pinsamma lägen

varför kan man inte få vara 20 år ?! Eller varför måste sverige ha så jobbiga regler..


ut i solen



Kanske inte helt frisk, men vad ska man göra?

Febern vipps helt borta men istället har jag fått ännu ondare i halsen, känns ju jätteroligt, verkligen...
Idag eller rättare sagt på eftermiddagen vid fem tiden drog jag och felicia ner till hamnen, köpte två muffins var och bara stt och chillade. Efter ungefär 40 minuter kommer äntligen janni med vår efterlängtade grill så vi äntligen kunde grilla korv, mycket god middag...

Nu blir det te till min onda hals och sen sova, godnatt



"new look"

...här på bloggen. Suttit hela morgonen och försökt få till det till precis så jag vill ha det, men har inte ritkigt lyckats... Det har mest krånglat för mig idag så jag tror det är bäst att jag lägger bloggdesignen åt sidan för idag och fortsätter någon annan dag. Men så länge får det se ut så här.


Onsdag

som jag kände av igår ligger jag nu sjuk hemma. Hade 40 graders feber både inatt och idag på dagen men sen gick den ner lite och då kände jag mig nästan frisk, men nej nej nu har febern gått upp igen till 39..  Är alldeles yr, ont i halsen och fryser som jag vet inte vad. Så någon slags influensa är det iallafall.. Älskar verkligen min tajming på att bli sjuk, sommarlov, ganska bra väder, jobb och inplanerade saker.. får hoppas att jag är frisk till helgen iallafall 

Varför måste jag bli sjuk igen?!
jag var ju jättesjuk innan sommaren..


inte långt kvar

Långtråkigt som jag har det just nu tillbringar jag min tid åt att räkna hur många dagar det är kvar på sommarlovet.
27 dagar.....!

mår inte så bra

Blev inte att jag åkte in på allsång idag, av flera anledningar. För det första kom mamma och pappa senare hem än vad de tänkt och sen skulle det blir för stressigt kändes det som. Och när jag väl bestämt mig för detta började det regna ute så det var nog ett ganska bra beslut att stanna hemma?

Pang bom när jag var hemma började jag må dåligt, så vaknade nyss efter att ha sovit i några timmar. Känner mig alldeles yr och har ont i huvudet och halsen. Och jag som skulle på fest ikväll... vi får se om jag orkar det, ska ju inte åka iväg förän vid halv elva isåfall så jag hinner känna efter och ta det lugnt ett par timmar till.


Tisdag

Kom precis hem efter en 40 minuters löprunda och lite fysträning. Sprang bort mig lite i mälarhöjden men men det blev lite extra träning bara. Känner mig väldigt stolt över min insatts denna morgon måste jag säga. Nu börjar tröttheten försvinna så jag ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig för att troligtvis åka in till skansen för att se på Allsång. Lite flickor är redan där inne så jag kommer efter eftersom mammi och pappi först måste komma hem och ge mig lite pengar hehe.


chill

Hela dagen har varit lugn och skön, efter jobbet vid tre tiden kom felicia hem hit, vi hade planer på att ta min moppe någonstans och åka och bada. I sikt mot Farsta dtrand började vi vårt lilla äventyr som vi inte visste riktigt hur det skulle gå. Lite fel blev det väl när vi hamnade uppe på ett berg i farsta men efter att åkt ner för härliga branta backar var vi på rätt väg igen och kom till slut fram till farsta. Sen gällde det bara att hitta vattnet vilket tog en himmla tid. Men till slut kunde felicia genom lukten känna att vi närmade oss vattnet. Så nu var vi äntligen framme, men tyvärr hade solen gått i moln så suget efter att bada kändes inte lika roligt. Vi fortsatte därför till konsum och köpte en varsin glass och satt och chillade på ett torg. Sen när de svarta molnen började bli allt fler på himmlen bestämde vi oss för att börja åka hem, usch vad kallt det var. Men det var bara att gasa allt man hade (gick ju ifs inte så fort men ibland så, haha). Regnet klarade vi oss iallafall undan , om det ens regnade? Väl hemma blev det sen matlagning med syrran, hamburgare med bröd.
Senare nu på kvällen har jag och felicia tilbringat våran tid genom att kolla i john bauers skolkatalog (mycket roligt!) och kollat på film, men jag såg inte så mycket av filmen utan sov mig igenom hela (a) .Kan verkligen inte hålla mig vaken när jag kollar på film, måste verkligen vara tråkigaste sällskapet när det gäller film..  Jag är verkligen hur trött som helst så nu ska jag passa på att sova många timmar eftersom det inte är något jobb imorgon. Natti natti


