.

Varför ska kärlek vara så himmla svårt?... allt skulle vara så lätt om det inte vore för dom två sakerna..


28 februari

Hann aldrig skriva igårkväll eftersom min dag trots allt blev ganska fullproppad med saker. Bara en liten stund efter mitt senaste inlägg bestämde jag och angelica att vi skulle träffas. Så det var bara att fixa sig och dra iväg till Bredäng. Väl på plats hemma hos henne tog vi det först lugnt men sen åkte vi till skärholmens centrum för att kolla i affärer och äta en god lunch. Lunchen var väldigt god ; kyckling sallad. Men ajajaj vad ont i magen jag fick, trodde jag hade upplevt de värsta magsmärtorna men det har var nog värre... Hade så ont så jag mådde illa. Så efter en stund åkte vi hem till angelica men jag klarade inte av att vara där så länge eftersom smärtorna nästan bara blev värre så pappa fick hämta mig. Smärtorna var så starka så det blev helt svart framför ögonen på mig i bilen på väg hem... Men efter att tagit två tabletter och sovit i 50 minuter kändes det bättre. Så efter att tvingat i mig lite mat bestämde jag mig för iallafall gör något roligt under kvällen. Helt sjukt vad denna fredag var död i stockholm, ingen visste något att göra. Men jag, Angelica och Johan bestämde oss iallafall för att ses. Stockholm var som sagt död denna kväll så efter att snurrat runt lite åkte vi hem till mig med godis och läsk i väskorna och såg på one tree hill och pratade massa. Eller nja johan var väl sådär lagom social. Haha sen blev det också sleep over här i mitt rum.. Hmm undra hur många avsnitt vi egentligen såg? Tv:n stängdes av vid fem tiden iallafall.

Idag efter en ganska lång sovmorgon åkte vi in till stan för att shoppa (jo jag vet, stan igen...) haha men blev bara ett inköp; en bh. Haha väldigt bra köp måste jag säga. Helt trötta i benen och huvudet bestämde vi oss sen för att åka hem för att hinna vila och fixa sig till kvällen. Ikväll blir det partyparty, och jag har typ panik för jag har ingen aning om vad jag ska bära för kläder. Men det ordnar sig nog. Måste nog börja fixa mig nu eftersom jag ska åka hem ifrån vid sex tiden.

Puss puss

Jag tänker inte säga något mer, för det känns bara larvigt. Allt på grund av en person, och allt är så fel som ni tror. Jag lovar jag klarar mig, inget kommer hända. Och när jag säger lovar, så menar jag det verkligen. Det betyder bara mer för mig om ni skulle finnas där för mig..

27 februari

godmorgon godmorgon, vakande för ungefär en timme sen. Har precis ätit lite frukost så ja tänkte att jag kan passa på att skriva ett inlägg samtidigt som jag ligger här i min säng och lyssnar på ztv.
Inför dagen har jag absolut inga planer, känns ganska tråkigt.. Och inte blir det mycket roligare om man tittar ut och ser detta tråkigt dysstra vädret. Jag som trodde att våran närmade sig, men nejnej det ska komma ännu mera snö. Igår när jag kom ut från träningen var det radan snöstorm haha. Och mer ska det komma på måndag.. Uschuschusch jag behöver verkligen resa bort, en utomlandsresa nu skulle inte sitta helt fel. Men det blir nog att jag stannar i Sverige.

Igår mailade jag iallafall hotellet om sommarjobb och fick ett väldigt bra svar tillbaka. Jag ska få jobba nästan hela sommaren! Härligt härligt haha, eller jag syftar mer på att det är härligt med massa pengar.

Åhh vad jag längtar till nästa helg då syrran åkt bort på något läger och mamma och pappa till landet. Detta betyder ett helt tyst och lugnt hus för mig själv! Men inget är helt bestämmt än, men ganska säkert. Åhh äntligen!

Nu får alla hålla tummarna att något roligt ska dyka upp och hända idag. Ha en bra dag!
Puss puss


     


.

nej nej nej nej nej varför varför varför? Varför är jag så knäpp?
ångrar ångrar ångrar ångrar, hehe flippad!

My life would suck without you, har äntligen hittat en video som fungerar att lägga in på bloggen!


