Min lediga dag

  • åka till stan med felicia
  • Följa med den ungen till frissan som ska fixa till sitt hår. Avundsjuk!
  • Träning från kvart i nio till tio. Sent sent sent


ja det här blir nog en riktigt bra dag. Skriver senare för nu måste jag springa till bussen. Puuuusss


Tisdagkväll

Har precis varit ute på en skön kvällspromend. Det är så där härligt kallt ute. Bara älskar hösten ibland, även fast man vill till värmen, men bara för en stund.
Innan min lilla promenad gjorde jag ett försök till att plugga men lyckligtvis har jag tappat bort mina papper som jag behöver till arbetet (så typiskt mig) så jag gav upp. Det pluggandet får vänta till nästa vecka, hehe. Nu blir det däremot ett nytt försök med matten som verkligen inte gick bra igår. Kanske med lite te till skulle fungera bättre? Jag gör ett försök iallafall.

Nu blir det fram med sin snillehjärna och lyckas göra klart den här jädra matte inlämningen. Sen efter det blir det nog film hela natten lång och leva livets timmar. Studiedag imorgon !
Kanske skriver ett litet nattinlägg över hur min kvälls mattekunskaper gått. Man vet aldrig. Ha en bra kväll och för er som ska till skolan imorgon får ha det så bra medans jag ligger och sover. Pöss



Min?!

Typ världens snyggaste! jag dör ...!

  

njamnjam, Godisbit


Huvudvärk

Allt ljud i klassrummet gör att mitt huvud snart sprängs.. Har sån himmla huvudvärk! Alla har ljud på datan och när det blandas mår inte mitt lilla huvud bra. Ajajaj vill bara hem och sova nu. Men jag får stå ut, bara en timme kvar...




galen gånger 2

För det första stängs min mobil av hela tiden och är allmänt pajj. Blir helt svart hela tiden och sen går den inte att sätta på. Sen helt plötsligt funkar den igen och efter en timme krånglar det än en gång..
Och för det andra förstår jag ingenting av den inlämningsuppgiften vi fått i matte b. Helt lost i hjärnan känner jag mig. Har precis bestämmt mig för att ta bort mitt val till matte c, för nej nej matte gör mig bara trött.

nu är det dags för mig att sova för att orka med morgondagens tre timmars träningen på morgonen. Skönt iallafall att man är ledig på onsdag, så imorgon kväll blir lite som en fredagkväll med en lång sovmorgon på onsdag (något jag verkligen behöver) En dag till orkar man kämpa på!  
Nu är det time för lampan att släckas, godnatt


hösttider

  


dags för skola

jag vill till värmen Jag vill till värmen Jag vill till värmen Jag vill till värmen




roligt man kan ha det


alltid samma söndagsångest

så var det fredag igen. Ena stunden hurrar man för helg och i andra stunden är den slut. Men men inte mycket att göra åt, bara ladda inför ny skolvecka. Men usch jag orkar inte, skulle egentligen behöva plugga men det får vänta till någon annan dag. Nu ska jag fotsätta att ligga i min säng och ta det lugnt framför tv:n. Först ensam mamma söker (haha typ bästa programet) och efter det filmen Hitch med snyggingen will smith.

Ha en bra kväll, puss på rumpan

juste, ny bloggdesign!

ibland..

"Ibland blir man så himmla stolt över sig själv. Just vid dom tillfällena då man bevisar något för sig själv. Då man uppnår det man vill och vet att man kan"


vinst mot täby

Matchen slutade med en vinst på 6-4. Riktigt härligt spelat av oss.

Blev lite chockad först i omklädningsrummet när tränaren sa att jag skulle spela center (har aldrig spelat det förut, eller jo typ när jag var 8 år!) men det gick riktigt bra ändå, tre mål yeah där satt dom! Tror jag hittat en ny position. Nu blir det lite omelett och sen städa rummet


dags för match

- taggtråd till frukost


lördag

Igår blev det chillkrök hemma hos janni med lite folk, sen vid tre halv fyra tiden drog vi hem till wille för att sova där. Dagen har därför ägnats mest åt att ligga på hans rum och sova och kolla film. Men sen skulle haniväg på träning så då drog jag och felicia hem till mig och åt lite efterlängtad mat. Våra matvanor på helger är ju bara så bra, hehe matvanor som betyder mat en gång om dagen ungefär. Men men inte blir man smal av det ändå inte, typiskt!

