Söndag

Helt slut, tre matcher på en helg är man inte van med så här direkt efter sommarlovet. Men det har iallafall varit grymt kul att spela. Igår blev det tyvärr två förluster, men riktigt bra spelat av oss iallfall eftersom vi mötte riktigt duktiga lag som även spelar i elitserien. Men idag blev det vinst, med 6-0. Kändes riktigt härligt. Gick in första bytet och satte första målet, och 1-0 stog det ända fram till andra halvlek. sen flöt det bara på!

Har börjat få ont i min rygg igen, gör såå himmla ont på ett visst ställe. Varför ska man ha sån svank?! Måste iallafall gå och fixa det snart hos kiropraktorn, men jag vågar inte! det kommer ju göra så grymt ont överallt i min stela rygg... Men men, jag överlever väl.

Igår kväll efter matcherna drog jag iallafall ut, på "fest" hos jessica i solberga med johan och hans kompisar. Men blev väl inte riktigt som dom killarna ville ha det så vi drog efter en stund. Dom vidare någonstans (?) och jag hem till min sköna säng och sov. Väldigt skönt.
Nu har det tydligen börjat en film på tv som min mamma tycker att vi ska se tillsammans så ska väl gå upp och vara lite social.

 PUSS HEJS SVEJS!


Lördag - DM

Vaknade för ungefär 10 minuter sen. Sju och en halv timmars sömn, ändå ganska bra med tanke på att jag var ute igår. I början av kvällen igår hamnade vi i högdalen men sedan slutade det med att vi drog hem till Kepsis. Hehe festen hann väl egentligen aldrig dra igång innan jag var tvungen att dra vid tjugo i två, men men det var en ganska okej kväll ändå. Mammi var snäll och hämta mig i Hagsätra så jag kom hem i ganska bra tid. Sköönt. Åka tunnelbana helt själv mitt i natten är ju inte det bästa precis?

Nej nu är det snart dags att åka iväg till järfälla för att spela två dm-matcher. Är riktig taggad så det här ska bli skitkul! Första matchen är klockan ett mot täby, och andra klockan fem mot hammarby.
Så vid elva tiden ska vi börja röra oss mot bilen, om ungefär en timme och tjugo minuter. En perfekt tid för mig att hinna fixa allt, hehe. Ska spela skitgrymt har jag bestämt mig för! Skriver senare hur det gick, pussss


grönan i somras


en dag framför tv:n

Har princip tillbringat hela min dag framför tv:n då män som hatar kvinnor rullat i dvd:n. Har tagit lite tid för mig att komma igenom filmen eftersom jag somnade flera gånger och var då tvungen att spola tillbaka flera gånger. Men till slut lyckades jag se klart den. En riktigt bra film! Fortsättningen kommer ju snart på bio också.


Äntligen fredag

Bion igår var väldigt bra, verkligen en film jag rekomenderar. Redan igår kväll började jag känna mig dålig, ont i huvudet, snorig och som vanligt ont i halsen. Så imorse när näsan rann som bara den bestämde jag mig för att stanna hemma. Självklart skulle jag ju egentligen kunna gå till skolan, men pallar inte. Skönt med en lite extra dag för att bara vila upp mig inför dm i helgen, måste verkligen vara frisk då! Får se hur det blir med träningen ikväll, kanske står över pga av förkylningen och min sträckning så inte den blir värre... hehe fast tror nog jag hoppar att säga att jag är sjuk, tänker köra ändå !

Nu ska jag upp och sätta på en rulle och bara chilla galet, skriver senare. Puss


gammal bild

Torsdag

JB's idrottsdag idag, niokamp. Både ettor, tvåro och treor delades in i grupper med namn efter frukter (ja man blir ju inte förvånad längre över skolans fantasi med namn) jag hamnade iallafall i lag Päron .  Redan när man hör namnet förstår man ju att det här laget ska vinna? Inte för att jag har några argument för det men skitsamma. Iallafall så var det vi som stog som vinnare. Gryyyyyymt, herregud vad man kämpade asså haha.