The boy does nothing


26 februari

Idag är det Torsdagen den 26:e februari vilket betyder att det är fem dagar tills jag fyller år... vet egentligen inte varför jag tjatar om det eftersom jag inte ens tycker om att fylla år. men jaja det är väl presenterna som lockar antar jag.. Efter mina små vistelser i shopping gallerior och stan varje dag så fylls min lilla önskelista på hela tiden. Åhh så mycket det finns som jag vill ha..  "Money money money lots of fun" hmm bara tanken på allt jag vill ha ger mig ångest eftersom jag inte fixat något jobb, inte ens försökt... Har ju ifs jobb på sergel plaza hotell men dom har helt fullt nu. Men sommarjobb där har jag i alla fall. Ja på tal om sommarjobb så måste jag maila dit nu när jag skrivit klart och önska veckor.

Igår kväll efter att jag, Madde och therese haft en mysig kväll med massor med onyttiga saker så åkte jag på "fest" i bredäng (haha omg!) med Angelica. "Festen" eller vad man nu ska kalla den var väl helt okej, blev bara lite trött på alla killar så jag drog hem. Haha inget illa menat men liksom tre stycken som hänger över en... jaja behövde iallafall komma hem och ta det lite lugnt för att komma upp i skaplig tid. För imorsse skulle jag till frisören. Hahah scary! Vid tolv tiden började jag och mamma dra oss in mot östermalm iallafall, och kom hem vid tre tiden helt nyklippta. Och jag säger bara herregud för mitt hår.. Det är borta! hahah näh men ännu kortare än vad jag redan hade...
Efter lite lunch åkte jag och syrran in till stan och kikade lite, men inte så väldans länge eftersom jag kom på att jag hade träning.. Träningen idag hade jag hoppas på lite chill eftersom jag är skadad, men nej helt tvärt om. På plats ska vi tydligen träna med damlaget i två och en halv timme ! Verkligen perfekt för min skadade ljumske...
Orkar verkligen inte den här smärtan.... gör så grymt ont asså...

Nu ligger min lilla knäppa katt på min dataor så jag har lite svårt att skriva... haha

UUUUUSSCHHH , hjälp jag gjorde det ! OMG OMG OMG... hehe

 
Puss puss

Onsdagkväll

Ikväll tar vi nya tag tjejer!
Paaaarty paaarty i mitt rum hahaha, mys!

För er som inte riktigt hänger med i svängarna tänkte jag påminna om att jag fyller år om exakt en vecka! Haha nästa onsdag då smäller det, gäller det och händer det; seventeen here I come! Man skulle ju nästan kunna säga att jag är arton snart, höhö bara ett år.

Utmaning

Jag har blivit utmanad av sofia (www.fiass.blogg.se)
Utmaningen går ut på att man ska svara på frågorna med endast ord som börjar på ens egen bokstav. So lets go!
Håll tummarna för mig nu, liksom sofia ska ju inte få vinna över mig ! Man måste ju visa vem som är den äldsta..

1. Vad heter du? Nicole
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Najs
3. Flicknamn:  Nikolina
4. Pojknamn: Niklas
5. Yrke: naprapat
6. Färg:  neongul
7. Klädesplagg: nickejacka
8. Mat: nudlar
9. Sak i badrummet: nececär
10. Plats/stad: New york
11. En orsak att vara sen: ny i staden
12. Något man skriker: nörd!
13. Film: number 23
14. Något man dricker: nyponsoppa
15. Band: Nickelback
16. Djur: nyckelpiga
17. Gatunamn: nioörtsvägen
18. Bil:  nissan
19. Sång: No fair - the rasmus
20. Aktivitet med mer än en deltagare: NHL

Godkänt? Haha det tycker jag verkligen
Väääääldigt knepigt måste jag säga



Beckham loves me


Han är typ besatt av mig, haha

24 februari

Ännu en långtråkig dag hemma, har verkligen ingenting att göra. Men får hoppas på något ikväll, det brukar ju alltid komma upp något. Planerna idag var egentligen att träffa en kompis, men blev inte så..
Men om jag ska vara ärlig känns det ganska tugnt och jobbigt att bli glad och släppa allt som hänt, skulle helst bara vilja att allt glömdes bort och att det kan bli bra igen..

Var en snabbis i skärholmenscentrum idag med mamma, men vi var tvungna att åka hem ganska fort för jag trodde att jag hade tappat min plånbok. haha men som tur var låg den hemma. Blev iallafall lite shopping, en tröja och strumpbyxor. Men under denna lilla shopping vistelse pekade jag mest ut vad jag önskar mig när jag fyller år. Inte långt kvar tills man är 17 nu! Nästa onsdag då smäller det! haha
nääh nu vattnas det väldigt mycket i min mun, måste upp och drick något.

