska bli fint väder så kan nog bli riktigt najs att vara ute hela dagen. 

snart dags att sova, natti natti  




lördag

Som vanligt började morgonen med en löprunda. Nu efter lite film tittande har jag hällt i mig lite mat som jag ska stå på hela jobbdagen. Inte det bästa eftersom vi aldrig hinner äta på jobbet. Så lunchen klockan två på dagen får bli kvällen och nattens bensin! 
Idag är det iallafall jobb mellan fyra till halv två i natt. Möööney möööney

ska fixa mig nu och sen dra iväg. Tror jag ska ta fram valpögonen och få pappa att skjutsa mig, hehe

pussiluss 


Fredag

Godmorgon. Har precis kommit in efter min dagliga morgon löprunda. Sjukt jobbigt för benen idag i och med att jag jobbade hela kvällen igår... men det var bara att kämpa på! Ska bli riktigt skönt att ställa sig i en dusch! Om mina ben ens orkar det, dom känns ganska så döda.

Idag, ikväll någongång är det dags för jobb igen. (Nej jag har inte så stor koll på saker) Får fråga min kära pappa när han vaknar när jag ska börja. Riktigt bra att lägga över ansvaret på andra haha det gillar vi
Kan bli ganska svårt att planera dagen eftersom jag inte vet vilka tider jag jobbar, men om det blir sena tider ska jag försöka träffa madde, får se om det blir ett gympass eller en promenad. 

Nu skriker duschen på mig, skriver senare pussipuss  


död

Hemma från jobbet nu. Jag är helt slut! Mina ben är döda, ajaj nästan kramp...
Nu blir det till att bädda ner sig i sängen och kolla på en bra film. Bara vila upp sig på nytt så jag orkar jobba imorgon igen, och helgen

natti natt

jag älskar mitt liv

Sova, träna, jobba, sova träna, jobbaSova, träna, jobba, sova träna jobba Sova, träna, jobba, sova träna, jobba Sova, träna, jobba, sova träna, jobba, Sova, träna, jobba, sova träna, jobba


torsdag

vaknade nyss av att mamma kom och väckte mig. jag som sov så gott....
Var iallafall skönt med en sovmorgon eftersom jag ska jobba idag. Börjar vid tre och slutar vid 01 i natt (?). Nej men har faktiakt ingen aning om när jag slutar, ska dit vid tre för att lära mig kassan och sen får vi se om jag ska jobba eller inte, men om jag ska det blir det hemgång vid ett halv två i natt. Gaaaah sjukt många timmar!

Vädret är fantastiskt idag så nu innan det är dags att fixa sig inför jobbet blir det solning i nån timme ute på altanen.

pussiluss

"ursäkta, håll käften"

...Ja det fick jag felicia och wille höra på teatern idag. Stackars vuxna människor som missförstått det där med vad social är för något och inte fattat att ungdomar gillar att prata. hahahaha ja vi fick oss då ett gott skratt!
Teatern var iallafall bra, eller ska kanske uttrycka mig med att det lilla jag såg så var den bra.Däremot hände det något med ljudet så dom var tvungen att avbruta efter halva. Så typiskt att det händer när man väl gör något. Men aja, jag fick komma hem snabbare och värma mig. Alltid något positivt!

Räknar ner minuterna tills sex and the city börjar på tv. Har blivit helt fast i serien! Så varje kväll 23.15 ligger jag fastklistrad i sängen och kollar på den underbara serien. Gilla gilla gilla.
Så nu under de 45 minuterna som är kvar blir det nog till att kika runt lite på nelly och hm för att hitta en bikini att skicka efter. Helt sjukt att man inte lyckas hitta en enda snygg bikini när man är ute i affärerna... Får hoppas på att dom har bättre på webbshoppen.

Skriver imorgon igen, nattinatt






utsvulten

Jag och bönis har varit ute och solat hela dagen. Lite orättvist att hon var brun menmen vad ska man göra. Lite senare kom även Filippa och Mia förbi. En toppendag!