Måndag

Jobb imorse som gick galant. Snart kommer Felicia så ska vi ut och åka min moppe, haha
Ikväll har jag inga planer än men tänker vilket fall som helst utnyttja min sista dag i friheten, för imorgon kommer mamma och pappa hem. Så vi får se hur kvällen blir, man skulle ju vilja hoppas på att syrran kan sova borta.. men inte så stor chans..

såå himmla grym!

Lördag

Godmorgon, pigg och utvilad är jag nu så idag är jag taggad för att göra något riktigt kul. Kanske ska ut på en båttur men vet inte hur det blir än, annars dyker det upp något annat. Ikväll tänker jag iallafall dra ut, är ju ensam hemma så nu slipper jag föräldrarnas regler om tider. Våga ha något hemma? hm tveksamt alltså eftersom syrran är hemma igen..Men vi får se haha. Blir väl att man drar till något annat ställe.  

Klockan är redan ett på dagen (inte för att det är speciellt mycket) så ska börja fixa mig nu. Skriver troligtvis senare och berättar om vad som händer.


en hemmakväll

Blev att jag stannade hemma ikväll, kände mig helt seg men ändå lite sugen på att göra något. Visste hur mycket fester som helst ikväll så jag fixade mig men kom aldrig ut... För mycket att välja mellan? Så det var lika bra att stanna hemma, man vill ju inte riskera att välja fel, haha skoja. Har iallafall varit en väldigt skön kväll.

Tidigare idag var jag ute och tränade lite med filippa. Ska verkligen satsta på träningen nu i augusti innan innebandyn drar igång igen. Och jag tycker att jag hit tills varit väldigt duktig om jag får säga det själv. hehe .
Nu blev jag riktigt sugen på att läsa min twilight bok så ska nog passa på att lägga mig och läsa medans jag har denna känsla som inte alls kommer ofta, på ett ungefär tre gånger per år.. Så det gäller att ta vara på gångerna!


Fredag

Igår kväll blev det poolparty för min del vilket var trevligt, mindre roligt blev det eftersom jag gjorde väldigt illa mig i handen när jag blev i puttad i poolen. Så morgonen idag började med ett besök på sjukhuset för att röntga. Röntgen bilderna visade inga brutna ben eller något så det var bara en ritkigt hård smäll och det mjuka i handen som tagit skada. Så med handen i bandage sitter jag nu.. fy fan vad ont jag har..

Nu är det fullt drag här hemma med damsugare och matlagning. Mamma och pappa ska nämligen få gäster så det är städning på högsta nivå just nu, och man kanske ska vara lite snäll och hjälpa till? Kanska ta bort några av mina 100 par skor som står överallt, haha nä men nu överdrev jag men många skor är det iallafall.
Annars idag har jag ännu inga planer, men det kommer!

precis en månad kvar tills skolan börjar, tänk vad tiden gått fort..


Torsdag

Hemma från min sista arbetsdag denna vecka, underbart!
Nu precis kom mamma och syrran hem från landet så måste upp och prata lite med dom, sen blir det lite vila för min del. Pigg och glad ikväll är planerna. Puss






svaret är egentligen ja....