Nu ikväll har det bara varit lugnt. Eller var mer alla andra människor som tog det lugnt vilket gjorde att det inte fanns något att dra på. Men kanske bra med tanke på att jag har match imorgon? aja skulle ändå aldrig dricka innan en match, så pass satsande är jag trots allt. Här näst blir det att krypa ner under täcket och sova. Viktig match i div. 1 imorgon mot täby så det är bara att kriga på!

natti natti

   

fler bilder från igår kommer så fort jag orkat lagt in dom på datan!


Fredag

Äntligen är det fredag! Underbart skönt. Just nu är det lunch rast, bara en lektion sen är det helg!
Efter skolan är planerna att vara med johan, och efter det iväg på träning. Eftersom jag bara varit en duktig flicka och varit hemma två helger i rad tycker jag kvällen ska tillbringas med lite partaj, det är jag verkligen värd. Så vi får se vart man hamnar.

nu ska jag ladda lite inför en ledarskapslektion och hejja lite på felicia som sitter och förlorar på cs hela tiden, hon behöver nog mitt stöd känns det som... Skriver senare pussss

satsare

Kom precis in efter en två timmars träningsrunda. Först en löparrunda på ungefär 8 km skulle jag gissa och sen en promenad från liljeholmen och hem. Riktigt duktigt av mig och felicia måste jag säga. Mitt avtal med mig själv om att springa varje dag håller än så länge iallafall. Om man vill något klarar man det.
Imorgon bitti kvart över åtta är det dags för en timmes gym och där efter hallträning i en och en halv timme. Roligt roligt. Ska nog börja packa väskan redan ikväll så jag slipper stressa så mycket imorgon bitti. Kan ju alltid vara en början till min stress på morgonen? 

Imorgon blir det också äntligen av att komma iväg på körkortsutbildning som jag tjatat på mamma att få göra väldigt länge nu. Men inte direkt roligaste tiden, utbildningen håller på i tre timmar, från halv sex till halv nio. Hejdå torsdagskväll!? Aja imorgon är det bara att kämpa på så det blir fredag så lätt och snabbt som möjligt. Nu ska jag avsluta min kväll med en skön dusch och sedan krypa ner i sängen framför tv:n innan det är dags att sova. Natti natti


Felicia & jag på landet i somras. Steekigaste bilden asså


neeej neeej

Hammarby var ingenting som lockade mig. Shit alltså vad det här känns jobbigt, mår så himmla dåligt av det. Vet verkligen inte vad jag ska göra. Det minsta jag vill göra är att byta lag, men vägrar att vara kvar i dj laget.. Det enda jag vill är att få gå upp i damlaget. Ärligt talat nu alltså, jag slutarv på innebandy om det fortsätter så här längre. Alla säger att jag ska byta lag och massa, men varför ska jag bara ge upp det jag vill? Jag har sagt flera gånger vad jag vill, och det är det enda. Så om jag inte får den chansen kan jag lika gärna sluta... och nu menar jag allvar.

Nu snart ska jag iallafall ut och träna. Dom borde bara veta vad jag kämpar och satsar..




22.09.09

Har ju glömt att berätta en väldigt viktig sak. Igår fick min kusin Björn och hans tjej Anna en liten bebbe. Tror det blev en liten Emil, väldigt gulligt namn måste jag säga (för en vecka sen var det iallafall det namnet som gällde, men man vet ju aldrig). Är iallafall jätteroligt att fått en till liten varelse i släkten. Hoppas man får träffa den lille snart!


Onsdag

Halva veckan har nu gått, ritkigt skönt, bara två dagar kvar till helg!
Idag började skoldagen med engelska och nu efter lunch med historia. Inte det roligaste precis att bara sitta och anteckna medans vår jobbiga lärare står och babblar tusen ord samtidigt. Men något bra i det hela var att vi fick sluta en och en halv timme tidigare. Men självklart ska det vara den dagen som man måste sitta kvar och vänta till carro slutat. Men jag över lever, jag får spendera min tid till bloggen och lite farmville.
När väl Carro slutat ska vi först dra hem till henne och sedan till sprallerhallen för att kolla på hammarbys träning. Måste ju börja ta tag i det här med innebandyn nu och hitta ett nytt lag så det här är alltid en början. Ska iallafall bli roligt att gå dit och kolla hur de spelar. Senare på kvällen har jag och felicia planerat att gå ut och springa. Har bestämt mig för att göra det varje kväll, får se hur det blir med den saken.. Men iallafall några dagar i veckan! Var ute igår, och det var riktigt skönt. Bara älskar att springa på kvällen, skulle kunna springa hur långt som helst, eller njaa nästan, blev iallafall 5-6 km igår (a)

Skriver senare, pussshej

livet är så mycket mer än att bara andas

så vad ska man göra? bara leva i nuet, låta ödet styra och ta en dag i taget
eller satsa, våga ta chanser och låta hjärtat, drömmen och viljan styra??