Puss puss

23 februari

"På sju dagar skapade gud världen.
och på sju sekunder....gjorde jag slut på min"


Så är den första meningen i will smith's nya film Seven pounds... Hans röst när han säger det får mig att vilja höra det flera gånger om.. Har försökt börja kolla på filmen tre gånger nu, men har som vanligt lyckats somna efter fem minuter varje gång.. Men jag ska ge filmen en andra chans idag, den verkar ju skit bra! Borde ju orka med tanke på att jag sov två timmar innan träningen idag igen.. Egentligen tror jag inte de tär så bra att jag sover på dagarna istället för på nätterna.. måste lära mig att lägga mig tidigare och inte vara så himmla morgon pigg. Men nu när det är lov blir det ju alltid lite fel med tider och så.. Träningen gick iallafall bra med tanke på att jag var helt nyvaken. Men tyvärr sträckte jag min ljumske igen. ajajaj det gör så ont när jag spelar.. vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre, hehe varenda gång jag ska skjuta sträcker jag den... illa asså..

Men nu ska det nog bli lite movietime, måste ju verkligen se filmen! Men en mystisk sak har uppstått, helt plötsligt funkar det inte att koppla in min dator till tv:n ! jätteskumt, liksom det funkade i lördags.. måste ha kommit emot någon knapp. Lite småjobbigt att sitta och kolla på film på min lilla data, men det får väl funka till min tekniksa del i hjärnan vaknat till lite, hehe puss puss!


will smith!

Söndag

Tänker inte nämna eller berätta något om går kvällen.. Något jag bara vill lämna, men alla mina närmsta vänner kan vara lugna för ni ska få veta allt. Vill iallafall säga tack till dom killar som vet hur man ska vara, vill inte ens tänka på hur det skulle slutat om inte några skulle hjälpt oss så mycket..
Men tyckte iallafall att jag, madde och therese hade en mysig liten random stund tidigare på kvällen igår i mitt lilla rum. Haha bilder läggs in på bloggen så fort madde lagt in dom på datan och skickat dom till mig.

Snart ska jag iväg och äta middag med tjejerna från gamla västberga, eller för att vara exakt så är det vi tjejer som gick i 9a. Ska bli väldigt trevligt att träffa alla, vi har ju trots allt gått ungefär 10 år i samma klass. Otroligt roligt och bra att några tar tag i det!

Men nu går bussen om en kvart, måste springa och ordna det sista!
PUSS PUSS

en liten tanke

"Barbie må vara världens mest framgångsrika tonåring, men hon kan inte stå på egna ben"

är detta verkligen en bra förebild? Nej absolut inte. Bland det värsta som finns är ju de tjejer som inte vågar stå på egna ben, säga vad dom själva tycker och känner... På det kommer man inte långt i livet......

Lördag

Första helt lediga dagen på lovet. Känns helt underbart. Nio helt lediga dagar, tänk att loven alltid kommer när man behöver dom som mest?! Perfa perfa
Går kvällen blev inte alls som jag trodde (chillkväll hemma) utan vid tio halv elva tiden gick jag och mötte lite killar. Kanske inte bästa fredags kvällen eftersom det slutade med att vi satt allihoppa i en tvättstuga, haha men lite senare hamnade vi iallafall i soffan framför tv:n. Blev dock ganska sent innan jag kom hem, vid tre tiden tror jag, Men vad är ett lov till för?

Ikväll blir de tockså lite paaarty, roligt roligt. Hoppas på en bättre kväll idag till skillnad från igår och sist vi alla skulle ses. Haha men det är glömt. Ikväll blir allt bra ! Blir nog troligtvis lika sent ikväll. Haha helt underbart att inte mina föräldrar bryr sig när jag kommer hem "Vi litar på dig Niocole" och det tycker jag låter v'ldigt bra.
Nu på förmiddagen åkte jag och shoppade lite, eller nja inte lite, det blev en hel del. Köpte skor också men har tyvärr ingen bild på dom för papi skulle åka och byta dom. haha
       
         två koftor                                  smink                                tunika

PUSS PUSS

20 februari

Fredag, helg och sportlov. Kan det bli mycket bättre? Tror knappast det. Eller jo den här fredags kvällen skulle ju kunna vara bättre.. Men men får hoppas på att något dyker upp, eller som mina tankar säger att det bara blir en chill kväll hemma. Men även det kan vara skönt ibland.
Provet i skolan idag gick väl så där.. fail on me! Haha näh men kunde väl det mesta men på slutet blev det lite krångligt, nämligen den delen jag tänkte att jag inte behövde plugga på. Men jaja inte kan man vara bäst på allt?