Men efter en heldag i solen utan att ha ätit något är jag helt utsvulten. Mat mat mat!
Ikväll blir det parkteatern, haha

nu ska jag duka bordet inför middan, pussiluss


godmorgon sverige

Väckarklockan ringde för en timme sedan, då var det bara på med träningskläder och springskor för att ut och springa. Riktig skön löprunda i den sköna solen. Oj så hurtig man är! 
Idag är en sån dag då man bara älskar vädret. Så idag och imorgon då det ska bli ännu finare väder får man passa på att vara ute. Nu snart efterfrukosten ska jag och mami åka till skärholmen en snabbis för att kolla på bikini, skulle verkligen behöva en ny. Och efter det ska jag träffa mina flickor för att glassa i solen.

Nu är plattången varm så nu ska ruffset på huvudet fixas till. Skriver senare
Pussiluss

nmac


filmdags

Har nu både varit ute och sprungit och övningskört. Väldigt stolt över mig själv! Har nog aldrig varit så grym på att köra som jag var idag. Stora framsteg måste jag säga! Men efter allt detta känner jag mig helt slut så blir nog en bra film snart och bara ta det lugnt. Upp tidigt imorgon bitti för att träna, övningsköra och köpa bikini. Min snälla mamma och pappa gav mig en liten överraskning idag när dom kom hem från landet; lite sommarpengar. Så nu har jag råd att shoppa, uuuuunderbart. En tusenlapp rikare helt plötsligt, riktigt snällt av dom. Sånna överraskningar gillar man väldigt mycket. Eller vad säger ni? :D 

Nu ska jag välja ut en bra film och ha en lugn och skön kväll. Höres tomorrow igen mina vänner
pusspuss




dags för en löprunda!




jag är räddad från spökena!

Blev lite ändringar så jag och angelica drog in till stan istället. Tog en proemnad på en timme och sen så var man ju självklart tvungen att kolla in i några affärer. Lite shopping behöver man!

Nyss kom mami och papi hem så nu slipper jag vara ensam! Riktigt skönt. Så ikväll blir det grillning med mina käraste föräldrar. Men innan det träning.

nu ska jag iväg och fixa lite saker med mamma, skriver senare
pusspusshejhej

tisdag

Jag och angelica tog oss en riktig skön sovmorgon. Så nu har vi precis ätit lite frulle och ska snart börja fixa oss inför dagen. Planerna är att åka till södersjukhuset och hälsa på vår lilla bell som ligger och har det bra där. Fast nää, synd om flickan. Hon blir nog glad iallafall när vi kommer och hälsar på. Leka lite i barnrummet! woho

Skriver senare, pussiluss


mina coola flickor


myskväll

Träningen gick bara bra förutom att jag har fått ont i mina fötter igen och lyckades knäcka handleden. Men skador har man lärt sig att leva med under det senaste året. Så skitsamma. Lite tigerbalsam och sen kör man! Men tyvärr gör handleden lite för ont just nu, så får hoppas att det går över.

Min lilla angelica kom nyss över hit. Så ikväll blir det myskväll med godaste loka vattnet, chocklad, grönsaker och grönsaksdipp!Mums mums. Till allt det goda ser vi filmen 1408. Kommer nog sluta med att vi ligger och gråter av rädsla haha.

nu ska jag vara lite socia så höres vi senare puss


B2 & jag <3

segt

jag har det tråkigt. Jag hatar att vara ensam. Jag har ont i ryggen efter i lördags då jag sov på golvet. Det är riktigt synd om mig nu... Tycker jag iallafall. Jobbiga problem man har måste jag säga.