ambulanstilldragarna

Senaste uppdateringen var i söndags då kvällen tillbringades med bio. I Måndagskväll drog jag ut med felicia och felicia och senare filippa. Blev en riktigt rolig men hänelserik som kanske inte var så roligt.  På båda festerna som vi var på fick nämligen ambulansen komma, första eftersom en kille druckit alldeles alldeles för mycket och sen på natten när vi åkt vidare till annat håll dök en kille rakt ner i en sten när vi skulle nattbada.. Andra händelsen var mycket mer obehalig, mest tänkte man på om det skulle hända en nära vän till en själv.. jag skulle få värsta paniken asså. Det enda komiska med dessa olyckor var att det var samma ambulans som kom, haha jag och felicia skämtade först om det och fick sen värsta chocken när vi såg samma personer komma springande. Därifrån namnet ambulanstilldragarna.

igår var en riktigt slapp dag, jag och felicia satt som bänkade framför guitar hero hela dagen, platsen där vi även hamnade på kvällen med filippa. Lite GH, läsk drickande och kortspel blev det (skitspel asså, måste varit fel på korten ). Sen vid ett tiden var det dags för de små flickorna att gå hem och jag hoppa i säng för att orka dagens jobb.

Idag var det först jobb, sen hem och vila liteoch sen iväg med filippa & Felicia till Mälis för att sola och bada. Kom hem vid sju då pappa gjort en super god middag. Riktigt skönt ibland när bara pappsen är hemma, men imorgon kommer resten hem igen. Nu ikväll blir det bara en lugn kväll, en bra film, lite godis, ett stort glas tranbär och förhoppningsvis lite timmar sömn. Nu gör huvudet väldigt ont, puss

lite bilder från idag

         (finns fler bilder, tog bara några)

Harry Potter

Kom nyss hem från bion. Filmen var helt okej, skulle nog varit ännu bättre om man läst böckerna vilket jag inte gjort. Men helt okej alltså! Blev lite knas när vi skulle åka dit bara (haha som vanligt) men till slut kom vi fram till heron och lyckades få biljetter till filmen så allt blev bra till slut. Men lite drama behövs, det är det ju inge roligt om allt bara flyter på hela tiden?

Nu ska jag sova massor, skriver imorgon puss

Söndag

Fest i Älvsjö igår, blev efter lite krångel en väldigt lyckad kväll. Kom hem vid tre tiden (kankse inte bästa tiden eftersom jag jobbar) så känner mig ganska död just nu. Men om man inte sover på nätterna får man väl göra det på dagen? Så nu tänker jag sätta på en film som jag kan somna in till och sedan vakna och vara råtaggad inför biokväll med mr harry potter på bioduken.

Puss

 innan utgång igår.

Lördag

Igår kväll träffade jag Filippa, en ganska död kväll så vi drog ner till vinterviken där det var riktigt drag, musik med dj och allting, aldrig vetat att det brukar vara så i vinterviken ute på rävudden? Kom hem vid halv två tiden och somnade nästan direkt, men det blev inte så många timmar sömn eftersom klockan ringde vid 05.45. Dags för jobb.

Senare drar jag nog till mälarhöjden och träffar felicia, filippa och lite folk. Kvällen får vi se. Men nu ska jag vila puss


Fredagkväll

Jävla skit liv man lever i egentligen.. Blir bara så trött på allt ibland, jag skulle bara vilja skrika ut det men håller det inom mig, väntan på att det ska bli bra. Usch och ännu värre blir det när jag redan blivit förbannad, då känns allt mycket värre. Men nu ska jag iallafall försöka lugna ner mig, behöver komma hemifrån en stund och ha lite roligt. 

Så jag sticker nog ut snart, blir tungt att gå upp imorgon bitti vid sex-tiden men skit samma det gäller att liva livet! Puss

?


Jag tror det (a)



Fredag

Äntligen helg va? Nä inte för min del, jag ska jobba i sträck fram till torsdag med start tid halv åtta så känner mig riktigt taggad inför veckan, eller inte...Dagen som varit har iallafall känts väldigt lång, har både hunnit jobba, ut och springa och solat. Men nu orkar jag inte ligga i solen längre, det är för varmt helt enkelt. Men två timmar lyckades jag stå ut iallafall.

Nu ska jag slappa lite och se i taket lyser stjärnorna , har ifs sett den två gånger men den är ju så bra. Sen blir det till att tagga till inför kvällen , ska nog ut och träffa lite folk. Puss puss

 
     

..