Imorgon kommer iallafall bli en rolig kväll. Madde och Therese ska sova här, men på kvällen är det väl planerat att inte sitta hemma precis. Men imorgon dagens kväll får bli som den blir, orkar inte sitta och spekulera om den nu. Hoppas iallafall på en lyckad kväll!

Idag i skolan fick vi våra omdömen (betyg) i alla ämnen. Sådär ganska nöjd faktiskt:

arbetsmiljö & säkerhet : VG
Engelska : VG
Matte : VG (?) när jag gjort det provet jag missade när jag var borta
Naturkunskap: VG (?)
Spanska: MVG
Innebandy (praktiskt) : MVG
Svenska : VG +
Näringslära: MVG
Medicinsk grundkurs : MVG
Idrott och hälsa : MVG, men kursen är inte klar än
Psykologi : MVG
Specialidrott: MVG

Puss puss ha en bra kväll!

Photo

Omvandling av bild. Från början helt i färg och sedan efter lite trix och fix blev endast ansiktet i färg och resten i svartvitt
vad tycks?


    

Niagara fallen

På engelskan fick vi en uppgift där vi skulle skriva om olika saker man kan se och upptäcka i olika länder. Och när jag satt och gjorde den här uppgiften kom jag på (låter lite konstigt) men att jag upplevt otroligt många saker när jag flängt runt i världen. Uppgiften gick ut på att man skulle skriva tre kortfattade saker och en lite längre text som man sedan ska redovisa. Min längre text skulle handla om något spciellt som finns i Canda, och då helt plötligt kommer jag på att jag ju faktiskt varit där (såklart jag vet att jag varit där, men ibland försvinner minnen bara) Så jag väljer att skriva om den otroliga upplevelsen jag såg där; Niagara fallen

Nu när jag tänker tillbaka på när jag var där längtar jag så otroligt mycket tillbaka. Tänk att man kan ha råkat förträngt så mycket häftigt man varit med om. Liksom niagara fallen är ju bland det häftigaste man varit med om! ;O Bara synen var häftig, men det som slog allt var nog att åka ut med båten i vattenfallen..

ÅHHHHH jag vill tillbaka till usa och canada!!

  



att mata aporna i Indien var också sååå otroligt roligt och häftigt!

19 februari

Nu är klockan hakl elva mitt på torsdagen och jag kom hem för ungefär tjugo minuter. Fick bli en kort dag idag, bara ett matteprov och sen hemfärd. Väldigt skönt.
Men tyvärr är jag inte hemma och tycker det är speciellt roligt utan nu måste jag plugga massvis inför imorgon, både inför arbetsmiljö och säkerhets provet och göra klart en inlämning i hälsan. Provet kommer nog gå bra tror jag och inlämningen om idrottsskador kommer jag nog också hinna med. Så konstigt nog känns de tinte jättestressigt till skillnad från i början av veckan då jag trodde att allt skulle bli riktigt pannkak! Men nej, nicole Cedergren klarar det igen; Alla prov och inlämningar går bra utan att plugga jättemycket. Yes haha jag kan ju fortsätta i den här takten och pluggtekniken.
jaja nog pratat om det...

Som jag sa förut har jag varit hemma i ungefär tjugo trettio minuter nu, och på den här lilla stunden har jag "råkat" äta upp alla kakor som min syrra bakade igår (alla som fanns kvar)... Hmm ajaj min mage! Men jag skyller inte på mig själv utan på kakorna och den som ställt dom där. Haha liksom det kan ju inte vara mitt fel att dom är så otroligt goda och har någon slags dragningskraft till sig? Plus att dom ligger bredvid mig... Hmmm....