Down


HAHA

HERREGUD, jag börjar nästan skratta över att bara se bilden.


jag och de två välkända "töntkillarna" som var med på vår träning för två veckor sen! :)


olé olé barca!

Med blå tröjor och under namnet barcelona lyckades vi ta oss till en tredje plats av tio lag på fotbollsturneringen. Mycket mycket bra. Nu blir det till att ta det lite lugnt framför tv:n för att samla på mig krafter till plugg som behövs göras sen. Skriver senare, puss



Laddad för fotboll?

njaa, vädret är ju inte det bästa. Ska tydligen regan idag. Så typiskt, just den dan vi ska ha idrottsdag.
Men men bara kämpa på! Ska bli roligt att spela fotboll iallafall, var ett tag sen man gjorde det. Let's go


onödigt

åkte till skärholmshallen där träningen skulle vara men när jag kommer dit är den tydligen inställd. Så där står vi fyra stycken som inte blivit informerade. Störande och väldigt onödigt. Jag som verkligen ville träna, hehe som vanligt.. Men får vänta tills fotbollsturneringen i skolan imorgon. Nu snart blir det lite tacos och sedan plugg.





trött tröttare tröttast?

Efter en dag med två matcher var man ganska slut i kroppen, en vinst och en förlust. Riktigt pinsamt andra matchen alltså, måste verkligen byta lag eller iallafall fixa det här på något sätt. Efter matchen drog jag och felicia hem till mig, åt lite middag bestående av mackor och sen lite senare mötte vi upp wille i spöregent. Drog hem till mig och chillade och sen satte vi på den eftelängtade filmen; ice age 3 . haha och gissa vad? Jag klarade av att hålla mig vaken. När filmen var klar hade klockan hunnit bli lite över ett och man fick sån där härlig ångest över att man skulle upp till skolan om fem timmar. Vid halv två tiden följde vi iallafall wille en liten bit som var tvungen att gå enda hem till stuvsta, stackarn alltså. Men det hade tydligen bara tagit 45 minuter (hehe trodde det skulle ta längre tid). Väl hemma igen blev det däckmode för mig medans felicia satt och nördade sig i tv:n och datorn. Den lilla jävlen började ju inte förän kvart i ett idag. Men duktig som man är sov man 4 timmar och var i tid till skolan i morse.

Snart är det dags att åka iväg på träning och sen hem direkt och plugga. Jag som vill sova.. Men men det får jag göra någon annan gång, hehe.

pusshej


jag som brunett i början av sommaren


matchdags

Alldeles för tidigt på en söndag, men vad ska man göra!? Det är bara att tagga till inför första matchen.  
Skriver senare och berättar hur det gick. pussshej


liten ängel?

jaa vad ska man säga, andra helgen i rad nu som jag bara är hemma (på kvällen menare jag då, haha). mammas lilla ängel?! Nej men imorgon har jag nämligen två matcher var av den första är samling klockan åtta på morgonen. Svaret varför mina föräldrar satte en tid på att jag var tvungen att vara hemma senast tolv.. (jag blir galen på dom ibland alltså!) Men satsar man så gör man? Efter första matchen hinner jag nog hem och sova en liten stund iallafall innan det är dags för andra matchen, men den här gången på hemmaplan och inte ute på värmdö som första...
Får också en liten hejjarklack på andra matchen, nämligen min käraste lilla felicia som lovat att komma. Så får se till att spela riktigt bra nu. Men är ju bara en div.2 match så inte ritktigt samma drag som div.1 matcher, men får väl bli så bra som det kan bli..