Den senaste timmen har jag bara tagit det lugnt, helt slut. Så ska nog fortsätta med det. Och lyssna på massa musik på mitt älskade spotify!  Men senare ikväll blir det nog bio och middag ute på Heron.

Nu ska här dunkas musik, puss


Biopremiär

Juste glömde ju att skriva att den beck filmen jag var med i (i stormens öga) har premiär idag!!!
Så nu kan man ha tur och kunna se mig på bio, haha. Skulle egentligen gått på premiären idag men jag har ju träning ikväll så det blir nog imorgon istället.
pusshej


Onsdag

Blogginlägget som jag skrev igår försvann helt plötsligt igårkväll när jag hade sparat, verkligen jättestörande. Blev så irriterad och trött just då så orkade inte skriva om det. men så är det..
Idag har det iallfall varit en jättelugn dag i skolan, princip inte gjort någonting. Utan bara pratat lite om sånt vi ska göra resten av läsåret och gjort heta stolen, haha vi delades in i grupper 5-6 stycken i varje. Och sen skulle man en i taget sätta sig framför alla så skulle resten frit få säga vad man tycker om personen, både positivt och negativt. Fram med onda sidan?! haha

nu ska jag vila lite innan träningen , pussss


skooolan,  felicia, jag, madde och filippa


Dagens höjdpunkt..

... ja den blir tilldelad till vår syn av PADDAN !
Tack för att du finns i vår skola, skulle aldrig klarat av första dagen utan att se "den"  !!
Tror både jag och bönan känner samma faktiskt


Måndag

Orkade aldrig skriva igår om helgen, så får väl ta mig tid att göra det nu.
I fredags blev det utgång, först lite chill utomhus och sen fest på tyresö. Efter tyresö (mitt inatten) drog jag och felicia hem till kepsis för att kolla på film och sova där. Även Lager och Berglund kom sen lite senare. Så där satt vi fem stycken i willes rum och kollade på film hela natten/morgonen. Lördagen ägnades mest åt att sova, tror inte vi somnade förän nio på morgonen så låg och slöade fram till klockan sex på kvällen då det var dags att åka hem. Efter middan precis innan vi skulle dra ut igen ringer min tränare och frågar om jag kan spela dm match med damerna dagen efter så där sprack kvällen lite.. Drog iallafall ut en stund men var hemma vid elva tiden igen.
Matchen gick iallafall väldigt bra, en vinst med 8-0. Kändes riktigt skönt, däremot så sträckte jag benet vilket inte var lika roligt...

Idag började skolan, en ganska kort dag, började vid tio och gick från skolan vid halv tolv ungefär. Var egentligen tänkt att stanna kvar i skolan för att vänta på carro och max men åkte hem innan. Senare idag ska vi nämligen åka till Gävle för att se på bajens bortamatch. Ska bli riktigt roligt!  Kommer hem ganska sent, vid 23 tiden ungefär så det är bara hem och sova, skola imorgon klockan kvart över åtta!



imorgon får jag min data!!

sista dagen på sommarlovet

Ska iväg och spela DM-match med damlaget nu. Tränaren ringde igår kväll och frågade så självklart säger man ja.
Är riktigt taggad!

skriver senare och berättar om helgen som varit!

sista helgen har börjat

Fredag idag, sista helgen på sommarlovet har precis börjat. Dags att börja tagga till, man måste ju fira sista helgen riktigt ordentligt?

Idag är planerna att dra till flatenbadet för att sola och bada. Får hoppas att det bara slutar blåsa lite.. Jag och felicia bestämde iallafall igår att vi skulle komma iväg ganska tidigt, men vet inte om den muppen har vaknat än. Så lär väl visa sig om vi hinner iväg dit bort eller inte. Träning ikväll också (har verkligen ingen lust....) klockan kvart över fem till sju. Så när slutsignalen gått är det bara att skynda sig hem för att fixa sig inför kvällen. Tror vi drar till årstafältet till en början och sen vidare någonstans senare på kvällen/natten. Är iallafall riktigt taggad så den här kvällen ska bli riktigt bra harjag bestämt mig för!