Med smärta i magen eller inte måste jag iallafall börja plugga lite smått nu, puss puss

 
     jag och syster              "girls are strong"


18 februari

Medans jag sitter i köket och pluggar och samtidigt håller mamma sällskap till matlahningen tänkte jag slänga in ett litet inlägg. Får bli snabbt för snart måste jag duka middagsbordet till den goda maten: Kyckling, ris och curry. Mums!
Dagens skoldag var lite speciell, för det första (det bästa) hade vi sovmorgon till halv tio vilket var otroligt skönt och för det andra hade jag dans hela dagen på Tony Irvings danslokaler. Väldigt roligt var det, fick både pröva på tango, salsa och street dance. Men den argentinska tangon var nog roligast. Haha kanske borde börja dansa? Skulle inte banga en minut asså! om det inte vore för att jag redan tränar nästan varje dag... Träning alla veckordagar förutom idag och på tisdagar. Men detta betyder inte att jag är helt ledig idag, utan idag måste jag plugga massvis... Såå booring

aja nu ska jag duka bordet, ta fram matteboken och plugga matte i tjugo minuter innan riset är klart
Puss puss


haha omg, hittade en gammal bild på mig... <3

17 februari

Ännu en seg tisdagsmorgon sitter jag här i skolan, fryser otroligt mycket, trött så jag tror jag kommer somna när som helst men självklart massa plugg man måste göra. Segt.. Just nu har vi rast men lektionen nu innan lunch har vi hälsa. Idag fick vi fått en ny uppgift som ska vara inlämnad redan på fredag, uppgiften handlar om idrottskador så det är massor att skriva. Hmm det blir ju väldigt intressant och se hur jag ska hinna med en inlämningsuppgift och två prob innan veckans slut...
Igår kväll var jag helt slut i kroppen efter två timmars innebandy träning i skolan och en och en halvtimme träning med laget. Och allt detta i ett jättehögt tempo. Mina ben var så där ganska döda kan jag berätta, och dom är fortfarande för gud så trött jag är. Igår efter skolan åkte jag iallafall och skaffade mig en ny mobil. Äntligen hittade jag en jag ville ha!

Puss puss, skriver senare när jag kommer hem

   

15 februari

Usch vad jag är dålig på det här; det här att plugga. Har haft skrivhäftet framför mig nu i snart tjugominuter utan att ens läsa en mening. Herregud jag tycker verkligen inte om det här att plugga sista dagen. Mina minnesceller har nog åkt på semester eller något för jag minns aldrig något. En riktig lång resa måste jag säga.. Eller så kan det också bero på att jag är en sån person som aldrig planerar, jag gjorde det förut men nu gör jag aldrig det. Jag tar varje dag som den kommer och planerar då. Kanske inte den bästa tekniken att använda sig av när det gäller skolarbete? En skärpning på det miss cedergren! Denna vecka ska jag därför sätta upp ett mål, eller kanske ska jag kalla det en planering. Jag ska nämligen planera vilka dagar jag ska plugga, och vad som ska pluggas.

Känns redan mycket bättre.
plugg plugg plugg, pusshej

Söndags matchen

Matchen slutade 17-1 till oss. Ett mycket bra resultat.Verkligen en upptyckning från gårdagens match som jag ens inte vill prata om, hahaBlev iallafall 3-4 mål gjorda av mig (?) kommer inte riktigt ihåg och kanske 3,4-5 assiter

Haha känner att jag har väldigt stor koll på vad jag själv gör, menmen sånt är livet..
Idag blir det en riktig plugg dag. Kom nämligen på igår natt när jag kom hem att jag har NO prov imorgon.

mindre roligt... men jaja, skriver mer senare ikväll!
PUSS PUSS

 
the team!

lördag natt

Klockan är drygt två på natten och jag kom hem för en liten stund sen från festen. En rolig  fest tycker jag. Många många killar, men det var ju bara roligt.  Blev iallafall en lyckad kväll, tänker inte gå in djupare på festen eftersom jag inte vet vilka som läser här hahahah. Måste bara berätta att sofia ramlade i trappen, nu har jag det nerskrivet så ingen glömer det. haha toker, min lilla syster tvilling. Haha hela kvällen gick folk runt och trodde att vi var tvillingar, eller vi sa att vi var och alla gick på det. Tydligen ska vi vara väldigt lika varandra.