Ja som sagt ligger jag bara hemma och tråkar. Ska nog snart sätta på en film, hehe blir nog ice age 3. Nejnej jag är inte omgen. Och kanske sova så man orkar imorgon? Ska vara bäst imorgon så!



fin man är när man ska sova då.. hehe, godnatt


shoppis i skäris

jag och syrran tog en tripp ut till skärholmen tidigare idag. Åkte vid halv tolv tiden och kom hem nu för en stund sen. Blev alltså inte så lång tid i shopping gallerian, men det fick räcka. Vi fick iallafall med oss en plattång/locktång. Väldigt bra måste jag säga, håret blev platt direkt plus att man kan göra små söta lockar. Så den rekomenderas stort. Hittade och provade även ut den vinterjackan jag vill ha, en canada goose. Har en brun kort men har helt tröttnat på både längden och fägen så vill ha en ny. Kostar tyvärr lite för mycket, 6000.. Blir till att vara lite snäll och tjata på mina kära föräldrar.

               
799 kronor                                6000 kronor..





hemmakväll

kommer somna när som helst. Ska försöka mig på att se dirty dancing som börjar på tv om en minut, haha fast tveksamt om jag lyckas se en film utan att somna?! Så är väl lika bra att säga godnatt och ladda inför imorgon!

natti natti

dubbel

Sitter i ett litet dilemma, kan inte bestäma mig vad jag ska göra ikväll. Antingen bara vara hemma  och typ ta det lugnt och tråka eller dra ut på fest, ena halvan av mig orkar inte dra ut och andra vill. Hehe lyxproblem eller vad brukar man kalla det? Nä men vi får se vart det blir, beror på vilken fest. Men lutar nog lite åt att stanna hemma sålänge det inte händer något i närheten. Är väl inte egentligen så taggad på fest, tycker faktiskt att det är rätt tråkigt att bara dra någonstans för att liksom. Mycket roligare när det är lite speciella tillfällen och man umgås med sina vänner. Haha låter det chockande? Lite kanske, men finns faktiskt roligare saker att göra.
Männskor man måste inte festa varje helg, bara helt patetiskt.

nu blir det lite mys framför tv:n




man lär sig livets spel

-det är bara att kämpa på, satsa och ta vara på ens chanser..


Grattis mami

grattis mami på 41-års dagen


inga troll

var hos tandläkaren i morse, har skjutit upp det enda sendan april så nu var det dags att ta tag i det. Men som alltid såg det bra ut. Har aldrig behövt göra någonting med mina tänder så när jag blir arton behöver jag tydligen inte gå lika ofta. skööönt. Just nu sitter jag i skolan och har svenskalektion, eller för tillfället har vi rast. Efter rasten ska vi åka iväg och åka runt med tunnelbanan och observera kvinnligt och manligt språk. Kan det bli bättre början på en fredag....?!

Man får väl göra det bästa man kan för att den här dan ska bli så bra som möjligt. Hare!

tjejkväll

Kom hem från stan för någon timme sen. Blev en god ceasar sallad på café (som önskat) och lite shopping; Två tröjor och en halsduk. redo inför hösten!
Tiden här hemma har mest ägnats åt att fixa maddes blogg, och jaa madde har väl mest kollat på, haha. 
Nu blir det film med popcorn!

Äntligen fredag imorgon

 
mumsigt mumsigt, har inte ätit popcorn på evigheter, säkert mer än ett halvår. Så nu ska här festas till.

Torsdag

Nu snart ska jag börja åka in mot stan för att träffa madde. Var extremt länge sedan vi träffades. Sist vi sågs ensamma var nog i februari tror jag. Så ikväll blir det en riktigt helkväll. Först middag inne på ett mysigt café och sen hem till mig och kolla på film. Flickan lilla ska nämligen sova över här. Är ritkigt sugen på en ceasar sallad, bara måste ha det! Så det blir till att leta igenom alla cafér tills min älskade sallad finns.

Ha en super bra kväll, skriver senare om jag hinner, puss




krångel

usch vad det krånglar för mig att fixa den nya designen.. ser ju bara fult ut. Men just nu har jag inget tålamod till att försöka mera. Får ta tag i det senare ikväll eller vila min "stilmalls-problem" till en annan dag. Men så länge får det väl se så här ut :/

Om en en kvart hoppas jag iallafall att Idol kan göra mig på bättre humör igen! ojojoj nu kommer jag på att jag helt glömt min farm idag, paaaanik

puss på rumpan

 
olivia & jag på vår lilla paradis strand. Längtar ner så himmla mycket!


new look?

nu tänker jag göra nya design till bloggen. Kanske borde göra en så jag blir riktigt nöjd så jag slipper göra om den hundra gånger i månaden?

vet precis hur jag vill få till det men funkar inte, måste knepa och trixa lite med stilmallen tror jag. Resultatet kommer mina vänner, bara att stå ut!