Nu ska jag nog hoppa in i en dusch och försöka få ordning på mitt underbart vackra hår.. haha jag önskar mig själv lycka till!

 pusshej

Torsdag

Laddning inför sista helgen på sommarlovet!

Idag har jag varit med syrran, vi åkte in till stan för att jag skulle fixa dricka inför helgen (haha bra förebild jag är) och kolla lite i affärer. Men duktig som jag var lyckades jag hålla plånboken stängd, chocktillstånd?
Väl hemma från stan hade klockan blivit ganska så magarna skrek efter lunch, denna gång tar jag på mig ansvaret som storasyster och lagar lite lunch: stoppar in potatisbullar i ugnen, haha

Annars idag har jag mest tagit det lugn, legat på altanen i solen (blev sen skugga och började blåsa) med musik i öronen, läst lite och självklart datan. Snart när felicia är klar efter träningen ska vi troligtvis dra ut på lite skoj med filippa och någon/några fler. Får se vad det blir, men lät på filippa som om hon ville göra ett litet äventyr, haha

kanske bra om jag också fixar till mig lite.. (a)  skriver kanske senare


irriterad

Varför ska killar så många gånger vara idioter, och bete sig som skit?!
det finns faktiskt känslor inblandade..

från facebook

Nicole opened a fortune cookie and her fortune was:

"Sex drive begins with puberty and ends with marriage."


Godnatt

är verkligen jättetrött så nu snart släcks lampan. Kanske sätta på en film? joo det lät mysigt, så får det bli.
Man får ju passa på de sista kvällarna innan det är dags för skola! natti natti


juste, dagens träning hjälpte mig troligtvis över hur jag vill göra med innebandyn i framtiden.. känns väldigt jobbigt, men är nog det rätta beslutet. Har inte bestämt mig riktigt än, men lutar åt en sak.. om inte... ja vi får se hur det blir

jagälskarattshoppa

Blev lite mer shopping idag, ett par skor och ett par leggins. Tror mitt shoppingberoende kommit tillbaka!

 
Tunika från H&M (shopping från igår)
Leggins med dragkedja, H&M

 
Skor från belle                                          tröja från H&M (gårdagens shopping)


Onsdag

Godmorgon, hann aldrig skriva igår så får väl ta igen idag?
Igår åkte jag in till stan med Carro. Vi började med en lunch med hennes syster på ett café och sen var det bara i full gång att hitta fina kläder. Carro var ute efter ett par skor från HM som mot förmodan var väldigt svåra att hitta i rätt storlek, så vi sprang runt på alla olika HM butiker i stan. Men till slut hittade hon dom hon ville ha.
Som jag sagt tidigare så brukar jag inte köpa speciellt mycket kläder på HM, men igår köpte jag tre olika tröjor därifrån. Vid olika tillfällen, alltså behövde jag köa till kassan tre gånger. Är iallafall väldigt nöjd med mina köp. Satt precis och försökte hitta tröjorna på hm´s hemsida för att kunna lägga ut bilder men tyvärr hittade jag dom inte. Men bilder ska försöka fixas under dagen. Var också ute efter att hitta ett par jeans leggins igår, men hittade absolut inga som föll mig till smaken när dom väl satt på. Även skor är något jag behöver, hittade ett par skitsnygga från DNA, men priset var alldeles för högt. Så jag får vänta helt enkelt.

Syrran och jag bestämde igår kväll att vi skulle åka in till slussen för att kolla in skor på belle, men den ungen vaknar ju aldrig! Får gå och väcka henne så vi kommer iväg någongång.

 pusshej

-


måndagkväll

Första "riktiga" kvällen efter lägret tillbringar jag hemma. Är helt slut i kroppen så orkar varken göra eller ta mig någonstans, tycker jag sitter rätt bra och bekvämt här framför datorn. Sitter och myser med en kopp te och samtidigt kollar på kläder, ellos höstkatalog kom nämligen i brevlådan idag vilket gjorde mig väldigt sugen på att kolla vad det finns att beställa för nya fina höstkläder på nätet . Är ju nästan det bästa som finns att sitta och gotta sig i fina kläder!