Men nu kanske jag snart ska lägga mig för att orka den jobbiga tidiga matchen imorgon. Puss godnatt

 

14 februari

Grattis till alla läsare på alla hjärtans dag, har dagen varit lycklig och romantisk? Inte min iallafall, den började med en match man helst bara vill glömma.. Men jag hoppas på en lyckad kväll, blir lite party party. Födesledagsfest hos sofias komis. Så ikväll får jag träffa Sofia och Linus vilket var jättelänge sen känns det som. Men blir ju så när man inte bor så nära varandra. Men men

känner mig helt död så skan nog ligga här ett tag till innan jag börjar fixa mig. Har typ panik för jag har inte en blekaste aning om vad jag ska ha på mig ikväll?!

Puss puss


Fredagen den 13:e

Idag är det som sagt fredagen den 13:e, måste erkänna att det till en början kändes lite scary och skeptiskt till att ha livräddning i skolan. Men mot detta hoppade jag iallafall ner i simbasängen och gjorde den lilla livräddningen som inte alls var lika enkelt som jag trodde. Haha snygg var man också eftersom vi badade i kläder, det klibbade fast på kroppen och var inte alls speciellt bekvämt. Men aja nu är det iallafall gjort, så om ni någon gång ska åka och bada ska ni ta med mig eftersom jag nu kan livräddning. Haha

Nu känner jag mig helt proppfull i magen. Lagade nämligen min otroligt goda kladdkaka nu på kvällen. Mmmmm så gött det var. Ärligt, jag tror faktiskt att jag gör den godaste, så första pris till mig. Spikat helt klart!

Men nu ska använda min tid denna läskiga dag til något annat än att sitta och babbla i huvude tpå mig själv. Kanske en liten skräck film? Njaa då blir jag rädd.. Ska ju kolla ensam , inte roligt.
Imorgon är det alla hjärtans dag, blääääää trååk  <3

plugg på rasten

Har spanska prov nu efter ratsen så just nu sitter jag och pluggar mig helt galen i huvudet. Bara massa spanska ord snurrande i huvudet. Måste verkligen få bra betyg på provet, fick mvg sist så måste ju få det nu igen för att ha en chans till mvg i slutbetyget i sommar. Plugga plugga plugga


12 februari

Torsdag den 12 februari, vilket betyder att det är fredagen den 13:e imorgon. Ska det ge tur eller inte?
Känns ju som om det inte vore rättvist om jag fick ännu mer otur nu när allt i mitt liv börjar bli bra igen. Lite virrigt och snurrigt ibland menmen vad är livet till för? Det är väl bara att tuta och köra, man lever ju bara en gång. Detta tänkte jag inför det nnya året; Leva livet.
Men jaja nu sitter jag här och babblar om ingenting. Kan beror på att jag har det ganska långtråkigt? Långtråkigt med andra ord är mattelektion. Eller egentligen är inte matte så tråkigt men jag har det bara väldigt svårt att komma igång. Lite av koncentrationssvårigheter skulle jag vilja säga.. Något som blivit ännu större nu i gymnasiet. Usch jag får verkligen skärpa mig. Haha men konstigt nog går det super bra på proven och alla inlämningarna så det kanske är okej att jag är så här slö?

Men nu ska jag verkligen försöka koncentrara mig och ha en liten egen genomgång i mitt huvud inför matteprovet som är om en vecka; Geometri och enheter. Det ska nog gå bra. Behöver plugga ganska mycket nästa vecka eftersom jag har tre prov. Men jag pluggar gärna när jag vet att det blir sportlov nästa fredag!

Puss puss, skriver senare


 

denna lilla sötnos ville allt annat än att sova igår... Eller jo, han ville skrika och gråta xD
hahahhahahhaha sååå söt så det gör ingenting!


19.17

Min lediga dag börjar gå mot sitt slut, och dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig den. Har inte orkat göra någonting förutom kollat på mobiler, men annars har jag bara varit hemma. Mår nämligen inte så bra har ont i huvudet och halsen, mamma har legat hemma nu i två dagar med feber så hoppas verkligen att det inte är det som spökar i min kropp..

Funderar på att sälja min korta canada goose jacka och köpa en lång... Hmmmm beslutsångest!?

Hahah puss puss


10 februari

Klockan är tolv på en tisdag, och här ligger jag i soffan påklädd i pjamas och bara har det bra. Så himmla skönt att vara ledig. Men kanske snart borde rycka upp mig och utnnyttja denna lediga dag till något? Shopping som jag hade tänkt igår känns inte lika lockande längre, kanske mest handlar om att jag är lite slöoch inte orkar åka in. Haha men vi får se hur dagen blir.  Om mamma som ligger hemma och är sjukl piggnar till lite så ska vi iallafall åka och kolla på mobiltelefoner. Så antar att en mobil blir min shopping isåfall.