Jag får panik, måste komma på något att göra nu innan det är dags för träning. Pussilusss


JAG SKANR MIN BÄSTAVÄN! KAN DU BARA KOMMA HEM!


söndag

jobb på bauhause hela dagen igår, på kvällen blev det utgång på honey honey och idag jobb igen. Ganska så bra start på sommarlovet att tjäna lite pengar.
Efter jobbet drog jag tim och anthony hit hem och åt lite middag och såg på film. The mist, hjääälp hjäälp hjääälp jag har en känsla av att det kommer komma stora spindlar och äta upp mig inatt... Kanske inte bästa filmen att se när man ska sova ensam.

Och inte blir man mer säker när man läser att det går runt en våldtäcktsman uppe på hägerstensåsen!
För att inte skrämma upp mig själv alldeles för mycket så ska jag kolla klart på hairspray som går på tv nu. Den filmen om någon borde ju få en att glömma bort allt läskigt.

pussilussilusspuss

lördag morgon

Jobbet på o´learys igår gick skitbra! Vad var jag ens nervös över? Var skitroligt och fick massor med beröm så får hoppas på fastanställning till efter sommaren, det skulle ju vara hur bra som helst.
Klockan hann bli ganska mycket igår innan man kommmit hem och hunnit somna. Så inte många timmars sömn innan klockan ringde imorse. Slängde mig direkt i en dusch och nu sitter jag och äter lite frulle. Borde nog gå ner och fixa mig lite inför dagen. På med målarkläderna! Bästa outfiten alltså, så jäävla snyggt. Grabbsen kommer och hämtar mig om en timme så blir det jobb på bauhause hela dagen. Men var fan är solen någonstans?! Blir lite besviken på vädret just nu...

Ha en bra dag, puss


jobbjobbjobbjobb





min lilla älskling

Min lilla älskling är skadad...Rinnande var från ögat och ett stort sår på huvudet som även det varar och blöder. Lilla pluttenutten min.  


Fredag

Vaknde nyss. Det regnar. Vill bara gå tillbaka till sängen...
Har störts hela natten av olika saker, men värst var nog att 06.45 ringer mitt jobb. Liksom kvart i sju på morgonen en fredag! Nej då svarar man bara inte utan trycker på upptaget och somnar om. Dom ville tydligen frågaa mig om jag kunde jobba på fredag men nooop det går icke för då ska jag jobba på bauhause.

Ikväll är det jobb mellan sex och ett på natten. Hur ska en kvällstrött människa som jag orka detta?! Blir nog ändå tvungen att lägga mig i sängen igen och vila så jag orkar kvällen och natten. hehe.
Nej nu ska jag inte vara seg. Hade faktiskt tänkt mig att börja fixa mig snart och sen dra till liljeholmsgallerian för att köpa lite saker. Får se om jag kan dra med mig syrran. Hon åker ju till Frankrike tidigt imorgon bitti och blir borta nästan en och en halv vecka så hon borde ju vilja umgås lite med sin storasyster innan hon åker? hmm

skriver senare, pussiluss


jag & syster i Dublin i vintras

torsdag kväll

gulligt av min lilla fia att logga in och göra ett inlägg. pussar och kramar till den söta flickan.
Efter träningen var jag helt slut så efter duschen la jag mig i soffan och kollade på film. Riktigt skönt. Somnade vid tio tiden och sen dess har jag sovit. Så nu när mami och papi kom hem blev jag väckt. Blää super duper trött. Ska fortsätta med min sömn alldeles strax. Imorgon blir det en låååång sovmorgon. Jobb mellan sex till ett på natten så gäller att vara pigg då. Får alltså bli en riktig liten slö dag tomorrow. Gud så skönt det behöver jag!