Försöker också allt jag kan att försöka få på den bärbara datorn så jag slipper den här stora som inte verkar vilja göra som jag vill idag, allt går ju bara såå segt. Ska bli riktigt skönt att få tillbaka min dator nästa vecka, den har varit saknad.
Nu ska jag koncentrera mig lite på klädtittandet och hitta lite ny musik till ipoden innan det är dags att släcka lampan.

 

?!

"en full killes ord är en nykter killes tankar"

brukar man inte säga så......?


en vecka kvar till skolan..

Klockan ringde vid halv tio i morse för att jag skulle hinna skörda min fram innan den dog (ja, nu börjar eländet igen) Mina planer var att somna om efter denna process men när jag väl vaknat är jag pigg. Så gick upp och gjorde mig lite frulle och satte på twilight. Kan ju erkänna att jag råkade somna till lite under filmen (som vanligt) men lyckades iallafall se slutet! Snart kommer matilda hit, vet inte riktigt än vad vi ska göra men något skojsigt kommer vi väl alltid på!
Ska nog börja fixa mig snart, lutar nog åt mjukisbyxor som jag levt i nu i princip fyra dagar, Härligt!



haha sjukt snygg man kan vara assååå?!

Söndag

Nu är jag hemma från lägret. Väldigt mycket träning. Upp vid åtta på morgonen, fys och teori passoch sedan två hall träningar. På ett ungefär blev det 5 timmar träning varje dag, vilket kanske förklarar träningsvärken (är lite bättre idag men igår var något fruktansvärt asså!) Vi hade även två matcher, en igår då det blev vinst och en idag då det tyvärr blev en förlst. Men inte är det konstigt att förlora med tanke på att det var vår andra match tillsammans? Så vi kommer igen. Vi har ju fyra serier framför oss!

Funderar lite på att byta lag, men får se. Har iallafall bestämt mig för att först ge älvsjös dj lag en chans och känna hur det känns under träningarna och serie matcherna. Men det blir nog bra

Är helt slut efter de här tre dagarna så ska nog snart fundera på att lägga mig till sängs, och ha en riktigt skön sovmorgon imorgon! Jobbigast blir nog att resa sig ur sängen imorgon! Godnatt

Hejdå

Nu drar jag iväg på träningsläger i Kristinehamn, hemma igen på söndag kväll vid 21 tiden. Så skriver då och kanske (om jag varit kreativ vill säga) lägger ut bilder. Taggad för träning!

mobilen är med! ha det så bra i stockholm!


Pris för "sämst på att packa"?

har försökt i några timmar nu, men det går verkligen inte, kommer ingenstans...

förvirrad

Läskigt, vaknade i morse och var väldigt säker på att det var tisdag. Ända tills mamma började prata om packning till lägret..
- Men jag behöver ju inte packa idag?!
- Men du åker ju imorgonbitti

OOUPS!

herregud vad virrig jag är alltså, nu blev ju allt ganska jobbigt. Blir ju tvungen att packa idag, vilket jag verkligen inte orkar. Men vad ska jag göra? Det är bara att börja fundera på vad som behövs. Tre träningspass per dag och två matcher, så förmodar att träningskläder kommer ta den största platsen i väskan.
Bästa med träningsläger är nog att man slipper hålla på att fixa sig, bara gå runt i tränigskläder, mjukisbyxor och tofflor hela dagarna. Fantastiskt. Ser ju verkligen fram emot våra fyspass med den väldigt seriösa gamla hockeytränaren. Inställd på träningsvärk! (som jag redan har efter måndagens träning).


Hjälp..

... jag har blivit besatt av FarmVille (ett spel på facebook som går ut på att ta hand om sin egen farm). Väldigt roligt, men oj så det redan styr mitt liv. Jag skaffade det igår och redan har jag blivit helt besatt av det. Om jag skulle lägga mig på kudden och stänga ögonen skulle jag somna direkt, men tyvärr så har jag min (jobbiga) farm att ta hand om.. så måste hålla mig vaken i minst en timme till för att skörda mina små växter. Haha herregud säger jag bara, spelet styr mitt liv efter en dag!