Igår efter all plugg som tyvärr inte blev klar satte jag på en film wildchild, verkade bra enda tills jag somnade.... Haha som vanligt, alltid när jag kollar på film somnar jag. Men jag sattsar på att se klart den idag.
Igår efter träningen när jag gick igenom kylen för att hitta mat hittade jag ett väldigt dyrbart fynd; glass i burk! Haha så himmla sugen, så någon gång idag har jag bestämmt mig för att jag ska gotta mig i detta

  Puss puss


plugg

en apelsin, ett glas oboy och musik är det som får mig att kunna plugga denna tisdagskväll klockan halv elva på kvällen. Kände att det är lika bra att få bok recensionen klar som ska lämnas in på onsdag så jag kan vara helt helt ledig imorgon. Skönt att slippa tänka på massa plugg. Eller nu när jag sa så kom jag på att jag har spanska prov på torsdag, OMG men det får jag väl plugga på imorgon kväll och onsdag. Det kommer nog bli bra.

Har ganska många frågor kvar på bokrecensionen så det är nog bästa att jag fortsätter plugga innan klockan hinne rbli alldeles för mycket. Skulle nämligen vilja hinna kolla på film innan jag somnar. Men skolan får komma i första hand denna kväll, haha första gången? tror nästan det.

Puss puss

9 februari

En uppdatering från soffan. Kom för en stund sen hem från skolan med ett glatt leende på läpparna, vi fick nämligen idag veta att vi får en hel studiedag imorgon. En helt ledig tisdag, ingen skola, ingen innebandy. Helt helt ledig, precis vad jag behöver. Men vad ska jag göra? Har ingen aning, måste komma på något... Funderar på att åka in till stan och shoppa, men få se. Först ska det i alla fall bli en härlig sovmorgon.

Stog över skolans innebandyträning idag eftersom jag fått en strckning i benet, ajajaj. Usch vad ont jag hade igår på matcherna, men men det var bara att bita ihop. Ska i alla fall på träningen ikväll och försöka spela, får smörja in med liniment och bara bita ihop. Haha

Puss puss

Old times

Hittade en gammal bild i min data....


..

Det leendet och den blicken med dom ögonen, får mig bara att le hela tiden..


New look

Ny look här på bloggen, vad tycker du?

8 januari

Just nu är det en väldigt irriterad Nicole som skriver, och jag ska förklara varför.. Tidigt imorsse åkte päronen för att köpa ny bil, vilket betyder att jag skulle kunna sova ut hur länge jag vill i detta tomma hus. Men, vid elva tiden då jag sover som bäst ringer telefonen, och den slutar aldrig ringa utan säkert 20 signaler. Och när man svarar får man höra vem det är som fröstört min morgon, jo pappa. AAAA jag blir så irriterad, måste han fortsätta ända tills jag svarar?

Aja skit samma i det, nu är jag iallafall uppe på benen och börjar vakna till lite. Har precis ätit en väldigt bra frukost och om två timmar är det dags att göra lite lunch. Nu låter jag som värsta svullot, haha men förklaringen till det här är att jag har två matcher idag. Första matchen med damlaget och sen direkt efter i samma hall match med mitt egna lag. Så om man räknar ihop det här blir det ungefär 3 timmar innebandy i streck... Tänk tre timmar match?
Igår låg jag princip helt död hela dagen, var så himmla trött från fredagen. Men senare på kvällen igår kände jag att jag behövde komma ut så jag gick och mötte Christian, vi tog en promenad till Bredäng där vi mötte upp resten av killarna. Men vid den här tiden var jag fortfarande otroligt trött, och då menar jag verkligen trött. Tror det var länge sedan jag var så trött som jag var när jag kom hem vid tolv tiden igår kväll. Men nu har jag sovit och känner mig ganska utvilad.

Nu måste jag börja fixa lite här hemma. Ha en bra dag!

PUSS


6 februari

6 februari vilket betyder 7 dagar till alla hjärtans da, 14 till sportlovet och 26 dagar till min födelse dag. En mycket speciell dag idag alltså.. och inte nog med det, det är fredag. Fredag klockan 16.17 vilket betyder att det äntligen är helg.