Nu orkar ögonen snart inte hålla sig öppna längre. Får hoppas att jag hinner till sängen innan jag slocknar!
nattinatti

nickiluuulu, måste bara säga att du är så jävla klockren! 
I love you twin

Vi måste ses snart så du kan få din present, handgjord av mig . Hahaha ååh så vackert!




torsdag

Huvudvärk gånger tusen... uscusch. Man ska inte glömma att dricka vatten när man varit ute och och tränat i solen. Började morgonen med en löprunda och sen dess har huvudet inte varit okej. Så har bara tagit det lugnt idag. Snart är det dags att åka iväg ännu en gång för att träna, innebandyträning och fysträning. Ber till gud att vi inte ska köra ben på fysen, hej träningsvärk isåfall!

Ikväll har o´learys nån special öppning så mamma och pappa ska jobba där hela natten. Imorgon är det min tur att jobba där för första gången! Lite nervös men det ska nog gå bra :D Känner däremot att min familj dissar mig lite, jobbar hela kvällarna och nätterna nu i några dagar och sen åker alla ifrån mig så jag blir ensam. Hjäääälp kommer komma massa spöken och ta mig!

Nu ska jag vila mitt huvud lite innan det är dags att dra på träning, pussiluss

bilder från igår :)

  
 

sommarlovet

jag har nu bestämt mig för att det här sommarlovet (som är det sista) ska bli det bästa någonsin! 


@tyresö

Är hemma hos bell på tyresö med Angelica. Vi har nyss firat vårat sommarlov med lite kladdkaka och jordgubbar. Smaskens smaskens.
Just nu färgar bell angelicas hår. Ser lite roligt ut just nu men det blir säkert bra! Man vill ju inte ens tänka på hur man själv sett ut efter färgning. Därför man lovat sig själv att aldrig mer färga håret. Jag litar på solen istället, hej vithårig!

Ikväll är planerna att dra till flaten. Grillning och bad är det som gäller. Kommer säkert bli jättemysigt. Är väldigt taggad på att bada! Det är ju sommarlov nu så bara att tagga till :)


Tisdag

Är nu hemma efter tim och willes student firande. Först blev det willes mottagning och efter det direkt till Tim. God mat och god dricka så jag var nöjd och glad, haha. Fast inte riktigt, har mått dåligt i några dagar nu, halsont med jobbigaste hostan och huvudvärk. Inte så roligt, men bara bita ihop imorgon är det sommarlov! tagga tagga

Nu är det dags för mig att sova, upp tidigt imorgon för att åka iväg på avslutning. Får se hur första dagen på sommarlovet kommer firas, något ståhej lär man nog få till.

försten så är jag lite avundsjuk på min lilla felicia som är i värmen just nu... en vecka utan sina bästavän är långa 7 dagar

Nattinatti





ticktack

Känner mig riktigt uttråkad. Har verkligen inget att göra... Finns inget på tv att kolla på och datan är ju bara tråk. Så vad mer kan man göra?! Typ liksom asså liksom ingenting
Imorgon blir det iallafall en liten sovmorgon för mig eftersom jag ska iväg på tim och willes student. Får se om det blir flak för min del. I vilket fall som helst blir det student mottgning hos båda pöjkarna senare på kvällen.

 Perfekt för nu kom jag på något jag kan göra, välja kläder till imorgon! Woohoo min tråkiga kväll är räddad   


Måndag

Blir snart hämtad av min lilla skjuts och sen blir det ut och jobba i solen hela dagen. Mycket skönare än att vara i skolan!

ska fixa det sista nu, pussilussiluss


Justin Bieber - Never say never




söndag

Äntligen hemma i mitt eget hem. Helgen har varit i fullgång hela tiden. I fredags drog jag och felicia och kollade på match och efter det åkte vi hem och sov hos wille för på lördag morgon skulle vi iväg och jobba på bauhause. I 7 timmar stod vi och målade stugor så det kändes riktigt bra sen efter att veta att man hade tjänat ihop lite moneymoney. Direkt hem efter det och fixa sig för utgång. Vi drog till det nyöppnade stället honey honey, en riktigt rolig kväll! Sov hos Bell ute på Tyresö så klockan hann bli ganska mycket innan vi kom hem. Slockna direkt när vi kom hem och sov enda tills tim ringde och väckte mig i morse och sa att vi skulle jobba igen. Så han och anthony kom och hämtade mig på tyresö så drog vi och jobbade på bauhause igen. Riktigt najs att stå ute och måla när det är sånt fint väder!
Nu är jag iallafall hemma efter en helg med jobb, utgång och jobb utan någon större sömn. Helt slut. Imorgon på dan blir det jobb igen! pengar rullar in som det ska det går bra nu.