nu har jag värsta hostattacken, min hals blir aldrig bra.. hostar så mycket så jag känner blodsmak, är det verkligen normalt?! och inte är det väl normalt att varje morgon känna att man inte kan svälja.. får nog ta tag i att kolla upp min hals för orkar inte med det här längre.

nu ska jag låta big brother hjälpa mig att tillbringa tiden tills jag får sova, natti natti

Tisdag

Igår efter träningen drog jag och felicia hem till lager i huddinge. Senare kom även felicia och emelie. Vi satt bara och chillade, och lekte lite bäst med våra kortspel. Tiden gick ovanligt fort, helt plötsligt var klockan fem och vi bestämde oss för att börja dra oss hemmåt. Men istället för att åka enda hem sov jag och felicia över hos kepskillen. Blev väldigt sent, tror vi kom dit vid sex tiden ungefär. Vi satte på eva och adam men tror alla somnade ganska fort, så dagen tillbringades idag istället till att se hela säsongen!

Nu kurrar magen väldigt mycket, så ska upp och dricka te och äta macka med familjen.


jag, felicia och Fanny

Måndag

Har ju glömt att säga att min lilla matilda är hemma i stockholm igen. Haha förklaringen till att jag är vaken nu (är jätte trött) är för att den lilla ungen ringde och väckte mig.

Idag hade jag hoppats på mycket sol, men ser ju tyvärr lite molningt ut.. Men sola går väl alltid?! Gäller att hålla kvar den lilla färg man fick på landet. Ikväll är det äntligen dags för mig att träna för första gången, träningarna började förra veckan men då var jag sjuk. Sen på torsdag är det dags för träningsläger fram till söndag (?)

Nu har jag extremt tråkigt så funderar på att åka till stan och göra av med lite pengar. Pusshej

Söndag

Dagen igår blev som jag hade förväntat mig väldigt stressig. För hur ska man kunna vara på två ställen samtidigt? Blir lite svårt. Så jag var stressad princip hela dagen utan att riktigt veta ibland varför.
Vid ett tiden på dagen drog jag och felicia iallafall till flatenbadet och badade med lite människor, jättemysigt. Men som sagt jag var stressad, men allt lyckades iallafall gå ihop efter mycket krångel och det blev utgång för kvällen. Hela kvällen tillbringades på årstafältet, kanske inte precis så planerna var (eftersom vi egentligen skulle dra vidare) men det blev en lyckad kväll. Och sen, men som vanligt ska jag vakna tidigt och vara super pigg. Morgonpigg ?!

Nu snart ska jag försöka få liv i de små människorna som ligger och sover. Och försöka äta något eftersom mat inte riktigt hans med igår.

  

bilder från flatenbadet



Lördag

Mycket jag ska hinna med idag, först ska jag vara i Tumba vid halv två och sen på något sätt hinna ta mig till flaten där vi (eller mer felicia) dragit ihop massa människor för att bada och sola tillsammans. Hoppas bara att det går snabbt och smidigt i tumba så jag kan komma iväg till flatenbadet så snabbt som möjligt, det tar ju bara 1 timme att komma dit så..

Sen ikväll är planerna att dra till årstafältet och senare kanske vidare eller hem till mig (?) ja vi får se hur det blir, årstagrejjsen får väl först visa sig vad den går för.  Nu ska jag börja fixa mig inför dagen och på något sätt försöka få ihop allt.


Fredag

Som jag skrev i inlägget så är jag nu hemma från en fem dagars liten semester på landet. Har varit otroligt skönt måste jag säga, och vädret har ju verkligen inte gått att klaga på, helt underbart! Princip 25-30 grader varje dag.
Jag och felicia gjorde upp ett mål redan första dagen: Vara ute i solen 10 timmar varje dag, haha så det var bara att pressa på, vilket lyckligtvis gav resultat. Vi hade iallafall fyra helt underbart sköna, lugna och varma dagar ute på bryggan.
  

Hemma

Nu är jag hemma från landet!
Bilder kommer senare


Måndag

Idag åker jag till landet med Felicia. Ska bli väldigt skönt att komma ifrån stockholm ett tag, bara ta det lugnt. Ligga på bryggan hela dagarna, åka ut med båten och bara chilla galet. Vet inte än om vi åker med mamma hem på torsdag eller om vi ska ta ner lite folk och njuta av ensamheten utan föräldrar i några dagar, haha. Vi vet inte heller riktigt vilka vi ska ta ner men om det är någon som är sugen på att komma är det bara att höra av sig.