Har haft det hela dagen och har det just nu grymt tråkigt. Har verkligen inte kommit på någonting att göra. Det enda som hänt idag är en liten vistelse till farsta för att köpa nytt smink eftersom jag lyckligtvis glömde allt hemma hos matilda som är bort nu i ungefär en vecka. Min otroliga tur visar sig än en gång.. Och ännu en gång eftersom jag inte har rätt tv-kanal för att se bajen matchen.. Haha vilken dag alltså, låter på det här som om det blir en kväll att nörda mig med datorn och telefonen. Får väl bli en tidig kväll även ikväll eftersom jag jobbar hela helgen, åhh lycklig jag är..

En ny design idag iallafall!

Torsdag

13 timmars sömn inatt, nytt rekord för mig tror jag? Vaknade dock under natten av att jag var jättevarm (men nu känner jag mig hur frisk som helst) och av syrran som ligger och är jättesjuk, stackarn.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer men är riktigt sugen på att göra något, hade lite planer inför kvällen men tyvärr så jobbar ju jag imorgon.... så det förstörde allt. Men vi får se hur det blir.

Vädret är lite fram och tillbaka just nu, varje gång jag ska gå ut kommer det fram moln och nu när jag sitter inne kommer solen fram. Haha helt patetsikt. Funderar iallafall på att göra en ny liten snabb design till bloggen och sen gå ut och sätta mig på altanen.

PUSS


Sjuk?

Fryser fryser fryser.... håller nog på att få feber. Känner mig helt död i kroppen, skönast att bara ligga ner och blunda (sova?) Fick ju inte så mycket sömn inatt heller så det kan nog också påverka att jag inte mår så bra.

Klockan är halv elva och det är dags för mig att säga godnatt, sommarlovets tidigaste kväll

Slut

Känns så himmla overkligt och konstigt att cupen i prag var det sista vi gjorde tillsammans alla i laget. Till hösten blir vi nämligen ett dj-lag, 93:orna kommer upp och några av oss går över till damlaget. Men men vi har iallafall varit ett grymt gäng tycker jag. Förra årets bästa stockholmslag och ett av sveriges bästa



Men förändringar kan ju leda till bättre saker också? Så till hösten är det bara att köra på! :D

Onsdag

Gårkvällen tillbringades hemma hos Matilda med lite folk. Blev lite knas, men men vi hade det trevligt ändå stundvis. Imorse vaknade jag av att matilda satt och glodde på mig och smetade in någon salva i ansiktet på mig, haha. Sen var det dags att städa undan allt från kvällen igår och bege sig in mot stan. Matilda skulle nämligen ta tåget till örebro så jag fick följa med henne så hon hittade rätt tåg. Och vi lyckades!

Har känt hela dagen att jag inte mår så bra, värk i huvudet, varm och nästan lite snurrig. Men efter att ha vilat och ätit en god middag med pappsen känns det bättre. Så ikväll blir det nog till att hitta på något, ska nog troligtvis in till tanto och träffa lite folk , men vore också skönt att ta det lugnt. Men det visar sig under kvällen hur det blir.

puss

Shopping från prag

         (glömde ta kort på min snygga klocka men det kommer senare)

.

Ledig från jobbet fram till fredag, är tydligen för förkyld för att jobba... Men men det kan ju vara lite skönt med ledighet också, jobbigt bara att jobba helgen 

Måndag

Nu är jag hemma från en väldigt rolig och intensiv vecka i Prag med innebandylaget. En resa man gärna skulle vilja göra igen! Under hela cupen fick vi spela sju matcher, fyra i gruppspelet som ledde till en andra plats och sedan tre i slutspelet. Vi vann både 16 och 8 -delsfinalerna men sen vände lyckan i kvartsfinalen som var vår tredje match den dagen och det blev en förlust med 3-2.. Jag är iallafall nöjd med mina prestationer den här cupen, har nog aldrig gjort så många poäng under samma cup, 6 mål, ett straff mål och 2 assister (hm eller 7 mål, kommer inte ihåg haha).
Men vi har inte bara spelat innebandy under den här veckan, utan shopping har varit minst lika viktigt. Oj oj oj vad jag shoppat, rensa garderoben? Tror nog nästan det. Bilder på alla kläder ska jag försöka fixa ikväll, om jag orkar..