ångest

Dags för skola snart. Ska åka om ungefär 50 minuter så har ganska lång tid på mig, men detbehövs kan jag säga. Har klädångest som vanligt, har ingenting fint...
aja nu tar jag bara något och lägger tid på frillan istället, ha en bra dag


Tisdag

Sitter här i soffan framför tv:n och klagar på kändis djungeln som visas på tv4. Usch sånt dåligt program alltså! Men eftersom min pappa verkar intressera sig av programmet får jag inte byta. höhö
Imorse började skoldagen med innabandyträning, men för min del blev det läktarn. För en gång skull är jag duktig och tänker på min sträckning. Efter lunch hade vi en härlig ledarskaps lektion, men njaa kan väl inte riktigt säga att jag ansträngde mig på pluggandet precis. Usch vad den här dagen låter som om jag inte gjort något rätt..
Efter skolan drog jag iallafall in till stan och köpte smink, underkläder och present till min mami som fyller år på fredag. Men måste in på fredag igen tror jag och köpa lite mer, en blom bukett på sin 41-års dag är hon väl ändå värd?

Nu känns det som om jag ska hosta ut hela halsen.. okej lite seriöst nu, nej men min hals blir aldrig bra. Har ont och hostar så det smakar blod. Usch ni skulle bara höra hur det låter när jag hostar... Känns som om lungorna ska explodera, hehe. Men ska boka tid hos läkaren nu, kan ju inte fortsätta ha så här ont. Måste måste göras.

Sova kanske är bra för att få min sjuka hals frisk?!
Godnatt

 


Godnatt måndag

Äntligen är första, jobbigaste, tyngsta och tråkigaste dagen över. Nu väntar bara en hel vecka... Men nej jag ska inte tänka negativt, det måste jag sluta med. Utan ska istället tänka att den här veckan kommer gå fort och att det snart är helg igen! Låter ju hur bra som helst. Nu är det dags att sova, godnatt


@ hos mig

som jag berättade förut blev det lite omfixering i rummer med en nya möbel och lite så.
(bilderna är inte de bästa, orkade inte leta eftre kameran så fick bli mobilen)






Biodags

Nej matchen gick inte riktigt efter förväntan. Bra spel i början med många chanser och övertaget i spelet, men sen hände det något och alla slutade kämpa. Och jag på bänken i andra halvlek med en sträckt ljumske kunde inte göra så mycket. Usch så ont jag har... Har verkligen otur hela tiden. Orkar inte gå in på allt som känns jobbigt just nu, det enda jag kan säga är att allt är helt patetiskt! Iallafall slutade matchen 1-5, vilket jag igentligen inte bryr mig så mycket om. Brukar faktiskt aldrig beröras av resultatet eller hur jag nu ska uttrycka mig, utan jag bryr mig bara om min egna prestation. Kanske inte det bästa att lägga så stora krav på sig själv men men, man vill ju vara bäst?

Ikväll, eller om en timme ungefär ska jag och mami iväg på bio och se den nya filmen prinsessa. Slänger in en triler på filmen, tycker den verkar riktigt bra iallafall.



Ha en bra kväll, pusshej


Seriepremiär

Seriepremiär idag i div. 1 mot Råsunda. Taggad till hundra, nu ska det köttas!



saknar oss sååå himmla mycket! Sista lagbilden i Prag...


min lördag..

..Tillbringades till en början i ringens köpcentrum med johan. Sen hem till mig och chilla lite innan jag skulle åka iväg på en härlig släktmiddag i Trosa (nejnej det här kändes ju verkligen inte som det roligaste man kunde göra på en lördag..) Men väl där kunde man inte göra annat än att försöka vara social med sina små släktingar. God mat serverades iallafall, haha. Tror min pratkvarnar som föräldrar lyckades gå med på att åka hem lite innan elva iallalfall så man kom hem i någonlunda tid för att hinna med något mer denna lördag. Så hem och byta till mjukisbyxor och sen ut och möta filippa som hade fixat lite godis och chips. Sen blev det filmkväll hos mig. Mysigt mysigt. Vi såg filmen Hard candy, heeeelt sjuk asså! Tror man kommer gå runt och vara rädd för 13-åriga små flickor nu, hehe.