Nu mot soffan för att njuta av lite lugn och ro. Pussiluss

 


Fredag

Halloj bloggen, äntligen är det helg och äntligen är allt med skolan klart! Sista provet blev gjort i morse. Är lite stolt över mig själv att jag orkade upp efter bara tre timmars sömn för att göra provet. Igår var det iallafall student firande som gällde! Först var vi på riddarholmen för utspringet, sen drog jag och wille in mot stan för att fixa felicias present. Fiffiluriga som vi är fick hon en korg med skumpa, sprite, sourecream chips, jordgubbar och tio stycken cheddar cheese! Sn lite senae var det dags för studetn mottganing och senare på kvällen blev det utgång på Chaplins. En riktig super dag! Längtar redan tills det är min tur att ta studenten, men tyvärr är det ett långt år kvar.. Men men!

Skoldagen idag blev väldigt kort, provet på en halvtimme och sen slut så efter det åkte jag in mot stan för att hämta min lön som saknades förra månaden. Kände då att jag lika gärna kunde köpa något nytt klädesplagg för pengarna så blev en kort liten shoppingrunda. Hittade äntligen den klänningen jag gått och letat och tjatat om de senaste dagarna nu! Hehehehe ja jag har varit i stan fyra dagar i rad nu och kollat kläder, shoppingberoende? nejnejnejnej eller...
Snart blir det till att börja röra sig in mot stan igen för att träffa Fia och Linus för att göra några ärenden. Var ett tag sen jag träffade dom små gullisarna så ska bli roligt att träffas! Efter det ska jag träffa Felicia och åka och kolla på inlinesmatch och efter det finns det inga planer än. Känner mig ganska trött från gårdagen så blir nog bara en lugn kväll, men vi får se vad som dyker upp. Om man så måste tagga till är det nog inga svårigheter för miss cedergren.

Bjuder på några bilder från igår!


Felicia! STUDENTEN



Angelica & jag


Felicia & Wille




iväg på studenten

Idag tar mina favoriter studenten så idag ska det firas! Ska möta upp massa vid gamla stan och sen går vi mot riddarholmen där utspringet är. Efter det blir det en sväng in till stan och sen vidare på student mottagning! En riktigt bra dag det här. Och ännu bättre när det är sånt här underbart väder!

ha en superduper bra dag, pussiluss

onsdag

Sovmorgon imorse, första på typ hela året. Men gissa vad, självklart ska man se fel på klockan så man råkar gå upp redan vid kvart över 6... haha så typiskt mig.
Blev iallafall en kort och skön dag. Inga saker kvar att göra i skolan så nu är det bara massa betygsprat hela tiden. Så när jag hade fått veta mitt betyg i historian drog jag in till stan och mötte upp bästevän Felicia och wille. Flickan tar ju studenten imorgon! Så imorgon är vi lediga för att fira alla i skolan som tar studenten, naaaajs.

Kom precis hem från avslutning med laget. Blev inte mer än lite middag och snack. Känner mig helt proppmätt från salladen. Min lediga kväll, utan att behöva tänka på att lägga mig tidigt vet jag inte riktigt vad jag ska göra med. Först och främst smälta maten och sen kanske det blir ut och träna. Är på riktigt träningshumör, fast när är jag inte det!?

skriver laaaaater, pussiluss

Föresten lämnade vi in våra datorer idag :( RIP min dator


RSS 2.0