ambulanstilldragarna

Senaste uppdateringen var i söndags då kvällen tillbringades med bio. I Måndagskväll drog jag ut med felicia och felicia och senare filippa. Blev en riktigt rolig men hänelserik som kanske inte var så roligt.  På båda festerna som vi var på fick nämligen ambulansen komma, första eftersom en kille druckit alldeles alldeles för mycket och sen på natten när vi åkt vidare till annat håll dök en kille rakt ner i en sten när vi skulle nattbada.. Andra händelsen var mycket mer obehalig, mest tänkte man på om det skulle hända en nära vän till en själv.. jag skulle få värsta paniken asså. Det enda komiska med dessa olyckor var att det var samma ambulans som kom, haha jag och felicia skämtade först om det och fick sen värsta chocken när vi såg samma personer komma springande. Därifrån namnet ambulanstilldragarna.

igår var en riktigt slapp dag, jag och felicia satt som bänkade framför guitar hero hela dagen, platsen där vi även hamnade på kvällen med filippa. Lite GH, läsk drickande och kortspel blev det (skitspel asså, måste varit fel på korten ). Sen vid ett tiden var det dags för de små flickorna att gå hem och jag hoppa i säng för att orka dagens jobb.

Idag var det först jobb, sen hem och vila liteoch sen iväg med filippa & Felicia till Mälis för att sola och bada. Kom hem vid sju då pappa gjort en super god middag. Riktigt skönt ibland när bara pappsen är hemma, men imorgon kommer resten hem igen. Nu ikväll blir det bara en lugn kväll, en bra film, lite godis, ett stort glas tranbär och förhoppningsvis lite timmar sömn. Nu gör huvudet väldigt ont, puss

lite bilder från idag

         (finns fler bilder, tog bara några)

Kommentarer
Postat av: Anonym

gillar inte att din pappa lagar så god mat :(

2009-07-23 @ 12:14:05
Postat av: Nicole

haha lite chockad faktiskt för han brukar inte laga mat :P men det var riktigt gott!

2009-07-23 @ 12:15:30
Postat av: Anonym

jasså inte? :D ah men det var grymt iaf

2009-07-24 @ 17:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0