Har fixat lite i mitt rum nu på morgonen, en ny möbel till tv:n, riktigt fint blev det tycker jag. Nästan så jag ska ta kort och lägga in i bloggen! aa , det kommer sen. Nu ska jag iväg och köpa lunch och ladda inför matchen senare idag. Puss


Lördag

Första dagen på veckan som jag inte ska spela innebandy, haha vilket liv jag har alltså! Igår kväll efter träningen blev det iallafall att jag bara stannade hemma. Mycket skönt att somna vid halv tolv på kvällen måste jag säga. Pigg och glad idag iallafall. Ska snart börja fixa mig för att åka in till stan och träffa johan. Sen senare idag vid 5-6 tiden ska jag och familjen ner till Trosa för att fira min fasters 60-års dag. Lite segt, men pappi ville väldigt gärna att jag skulle med så självklart är jag en snäll dotter och gör som han vill. Beroende på vilken tid jag kommer hem ikväll drar jag nog ut och hittar på något roligt.

Nu är det dags att fixa sig lite, puss



Maybe


match

ska snart iväg och spela träningsmatch mot Högdalens damlag. Känner mig riktigt taggad så det här ska bli roligt, kan ju inte bli mer än roligt med tanke på den otroligt roliga träningen det blev igår? haha skrattar fortfarande av tanken. Nej nu hinner jag inte babbla mer, skriver senare, pöösss

äntligen fredag imorgon!!!

värme?!

Blää snart är hösten här, vill ha sommar, vill ha värme..


090909

..ja precis idag är det 9 september 2009, alltså 090909.


Onsdag

Den här veckan går ju hur segt som helst känns det som, kan det inte bli helg snart?! Men aja jag har iallafall klarat av halva veckan. Nu återstår bara bara en träning ikväll, skola och match imorgon, skola på fredag och träning på kvällen, sen är det helg! Det lät ju verkligen inte lite... puuhuuu

Mohaha mycket vackra bilder på moi

    
   


hejdå min otursdag

 


taggad för lite sömn

Klockan är drygt halv elva vilket betyder att jag börjar bli väldigt trött. Med tre timmars träning i kroppen och en jobbig lektion i ledarskap så kanske inte det är så konstigt. Så som sagt blir det nog godnatt för min del. Skoldag även imorgon.. blääää..

Fotograferingen med laget gick prima ballerina, ja förutom att man fick typ kramp i benen efter att stått snyggt uppställd på knä framför kameran i några minuter, vilket kändes som en oändlighet.
Vi fick även posa framför kameran själva, hoppas verkligen att man inte ser ut som värsta muppen. Haha , tänk om man någongång kunde få bli lite bra kort?

nej men nu blir det till att fixa lite inför kvällen och kanske vara kreativ och bestämma kläder inför morgondagen, godnatt



min steekiga älsklingspälsklings jobbiga lilla gullekatt!


Tisdag, min "fredagen den trettonde"

..skulle man ju nästan kunna tro att det är idag eftersom jag haft såå mycket otur idag. Orkar inte gå in på allt men det slutade med att jag gick runt i skolan och såg ut som skit med mjukisbyxor och min älvsjöoverall, höhö men men alla kan väl ha dåliga dagar? Blir till att fixa till mig imorgon iallafall.

Nu är jag iallafall hemma och ligger i min sköna säng så nu kan väl inget mer jobbigt hända? Borde nog stanna här så inte min otur får leka med mig ännu mer?! Men nej jag ska iväg och ta lagfoto, men inte förän klockan 7 så det är ju en och en halv timme kvar att chilla. Tror jag ska ta samtalet med min tränare idag som man helst inte vill ta.. men tror det bästa blir att jag byter lag, klarar verkligen inte av att vara kvar där längre..alldeles för dåligt helt enkelt!

nej nu har jag lita att fixa innan jag ska iväg, puss


Gaaah

ångest ångest ångest


söndag

i pausen på en film som jag och mamma ser på tv slänger jag in ett litet inlägg!