Men nu är jag iallafall hemma och lyckligtvis dragit på mig en stor förkylning. Så ikväll får det bli en lugn kväll och försöka bli frisk till onsdagens jobb. Alla prag bilder ska jag också försöka få in på datan ikväll så kanske kanske att dom kommer ut på bloggen. Nu ska jag ta en härlig dusch i svenskt vatten, puss

Prag

Om ungefär tre timmar sitter jag på tåget på väg ner till Prag! Börjar känna mig riktigt taggad nu, ska bli grymt roligt.
Tåg resan på 24 timmar kanske inte känns lika lockande, men vad ska man göra? Det är bara att stå ut. Nu på morgonen har det bara varit förberedelse inför resan, åkte en snabbis till onoff och fick en digitalkamera och sen till coop och köpte mat till tågresan.

Nu är det dags för lunch, ha det super bra här hemma! Kommer hem igen på måndag (13 juli)

Mobilen är med !

PUSS

Matilda

Kommer sakna bästa vän, allra allra mest, kan inte förstå hur jag ska klara mig utan dig i ungefär 6 veckor.... Okej liksom om vi befann oss i samma land och kunde ringa och smsa men det kan vi ju inte... förstår verkligen inte hur det här ska gå till..... vi brukar ju nästan rent ut sagt sitta ihop, hehe. Med denna lilla text ville jag bara säga att jag kommer sakna dig väldigt mycket och att du betyder mest för mig.



Nu är det dags för mig att sova och ladda inför den kommande veckan! Godnatt


Söndag

Känner att jag verkligen inte hartid med bloggen nu på sommaren, har fullt upp hela tiden. Men nu ska jag försöka göra en repris i hjärnan och försöka komma på vad som hänt de senaste dagarna.. Torsdags drog jag och Matilda till Märsta, kom hem runt fem tiden men det var ingen idé att sova för vi sex skulle jag åka till jobbet, alltså fredag morgon. Efter jobbet blir det ingen vila utan direkt hem och byta om och åka och fira Filippa som fyllde 18-år. En helt galen och rolig kväll blev det, ännu väldigt sent. Vaken i två dygn... Sov iallafall ut lite på lördagen till två tiden på dagen , skönt skönt, men mindre roligt blev det sen på kvällen... Hade nämligen tagit hem lite kompisar vilket min syrra inte tyckte om så hon ringde min föräldrar som genast kommer hem från landet, panik. Fyy fan vad arg jag är, har verkligen ingen lust att prata med henne nu, eller mamma och pappa.. Så denna dag har mest bestått av jobb på morgonen och sen tjaffs... Verkligen jättejobbigt.. Men sen blev jag lite gladare efter en shoppingrunda i Farsta och en mysig båttur i stan med Janni.

Imorgon åker vi äntligen ner till Tjeckien , prag och spelar innebandycup, ska bli så himmla kul! Blir borta en vecka, så ska bli ganska skönt att komma ifrån stockholm ett tag. Men kommer ju självklar sakna alla mina små pluttar här hemma...

Och matilda kommer jag inte träffa på typ 6 veckor!!!!!!!!! Usch vad jag kommer sakna dig... hur ska jag överleva?!

Nu är det dags att packa, ha det bra är hemma ! Puss 


Onsdag

MOLNIGT?! vad är det här,.. vart har solen tagit vägen? Enligt alla tidningar var det ju onsdagen som skulle bli som varmast. Men det kommer säkert under dagen.. I morse blev det ingen springning utan den får vänta lite fram mot dagen eftersom jag inte riktigt vet när jag ska iväg. Planerna inför är väldigt många, har ganska mycket att göra. Men först och främst ska jag städa mitt rum, eller hela huset ska bli städat. Perfekt dag när det är molningt?

Nu måste jag ta tag i allt, skriver kanske senare puss

RSS 2.0