Men vad som bekymrar mig lite är att jag aldrig blir frisk, utan nästan mer sjuk för varje dag. Imorse tillexempel kändes både halsen och örat ännu värre. Börjar bli riktigt trött på att alltid alltid ha ont i halsen, varje morgon har jag ont. Måste nog kolla upp det. Haha en jag pratade med sa att det berodde på att jag sov med stängd mun, och att öppen mun när man sover ska underlätta att man inte får ont i halsen på något sätt, och det stämmer nog. Men ska jag gapa när jag somnar eller?! Kan ju bli svårt att ändra på... Haha sådär lagom snyggt också. Så borde nog finnas något annat sätt för att rätta till min hals.


Nu måste jag packa och sen åka iväg och ta spruta. Ha det så bra, skriver när jag kommer hem igen!
Mobilen är med så smsa och ring massor :) 



En grym konsert!





Lady Gaga

Åker in till grönan snart med Felicia emelie och hanna och ser på Lady Gaga! Ska blir riktigt roligt, längtar


Söndag

En dunder förkylning har nu också drabbat min kropp...
Idag visar sig äntligen solen, på framsidan där solen ligger på huset visar termometern 32 grader! Så nu blir det på med bikinin och ut och sola på min otroligt varma altan.


kvällen

Inte dirket roligaste kvällen. Jag hade velat gjort lite annat men hamnade i vilker fall som helt på "efterfest" på söder. Kan verkligen inte klaga på stället men som sagt jag hade hellre velat åkt till huddinge tror jag..
Med min härliga tur har jag nu också lyckatsfå öroninflammation på vänster öra och jag kan berätta att det gör sjukt ont, riktigt riktigt ont. Har nog aldrig haft så här ont i örat.. Var nog det som förstörde kvällen också , plus slutet..

men nu måste jag sova, godnatt 




jätteroligt att folk kommenterar, fortsätt med det!

oouf..

.. vad man kan se ut. haha jag diggar verkligen min frisyr, men kanske borde fixa till mig lite snart.


Lördag

Solen skiner, jag är pigg, alldeles frisk och på ett underbart humör....
Nä inte riktigt, helt tvärtom faktiskt. Piggheten som kunde ha legat på topp sänktes ganska mycket när vädret bakom rullgardinen visade sig och det onda i halsen har bkivit snäppet värre och nu också gett mig en väldigt jobbig förkylning så jag är alldeles täppt i näsan. Men jag ska inte klaga, finns nog dom som har det värre än mig idag. Jag ska ju i vilket fall som helst få shoppa idag, shopping läker alla sår. Ska ta bussen från mig vid tjugo i tio, om ungefär en timme och sedan möta upp Sofia vid tio över ungefär. Kommer nog bli lite tidig, men jag är van att vänta, haha

Nu ska jag upp och äta frukost med familjen.


godnatt

Kom hem för ungefär en kvart sen, lite innan halv två alltså. Var bara på fest uppe på hägerstensåsen så det var nära och bra hem, men längre än klockan ett orkade jag inte, eller rättar sagt orkade inte min hals längre. Den bränner, kliar och ger mig hosta hela tiden. Eller även kroppen kändes ganska trött så jag ska inte bara skylla på halsontet.
Så en tidig och lugn kväll var nog bäst för mig. Tuta och köra imorgon kväll istället då det är dags för grillfest!

Imorgon är klockan stälde med tuppen, eller nja inte riktigt men klockan åtta iallafall. Jag ska nämligen in till stan och äntligen få träffa min sofia. Ska verkligen bli jättekul att träffas. Efter det ska jag möta upp johan och fixa lite saker, sedan hem, kanske hinna få i mig lite mat, fixa mig och sedan  träffa angelica och börja röra oss mot festen.
Blir nog en ganska intensiv dag men det gillar vi! Godnatt

 

RSS 2.0