Igår blev det fest i örby. Drog dit med felicia, bella och johanna. Senare kom även Carro och max. Var en helt okej kväll, började med att vi fastande framför fotbollen på tv men sen kom det mer och mer folk och blev ritkgit najs. Åkte hem därifrån vid tre tiden så vid fyra låg jag i min säng och sov, riktigt skönt att inte behöva ställa klockan i morse utan tog en ritkgit härlig sovmorgon och låg kvar i sängen till klockan ett (ja, det är väldigt bra av mig). Känns som om jag inprincip inte gjort någonting idag, var ute på en 45 minuters promenad men annars har jag sovit framför en film (ovanligt?!) och bara chillat.

nu börjar en film , puss


Lördag

Lördag morgon, ställde klockan idag för att jag skulle till stan och fixa dricka men nej det blev tydligen ändring med tiden. Så kände att jag lika gärna kunde vara vaken. Klockan är bara halv tolv och jag har hunnit med en del saker, ätit frulle och varit i bromma och hämtat mitt smink som jag glömde i matildas väska igår i skolan (så smidigt av mig). Igår kväll blev det därför väldigt mycket stress när jag helt plötsligt inte hade ngt smink, men men jag fick ta syrrans istället. Efter att iallafall lyckats fixat mig i stress kom jag tillslut till aspudden där kvällen tillbringades. Blev en väldigt trevlig kväll tycker jag, lugn och skön med trevliga människor.

 

tror nog att kameran älskar mig och felicia! haha

Freda!!

Äntligen är det helg. Har kämpat mig igenom hela dagen till just denna känsla "äntligen helg". Helgen startar på samma sätt som den brukar, alltså med träning. Ska iväg om en timme och hemma vid sju halv åtta tiden. Och efter det vet jag inte riktigt hur kvällen blir, någon fest iallafall men vet inte vart än, har planerat en hel del saker samtidigt känns det som, men men det fixa sig!

Tyvärr (väldigt sorgligt) har min böna lämnat mig och åkt iväg på träningsläger den dummisen.. Tycker lite synd om mig själv faktiskt, höhöhö. Men hon får vara bäst där, så blir jag stolt över henne istället!

Nä nu kanske min tomma mage vill ha ngt att äta? vore kanske bra. Pusshej


.

nej jag ångrade mig, om ditt liv skulle sluta som skit skulle jag inte bry mig ett skit, inte ett enda skit! Skulle inte ens lägga en tanke på att tycka synd om dig, det är redan försent... Just nu vill jag bara att du drar

genom hela livet?

"Otur är något som jag börjar tro inte är något man bara har ibland, utan något som vissa människor har genom hela livet, som en "svans" som följer efter överallt. Börjar också allvarligt tro att det är något som smittas, för en familj med så mycket otur som min,det får man nog leta efter... Men värst är nog att aldrig få känna känslan av att man lyckats, eller se den lyckan hos de människorna som står en närmast.

att vara så nära, men aldrig lyckas.. Men enda sättet är att bara kämpa på, och verkligen visa vad man vill!
För nu börjar jag bli riktigt trött på all den här skiten.."



Torsdag

Jag har snart klarat av hela veckan, bara en liten ynklig dag kvar tills det är helg. Riktigt skönt ska det bli. Ännu skönare att vara lite ledig från innebandyn för en gångs skull, bara träning imorgon kväll sen är det ledigt hela helgen. Så bäst att passa på den här kvällen eftersom serien drar igång sen.

Skoldagen idag innehöll först ett gympass på en timme, sen lite innebandyteori och efter lunch matte. Första lektionen i matte b, vilket inte alls verkade så komplicerat, än så länge iallafall... Nu ska jag lägga mig framför tv:n och vila lite, kanske blir ut och träna senare, men beror på om det går med benet, men skitsamma :D



jag och bönan på landet i somras


Onsdag

Har inte skrivit på flera dagar nu, men aja så blir det ibland. Veckan har iallafall ägnats mest åt skolan. I måndags ägnades även fyra timmar av min kväll åt att inventera på willys vilket är bland det värsta jag varit med om, och i tisdags första innebandyträningen i skolan. Mycket mer än det här har faktiskt inte hänt. Var lite duktig och kreativ igår och satt och jobbade (men så blir det när man skippar skolan en dag).

Egentligen är det träning ikväll igen, men med min otur har jag troligtvis gått och fått benhinneinflammation. Det gör såå sjukt ont kan jag berätta, kan knappast gå på benet. Ajaj, riktig smärta alltså... Vet inte riktigt vad jag ska göra, man ska tydligen vila men det orkar ju inte jag? Träningen ikväll blir nog att jag skippar men imorgon är det ju både träning på morgonen och match på kvällen vilket jag inte vill missa. Så bara att bita ihop!

Nu ska jag fortsätta att dunka musik i mitt än sålänge helt tomma hus! pusshej

RSS 2.0