Vilken inledning jag fick till det. Haha allt för att få denna fredag att kännas lite speciell. Just nu sitter jag och äter min "middag" bestående av macka innan jag ska iväg på träning. Dessa otroligt underbara fredagsträningar hehe not. Men jaja det är bara att köra på, roligt får man ha det senare på kvällen.

Skoldagen har varit sig lik alla andra, först arbetsmiljö och säkerhet och sen hälsa... Hmm kanske inte världens roligast.  Inte roligt betyder att det är mycket som ska göras. Usch så slö jag blivit, men aja så länge det funkar på proven. I slutet av hälsalektionen skulle vi ha redovisning för halva klassen vilket helt hade försvunnit ur mitt huvud. Så det vara bara att inprovisera lite. Hihi men jag tror det gick bra, hoppas det iallafall.

Näh nu måste jag byta om till träningskläder och snart börja springa mot hallen. Göra en riktigt bra träning och sen hem och fixa mig inför kvällen. Ha en bra fredag allihoppa
Puss puss <3

Älskar texten..




5 februari

Förlåt alla läsare för att inte bloggen varit uppdaterad sen i måndags, men som jag sa då har jag haft otroligt mycket plugg. Haha lite handlar nog om slöhet också om jag ska erkänna... Men iallafall dessa fyra dagar har både varit händelserika och helt döda. I måndags gick som sagt jag och Lovisa på bio och såg i taket lyser stjärnorna, en film som jag personligen skulle vilja ranka bland de bästa svenska ungdomsfilmerna. Verkligen super bra, men väldigt sorglig som till och med gjorde att det föll en tår nerför min kind vilket inte händer särskilt ofta. För alla er som inte sett filmen kan jag bara säga en sak "se den"! haha.
Igår kväll drog jag ut och träffade Micke och Christian, gick runt lite och pratade HOST bråkade, haha skoja det var roligt, men väääldigt kallt. Efter att ha stått på hägerstensåsen och väntat på en försenad buss och frysit fingrarna av mig kom jag iallafall hem då plugg väntade. Orkade inte lägga så stor tid på det utan slängde ihop lite text, blev ändå ganska nöjd så vi får se vad betyget blir.
Idag efter en otroligt tråkig skoldag pkte jag in till stan och kikade lite i affärer, men inget inköp blev det. Bara en väldigt god smoothie. Hahah juste i tisdags började mitt nyttiga liv! för er som är intresserade att veta det. På innebandyn i skolan har vi nämligen fått lära oss precis hur vi ska äta vilket innebär inge snabbmakaroner, vit pasta, ris, köttbullar, korv, bacon, vitt bröd, vissa mörka bröd och massamassa mer. Haha för er som hänger med i denna värld vet nog vad jag menar när jag säger GI-metoden, för det är precis det vi ska försöka hålla. Så nu består mina luncher av sallad, haha kanske inte följer det riktigt men det är gott (a).

Åhh imorgon är det fredag, väldigt skönt efter en sån här lång vecka.... Imorgon kväll blir det först träning och sen träffa boysen från förra lördagen. Lördagen blir det att träffa massa andra kompisar, och söndag match på eftermiddagen.
Hoppas på en lyckad fredag iallafall. Helgen måste ju starta bra tycker man ju..
Aja magen värker och ögonen drar ihop sig.. jag kanske borde sova nu??

Joo det låter som en bra idé, godnatt
"jag vet inte mer vad jag kan göra.... mer än att säga förlåt..."

2 januari

Har massor med plugg just nu så hinner inte skriv, sorry men måste verkligen börja ta skolan på allvar igen heheh. Ska försöka slriva imorgon om det inte blir att jag och syrran går på bio

PUSS PUSS

söndag

Är helt död efter kvällen och natten. Blev en helt klart galen kväll, verkligen speciellt.... Orkar inte skriva allt för då skulle jag behöva hålla på hur länge som helst. Och eftersom jag inte somnade förän sex halv sju i morse orkar inte mina fingrara det. Blev en övernattning hos micke med christian och tjejerna. Så gulligt av dom att låta oss sova där. Gulligt av dom att ta hand om lilla mig också när det blev kaos ute i tyresö. Så man skulle väl egentligen kunna säga att min lördag ägnade jag till att umgås med pöjkarna knas.

aja nu måste jag plugga till ett prov jag helt glömt bort... bläääääää
Puss puss

RSS 2.0